توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Test of Spoken English(TSE
pedi_sarvi
12-05-2007, 03:09 PM
سلام
کسی میدونه تو ایران امتحان TSE برگزار میشه یا نه؟من فقط شنیدم که دانشگاه آزاد تهران و دانشگاه اصفهان برگزار می کنه.کسی اطلاعات بیشتری داره؟
Saeed1980
12-31-2007, 03:44 AM
All my dear friends,
Hi,
I wonder if any of you could upload sample tests of so-called SPEAK test.
Best wishes,
Saeed
Aryan
02-13-2008, 11:59 PM
امتحان TSE چگونه و در کجاها برگزار می شود و هزینه اش چقدر است و چه موادی دارد ؟
ممنون
آرین
Aryan
02-14-2008, 12:04 AM
امتحان TSE چقدر اهمیت دارد؟ در مقایسه با اهمیت امتحاناتی مثل TOEFL و GRE که احتمالا عددی نباید به حساب بیاد ;D اما هم از میزان اهمیتش ، و هم میزان سختیش و هم مزایایی که با یه نمره خوب تو اون نصیبمون میشه لطف کنید برام توضیح بدید...
پ.ن. من شنیدم مثلا برای گرفتن TA خیلی میتونه مفید باشه و فکر کنم شاید حتی بعضی جاها پیش نیاز باشه !
ممنون
آرین
azarbad
02-14-2008, 02:25 AM
چند تا از دانشگاه هايي رو كه مي خواستم اقدام كنم و كمك هزينشون فقط TAبود، TSE ميخواستن اما مشخص كرده بودن كه TSE+PBT=iBT، لذا من توصيه مي كنم iBT بدي و نمره خوبي بگيري تا گزينه ها و فرصت هاي بيشتري برات وجود داشته باشه.
asman
02-14-2008, 11:39 AM
همون طور که دوستمون گفت داشتن TSE برای TA شدن در خیلی از دانشگاه ها یه شرط محسوب میشه. ولی در صورتی که iBT داده باشید نیازی به TSE نیست. این هم صرفه جویی تو زمانه و هم هزینه.
موفق باشید
asman
02-14-2008, 11:55 AM
There are two separate registration categories within the TSE
program: TSE-A and TSE-P.
TSE-A is for teaching and research assistant applicants who have
been requested to take the TSE test by the admissions office or
department chair of an academic institution. TSE-A is also for
other undergraduate or graduate school applicants.
TSE-P is for all other individuals, such as those who are taking the
TSE test to obtain licensure or certification in a professional or
occupational field.
The TSE test lasts approximately 20 minutes and consists of nine
questions, each of which requires that you perform a particular
speech activity. Examples of these speech activities include narrating,
recommending, persuading, and giving and supporting an opinion.
You will use a test book and audio-recording equipment to complete
the test. A recording will lead you through the test. You will
simply respond to the questions and your responses will be recorded.
The time allotted for each of your responses ranges from 30 to 90
seconds. All the recorded questions, as well as the allotted response
time, are printed in the test book. The questions on the test are fairly
general, designed to inform the raters about your English-language
oral communication skills. Your score for the test will be based on
the recorded samples of your speech.
US$125 TSE test fee
Aryan
02-14-2008, 12:59 PM
ممنون از راهنماییتون
نمی دونید کجاها برگزار میشه ؟ آیا تو ایران یا کشورهای همسایه جایی هست که برگزار کنه؟
asman
02-14-2008, 01:03 PM
چرا دنبال TSE هستید؟ iBT همه موارد رو پوشش میده و هزینه کمتری رو هم متحمل میشید. تا جایی که می دونم تو ایران TSE برگزار نمیشه ولی دوبی و ترکیه هست.
Aryan
02-14-2008, 01:40 PM
یعنی واقعا اصلا دیگه نیازی نیست یا این که فقط تاثیرش رو کم می کنه.
asman
02-14-2008, 01:43 PM
نیازی نیست.
فکر کنم یه جا دیگه هم به یکی از دوستان جواب دادم.
در هر صورت موفق باشید
Aryan
02-14-2008, 02:05 PM
خوب منم می خواستم بدونم واقعا همه موارد رو پوشش میده یا این که چون تاثیر بقیه رو کم می کنه میشه ازش صرفه نظر کرد که الان شما میگید پوشش میده. اصراری به این قضیه ندارم.
ممنون
آرین
niva61
02-14-2008, 04:32 PM
منم دانشگاهايي رو که امتحان TSE هم مي خوان و نمره واسش تعيين کردن، گفتن که اگه تافل iBT باشه نمره speaking فلان نمره باشه ديگه TSE لازم نيست.
maryamgoli
02-21-2008, 10:32 PM
سلام
آیا کسی از بچه ها در مورد این امتحان اطلاعات داره؟ دپارتمان مواد دانشگاه آریزونا برای گرفتن assistantship این تست رو می خواد . بخشی از email ارسالی دپارتمان به من رو ببینید لطفا:
In order to be a Teaching Assistant you need to pass The University of Arizona’s SPEAK test with a score of 50 or better. (The University of Arizona will accept a score of 50 or greater on the Test of Spoken English (TSE) administered by Educational Testing Service as a substitute for the SPEAK test.)
Msf_yazdanifard
02-22-2008, 03:35 AM
تا اونجایی که من میدونم این تست زمانی میگیرن که تافل شما PBTباشه که Speaking نداره. برای TAشدن باید IBT امتحان بدین.
موفق باشید
azarbad
02-22-2008, 07:35 PM
PBT+TSE=iBT
یه توصیه اینکه اگه deadline بررسی مدارکت گذشته مواظب باش و هشیار که چجوری درخواستت بررسی میشه. چون آریزونا به من گفت که اگه دیر نمره تافل(iBT) رو گزارش بدم (بعد deadline) اگه جا باشه شروع به بررسی مدارکم می کنن. البته اگه مدارکت رو با شرط ارسال نمره iBT قبول کردن و در تعلیقه. مراقب باش.
maryamgoli
02-23-2008, 10:20 PM
ممنون هستم ولیکن برای ترم spring اینرو به من گفتن پس به نظر میرسه که باید ibt هم بفرستم.
emamian
04-02-2008, 07:01 PM
کمک فوری:
من TSE ندادم نمره speaking ندارم حالا TA شدم یک دانشگاه خیلی خوب :D :D.میخواستم بدونم برم اونجا بهم گیر نمیدند که باید اینا بگذرونی :'( :'( .من speaking خوب نیست .اینا بعد یک ترم یا دو ترم RA میکنند .حتی تو نامه برام نوشتند که بگم به کدوم استاد علاقه دارم
emamian
04-02-2008, 10:25 PM
من نمیتونم ازشون بپرسم چون میفهمند که ضعف دارم :( .من هر وقت سوال پرسیدم کم هم سوال پرسیدم ولی جواب کم گرفتم :'(.چقدر شما به من لطف دارید .کسی شده این تستا نداده باشه و اونا برای TA waive کرده باشند
maryamgoli
04-02-2008, 11:38 PM
کمک فوری:
من TSE ندادم نمره speaking ندارم حالا TA شدم یک دانشگاه خیلی خوب :D :D.میخواستم بدونم برم اونجا بهم گیر نمیدند که باید اینا بگذرونی :'( :'( .من speaking خوب نیست .اینا بعد یک ترم یا دو ترم RA میکنند .حتی تو نامه برام نوشتند که بگم به کدوم استاد علاقه دارم
سلام
خوبي؟ نگران نبـــــــــاش، اون uni كه به من email زد خودش شرط كرده قبل apply و اگه به شما چيزي نگفتن قبلش نيازي نيس كه نگران باشي ، وليكن اگه ميخواي حل تمرين بشي خوب رو speaking ات يه كم كار كن. خيلي آسونه، الانم كه انگيزه هم داري!
maryamf
04-02-2008, 11:56 PM
سلام
خیلی تبریک میگم :). اینا که اینقدر بهت احترام گذاشتن بعیده بعد از این دیگه بخوان گیر بدن. ممکنه لازم باشه یه course بگذرونی ولی اگه لازم نباشه واسه کلاسشون شهریه بدی چه ایرادی داره؟ البته من اینو از کسی نشنیدم ولی تو سایت یه دانشگاه خوندم.
اصل مشکل speaking همون 1 ماه اول هست ولی اون یک ماه هم کم اهمیت نداره، چون بهرحال اون موقع داری به گروه معرفی میشی و speaking خوب اعتماد به نفست رو دو صد چندان می کنه. کافیه سعی کنی با خودت انگلیسی فکر کنی، بعدش دیگه برات عادی میشه. من قدیما که انگلیسی فکر می کردم speaking ام حتی بهتر از listening بود. از تلفظ ها هم غافل نشو.
موفق باشی
Sadra
05-30-2008, 05:51 PM
سلام
کسی میدونه تو ایران امتحان TSE برگزار میشه یا نه؟من فقط شنیدم که دانشگاه آزاد تهران و دانشگاه اصفهان برگزار می کنه.کسی اطلاعات بیشتری داره؟
امتحان TSE چگونه و در کجاها برگزار می شود و هزینه اش چقدر است و چه موادی دارد ؟
ممنون
سلام :)
TSE فقط در کشورهای فیلیپین, سنگاپور و امریکا برگزار میشه!!!
https://toeflrts.ets.org/OnlineRegistration/rts/SearchByCenter.jsp;jsessionid=0000ctAbYJNUa7AZA36R DbEvZIs:-1
syta7
08-15-2008, 07:36 AM
TSE چي هست؟
مي شه يكمي توضيح بديد؟...
تو ايران هم مي شه شركت كرد؟...
خيلي ممنون كه جواب داديد ... :)
TSE چي هست؟
TSE - Test of Spoken English
معمولا " دانشگاهها در کنار TOEFL PBT نمره TSE رو هم می خوان تا یه برآورد کامل و جامع از مهارت زبان متقاضی تحصیل داشته باشند. البته الان دیگه TOEFL iBT همه رو یه جا داره و دیگه نیازی به صرف وقت و انرژی و هزینه واسه 2 تا آزمون نیست. در مورد اینکه در ایران برگزار میشه یا نه، اطلاعی ندارم.
موفق باشید :)
vahid1982
08-16-2008, 10:13 AM
TSE چي هست؟
TSE - Test of Spoken English
معمولا " دانشگاهها در کنار TOEFL PBT نمره TSE رو هم می خوان تا یه برآورد کامل و جامع از مهارت زبان متقاضی تحصیل داشته باشند. البته الان دیگه TOEFL iBT همه رو یه جا داره و دیگه نیازی به صرف وقت و انرژی و هزینه واسه 2 تا آزمون نیست. در مورد اینکه در ایران برگزار میشه یا نه، اطلاعی ندارم.
موفق باشید :)
TSE مهارت speaking رو نشون میده که ممکن هست از کسی که میخواد TA بگیره نمره این امتحان رو بخوان ولی در حالت کلی نمیخوان. مخصوصا تو پروسه admission من هیچ جا تو هیچ کشوری رو ندیدم که این نمره رو بخواد. ممکن هست بعد گرفتن admission در صورتی که بخوان TA بدن این نمره رو بخوان ولی اکثر جاها کار رو با یه مصاحبه تلفنی خاتمه میدن
تو ایران هم برگزار نمیشه
leysha
01-03-2010, 03:22 PM
TSE برای منطقه خلیج فارس فقط در سوریه برگذار میشه .