PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه برخورد دانشگاه ها با کسب حداقل نمره زبان و راه حل های موجود

Some14Myself
02-13-2009, 12:57 AM
سلام .. من خیلی گشتم و تاپیکی ندیدم که به این مورد مشخصآ پرداخته باشه .. اگه بوده و مدیرا زحمتش رو بکشن ... اسم امتحان زبان رو هم توی تاپیک نذاشتم که فعلآ همه بچه ها اینجا سوالاتشون رو مطرح کند تا بعدآ اگه لازم باشه برای هر امتحان جدا بشه ... اما سوال من ، نمره ielts ام اومد :

Reading : 5.5 ::)
Listening : 7
Speaking : 7
Writing : 8

overal : 7

سر reading بعلت اینکه اصلآ نخونده بودم به مشکل عدم تمرکز و سر و صدا و اینا خوردم و نمره ام اینطوری شد ... آیا بچه ها تجربه ای دارند که دانشگاه هایی که مینیمم 6.5 یا 6 برای تک تک موارد خواسته بودند یه جورایی باهاشون راه اومده باشن !؟ ... با توجه به نمره های دیگه ام ...

1. می شه گفت که من سر reading حالم بهم خورده بوده و گیج بودم و داشتم می مردم و زیاد به پایین بودنش گیر ندن ..
2. یا اینکه فعلا این رو بدم بعد که گفتند این پایین ه بگم که یه دونه دیگه می دم ... یا اینکه یه راست reject می شم ...

کلآ با این وضعیت پیشنهادتون چیه ؟ ... البته من برای امسال نمی خوام اپلای کنم ... اما بدم نمی آد همین امتحان رو دیگه نگه دارم که ذهنم از امتحان زبان دیگه راحت بشه ...

تجربه ای دارین ؟

milad.ra
02-13-2009, 01:13 AM
سلام

چقدر ما دو تا به هم نزدیکیم ... البته تجربم تو iBT هست ... من هم مثه شما writing رو شدم 27 از 30 بعد speaking شدم 24 ولی سر reading موسم کامل قفل شد و کلی وقت از دست دادم و اومدن کامپیوتر و عوض کردن و ... سرتونو درد نیارم ... خلاصه اومد 17 ... که از مین دانشگاه پایین تر بود ولی استاده بهم گفت یه تاییدیه از مشکلت بفرست من خودم درستش میکنم ... اینکه انقدر رو ارتباط با استاد تاکید دارم علتش اینه ... ما هم یه تاییدیه جور کردیم فرستادیم ... نمیدونم اگر کسی استادی نداشته باشه هم ممکنه یا نه ... در هر صورت میشه با دانشگاه مکاتبه کرد ولی درنظر داشته باشید برای فاند رقابت درمیونه و خب در هر صورت ما نمرمون از مین پایین تره ... حتی دانشگاهای فوق ستاره هم ممکنه به این قضیه حساس باشن حتی اگه استاد هم داشته باشین ...

mhf
02-13-2009, 01:27 AM
سلام .. من خیلی گشتم و تاپیکی ندیدم که به این مورد مشخصآ پرداخته باشه .. اگه بوده و مدیرا زحمتش رو بکشن ... اسم امتحان زبان رو هم توی تاپیک نذاشتم که فعلآ همه بچه ها اینجا سوالاتشون رو مطرح کند تا بعدآ اگه لازم باشه برای هر امتحان جدا بشه ... اما سوال من ، نمره ielts ام اومد :

Reading : 5.5 ::)
Listening : 7
Speaking : 7
Writing : 8

overal : 7

سر reading بعلت اینکه اصلآ نخونده بودم به مشکل عدم تمرکز و سر و صدا و اینا خوردم و نمره ام اینطوری شد ... آیا بچه ها تجربه ای دارند که دانشگاه هایی که مینیمم 6.5 یا 6 برای تک تک موارد خواسته بودند یه جورایی باهاشون راه اومده باشن !؟ ... با توجه به نمره های دیگه ام ...

1. می شه گفت که من سر reading حالم بهم خورده بوده و گیج بودم و داشتم می مردم و زیاد به پایین بودنش گیر ندن ..
2. یا اینکه فعلا این رو بدم بعد که گفتند این پایین ه بگم که یه دونه دیگه می دم ... یا اینکه یه راست reject می شم ...

کلآ با این وضعیت پیشنهادتون چیه ؟ ... البته من برای امسال نمی خوام اپلای کنم ... اما بدم نمی آد همین امتحان رو دیگه نگه دارم که ذهنم از امتحان زبان دیگه راحت بشه ...

تجربه ای دارین ؟

سلام دوست عزیز،
صرفنظر از نمره reading بقیه نمره های شما خیلی خوبه و معمولا همه با reading امتحان های آکادمیک مشکل دارن. اگرچه من جواب سوال شما رو دقیقا نمی دونم. فکر می کنم شرایطی باشه که دانشگاه بخواد کوتاه بیاد چون شما نمره تافلتون هم خوب بوده. ولی این یه ریسکه. بخصوص اینکه شما وقت دارید. شما مسلما پایه زبان خوبی دارید (با توجه به نمرات آیلتس و امتحان تافل ibt). من اگه جای شما بودم دوباره امتحان می دادم تا جای هیچ ریسکی رو نذاشته باشم. چون بعضی از دانشگاه ها واقعا سخت گیرن! ;)

Some14Myself
02-13-2009, 09:14 AM
اینکه انقدر رو ارتباط با استاد تاکید دارم علتش اینه ... ما هم یه تاییدیه جور کردیم فرستادیم ...

اره میلاد جان ...
منم انگار همیشه یه ذره طول می کشه موتورم روشن بشه .. سر ibt هم همینطور شد که اومدم زیر 100 ! ... حالا چجور تاییدیه ای ؟! ... معانیه فنی اینا !! ... ;)
من برای اینکه باید Business school اپلای کنم و اونجا دیگه استادی نیست متاسفانه نمی تونم روی ارتباطاتم حسابی باز کنم ...
مگه اینکه روی نمره های دیگه مخصوصآ W تاکیید کنم که حالم سر reading بد شده بود و فعلآ بهم ok بدن تا بعدآ یه نمره زبان دیگه بهشون بدم ... البته نمی دونم برای فاند گرفتن همچین کارایی هم می کنند یا نه ! ...

Some14Myself
02-13-2009, 09:21 AM
سلام دوست عزیز،
صرفنظر از نمره reading بقیه نمره های شما خیلی خوبه و معمولا همه با reading امتحان های آکادمیک مشکل دارن. اگرچه من جواب سوال شما رو دقیقا نمی دونم. فکر می کنم شرایطی باشه که دانشگاه بخواد کوتاه بیاد چون شما نمره تافلتون هم خوب بوده. ولی این یه ریسکه. بخصوص اینکه شما وقت دارید. شما مسلما پایه زبان خوبی دارید (با توجه به نمرات آیلتس و امتحان تافل ibt). من اگه جای شما بودم دوباره امتحان می دادم تا جای هیچ ریسکی رو نذاشته باشم. چون بعضی از دانشگاه ها واقعا سخت گیرن! ;)

اره .. از دیشب تا الان هر چی فکر می کنم می بینم که بهتره یه بار دیگه امتحان بدم ... اما این دفعه بیشتر از 14 ساعت وقت می ذارم براش ... کلآ می تونم بگم که کوتاهی کردم برای امتحانم ... یعنی می خوام بدونم اگه یه دانشگاهی مینیمم برای هر کدوم از درس ها تعیین نکرده باشه بازم ممکنه بخاطر این نمره reading ام ردم کنه ؟! ... یا واقعا کسایی که براشون مهمه حتمآ دیگه مینیمم 6.5 یا 6 رو برای هر کدوم از section ها می ذارن ... منظورم رو خوب گفتم !؟ ...

bijanh_2006
02-13-2009, 09:41 AM
سلام من به شخصه نمره مینیمم کمتر از 5.5 در مهندسی عمران دانشگاههای کانادا ندیدم به غیر از 1 مورد!!بعید میدونم زیاد باشن!!ولی اگر که در رشته شما این تعداد زیاده تکرار امتحان تاکید میشه ;D

doogdoog
02-13-2009, 11:58 AM
اره .. از دیشب تا الان هر چی فکر می کنم می بینم که بهتره یه بار دیگه امتحان بدم ... اما این دفعه بیشتر از 14 ساعت وقت می ذارم براش ... کلآ می تونم بگم که کوتاهی کردم برای امتحانم ... یعنی می خوام بدونم اگه یه دانشگاهی مینیمم برای هر کدوم از درس ها تعیین نکرده باشه بازم ممکنه بخاطر این نمره reading ام ردم کنه ؟! ... یا واقعا کسایی که براشون مهمه حتمآ دیگه مینیمم 6.5 یا 6 رو برای هر کدوم از section ها می ذارن ... منظورم رو خوب گفتم !؟ ...

والا دقیقآ معلوم نیست که شما تو ریدینگ مشکل دارید!(چون ظاهرا در امتحان بقیه Skill های شما خیلی خوب
یوده و ریدینگ نمره پایین گرفتین) یا واقعا بد شانسی آوردین و اون روز، روز شما نبوده. به نظر من اگه فکر می کنید در ریدینگ
ضعیف هستید و با تمرین مشکل حل می شه یه بار دیگه امتحان بدین ولی اگه دلیلش اینه که سر جلسه نتونستید اطلاعات
خودتون رو درست منتقل کنید و سر درد داشتید و اضطراب و... از کجا معلوم در امتحان بعدی این مشکل سر یه skill دیگه پیش نیاد؟ من پیشنهاد می کنم تا می شه سعی کنید دانشگاه رو راضی کنید که باهاتون راه بیاد.

mana_ni
02-13-2009, 11:58 AM
از بين همه دانشگاههاي آمريكايي كه من apply كردم (گروه environment & geo science) فقط 1و2 دانشگاه تاكيد داشتند كه هيچ skill اي زير 6 نباشه. البته خيلي از دانشگاهها قوانينشون را عوض كردند اما سايتشون هنوز update نشده . مثل اونهايي كه در سايت زدند IELTS را قبول ندارند اما وقتي تماس ميگيريد ميبينيد كه IELTS هم مورد پذيرششون هست. در ضمن اگر استادي دانشجويي را بخواهد، تمام اين سد ها را ميشكند. بنابراين اگر قصد دوباره امتحان دادن داريد كه بد نيست اما از اين نمره هم دلسرد نشويد و به طور موازي پيش برويد.

milad.ra
02-13-2009, 12:16 PM
اره میلاد جان ...
حالا چجور تاییدیه ای ؟! ... معانیه فنی اینا !! ... ;)

آقا شما کلا" تاییدیه رو بیخیال شو چون اگر استاد نداشته باشی کار مشکل میشه ... البته مثلا" فک کنم دانشگاه تورنتو روی read , listen مین نداشت و فقط روی اون دوتای دیگه داشت ... شاید اینجور جاها شما شانس داشته باشی ولی بقیه جاها خصوصا" از نظر فاند یکم بعیده ... در هر صورت سه تا راه داری :

1) واسه دانشگاهایی اپلای کنی که مشخصا" روی read مین ندارن ...
2) یه ایمیل واسه یکی ازین دانشگاها بزنی و موضوع رو بگی ببینی کلا" نظرشون چیه و آیا تاییدیه قبول دارن یا نه ...
3) امتحان دوباره ...

انتخاب با خودت ... موفق باشی ...

Some14Myself
02-13-2009, 12:41 PM
ممنون از همتون ! ... صحبت هر 4تاتون درسته ... اما برای اینکه خیلی روی فاند باید حساب باز کنم به احتمال زیاد دوباره بدم و باید امیدوار باشم که موضوعی که رامین گفت برام پیش نیاد ... البته مانا هم راست می گه بهتره به دانشگاهام یه ایمیلی بزنم ... گرچه همونطوری که میلاد گفت من معمولآ روی writing مین دیدم نه روی reading ... که خوشبختانه writing خوب شده ...
مطمئنم که با امتحان دوباره می تونم تمامشون رو بکشم بالا ... من این نمره ها رو جوری اووردم که یه روز قبل از speaking معلوم نبود اصلآ بتونم برم سر جلسه امتحان یا نه .. صبح روز مصاحبه تازه داشتم می دیدم که باید چیا با خودم ببرم سر مصاحبه ... کلآ با کنسل کردن فاصله ای نداشتم و فقط برای خالی نبودن عریضه رفتم امتحان دادم ...

امیدارم با خوندن درست حسابی این بار دیگه Rام اینطوری نشه ...
thanks again ...

mhf
02-13-2009, 01:41 PM
ممنون از همتون ! ... صحبت هر 4تاتون درسته ... اما برای اینکه خیلی روی فاند باید حساب باز کنم به احتمال زیاد دوباره بدم و باید امیدوار باشم که موضوعی که رامین گفت برام پیش نیاد ... البته مانا هم راست می گه بهتره به دانشگاهام یه ایمیلی بزنم ... گرچه همونطوری که میلاد گفت من معمولآ روی writing مین دیدم نه روی reading ... که خوشبختانه writing خوب شده ...
مطمئنم که با امتحان دوباره می تونم تمامشون رو بکشم بالا ... من این نمره ها رو جوری اووردم که یه روز قبل از speaking معلوم نبود اصلآ بتونم برم سر جلسه امتحان یا نه .. صبح روز مصاحبه تازه داشتم می دیدم که باید چیا با خودم ببرم سر مصاحبه ... کلآ با کنسل کردن فاصله ای نداشتم و فقط برای خالی نبودن عریضه رفتم امتحان دادم ...

امیدارم با خوندن درست حسابی این بار دیگه Rام اینطوری نشه ...
thanks again ...

یه خوبی که این امتحان های تافل یا آیلتس دارن اینه که شما نمره اون امتحانی رو که بخوای ریپورت می کنی (البته شما که خودت اوستایی)، پس امتحان دادن برای شما که وقت داری زیانی نداره. در مورد آیلتس همیشه یه قاعده هست و اونم اینه که با یک سطح زبان مشخص ممکنه یکم نمرت بالا پایین بشه (منظورم ممکنه نمره بالاتر یا پایین تر بگیرید).
منم سر امتحان دوم آیلتسم شرایط تقریبا مشابهی رو داشتم. یعنی اگه پولم رو می تونستم پس بگیرم حتما امتحان رو کنسل می کردم. در واقع دفعه اولی که امتحان دادم خیلی آماده بودم اما دفعه دوم اصلا آماده نبودم. ولی خوب خدا رو شکر اون روز، روز من بود و برای من پیش اومد که همه مینیمم هایی رو که می خواستم رو براورده کنم و جالب اینه که هیچ کدوم رو حتی 0.5 نمره هم بالاتر از مینیمم ها نشدم (در صورتی که دفع اول بعضی از اسکیل ها رو بالاتر شده بودم) انگار که این نمره رو سفارش داده باشم! من فکر می کنم reading شما براتون پیش نیومده. مطمئنم که سطح reading شما بالاتر از این نمره ای که آوردین است. پس با امید و تلاش به احتمال زیاد نمره امتحان بعدی شما حداقل مشکل reading رو حل می کنه. ممکنه توی یکی دوتا اسکیل نمرتون کم تر بشه اما من یقین دارم که همین 7 رو می گیرید. :)