PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه اقامت دانشجويان در بدو ورود.

amirmimi
04-04-2009, 11:23 PM
سلام:
راستش من از دانشگاهي كه پذيرش گرفتم سوال كردم كه آيا تسهيلاتي براي اسكان دانشجوهاي تازه وارد دارن يا نه؟در جواب گفته:
no university housing - there are many apartments here and you can
find one easily

خوب مي خواستم ببينم مثلا اولي كه ما مي رسيم اونجا بايد چكار كنيم؟كجا بايد بريم؟احتمالا كه ازمون انتظار ندارن اولي كه رسيديم با 3-4 تا چمدون راه بيوفتيم دور شهر دنبال خونه؟!

Sara.Sh
04-04-2009, 11:31 PM
شما معمولا" تو سایت دانشگاه می تونید اطلاعات مفیدی پیدا کنید. اغلب اساتید هم کمک میکنند.
سایت هایی مثل http://www.craigslist.org/about/sites را هم چک کنید.

Countdown
04-05-2009, 02:13 AM
If not able to find somewhere at the website Sara listed, you can take a room in a hotel nearby for at most 2 days, and meanwhile take a look at some apartments
an other alternative is finindg some Iranians there studying at that univ and asking them host you a couple of days
Through the current conditions, finding a room is pretty easy with no effort

m-lawyer
04-05-2009, 02:17 AM
در ضمن بعضی از دانشگاه ها برنامه mentor دارند که دانشجوهایی داوطلب میشن که جدید الورود ها رو راهنمایی کنن. معمولا بر اساس ملیت یا دین یا رشته یا ...گروه های مختلفی تو دانشگاه ها هست که دانشجوهای داوطلب درشون به دانشجوهای ورودی جدید راهنمایی می دهند. مثلا توی دانشگاه پنسیلوانیا گروه دانشجویان مسلمان به دانشجویان جدیدالورود مسلمان (قبل از ورود و بعد از ورود) راهنمایی می دهند.

Countdown
04-05-2009, 02:22 AM
OHH-nice but

طرف یهووووووووووووو ساعت 5 عصر میرسه امریکا بلکه یه وقت 2 شب- این برنامه ها که اون موقع برگزار نمیشه در اون ساعت و تاریخی که ایشون میرسه
فکر کتم ایشون منظورشون همون بدو رسیدن باشه که ادم انصافا هم یه کم خوف داره که کجا برم و ...............

attanew
04-05-2009, 02:35 AM
OHH-nice but

طرف یهووووووووووووو ساعت 5 عصر میرسه امریکا بلکه یه وقت 2 شب- این برنامه ها که اون موقع برگزار نمیشه در اون ساعت و تاریخی که ایشون میرسه
فکر کتم ایشون منظورشون همون بدو رسیدن باشه که ادم انصافا هم یه کم خوف داره که کجا برم و ...............

اگه منظورشون این باشه.. هتل برای دو سه روزه اول مناسبه... زیاد هم سخت نیست. البته از اینترنت می تونه خیلی دید به اون شهری که داره میره پیدا کنه. حتی می تونه دقیقا کاراشو برنامه ریزی کنه.. نشد هم نشد..میره هتل بد سره فرصت با آشنایت کامل خونه پیدا میکنه. :-[

siatohi80
04-05-2009, 02:47 AM
http://www.couchsurfing.com/
اینم امتحان کنید. من خودم قبل از رسیدن اپارتمان رزرو کرده بودم و بلیط داخلی امریکا رو هم طوری گرفتم که با اینکه مجبور شدم یه شب فرودگاه بمونم ولی تو وقت اداری رسیدم و اپارتمان رو تحویل گرفتم. ولی یک نفر از همین سایت هم حتی میخواست بیاد فرودگاه دنبالم، جا بهم بده و شهر رو هم بهم نشون بده.

emperial
04-08-2009, 06:24 PM
اگر نتونیم تو دانشگاه یک ایرانی پیدا کنیم چیکار باید کرد؟ گرفتن خونه on campus که گرونه نمیشه طرفش رفت، off campus هم اگر بخوای با بگیری که به صرف باشه باید یک هم خونه ای پیدا کنی حالا من که August میرم هر کس خواسته خونه گرفته و دیگه هم خونه ای پیدا نمیشه.

m-lawyer
04-08-2009, 09:58 PM
البته به این هم فکر کنیدکه توی هتل نهایتا بشه مدت محدودی ماند(شبی 150 دلار 200 دلار شوخی بردار نیست) و معمولا دو سه روز اول انقدر سرحال نخواهید بود که دنبال خونه بگردید که دنبال خونه گشتن در بیرون از کمپس خودش حکایتی است.(زنگ زدن و قرار گذاشتن و دیدن خونه ها و مقایسه شون و ...) به خاطر همین تجربه من می گه که بهتره قبل از ورود توی یکی از خوابگاه های کمپس(که معمولا به صورت موقتی در دسترس هستند، برای مهمانان سمینار ها یا ... با عنوان اسکان موقت) برای یک ماه یا حداقل دو هفته یک واحد اجاره (رزرو) کنید و به محض ورود به تاکسی آدرس آنجا را بدید و بعد سر فرصت( در عرض دو هفته تا یک ماه) گزینه مناسب را هم از نظر قیمت و هم امنیت و ....پیدا کنید. حداقل تجربه ما در یک شهر نسبتا بزرگ(فیلادلفیا) این رو می گه. بعد هم معمولا دانشگاه ها در کنار واحد سکونت داخل کمپس یک واحد کمک به دانشجویان برای اجاره خانه در بیرون کمپس دارد و به دانشجویان کمک می کند که اجاره نامه خودشون را آگاهانه امضا کنند و بعد دچار دردسر نشوند.
مثلا این لینک که مربوط به دانشگاه پن است:
http://www.business-services.upenn.edu/offcampusservices/

bigshot
05-06-2009, 05:01 AM
قبل از اینکه بیایید از طریق craigslist آپارتمان نزدیک دانشگاه sublease کنید برای دو تا سه ماه