PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پذيرفته شدگان دانشگاه TU Delft برای سال ۲۰۰۹، رشته و مقطع

Delft
03-31-2009, 11:23 PM
سلام دوستان. تو این قسمت کسانی که تو دانشگاه دلف پذیرش گرفتن، بگن برای چه رشته ای و چه مقطعی و اینکه دقیقاً بگید کاراتون در چه مرحله ای هست. اینجوری می تونیم به هم راهنمایی و کمک بدیم که بچه ها از نگرانی در بیان. ممنونم از همتون.

marssolar2
04-01-2009, 12:50 AM
رشته : Computer Engineering
مقطع : Master
توضیحات: گفتند باید تا 1 July هزینه و شهریه 1 سال رو پرداخت کنم (8600 + 7750 = Euro 16350)! در ضمن نتیجه scholarship هم 1 June مشخص میشه. فعلا منتظر هستم

nadgod
04-01-2009, 08:53 AM
رشته: Aerospace Engineering
مقطع : MSc
توضیحات: گفتند باید تا 1 July هزینه و شهریه 1 سال رو پرداخت کنم (8600 + 7750 = Euro 16350)! در ضمن نتیجه scholarship هم 1 June مشخص میشه. فعلا منتظر هستم…

Delft
04-01-2009, 01:08 PM
آیا شمام اکسپت کردین پذیرشتون رو؟
پول رو واریز کردین؟
دیگه بهتون ایمیل نزدن؟
برای اینکه واسه ویزاتون اپلای کنن خودشون، حتماً باید کپی پاسپورتتون رو فرستاده باشین یا بدون داشتن پاسپورت در این مرحله، اونها فقط با اسم و فامیل و تاریخ تولد و محل تولدتون ( و بدون شماره پاسپورت) می تونن واستون به اداره مهاجرت درخواست ویزا بدن؟

میشه راهنمایی کنین؟

ممنون !

nadgod
04-02-2009, 01:37 AM
Dear Delft

I think we have time to accept our admission till July 01, 2009. I mean, we have to pay the tuition fee as an intention of enrollment.
I am looking forward to hear about financial aid. I would make a decision after this step.
There would not be any other communication till we pay the money or show them of our decision of enrollment based on the approval we send to them, I think.

Kind regards,
Nadgod

elec_721
04-04-2009, 12:13 AM
سلام دوستان،
می خواستم خواهش کنم اگر ممکنه دوستانی که از Delft پذيرش گرفته اند در مورد سوابق تحصيلی اشان (از قبيل معدل، نمره زبان، دانشگاه قبلی و ...) هم به بقيه اطلاعات بدهند. خيلی ممنون.

Farhad_Master
04-08-2009, 10:40 PM
سلام به دوستان و تبريك سال نو

بعد از كلي انتظار و دلشوره بالاخره جواب دو تا از دانشكاه هاي هلند اومد...
DElLFT و Eindhoven‌ البته جالبه كه بدونيد Eindhoven خيلي ناز داره، تو اولين نامه اي كه بهم زد گفت كه شرمنده ايم از اينكه شما رو نپذيرفتيم :-\ بعد من هم چون اصولا ادم پيگيري هستم ;Dازشون دليل خواستم
بعد از چند بار نامه نگاري خودشون با خودشون كنار اومدن و پذيرش دادن، خلاصه بايد به زور هم كه شده پذيرش رو بگيريم...
ولي در عوض delft بسيار با شخصيت خودشون با زبان خوش پذيرش رو دادن :D ...
ديروز هم نامش اومد در خونمون ... بعد 3 هفته.

Master Computer Science

مدرك : مهندسي نرم افزار
معدل كل : 14.80
معدل دو سال اخر : 16.80
تافل IBT : 90
GRE : مجموع 970

Delft
04-08-2009, 11:38 PM
باز هم سلام به دوستان، تبریک میگم به دلف و آیندهون که شما رو تونستن به دست بیارن آقا فرهاد!
ایشالا موفق باشین! کدوم دانشگاه بودین دوران آندر گرجوِیتتونو؟!
شمام خبری از بورس و مورس ندارین؟

maryam_d
04-10-2009, 11:40 AM
منم از Delft برای مقطع فوق پذیرش گرفتم...
یه سوالی داشتم: با توجه به اینکه به منم مثل بقیه گفته شده که تا ١ جولای اون پول رو برای دانشگاه بریزم ، این یعنی اینکه ما تا ١ جولای وقت داریم که به دانشگاه اعلام کنیم که می خواهیم بیایم؟ چون هنوز جوابهای کانادا نیومده و اولویت منم کاناداست و چون ویزای کانادا هم حتمی نیست یه جورایی می خواهم برای هر دو اقدام کنم اما نمی دونم چه طوری میشه؟؟؟؟
کسی نظری تجربه ای نداره؟

Farhad_Master
04-10-2009, 12:29 PM
سلام
براي اينكه دوستان اولويت سوال دوستمان مريم رو بيشتر درك كنند من هم همين سوال رو مطرح مي كنم، متشكر مي شيم اگه كساني كه تجربه اي براي گرفتن ويزاي هلند(FAll 2009) دارن مارو راهنمايي كنند.
در واقع
1- ت مهلت اقدام براي ويزا تا كي مي باشد؟
2- مدارك مورد نياز ؟
3-ايا قبل از واريز پول معين شده ، دانشگاه براي ويزا اقدام مي كند؟

با بهترين ارزو ها براي دوستان

Delft
04-10-2009, 03:33 PM
منم از Delft برای مقطع فوق پذیرش گرفتم...
یه سوالی داشتم: با توجه به اینکه به منم مثل بقیه گفته شده که تا ١ جولای اون پول رو برای دانشگاه بریزم ، این یعنی اینکه ما تا ١ جولای وقت داریم که به دانشگاه اعلام کنیم که می خواهیم بیایم؟ چون هنوز جوابهای کانادا نیومده و اولویت منم کاناداست و چون ویزای کانادا هم حتمی نیست یه جورایی می خواهم برای هر دو اقدام کنم اما نمی دونم چه طوری میشه؟؟؟؟
کسی نظری تجربه ای نداره؟

والا تا اونجا که من در جریان بودم، تقریباً به همه ویزا میدن. یعنی با توجه به اینکه 1 2 سال پیش دولت هلند در راستای تحریم های ایران به دانشگاه های فنی هلند اعلام کرده ایرانی ها که فقط واسه یه سری رشته های خاص درخواست می کنن، بررسی کنن و بهشون پذیرش بدن و احتمالاً اگر بهتون پذیرش دادن دیگه احتمال ویزا گرفتن هم تقریباً 100 در 100 می شه فرض کرد! چون خود دانشگاه واسه ویزاتون اقدام میکنه هم سریع تر کاراتون جلو میره و هم مطمئن تره و دیگه مصاحبه و ازین قرتی بازیا نداره! البته باید این نکته رو هم بگم که این موضوع رو نباید اینجا مطرح میکردین اما حالا اشکال نداره! چه رشته ای که پذیرش گرفتین؟
در رابطه با صحبت آقا فرهاد هم باید عرض کنم که: وقتی دانشگاه واسه ویزاتون اپلای کنه در بدترین حالت 1.5 ماه طول میکشه. مدارکی که واسه ویزا گرفتن لازمه اول از همه اینکه پذیرش گرفته باشین! دوم اینکه اون تایید نامه رو هم پذیرفته باشین و مهمتر از همه پول رو واسشون بریزی و فیش واریزیت رو هم واسشون بفرستی! بعد از چند روزی یه خانمی بهتون ایمیل می زنه که پولتون رو دریافت کرده، بعد از 2 3 هفته بعد تقریباً بهتون میگن که هفته دوم آگوست بهتون راجع به خونتون خبر میدن! و بعد هم در صورتی که پاسپورت رو واسشون فرستاده باشین واسه بیمه ی دانشجویی و همینطور ویزا اقدام می کنن. با توجه به شرایط شما بعد از 3 الی 6 هفته بهتون ایمیل میزنن که بفرمایید ویزاتون رو از سفات تحویل بگیرید.
باز هم خواهش میشه که به قوانین فروم دقت شه. این سوالات مربوط به یه بخش دیگس.

kbigdelysh
04-18-2009, 02:09 PM
من برای مستر بیوانفورماتیکbioinformatic از دلفت برای پاییز 2009 پذیرش گرفتم بدون فاند. پولش رو دارم بدم ولی فقط backup plan ام محسوب میشه که اگه کانادا بم ویزا نداد برم هلند ولی مشکلم مثل مریم هست یعنی گفته تا 1 جولای پول بریز به حساب و تا اون موقع معلوم نیست ویزای کانادا بم میدن یا نه. (من از calgary کانادا فول فاند پذیرش گرفتم ولی هنوز درسم تموم نشده).

ch_hamid123
04-20-2009, 03:46 PM
من برای فوق برق پذیرش گرفتم که امروز نتیجه اش اومد. مثل بقیه دوستان گفتن تا یک جولای پولو بریزم اما به نتیجه فاند اشاره ای نکردن. آیا باید با کسی هم تماس گرفت؟

marssolar2
04-20-2009, 04:13 PM
من برای فوق برق پذیرش گرفتم که امروز نتیجه اش اومد. مثل بقیه دوستان گفتن تا یک جولای پولو بریزم اما به نتیجه فاند اشاره ای نکردن. آیا باید با کسی هم تماس گرفت؟

If you will be offered a TU Delft scholarship you will be informed by email by June 1

domesday
04-21-2009, 09:53 AM
بچه ها من نمره آیلتسم توی دلفت گم شده!!
جدی جدی روانی شدم :D
اما آیندهون گفته که شماره حساب بده بعد من جواب میدم
میخوام بدونم برای شما هم همین رو گفته آیندهون
و یه سوالی فکر میکنید من با این دلفت چه کار کنم خوبه؟(میگن نرسیده به دست ما در صورتی که من با دوستم پست کردم و به اون جواب دادن!!)
ددلاین هم که خوب گذشته و اونا میگن اگه هم که برسه دیره برای امسال!

masoud1
04-23-2009, 10:44 AM
یه نفر که از delft امسال واسه دکترا پذیرش گرفته، لطف کنه بگه چقدر طول کشید؟

mohsen_pce
04-25-2009, 12:45 AM
رشته : Civil Engineering - Structural Engineering
مقطع : Master 2009-2010

به منم گفتن تا 1 july باید 16350 یورو بریزم به حساب! ??? بعد ایمیل زدم گفتم که پس Scholarship چی شد؟ بهم جواب دادن که اصلا دپارتمان عمران امسال پول نداره کسی رو بورس کنه! اینم از شانس ما!
حالا 2 تا سوال دارم! اول اینکه این پولو چطور باید از ایران بریزم به حساب.
ثانیا من هنوز درسم تموم نشده و ترم آخرم. بهم پذیرش مشروط دادن که تا 1 August باید مدرکمو بفرستم. من درسم تا 10 تیر یعنی 1 ماه قبل از این تاریخی که اعلام کردن واسه ارسال مدرک تموم میشه ولی نمیدونم وضع دادن مدرک چطوره! کسی اطلاعی نداره چقدر بعدش مدرکمو بهم میدن؟

اینم بک گراند تحصیلی من :

دانشجو لیسانس مهندسی عمران دانشگاه آزاد نجف آباد
معدل تا این لحظه : 17 نمره های درس های تخصصی ام خدایی بالاس! :D
مقاله : 2 تا داخلی( به فارسی)

arash
04-25-2009, 10:54 AM
حالا 2 تا سوال دارم! اول اینکه این پولو چطور باید از ایران بریزم به حساب.
ثانیا من هنوز درسم تموم نشده و ترم آخرم. بهم پذیرش مشروط دادن که تا 1 August باید مدرکمو بفرستم. من درسم تا 10 تیر یعنی 1 ماه قبل از این تاریخی که اعلام کردن واسه ارسال مدرک تموم میشه ولی نمیدونم وضع دادن مدرک چطوره! کسی اطلاعی نداره چقدر بعدش مدرکمو بهم میدن؟

سلام
بابت واریز هزینه به حساب اونا قائدتا باید از طریق صرافی اقدام کنی، این تاپیک رو نگاه کن: http://www.applyabroad.org/forum/index.php?topic=1668.0
در مورد مدت زمانی که طول میکشه تا مدرک رو بگیری خیلی پارامترها دخیل اند، برای شروع این تاپیک رو نگاه کن: http://www.applyabroad.org/forum/index.php?topic=1772.0
سوالات بیشتر رو هم در تاپیکهای مرتبطش مطرح کنی بهتر جواب میگیری!

در نهایت برای پذیرشی هم که گرفتی تبریک میگم :D

niloofarhb
05-09-2009, 11:25 PM
سلام
منم برای مسترز مهندسی شیمی امسال پذیرش گرفتم ... البته از آمریکا هم پذیرش دارم و اگه نتونم ویزا بگیرم توی چندهفته آینده میخوام بیام هلند احتمالا.
کسی می دونه پروسه ویزاچقدر طول می کشه؟ اگه همون اول جولای پول رو بریزیم و بفرستیم می رسیم به آگوست؟ دانشگاه برای من نوشته که من نمی خواد برم سفارت و اونا خودشون از اونجا اقدام می کنن و هر وقت ویزا رو فرستادن ما باید بریم سفارت تحویل بگیریم و نوع ویزا رو اگه خواستیم تغییر بدیم...
خوشحال میشم اگه کس دیگه ای هم همرشته ای من پذیرش گرفته برای امسال بدونم ! :)

Delft
05-16-2009, 05:48 PM
سلام به همه ی برو بچه هایی که دارن برای رفتن به دلف اقدام میکنن.
2 روز پیش از اداره ی امورات خارجه ی دانشگاه دلف بهم ایمیل زدن که "منتظریم بگی تو کدوم سفارت یا کنسولگری هلند می خای روادیدت (فارسی رو پاس داشتم!) رو تحویل بگیری. به محض اینکه اعلام کنی ما برای ویزات اقدام میکنیم. این ایمیل در ادامه حاطر نشان میکنه که روند آماده شدن ویزا معمولاً 4 هفته به طول خواهد انجامید! بلافاصله در چند دقیقه بعد ایمیل دیگه ای اومد که این دانشگاه ضمانتی برای تایید روادید شما نداره و شدیداً توصیه میکنیم که تا قبل از تایید روادید اقدام به خرید بلیط نکنید!" بنده هم با کمال ایجاز و خلاصه نویسی ضمن تشکر از ایمیلشون، گفتم در سفارت حکومت سلطنتی هلند در تهران عزیزمون منتظر دریافت این اجازه ی ورود هستم! البته ایمیل دومشون من رو نگران کرد که نکنه ماجرای روادید ندادن به ایرانی ها قراره دوباره تکرار بشه!!
هدف از این پست اطلاع رسانی به دوستان دلفی بود که کسانی که پرونده و مدارک مورد نیاز برای ویزاشون آماده باشه(پول و نقشنمایی از برگهای نخست و پسین گذرنامه) از هفته ی دوم می به بعد این ایمیل رو دریافت میکنن. اگر دریافت نکردن حتما در هفته ی چهارم پیگیری کنین!

anishtain4
05-16-2009, 07:58 PM
کسی‌ تا حالا از دلفت برای ارشد بورس گرفته؟ گفتن که نتایجش تا ۱ ژوئن اعلام می‌شه کسی‌ تا الان چیزی دریافت کرده؟

nadgod
05-19-2009, 01:38 AM
سلام

بچه ها من برای ارشد مهندسی هوافضا بورس شدم...امروز خبرشو گرفتم... :)

armin_nz
05-22-2009, 09:11 AM
سلام اقای nadgod، میتونم بپرسم بورستون چه قدر بوده؟؟ و اطلاعات لیسانستون هم میدید؟مثلا معدل کدوم دانشگاه و نمره زبانتون؟؟مرسی ممنون..

nadgod
05-23-2009, 02:34 PM
سلام اقای nadgod، میتونم بپرسم بورستون چه قدر بوده؟؟ و اطلاعات لیسانستون هم میدید؟مثلا معدل کدوم دانشگاه و نمره زبانتون؟؟مرسی ممنون..

سلام

بورسم شامل هزينه تحصيله...

منظرتونو از معدل كدوم دانشگاه نگرفتم... ???

Farhad_Master
05-30-2009, 08:30 AM
سلام به همگي

دوستان بداد برسيد كه دراره هرچي رشته ايم پنبه مي شه...
به من ميل زدن مي گن چون منزل نداريم بهتون ويزا نمي ديم... بنظرتون چي كار بايد كرد... :-[
من 5 روزه پولم رو فرستادم... بنظرتون خودم برم دنبال منزل يا منتظر بشم شايد خودشون برام جور كردن///
راستي از بورس كسي خري نداره؟؟
مرسي

Farhad_Master
05-30-2009, 04:26 PM
سلام

دوستان كيا تا حالا پول رو براي سال 2009 واريز كردن...دلفت

مرسي

babakxray
06-03-2009, 05:09 PM
سلام به همگي

به من ميل زدن مي گن چون منزل نداريم بهتون ويزا نمي ديم... بنظرتون چي كار بايد كرد... :-[
من 5 روزه پولم رو فرستادم... بنظرتون خودم برم دنبال منزل يا منتظر بشم شايد خودشون برام جور كردن///
مرسي

خیلی عجیبه! من تا حالا نشنیده بودم. من می خواستم تا چند روزه دیگه پولو بریزم. یعنی به نظر شما این کارو نکنم؟ میشه دقیق تر بگید چی گفتن؟ تکلیف پولی که واریز کردین چی می شه؟

Farhad_Master
06-03-2009, 05:20 PM
خیلی عجیبه! من تا حالا نشنیده بودم. من می خواستم تا چند روزه دیگه پولو بریزم. یعنی به نظر شما این کارو نکنم؟ میشه دقیق تر بگید چی گفتن؟ تکلیف پولی که واریز کردین چی می شه؟

راستش انچنان ايميلي كه برام فرستادن سنگين بود دلم نمياد اينجا بزارم مي ترسم شما هم مثل من دپرس بشين؟؟!!!
ولي نمي دونم فك كنم اصل نامه رو بفرستم براتون بهتر باشه..

Dear Student
The international office of TU Delft has received your guarantee payment. Unfortunately we must inform you that all available accommodation for your study programme has been allocated. We have added your name to the accommodation waiting list; should a place become available, we will then inform you immediately. If we are not able to offer you a place by July 15, we will refund your guarantee as we cannot apply for visa for students who are on the waiting list.
If you prefer to be removed from the waiting list and withdraw y our application, please reply by return mail and make a request for refund of y our guarantee.
Sincerely,
شرايط شما چطور هستش ؟ يعني بغير از دلفت گزينه هاي ديگه اي هم داريد؟؟
در هر صورت من سخت دنبال اين قضيه هستم كه به سرانجام برسونمش ...شما هم اگه اطلاعاتي پيدا كرديد خبر بدين

babakxray
06-03-2009, 05:51 PM
خیلی ممنوم از راهنمایی تون من خیلی ناراحت شدم. باورم نمی شه به خاطر خوابگاه ویزا ندن حالا من باهاشون تماس می گیرم اطلاعات بیشتری بدست بیارم و اگه چیزه جدیدی دسگیرم شد حتما اطلاع می دم. در ضمن گزینه های دیگه من سوئد و آلمانه ولی اونا با دلف اصلا قابل مقایسه نیستند

rmortaheb
06-03-2009, 06:27 PM
سلام دوستان....
منم می‌خواستم هفتهٔ آینده پولو بریزم به حساب...وای...من کلی‌ برنامه‌ریزی کرده بودم...پس باید دست نگاه دارم؟؟؟!!!!یعنی‌ اینقدر وضعیت خونه اونجا بحرانیه؟ خودمون نمیتونیم خونه پیدا کنیم؟....

niloofarhb
06-03-2009, 07:31 PM
این چه معنی داره؟ خب مگه نمیشه خودمون خونه بگیریم؟ من اصلااونجا دوست دارم و می تونم بگم که میخوام بااون زندگی کنم. چه ربطی به ویزاداره آخه؟! بچه هایی که تماس گرفتن اگه میشه بیشتر خبر بدن... من تا دو هفته دیگه نمیتونم پول رو بریزم ...

babakxray
06-04-2009, 12:04 PM
سلام به همگي

مرسي

من امروز با دلفت تماس گرفتم گفتن که اگه تو فرم Confirmation بگی که خودم Accommodation تامین میکنم مشکلی وجود نداره. شما در این رابطه باهاشون تماس گرفتید؟

Farhad_Master
06-04-2009, 12:55 PM
خب من تو confirmation گفتم كه شما خونه بگيريد،مي تونم اين رو تغيير بدم
حالا اگه من خودم خونه بگيرم بعدش مثلا 1 ماه بعد مي تونم از دانشگاه خون بگيرم.؟؟؟؟
چون مي دونيد كه هزينه خونه خيلي بالاست.

babakxray
06-04-2009, 01:30 PM
تو سایت دلفت نوشته که قراردادها 11 ماهه بسته می شه بنابراین احتمال اینکه بشه برای سال اول خوابگاه جور کرد پایینه. در ضمن من شنیدم که قیمت خونه با خوابگاه خیلی تفاوت نداره اما مشکل اصلی اینه که پیدا کردن خونه حوالی دانشگاه ظاهرا سخته. می تونید لینک زیر رو یه بررسی بکنید. سایت بنگاهیه که خونه های دانشجویی تو دلفت پیدا می کنه اگه تماس داشتید و چیزه جدیدی پیدا کردین خبر بدید
http://www.duwo.nl/?id=1538&ch=ENG

babakxray
06-04-2009, 01:38 PM
این متن جواب دانشگاه به سوال من در رابطه با خوابگاهه:

You can arrange your own housing. In that case you will have to submit a copy of a signed housing contract stating an address in the Netherlands before 1st of July 2009. Our visa department needs this document in order to apply for your visa.

With kind regards,

babakxray
06-04-2009, 02:05 PM
خب من تو confirmation گفتم كه شما خونه بگيريد،مي تونم اين رو تغيير بدم
حالا اگه من خودم خونه بگيرم بعدش مثلا 1 ماه بعد مي تونم از دانشگاه خون بگيرم.؟؟؟؟
چون مي دونيد كه هزينه خونه خيلي بالاست.

آقا فرهاد شما یه تماس با دلفت بگیر بپرس که می شه تو فرم Confirmation این option خونه رو تغییر بدیم؟ الان من نمودونم تو فرم بنویسم علاقه مندم دانشگاه خوابگاه جور کنه یا خودم؟ از یه طرف می ترسم بگم خودم ولی دانشگاه بتونه جور کنه و از طرف می ترسم بگم دانشگاه خونه جور کنه و اونا بگن نمی تونیم و کلا ویزا ندن :-[

Farhad_Master
06-04-2009, 03:27 PM
آقا فرهاد شما یه تماس با دلفت بگیر بپرس که می شه تو فرم Confirmation این option خونه رو تغییر بدیم؟ الان من نمودونم تو فرم بنویسم علاقه مندم دانشگاه خوابگاه جور کنه یا خودم؟ از یه طرف می ترسم بگم خودم ولی دانشگاه بتونه جور کنه و از طرف می ترسم بگم دانشگاه خونه جور کنه و اونا بگن نمی تونیم و کلا ویزا ندن :-[

چشم حتما، من هم الان نمي دونم اگه بگم خودم جور مي كنم اونا از سر خودشون وا مي كنن؟ ولي از يه زرف هم ممكنه انقدر طولش بدن كه به ويزا نرسيم....

niloofarhb
06-05-2009, 05:34 PM
بچه ها من می تونم اونجا آدرس خونه دوستم رو بدم؟ که مثل من با اینا زندگی می کنم و بعد از چند روز اول که رفتم خودم برم خونه بگیرم؟ آخه ماچطوری تااول جولای قرارداد خونه نشونشون بدیم؟1

babakxray
06-05-2009, 09:55 PM
بچه ها من می تونم اونجا آدرس خونه دوستم رو بدم؟ که مثل من با اینا زندگی می کنم و بعد از چند روز اول که رفتم خودم برم خونه بگیرم؟ آخه ماچطوری تااول جولای قرارداد خونه نشونشون بدیم؟1

هنوز ما روی این مسئله ابهام داریم. متاسفانه هنوز موفق به تماس مستقیم با بخش Accommodation دانشگاه نشدیم. در ضمن پیدا کردن خونه خیلی سخت نیست به دوستتون می تونید بگید که پیدا کنه و قرار داد ببنده ولی هرچه سریعتر باید دست به کار شید

richardharis
06-06-2009, 10:46 AM

بهتر هست که از خودشون بپرسی تلفن یا ابمیل.
ولی اینطور من متوجه شدم برای شروع به اقدام کردن برای پروسه ویزا از طرف آن ها باید یک سند در مورد اجاره خونه به اسم خودت داشته باشی.
But try to find your answer by phone, I talked with them one time and the woman on the other side was kind.

richardharis
06-06-2009, 10:54 AM

اگر بخواهی در confirmation statement عنوان کنی که از خودت خونه داری اون طور که من یادم هست فکر کنم باید آدرس اون جا هم در خط پایین ذکر کنی.

Farhad_Master
06-06-2009, 11:12 AM
الان تغيير دادن confirmation statement‌ كاري نداره به من mail زدن :

in that case you will have to send us a copy of a signed housing contract stating the address in the Netherlands before 1st of July 2009, in order to apply for your visa and inform us that you changed your preference for accommodation.

Hope this information will help.
ولي مشكل اساسي اسنه كه بايد بهشون بفهمونيم ما كه تو ايران هستيم چطوري مي تونيم قرار داد هجاره جور كنيم، بر فرض اينكه كسي رو اشنا نداشته باشيم ، در اونجا هيچ كس به افراد قريبه خونخ اجاره نمي ده، و همچنين بايد ما فرم قرار داد رو امضا كنيم همين پروسه 1 ماه طول ميكشه .

بنظر من با دانشكاه تماس بگيريم و اين موضوع رو ازشون سوال كنيم،
1- ما كه اونجا نيستيم چطوري قرار داد ببنديم؟

حالا بعدش ببينيم جواب چي ميدن، سناريو هاي بعد رو ازشون بپرسيم

richardharis
06-06-2009, 11:13 AM
سلام

بچه ها من برای ارشد مهندسی هوافضا بورس شدم...امروز خبرشو گرفتم... :)

Congratulation

Is this fund including all of your living expenses in these two years or for some part of them? q

Do best in your master period ;D

ehsan666
06-06-2009, 08:03 PM
سلام دوستان
من احسان هستم و برای مستر عمران سازه از دانشگاه دلفت پذیرش گرفتم.
الان که اومدم اینجا مشکل پرشدن خوابگاهها رو دیدم به شدت ترسیدم.
چون من هنوز حتی پول هم به حساب دانشگاه واریز نکردم. :-\
و اگه اینجا نشه اصلا کلا همه کارهام بهم میریزه.
حالا نمیدونم چی پیش بیاد دیگه.

babakxray
06-06-2009, 08:14 PM
در اونجا هيچ كس به افراد قريبه خونخ اجاره نمي ده، و همچنين بايد ما فرم قرار داد رو امضا كنيم همين پروسه 1 ماه طول ميكشه .

شما اینو مطمئنی که باید خودمون قرارداد رو امضا کنیم؟ به نظر من این منطقی نیست چون ما که الان اونجا نیستیم ولی احتمالا باید اسم ما تو قرارداد باشه

Farhad_Master
06-07-2009, 06:41 AM
راستش هنوز من هم اطلاعاتم در مورد نحوه قرار داد بستن و شرايطش كم هست.
ولي خوب در موردش تحقيق مي كنم..
بايد حتما از طريق ميل ازشون Detail قرار داد رو بپرسيم . اين خيلي مهمه...پس شما هم ميل بزنيد و شرايط يك قرار داد رو بپرسيد.
و اصلا اگه كسي بخواد تو منزل كسي ديگه از اشنا هاش زندگي كنه چي ..اون وقت قرار داد هم كه لازم نيست ، پس چطوري بايد براشون اين موضوع رو مشخص كرد.

niloofarhb
06-08-2009, 06:38 PM
سلام من امروز باهاشون حرف زدم و اونا گفتن که بدون قرارداد به اسم خودتون ویزا نمی دیم... من مشکل رو دقیقا براشون توضیح دادم و خانومه خیلی مهربون بود و قرار شد هماهنگ کنه و بهم جواب بده .
از بچه ها کسی هست اینترنتی قرار داد بسته باشه؟ اگه کسی هست خواهش می کنم بیاد و راهش رو بگه ... ممنون

Farhad_Master
06-08-2009, 09:37 PM
اول از همه تشكر مي كنم از دوستان...
دقيقا الان بايد اين مورد رو پيگيري كنيم از ايران چطوري ما مي تونيم قرار داد ببينديم...
و ازشون بخواهيم ما رو راهنمايي كنن...
فك مي كنم شايد بد نباشه از بنگاه ها هم سوال بپرسيم.

ehsan666
06-11-2009, 05:59 PM
سلام دوستان خبر خیلی خوب دارم واسه همه پذیرفته شده های دلفت
من قبلا میل دادم در خصوص پر شدن اتاق ها و بهم جواب دادن که واسه بعضی از رشته ها پر شده و واسه رشته من که عمران بود هنوز خالیه ولی خوب من پول رو هنوز واریز نکردم.
اما امروز دوباره میل زده و نوشته واسه همه دانشجو ها فعلا اتاق هست حتی اونهایی که در لیست انتظار بودن
با این وجود فکر نکنم دیگه نیازی به قرارداد بستن باشه ;D

babakxray
06-11-2009, 09:02 PM
مرسی آقا احسان چه خبر خوبی
می شه متن ایمیل دانشگاه را بذارید اینجا ببینیم دقیقا چی گفتن؟

niloofarhb
06-12-2009, 11:17 AM
ب ه من هم گفتن هنوز اتاق هست و زودتر پول رو بریزین.
در ضمن من بابنگاه هم صحبت کردم اگه کارت اعتباری داشته باشید می تونین با فکس کردن یاایمیل کردن کپی پاسپورت قرار داد ببندید. البته باید از طریق بنگاه باشه که معوملا یک ماه اجاره رو برای خودشون بر میدارن. موقع انتخاب خونه هم دست و بالتون بسته به همون عکس و مشخصات اینترنتیه . ولی به هر حال شدنیه. فقط باید حتما به بنگاه تاکید کنید که زود قرار داد رو میخواین تا خونه ای بهتون پیشنهاد بده که آماده قرار داد بستن سریع باشه.

ehsan666
06-12-2009, 11:59 AM
بابک جان متن ایمیل هلندیه
بزارم اینجا به درد کسی نمیخوره فعلا باید هرچه زودتر پول رو واریز کنیم

rmortaheb
06-12-2009, 02:14 PM
سلام...با خبرهای خوبی‌ که دوستان دادن یکم دلگرم شدیم....حالا من یک سوال داشتم که اگه خدای نکرده ما پول رو فرستادیم و اونا نتونستن خونه تهیه کنند و خودمون هم موفق به اینکار نشدیم و قرار شد پول رو پس بدن(طبقه گفته خودشون) به چه حسابی‌ و به چه شکل این کار انجام می‌شه....ما که حساب بین المللی نداریم و پول رو از طریقه صرافی داریم واریز می‌کنیم؟ ???

armin_nz
06-14-2009, 09:12 AM
سلام

بورسم شامل هزينه تحصيله...

منظرتونو از معدل كدوم دانشگاه نگرفتم... ???

با عرض تبریکات بسیار زیاد، منظورم این بود معدلتون چند بوده؟از کدوم دانشگاه فارغ التحصیل شدید؟نمره زیانتون چند بوده؟ ممنون

armin_nz
06-14-2009, 09:21 AM
مرسی آقا احسان چه خبر خوبی
می شه متن ایمیل دانشگاه را بذارید اینجا ببینیم دقیقا چی گفتن؟

سلام آقا فرهاد،یه سوالی‌ داشتم، شما که در ارتباط بودید ازشون پرسیدی که اگه بخواین با فامیلتون زندگی‌ کنید چی‌ کار باید کرد
؟ مرسی‌ ممنون

Farhad_Master
06-14-2009, 01:47 PM
گفتن كه قرار داد بفرست ولي من خودم براشون يه نامه از شهرداري فرستادم... الان نمي دونم تو چه مرحله اي هم هستم.. خيلي نگرانم

Farhad_Master
06-28-2009, 03:11 PM
چند وقتي هست از حال و احوال همديگه خبر نداريم.اوميد وارم كار همه رديف شده باشه تا الان...
چندتا از نامه هاي اخر دانشگاه رو كه برام اومده مي زارم ببينيد شما هم اينا رو گرفتيد ...
اولا همه ديگه باخبر شديد كه مشكل خونه حل شده..
دوما كساني كه تا الان پولشون رو واريز كردن حتما يه نامه از دانشگاه دريافت كردن كه ويزاشون 4 هفته ديگه مي گيرن.
تو قسمت همسفر براي هلند بيايين يه هماهنگي براي سفر هم داشته باشيم.. البته اگه بد بياري نياريم تو اين شلوغ پلوغي سفارت رو نزنن بتركونن!!!!!!
حالا اگه از بچه ها كسي خبر هاي بيشتري بده ....

Dear Student,
We are pleased to inform you that we will be able to offer you accommodation for the upcoming academic year. DUWO housing organization will contact you directly by email in the second week of August 2009 regarding the details of your accommodation, including your address and rental fee.

Please note that before this date we unfortunately cannot provide you with any information concerning your accommodation.

Accommodation Department
International Office
Delft University of Technology

================================================== ===================
We have received your guarantee payment and we can now apply for your visa.

The visa procedure usually takes 4 weeks. We will contact you as soon as your visa request has been approved.

We strongly advise not to buy a ticket before the visa has been issued.

VISA Department
International Office
Delft University of Technology

richardharis
06-29-2009, 09:17 PM
سلام،

کسایی که برای فوق پذیرش گرفتند تا حالا استادی درباره پروژه یا سوال هایی مربوط به اون ها ایمیل زده یا تماسی داشته؟

یا اینکه بر عکس، آیا ایمیلی درباره پروژه احتمالی که می خواهید بگیرید به استاد دانشکده زدید؟ جواب گرفتید؟

مرسی.

Farhad_Master
06-30-2009, 09:15 AM
نه اينجا فك كنم 90 % افراد به فكر اين هستن كه چطوري يه طوري ويزاشون زودتر اماده شه از ايران فرار كنن.... ::)
من چند بار تو سايت دنبال پروژه هاي كامپيوتري شون گشتم ولي چيز زيادي دست گيرم نشد...

Delft
07-01-2009, 11:47 AM
سلام به همه ی دوستان! عاقبت کوزه گر در کوزه افتاد!!

من سر یه تصمیم بسیار بسیار مهم گیر کردم و از همه ی دوستان شدیداً درخواست راهنمایی دارم.

من یه پذیرش ساده و راحت و بدون حاشیه از دانشگاه دلف گرفتم و جز اولین پذیرفته شدگان امسال بودم! اما بعد از اندک مدتی از یه جای دیگه، دانشگاه دیگه ای که رنکش کمی پایین تر از دلف هس بهم پذیرش داد. من توجهی به اون پذیرش نکردم و کارای مربوط به دلف رو خیلی سریع پیش بردم و کارا به خوبی میرفت جلو و حدود 2 هفتس که ویزای شینگنمم جور شده و بلیط هم آمادس و کمکم آماده ی رفتن میشدم که...
که از حدود 4 هفته پیش ایمیل هایی از بعضی شرکت های فعال در زمینه ی مربوط به علاقه ی من بهم اومد که منتظرت هستیم که بیای و خیلی بهت علاقه مند شدیم و ... تا اینکه 3 هفته پیش ایمیلی مربوط به استخدام در حین تحصیل همراه با حقوق و بیمه ی Higher Educated از یه شرکت معروف بهم اومد و گفت که ما میخایم وارد بازار ایران بشیم و میخایم رو تو سرمایه گزاری کنیم... من یکم ذوق زده شدم ولی باز هم توجه زیادی نکردم. بعد از 1 هفته که جواب مثبت ندادم، کار به جایی رسید که مسئول هماهنگی اون دانشگاه و همینجور مسئول ارشد اون دانشکده ایمیل هایی زدن که تقریباً ترجمه ی ایمیل هاشون به فارسی خودمونی معادل قسم حضرت عباس بود و میگفتن که جون هرکی دوسداری پاشو بیا اینجا و هرچی بخای در اختیارت میذاریم! منم حقیقت رو بهشون گفتم که آقا من دلف پذیرش گرفتم و اونجا رنکش خوبه ! بعد بهم گفتن رنک دلف عالیه اما رنک ما تو این زمینه ای که پذیرش گرفتی ازمون خیلی بالاتر از دلفه و جز 10 تای اول دنیاس و خیلی معتبره و اظهار کردن که تعجب میکنیم چرا این رو نمیشناسی... از استادای ایران پرسیدم گفتن آره، تو اون زمینه این دانشگاه خیلی خفنه و حرف نداره... تا اینکه همون مسول ارشد دانشکده 2 روز پیش ایمیل زد و ضمن ابراز نظر نسبت به وضعیت سیاسی ایران و صمیمی شدن گفت که ما یه نفر ایرانی رو میفرستیم بیاد و باهات صحبت کنه و روشنت کنه و گزارش سالیانه و اطلاعات بین المللی راجع به وضعیت و اعتبارمون رو میدیم بهش که بیاره برسونه دستت! من ناز کردم و گفتم اگه اینجوره من به غیر از شغل و حقوق شغل و بیمه و اینا، من باید بورس هم بشم! اون رابط ایرانی تو تلفن پریشب و دیشب بهم گفت اینا کل هزینه هات رو هم میدن !! بعد گفت اینا تو بین خودشون رو تو خیلی بلند مدت و وسیع برنامه ریزی کردن و از الان میتونم قول بدم که دکترات رو هم ساپورت میکنن و میتونی 90% مطمئن باشی واسه دکترات! ضمن اینکه تو مدت فوق لیسناست، تو اینترنشیپ هات، هر جای دنیا بخای مجانی و حتی با مزایای خاصی میفرستنت!! خلاصه هی ناز کردم و اونا نازمو کشیدن و هی امتیاز میدادن! حتی گفتم من میرم دلف میخونم ولی با شمام همکاری خواهم داشت، گفتن نه نمیپذیریم ولی اگه بیای اینجا هرجا بخای میذاریم بری و همه جا هم حمایت میکنیم ازت...
آخر سر قرار شد من تا پایان هفته بهشون نظر نهاییمواعلام کنم.

ولی نکته یی که هست اینه که اگه واقعاً تو این زمینه رنکش اینقد بالاس، حتی اگه بورس هم ندن من میرم اونجا ولی چند نکته هس که منو به شک میبره! یکی اینکه ایناکه اینقد خفنن، چرا این همه مدت ناز منو میکشن؟ مگه من چجوریم که اینقد دنبالمن؟ من خودم میدونم اینقد خاص نیستم و این برخوردا غیر عادی میزنه. نکته ی بعدی اینکه قرار بود تو دلف تقریباً تمام هزینه ها با خودم باشه ولی اینجا میگه همه ی هزینه هات رو میدیم ماهی اینقد هم اضافی میدیم بهت! تقریباً خیالت واسه دکترات هم راحت باشه و تازه تو مسول ما واسه ورودمون به ایران خواهی بود و... در حالی که دلف خیلی خشک و خالی پذیرش داد و اصلاً هم تحویلم نمیگیرن ولی خوبیش اینه که نسبتاً معروفه.

تو این روزا شدیداً فکرم مشغوله. حالا با این وضعیت واقعاً موندم که چی کار کنم. واقعاً سر یه دوراهی کاملاً متفاوتم. از همه ی دوستان میخوام راهنماییم کنن.

با آرزوی موفقیت برای همه.

babakxray
07-01-2009, 11:56 AM
خوب اگه اون دانشگاه پذیرش رسمی بهت داده این که جای شک کردن نداره. اسم دانشگاه رو هم که نگفتی ولی به هر حال اونا وقتی ایمیل می زنن پای حرفشون هم هستن. ولی از طرف دیگه دلف هم کم جایی نیست. حالا درباره دانشگاه اینجا از بچه ها می تونی بیشتر اطلاعات بگیری

Farhad_Master
07-01-2009, 01:59 PM
عليرضا جان كلي تبريك اين كه از چاله به چاه نيست اين از تپه به قله هست... البته بايد تحقيق كني..
خارج از شوخي ببين من كه الان اين متن رو خوندم و از بيرون به اين قضيه نگاه مي كنم ، مي بينم كه تصميم گيري براي تو خيلي ساده هست....اول از همه بايد ببيني اين ادعا هايي كه اينا مي كنن صحيح هست يا نه .. براي اين پيگيري
1- مي توني از اشخاصي كه اونجا هستن كمك بگيري===>شايد من بتونم كمك كنم
2-از اينترنت
3- از همين رابطتون كه بهت زنگ زده
4- نامه رسمي ازشون بگير كه بعدا نتونن زيرش بزنن .. خيلي با برخورد خوب از پيشنهادشون استقبال كن و بخوا كه نامه Officially بهت بدن...

فقط من فك مي كنم در مورد انصراف از delft‌يه مقدار انرژي بايد بزاري البته اونم جون تا حالا به اين موضوع برخورد نكردم نمي دونم پروسه كنسل كردن چطوري ؟؟مثلا ايا مي توني بري اونجا بعد دانشكاه تو عوض كني(كه بنظر من اين بهتر از اين هست كه از اينجا خودت رو الاخون بالاخون كني... )

در نهايت فك مي كنم موقعيت خوبي باشه.... و بنظر سر كاري نمي ياد... سعي كن سري روش انرژي بزاري و جمع و جورش كني
قوربونت

richardharis
07-01-2009, 02:03 PM
سلام به همه ی دوستان! عاقبت کوزه گر در کوزه افتاد!!

من سر یه تصمیم بسیار بسیار مهم گیر کردم و از همه ی دوستان شدیداً درخواست راهنمایی دارم.
ولی نکته یی که هست اینه که اگه واقعاً تو این زمینه رنکش اینقد بالاس، حتی اگه بورس هم ندن من میرم اونجا ولی چند نکته هس که منو به شک میبره! یکی اینکه ایناکه اینقد خفنن، چرا این همه مدت ناز منو میکشن؟ مگه من چجوریم که اینقد دنبالمن؟ من خودم میدونم اینقد خاص نیستم و این برخوردا غیر عادی میزنه. نکته ی بعدی اینکه قرار بود تو دلف تقریباً تمام هزینه ها با خودم باشه ولی اینجا میگه همه ی هزینه هات رو میدیم ماهی اینقد هم اضافی میدیم بهت! تقریباً خیالت واسه دکترات هم راحت باشه و تازه تو مسول ما واسه ورودمون به ایران خواهی بود و... در حالی که دلف خیلی خشک و خالی پذیرش داد و اصلاً هم تحویلم نمیگیرن ولی خوبیش اینه که نسبتاً معروفه.

تو این روزا شدیداً فکرم مشغوله. حالا با این وضعیت واقعاً موندم که چی کار کنم. واقعاً سر یه دوراهی کاملاً متفاوتم. از همه ی دوستان میخوام راهنماییم کنن.

با آرزوی موفقیت برای همه.

راستش این جریان که گفتی مثل فیلم ها شده! من که اسم دانشگاه و کشور و رشته ای که می خواهی بری را نمی دونم. اما این طور که شرح دادی فکر کنم ایده آل هست، نه؟! مطمینی فقط برای درس می خواهند که بری اونجا و به عنوان عامل نفوذی در ایران ازت استفاده نکنند. :)

Delft
07-29-2009, 06:49 PM
سلام به همه ی دوستان دلفی.

یه سوال مهم: اونهایی که تو نامه ی پذیرششون گفته باید تا قبل از 1 آگوست کارنامه نهایی و مدرکشون رو بفرستن، آیا این کار رو کردن یا نه؟ و اینکه کسایی که تاریخ فارغ التحصیلیشون آخر این ترم تحصیلی بوده آیا میتونن مدرک نهاییشون رو آماده کنن به همین زودی ها یا نه؟

موفق باشین.

ha113y
10-07-2009, 01:28 PM
سلام من واسه سال دیگه میخوام از دانشگاه delft , acceptبگیرم منتها هرچی این سایتو میگردم مطلب خاصی راجع به نمره ieltsکه میخوان??
و شزایط دانشجو پیدا نمیکنم . اگه میشه یک کم کمک کنید
رشته ی من کامپیوتر - موضوعهای تحقیقاتیم در زمینه شبکه های بیسیم .
به کی باید ایمیل بزنیم به استادها یا به خود دانشگاه ?و اینکه هزینه سالیانه هلند چند در میاد?
و یه سوال دیگه اینکه تا کی باید مدارکم و بفرستم یعنی deadline ارسال مدارک کی هست؟
Plz help

,انمیدونم چرا من هیچی از این سایت این دانشگاه نمیفهمم:(

m0h3n
10-07-2009, 01:56 PM
سلام من واسه سال دیگه میخوام از دانشگاه delft , acceptبگیرم منتها هرچی این سایتو میگردم مطلب خاصی راجع به نمره ieltsکه میخوان??
و شزایط دانشجو پیدا نمیکنم . اگه میشه یک کم کمک کنید
رشته ی من کامپیوتر - موضوعهای تحقیقاتیم در زمینه شبکه های بیسیم .
به کی باید ایمیل بزنیم به استادها یا به خود دانشگاه ?و اینکه هزینه سالیانه هلند چند در میاد?
و یه سوال دیگه اینکه تا کی باید مدارکم و بفرستم یعنی deadline ارسال مدارک کی هست؟
Plz help

,انمیدونم چرا من هیچی از این سایت این دانشگاه نمیفهمم:(

سلام دوست من،

با توجه به موضوع تاپیک، شما سوالت رو باید در این قسمت مطرح می کردی
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?t=3463&page=12

موفق باشید

hach
10-12-2009, 10:44 AM
سلام به همه
ظاهرا کسی برای دکترا از دلفت پذیرش نگرفته
من که از صفحه اول نگاه کردم همش مستر بود.
دلیلش چی می تونه باشه. یعنی ما بیخیال دلفت بشیم؟

mandosein
10-21-2009, 09:15 AM
سلام به دوستان
من برای Delft اقدام کردم و گفتن برای اینکه بتونم برای Scholarship هم اقدام کنم تا November 1st مدارکم رو بفرستم. من ریزنمراتم را از دانشگاه گرفتم منتها میگن باید حتما بری تهران و تائید کنی ، حال با کمی وقتی که دارم می توانم از طریق NAJIT( The National Association of Judiciary Interpreter and Translators), هم مدارکم را ترجمه کنم که این موسسه از نظر دنیا کاملا معتبر هست ولی ایران قبول نداره . می خواستم ببینم این کارو بکنم یا نه؟ آیا Delft قبول می کنه یا نه ؟

لطفا زود جواب بدهید که دارم به Deadline می رسم......:-(

ahassani
10-25-2009, 01:43 AM
سلام به دوستان و تبريك سال نو

بعد از كلي انتظار و دلشوره بالاخره جواب دو تا از دانشكاه هاي هلند اومد...
DElLFT و Eindhoven‌ البته جالبه كه بدونيد Eindhoven خيلي ناز داره، تو اولين نامه اي كه بهم زد گفت كه شرمنده ايم از اينكه شما رو نپذيرفتيم :-\ بعد من هم چون اصولا ادم پيگيري هستم ;Dازشون دليل خواستم
بعد از چند بار نامه نگاري خودشون با خودشون كنار اومدن و پذيرش دادن، خلاصه بايد به زور هم كه شده پذيرش رو بگيريم...
ولي در عوض delft بسيار با شخصيت خودشون با زبان خوش پذيرش رو دادن :D ...
ديروز هم نامش اومد در خونمون ... بعد 3 هفته.

Master Computer Science

مدرك : مهندسي نرم افزار
معدل كل : 14.80
معدل دو سال اخر : 16.80
تافل IBT : 90
GRE : مجموع 970

سلام
یه سوال و اون هم اینکه شما فاند هم گرفتید یا نه. چون این خیلی مهمه. ممنون.

INFO
10-25-2009, 11:19 AM
آيا بايد حتما تافل ibt داشته باشيم ..من تافلم paper 630؟كسي با تافل paper گرفته ؟

mandosein
10-29-2009, 11:25 AM
در پاسخ به INFO :
معلومه که قبوله، این چه حرفیه می زنی!!!! بهتر است برای اینکه خاطرجمع بشی یه Email به International Office بزن و Ok مطلب رو بگیر.
در کل Don't worry.