توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان IELTS
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
pimi810
December 27th, 2010, 10:08 PM
سلام دوستان.
با نمره تافل 90 به نظرتون چقدر وقت لازمه که آیلتس 7 گرفت؟ من حدود 1 ماه وقت دارم. دانشگاه تافل 100 می خواد یا آیلتس 7. به نظرتون تافل رو از 90 به 100 بردن سخت تره یا ایلتس 7 گرفتن؟
مرسی.
qwerty123456
December 28th, 2010, 06:46 PM
سلام دوستان.
با نمره تافل 90 به نظرتون چقدر وقت لازمه که آیلتس 7 گرفت؟ من حدود 1 ماه وقت دارم. دانشگاه تافل 100 می خواد یا آیلتس 7. به نظرتون تافل رو از 90 به 100 بردن سخت تره یا ایلتس 7 گرفتن؟
مرسی.
برای افراد مختلف متفاوته.
من شخصاً آیلتس رو ترجیح میدم چون علاوه بر آسونتر و نمره بیار تر بودن، شرایط امتحانش برای من آشناتره چون مشابه این امتحان روی ورق کاغذ و در شرایط واقعی(کنکور و امتحانات دانشگاهو ...) بارها تجربه کردم. ولی امتحان iBT واقعی تاحالا ندادم. مسلماً برام کمی دشواره تا بهش عادت کنم. همچنین اسپیکینگ آیلتس نیز شرایطش کاملاً طبیعیه بنابراین نتیجه بهتری خواهم گرفت.
فکر میکنم با کمی تلاش بتونید آیلتس 7.5 رو بگیرید. اصلاً کار سختی نیست.
بشرطی که در این 1 ماه واقعاً تلاش کنید و کتابهای کمبریج رو حداقل دو بار بزنید.
hassanrouhi
December 31st, 2010, 10:12 PM
سلام
من طبق كتاب هايي در همين سايت معرفي شده و امتحان و كتاب هارو به 3 قسمت تقسيم كرده شروع كردم به خوندن.
در حال حاضر براي مرحله اول كتاب 504 و common mistakeرو دارم مي خونم.اما در مورد كتاب english collocation سوالي دارم. ايا براي خواندن اين كتاب زمان مناسبي رو انتخاب كردم؟اخه يه جورايي حس مي كنم سنگينه. يا حداقلش اينه كه نميدونم چطوري بايد اين كتاب رو بخوانم كه بيشترين تاثير رو داشته باشه. من كتاب هاي ديگه رو به اين صورت مي خوانم كه مثلا متن رو با دقت مي خوانم و لغات رو روي كاغذ هايي مي نويسم و از روش لايتنر شروع مي كنم به ياد گيريشون.البته بيشتر سعي مي كنم تو متن به خاطر بسپارم.اما طرز خوندن اين كتاب رو بلد نيستم يا نمي دونم چطوري بايد خواد. ايا كسي نظري داره در مورد خواندن اين كتاب؟
ari_gholi
January 1st, 2011, 10:34 AM
سلام
من مي خواستم امتحان ارشد بدم...مي خواستم ببينم خوبه كه كلاس ريدينگ آيلس برم؟!...در ضمن 6 ماه وقت بيشتر ندارم و وقت آزمون خطا ندارم...بهتره وقتمو روي نمونه هاي تافل و كلاس تافل بزارم يا آيلس...
zero_0
January 1st, 2011, 11:01 AM
سلام،
منظورتون از امتحان ارشد کنکور ایرانه؟ به اون که چیزی نمونده. 1 ماه دیگست. اگه نتیجش براتون مهمه. من جای شما بودم روی اون تمرکز می کردم. زبانش هم یه جوری می خوندم که یه تیر و دو نشون بشه. به نظرم تو این مدت کلاس رفتن وقت کشیه!
ali0robot
January 4th, 2011, 01:51 PM
سلام به روی ماه همه ی دوستای گلم
یه راهنمایی می خوام من 1 ماه که دارم تست های کمبریج رو می زنم ولی هیچ فرقی نکردم تو نمره 2 ماه پیش امتحان دادم شدم 5 الانم هر چی میزنم همون نمره ها رو می گیرم
می خوام بدونم اشکال کارم کجاست 20 روز دیگه امتحان دارم باید حتما به 6 برسم
لطفا راهنمائیم کنید .
qwerty123456
January 4th, 2011, 02:58 PM
سلام به روی ماه همه ی دوستای گلم
یه راهنمایی می خوام من 1 ماه که دارم تست های کمبریج رو می زنم ولی هیچ فرقی نکردم تو نمره 2 ماه پیش امتحان دادم شدم 5 الانم هر چی میزنم همون نمره ها رو می گیرم
می خوام بدونم اشکال کارم کجاست 20 روز دیگه امتحان دارم باید حتما به 6 برسم
لطفا راهنمائیم کنید .
شما باید بترتیب از کتاب 1 شروع کنید به تست زدن و روی اشکالات خود با دقت تمرکز کنید و حفظ کنید که هرجای دیگه مشابه این سوال برخوردید، اشتباه نکنید.
از همه مهمتر، وقتی تمام کتابها را تمام کردید از نمرات خود ناامید نشوید، فاز اصلی بهره برداری هنگامی شروع میشود که شما دارید این مجموعه تستی را مجدداً میزنید.
بنابراین دوره کردن این مجموعه تستی فراموش نشود.
با توجه به وقت محدودتون، پیشنهاد میکنم خیلی تلاش کنید و از این وقت محدود، انتظار یک نتیجه منطقی را داشته باشید.
arastoo4522
January 4th, 2011, 03:09 PM
Cambridge Vocab For IELTS و کتابهای 1 تا 7 Cambridge صد در صد لازم و کافیه. مخصوصا Cambridge Vocab
ice
January 4th, 2011, 04:22 PM
Cambridge Vocab For IELTS و کتابهای 1 تا 7 Cambridge صد در صد لازم و کافیه. مخصوصا Cambridge Vocab
هفت جلد به عنوان نمونه آزمون برای من کافی بود. از Target to Band 7 هم می تونید استفاده کنید (به ویژه بخش شیوه نوشتن essay)
marijamali
January 10th, 2011, 09:50 AM
سلام به همه دوستان
من لیسانس شیمی و شاغل هستم و یک سالی هست جدیتر شروع کردم به یادگیری زبان به صورت جدی. می خوام IELTS Acd بگیرم نمره 7
لطفاً من رو راهنمایی کنید. سطح من uper intermadiat هستش. کلاسهای خصوصی و آموزشگاه رفتم اما تقریبا همش business
از دوستان ممنون می شم از تجربیات خودشون بهم بگن.
ice
January 10th, 2011, 12:32 PM
سلام به همه دوستان
من لیسانس شیمی و شاغل هستم و یک سالی هست جدیتر شروع کردم به یادگیری زبان به صورت جدی. می خوام IELTS Acd بگیرم نمره 7
لطفاً من رو راهنمایی کنید. سطح من uper intermadiat هستش. کلاسهای خصوصی و آموزشگاه رفتم اما تقریبا همش business
از دوستان ممنون می شم از تجربیات خودشون بهم بگن.
اول باید سطح خودتون در آیلتس را بسنجید. یکبار امتحان کامل آن را داده و نمرات به دست آورده را بررسی کنید. اگر فرضا در اولین امتحان کتاب اول از هفت جلد کمبریج 6 تا 6.5 آوردید (در پاسخنامه راهنما نمره دارند) می تونید با یادگیری اشتباهات خودتون تا آخر جلد 7 در ریدینگ و لیسنیگ 9 بیارید. برای اسپیکینگ هم باید بتونید یک ربع به زبان انگلیسی مکالمه کرده، 5 دقیقه را راجع به یک موضوع صحبت کنید. برای رایتینگ و لیسنینگ دانستن واژه های زیاد به ویژه مترادف و استفاده صحیح، خیلی مهمه و نمره را بالا می بره.
Iverson
January 10th, 2011, 09:48 PM
سلام بر دوستان
من دیپلم دارم و اینکه زبانم در حد همون زبان یک و دو دبیرستان هست!
یعنی همون رو 20 میگرفتم و زبانم در حد دبیرستان یکم پیشرفته تر هست و تا حدودی گرامر بلدم جمله بندی + مجهول + زمان افعال + قیدها وکلی دیگر
حالا میخوام بپرسم بخوام زبانم رو قوی کنم بشینم گرامر بخونم یا لغت؟
ببینید من میخوام چند ماه دیگه برم دوره های آیلتس! واسه همین میخوام بدونم این چند ماه چی بخونم بدردم بخوره
لغت یا گرامر؟
سپاس
omid88
January 10th, 2011, 10:54 PM
سلام بر دوستان
من دیپلم دارم و اینکه زبانم در حد همون زبان یک و دو دبیرستان هست!
یعنی همون رو 20 میگرفتم و زبانم در حد دبیرستان یکم پیشرفته تر هست و تا حدودی گرامر بلدم جمله بندی + مجهول + زمان افعال + قیدها وکلی دیگر
حالا میخوام بپرسم بخوام زبانم رو قوی کنم بشینم گرامر بخونم یا لغت؟
ببینید من میخوام چند ماه دیگه برم دوره های آیلتس! واسه همین میخوام بدونم این چند ماه چی بخونم بدردم بخوره
لغت یا گرامر؟
سپاس
انگلیسی خوندن رو به 4 بخش تقسیم کنین
مقداری از وقتتون گوش بدین..مثلا bbc یا کتابایی مثل tactic
مقداری از وقت رو مجله یا فایلی علمی یا کتاب دانلود کنین یا بخرین و بخونین
مقداری هم از کتابایی مثل grammar in use قواعد رو یاد بگیرین
این وسط لغتتون هم بهتر میشه
اگه خواستین کتابی واسه لغت بخونین vocabulary for IELTS خیلی خوبه.با امتحان هم آشناتون میکنه
rezasajadi
January 13th, 2011, 01:14 PM
سلام به همه دوستان من الان ترم یک دانشگاهم و تازه میخوام لیسانس بگیرم بعد از لیسانس برای ادامه تحصیل میخوام برم خارج وقت خوبی دارم و میخوام با یه نمره خیلی خوب برم دوستان چند تا سوال:
1.به نظر شما با روزی چند ساعت مداوم میتوانم نمره خوب بگیرم؟(حداقل 7)
2.چه کتاب هایی رو پیشنهاد میکنید که از پایه بخوانم؟
اینم بگم سطح زبان من متوسط رو به پایینه
ممنون از کمک های شما
ice
January 13th, 2011, 02:20 PM
سلام به همه دوستان من الان ترم یک دانشگاهم و تازه میخوام لیسانس بگیرم بعد از لیسانس برای ادامه تحصیل میخوام برم خارج وقت خوبی دارم و میخوام با یه نمره خیلی خوب برم دوستان چند تا سوال:
1.به نظر شما با روزی چند ساعت مداوم میتوانم نمره خوب بگیرم؟(حداقل 7)
2.چه کتاب هایی رو پیشنهاد میکنید که از پایه بخوانم؟
اینم بگم سطح زبان من متوسط رو به پایینه
ممنون از کمک های شما
زمان مطالعه بستگی به توانایی خودتون داره، در اوایل حتی یک ربع هم خوب بوده بعد زمان را افزایش بدید. بخش منابع مفید برای امتحان آیلتس و سوالات و درخواست های مربوط به این منابع (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?790-منابع-مفید-برای-امتحان-آیلتس-و-سوالات-و-درخواست-های-مربوط-به-این-منابع) منابع خوبی رو معرفی کرده. الان سعی کنید گرامرتون را خوب کنید و واژگانی مثل کتاب 504 را یاد بگیرید (نسخه ای را استفاده کنید که ترجمه فارسی هم داشته باشه). به اخبار انگلیسی زبان و مستندات هم گوش بدید تا آشنایی بیشتری با لهجه های مرسوم پیدا کرده واژگان بیشتری یاد بگیرید
ali0robot
January 14th, 2011, 12:43 PM
سلام به همه بچه ها
تو رو خدا یکی منو کمک کنه
الان 1.5 ماهه دارم دوباره بعد از امتحان قبلیم می خونم و تست های کمبریج رو میزنم و هر لیسینینگی گیرم می یاد گوش می دم و کلی کتاب داستان خوندم
ولی 2 ماه پیش شدم 5
اسپیکینگ :5.5
لیسنینگ :5
رایتینگ :5
ریدینگ :4.5
اما هر چی تست می زنم تو لسینیگ و ریدینگ دفعه اول 5.5 می شم و وقتی دوباره می زنم 7.5 به بالا می شم . موندم اشکال کارم کجاست واقعا به 6 احتیاج دارم دیگه دارم خسته می شم از خوندن زبان چون هیچ فرقی نمی کنم
اسپیکینگ تقریبا تو 6 به بالاست
یکی یه بزرگی کنه منو راهنمایی کنه 12 روز بیشتر وقت ندارم:lipsrsealed:
ice
January 14th, 2011, 02:29 PM
سلام به همه بچه ها
تو رو خدا یکی منو کمک کنه
الان 1.5 ماهه دارم دوباره بعد از امتحان قبلیم می خونم و تست های کمبریج رو میزنم و هر لیسینینگی گیرم می یاد گوش می دم و کلی کتاب داستان خوندم
ولی 2 ماه پیش شدم 5
اسپیکینگ :5.5
لیسنینگ :5
رایتینگ :5
ریدینگ :4.5
اما هر چی تست می زنم تو لسینیگ و ریدینگ دفعه اول 5.5 می شم و وقتی دوباره می زنم 7.5 به بالا می شم . موندم اشکال کارم کجاست واقعا به 6 احتیاج دارم دیگه دارم خسته می شم از خوندن زبان چون هیچ فرقی نمی کنم
اسپیکینگ تقریبا تو 6 به بالاست
یکی یه بزرگی کنه منو راهنمایی کنه 12 روز بیشتر وقت ندارم:lipsrsealed:
شاید دفعه دوم تقریبا از روی حفظ جواب می دید، منظورم این است که ناخودآگاه جواب را به خاطر دارید (من هم گزینه جواب را تا طولانی مدت به خاطر دارم). برای اینکه بدونید این مشکل را ندارید از یک نفر بخواهید برای بار اول تصحیح کنه و شما از پاسخ ها اطلاع پیدا نکنید. اگر مشکل این نباشه در لیسنینگ احتمالا با بار دوم شنیدن بهتر می فهمید و هنوز کمی ضعیف هستید. سعی کنید به متن های کوتاه گوش بدید (در اوایل 4-5 دقیقه) تا دقت گوشتون نسبت به زبان غریبه بالا بره. واژه های بیشتری هم یاد بگیرید، لازم نیست حتما بتونید استفاده کنید ولی وقتی شنیدید بدونید حدودا یعنی چی. در لیسنینگ به خاطر داشته باشید هر گزینه ارزش برابر سوال بعدی رو داره پس چون یکی رو جواب ندادید مضطرب نشده، ولش کنید آخر شانسی بزنید (نمره منفی نداره). برای ریدینگ هم یادتون باشه که جواب ها در طول متن بوده، معمولا از یک ناحیه در متن دوبار سوال نمی آد. وقتی هم واژه ای رو بلد نیستید سعی نکنید همون جا بفهمید چیه، یا در ادامه متن متوجه می شید یا خیلی مهم نیست.
امیدوارم این راه حل به دردتون بخوره.
omid88
January 14th, 2011, 04:32 PM
واسه اسپیکینگ از یکی از فرومای این سایت که بچه ها موضوع های امتحانشونو نوشتن تمام سوالارو وردارین مثلا پرینت بگیرین و تو این مدت از خودتون بپرسین و خودتون جواب بدین..چون موضوع تکراری هم پیش میاد..هم اینکه توو کلاس هفته ای نهایت 2 ساعت حرف بزنین ولی اینجوری روزی 2ساعت مفید حرف میتونین بزنین
ali0robot
January 16th, 2011, 12:31 PM
سلام به همه دوستای گلم یه سوال داشتم
من چند تا هم کلاسی زبان دارم اونا تست های کمبریج رو میزدن 4 به بالا نمی شدن ولی رفتن 5.5 گرفتن در صورتی که منم 5.5 شدم وقتی من بهشون گفتم من دارم 5.5 می زنم گفتن مطمئن باش 6 می یاری
من امتحان قبلیمو تو اصفهان بودم خواستم بدونم واقعا فرق داره مرکز امتحان
اگر من لسینینگ و ریدینگ رو 5.5 بزنم و اسپیکینگ هم 6 به بالا باشه و رایتینگ در حد 5 به نظرتون چقدر احتمال داره 6 بیارم
SIG
January 16th, 2011, 03:09 PM
من چند تا هم کلاسی زبان دارم اونا تست های کمبریج رو میزدن 4 به بالا نمی شدن ولی رفتن 5.5 گرفتن در صورتی که منم 5.5 شدم وقتی من بهشون گفتم من دارم 5.5 می زنم گفتن مطمئن باش 6 می یاری
اگر من لسینینگ و ریدینگ رو 5.5 بزنم و اسپیکینگ هم 6 به بالا باشه و رایتینگ در حد 5 به نظرتون چقدر احتمال داره 6 بیارم
دوست عزيز نمي شه فقط بر اساس کمبريج ها نتيجه گيري کرد که شما تو امتحان چند مي زنيد. من ميانگيني که از 4 تست کمبريج 7 داشتم همونو تو امتحان زدم و از اون بيشتر نزدم.ممکنه يکي
تحت شرايط امتحان و استرس امتحان حتي ضعيفتر بزنه :lipsrsealed:يا برعکس بشه و بهتر بزنه;). سعي کن مطمئن بشي که مي توني 6 بشي و بعد امتحان بده. زياد به اظهار نظر بقيه تکيه نکن،:undecided: چون خودت يه بار امتحان
دادي پس مي توني بهترين شناختو از وضعيت الان خودت و پيشرفتت داشته باشي و از نظر روحي هم خودت بهتر مي دوني تو امتحان عملکردت چطوره.
معمولا براي حساب نمره، ميانگين 4 تا skill حساب مي شه. با نمره هايي که بالا گفتي اگه اسپيکينگ 6.5 هم بشي ميانگينت 6 نمي شه.بايد حداقل دو تا 5.5 و دو تا 6 داشته باشي.(سعي کن 5 نداشته باشي که کارو برات سخت مي کنه). مي توني يه نگاه به سايت سنجش بندازي و نمره هاي بچه ها تو امتحانات قبلي رو ببيني تا بدوني چه نمره هايي ميانگينشون 6 شده.
در مورد مرکز امتحان من تجربه ندارم که بهت بگم حتما فرق مي کنه يا نه. ولي نظرم اينه که نبايد تفاوت مهمي داشته باشه. شما رو خوندن و تمرين براي امتحان تمرکز کن و نگران اين چيزا نباش.
dalvandi
January 16th, 2011, 08:01 PM
با SIG موافقم. اما به هر حال درصد زیادی دو تا اسکیل ریدینگ و لیسنینگ قابل شبیه سازی هستن با تست های کمبریج. میانگین نمره من تو تست های کمبریج توی ریدینگ 8 بود اما به خاطر استرس زیاد تو امتحان 7 گرفتم اما لیسنینگ حداکثر 7 میگرفتم تو تست های کمبریج اما توی امتحان شدم 8. برای اسپیکینگ و رایتینگ هم به ممتحن خیلی ربط داره و یک مقداری سخته از قبل در موردش داوری کردن.
adyani
January 17th, 2011, 09:53 AM
با سلام
من و همسرم برای کبک کانادا دارم اقدام میکنیم
میخوایم قبل از شروع کردن خوندن فراسنه آیلتس مونو بگیرم
خیلی زبان انگلیسیمون قوی نیست باید از پایه شروع کنیم
به نظرتون با یه استاد خصوصی کار کنیم بهتره یاسر کلاس بریم؟
چه از نظر هزینه چه از نظر سرعت و کیفیت یادگیری منظورمه
ممنون میشم راهنماییم کنید
Maya_hu
January 17th, 2011, 10:24 AM
با سلام
من و همسرم برای کبک کانادا دارم اقدام میکنیم
میخوایم قبل از شروع کردن خوندن فراسنه آیلتس مونو بگیرم
خیلی زبان انگلیسیمون قوی نیست باید از پایه شروع کنیم
به نظرتون با یه استاد خصوصی کار کنیم بهتره یاسر کلاس بریم؟
چه از نظر هزینه چه از نظر سرعت و کیفیت یادگیری منظورمه
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز
به نظر من بستگی به زمانتون داره. با توجه به اینکه میگید باید از پایه شروع کنید و اگر بیشتر از 6 ماه وقت دارید من کلاسهای عمومی را پیشنهاد می کنم. البته نظر شخصی من این هست که خودتان هم میتوانید با خواندن منابع آیلتس با توجه به سطحتون حتی بدون کلاس هم آماده بشوید و نهایت چندین جلسه فقط برای آشنا شدن با فوت و فنهای آزمون و رفع اشکالات و... از معلم خصوصی استفاده کنید. میتوانید از بخش منابع همین انجمن برای آشنایی با کتابها و دانلودشون استفاده کنید. در اونجا توضیحات خوبی هم در مورد سطح کتابها داده شده
http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?77-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-IELTS
adyani
January 17th, 2011, 10:35 AM
دوست عزیز
به نظر من بستگی به زمانتون داره. با توجه به اینکه میگید باید از پایه شروع کنید و اگر بیشتر از 6 ماه وقت دارید من کلاسهای عمومی را پیشنهاد می کنم. البته نظر شخصی من این هست که خودتان هم میتوانید با خواندن منابع آیلتس با توجه به سطحتون حتی بدون کلاس هم آماده بشوید و نهایت چندین جلسه فقط برای آشنا شدن با فوت و فنهای آزمون و رفع اشکالات و... از معلم خصوصی استفاده کنید. میتوانید از بخش منابع همین انجمن برای آشنایی با کتابها و دانلودشون استفاده کنید. در اونجا توضیحات خوبی هم در مورد سطح کتابها داده شده
http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?77-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-IELTS
ممنونم از راهنماییتون
وقت که داریم چون هنوز مدارکمونو ارسال نکردیم برای مهاجرت به کبک
یه استاد خوب برای آیلتس رو از کجا ها میتونم پیدا کنم؟
معمولا میانگین ساعتی چقدر هزینه کلاس خصوصی هست؟
Maya_hu
January 17th, 2011, 11:09 AM
ممنونم از راهنماییتون
وقت که داریم چون هنوز مدارکمونو ارسال نکردیم برای مهاجرت به کبک
یه استاد خوب برای آیلتس رو از کجا ها میتونم پیدا کنم؟
معمولا میانگین ساعتی چقدر هزینه کلاس خصوصی هست؟
پس اگر وقت دارید با حوصله و از پایه برای یادگیری اصولی زبان انگلیسی شروع کنید و صرفا آیلتس را هدف قرار ندهید
می توانید در موضوع "استاد- همکلاسی برای آمادگی در آزمون IELTS < پیشنهادات و درخواست ها (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?6082-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D9%87%D9%85%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-IELTS-lt-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D 8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7-gt) " جستجو کنید و درخواست خودتان را مطرح کنید تا دوستان در پیام خصوصی بهتون در مورد این جزئیات توضیح بدهند
adyani
January 17th, 2011, 11:36 AM
پس اگر وقت دارید با حوصله و از پایه برای یادگیری اصولی زبان انگلیسی شروع کنید و صرفا آیلتس را هدف قرار ندهید
می توانید در موضوع "استاد- همکلاسی برای آمادگی در آزمون IELTS < پیشنهادات و درخواست ها (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?6082-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D9%87%D9%85%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-IELTS-lt-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D 8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7-gt) " جستجو کنید و درخواست خودتان را مطرح کنید تا دوستان در پیام خصوصی بهتون در مورد این جزئیات توضیح بدهند
بازم ممنون
حالا به نظرت بهتره اول برم سراغ قوی کردن انگلیسی که یه پیش زمینه کمی هم دارم ازش بعد برم سراغ فرانسه که هیچی نمیدونم ؟ یا برعکس؟
Maya_hu
January 18th, 2011, 08:47 AM
بازم ممنون
حالا به نظرت بهتره اول برم سراغ قوی کردن انگلیسی که یه پیش زمینه کمی هم دارم ازش بعد برم سراغ فرانسه که هیچی نمیدونم ؟ یا برعکس؟
دوست عزیز
به نظرم این قضیه کاملا سلیقه ای باشه. اگر خودم جای شما بودم که جفتش را با هم شروع می کردم. چون اینطوری فرصت مقایسه این دو زبان را با هم دارم و میتونم از یکی برای یاد گرفتن دیگری استفاده کنم اما بعضی ها هم هستند که تصور می کنند اینطوری ساختار دو زبان را با هم قاطی می کنند و یادگیری جداگانه براشون بهتر جواب میده.
بستگی داره شما جز کدام گروه باشید. و در ضمن کدوم زبان براتون اهمیت زیادتری داشته باشه. طبیعی هست که در قوانین مهاجرت به کبک به هر زبانی که امتیاز بیشتری داده شده باشه یادگیری اون زبان قطعا اولویت و اهمیت بیشتری برای شما خواهد داشت.
موفق باشید
hassanrouhi
January 18th, 2011, 10:27 AM
سلام
به نظر من كه با هم شروع نكنين خيلي خيلي بهتره.مطمئن باشين احتمال قاطي كردن دو زبان خيلي بالاست! مثلا خود حرف R كه تلفظ هاي جدايي داره.يا تركيبي مثله eua و يا oi و خيلي حروف هاي زيادي كه با هم تركيب ميشن تلفظ هاي جدايي دارن كه براي شخص خود من خيلي سخت مطابقت دادن اونها در ذهنم هم زمان براي دو زبان(تجربه ي اينكارم داشتم كه بعد 1ماه بيخيال شدم) فرقي نداره كدوم زبان رو اول ياد ميگيري اما با هم نه!!
adyani
January 18th, 2011, 11:46 AM
دیروز رفتم قطب راوندی ...
مسئول آیلتس اونجا بهم گفت میتونی همزمان فرانسه و انگلیسی رو با هم شروع کنی و توانایی ها تو دست کم نگیرو اولش سخته و این حرفا ... کلی روحیه داد
اما نمیخوام احساسی عمل کنم
اونایی که خودشون واقعا تجربشو داشتن بهم بگن به نظرشون مشکلی پیش نمیاد اگه فرانسه رو شروع کنم و بعد 3 ماه شروع کنم انگلیسی خوندن و همزمان فرانسمو ادامه بدم ؟
Maya_hu
January 18th, 2011, 12:27 PM
دیروز رفتم قطب راوندی ...
مسئول آیلتس اونجا بهم گفت میتونی همزمان فرانسه و انگلیسی رو با هم شروع کنی و توانایی ها تو دست کم نگیرو اولش سخته و این حرفا ... کلی روحیه داد
اما نمیخوام احساسی عمل کنم
اونایی که خودشون واقعا تجربشو داشتن بهم بگن به نظرشون مشکلی پیش نمیاد اگه فرانسه رو شروع کنم و بعد 3 ماه شروع کنم انگلیسی خوندن و همزمان فرانسمو ادامه بدم ؟
من تجربه فرانسه و انگلیسی را با هم ندارم اما تجربه یادگیری روسی و انگلیسی را با هم دارم! و قطعا میدونید که حتی الفبای روسی هم با انگلیسی فرق داره چه برسه به گرامر و...
برای همین هم گفتم میتونید با هم بخونید و البته اشاره کردم که این قضیه از فردی به فرد دیگر فرق میکنه و شما دست آخر باید با توجه به توانایی های خودتون بهترین تصمیم را بگیرید.
البته روشی که خودتون هم اشاره کردید به نظر من خوبه. شما میتونید در طی این 3 ماه یک آشنایی کلی با زبان فرانسه پیدا کنید و بعدش برید سراغ انگلیسی و آیلتس که براتون ملموس تره و چون در طی این مدت پایه تون در فرانسه قوی تر شده احتمال تداخل این دو زبان با هم کمتر میشه.
اما درنهایت تصمیم نهایی با شماست و نه کس دیگه!
adyani
January 18th, 2011, 12:37 PM
من تجربه فرانسه و انگلیسی را با هم ندارم اما تجربه یادگیری روسی و انگلیسی را با هم دارم! و قطعا میدونید که حتی الفبای روسی هم با انگلیسی فرق داره چه برسه به گرامر و...
برای همین هم گفتم میتونید با هم بخونید و البته اشاره کردم که این قضیه از فردی به فرد دیگر فرق میکنه و شما دست آخر باید با توجه به توانایی های خودتون بهترین تصمیم را بگیرید.
البته روشی که خودتون هم اشاره کردید به نظر من خوبه. شما میتونید در طی این 3 ماه یک آشنایی کلی با زبان فرانسه پیدا کنید و بعدش برید سراغ انگلیسی و آیلتس که براتون ملموس تره و چون در طی این مدت پایه تون در فرانسه قوی تر شده احتمال تداخل این دو زبان با هم کمتر میشه.
اما درنهایت تصمیم نهایی با شماست و نه کس دیگه!
نظر منم نزدیکه به نظر شما
یعنی تا حالا همین تصمیمو گرفتم ...
مرسی از راهنماییتون
دوست دارم نظر دیگر دوستان رو هم بدونم
اونایی که تجربه خوندن 2 زبان رو با هم دارن
hassanrouhi
January 18th, 2011, 10:47 PM
سلام
ببينين زبان روسي با زبان انگليسي كاملا متفاوت.به جز بعضي از حروف ها.اونم كمه.ميشه گفت 95%موارد ماكلا متفاوت هستند.
اما در مورد زبان فرانسه و انگليسي خوبه بدونين كه انگليسي بر گرفته شده از زبان فرانسه هست.تو يه كتابي هم خوانده بودم كه 70%كلمات انگليسي از فرانسه گرفته شده .از نظر تلفظ ها خيلي با هم تفاوت دارن.اما از نظر نوشتن شبيه هم هستند.احتمال تداخل دو زبان زياده!نبايد با روسي مقايسه كرد.اما بازم به قول دوستمون بستگي به توانايي شخص داره و شايدم بشه هم زمان خواند.اما به نظر من همون كاري رو كه maya گفته انجام بدي(پاراگراف اخر) بهترين راهه
CAROLINN
January 20th, 2011, 01:19 AM
دوستان عزیز.با سلام .می خواستم بدونم جه کار کنم تا ظرف 20 الی 25 روز بتونم ریدینگ را از نمره 5/4 به 6 برسونم ؟خیلی فوری!!!!
درصورت امکان خصوصی برام بنویسید.متشکرم
omid88
January 21st, 2011, 12:08 AM
دوستان عزیز.با سلام .می خواستم بدونم جه کار کنم تا ظرف 20 الی 25 روز بتونم ریدینگ را از نمره 5/4 به 6 برسونم ؟خیلی فوری!!!!
به نظرم اول از یه کتاب مثل ریدینگ ielts graduation تکنیکا رو یاد بگیر..بعدش کمبریجارو بزن دیگه...چون ریدینگ استاندارد غیر از کمبریج کم پیدا میشه..واسه یاد گرفتن تکنیکا تو فروم ریدینگ هم نکات خوب و منابع خوبی میتونی پیدا کنی
Maya_hu
January 21st, 2011, 12:14 AM
دوست عزیز این بستگی به اشکالات شما در جواب دادن به سوالات ریدینگ داره
از انجایی که تجربه ثابت کرده مشکل اصلی در ریدینگ کم آوردن زمان هست من توصیه میکنم که در این 20 روز سعی کنید تستهای ریدینگهای کتابهای کمبریج را با گرفتن تایم بزنید و در مورد زمان کاملا به خودتون سخت بگیرید. به نظر من 20 روز برای یادگیری اصولی هرمهارتی از آیلتس خیلی کم هستش بنابراین لغت آموزی نیز در این بازه زمانی فایده زیادی ندارد و فقط تست زنی هست که کمک میکند. تستهای کتاب Vocabulary for IELTS هم میتوانند کمک کنند. سعی کنید با تکنیک زدن تستهای ریدینگ بیشتر آشنا شوید و اونها را به کار ببندید
CAROLINN
January 21st, 2011, 01:48 PM
متشکرم از mary جان و دوست عزیزمomid حتماً از راهنماییتون بهره می گیرم.
ali0robot
January 21st, 2011, 07:59 PM
سلام
من هم مشکل همین دوستمونو داشتم تو ریدینگ و سعی کردم تست زیاد بزنم ولی 4 تا تستی که زدم همشو 5.5 شدم و واقعا چیزی دستگیرم نشد 6 روز دیگه امتحان دارم اگر توصیه ای دارید ممنون میشم راهنماییم کنید .
یه سوال دیگه هم دارم شاید عجیب باشه استاد زبانم بهم گفت سعی کن لباس رسمی بپوشی بری برای مصاحبه تاثیر بهتری داره این درسته ؟
ice
January 21st, 2011, 08:33 PM
سلام
من هم مشکل همین دوستمونو داشتم تو ریدینگ و سعی کردم تست زیاد بزنم ولی 4 تا تستی که زدم همشو 5.5 شدم و واقعا چیزی دستگیرم نشد 6 روز دیگه امتحان دارم اگر توصیه ای دارید ممنون میشم راهنماییم کنید .
یه سوال دیگه هم دارم شاید عجیب باشه استاد زبانم بهم گفت سعی کن لباس رسمی بپوشی بری برای مصاحبه تاثیر بهتری داره این درسته ؟
سوالات ریدینگ چند نوع خاص هستند. اشتباهات موجود در تست ها رو نگاه کرده و ببینید در کدوم دسته بیشترین ضعف رو دارید و سعی کنید روی اون قسمت ها بیشتر کار کنید.
درست گفتند. خود امتحان گیرنده ها مخالف هستند ولی اگر با لباس مرتب برید و خوش برخورد باشید (در حد لبخند موقع سلام کردن و نگاه کردن به شخص به جای ضبظ) ناخودآگاه اثر مثبت در فرد میگذارید (مشابه یک مصاحبه کاری).
ali0robot
January 21st, 2011, 08:41 PM
سوالات ریدینگ چند نوع خاص هستند. اشتباهات موجود در تست ها رو نگاه کرده و ببینید در کدوم دسته بیشترین ضعف رو دارید و سعی کنید روی اون قسمت ها بیشتر کار کنید.
درست گفتند. خود امتحان گیرنده ها مخالف هستند ولی اگر با لباس مرتب برید و خوش برخورد باشید (در حد لبخند موقع سلام کردن و نگاه کردن به شخص به جای ضبظ) ناخودآگاه اثر مثبت در فرد میگذارید (مشابه یک مصاحبه کاری).
ممن.ن بابت جوابتون
یه سوال دیگه مجموع نمره بالای 22.5 باشه 6 میشم درسته
m.a.a
January 21st, 2011, 08:57 PM
ممن.ن بابت جوابتون
یه سوال دیگه مجموع نمره بالای 22.5 باشه 6 میشم درسته
شما باید مجموع نمره ها را تقسیم به چهار و سپس گرد کنید، که در این مورد میشه 5.5
sahand11_m27
January 26th, 2011, 02:38 PM
سلام
یک سوال خیلی مهم داشتم لطفا منو راهنمایی کنید.
من 4 ماه وت دارم تا مدرک زبانمو بگیرم.دانشگاهها نمره IELTS=6.5 یا TOEFL ibt=79 میخوان.راستی writing اصلا بلد نیستم.speaking گرامر بلدم ولی خیلی کم میتونم حرف بزنم.listenig و verbal هم خوبه.verbal کتاب 504 رو تازه خوندم.چیکار کنم که بتونم انجام بدم این کارو؟؟
1.لطفا بگید کدومشو آوردن تو این مدت راحتتره؟
2.بهترین آموزشگاهی که میشناسید کجاست؟
مرسی
hassanrouhi
January 29th, 2011, 02:42 PM
سلام
به نظر شما كدوم كتاب براي writing بهتره و بيشتر كمك مي كنه؟
Essay writing
writing from start to finish
visual
اگرم كتاب هاي بهتر از اين هست لطفا معرفي كنين.
sanazf
February 1st, 2011, 03:36 AM
سلام
من یه سول دارم ... آیا واقعا سطح سوالات در حد کتابهای کمبریج 6 و 7 هست؟ این واقعیت داره یا نه شوخیه ؟ این برام خیلیی خیلی مهمه ..... یعنی لیسینینگ و ریدنگ در همون حد هست؟
در مورد رایتینگ اگه کلمات ساده باشن اما بدون اشتباه گرامری و البته توضیحی کامل در مورد موضوع آیا نمره خوبی میاره یا حتما باید کلمات عجیب و غریب و سخت بکار ببریم؟
ممنون
jadoo
February 1st, 2011, 10:37 AM
سلام دوستان
من می خوام برای امتحان آیلتس جنرال بخونم و دوتا 5.5 و دوتا 6.5 می خوام برای سفارت کتابهایی که دارم می خونم تاپناچ هست که الان 2aهستم 3 تا کتاب oxford word skills هم خریدم از لحاظ گرامر ضعیفم . دامنه لغاتم بد نیست و رایتینگ هم خوب نیست.اسپیکینگ در حد محاوره روزانه و لیسینینگ در حد مبتدی. می خوام کتاب گرامر حمید بلوچی 132 درس بنا به پیشنهادهای همین سایت بخرم.کارمند هستم و وقت آزاد ماکزیمم 4 ساعت دارم و ماکزیمم وقت 6 ماه تا فرستادن مدارک ایلتس .
منتظرم
مممنون
ice
February 1st, 2011, 10:47 AM
سلام
من یه سول دارم ... آیا واقعا سطح سوالات در حد کتابهای کمبریج 6 و 7 هست؟ این واقعیت داره یا نه شوخیه ؟ این برام خیلیی خیلی مهمه ..... یعنی لیسینینگ و ریدنگ در همون حد هست؟
در مورد رایتینگ اگه کلمات ساده باشن اما بدون اشتباه گرامری و البته توضیحی کامل در مورد موضوع آیا نمره خوبی میاره یا حتما باید کلمات عجیب و غریب و سخت بکار ببریم؟
ممنون
سوالات کتابهای کمبریج در همون سطح امتحان اصلی هستند. یعنی اگر شما در هنگام تمرین 6 آوردید (بیشتر تمرین های هفته آخر رو در نظر بگیرید و همان جلدهای 6 و 7) در امتحان مگر آن که اتفاق ناگواری پیش بیاد (مثل اضطراب، بیماری) 6 تا 6.5 میارید.
در مورد رایتینگ تنوع گرامری و واژه کمک میکنه ولی از روی تجربه شخصی اگر مطلب را به خوبی و کامل توضیح بدید (agree & disagree) و مطلبتون نامربوط نباشه نمره خوب میارید. فقط سعی کنید مطالب روان بوده و به هم پیوسته باشند. اگر هم میتونید کلمات مترادف صحیح استفاده کنید تا تکرار پیش نیاد.
etoile3
February 3rd, 2011, 08:39 PM
با سلام و خسته نباشید من تازه عضو این سایت شدم من فرانسه را در حد پیشرفته بلدم چون رشته ام است ولی انگلیسی را در حد شاید 1 یا 2 ترم قبل از کلاسهای آیلتس بتوانم قبول بشم می خوام تا 3 ماه الی 4 ماه دیگه آیلتس 5/5 بیارم می شه منو راهنمایی کنید که چطور می توانم خودم کار کنم چون اصلا فرصت کلاس رفتن را ندارم لطفا اگر در این مورد مطلع هستید من را راهنمایی کنید.
با تشکر
منتظر جواباتون هستم
ice
February 3rd, 2011, 08:54 PM
با سلام و خسته نباشید من تازه عضو این سایت شدم من فرانسه را در حد پیشرفته بلدم چون رشته ام است ولی انگلیسی را در حد شاید 1 یا 2 ترم قبل از کلاسهای آیلتس بتوانم قبول بشم می خوام تا 3 ماه الی 4 ماه دیگه آیلتس 5/5 بیارم می شه منو راهنمایی کنید که چطور می توانم خودم کار کنم چون اصلا فرصت کلاس رفتن را ندارم لطفا اگر در این مورد مطلع هستید من را راهنمایی کنید.
با تشکر
منتظر جواباتون هستم
اول یکبار آزمون آیلتس رو از روی نمونه سوالات بدید تا ببینید سطحتون در آزمون چند میشه. خوشبختانه وقت دارید تا هر نمره ای رو تا یک یا دو نمره بهبود بدید. سعی کنید واژگان بیشتری یاد بگیرید و ازشون درست استفاده کنید. منابع خوبی تو فروم برای تمرین وجود دارن.
لیسنینگ با گوش دادن تدریجا خوب میشه، اول به مطالب 5-10 دقیقه ای گوش داده تدریجا زیادش کنید.
برای نوشتن هم اول سعی کنید متن های ساده به تعداد کلمات تعیین شده نوشته، تدریجا جمله بندی رو متنوع کنید.
etoile3
February 4th, 2011, 09:28 AM
با تشکر از شما دوست عزیزم ایا کتاب خاصی برای تقویت لغت یا گرامر را پیشنهاد می کنید ؟ ممنونم از راهنمایی مفیدتون
ice
February 4th, 2011, 10:43 AM
با تشکر از شما دوست عزیزم ایا کتاب خاصی برای تقویت لغت یا گرامر را پیشنهاد می کنید ؟ ممنونم از راهنمایی مفیدتون
من از Communicate what you mean بخش های coordination, subordination, conditional sentences,verbals و Target to Band 7 برای رایتینگ استفاده کردم. برای واژه هم از 504 شروع کنید (با ترجمه فارسی بگیرید تا کمتر وقتتون رو بگیره). آخرین صفحات همین موضوع رو هم بخونید منابع خیلی خوبی توسط دوستان معرفی شدن.
Aphrodite
February 4th, 2011, 07:02 PM
سلام
به نظر شما كدوم كتاب براي writing بهتره و بيشتر كمك مي كنه؟
Essay writing
writing from start to finish
visual
اگرم كتاب هاي بهتر از اين هست لطفا معرفي كنين.
اگر امتحانتون آکادمیک هست
من کتاب academic writing practice for ielts از sam mccarter رو گرفتم خیلی راضی بودم ..
Aphrodite
February 4th, 2011, 07:10 PM
سلام
ممنون
به نظر من لیسنینگ امتحان یه کم سخت تر بود و ریدینگش آسونتر !
البته همیشه بعضی امتحانها سخت ترن بعضی آسونتر اما حدودا در همون حده یعنی نمره ای که هفته آخر از کتاب 6 و 7 میگیرید با تقریب خوبی نمره امتحانتونه ..
برای رایتینگ هم یه سری لغات هست که به کار بردنشون نمره شما رو افزایش میده نه اینکه لزوما خیلی عجیب غریب باشن اما سطحش یه کم بالاتر از معمولی باشه من به توصیه یه وبلاگی که قبل امتحانم میخوندم یه دفتری درست کرده بودم و لغات سخت تر از لغات معمولی رو که کمتر به کار میره اگر میشنیدم یا میخوندم توش مینوشتم و سعی میکردم هم تو اسپیکینگ و هم تو رایتینگ ازشون استفاده کنم
امیدوارم موفق باشید
Aphrodite
February 4th, 2011, 07:22 PM
سلام دوستان
من می خوام برای امتحان آیلتس جنرال بخونم و دوتا 5.5 و دوتا 6.5 می خوام برای سفارت کتابهایی که دارم می خونم تاپناچ هست که الان 2aهستم 3 تا کتاب oxford word skills هم خریدم از لحاظ گرامر ضعیفم . دامنه لغاتم بد نیست و رایتینگ هم خوب نیست.اسپیکینگ در حد محاوره روزانه و لیسینینگ در حد مبتدی. می خوام کتاب گرامر حمید بلوچی 132 درس بنا به پیشنهادهای همین سایت بخرم.کارمند هستم و وقت آزاد ماکزیمم 4 ساعت دارم و ماکزیمم وقت 6 ماه تا فرستادن مدارک ایلتس .
منتظرم
مممنون
من کتابهایی که شما گفتید رو نخوندم
اما چند تا توصیه دارم به نظر من برای لغت 504 کافیه و البته یه مقداری لغتهای پیشرفته تر که به مرور با مطالعه کتابهای دیگه یاد میگیرید و گرامر هم در سطحی که برای کنکور دبیرستان خوندیم کافیه بیشتر از اون واقعا احتیاجی نیست البته اگه مشکل پایه ای گرامری داشته باشید من swan رو بیشتر پیشنهاد میکنم
برای لیسنینگ از همین الان شروع کنید به گوش کردن bbc کم کم راه میفتید و برای رایتینگ هم به نظر من شروع کنید به نوشتن بر اساس کتابی که تهیه کردید و نوشته هاتون رو به یه معلم نشون بدید تا اشکالاتش رو بگیره ..
زمانتون خیلی خوبه اگر مدیریتش کنید حتما به هدفتون میرسید
امیدوارم موفق باشید
etoile3
February 4th, 2011, 07:47 PM
از لطف و راهنمایی های شما عزیزان بسیار ممنونم
Elnino
February 5th, 2011, 12:35 AM
سلام رفقا
جدیدا یه عده از مدرسین موسسه..... کشف کردند که 570 لغت AWL یا Academic word list (لیست کلمات آکادمیک) شدیدا تو ریدینگها کاربردی هستند و خیلی خیلی ضروری هستند. دوستان میتونن این لیست را از اینترنت دانلود کنن یا فایل پی دی اف اونو (بدون معنی) از سی دی دیکشنری لانگمن بگیرنش و خودشون بخونن چون اکثر کلماتش آسونه ابته نه همش!! اما یه کتاب 4 جلدی تو بازار هست به نام INSIDE READING که مال انتشارات آکسفورد هست و بنده که جلد اولشو خوندم مثل سایر کتابهای آکسفرد، فوق العاده دیدمش. هر درس که کلا خوندنش بیش از 2 ساعت طول نمیکشه، شامل 10-15 لعت جدیه و بعدش دوتا ریدینگ نسبتا آسون ولی کاربردی داره. هر جلد شامل 10 درس هست. البته این کتاب ANSWER KEY نداره ولی دوستان نگران نباشید ANSWER KEY هر چهار جلد را کامل میتونید از سایت http://englishtips.org دانلود کنید و لذتش را ببرید.
حالا میخوام اگر کسی از بچه ها درباره این کشف و ارتباطش با سوالات آیلتس اطلاع یا خبر جالبی داره بزاره؟ ضمنا کسی این کتاب INSIDE READING را خونده؟ آیا تاثیرشو روی نمره ریدینگ تست کردید؟ نظرتون را درباره این کتاب بزارید بد نیست بقیه هم بدونند.
ellie
February 9th, 2011, 09:48 AM
سلام
من همه کلاسهای آیلتس آریان پور رو رفتم و حدود 2 ماه پیش تموم شد. تو این 2 ماه اصلا برا ایلتس درس نخوندم. بعد از عید میخوام امتحان بدم احساس می کنم همه چی داره یادم میره. به نظر شما تا اون موقع چی بخونم؟ شاغل هستم و فرصت زیادی ندارم. نمره 7.5 میخوام.
dibanazi
February 9th, 2011, 12:15 PM
سلام
من همه کلاسهای آیلتس آریان پور رو رفتم و حدود 2 ماه پیش تموم شد. تو این 2 ماه اصلا برا ایلتس درس نخوندم. بعد از عید میخوام امتحان بدم احساس می کنم همه چی داره یادم میره. به نظر شما تا اون موقع چی بخونم؟ شاغل هستم و فرصت زیادی ندارم. نمره 7.5 میخوام.
بیبینید واسه نمره 7.5 خیلی خیلی خیلی باید تلاش کرد الان اصلا این نمره به این سادگیها بدست نمیاد.می تونید برید و نمرات اخیر بچه ها رو ببینید تعداد معدودی تونستن این نمره رو بیارن.باید روزی 6-7 ساعت وقت بگذارید به نظر من و تو یک دوره نسبتا طولانی نه یک یا دو ماه.به هرحال امیدوارم موفق باشید.اگه انقدر زود می خواین امتحان بدید فقط فرصت دارید نکات کلیدیو مرور کنید و بیشتر تست بزنید(با زمان بندی درست و مشابه جلسه امتحان)
immi
February 9th, 2011, 06:53 PM
دوستان ، شايد سوالم يكم كلي باشه ولي نياز به راهنمايي دارم . اصلا نمي دونم تو تاپيك درستي اين موضوع رو مطرح كردم يا نه ؟؟
من واسه اوايل بهمن رزرو آزمون كرده بودم كه به خاطر مشكل امكان داشت مطالب رو نتونم جمع كنم، سريع آزمون رو به آخر اسفند انتقال دادم. (50.000) تومن هم كم كردند.
الان هم كه داريم به اسفند نزديك مي شيم اصلا فكر نمي كنم بتونم برسونم . اوضاع لغتهام خوب نيست . در رايتينگ، كلاس خيلي خوبي برداشتم كه فقط بيسيك رو درس دادن و براي گرفتن كلاس رايتينگ 2 حتما بايد Vocab بگذرونم.
ليتسنيگ رو دو روزه شروع كردم خودم مي خونم.
اسپيكينگ هم هنوز شروع نكردم ولي به خاطر دامنه لغت متوسط كم ، اعتماد به نفس لازم رو ندارم.
البته بيس زبانم تقريبا Intermediate هستش و 5 ماهه دائما كلاس مي رم اما اصلا اون آمادگي 7 تا 7.5 رو ندارم.
چون روزي 9 ساعت هم سر كارم و با كلي خستگي بعيده بيشتر از روزي 2 ساعت بتونم بخونم .
به نظرتون چيكار كنم . امتحانم رو كنسل كنم يا برم امتحان بدم . از نظر نمره كه شايد اوورال 5.5 تا 6.5 بگيرم ولي 6.5 احتمالش يكم كمه .
چيكار كنم . اگه ممكنه يك راهنمايي بكنيد . بيشتر از 2 روز واسه كنسل كردن وقت ندارم. 50 تومن ديگه كم بشه بهتر از يه نمره پايينه. نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
laplas
February 10th, 2011, 12:55 AM
اين پست رو واسه اون هايي ميزارم كه آمادگيه كامل واسه امتحان ielts از نوع آكادميك ندارن...اگه آمادگيه كامل مخصوصا واسه reading نداريد ،به هيچ عنوان امتحان نديد ، چون مطمئن باشيد كه نتيجه نمي گيريد...
چون سطح reading امتحان واقعا بالاست و زمان هم كمه....چيزي كه من تجربه كردم سطح امتحان از كمبريج ها واقعا بالاتر رفته ، من 15 ژانويه امتحان دادم اين شد نتيجه ام:
S:6 W:6 R:5.5 L:6.5 O: 6 اين در صورتي بود
كه listening كمبريج ها رو 7 يا 7.5 ميزدم و reading رو هم 6.5 و با تكنيك هاي reading هم كامل آشنا بودم، اين شد نتيجه ام ...من واسه اين امتحان 4 ماه روزي 8 ساعت زبان خوندم و قبل از اين 4 ماه هم پايه زبانم متوسط بود...گول اين بچه هايي كه ميان ميگن
من دو هفته خوندم يا 1 ماه خوندم رو نخورديد...من نميدونم علت اين دورغ پردازي ها چيه! ولي نمي خوام كسي رو نا اميد كنم و هر كسي ذهن و هوش خودش رو داره البته من ذهن و هوش خوبي دارم فقط اين رو واسه
مقايسه ميگم...آخه اگه امتحان بديد و نتيجه نگيريد خيلي از لحاظ روحي بهتون ضربه ميزنه اين رو به اين خاطر گفتم ، مواظب باشيد مسلط بريد سر امتحان و قسمت reading رو هم دست كم نگيريد.
من يه دوره 4 ماه كلاس مقدماتي رفتم....و 4 ماه هم خفن خر خوني كردم و اين كتاب ها رو هم خوندم به طور كامل:
summit entesharate longman har 2 jeld, oxford wordskill advance &intermediate ,
vocab for ielts, new insight into ielts , 5.5 t0 6.5 ,reading &writing prepration for ielts academic, 7 Cambridge
و كلي podcast گوش كردم كه از اينرنت دانلود كردم.
اگه كسي تجربه مشابه داره پست بزاره و در ضمن من واسه دو ماه ديگه دارم امتحان ميدم از دوباره، لطفا راهنمايي كنيد...كه چه كتاب ها جديدي هست كه واقعا موثر هستند؟
Maya_hu
February 10th, 2011, 11:40 AM
دوستان ، شايد سوالم يكم كلي باشه ولي نياز به راهنمايي دارم . اصلا نمي دونم تو تاپيك درستي اين موضوع رو مطرح كردم يا نه ؟؟
من واسه اوايل بهمن رزرو آزمون كرده بودم كه به خاطر مشكل امكان داشت مطالب رو نتونم جمع كنم، سريع آزمون رو به آخر اسفند انتقال دادم. (50.000) تومن هم كم كردند.
الان هم كه داريم به اسفند نزديك مي شيم اصلا فكر نمي كنم بتونم برسونم . اوضاع لغتهام خوب نيست . در رايتينگ، كلاس خيلي خوبي برداشتم كه فقط بيسيك رو درس دادن و براي گرفتن كلاس رايتينگ 2 حتما بايد Vocab بگذرونم.
ليتسنيگ رو دو روزه شروع كردم خودم مي خونم.
اسپيكينگ هم هنوز شروع نكردم ولي به خاطر دامنه لغت متوسط كم ، اعتماد به نفس لازم رو ندارم.
البته بيس زبانم تقريبا Intermediate هستش و 5 ماهه دائما كلاس مي رم اما اصلا اون آمادگي 7 تا 7.5 رو ندارم.
چون روزي 9 ساعت هم سر كارم و با كلي خستگي بعيده بيشتر از روزي 2 ساعت بتونم بخونم .
به نظرتون چيكار كنم . امتحانم رو كنسل كنم يا برم امتحان بدم . از نظر نمره كه شايد اوورال 5.5 تا 6.5 بگيرم ولي 6.5 احتمالش يكم كمه .
چيكار كنم . اگه ممكنه يك راهنمايي بكنيد . بيشتر از 2 روز واسه كنسل كردن وقت ندارم. 50 تومن ديگه كم بشه بهتر از يه نمره پايينه. نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
من فقط نظر شخصیم رو میگم و ممکنه حتی اشتباه کنم!
اگر از نظر مالی مشکل ندارید امتحان بدید. شما یک بار کنسل کردید و اگر دوباره کنسل کنید به نظرم بار روانی که بهتون وارد میشه بیشتر از یک نتیجه بد هست. از پستتون یک جور ترس از امتحان برداشت میشه که به نظر من با شرکت در آزمون و دیدن حال و هوای امتحان از بین میره.
از نمره پایین نترسید. این که کنکور نیست که سالی یک بار باشه و قبول نشید همه آینده تون زیر سوال بره!! خیلی ها رو میشناسم که 5-6 بار هم امتحان دادند تا نتیجه ای رو که لازم داشتتند گرفتند.
* مدیریت ارشد محترم به نظر من جای این پرسش و پاسخ در بخش مربوط به مشاوره هست. اگر ممکنه این دو پست را به اون تاپیک انتقال بدهید
با تشکر
azi_n
February 10th, 2011, 12:24 PM
laplas عزیز منم تقریبا درکت می کنم چون من هم نمره ای که فکر می کنم حقم بود رو نگرفتم . من 27 ژانویه امتحان دادم و نمره اورالم 7.5 شد که البته همه بهم می گن خیلی خوبه ولی خب هرکس با خودش مقایسه می کنه ! من انتظار 8 داشتم از خودم . نمره های من L : 7.5 , R : 7 , W : 7 , S : 8 از نمره ریدینگ و لیسنینگم اصلا راضی نیستم. منم تا حدودی باهات موافقم که عده ای دوستان که می گند فقط با 2 هفته درس خوندن 8 و 8.5 گرفتند ممکنه دیگران رو به اشتباه بندازند. من نمی گم دروغ می گند ولی حتما این دوستان زبانشون خیلی خیلی خیلی خیلی خوب بوده که انقدر کم درس خونده ند واین نمره های عالی رو گرفتند!
من خودم زبانم خیلی خوبه و کار ترجمه هم کردم ولی 2 تا 3 ماه برای آیلتس وقت گذاشتم و درس خوندم و کلی کتاب و منابع مختلف رو مطالعه کردم و یک ماه معلم هم گرفتم برای رایتینگ ولی به 8 نرسیدم.
ولی ناامید نشید . من فکر می کنم مشکل اصلیتون استرس بوده و چون الان یه بار امتحان دادین دیگه دفعه بعد استرس نخواهید داشت و نمره تون رو می گیرید.
من توی این مدت یه سری تجربیاتی به دست آوردم که در پست بعدی اینجا می نویسم شاید به در بعضیها بخوره و باعث بشه اضطرابشون کمتر بشه
azi_n
February 10th, 2011, 01:11 PM
1 . اولین و مهمترین چیز اینه که استرس رو از خودتون دور کنید . چون واقعا مخرب هستش و بازده کارتون رو پایین میاره و حتی باعث می شه حافظه تون خوب کار نکنه و نتونید یه چیزایی رو سر امتحان به یاد بیارید . پس همه سعی تون رو بکنید که آرامش داشته باشین و به تواناییهای خودتون اعتماد کنید.
2. به جای اینکه 10 تا کتاب رو یک بار بخونید بهتره 1 کتاب رو ده بار بخونید. مخصوصا کتابایی که برای تقویت لغت هستند . یادگیری لغت با تکرار و تکرار اتفاق میفته . وقتی چندین بار یه متنی که لغات جدید داره رو دوره می کنید ناخودآگاه اون لغات از حالت پسیو به اکتیو تبدیل می شند و یهو می بینید دارین توی رایتینگ و اسپیکینگ ازشون استفاده می کنید. بهترین شیوه لغت یاد گرفتن اینه که توی متن اونا رو یاد بگیرید نه اینکه فقط خود لغت رو حفظ کنید.
3 . اگر درباره امتحان اطلاعات کلی دارید و با بخشهای مختلفش آشنا هستید و بانتون در حد متوسطه به نظر من کتابهایی مثل new insight , objective یا حتی masterclass به دردتون نخواهد خورد. به جای همه اینا از کتابایی استفاده کنید که فقط روی یک skill فوکوس می کنه و مثالهاش دقیقا شبیه خود امتحانه و حتی یه کم هم سختتره!! برای آشنایی کلی با امتحان همون کتاب target band 7 رو بخونید کافیه و کلا کتاب خوبیه و خوندنش توصیه می شه
4.برای قوی تر کردن لیسنینگ ( اگر توی این قسمت مشکل جدی دارین ) من توصیه می کنم سعی کنید تمرینهای لیسنینگ رو بنویسید. یعنی یک یا دو جمله یا اگر می تونید بیشتر بشنوید ، بعد pause کنید و بنویسیدش . اگر نمی فهمید چی می گه همون یک جمله رو انقدر گوش بدید تا دقیقا متوجه بشید از چه کلماتی تشکیل شده و بتونید تفکیک کنید کمات رو از هم و بعدش با tape script آخر کتاب چک کنید .بعد از مدتی که اینجوری تمرین کنید خیلی راه می افتید توی لیسنینگ . من چند نفر رو دیدم که اینجوری تمرین کردند و پیشرفت کردند.
5.حتما برایWriting یه معلم خوب که مشخصا توی رایتینگ تخصص داره پیدا کنید و باهاش کار کنید. ویژگی همچین معلمی می تونه این باشه که به جز اصطلاحات و عبارتهای خاصی که توی کتابای ویژه آیلتس برای رایتینگ نوشته شده بتونه چند تا اصطلاح و عبارت و لغت دیگه هم بهتون یاد بده! چون اکثر کسانی که آیلتس امتحان می دن از همون اصطلاحات و لغات کتابهای آیلتس استفاده می کنند و همه شون عین هم می نویسند . اگه یه تنوعی باشه و یه کلمه جدید رو به جا استفاده کنید تاثیر گذاره .
نکته مهمتر اینکه از رایتینگ نترسید وتا می تونید تمرین کنید و سمپل های مختلف رو بخونید و هی بنویسید. من خودم انقدر می ترسیدم که تا یک ماه مونده بود به آیلتس فقط یک نمونه نوشتم اونم در حد 6 بود . ولی در عرض یک ماه کار با یه معلم خوب تونستم 7 بگیرم و مطمئنم اگه زودتر شروع کرده بودم نتیجه بهتری می گرفتم.
بهترین حالت اونه که شما بنویسید و بدید معلمتون تصحیح کنه . معلم یه سری ایرادات رو برطرف می کنه و به جای یه سری کلمه ها و جمله ها بهتون چیزای جدید پیشنهاد می ده . شما دوباره همون رایتینگ رو این بار بدون اشتباه و با کلمه های جدید بازنویسی می کنید . یعنی پاراگراف به پاراگراف می خونید و دوباره از حفظ می نویسیدش . این بهترین روشه ازنظر من.
azi_n
February 10th, 2011, 01:49 PM
. از گرامر غافل نشید . برای رایتینگ واقعا تاثیر داره . اگر وقت دارید کتابهای گرامری رو بگیرید و تمریناشو حل کنید و حتما جمله سازی کنید. . هر مبحث گرامری که یاد گرفتید رو سعی کنید باهاش جمله بسازید تا خوب یادتون بمونه و بتونید استفاده کنید ازش .
اگه وقتتون محدود هست از معلم رایتینگتون بخواین یه سری نکات مهم گرامری و چندتا الگوی گرامری خوب و مؤثر بهتون یاد بده و همونها رو انقدر تمرین کنید و باهاش جمله بسازید که دیگه کامل یاد بگیرید و توی رایتینگاتون استفاده کنید ازش
7. در مورد ریدینگ که همه مون بهاش مشکل داریم من به این نتیجه رسیدم که هیچ راهی نیست !! ;)نه شوخی کردم. ولی کلا بیشتر شبیه تست هوش می مونه تا امتحان زبان ! کلا چیزی که تاثیر گذاره به نظر من تمرین کردنه و نه لغت حفظ کردن. چون هرچقدر هم لغت بلد باشی متنها اکثرا پر از اصطلاحات تخصصی هستند که خود اینگلیسیا هم فکر نکنم از یه سریاش سر در بیارن . ولی اگر روزی 1 passage با زمان 15 تا 17 دقیقه حل بکنید بعد از مدتی تاثیر زیادی داره و اگه مثلا نمره تون 26 بوده می رسه به 30.
8. برای اینکه بتونید انگلیسی حرف بزنید ، باید انگلیسی حرف بزنید.!
نکته دیگه اینه که لازم نیست هرچی توی امتحان می گین راست باشه و واقعا اتفاق افتاده باشه ! پس در مورد چیزایی که توش اطلاعات دارید و لغات زیادی بلدید حرف بزنید .
9 . از دیکته غافل نشوید! خود من توی لیسنینگم مطمئنم 2 تا غلط املایی دارم و توی لیسنینگ اگر غلط دیکته ای داشته باشید اون جواب غلط محسوب می شه پس به دیکته لغات توجه کنید.
10 . از زمان غافل نشید . مخصوصا توی ریدینگ . اگر جوابی رو بلد نیستید وقت اضافه روش نگذارید و اول جوابهایی که بلدید رو بنویسید . و اگر وقت اضافه آوردید به سؤالایی که سختتره برگردید و روش وقت بذارید . من سر ریدینگ 3 تا سؤال رو حتی نرسیدم بخونم ! ولی ممکن بود اگر می خوندم بلد بودم !
در مورد منابع هم کتابهای Oxford word skill , English collocation in use , ، کتاب ریدینگ مک کارتر ( همون قرمزه ) و کتاب آکادمیک رایتینگ مک کارتر ( بنفشه ) ، کتابهای تست کمبریج Target band 7 , ( مخصوصا برای رایتینگ تسک 1 ) ، اسپیکینگ دکتر ایروانی( برای آشنایی با نمونه سؤالات خیلی خوبه ) ، و خواندن سمپل های رایتینگ هرجایی که پیدا کردید خیلی توصیه می شه .
امیدوارم مفید بوده باشه و برای همه آرزوی موفقیت می کنم .
.
.
arsm_ba
February 10th, 2011, 06:56 PM
سلام دوستان عزیز
من از اطلاعات موجود در این سایت تا به حال خیلی استفاده کردم و الان دوست دارم تجربیاتی که من در مورد آزمون دارم را با شما در میون بزارم تا شاید بتونم همونطوری که خودم از نظرات بچه ها کمک گرفتم، به بقیه هم کمک کنم. در ضمن سعی می کنم تجربیاتی رو بگم که بچه ها تا به حال کمتر به اونا اشاره کردن.
اولا بگم که من سطح زبانم تا 6و 7 ماه پیش خیلی پایین بود. به علت مقاله های زیادی که خونده بودم درک مطلبم خوب بود و در ضمن وقتی کسی از من سوال می کرد، خیلی خوب متوجه می شدم اما حرف زدن، گرامر، لیسنینگ و نوشتنم واقعا افتضاح بود و الان در آزمون آکادمیک نمره کلی 6.5 گرفتم و تک تک پارتهام رو هم 6.5 به بالا گرفتم که اگر نمره یک پارتم، نیم نمره بیشتر بود نمره کلی من7 می شد. البته من فکر می کنم این توضیحات برای دوستانی بیشتر مفید باشه که با یه پایه ضعیف می خوان یه همچین نمرهایی بگیرن
1- تمرین، تمرین و تمرین(کیفیت و کمیت): همه بچه ها در این مورد صحبت های زیادی می کنند. اما مهمتر از وقتی که برای تمرین می گذارید، کیفیت و ساختارمندی تمرینه. به عنوان مثال از نظر من یکی از نکاتی که می تونه نمره شما رو شدیدا کاهش بده کار کردن زیاد روی نقاط ضعف و فراموش کردن نقاط قوته. مطمئنا کا روی نقاط ضعف بسیار مهمه ولی خیلی از اوقات ناخودآگاه باعث میشه که کارآیی شما در نقاط قوتتون پایین بیاد. من شدیدا توصیه می کنم که یک برنامه منظم برای نقاط قوتتون در کنار کار کردن روی نقاط ضعفتون داشته باشید.
2- یک نکته بسیار مهم در مورد ریدینگ که واقعا برای من مفید بود اینه که متن ها رو به همون ترتیبی که اومده نزنیدو متنی رو که تست های اون برای شما راحت تر هستند، اول بزنید. دلیل این موضوع اینه که توی تست هایی که ضعف دارید احتمال اشتباه مطمئنا از سایر تست ها بیشتره. حالا این نکته بسیار مهم رو هم در نظر داشته باشید که اکثریت بچه ها در 20 دقیقه آخر به شدت کارآییشون پایین میاد و استرس میگیرن که قطعا احتمال اشتباهشون بیشتره. در نتیجه شما با زدن مطمئن تست های آسون تر، نمره ای که حداقل حقتون هست رو تضمین می کنید و اگر خدای نکرده به علت زمان نرسیدین همه تست ها رو بزننین، تست هایی رو از دست دادین که احتمال اشتباه توی اونا زیادتره. من خودم تصمیم گرفتم که match heading ها که نقطه قوتم بود (شما نقطه قوتتون رو فقط با تمرین می تونید پیدا کنید) رو اول بزنم و متنی رو به عنوان متن سوم انتخاب کنم که تست yes و no بیشتر داشته باشه که نقطه ضعف اصلی من و اکثر بچه هاس. حالا اگرم قراره نرسم که این سوالات آخر رو بزنم همه رو شانسی می زنم که احتمالا 33% درسته. نتیجه این که سر آزمون اکثر بچه ها وقت کم اوردن، ولی با این تکنیک من 1 تستی رو هم که از دست دادم، احتمال کمی داشت که بتونم درست بزنم و در نتیجه با اطمینان از تست های درستم، نمرم تضمین شد.
3- مسئله خواب خیلی مهمه! باور کنید. من خودم تو طول زمانی که می خوندم واسه آزمون ساعت 5 صبح می خوابیدم، اما یه هفته آخر خوابم رو جوری تنظیم کردم که 7 صبح پاشم و سر ساعت 8 یه تست کامل میزدم. در نتیجه سر امتحان بسیار سر حال بودم و تونستم که از توانایی ذهنیم و مغزیم به طور کامل استفاده کنم.
4- دادن آزمون آزمایشی رو برای آشنایی با جو امتحان (مخصوصا اونایی که دفعه اولشونه) توصیه می کنم. یه موسسه به اسم NBE هست که من دو بار آزمون دادم اونجا. درسته که همه جوره سیستمش افتضاح بود، ولی اینکه تو جو، روی صندلی آزمون قرار بگیرین برای زمان بندی و کاهش استرستون در امتحان اصلی واقعا مفیده. مخصوصا بخش speaking که شما با کسی غیر از معلمتون برای صحبت رو به رو میشید. من دفعه اول آزمون آزمایشی تو این پارت خیلی هول کردم. در نتیجه نقطه ضعفم رو شناختم و تونستم سر مصاحبه اصلی بدون استرس حرف بزنم.
5- برای writing مانند نظر azi یک استاد خوب بگیرید. این بخش مهمترین بخشی تو آزمون هست که شما نیاز دارید یکی باهاتون کار کنه. برای من که واقعا جواب داد. فقط در رابط با استاد مواظب باشید. پیشنهاد من اینه که استادی بگیرید که رشته آکادمیکشم زبان باشه. چوب کسائی که زبان رو آکادمیک خوندن به نظر من writing شون قابل مقایسه با کسائی نیست که تجربی زبان رو یاد گرفتن.
6- به نظر من وزن fluent بودن در نمره speaking خیلی بیشتر از اینه که جملاتتون از نظر گرامری 100% صحیح باشه. سعی کنید که پیوسته حرف بزنید، هر چند که این کار ضریب اشتباهات گرامری رو بالا میبره.
7- من زمانی از spaeking ام راضی شدم که بدون فکر کردن تونستم حرف بزنم، زمانی از reading ام راضی شدم که بدون دونستن معنی تمامی کلمات تونستم مفهوم و تصویر کلی یک جمله یا پاراگراف رو درک کنم، زمانی از listening ام راضی شدم که از متن عقب نمی افتادم، هر چند سوالی رو نتونسته باشم بزنم و بالاخره زمانی از writing ام راضی شدم که تونستم متنی مناسب رو به ترتیب توی 35 و 15 دقیقه بزنم. نظر من اینه که تا موقعی که به این 4 نقطه نرسیده باشید، نباید انتظار نمره ای مناسب داشته باشید.
8- بحث اشتباهات املائی، لغت و گرامر هم به جای خود ...
و در آخر این نکته رو توجه داشته باشید که سوالات آزمون شباهت خوبی با سوالات آزمایشی (مخصوصا cambridge های 4 به بعد ) دارد و مطمئن باشید با تمرکز و شناختن نقاط اصلی قوت و ضعفتون و یک برنامه ریزی خوب و البته رعایت موارد 3 و 4 می تونید نمره که حقتون هست رو بگیرید.
ببخشید که طولانی شد. برای همه دوستام آرزوی موفقیت دارم
علیرضا
omid88
February 10th, 2011, 07:55 PM
در مورد وزن fluent بودن (نکته 6) کاملا موافقم با دوستمون..من تو امتحان ساده حرف زدم..گرامر ساده...فقط چند تا لغت مرتبط با موضوع مثلا(family ties!) گفتم..رووون هم حرف زدم..7 شدم...
PhDSystem
February 10th, 2011, 08:53 PM
امروز از دانشگاهی که apply کردم برای PhD یک ایمیل دریافت کردم که باید مدرک زبان را در عرض دو هفته ارئه بدم (چون master به زبان انگلیسی بود فکر میکردم احتیاج ندارم به مدرک زبان) و به آنها ایمیل کنم می خواستم بدونم آیا با یک هفته خواندن می توانم نمره خوب کسب کنم ؟ میشه لطفا رفرنسهایی به من پیشنهاد کنید که توی یک هفته اطلاعات خوبی به من بده؟ خیلی ممنونم میشم به من پاسخ بدید.
Maya_hu
February 12th, 2011, 10:52 AM
امروز از دانشگاهی که apply کردم برای PhD یک ایمیل دریافت کردم که باید مدرک زبان را در عرض دو هفته ارئه بدم (چون master به زبان انگلیسی بود فکر میکردم احتیاج ندارم به مدرک زبان) و به آنها ایمیل کنم می خواستم بدونم آیا با یک هفته خواندن می توانم نمره خوب کسب کنم ؟ میشه لطفا رفرنسهایی به من پیشنهاد کنید که توی یک هفته اطلاعات خوبی به من بده؟ خیلی ممنونم میشم به من پاسخ بدید.
توی یک هفته بهترین و مفیدترین کاری که میشه کرد خوندن کمبریج هاست برای آشنایی با فرمت سوالات امتحان و ارزیابی خودتون. البته برای شما که وقت ندارید بهتره از آخرین کتاب شروع کنید که به سوالات حال حاضر امتحان نزدیک تره. لینک تستهای کمبریج در بخش مربوط به منابع داده شده و قابل دانلوده.
برای اسپیکینگ در فرصتی که دارید نگاهی به کتاب اسپیکینگ ایروانی بیاندازید.
فکر نمیکنم برای بیشر از اینها زمان داشته باشید
Alireza_Ag
February 12th, 2011, 03:34 PM
سلام به دوستای عزیزم
من یکی دو سال آخر دوره کارشناسی از روی کتب انگلیسی می خوندم و گرامر رو هم با کمی ارفاق به خودم در حد grammar in use intermediate می دونم . بهر صورت امروز شروع به خوندن برای آیلتس آکادمیک کردم و می خوام همین ابتدا آزمونی رو رزرو کنم .تمام وقتم رو هم به خوندن زبان اختصاص میدم.می خوام بدونم از تاریخ ارسال همین پیام چند ماه زمان نیاز دارم تا یه نتیجه عالی در آیلتس بگیرم؟ لطفا دوستانی که تجربه دارند من رو آگاه کنن که هر چه زودتر آزمونی رو رزرو کنم.
مرسی
immi
February 12th, 2011, 04:21 PM
سلام به دوستای عزیزم
من یکی دو سال آخر دوره کارشناسی از روی کتب انگلیسی می خوندم و گرامر رو هم با کمی ارفاق به خودم در حد grammar in use intermediate می دونم . بهر صورت امروز شروع به خوندن برای آیلتس آکادمیک کردم و می خوام همین ابتدا آزمونی رو رزرو کنم .تمام وقتم رو هم به خوندن زبان اختصاص میدم.می خوام بدونم از تاریخ ارسال همین پیام چند ماه زمان نیاز دارم تا یه نتیجه عالی در آیلتس بگیرم؟ لطفا دوستانی که تجربه دارند من رو آگاه کنن که هر چه زودتر آزمونی رو رزرو کنم.
مرسی
سلام . اينكه شما چقدر زمان لازم داريد تا به مقدار ايده آْْلتون (نمره مورد نظر كه مطرح نكرديد) برسيد كاملا به خودتون ، بيس زبانتون و . . . بستگي داره و از آنجا كه من خودم تازه كارم هيچ نظر خاصي نمي تونم داشته باشم .
اما در مورد رزرو آزمون تجربياتي دارم و اون اينه كه من هم مثل شما سطحم اينترمديت بود و بعد از 4 ماه كلاس عادي زبان واسه 3 ماه بعدش رزرو آزمون كردم كه نتونستم خودمو آماده كنم . البته اولش مي خواستم آزمايشي بدم ولي خوردم به بي پولي دلم نيومد پولم رو سوخت كنم به همين خاطر انتقالش دادم به دو ماه بعدش و باز هم همون داستان. و در نهايت كنسل كردم كه آماده بشم .
دليلش هم اين بود كه :
1 - ارزيابي درستي از خودم نداشتم .
2- نتونستم زمان رو مديريت كنم چون سر كار مي رم
3 - انرژيم رو روي مسائلي گذاشتم كه زود بازده نبود .
4 - عجله كردم
به نظر من شما هم بايد با توجه به شرايط خودتون بهترين زمان رو واسه امتحان انتخاب كنيد .
ice
February 12th, 2011, 07:20 PM
سلام به دوستای عزیزم
مرسی
سطحی که نام بردید خیلی دامنه گسترده دارد. شاید بهتر باشه یک امتحان از کتاب های کمبریج بدید تا ببینید در چه سطحی در آزمون هستید. هر نمره ای را می توانید در دو ماه کار مداوم حدود یک تا دو نمره بهبود بدید. اگر به نمرتون احتیاج فوری ندارید به خودتون حداکثر فرصت را بدید تا نمره خیلی بالا کسب کنید.
immi
February 13th, 2011, 12:13 AM
س هر نمره ای را می توانید در دو ماه کار مداوم حدود یک تا دو نمره بهبود بدید.
یعنی مثلا 4 رو رسوندن به 6 دوماه زمان می خواد و 7 رو به 9 تبدیل کردن هم 2 ماه !!:undecided:
فکر کنم دومی به مراتب سخت تر و زمان بر تر خواهد بود . . .
ice
February 13th, 2011, 11:33 AM
یعنی مثلا 4 رو رسوندن به 6 دوماه زمان می خواد و 7 رو به 9 تبدیل کردن هم 2 ماه !!:undecided:
فکر کنم دومی به مراتب سخت تر و زمان بر تر خواهد بود . . .
این مسئله حدودی بوده خیلی به میزان وقتی که می گذارید و پیشینه زبان بستگی داره. از روی تجربه خودم دومی راحت تر باشه چون زبان را خوب بلدید و دارید فن یاد می گیرید. من وقتی هفت جلد کمبریج را شروع کردم 6.5 میزدم ولی آخرسر (حدود 2 ماه بعد) 8-9 میزدم. این به این دلیل بود که با آزمون بهتر آشنا شدم. بهترین مثال هم "تونی بلر" نخست وزیر سابق انگلیس میتونه باشه. دیگه از بومی دانشگاه رفته بالاتر نداریم. رایتینگ شد 7.5 چون نمی دونست این امتحان روش داره. اگر بخواهید می تونید.
e.farahmand
February 13th, 2011, 11:37 AM
سلام بر همگی
دوستان من تازه میخوام شروع کنم به زبان خوندن 1سال فرصت دارم تا آیلتس بالاتر از 6 آکادمیک بگیرم
زبانم در سطح interchange 2 اون جلد آبیست
میخوام بدونم که به نظرتون باید چه جوری شروع کنم تا با روزی حدود 3 ساعت بیشترین بازده رو داشته باشم
فعلا خودم از 504 برای لغت شروع کردم
اگه ممکنه بگید برای مهارت های مختلف از چه چیزایی استفاده کنم
Elnino
February 14th, 2011, 02:54 AM
دوست عزیز من با کمال احترام با نظرتون مخالفم
کسی 7 گرفته اگر تمام فنون آیلتس هم بدونه به نظر من برای اینکه به 9 نه به 8 اونو برسونه یکسال شبانه روزی باید زبان بخونه. بحث دو ماه و اینا خنده داره حتی از 5 به 7 هم دو ماه شدنی نیست. فراموش نکنیم آیلتس اول امتحان انگلیسی هست تا ضریب هوشی و چیزای دیگه که به فنون نیاز داره
این مسئله حدودی بوده خیلی به میزان وقتی که می گذارید و پیشینه زبان بستگی داره. از روی تجربه خودم دومی راحت تر باشه چون زبان را خوب بلدید و دارید فن یاد می گیرید. من وقتی هفت جلد کمبریج را شروع کردم 6.5 میزدم ولی آخرسر (حدود 2 ماه بعد) 8-9 میزدم. این به این دلیل بود که با آزمون بهتر آشنا شدم. بهترین مثال هم "تونی بلر" نخست وزیر سابق انگلیس میتونه باشه. دیگه از بومی دانشگاه رفته بالاتر نداریم. رایتینگ شد 7.5 چون نمی دونست این امتحان روش داره. اگر بخواهید می تونید.
ali.samei
February 14th, 2011, 12:53 PM
نه به سختی که شما گفتید و نه به راحتی که ایشون گفتند. یک چیزی میان این دو!
در عرض دو ماه می شه تا دو نمره در اسکیل های متفاوت رشد کرد. به طور مثال خود من در عرض دو ماه از حدود 5 به 6.5 رسیدم و حتی یکی از دوستانم که تمام کتاب های 1 تا 7 را تمرین کرده بود لیسینیگ را 8 زد. تمرین به شدت تاثیر داره و آشنایی با سوالات به خصوص در سه مهارت رایتینگ، ریدینگ و لیسنینگ روی نمره ی شما تاثیر گذاره. برای مثال شما اگر خود شکسپیر هم باشید ولی بلد نباشید اسکیم کنید و زمان را مدیریت کنید در بخش ریدینگ نمی تونید نمره ای بالاتر از 5.5 بیارید. هم چنین در بخش رایتینگ اگر با مفاهیمی مانند جنرال ایدیا و اینتروداکشن و پارافریزینگ و .... آشنا نباشید.
ولی یک نکته را فراموش نکنید. مهارت های امتحان دادن هیچ وقت نمی تونه جای دانش زبان شما را پر کنه. شما به هر دوی این ها با هم نیاز دارید. به نظر من با یک دانش متوسط و تمرین کتاب های 1 تا 7 می تونید نمره ای بین 6 تا 7 بگیرید. ولی بدون تمرین اون کتاب ها در حد 5 باقی خواهید ماند.
دوست عزیز من با کمال احترام با نظرتون مخالفم
کسی 7 گرفته اگر تمام فنون آیلتس هم بدونه به نظر من برای اینکه به 9 نه به 8 اونو برسونه یکسال شبانه روزی باید زبان بخونه. بحث دو ماه و اینا خنده داره حتی از 5 به 7 هم دو ماه شدنی نیست. فراموش نکنیم آیلتس اول امتحان انگلیسی هست تا ضریب هوشی و چیزای دیگه که به فنون نیاز داره
PhDSystem
February 14th, 2011, 03:50 PM
توی یک هفته بهترین و مفیدترین کاری که میشه کرد خوندن کمبریج هاست برای آشنایی با فرمت سوالات امتحان و ارزیابی خودتون. البته برای شما که وقت ندارید بهتره از آخرین کتاب شروع کنید که به سوالات حال حاضر امتحان نزدیک تره. لینک تستهای کمبریج در بخش مربوط به منابع داده شده و قابل دانلوده.
برای اسپیکینگ در فرصتی که دارید نگاهی به کتاب اسپیکینگ ایروانی بیاندازید.
فکر نمیکنم برای بیشر از اینها زمان داشته باشید
ممنونم از پیشنهادتون من به دانشگاه ایمیل زدم و قرار شد ماه بعد بفرستم. من راستش با این سایت آشنا نیستم من لیست منابع را از کجای سایت می تونم پیدا کنم؟ بعد من ایران زندگی نمی کنم می تونم ازتون بپرسم شما لینکی برای دانلود این کتاب (کتاب اسپیکینگ ایروانی) نمی شناسید؟
ممنونم از کمکتون
Maya_hu
February 15th, 2011, 09:12 AM
ممنونم از پیشنهادتون من به دانشگاه ایمیل زدم و قرار شد ماه بعد بفرستم. من راستش با این سایت آشنا نیستم من لیست منابع را از کجای سایت می تونم پیدا کنم؟ بعد من ایران زندگی نمی کنم می تونم ازتون بپرسم شما لینکی برای دانلود این کتاب (کتاب اسپیکینگ ایروانی) نمی شناسید؟
ممنونم از کمکتون
برای جستجوی منابع مورد نظرتون در سایت از این لینک استفاده کنید:
USAirforce
February 15th, 2011, 09:02 PM
سلام دوست عزیز
این سایت که گفتین ***** شده!!!
all of my experience about IELTS:
http://www.ielts4us.blogspot.com (http://www.ielts4us.blogspot.com/)
Elnino
February 16th, 2011, 10:36 PM
دوستان کسی درمورد کتاب Academic Vocabulary in Use از انتشارات کمبریج و ساختار کتاب، سطحش و اثر گذاری کتاب در باندهای آیلتس تجربه ای عملی داره؟
مثل همیشه ممنون از بیان تجارب مفیدتون
mobydick
February 18th, 2011, 12:06 AM
با سلام
یه سوال دارم اگه ممکنه کمکم کنید
برای تقویت گرامر میخوام کتاب grammar in use رو بگیرم
فقط میخوام بدونم این کتاب به صورت دو زبانه ( فارسی - انگلیسی ) پیدا میشه یا نه؟
ممنون میشم.
Elnino
February 18th, 2011, 02:05 AM
سلام
من کتاب گرامر آکسفورد را پیشنهاد میکنم سطح اینترمدیت حداقل خیلی کاراتر و بهتر از کتاب گرامر این یوز دیدمش. درباره سوالتون باید بگم کتاب گرامر این یوز بسیار روان و ساده نوشته شده به شکلی که شما حتی نیاز به دیکشنری هم در اغلب موارد ندارید چون کتاب گرامر هست نه کلمه و وکب پس نگران نسخه فارسی آن نباشید.
با سلام
ممنون میشم.
pejmanarab
February 19th, 2011, 04:26 PM
با سلام
از دوستان خواهش می کنم که من رو راهنمایی کنن. سطخ زبانم بد نیست. یکبار تافل PBT دادم و شدم 580 با نمره ی رایتنگ 4. با این نمره می تونم برای کانادا و آمریکا اپلای کنم. ولی تصمیم گرفتم که برای استرالیا هم اپلای کنم. تقریبا توی 4 مهارت زبان خوب هستم. ولی چون خودم رو برای تافل آماده کرده بودم، نمی دونم که چطور باید خودم رو برای ایلتیس آماده کنم. من کتاب های زیر رو کامل خوندم.
1. 504
2. Essential Words
3. 400 words
4. Flash Reading
5. IBT Barrons
6. IBTCambridge
7. PBT longman
8. grammar in use 1, 2
9. vocabulary in use 1,2
10. Interchange 1, 2, 3
11. Tactics for listening 1,2,3
12 . mosaic 1, 2
لطفا راهنمایی کنید که چطور خودم رو محک بزنم برای ایلتس و چطوری خودم رو آماده کنم. ذر واقع من می خوام که امتحان رو برای خودم شبیه سازی کنم و بینم که چند می شم.
ice
February 19th, 2011, 09:10 PM
با سلام
از دوستان خواهش می کنم که من رو راهنمایی کنن. سطخ زبانم بد نیست. یکبار تافل PBT دادم و شدم 580 با نمره ی رایتنگ 4. با این نمره می تونم برای کانادا و آمریکا اپلای کنم. ولی تصمیم گرفتم که برای استرالیا هم اپلای کنم. تقریبا توی 4 مهارت زبان خوب هستم. ولی چون خودم رو برای تافل آماده کرده بودم، نمی دونم که چطور باید خودم رو برای ایلتیس آماده کنم. من کتاب های زیر رو کامل خوندم.
1. 504
2. Essential Words
3. 400 words
4. Flash Reading
5. IBT Barrons
6. IBTCambridge
7. PBT longman
8. grammar in use 1, 2
9. vocabulary in use 1,2
10. Interchange 1, 2, 3
11. Tactics for listening 1,2,3
12 . mosaic 1, 2
لطفا راهنمایی کنید که چطور خودم رو محک بزنم برای ایلتس و چطوری خودم رو آماده کنم. ذر واقع من می خوام که امتحان رو برای خودم شبیه سازی کنم و بینم که چند می شم.
برای محک زدن خودتون می تونید از کتاب های کمبریج استفاده کنید. پیشنهاد می کنم از جلد 6 و 7 استفاده کنید تا به امتحان های الان نزدیک تر باشند. بخش ریدینگ و لیسنینگ در انتهای کتاب پاسخنامه داشته و می تونید نمره خام خودتون رو دیده به نمره اصلی تبدیل کنید. برای رایتینگ هم می تونید متن خود را در بخش رایتینگ (please revise my essay (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?4393-please-revise-my-essay) ) گذاشته و نظر دوستان را بگیرید.
immi
February 20th, 2011, 09:47 AM
از دوستان كسي مي دونه كه چيكار كنيم اين لغت هاي جديدي كه مي خونيم از حالت پسيو به حالت اكتيو در بيان. مي خوام يه راه حلي داشته باشم كه تو 2 ، سه ماه بتونم اين حالت اكتيو رو واسه 60 تا 70 درصد لغت هاي جديد كه خوندم ايجاد كنم . من وقتي ريدينگ رو مي خونم مي دونم لغت معني اش چيه ولي اگه بخوام تو رايتينگ يا اسپيكينگ استفاده كنم عمرم تو ذهنم نمي آد و فقط همون لغت هاي قديمي ام رو استفاده مي كنم.
dibanazi
February 20th, 2011, 04:19 PM
[QUOTE=immi;381446]از دوستان كسي مي دونه كه چيكار كنيم اين لغت هاي جديدي كه مي خونيم از حالت پسيو به حالت اكتيو در بيان. مي خوام يه راه حلي داشته باشم كه تو 2 ، سه ماه بتونم اين حالت اكتيو رو واسه 60 تا 70 درصد لغت هاي جديد كه خوندم ايجاد كنم . من وقتي ريدينگ رو مي خونم مي دونم لغت معني اش چيه ولي اگه بخوام تو رايتينگ يا اسپيكينگ استفاده كنم عمرم تو ذهنم نمي آد و فقط همون لغت هاي قديمي ام رو استفاده مي كنم.[/QUOTE
تنها راهش اینه که شروع کنید به جمله سازی با کلمات جدید.وقتی زیاد بنویسید بعد از مدتی تو حرف زدن هم به ذهنتون میاد و استفاده می کنین.
laplas
February 21st, 2011, 12:19 AM
با سلام
ممنون میشم.
براي گرامر دو جلد كتاب summit از انتشارات longman رو پيشنهاد مي دم ، اين كتاب از چهار قسمت grammer ,listening,writing,reading تشكيل شده و من قسمت گرامرش رو به دقت خوندم كه واسه ielts بسيار
موثر بود و در ضمن گرامرهاي پيشرفته رو بسيار ساده درس داده ، با خوندن اين دو كتاب به نظر من از لحاظ گرامري مشكل خاصي نخواهيد داشت.
laplas
February 21st, 2011, 12:41 AM
به نظر من لیسنینگ امتحان یه کم سخت تر بود و ریدینگش آسونتر !
البته همیشه بعضی امتحانها سخت ترن بعضی آسونتر اما حدودا در همون حده یعنی نمره ای که هفته آخر از کتاب 6 و 7 میگیرید با تقریب خوبی نمره امتحانتونه ..
برای رایتینگ هم یه سری لغات هست که به کار بردنشون نمره شما رو افزایش میده نه اینکه لزوما خیلی عجیب غریب باشن اما سطحش یه کم بالاتر از معمولی باشه من به توصیه یه وبلاگی که قبل امتحانم میخوندم یه دفتری درست کرده بودم و لغات سخت تر از لغات معمولی رو که کمتر به کار میره اگر میشنیدم یا میخوندم توش مینوشتم و سعی میکردم هم تو اسپیکینگ و هم تو رایتینگ ازشون استفاده کنم
امیدوارم موفق باشید
جديدا سطح امتحان از كمبريج ها بالاتر رفته فبسيار مواظب باشيد..به نظر من هر نمره اي از كمبريج ها مي گيري 0.5 تا 1 نمره توو امتحان كمتر خواهي شد. من شخصا اين تجربه رو داشتم.
sitdong
February 21st, 2011, 01:08 AM
من 8 ماه فرصت دارم برای امتحان ایلتس.پایه زبانم در حد pre-intermediate هست.
امروز رفتم کلاس خصوصی با هزار زحمت و ایشون گفتند چون زمان نداری من از همین ابتدا کتاب Grammar for ielts و vocabulary for ielts و foundation که 12 در هست رو برای شروع در طی 25 جلسه درس می دم البته 50 جلسه بعدی کتاب objective همراه با فیلم study English IELTS preparation رو درس خواهد داد. حالا به نظر شما:
1-من که در سطح pre-intermediateهستم ایا می تونم این کتاب ها رو بخونم یا این که چون در سطح بالاتری قرار دارند گیج کننده هست و نمی تونم بفهمم.یا این که پیشنهاد می دید با یک سری کتای دیگه شروع کنم؟
2 - به نظرتون این کاره درستی هست که مستقیم از این کتاب ها شروع کنم؟یا اول پایه سازی شه
3-به نظرتون تو 8 ماه میشه اماده شد با این برنامه؟
missshadi79
February 25th, 2011, 07:58 PM
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی که رایتینگش در حد6 است(البته جنرال) چی بخونه که6.5بشه؟با یک ماه فرصت
مرسی
SIG
February 26th, 2011, 01:43 AM
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی که رایتینگش در حد6 است(البته جنرال) چی بخونه که6.5بشه؟با یک ماه فرصت
مرسی
هرچي که مربوط به آيلتس جنراله و معتبره. يه ماه فرصت خوبيه، کافي هم هست. شما تست هاي معتبر از ريدينگ جنرال پيدا کن که تو همين تاپيک ها هم بچه ها خيلي منابع معرفي کردن، روزي 2 يا 3 تا ريدينگ تمريني بزن و وقتشم تنظيم کن با زمان امتحان. فکر کن تو يه ماه مي شه حداقل 60 ريدينگ (تا 100 تا هم مي توني بزني) و اگه از اشتباهاتت تو هر رايتينگ درس بگيري و سعي کني تکرارشون نکني حتما 6.5 مي شي.
immi
February 27th, 2011, 09:51 AM
سلام.
من الان دارم لغت مي خونم واسه اينكه اين كه از اين لغت ها بتونم استفاده كنم مي خوام ESSAY بنويسم ولي از اونجا كه هنوز اين لغت ها ملكه نشدن به نظرتون روش مناسب چيه ؟؟ از اونجا كه من نمي خوام تو نوشتن فارسي فكر كنم به همين خاطر اين لغت ها رو با اينكه معني اونها رو مي دونم، خيلي سخت به ذهنم مي رسه كه استفاده كنم .
آيا اگه لغت ها رو بذارم جلوم و ازشون استفاده كنم روش درستيه ؟؟؟ كلا چه روشي پيشنهاد مي كنيد؟؟
ice
February 27th, 2011, 12:14 PM
سلام.
من الان دارم لغت مي خونم واسه اينكه اين كه از اين لغت ها بتونم استفاده كنم مي خوام ESSAY بنويسم ولي از اونجا كه هنوز اين لغت ها ملكه نشدن به نظرتون روش مناسب چيه ؟؟ از اونجا كه من نمي خوام تو نوشتن فارسي فكر كنم به همين خاطر اين لغت ها رو با اينكه معني اونها رو مي دونم، خيلي سخت به ذهنم مي رسه كه استفاده كنم .
آيا اگه لغت ها رو بذارم جلوم و ازشون استفاده كنم روش درستيه ؟؟؟ كلا چه روشي پيشنهاد مي كنيد؟؟
با نوشتن جملات ساده شروع کرده و همان طور که خودتون گفتید می تونید واژگان را هم نگاه کنید. از یک نفر هم بخواهید جملات را تصحیح کند تا از کاربرد صحیح خود مطمئن شوید. تدریجا جملات کاربردی را پیچیده کنید و سعی کنید از حفظ بنویسید. همزمان در کتاب ها و اینترنت واژگان به کار رفته در جملات را دائم بخوانید تا شیوه استفاده آن ها براتون عادی شود.
en milad
February 27th, 2011, 08:11 PM
سلام دوستان
من امتحان دادم 6 شدم اما 6.5 میخوام واسه خرداد امتحان ذارم
کمک!!!!!!
dibanazi
February 27th, 2011, 08:14 PM
سلام دوستان
من امتحان دادم 6 شدم اما 6.5 میخوام واسه خرداد امتحان ذارم
کمک!!!!!!
خب توی کدوم اسکیل نمره کم آوردین؟همه رو دوباره کار کنین و اونایی که بیشتر نیاز به تمرین داره وقت بیشتری براش بذارین.3 ماه خیلی وقته و میشه نیم نمره رو آورد به نظر من.
en milad
February 27th, 2011, 08:26 PM
دوستان لغت حفظ کردن اشتباهه باید باreading خوندن لغت یاد گرفت
mozaso
February 28th, 2011, 08:08 AM
سلام، من العان در سفیر level 302 زبان میخونم و میشه گفت که زبان pre-intermediate باشد، به نظر شما چند وقت باید وقت بزارم تا به نمره 5.5 IELTS برسم. کتابهای حرفه ای مثل 504 رو هنوز نخوندم و شاید 3ماه دیگه برای intake دانشگاه وقت دارم، به نظرتون رسیدن با یه برنامه ریزی فشرده روزی 5 ساعت مطالعه یا شرکت در کلاسهای ielts سفیر در مدت 3ماه رسیدن به این نمره راحته؟
Elnino
February 28th, 2011, 10:35 PM
سلام دوست عزیز
منم در موسسه سفیر بخش آیلتز پری 8 مشغولم. به نظر من با توجه به کیفیتی که از سفیر سراغ دارم و لول شما قطعا شما با این ساعت مطالعه حتی به شکل مطالعه شخصی نیز میتونید به نمره مورد نظرتون برسید منتها اگه با اسکیلها قدری اخت شوید حتی نمره 6- 6.5 دور از دسترس نیست. ضمنا اصلا نیازی نیست تمام اسکیلها را کلاس برید لیسنینگ و اسپیکینگ به نظر من نیاز به کلاس نداره. حتی ریدینگ و رایتینگ هم میتونه به شرط مطالعه منابع خوب که در این فروم پیدا میشه نیازی به کلاس و استاد نداره.
موفق باشید
سلام، من العان در سفیر level 302 زبان میخونم و میشه گفت که زبان pre-intermediate باشد، به نظر شما چند وقت باید وقت بزارم تا به نمره 5.5 IELTS برسم. کتابهای حرفه ای مثل 504 رو هنوز نخوندم و شاید 3ماه دیگه برای intake دانشگاه وقت دارم، به نظرتون رسیدن با یه برنامه ریزی فشرده روزی 5 ساعت مطالعه یا شرکت در کلاسهای ielts سفیر در مدت 3ماه رسیدن به این نمره راحته؟
ITALY2006
March 1st, 2011, 12:46 AM
دوستان مشخص است که نمیشه یکبار رفت و کتابهای ایلتس خواند.
اگر کسی در هر چهار بعد نوشتن..خواندن ..صحبت کردن و ... ضعیف باشد و بخواهد که مهارتهای اساسی خود را بالا ببرد بدین منظور که پایه های موفقیت در ایلتس را به وجود اورد چه کتابی و دوره ای و با چه مدت زمان اموزشی پیشنهاد می کنید...؟ من امروز کسی بهم گفت که باید 120 جلسه بیایی و اینترچینج به شما اموزش میدم و پایه های زبانت قوی میشه و بعدش میتونی برای موفقیت در ایلتس تلاش کنی... نظرتون چیه؟
mozaso
March 1st, 2011, 06:57 AM
یعنی شما میگید با زمان 3 ماه به شرط استفاده از منابع خوب میشه به نمره 5.5 یا بالاتر رسید، العان من وقتم کلا آزاده و میتونم راحت برنامه ریزی کنم و خودم بخونم. اما فکر میکردم با این زمان نمیشه به نمره 5.5 رسید. سفیر هم برم خوبه ولی به نظر خودم و حتی خیلی از دوستان self study نتیجه میده...درسته...
سلام دوست عزیز
منم در موسسه سفیر بخش آیلتز پری 8 مشغولم. به نظر من با توجه به کیفیتی که از سفیر سراغ دارم و لول شما قطعا شما با این ساعت مطالعه حتی به شکل مطالعه شخصی نیز میتونید به نمره مورد نظرتون برسید منتها اگه با اسکیلها قدری اخت شوید حتی نمره 6- 6.5 دور از دسترس نیست. ضمنا اصلا نیازی نیست تمام اسکیلها را کلاس برید لیسنینگ و اسپیکینگ به نظر من نیاز به کلاس نداره. حتی ریدینگ و رایتینگ هم میتونه به شرط مطالعه منابع خوب که در این فروم پیدا میشه نیازی به کلاس و استاد نداره.
موفق باشید
safa33
March 2nd, 2011, 11:46 AM
سلام به همه دوستان
من تازه مي خوام اقدام كنم براي فدرال و در حال حاضر نمره آيلتس 6 دارم و بايد بتونم نمره زبان رو در شرايط زير بيارم :
آيلتس : ليسنينگ 7.5 و بقيه 6.5
براي 27 فروردين هم ثبت نام كردم در واقع الان فقط در قسمت ليسنينگ مشكل دارم پيشنهاد دوستان چيه؟ چطوري خودم رو به سطح 7.5 برسونم؟ راستش من تمام تستهاي كمبريج رو زده بودم و توي خونه در حد 7 يا گاهي هم 7.5 زده بودم اما سر امتحان گند زدم !!!!! آيا معلم خصوصي با هزينه معقول ( مثلا جلسه اي 25 تومن) سراغ داريد؟
آفرينش يه دوره هاي فوق فشرده واسه نوروز گذاشته آيا مفيد هست كه برم؟
با سپاس از همه
dibanazi
March 2nd, 2011, 12:50 PM
سلام به همه دوستان
من تازه مي خوام اقدام كنم براي فدرال و در حال حاضر نمره آيلتس 6 دارم و بايد بتونم نمره زبان رو در شرايط زير بيارم :
آيلتس : ليسنينگ 7.5 و بقيه 6.5
براي 27 فروردين هم ثبت نام كردم در واقع الان فقط در قسمت ليسنينگ مشكل دارم پيشنهاد دوستان چيه؟ چطوري خودم رو به سطح 7.5 برسونم؟ راستش من تمام تستهاي كمبريج رو زده بودم و توي خونه در حد 7 يا گاهي هم 7.5 زده بودم اما سر امتحان گند زدم !!!!! آيا معلم خصوصي با هزينه معقول ( مثلا جلسه اي 25 تومن) سراغ داريد؟
آفرينش يه دوره هاي فوق فشرده واسه نوروز گذاشته آيا مفيد هست كه برم؟
با سپاس از همه
به نظر من اگه تو خونه نمره بالا میارین ولی سر جلسه نه,به تمرکز حواس مربوط میشه.لیستنینگ فقط با گوش کردن زیاد و چند تا تکنیک راه میوفته.معلم فکر نکنم کار خاصی در این زمینه بکنه.بازم خودتون بهتر می دونین!
ITALY2006
March 2nd, 2011, 02:53 PM
اگر کسی در هر چهار بعد نوشتن..خواندن ..صحبت کردن و ... ضعیف باشد و بخواهد که مهارتهای اساسی خود را بالا ببرد بدین منظور که پایه های موفقیت در ایلتس را به وجود اورد چه کتابی و دوره ای و با چه مدت زمان اموزشی پیشنهاد می کنید...؟ من امروز کسی بهم گفت که باید 120 جلسه بیایی و اینترچینج به شما اموزش میدم و پایه های زبانت قوی میشه و بعدش میتونی برای موفقیت در ایلتس تلاش کنی... نظرتون چیه؟
Real Sajjad
March 14th, 2011, 08:44 PM
ببین دوست من، اینکه می گید ضعیف هستید یعنی چقدر ضعیف؟ جایی تعیین سطح دادین اصلا؟ قبلا کلاس رفتید؟ چقدر وقت دارید؟ چه نمره ای مطلوب شماست؟ یه توضیح کاملتر بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
vahidirani
March 15th, 2011, 09:30 PM
سلام من تا اخر فروردین level elementry رو توی اموزشگاه سفیر تموم می کنم و توی اردیبهشت یک level از per-intermediate رو می خونم ولی چون دانشجوی ترم اخر هستم فکر نمی کنم بتونم خرداد جایی ثبت نام کنم و می خوام به طور کاملا جدی از اول تابستان تا مهر یا آبان برای ایلتس نمره 6 یا 6.5 اکادمیک حاضر بشم
به نظر شما کجا کلاس برم؟ میگن اریان پور خوبه یا حتی خصوصی میشه من رو راهنمایی کنید چون من در حال حاضر فقط لنگ زبان هستم.
مرسی
ITALY2006
March 15th, 2011, 11:21 PM
ببین دوست من، اینکه می گید ضعیف هستید یعنی چقدر ضعیف؟ جایی تعیین سطح دادین اصلا؟ قبلا کلاس رفتید؟ چقدر وقت دارید؟ چه نمره ای مطلوب شماست؟ یه توضیح کاملتر بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
از لحاظ دامنه لغات خوب
از نظر شنیدار و صحبت کردن هیچ کلاس نرفته ام و ضعیفم.
ice
March 16th, 2011, 11:09 AM
از لحاظ دامنه لغات خوب
از نظر شنیدار و صحبت کردن هیچ کلاس نرفته ام و ضعیفم.
بیشتر ما اولش از نظر شنیداری در آیلتس ضعیف هستیم به خصوص که این نوع امتحان تا حدی تکنیکی است. ولی اگر یک امتحان آیلتس را در خونه بدید و سطح خودتون در آیلتس را بگید شاید بهتر بتونیم کمک کنیم. کتاب objective ielts از جمله کتاب هایی است که ممکن است براتون قابل استفاده باشه.
sami.himi
March 16th, 2011, 07:42 PM
سلام
میخواستم بدونم اگه از الان برای آبان سال 2011 خودمو آماده امتحان کنم، آمادگی لازم رو میتونم پیدا کنم؟ با توجه به اینکه همزمان بایستی روی پایان نامه کار کنم و تا مهر-آبان دفاع کنم. وضعیت زبانم به این صورته که ترم NE1=upper intermediate سفیر را تموم کردم و دو ترمه آخر top student شدم. البته باید بگم که یه 10 سالی بود که به هیچ موسسه زبانی نرفته بودم و از تابستان 2010 دوباره شروع کردم و در ترم interchange 1 قبول شدم.
omid88
March 17th, 2011, 01:22 AM
سلام
میخواستم بدونم اگه از الان برای آبان سال 2011 خودمو آماده امتحان کنم، آمادگی لازم رو میتونم پیدا کنم؟ با توجه به اینکه همزمان بایستی روی پایان نامه کار کنم و تا مهر-آبان دفاع کنم. وضعیت زبانم به این صورته که ترم NE1=upper intermediate سفیر را تموم کردم و دو ترمه آخر top student شدم. البته باید بگم که یه 10 سالی بود که به هیچ موسسه زبانی نرفته بودم و از تابستان 2010 دوباره شروع کردم و در ترم interchange 1 قبول شدم.
اگه برنامه خوندنتون درست باشه میتونید
من نمرم 7 شده
پیشنهادم اینه 5 ماه پایه زبانتون رو (در راستای ایلتز) قوی کنین 2 ماه آخر هم تستای استاندارد بزنین
برای تقویت پایه خوندنتون رو به 4 بخش تقسیم کنین و همه مهارتا رو تقویت کنین
نحوه تقویت پایه زبان واسه هر اسکیل رو هم توی این فروما هم من و هم دوستان بارها توضیح دادن
کمی این فرومارو بگردین چیزای خوبی دستگیرتون میشه
Hamid jj
March 17th, 2011, 10:39 PM
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید.
19 فوریه آیلتز آکادمیک شدم 5.5 (Listening :5.0,Reading :5.0 Writing :5.0, Speaking:6.0).
یک ماه ونیم وقت دارم و باید حداقل بشم 6.0 و وقتم کاملا آزاد هست. کلاس برای آمادگی آیلتز نرفتم و فقط Interchange1,2,3 رفتم کلاس.
در خانه کتاب های , New insight Cambridge1 2 3 4 5 6 7,... رو مطالعه کردم البته سطحی نه همه تست ها رو کامل بزنم.
ice
March 17th, 2011, 11:26 PM
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید.
19 فوریه آیلتز آکادمیک شدم 5.5 (Listening :5.0,Reading :5.0 Writing :5.0, Speaking:6.0).
یک ماه ونیم وقت دارم و باید حداقل بشم 6.0 و وقتم کاملا آزاد هست. کلاس برای آمادگی آیلتز نرفتم و فقط Interchange1,2,3 رفتم کلاس.
در خانه کتاب های , New insight Cambridge1 2 3 4 5 6 7,... رو مطالعه کردم البته سطحی نه همه تست ها رو کامل بزنم.
با توجه به نمره اسپیکینگتون که از بخش های سخت آزمون هست من فکر می کنم بیشتر احتیاج به تمرین دارید. هر تعداد آزمون می تونید پیدا کنید انجام بدید و موقع تصحیح ببینید در کدام نوع سوالات بیشترین اشکال را دارید، بعد روی آن ها کار کنید. برای رایتینگ هم دائم بنویسید و بدید یک نفر که زبان خوبی داره تصحیح کنه. با اینکه اسپیکینگ خوب شدید نسبت به بقیه در تمرینش کمتر وقت نگذارید. منابع زیادی هم در بخش منابع و همین موضوع قبلا نام برده شده که می توانند براتون قابل استفاده باشند.
omid88
March 18th, 2011, 01:27 AM
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید.
در کنار تقویت پایتون با مثلا پادکستای بیبیسی تستای استاندارد رو مثل ielts practice test plus 1 va 2 رو هم بزنین
واسه اسپیکینگ هم نمونه سوالات امتحانای قبل رو از همین سایت وردارین و خودتون بهشون جواب بدین...
ITALY2006
March 20th, 2011, 02:11 AM
دوستان سافتویر جدیدی امده که توانایی شنیداری زبان ایلتس را بالا میبره اما هک نشده است... اسمش اینه
ielts listening conqueror 1 0 4 (full cracked)
black rider
March 28th, 2011, 07:03 PM
سلام به همه دوستان
میخواستم منو راهنمایی کنید که در مدت 4 ماه بهترین نتیجه رو بگیرم...من در حال حاضر سطحم pre Intermediate هست...یکسری میگن خصوصی خوبه...نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی ام کنید:)
Asal Thelper
March 28th, 2011, 10:55 PM
دوست گرامی، بهترین روش برای شروع این است که شما یکی از نمونه سئولات کمبریج را در زمان تعیین شده بزنید و نتیجه آنرا اعلام فرمایید. پس از آن می توان ارزیابی دقیق تری از سطح فعلی شما داشت و خودتان هم بهتر می توانید برای 4 ماه آینده برنامه ریزی بنمایید.
black rider
March 29th, 2011, 10:36 AM
دوست گرامی، بهترین روش برای شروع این است که شما یکی از نمونه سئولات کمبریج را در زمان تعیین شده بزنید و نتیجه آنرا اعلام فرمایید. پس از آن می توان ارزیابی دقیق تری از سطح فعلی شما داشت و خودتان هم بهتر می توانید برای 4 ماه آینده برنامه ریزی بنمایید.
ممنون از راهنماییتون
فقط اگر امکانش هست ممکنه اسم این منبع رو ذکر کنید...یکمی صفر کیلومترم:D
یه سوال دیگه داشتم کتاب check your english vocabulary for IELTS رو اگه برای شروع استفاده کنم خوبه یا 504 ؟
با تشکر
m0h3n
April 2nd, 2011, 02:52 AM
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید.
با توجه به اینکه یکبار امتحان دادید و یک ماه و نیم هم وقت دارید نگران نباشید.... حداقل 6 رو که هیچ حتی می تونید نمره بالاتر هم بگیرید...
شما کار خاصی لازم نیست انجام بدید... هر روز writing بنویسید، academic reading بخونید و سعی کنید تا جایی که می تونید به موضوعات آکادمیک گوش بدید...
کتابهای کمبریج 4 به بالا رو هم اصلا کار نکنید بزارید واسه هفته آخر... هفته آخر قبل از امتحان روزی دو آزمون بصورت دقیق و مطابق امتحان از خودتون بگیرید... تقریبا می تونم بگم نمره ای که از این آزمونها بگیرید نمره امتحانتون خواهد بود...
موفق باشید
Asal Thelper
April 2nd, 2011, 12:13 PM
ممنون از راهنماییتون
فقط اگر امکانش هست ممکنه اسم این منبع رو ذکر کنید...یکمی صفر کیلومترم:D
یه سوال دیگه داشتم کتاب check your english vocabulary for IELTS رو اگه برای شروع استفاده کنم خوبه یا 504 ؟
با تشکر
کتاب های آزمون IELTS انتشارات کمبریج با عنوان
"Cambridge IELTS, Examination papers from university of cambridge ESOL examinations" که از کتاب 1 تا 7 آن در بازار موجود است. یک امتحان آن را بدهید حدودا سطح امتحان و جایگاه فعلی خود را به دست می آورید.
در خصوص منابع پیشنهادی، اعضای باتجربه فروم از جمله محسن عزیز پیشنهاد های بهتری می تواند خدمتتان ارائه کنند اما از نظر من شما ابتدا سطح خودتان را مشخص و بعد در خصوص برنامه ریزی اقدام بفرمایید (البته هر چقدر دایره دانش لغات شما گسترده تر باشد طبیعتا کمک بیشتری به شما در چهار مهارت مورد ارزیابی آیلتس خواهد نمود، بنابراین در صورت داشتن زمان کافی مطالعه هر دو کتاب توصیه می شود. خودم شخصا از مطالعه کتاب Vocabulary for IELTS کمبریج نوشته Pauline Cullen خیلی استفاده کردم و خواندن آنرا توصیه می کنم).
IELTS
April 2nd, 2011, 02:46 PM
سلام دوستان چند سوال در رابطه با آزمون آیلتس و کسب تجربه از شما را دارم.
من سطح زبانم هم اکنون upper intermidiate هست و حدود 1/5 ساله که زبان می خونم و مدت 3 ماهه کلاسهای آیلتس موسسه آفرینش رو میرم.
1- من دایره لغات خوبی دارم و reading خوب میزنم اما با توجه به اینکه writing رو بدک نمی نویسم اما نمی تونم دامنه کلمات و تعداد رو به بیشتر از 150 کلمه برسونم؟؟؟
2- همچنین مشکل بزرگی در listening دارم وقتی می خوام news یا story گوش کنم تا میام یک خط رو تو ذهنم معنا کنم میبسنم گوینده رفته تو خطهای بعدی و متن و موضوع از دستم در میره؟؟؟
please help me. urgent.
ice
April 2nd, 2011, 03:09 PM
سلام دوستان چند سوال در رابطه با آزمون آیلتس و کسب تجربه از شما را دارم.
من سطح زبانم هم اکنون upper intermidiate هست و حدود 1/5 ساله که زبان می خونم و مدت 3 ماهه کلاسهای آیلتس موسسه آفرینش رو میرم.
1- من دایره لغات خوبی دارم و reading خوب میزنم اما با توجه به اینکه writing رو بدک نمی نویسم اما نمی تونم دامنه کلمات و تعداد رو به بیشتر از 150 کلمه برسونم؟؟؟
2- همچنین مشکل بزرگی در listening دارم وقتی می خوام news یا story گوش کنم تا میام یک خط رو تو ذهنم معنا کنم میبسنم گوینده رفته تو خطهای بعدی و متن و موضوع از دستم در میره؟؟؟
please help me. urgent.
مشکل اولتون طبیعی است. اول در زمانی نامحدود بنویسید و وقتی تمام کردید ببینید چه مطالبی می تونستید اضافه کنید تا به 150 یا بیشتر برسید (در اوایل ممکن است فقط 50 واژه بنویسید). جملات و واژگانی که در اون موقع به ذهن نرسیدن ولی می تونستید اضافه کنید را بنویسید تا متن تکمیل شود و بتونید در دفعات بعد به خاطر آورید. متن زیاد بخونید تا دامنه فکرتون در مورد مسائل روزمره گسترش پیدا کنه. این کار زمان می بره (حتی یک روز در اوایل برای یک متن لازم میشه) و مطمئن باشید در هفته های اول می خواهید سر به تن موسس این امتحان نباشه;).
در مورد لیسنیگ اول به مطالبی با لهجه آشنا گوش بدید (یک تا سه دقیقه). اگر شکل نوشتاری متن را هم دارید می تونید وقتی گوش دادید آنچه فکر میکنید شنیدید را با متن مقایسه کنید. در اوایل اگر لازم بود بیش از یکبار هم گوش بدید. تدریجا وقتی راه افتادید هم برای زمان طولانی تر و هم با لهجه های متنوع تر تمرین کنید.
نگران هم نباشید، هر دو مشکلتون برای همه اتفاق افتاده و با گذاشتن زمان و تمرین حل می شوند.
black rider
April 3rd, 2011, 04:27 PM
کتاب های آزمون IELTS انتشارات کمبریج با عنوان
"Cambridge IELTS, Examination papers from university of cambridge ESOL examinations" که از کتاب 1 تا 7 آن در بازار موجود است. یک امتحان آن را بدهید حدودا سطح امتحان و جایگاه فعلی خود را به دست می آورید.
در خصوص منابع پیشنهادی، اعضای باتجربه فروم از جمله محسن عزیز پیشنهاد های بهتری می تواند خدمتتان ارائه کنند اما از نظر من شما ابتدا سطح خودتان را مشخص و بعد در خصوص برنامه ریزی اقدام بفرمایید (البته هر چقدر دایره دانش لغات شما گسترده تر باشد طبیعتا کمک بیشتری به شما در چهار مهارت مورد ارزیابی آیلتس خواهد نمود، بنابراین در صورت داشتن زمان کافی مطالعه هر دو کتاب توصیه می شود. خودم شخصا از مطالعه کتاب Vocabulary for IELTS کمبریج نوشته Pauline Cullen خیلی استفاده کردم و خواندن آنرا توصیه می کنم).
با تشکر از راهنماییتون
من یک ازمون رو از خودم گرفتم و نمره listening:6 ,reading:3.5 و writing ام اصلا در حد خوبی نبود:(
به نظرتون میتونم ظرف 4 ماه overall band رو 5.5 برسونم؟(یا بالاتر)
چه منابعی رو به من پیشنهاد میکنید...ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنند:)
SIG
April 3rd, 2011, 05:48 PM
بله می تونید اگه تلاش کنید. کسی که تازه شروع کرده به خوندن آیلتس اگه پیش زمینه از کلاس های زبان و ... نداشته باشه همین نمره رو می گیره. پس نگران نباشید. درباره منابع در این انجمن خیلی خیلی صحبت شده یکم بگردید منابع خوبی پیدا می کنید.
من یه جا خونده بودم (منبعش یادم نیست) برای اینکه بتونید 1 باند تو امتحان آیلتس بالاتر بیارید (4 به 5 مثلا) باید 3 ماه روزی 2 ساعت خوب بخونید. البته من اصلا به این مطلب اعتقادی ندارم چون به هیچ عنوان نمی شه به همه اینو عمومیت داد. اما شما سعی کنید حدود 6 ساعت در روز برای امتحان و خوندن منابع این آزمون وقت بذارید.
fata
April 11th, 2011, 12:59 AM
سلام دوستان
2 ماه قبل ازمون دادم:
listening4.5
reading5
writing5
speaking6
overal5
3 ماه فرصت دارم تا نمره 6.5 بگيرم و هيچ قسمت نبايد زير 6 باشه
خيلي استرس دارم و نااميدم.کتابهاي کمريج رو تقريبا زدم و کتابهاي اموزسي مربوطه رو هم تا حدي مطالعه کردم.اعتماد به نفسم خيلي کم شده ممنون ميشم دقيقا راهنماييي کنيد
با تشکر
omid88
April 11th, 2011, 01:32 AM
سلام دوستان
2 ماه قبل ازمون دادم:
listening4.5
reading5
writing5
speaking6
overal5
3 ماه فرصت دارم تا نمره 6.5 بگيرم و هيچ قسمت نبايد زير 6 باشه
خيلي استرس دارم و نااميدم.کتابهاي کمريج رو تقريبا زدم و کتابهاي اموزسي مربوطه رو هم تا حدي مطالعه کردم.اعتماد به نفسم خيلي کم شده ممنون ميشم دقيقا راهنماييي کنيد
با تشکر
تستای جامع که تو همین فروم خیلی جاها معرفی شده رو بزنین
مثل پرکتسی تست پلاس 1 و 2 یا تست بیلدر 1 و 2
کمک میکنه
واسه لیسنینگم پادکستای بی بی سی خیلی خوبن
Paradise4
April 11th, 2011, 01:00 PM
سلام.من تازه عضو شدم. میخواستم بپرسم اگر خودم با کتاب ها بدون کلاس شروع کنم میتونم امیدوار باشم چون پایی زبانم بد نیست.ممنون
ice
April 11th, 2011, 01:24 PM
سلام.من تازه عضو شدم. میخواستم بپرسم اگر خودم با کتاب ها بدون کلاس شروع کنم میتونم امیدوار باشم چون پایی زبانم بد نیست.ممنون
اگر واقعا کار کنید و پشت کار داشته باشید بله. ولی حتما خودتون را در فواصل مناسب آزمایش کنید تا از پیشرفت خودتون مطمئن شوید.
missshadi79
April 11th, 2011, 06:12 PM
سلام
لطفا آدرس ace the ieltsارا برای دانلود برام بفرستید
مرسی
motahhar
April 14th, 2011, 07:46 PM
سلام دوستان
به نظر من اين سايت براي IELTS Preparation خيلي مفيده
http://australianetwork.com/studyenglish/se_series1.htm
توضيح بيشترش را توي پست 7 موضوع : "راهنماي منابع آزمون IELTS براساس Level كتابها و زبان آموزان" هم قرار دادم.
موفق باشيد
studentz
April 14th, 2011, 11:06 PM
سلام
لطفا آدرس ace the ieltsارا برای دانلود برام بفرستید
مرسی
اینجا (http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?381-%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7%DB%8C-IELTS-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/page4) هست.
haaamidreza
April 15th, 2011, 09:48 PM
سلام.. چند روز پیش کلاسهای pre- inter من شروه شد.. 1 روز در هفته 4.5 ساعت..
برای اسفند امسال باید 7 بگیرم. واقعا نمیدونم برای طول هفته ام چطور برنامه ریزی کنم..
چیکار باید کنم و چند ساعت روزی باید وقت بزارم تا اسفند 7 بگیرم ؟؟
برای لیسنینگ پدکست های british council رو گوش میکنم و روی متنش بعد از 5 بار گوش کردن کار میکنم. کار دیگه ای نمیکنم. ازین به بعد هم مطمئنا چیزایی رو که تو کلاس میخونم هم مرور میکنم. راهنماییم کنید plz!!
rezanazemi55
April 16th, 2011, 05:14 PM
من تازه IC1 را شروع کرده ام اگر کسی می تواند به من بگوید چطور کار کنم تا هم زبان خوب شود و هم بتوانم IELTS 6 به بالا بگیرم
mehdishamsi
April 18th, 2011, 04:27 PM
من توصیه میکنم در IELTS BLOG عضو شوید تا هر روز اخبار IELTS برایتان فرستاده شود.
samad
April 18th, 2011, 06:44 PM
سلام
همانطور که دوستمان گفتند در این سایت عضو شوید مطالب خوبی برایتان ایمیل میشود
برای رایتینگ سعی کنید هر روز یک متن بنویسید و اگر کسی را هم ندارید برایتان تصیح کند از نرم افزار whitesmoke متن را برایتان تصحیح میکند نرمافزار بدک نیست و میتونید از اینترنت هم دانلود کنید من استفاده میکنم خوب است بهتر از هیچی است مخصوصا اگر به کسی دسترسی ندارید
safa33
April 20th, 2011, 08:07 PM
دوست عزیز من توصیه می کنم این روش پادکست رو هر روز کار کنید یعنی توی برنامه بگذارید که هر روز نیم ساعت بشنوید خیلی زیاد تاثیر داره .در مورد اسپیکیگ هم باید یکی رو پیدا کنید که حداقل روزی نیم ساعت با هم صحبت کنید .من کتاب Alireza memarzadeh- Ielts maximizer رو برای اسپیکینگ پیشنهاد می کنم خیلی کامل هست. برای ریدینگ هم کتاب زیر خیلی مفیده
reading skill- sam MC carter
در مجموع زمان خوبی دارید و اگه با کلاس پیش برید و این موارد رو هم انجام بدهید حتما موفق به کسب نمره دلخواه میشید انشا...
سلام.. چند روز پیش کلاسهای pre- inter من شروه شد.. 1 روز در هفته 4.5 ساعت..
برای اسفند امسال باید 7 بگیرم. واقعا نمیدونم برای طول هفته ام چطور برنامه ریزی کنم..
چیکار باید کنم و چند ساعت روزی باید وقت بزارم تا اسفند 7 بگیرم ؟؟
برای لیسنینگ پدکست های british council رو گوش میکنم و روی متنش بعد از 5 بار گوش کردن کار میکنم. کار دیگه ای نمیکنم. ازین به بعد هم مطمئنا چیزایی رو که تو کلاس میخونم هم مرور میکنم. راهنماییم کنید plz!!
safa33
April 20th, 2011, 08:10 PM
دوستان امروز حسابی ناامید شدم !!! تستهای plus2 لیسنینگش خیلی وحشتناکه!! تست2 رو 31 تا درست زدم و بعد تست 3 شد 16 تا!!!!! چه کار کنم اصلا قابل قبول نیست این نتیجه در حالیکه 17 روز دیگه امتحان دارم :(
دوستانی که این تستها رو زدند میشه بگند چطوری بوده براشون؟
omid88
April 21st, 2011, 01:06 AM
دوستان امروز حسابی ناامید شدم !!! تستهای plus2 لیسنینگش خیلی وحشتناکه!! تست2 رو 31 تا درست زدم و بعد تست 3 شد 16 تا!!!!! چه کار کنم اصلا قابل قبول نیست این نتیجه در حالیکه 17 روز دیگه امتحان دارم :(
دوستانی که این تستها رو زدند میشه بگند چطوری بوده براشون؟
من حدودا 25 تا درست میزدم و زیاد نوسان نداشتم
ولی یادمه بعضی تسکا یهو خیلی غیر استاندارد میشد
واسه همین اونقدر نگران نباشین
من خودم کمبریجارو هم حدود 28 تا یا 30 تا میزدم
تو امتحان لیسنینگم 7.5 شد
اگه کمبریج 7 رو بالای 30 زدین فکر کنم نمره خوبی بیارین.یه چیزی بین 6.5 تا 7.5
safa33
April 21st, 2011, 06:24 PM
ممنون از دلگرمی تون راستش من امتحان قبلی کمبریجها رو در حد 30 می زدم روزهای آخر اما لیسنینگ امتحان رو افتضاح شدم!!!! الان کمبریجها رو بالای 32 می زنم ولی پلاس2 رو هنوز نتونستم به یه وضعیت منطقی برسونم و اتفاقا نمره 7.5 هم می خوام. میشه بگید چه تاریخی امتحان دادید؟
با سپاس
من حدودا 25 تا درست میزدم و زیاد نوسان نداشتم
ولی یادمه بعضی تسکا یهو خیلی غیر استاندارد میشد
واسه همین اونقدر نگران نباشین
من خودم کمبریجارو هم حدود 28 تا یا 30 تا میزدم
تو امتحان لیسنینگم 7.5 شد
اگه کمبریج 7 رو بالای 30 زدین فکر کنم نمره خوبی بیارین.یه چیزی بین 6.5 تا 7.5
omid88
April 22nd, 2011, 12:04 AM
ممنون از دلگرمی تون راستش من امتحان قبلی کمبریجها رو در حد 30 می زدم روزهای آخر اما لیسنینگ امتحان رو افتضاح شدم!!!! الان کمبریجها رو بالای 32 می زنم ولی پلاس2 رو هنوز نتونستم به یه وضعیت منطقی برسونم و اتفاقا نمره 7.5 هم می خوام. میشه بگید چه تاریخی امتحان دادید؟
با سپاس
4 سپتامبر 2010
البته 2 تا از دوستام که اونا هم کمبریجارو مثل من میزدن تو امتحانای بعدی نمره 6.5 گرفتن و گفتن که خیلی سخت تر از کمبریج بود
ولی به نظر من فقط یه کم سخت تر از کمبریج بود
فقط اصلا با هدست تست نزنین
سعی کنین با اسپیکر پخش شه چون کیفیت امتحان اون قدر ها هم عالی نیست به نظرم
زیادم به پلاس گیر ندین.بعضی از تسکاش یهو خیلی غیر استاندارد میشه
Behdad
April 22nd, 2011, 01:10 AM
من کمبریج 3 رو تو لیسنینگ 36 این طورا زدم تست 2 رو فقط 31 زدم به نظرتون امتحان اصلی خیلی سخت تره ؟؟ من 5 شنبه آینده امتحان دارم فردا هم اسپیکینگمه !
SIG
April 22nd, 2011, 02:02 AM
من کمبریج 3 رو تو لیسنینگ 36 این طورا زدم تست 2 رو فقط 31 زدم به نظرتون امتحان اصلی خیلی سخت تره ؟؟ من 5 شنبه آینده امتحان دارم فردا هم اسپیکینگمه !
خیلی خوب زدی بهدادجان. من کمبریج 7 رو میانگین لیسینیگ میانگین 25 (بدون هیچ غلط املایی یا کم و کسر و ارفاق ) زده بودم و تو امتحان 7.5لیسنینگ شدم،حتی راحت می تونستم 8 بشم اما بدلیلی .... اونطور که باید نتونستم تمرکز کنم. تست 2 همین کتابو 21 زده بودم:redface:. فقط حواست به غلطای املایی باشه.
ice
April 22nd, 2011, 01:16 PM
اصلا نگران نباشید، کتاب 3 به آزمون های کنونی شبیه تر هست تا 2. برای اسپیکینگ هم تا آخر شب تمرین نکنید وگرنه مثل من صداتون را برای امتحان از دست میدید.
amir13842010
April 22nd, 2011, 03:49 PM
سلام
من میخام آیلتس همه اسکیل ها را بالای 7 بیارم
برنامه ریزی واسه امتحان نیمه مهرماه هست
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنید؟
حداکثر هفته ای 8 ساعت وقت دارم واسه مطالعه
یکبار آکادمیک چند ماه پیش امتحان دادم
S:7
W:6.5
R:6.0
L:5.5
ice
April 22nd, 2011, 05:17 PM
سلام
من میخام آیلتس همه اسکیل ها را بالای 7 بیارم
برنامه ریزی واسه امتحان نیمه مهرماه هست
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنید؟
حداکثر هفته ای 8 ساعت وقت دارم واسه مطالعه
یکبار آکادمیک چند ماه پیش امتحان دادم
S:7
W:6.5
R:6.0
L:5.5
در بخش لیسنینگ نیاز به تمرین منظم دارید از بقیه نمراتتون معلومه که مشکل زبان ندارید و باید به گوش دادن به لهجه ها عادت کنید، برای این کار به مستندات و اخبار زیاد گوش بدید و در اوایل آنچه می شنوید را بنویسید و با متن اصلی مطابقت بدید. یک سری نکات خوب هم در سایت آیلتس هست که در بخش معلم قابل دسترسی بوده تکنیک نمره اضافه کن یاد میده (به خصوص برای رایتینگ). برای قسمت ریدینگ هم ببینید در چه سوالاتی بیشتر نمره کم می آرید روی آن ها کار کنید.
try hard
April 23rd, 2011, 08:53 AM
من 17 ارديبهشت امتحان دارم يعني 13-14 روز ديگه
امتحان قبلي :L:5.5-R:5.5-W:5.5-S:5.5
اون موقع تمام تستهاي كمبريج رو زده بودم و تست پلاس 1
الان تست پلاس 2 رو تموم كردم
رايتينگ خيلي كار كردم
ولي خيلي استرس دارم
نمي دونم توي اين مدت باقيمونده چيكار كنم كه خيلي مفيد باشه چون 6.5 -7 نياز دارم
لغت مرور كنم-انشا بنويسم- ليسينيگ گوش كنم
چون ديگه تست هم ندارم براي تمرين كردن
خيلي سردرگمم. و مي خوام تو اين مدت باقيمونده بهترين كار رو براي امتحانم بكنم
ice
April 23rd, 2011, 11:24 AM
من 17 ارديبهشت امتحان دارم يعني 13-14 روز ديگه
امتحان قبلي :L:5.5-R:5.5-W:5.5-S:5.5
اون موقع تمام تستهاي كمبريج رو زده بودم و تست پلاس 1
الان تست پلاس 2 رو تموم كردم
رايتينگ خيلي كار كردم
ولي خيلي استرس دارم
نمي دونم توي اين مدت باقيمونده چيكار كنم كه خيلي مفيد باشه چون 6.5 -7 نياز دارم
لغت مرور كنم-انشا بنويسم- ليسينيگ گوش كنم
چون ديگه تست هم ندارم براي تمرين كردن
خيلي سردرگمم. و مي خوام تو اين مدت باقيمونده بهترين كار رو براي امتحانم بكنم
اول از همه استرس را رها کنید این که کنکور نیست آخرش اینه که مجبور شید دوباره بدید و استرس بیشتر فقط این امکان را بالا می بره. چون قبلا شرکت کردید با سیستم بهتر آشنا هستید و این خیلی کمک میکنه. چون دوباره دارید امتحان میدید فرض را بر این میذارم که نمرات آزمون های خونگیتون بهتر شدن. سعی کنید واژگانی که به نظرتون مهم هستند و در یادگیری دشوار بودند را دوباره نگاه کنید (برای ریدینگ) و واژگان مترادف را هم مرور کنید (برای رایتینگ). آخرین کتاب کمبریج را دوباره در شرایط مشابه امتحان بدید و اگر می تونید از پاسخنامه شبیه امتحان استفاده کنید. این مسئله برای رایتینگ خیلی مهم بوده اگر از روی تعداد خطوط حدودی بدونید چند واژه نوشتید وقت بیشتری برای تصحیح متن پیدا می کنید. اگر هم به سایت اصلی مرکز آیلتس (ielts .org) برید در بخش شاگرد نمونه سوالات برای هر بخش هست تا استفاده کنید. به بخش اسپیکینگ اینجا هم مراجعه کنید و ببینید سوالات به ویژه در ماه های اخیر چی بوده چون امکان تکرار بالاست.
sitdong
April 26th, 2011, 01:29 AM
دوستان من7-8 ماه فرصت دارم سطح زبانم در حد Intermediate هست شاید هم pre-intermediate دیروز اولین جلسه کلاس خصوصی ام بود استاد گفته از رو کتاب crack ielts می خواد درس بده هر سه skill مربوط به s r w و گفته listening با خودمونه.(البته من فکر می کنم استاد تجربش کم باشه اما مجبورم چون دسترسی به استاد دیگه ندارم)
حالا من سوالم اینه ایا درسته برای امادگی از کتاب crack ielts استفاده بشه؟البته گفته نکات گرامری یا هر چیز دیگه رو جزوه می ده!
ایا امکان پذیر هست در طی 7 ماه از طریق این متد نمره 6.5 کسب کرد؟
دوستان اگه امکانش هست به صورت کلی راهنمایی کنید تا یه جمع بندی انجام بدم و تکلیف خودمو روشن کنم.تشکر
IELTS
April 26th, 2011, 03:24 PM
سلام دوستان من سطحم Upper intermediate هست و برای پاییز 2011 واسه ازمون می خوام آماده بشم.
دارم تو کلاس کتا focus on vocabulary از سری کتابهای long man که در مورد masteo of academic word list و همچنین objective on IELTS کار می کنیم. چطوره؟
حالا مشکل اینجاست که من تو LISTENING , WRITING مشکل دارم SECTION اول Listening رو خوب میزنم اما واسه Section 2 خیلی ضعیفم
کتاب Listening یا یه منبع خوب معرفی می کنید ممنون.
l0st_l0rd
April 28th, 2011, 02:23 PM
سلام دوستان من سطحم Upper intermediate هست و برای پاییز 2011 واسه ازمون می خوام آماده بشم.
دارم تو کلاس کتا focus on vocabulary از سری کتابهای long man که در مورد masteo of academic word list و همچنین objective on IELTS کار می کنیم. چطوره؟
حالا مشکل اینجاست که من تو LISTENING , WRITING مشکل دارم SECTION اول Listening رو خوب میزنم اما واسه Section 2 خیلی ضعیفم
کتاب Listening یا یه منبع خوب معرفی می کنید ممنون.
به نظر من برای دست گرمی کتاب 1 2 3 کمبریج رو بزن متاسفانه منبه زیادی برای لیستنینگ نیست که استاندارد باشه
برای قوی شدن هم فقط باید تمرین کنی
می تونید از focus on ielts هم استفاده کنید
l0st_l0rd
April 28th, 2011, 02:26 PM
دوستان من7-8 ماه فرصت دارم سطح زبانم در حد Intermediate هست شاید هم pre-intermediate دیروز اولین جلسه کلاس خصوصی ام بود استاد گفته از رو کتاب crack ielts می خواد درس بده هر سه skill مربوط به s r w و گفته listening با خودمونه.(البته من فکر می کنم استاد تجربش کم باشه اما مجبورم چون دسترسی به استاد دیگه ندارم)
حالا من سوالم اینه ایا درسته برای امادگی از کتاب crack ielts استفاده بشه؟البته گفته نکات گرامری یا هر چیز دیگه رو جزوه می ده!
ایا امکان پذیر هست در طی 7 ماه از طریق این متد نمره 6.5 کسب کرد؟
دوستان اگه امکانش هست به صورت کلی راهنمایی کنید تا یه جمع بندی انجام بدم و تکلیف خودمو روشن کنم.تشکر
دوست عزیز reading and listening and speaking فقط و فقط تمرین می خواد چند تا هم تکنیک داره که کتاب target خوب توضیحش داده
فقط نوشتار هست که کار می بره که به نظرم اول گرامر قوی و بعد قالب و چهارچوب و نهایتا تصحیح باید روش کار شه
این نظر شخصی من هست البته
hassanrouhi
April 29th, 2011, 11:15 AM
سالام
بعد از کتاب New insightکه اولش نوشته تا 6 رو ساپورت میکنه به نظر شما کتاب بعدی که تا لول 7 رو ساپورت کنه میشه معرفی کنین؟
safa33
April 29th, 2011, 03:32 PM
سلام
دوستان من یه راهنمایی می خوام در قسمت لیسنینگ وقتی پاسخ سوال رو باید از یه باکس از عبارات مختلف انتخاب کنیم اغلب هم میگه کدوم 3 مورد از موارد زیر پاسخ سوال هستند
و یا وقتی چند تا سوال در یک بخش هست که جوابشون رو باید از اون باکسی که شامل چند عبارت هست ، انتخاب کنبم.
من روشهای مختلف رو امتحان کردم :
1)مثلا اینکه در فرصتی که داده میشه سریع یک نگاه به باکس می کنم و بعد هنگام پخش لیسنینگ چشمم به باکس هست تا برای هر سوالی که خونده میشه ببینم کدوم مورد اشاره میشه
2)و راه دیگر اینکه موقع پخش اصلا به باکس نگاه نکنم تا گیج نشوم و فقط با دقت گوش بدهم که ببینم در اون مورد چی میگه و نکات کلیدی رو یادداشت کنم و در 10 دقیقه زمان ببینم کدوم درست هست.
اما هنوز مشکل دارم توی این نوع سوال اگه دوستان پیشنهادی دارند لطفا سریعتر پاسخ بدهند من هفته دیگه امتحان دارم
با سپاس
try hard
April 30th, 2011, 07:16 AM
اول از همه استرس را رها کنید این که کنکور نیست آخرش اینه که مجبور شید دوباره بدید و استرس بیشتر فقط این امکان را بالا می بره. چون قبلا شرکت کردید با سیستم بهتر آشنا هستید و این خیلی کمک میکنه. چون دوباره دارید امتحان میدید فرض را بر این میذارم که نمرات آزمون های خونگیتون بهتر شدن. سعی کنید واژگانی که به نظرتون مهم هستند و در یادگیری دشوار بودند را دوباره نگاه کنید (برای ریدینگ) و واژگان مترادف را هم مرور کنید (برای رایتینگ). آخرین کتاب کمبریج را دوباره در شرایط مشابه امتحان بدید و اگر می تونید از پاسخنامه شبیه امتحان استفاده کنید. این مسئله برای رایتینگ خیلی مهم بوده اگر از روی تعداد خطوط حدودی بدونید چند واژه نوشتید وقت بیشتری برای تصحیح متن پیدا می کنید. اگر هم به سایت اصلی مرکز آیلتس (ielts .org) برید در بخش شاگرد نمونه سوالات برای هر بخش هست تا استفاده کنید. به بخش اسپیکینگ اینجا هم مراجعه کنید و ببینید سوالات به ویژه در ماه های اخیر چی بوده چون امکان تکرار بالاست.
ice عزيز كتاب كمبريج 7 رو چون خيلي كار كرده بودم تستهاش تو ذهنم بود و فكر كردم ارزيابي خوبي نميشه. كتاب ielts on track رو كار كردم تست شماره 1 ليستينيگ رو زدم و 33 تا درست بود به نظرم كه عاليه. شما نظري در مورد اين كتاب نداريد؟ شايد سطحش پايين تر از كتابهاي كمبريج باشه
try hard
April 30th, 2011, 07:20 AM
سالام
بعد از کتاب New insightکه اولش نوشته تا 6 رو ساپورت میکنه به نظر شما کتاب بعدی که تا لول 7 رو ساپورت کنه میشه معرفی کنین؟
به نظر من كتاب New insight و step to IELTS هر دو براي آمادگي امتحان خوبه و مهم نيست كه مي گه براي چه سطخي
بعد اينكه تونستي كتاب رو تموم كني با تكنيكها نوع سئوالها آشنا مي شي و در عين حال ليسنيگ و ردينگ تقويت ميشه. اگه تمامي تمرينهاش رو حل بكني خب عاليه
و بعد مي توني بري تستهاي كتابهاي كمبريج از 1 تا 7 رو در شرايط امتحان يعني با زمان و حتي برگه Answer sheet مثل امتحان تمرين كني
try hard
April 30th, 2011, 07:23 AM
سلام
دوستان من یه راهنمایی می خوام در قسمت لیسنینگ وقتی پاسخ سوال رو باید از یه باکس از عبارات مختلف انتخاب کنیم اغلب هم میگه کدوم 3 مورد از موارد زیر پاسخ سوال هستند
و یا وقتی چند تا سوال در یک بخش هست که جوابشون رو باید از اون باکسی که شامل چند عبارت هست ، انتخاب کنبم.
من روشهای مختلف رو امتحان کردم :
1)مثلا اینکه در فرصتی که داده میشه سریع یک نگاه به باکس می کنم و بعد هنگام پخش لیسنینگ چشمم به باکس هست تا برای هر سوالی که خونده میشه ببینم کدوم مورد اشاره میشه
2)و راه دیگر اینکه موقع پخش اصلا به باکس نگاه نکنم تا گیج نشوم و فقط با دقت گوش بدهم که ببینم در اون مورد چی میگه و نکات کلیدی رو یادداشت کنم و در 10 دقیقه زمان ببینم کدوم درست هست.
اما هنوز مشکل دارم توی این نوع سوال اگه دوستان پیشنهادی دارند لطفا سریعتر پاسخ بدهند من هفته دیگه امتحان دارم
با سپاس
خود من روش دوم رو انجام مي دم البته يه نگاهي به گزينه ها مي كنم و قبلش مثلا احتمال مي دم كه كدومها بايد باشه. اما سعي مي كنم تمركز كنم رو گوش كردن و نكات رو بنويسم حتي اگه نتونم سريع به انگليسي بنويسم هرچي فهميدم تند به فارسي مي نويسم. اين روش براي من مفيد بوده اما شايد بقيه بتونن با نظراتشون بيشتر راهنماييت كنند
ice
April 30th, 2011, 11:39 AM
ice عزيز كتاب كمبريج 7 رو چون خيلي كار كرده بودم تستهاش تو ذهنم بود و فكر كردم ارزيابي خوبي نميشه. كتاب ielts on track رو كار كردم تست شماره 1 ليستينيگ رو زدم و 33 تا درست بود به نظرم كه عاليه. شما نظري در مورد اين كتاب نداريد؟ شايد سطحش پايين تر از كتابهاي كمبريج باشه
متاسفانه نمی شناسم ولی اگر خیلی با نتایجی که قبلا از کمبریج به دست آوردید متفاوت نباشه (یعنی از 20 یکدفعه نرسیده باشید 33) بسیار نمره عالی است. دو جلد official ielts practice materials (کتاب قرمز که روش دایره داره) الان از نزدیک ترین کتاب ها به آیلتس هستند اگر وقت دارید به ویژه جلد دوم را کار کنید خوبه.
try hard
April 30th, 2011, 12:01 PM
متاسفانه نمی شناسم ولی اگر خیلی با نتایجی که قبلا از کمبریج به دست آوردید متفاوت نباشه (یعنی از 20 یکدفعه نرسیده باشید 33) بسیار نمره عالی است. دو جلد official ielts practice materials (کتاب قرمز که روش دایره داره) الان از نزدیک ترین کتاب ها به آیلتس هستند اگر وقت دارید به ویژه جلد دوم را کار کنید خوبه.
ممنون از پاسخت
تو فروم براي دانلود اين كتاب موجود هست؟
try hard
April 30th, 2011, 12:57 PM
من جلد اولش رو دارم اما جلد دومش رو پيدا نمي كنم. اگه جايي براي دانلود هست بهم بگيد
omid88
April 30th, 2011, 01:56 PM
من جلد اولش رو دارم اما جلد دومش رو پيدا نمي كنم. اگه جايي براي دانلود هست بهم بگيد
به englishtips.org سر بزنین
توش خیلی کتاب هست..شاید کتابی که میخواین باشه
sitdong
April 30th, 2011, 11:54 PM
دوستان یک بار برای همیشه این قضیه رو روشن کنید ما تکلیف خودمونو بدونیم واسه کسی که در حد پری اینترمیدیت هست با چه کتابی شروع کنه که تو 7-8 ماه نمره 6.5 کسب کنه.
ایا خوبه اینترچنج در حدود 20 جلسه خونده شه یا یه کتاب دیگه معرفی می کنید یا مثلا درسته یه راست رفت سراغ کتاب های Crack IELTS؟
try hard
May 1st, 2011, 07:18 AM
دوستان یک بار برای همیشه این قضیه رو روشن کنید ما تکلیف خودمونو بدونیم واسه کسی که در حد پری اینترمیدیت هست با چه کتابی شروع کنه که تو 7-8 ماه نمره 6.5 کسب کنه.
ایا خوبه اینترچنج در حدود 20 جلسه خونده شه یا یه کتاب دیگه معرفی می کنید یا مثلا درسته یه راست رفت سراغ کتاب های Crack IELTS؟
به نظرم من اگه پايه لغتتون در حدي هست كه مثلا لغتهاي 504 رو ميدونيد كتلبهاي آمادگي براي آيلتس رو شروع كنيد. من چند فصل از step up for ielts رو كار كردم و خيلي خوب بود
و بعد از اون مي تونيد بريد سراغ كتابهايي كه تست دارند مثل 7 تا كمبريجها و تست پلاس 1 و2
try hard
May 1st, 2011, 07:37 AM
به englishtips.org سر بزنین
توش خیلی کتاب هست..شاید کتابی که میخواین باشه
ممنون همون جا دانلودش كردم.
barfyad
May 2nd, 2011, 11:11 PM
بچه ها من یک سایت جدید پیدا کردم بسیار جالبه بعد از این که ثبت نام می کنین از طریق SMS های روزانه، لغات کلیدی IELTS رو با ترجمه فارسی برام می فرسته چندین SMS در روز می شه قیمتاشم مناسبه حدوده 3 یا 4 هزار تومنه گفته با شما هم در میون بذارم اگه خواستین پیغام خصوصی بدین
shabkhosh
May 3rd, 2011, 10:47 PM
سلام دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
من یه پذیرش مشروط از کانادا داشتم که متاسفانه به خاطر اینکه نمره آی بی تی مناسب رو نیوردم پرید:((... من کلا سه هفته خونده بودم براش که شدم 75 و چون مشکل اصلیم لیسنینگ بود که 15!! شده بودم.. و با توجه به اینکه آی بی تی خیلی به لیسنینگ وابسته اس تصمیم گرفتم برا ترم بعد (ژانویه) آیلتس بدم.. حالا به نظر شما این تصمیم درسته؟ از کجا و چجوری شروع کنم که به ددلاین ژانویه برسم و بتونم حداقل 6.5 بیارم.. لطفا راهنمییم کنید چون خیلی روحیم داغونه برا از دست دادن اون فاند. یه دنیا ممنون
sitdong
May 3rd, 2011, 11:19 PM
می خواستم بدونم برای کتاب 504 ایا باید همه مترادف ها رو حفظ کرد یا فقط ان هایی که مهم هستند اخه یه سری از مترادف ها هست که خیلی از مفهوم اصلی دور هست.
ایا باید همه ی مترادف ها رو یاد بگیریم و ایا واقعا بعدا به کار می یان ؟ یا فقط اون هایی که ضروری هستند؟
ice
May 4th, 2011, 09:36 AM
سلام دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
من یه پذیرش مشروط از کانادا داشتم که متاسفانه به خاطر اینکه نمره آی بی تی مناسب رو نیوردم پرید:((... من کلا سه هفته خونده بودم براش که شدم 75 و چون مشکل اصلیم لیسنینگ بود که 15!! شده بودم.. و با توجه به اینکه آی بی تی خیلی به لیسنینگ وابسته اس تصمیم گرفتم برا ترم بعد (ژانویه) آیلتس بدم.. حالا به نظر شما این تصمیم درسته؟ از کجا و چجوری شروع کنم که به ددلاین ژانویه برسم و بتونم حداقل 6.5 بیارم.. لطفا راهنمییم کنید چون خیلی روحیم داغونه برا از دست دادن اون فاند. یه دنیا ممنون
به نقل از یک معلم آیلتس شنیدم که رفتن از آی بی تی به آیلتس خیلی سخت تر از عکس این مورد است. بهترین کاری که می تونید اول از همه انجام بدید دادن یک امتحان آیلتس خونگی از روی کتاب های کمبریج (ترجیحا جلدهای آخر ) است و بعد مسیر خودتون را از اونجا تعیین کنید.
ice
May 4th, 2011, 09:42 AM
می خواستم بدونم برای کتاب 504 ایا باید همه مترادف ها رو حفظ کرد یا فقط ان هایی که مهم هستند اخه یه سری از مترادف ها هست که خیلی از مفهوم اصلی دور هست.
ایا باید همه ی مترادف ها رو یاد بگیریم و ایا واقعا بعدا به کار می یان ؟ یا فقط اون هایی که ضروری هستند؟
مصرف اصلی مترادف برای رایتینگ و اسپیکینگ است که وقتی یک واژه را می خواهید استفاده کنید جای اینکه دائم تکرار کنید مترادف های دارای معنی یکسان را استفاده کنید و طرف مقابل را متوجه توانایی درک زبانتون کنید. در غیر این صورت اگر با دیدن واژه معنی آن را حدودی هم بدانید برای ریدینگ و لیسنینگ کافی است. در بخش مترادف هم همان طور که خودتون گفتید گاهی دو واژه شبیه خیلی کاربرد یکسانی ندارند و دقت در شیوه استفاده آنها خیلی مهم است.
sarayousefy
May 4th, 2011, 10:42 AM
سلام. من سطح زبانم خوبه و کتاب 504 رو هم خوب خوندم و لغتاش رو می دونم . حالا برای امتحان ایلس باید چکار کنم ؟ چه کتابایی رو باید بخونم که بتونم نمره ی خوبی بگیرم ؟ لطفا راهنماییم کنید تا حالا هم تو ازمون شرکت نکردم این اولین باره که می خوام امتحان بدم . راستی امتحان تافل و ایلتس چه تفاوتی با هم داره ؟ کدومش رو میشه راحت تر گرفت .
ice
May 4th, 2011, 11:12 AM
سلام. من سطح زبانم خوبه و کتاب 504 رو هم خوب خوندم و لغتاش رو می دونم . حالا برای امتحان ایلس باید چکار کنم ؟ چه کتابایی رو باید بخونم که بتونم نمره ی خوبی بگیرم ؟ لطفا راهنماییم کنید تا حالا هم تو ازمون شرکت نکردم این اولین باره که می خوام امتحان بدم . راستی امتحان تافل و ایلتس چه تفاوتی با هم داره ؟ کدومش رو میشه راحت تر گرفت .
آیلتس 4 قسمت داره، امتحان اسپیکینگ حضوری انجام میشه و لیسنینگ، ریدینگ و رایتینگ در تاریخی جداگانه (قبل یا بعد از مصاحبه) پشت سر هم به صورت کتبی (کاغذ) اجرا می شوند. برای تافل باید در اون قسمت سوالتون را مطرح کنید. مسئله سختی و آسونی امتحان نیست اول ببینیند کشور/دانشگاه مورد نظرتون کدوم را بیشتر قبول داره بعد تصمیم بگیرید. یک امتحان آیلتس از کتاب های کمبریج (می تونید دانلود کنید) بدید تا سطح خودتون را در هر مبحث امتحانی ارزیابی کنید و بهتر بشه راهنماییتون کرد. سطحتون و زمانی که برای تمرین وقت دارید برای برنامه ریزی خیلی مهم هستند.
sitdong
May 4th, 2011, 01:19 PM
دوستان کتاب 504 من یک سری مترادف هایی داره که خیلی به معنی اصلی نزدیک نیست ولی من تو یک کتاب 504 دیگه دیدم که اصلا اسمی از این متراد ف ها برده نشده.
مثلا برای کلمه ی Hardship در کتاب من سه کلمه مترادف difficulty , suffering , privation قید شده اما در کتاب دیگه فقط difficulty به عنوان مترادف قید شده!
یا برای tact این مترادف ها ingeniousness ,skill,plan,policy در صورتی که در ان کتاب اصلا مترادفی برای tact بیان نکرده!
در ضمن کتاب من جلد قهوای داره ویرایش 15 است و مترجم خانم رویا نوعی صفری از انتشارات اذران است
لطفا یه راهنایی کنید من چی کار کنم همه رو حفظ کنم!!!!!!!
ice
May 4th, 2011, 02:29 PM
دوستان کتاب 504 من یک سری مترادف هایی داره که خیلی به معنی اصلی نزدیک نیست ولی من تو یک کتاب 504 دیگه دیدم که اصلا اسمی از این متراد ف ها برده نشده.
مثلا برای کلمه ی Hardship در کتاب من سه کلمه مترادف difficulty , suffering , privation قید شده اما در کتاب دیگه فقط difficulty به عنوان مترادف قید شده!
یا برای tact این مترادف ها ingeniousness ,skill,plan,policy در صورتی که در ان کتاب اصلا مترادفی برای tact بیان نکرده!
در ضمن کتاب من جلد قهوای داره ویرایش 15 است و مترجم خانم رویا نوعی صفری از انتشارات اذران است
لطفا یه راهنایی کنید من چی کار کنم همه رو حفظ کنم!!!!!!!
کتاب بدون ترجمه را بگیرید(قابل دانلود هم هست) و از کتاب ترجمه شده فقط برای سرعت عمل و عدم مراجعه دائم به دیکشنری استفاده کنید.
haaamidreza
May 5th, 2011, 02:24 PM
سلام دوستان ...
من کلاس زبان میرم . با کتاب headway کار میکنیم . استاد هم خیلی کلمه و چیزای جدید میگه . من وقتی میام خونه علاوه بر اینکه کلمات تو کتاب و کلماتی رو که استاد میگه رو می نویسم و کار میکنم .. مثلا وقتی یه کلمه ای رو تو کمبریج ادونس سرچ میکنم اگر توی کلماتی که دیکشنری به عنوان defenition اورده کلمه ای رو ندونم معنی اش رو اون رو هم سرچ میکنم .. اینتوری میشه که مثلا از کلمه compensation به neck میرسم !! دوستان این روش خوندن رو توصیه میکنن > باعث نمیشه قاطی کنم ؟
یه چیز دیگه اینکه من در مورد speaking دوتا مشکل دارم :
اول اینکه حتی در فارسی هم کمی زبونم میگیره مثلا موقع ادای کلمه suspicious بعضی موقع ها تو زبونم نمیچرخه (گفتم تو فارسی هم گاهی وقتا اینجوری میشه) .. میدونم هیلی بده و ممکنه روی نمره ام تاثیر بزاره .. چیکار کنم ؟؟
دوم اینکه من کلا آدم کم حرفیم.. توی کلاس وقتی استاد میخواد ازمون که idea رو share کنیم من حتی به فارسی هم حرفی برای گفتن نداشته باشم .. به همین خاطر speaking ام روز به روز ضعیف تر میشه !!!!
اما در مورد listening :
من حتی وقتی صدایی رو میشنوم که همهی کلماتش رو میدونم هم نمیتونم معنی حرف رو درک کنم .. معنی کلمات رو میدونم (به خصوص در مورد سخنرانی های مرتبز با رشته ام)ولی دقیقا نیمدوم حرف چیه؟ نمیوتم کلمات رو به هم وصل کنم.
من اول pre-int هستم. و 6 ماهه زبان رو از صفر شروع کردم .. راهنمایی کنه هرکس در مورد قمتی از سوالاتم میتونه .. ممنون.
ice
May 5th, 2011, 04:09 PM
سلام دوستان ...
من کلاس زبان میرم . با کتاب headway کار میکنیم . استاد هم خیلی کلمه و چیزای جدید میگه . من وقتی میام خونه علاوه بر اینکه کلمات تو کتاب و کلماتی رو که استاد میگه رو می نویسم و کار میکنم .. مثلا وقتی یه کلمه ای رو تو کمبریج ادونس سرچ میکنم اگر توی کلماتی که دیکشنری به عنوان defenition اورده کلمه ای رو ندونم معنی اش رو اون رو هم سرچ میکنم .. اینتوری میشه که مثلا از کلمه compensation به neck میرسم !! دوستان این روش خوندن رو توصیه میکنن > باعث نمیشه قاطی کنم ؟
اول اینکه حتی در فارسی هم کمی زبونم میگیره مثلا موقع ادای کلمه suspicious بعضی موقع ها تو زبونم نمیچرخه (گفتم تو فارسی هم گاهی وقتا اینجوری میشه) .. میدونم هیلی بده و ممکنه روی نمره ام تاثیر بزاره .. چیکار کنم ؟؟
دوم اینکه من کلا آدم کم حرفیم.. توی کلاس وقتی استاد میخواد ازمون که idea رو share کنیم من حتی به فارسی هم حرفی برای گفتن نداشته باشم .. به همین خاطر speaking ام روز به روز ضعیف تر میشه !!!!
اما در مورد listening :
من حتی وقتی صدایی رو میشنوم که همهی کلماتش رو میدونم هم نمیتونم معنی حرف رو درک کنم .. معنی کلمات رو میدونم (به خصوص در مورد سخنرانی های مرتبز با رشته ام)ولی دقیقا نیمدوم حرف چیه؟ نمیوتم کلمات رو به هم وصل کنم.
من اول pre-int هستم. و 6 ماهه زبان رو از صفر شروع کردم .. راهنمایی کنه هرکس در مورد قمتی از سوالاتم میتونه .. ممنون.
دانستن واژه های بیشتر همیشه می تونه کمک خوبی باشه ولی همون طور که گفتید به شرط اینکه قاطی نکنید. وقتی از یک واژه در نهایت به واژه ای نامربوط می رسید اگر بدونید این کار را کردید و بدونید این ها مترادف نیستند اشکال زیادی نداره دامنه واژه هاتون رفته بالا در غیر این صورت بهتره زیاد از حد نگردید.
اسپیکینگ فقط با حرف زدن بهبود پیدا می کنه و تا تمرین نکنید به جایی نمی رسه، اول تو خونه تمرین کنید (5 دقیقه حرف بزنید) و کم کم فعالیت کلاسیتون را زیاد کنید چون روز مصاحبه باید حرف بزنید و شرایط حرف زدن برای همه کمی استرس زا بوده آدم های پرحرف هم مشکل پیدا می کنند:D اگر در تلفظ واژه های خاصی کمی مشکل دارید از استفاده آن ها خودداری کنید یا کمی با سرعت کمتر بگید تا راحت تر باشید. اگر هم روی حرف خاصی مشکل دارید (مثلا تلفظ r)خود اون فرد باید متوجه بشه. اگر خیلی نگران هستید قبل از امتحان در همان مرکزی که امتحان میدید با مسئول اونجا در میان بگذارید.
برای لیسنینگ هم فکر می کنم زیادی روی فهم تک تک واژه ها وقت می گذارید و از اصل مطلب دور میشید شاید اگر بدون فکر کردن گوش بدید بهتون کمک کنه.
sarayousefy
May 5th, 2011, 08:00 PM
سوالی که واسم پیش اومده اینه که من بهتره تو امتحان تافل شرکت کنم یا ایلتس ؟ کدوم یکی بهتره ؟
Arash_Mohebi7
May 5th, 2011, 08:03 PM
سوالی که واسم پیش اومده اینه که من بهتره تو امتحان تافل شرکت کنم یا ایلتس ؟ کدوم یکی بهتره ؟
دوست عزیز در این فروم تاپیکی به عنوان IELTS یا Toefl وجود داره که دوستان اونجا مفصل بحث کردن... کمی جستجو گر باشد.
jadoo
May 9th, 2011, 09:22 AM
سلام دوستان
من باید تا 4 ماه دیگه امتحان ایلتس جنرال بدم و 6.5 می خوام الان دارم تاپ ناچ می خونم ولی میدونم که وقت گیر و خسته کننده است و هیچ ربطی به امتحان ایلتس نداره الان 2bدارم می خونم کتابهای step up to ieltsو new insight to ielts و504 هم خریدم من احتیاج به یه برنامه ریزی دارم ایا تاپ ناچها را تا سامیت بخونم بعد برم سراغ ایلتس یا اینکه از الان رو مهارتها و تست زنی کار کنم ضمنا برای اسپیکینگ چه کتابی پیشنهاد می دید .دوستان به کمک شما نیازمندم .یه برنامه مدون می خوام قربان شما
fereshteh43
May 9th, 2011, 10:17 AM
سلام دوستان
من سه با ر امتحان آيلتس دادم اولين آزمون L 4-R4.5 -W6 -S5 و آخرين آزمون L 4.5 =R4.5= W5.5 = S5.5براي ليسنينگ و ريدينگ نياز به راهنمايي شما دارم يه برنامه روزانه به من اعلام كنيد كه ظرف 3 ماه بتونم همه رو به 5و نيم برسونم متشكرم
omid88
May 9th, 2011, 11:08 AM
سلام دوستان
من سه با ر امتحان آيلتس دادم اولين آزمون L 4-R4.5 -W6 -S5 و آخرين آزمون L 4.5 =R4.5= W5.5 = S5.5براي ليسنينگ و ريدينگ نياز به راهنمايي شما دارم يه برنامه روزانه به من اعلام كنيد كه ظرف 3 ماه بتونم همه رو به 5و نيم برسونم متشكرم
لیسنینگم 7.5 شده و چند بار توی همین سایت در مورد لیسنینگ نوضیح دادم
وارد پروفایل من بشین تو قسمت : یافتن تمام پست ها
پست هایی که در مورد ielts گفتم رو بخونین
Elnino
May 9th, 2011, 09:05 PM
سلام
دوستان کسی تا حالا تجربه مشکل جسمی disability داشته مثل کاهش شنوایی که قبل آزمون درخواست بده امکانات خاصی بهش بدن؟ تاثیری داره واقعا یعنی اهمیت میدن؟
من قدری مشکل کاهش شنوایی دارم که مدارکم دارم به نظر شما اقدام بکنم. 2 ماه به آزمونم مونده
سپاسگزار از تمامی دوستان حامی آپلای ابراد
ice
May 10th, 2011, 05:23 PM
سلام
دوستان کسی تا حالا تجربه مشکل جسمی disability داشته مثل کاهش شنوایی که قبل آزمون درخواست بده امکانات خاصی بهش بدن؟ تاثیری داره واقعا یعنی اهمیت میدن؟
من قدری مشکل کاهش شنوایی دارم که مدارکم دارم به نظر شما اقدام بکنم. 2 ماه به آزمونم مونده
سپاسگزار از تمامی دوستان حامی آپلای ابراد
اگر زود اطلاع بدید ممکنه براتون کاری انجام بدن (نگذارید یک هفته قبل که بگن ما صداگذاری سالن را انجام دادیم)، در صورتی که این کار را نکردند هم همان روز امتحان دوباره به یک مسئول بگید تا در جریان باشند.
این در ایران آیلتس آمده:
مرکز ما تلاش مي کند تا نيازهاي ويژه افرادي که معلوليت يا مشکل جسمي را مهيا کند تا اين افراد نيز بتوانند در آزمون آيلتس شرکت کنند. اما لازم است که اين افراد 4 ماه قبل از آزمون درخواست خود به همراه مستندات پزشکي مرتبط را به دفتر ايران آيلتس ارائه کنند تا در خصوص نيازمندي هاي اين افراد تصميم گيري بشود.
نکته:
درخواست ها و مدارک بايد بصورت حضوري توسط داوطلب يا نماينده وي به دفتر ايران آيلتس تحويل داده شود.
در صورتي که داوطلبي که نيازمندي ويژه اي مرتبط با معلوليت داشته باشد، و قبل از تاييد درخواست در ايران آيلتس، نسبت به ثبت نام اقدام کند يا فاصله تحويل درخواست تا آزمون کمتر از 4 ماه باشد، ايران آيلتس مسئوليتي در خصوص فراهم آوردن شرايط مورد نياز نخواهد داشت و هزينه هاي تحميل شده بر عهده متقاضي خواهد بود
haaamidreza
May 11th, 2011, 10:23 PM
سلام.
فوری ......... فوری
من فردا میخوام برم نمایشگاه دوستان اگر کتاب خوب در زمینه reading و writing میشناسن.معرفی کنن
Elnino
May 11th, 2011, 11:09 PM
سلام هرکتابی خواستی بگیری فقط از انتشارات جنگل بگیر 50% تخفیف نمایشگاه داره که عالی هست.
سلام.
فوری ......... فوری
من فردا میخوام برم نمایشگاه دوستان اگر کتاب خوب در زمینه reading و writing میشناسن.معرفی کنن
Arash_Mohebi7
May 12th, 2011, 09:43 PM
سلام.
فوری ......... فوری
سلام.
از این تاپیک بگیر تا منابع ایلتس و چندتا تاپیک دیگه درباره معرفی کتاب صحبت شده و بچه ها تجربه هاشون رو مطرح کردن وقت بزاری میتونی پیدا کنی و اینکه بسته به سطحت فرق میکنه که بچه ها چه کتابی رو بهت پیشنهاد کنن !! ... این یکی . یکی دیگه اینکه عبارت "فوری ......... فوری" فکر کنم خلاف مقررات فروم باشه. دوستانی اگر راهنمایی از دستشون بربیاد دریغ نمیکنن. موفق باشی.
Arash_Mohebi7
May 12th, 2011, 09:45 PM
سلام دوستان ...
اما در مورد listening :
شما یه pm به من بده راهنماییت کنم.
bluray
May 13th, 2011, 01:00 AM
سلام به همه
من آموزشگاه سفیر درس می خونم . به شکل فشرده . الان لول 201 هستم(پری اینترمدییت) . یعنی 4درس اول کتاب اینترچنج آبی .
اما با این حال حس می کنم سرعت کم هست این کتاب کتاب جالبی نیست . گرامر هم اصلا خوب ارائه نشده و باید حتما استاد توضیح بده . نظر شما چیه؟ می خوام یه مقداری سرعت رو بیشتر کنم . چه کتابی رو پیشنهاد می دید ؟ البته سفیر از کتاب آکسفور ورد اسکیلز هم استفاده می کنه که اساتید دیدشون نسبت به این کتاب متفاوت هست . یکی زیاد کار می کنه یکی کم .
در این سطح چه کاری و چه کتاب و آموزشی رو برای تقویت لیسنینگ و گرامر پیشنهاد می کنید ؟
rahimian
May 13th, 2011, 01:39 AM
سلام. دوست عزیز.
اول باید ببینی تو Academic می خوای امتحان بدی یا general. سعی کن با یه مجموعه پیش بری. نوع کتاب هم بستگی به سطح شما داره.
bluray
May 13th, 2011, 11:02 AM
سلام دوباره
والا هدفم این هست که خارج از ایران تحصیل کنم .
takhsha
May 13th, 2011, 07:01 PM
سلام
بچه ها من تازه میخوام زبان شروع کنم زبانمم زیاد خوب نیست میخواستم نظرتونو بدونم که کدوم موسسه برم بهتره تو تهران چون شما تجربه دارین از شما برسیدم
رفتم کانون ملی زبان گفت بهمن ماه بیا تازه رزرو کن حال بجز اون کجا برم؟
Arash_Mohebi7
May 13th, 2011, 08:46 PM
سلام
بچه ها من تازه میخوام زبان شروع کنم زبانمم زیاد خوب نیست میخواستم نظرتونو بدونم که کدوم موسسه برم بهتره تو تهران چون شما تجربه دارین از شما برسیدم
پیشنهاد من : سفیر. با 17 تا شعبه تو سرتاسر تهران. 2تا واحد تخصصی ایلتس هم داره یکی صادقیه یکی قلهک.
Arash_Mohebi7
May 13th, 2011, 08:50 PM
سلام دوباره
والا هدفم این هست که خارج از ایران تحصیل کنم .
سلام .. اگر قصد ادامه تحصیل داری باید ACADEMIC شرکت کنی.
اگر سرعت رو مناسب نمیبینی دوتا کار میتونی کنی.
یک اینکه خودت در کنار کلاس که میری بشینی کتاب داستان و سایر چیزایی که تو این فروم پره استفاده کنی.. میدونی چی میگم! منظورم اینه که اضافه کاری کنی در کنار کلاس.
دوم اینکه همون سفیر که میری کلاسای مخصوص ایلتس داره که به صورت فشرده هم هست (3روز - 6جلسه در هفته) سرعت و کیفیتش خوبه.
موفق باشی. برام دعا کنید!
Elnino
May 13th, 2011, 11:29 PM
پیشنهاد من سفیر و آفرینش هست. هر دو خوبن اما آفرینش به نظرم از سفیر بهتر و حرفه ای تره
موفق باشید
سلام
dimoqwe
May 15th, 2011, 03:54 PM
بچه ها! من سوالات و نظرات شما رو خوندم. يك چيز ميگم خيلي جدي بهش فكر كنيد چون من خودم تجربه آيلتس رو دارم. بعضي از شما هنوز زوده كه به امتحان فكر كنيد! ناراحت نشيد اما حداقل بايد سطح اينترمديت را تموم كنيد به نظر من تا بتونيد 6 و بالاتر بگيريد. تا سطح اينترمديت خيلي فرق نداره كتاب و اينا، بايد كتابهاي جنرالي كه هست رو بخونيد و هم گرامر و هم لغتتون راه بيفته، بعد از اون به فكر تقويتش باشيد.
Behdad
May 17th, 2011, 05:09 PM
آفرینش فوق العاده چرت و وقت تلف کنه ! بخش ونکش مخصوصا در و پیکر نداره !
پیشنهاد من معلم خصوصی هست
seven_turka
May 17th, 2011, 06:04 PM
با سلام خدمت دوستان
لطفا بهترين منابع براي اماده شدن براي ielts رو لطف فرماييد؟
ice
May 18th, 2011, 11:19 AM
با سلام خدمت دوستان
لطفا بهترين منابع براي اماده شدن براي ielts رو لطف فرماييد؟
میزان مفید بودن منبع بستگی به شرایط شما (زمان/پایه...) داره. به منابع مطالعاتی IELTS (http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?77-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-IELTS) مراجعه کنید.
Mohamad62
May 19th, 2011, 10:39 AM
بچه ها من یه سوال دارم ، اگه واسه Speeking کتاب دکتر ایروانی یا رمضانی یا ... رو حفظ کنم روز مصاحبه به مشکل بر میخورم ؟ چقدر احتمال داره سوالات مشابه باشه ؟
ice
May 19th, 2011, 11:30 AM
بچه ها من یه سوال دارم ، اگه واسه Speeking کتاب دکتر ایروانی یا رمضانی یا ... رو حفظ کنم روز مصاحبه به مشکل بر میخورم ؟ چقدر احتمال داره سوالات مشابه باشه ؟
امکان تکرار سوالات این قسمت به ویژه در بخش اول خیلی زیاده. ولی حفظ کردن راه حل مناسبی نیست چون اگر قسمت دوم یا سوم سوال ناآشنایی باشه (بخش سه سوالات بر مبنای حرف های خود شما خواهد بود) و شما کم بیارید کاملا معلوم میشه زبانتون خوب نبوده فقط حفظ کردید. می تونید یکسری مطالب را برای خودتون آماده کنید و واژه ها و اصطلاحات مربوط به مطالب روزمره (کار/خونه/درس/هوا) را حفظ کنید ولی زیاده روی نکنید. بعضی وقت ها فرد مصاحبه کننده حتی جوابتون رو روی خودتون برمی گردونه ببینه فهمیدید یا حفظی صحبت کردید.
amirmousavi
May 25th, 2011, 05:18 PM
سلام.
میشه بیشتر راجع به آموزشگاه های IELTS صحبت کنین؟
واقعا فایده ای داره؟
سفیر-آفرینش-جهاددانشگاهی تهران-آرینا و .... کدومشون مفیدتره؟
لطفا کسایی که اطلاع یا تجربه ای دارن بگن...
immi
May 25th, 2011, 08:59 PM
دوستان ، در یادگیری زبان عوامل زیادی دخیل هست که مهمترین اونها تعداد ساعات مطالعه یا صحبت یا به عبارت کلی تر با زبان بودن هستش.
موارد دیگری مثل خواندن کتاب ، رفتن به کلاس ، داشتن پارتنر، و . . . اگه یه تکنیک مناسب همراهش باشه کمک خواهد کرد که تعداد ساعاتی که با زبان هستین پربازده تر بشه .
من خودم به شخصه، احساس می کنم که داشتن یک شریک زبان می تونه تو این زمینه خیلی کمک کنه . البته به شرطها و شروطها . در این صورت می تونه شما رو ارتقا بده و به همین نسبت شما هم اون رو ارتقا بدین .
اما این یک قانون کلی نیست و چه بسا افرادی که در سطح بالای زبان هستن به این روش اقدام نکردن.
در جواب دوستمون که سوال کرده بودن چه موسسه ای خوبه باید عرض کنم که این روش برنامه ریزی و برخورد موسسه و استادانش هست که شما رو تحریک به درس بیشتر می کنه . وگرنه اینقدر که خودتون مهم هستین موسسه مهم نیست . موسسات تهران به سه بخش تقسیم می شن .
یکی اونایی که سطحشون فقط بیزنسی هستش و فقط دنبال پولن.
یکی اونهایی که تعدادشون زیاده در سطح متوسطین به این معنی که همشون در یک سطح هستن و روشهاشون هم مبتنی برکتاب هاست و مثل مدرسه باید بری و بیای و امتحان بدی.
دسته آخر که انگشت شمارن و با توجه به سیستمشون ، دانشجو رو تحت فشار قرار میدن . ولی اگه خیلی دقت کنید قرصی ، دوایی چیزی نمی دن که شما یک شبه زبان یاد بگیرید . اگه بخوام این موسسات رو در زبان انگلیسی خدمتون عرض کنم : موسسه زبان آریانپور ، موسسه زبان رسپینا تاک (ایران کانادا)، موسسه زبان آوای هخامنش (ایران استرالیا)، موسسه زبان سفیر
کانون زبان هم که بسیار خوبه ولی باید خیلی براش زمان بذاری و برای نوجوون ها و بچه ها خوبه.
ولی از هرچه که بگذریم هیچ چیز بیشتر از خودتون نمی تونه بهتون کمک کنه.
شاد باشید.
bamdadd
May 27th, 2011, 09:18 PM
آفرینش فوق العاده چرت و وقت تلف کنه ! بخش ونکش مخصوصا در و پیکر نداره !
پیشنهاد من معلم خصوصی هست
من آفرینش رفتم ِ کلاس های آقای فضلی واقعا هم راضی هستم .
به نظرم آموزش زبان اگه به صورت گروهی باشه خیلی بهتر از خصوصیه
kokomboo
May 28th, 2011, 06:51 PM
درود بر دوستان
عزیزان من به یک مشاوره نیاز دارم خوشحال میشم نظراتتونو بشنوم
من 2 ماه دیگه ایلتس اکادمیک امتحان دارم الان کمبریدج 4 و 5 رو زدم و اینها شده نتیجم
(لیستنینگ زیر 6 نزدم و ریدینگ هم میانگینش 6 و رایتینگ هم بالای 6 شاید بشم و اسپیکینگ هم بالای 6 هستم)
حالا تا 2 ماه دیگه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟باید بالای 6 بگیرم؟؟؟؟؟
Behdad
May 29th, 2011, 10:51 PM
برای من یک دختر بود که زیاد جالب درس نمیداد ! همش یا داشت با دوست پسرش اس ام اس بازی می کرد اخرم سمبل کرد من پاییز پارسال میرفتم خوب شد ول کردم وگرنه الان عمرا آیلتس نداشتم
درود بر دوستان
عزیزان من به یک مشاوره نیاز دارم خوشحال میشم نظراتتونو بشنوم
من 2 ماه دیگه ایلتس اکادمیک امتحان دارم الان کمبریدج 4 و 5 رو زدم و اینها شده نتیجم
(لیستنینگ زیر 6 نزدم و ریدینگ هم میانگینش 6 و رایتینگ هم بالای 6 شاید بشم و اسپیکینگ هم بالای 6 هستم)
حالا تا 2 ماه دیگه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟باید بالای 6 بگیرم؟؟؟؟؟
لیسنینگ مطمئن باش 6 6.5 میشی به نظرم سخت ترین کمبریج 5 هست تو 5 خوب زدی یعنی کارت درسته !
مطمئن باش اورالت بالای 6 میشه....
try hard
May 30th, 2011, 08:06 AM
امتحان 17 ارديبهشت رو دادم
L:6 R:7.5 W:6.5 S:6.5 O:6.5
حداقل اگه ليسينگم 6.5 شده بود مي تونستم يه كاري با اين نمره بكنم.
دوباره بايد امتحان بدم. فكر مي كنم شهريور خوب باشه و حتما 7 نياز دارم.
كتاب Test Your Listening خوبه كه كار كنم؟ البته ليسينگ بهتر ميشد. اما سكشن 3 قسمت دوم كه مي خواستم سئوالاش رو تو اون فرصتي كه مي دن مرور كنم گيج شده بودم و به جاش سكشن 4 رو مرور مي كردم. يكمي از فايل صوتي پخش شد تا فهميدم چه اشتباهي كردم. و اينم نتيجه استرسه ديگه.
دوستان عزيز راهنماييم كنيد تا بتونم اين دفعه از سدش رد بشم.
gole maryam198
May 30th, 2011, 02:51 PM
ببخشید اینکه شایعه کردن نمره منفی IELTS رو ورداشتن، صحیحه؟
ice
May 30th, 2011, 03:02 PM
ببخشید اینکه شایعه کردن نمره منفی IELTS رو ورداشتن، صحیحه؟
در مورد قبلا رو نمی دونم ولی الان نمره منفی نداره.
Behdad
May 30th, 2011, 06:31 PM
مگه قبلا نمره منفی داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Elnino
June 2nd, 2011, 12:11 AM
سلام
با این دوست موافقم. منم آفرینش کلاس دکتر زارع رفتم که فوق العاه راضی بودم.
تنها راه ضربتی بهبود لیسنینگ هم ترانسکریپت کتابهای کمبریج هست به نظر من البته.
kokomboo
June 3rd, 2011, 11:57 AM
درود بر عزیزان
من یه راهنمایی میخاستم ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
من الان چند ساله زبان میخونم و الان 2 ماهی که شروع کردم واسه ایلتس اکادمیک خوندن.کتاب 504 خوندم با passageو fce و چند تا کتابه دیگه
متاسفانه نیمه وقت کار میکنم و روزی کلا 5 ساعت وقت دارم اما مرداد ماه وقتمو کامل ازاد کردم.
برای مرداد باید امتحان بدم و 6.5 نیاز دارم .الان کمبردیج 4 و 5 رو زدم میانگینش اینا شده(لیسنینگ زیره 6 نزدم.ریدینگ کمترینم 4.5 و بالاترینم 6.5.رایتینگ هم تا حالا امتحان ندادم شاید بالای 5.5 بشم)
چون فقط یکبار وقت دارم امتحان بدم به نظره شما چکار کنم.
با تشکر فراوان
far1033
June 5th, 2011, 09:49 AM
من هم شرایط شما رو دارم منتها 20 روز دیگه امتحان دارم. بهتره خونسرد باشی.
gole maryam198
June 5th, 2011, 12:54 PM
سلام
میشه بگید لینک/لیست کتابهای مفید و مرتبط با امتحان IELTS رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟؟
ممنون از همه ی بچه های خوب و دوس داشتنی AA
ice
June 5th, 2011, 02:27 PM
درود بر عزیزان
من یه راهنمایی میخاستم ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
من الان چند ساله زبان میخونم و الان 2 ماهی که شروع کردم واسه ایلتس اکادمیک خوندن.کتاب 504 خوندم با passageو fce و چند تا کتابه دیگه
متاسفانه نیمه وقت کار میکنم و روزی کلا 5 ساعت وقت دارم اما مرداد ماه وقتمو کامل ازاد کردم.
برای مرداد باید امتحان بدم و 6.5 نیاز دارم .الان کمبردیج 4 و 5 رو زدم میانگینش اینا شده(لیسنینگ زیره 6 نزدم.ریدینگ کمترینم 4.5 و بالاترینم 6.5.رایتینگ هم تا حالا امتحان ندادم شاید بالای 5.5 بشم)
چون فقط یکبار وقت دارم امتحان بدم به نظره شما چکار کنم.
با تشکر فراوان
از کتاب target band 7 شروع کنید تا با فن پاسخ دهی بیشتر آشنا شوید و زیاد تمرین کنید تا ببینید در کدام نوع سوال ها ضعیف تر هستید روی اونا کار کنید.
ice
June 5th, 2011, 02:30 PM
سلام
میشه بگید لینک/لیست کتابهای مفید و مرتبط با امتحان IELTS رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟؟
ممنون از همه ی بچه های خوب و دوس داشتنی AA
یکی از بهترین محل ها برای شروع منابع مطالعاتی آیلتس در همین انجمن هست.
pride
June 5th, 2011, 11:54 PM
من دارم کتاب to[nuch می خونم
الان ترم 6 هستم
به نظرتنون تو این سطح اگه آیلتس بدم چند می گیرم؟
tojar
June 6th, 2011, 01:20 AM
من دارم کتاب to[nuch می خونم
الان ترم 6 هستم
به نظرتنون تو این سطح اگه آیلتس بدم چند می گیرم؟
شما علی القاعده، البته من بر مبنای تجربه و امتحان که دادم با کمی دقت زیره 6.5 نباید بگیری. البته این به Speaking ارتباطی نداره. اون رو خودت میدونی.
من فقط یک مطلب از تجره امتحان خودم بگم. نمرشو اول بگم تا ببینید اگر بالاتر میخواین که تجربه من رو نادیده بگیرین. من 7 شدم. البته Speaking 7.5 و reading 6.5 با هم مصالحه رو برقرار کردن.
آیلتس اصلا تافل نیست. تافل کاغذی فقط مهارت تست زنیه. یعنی چه جوری بگم کنکوریه. آیلتس و تازگی ها همین IBT مهارت زبانه شماست. گرامر حفظ نکنید لطفا. فقط بچه ها گوش کنید و بخونید. گوش کردن به Literature واقعا مفیده. این رو جدی میگم. من چون شاغل بودم وقت نداشتم خیلی بخونم. فقط روزی 1 ساعت تو مسیره رفت و روزی 1 ساعت تو مسیره برگشت تو ترافیک بودم. واسه همین تو پخش اتومبیلم به جای موزیک، Literature و گاها فایل صوتی لغات رو گوش میکردم. این کار رو چهار ماه انجام دادم. اثرش رو تو امتحان دیدم. من میگم حتی یه نمونه امتحان آیلتس نزده بودم رفتم سره جلسه. حتی نمیدونستم سوالها چند تا خواهد بود (البته میدونم شاید باورش سخت باشه-ولی راست میگم-سطح زبانم بد نبود ولی 7 هم نبود). تو یک کلام میگم. آیلتس مهارت زبان شماست نه مهارت تست زنی.
امیدوارم تونسته باشم مطلبم رو خوب گفته باشم.
بذارین یک پیشنهاد بدم انجام بدین. بد نمیبینین. مطمئن باشین.
فایلهای صوتی کتاب 504 رو فقط گوش بدین. اگر وقت دارین که از رو کتاب گوش بدین بعد از رو حفظ. خواهید دید که اون خانومه ایرانی البته با اون اکسنت خسته کنندش چقدر بهتون کمک میکنه. نه تنها لغت حفظ میشین، بلکه از طریق گوش کردن به تعداد زیادی جمله (1512=3x504) گرامره اونها بهتون القا میشه (کمک شایان به speaking)
بعد از این کتاب، کتاب بارونز 550 رو که هم فایلهای صوتیش رو تو لینک زیر میذارم گوش کنید. عالیه. نصفه لغتهای کتاب معروف 1100 هست که شما به سادگی حداقل نصفش رو حفظ میشین. یاد گرفتنه این لغات باعث شد ناخودآگاه گرامر و جمله سازی من خوب بشه. من کلاس هم نرفتم برا آیلتس. البته عین همه وقتی 20 سالم بود کلاس زبان رفتم البته
http://rapidshare.com/files/17761918/barrons-550.words.you.need.to.know-cd1.rar.html
http://rapidshare.com/files/17762320/barrons-550.words.you.need.to.know-cd2.rar.html
http://rapidshare.com/files/17762945/barrons-550.words.you.need.to.know-cd3.rar.html
http://rapidshare.com/files/17763363/barrons-550.words.you.need.to.know-cd4.rar.html
http://rapidshare.com/files/17763759/barrons-550.words.you.need.to.know-cd5.rar.html
البته من تجربه ام رو گفتم. شاید دوستان با من مخالف باشند و بگن اشتباهه. ولی این رویه ای بود که طی کردم و جواب داد. وقتی انگلیسی بره تو ضمیره ناخودآگاهه شما دیگه آیلتس میشه آب خوردن.
sisiya
June 6th, 2011, 09:19 PM
من یک سوال داشتم.برای کسی که در سطح upper intermediate هست و دامنه لغتش از متوسط بالاتره و کمتر از دو ماه دیگه امتحان آیلتس داره ولی بدبختانه لیستنینگ و ریدینگ 10 تا غلط می زنه (وقت کم نمیارم) و ریدینگ خوب نمی نویسه و به 4 تا 7 احتیاج داره چه برنامه ریزی را پیشنهاد میدین؟؟؟؟
sisiya
June 6th, 2011, 09:21 PM
منظورم رایتینگ بود که خوب نمی نویسم.غلط نمی نویسم خیلی ولی نمی دونم اینایی که ساختارهای آنچنانی به کار می برن چیکار می کنن آخه؟؟؟؟
Mohamad62
June 7th, 2011, 12:01 AM
شما علی القاعده، البته من بر مبنای تجربه و امتحان که دادم با کمی دقت زیره 6.5 نباید بگیری. البته این به Speaking ارتباطی نداره. اون رو خودت میدونی.
من فقط یک مطلب از تجره امتحان خودم بگم. نمرشو اول بگم تا ببینید اگر بالاتر میخواین که تجربه من رو نادیده بگیرین. من 7 شدم. البته Speaking 7.5 و reading 6.5 با هم مصالحه رو برقرار کردن.
آیلتس اصلا تافل نیست. تافل کاغذی فقط مهارت تست زنیه. یعنی چه جوری بگم کنکوریه. آیلتس و تازگی ها همین IBT مهارت زبانه شماست. گرامر حفظ نکنید لطفا. فقط بچه ها گوش کنید و بخونید. گوش کردن به Literature واقعا مفیده. این رو جدی میگم. من چون شاغل بودم وقت نداشتم خیلی بخونم. فقط روزی 1 ساعت تو مسیره رفت و روزی 1 ساعت تو مسیره برگشت تو ترافیک بودم. واسه همین تو پخش اتومبیلم به جای موزیک، Literature و گاها فایل صوتی لغات رو گوش میکردم. این کار رو چهار ماه انجام دادم. اثرش رو تو امتحان دیدم. من میگم حتی یه نمونه امتحان آیلتس نزده بودم رفتم سره جلسه. حتی نمیدونستم سوالها چند تا خواهد بود (البته میدونم شاید باورش سخت باشه-ولی راست میگم-سطح زبانم بد نبود ولی 7 هم نبود). تو یک کلام میگم. آیلتس مهارت زبان شماست نه مهارت تست زنی.
امیدوارم تونسته باشم مطلبم رو خوب گفته باشم.
بذارین یک پیشنهاد بدم انجام بدین. بد نمیبینین. مطمئن باشین.
فایلهای صوتی کتاب 504 رو فقط گوش بدین. اگر وقت دارین که از رو کتاب گوش بدین بعد از رو حفظ. خواهید دید که اون خانومه ایرانی البته با اون اکسنت خسته کنندش چقدر بهتون کمک میکنه. نه تنها لغت حفظ میشین، بلکه از طریق گوش کردن به تعداد زیادی جمله (1512=3x504) گرامره اونها بهتون القا میشه (کمک شایان به speaking)
بعد از این کتاب، کتاب بارونز 550 رو که هم فایلهای صوتیش رو تو لینک زیر میذارم گوش کنید. عالیه. نصفه لغتهای کتاب معروف 1100 هست که شما به سادگی حداقل نصفش رو حفظ میشین. یاد گرفتنه این لغات باعث شد ناخودآگاه گرامر و جمله سازی من خوب بشه. من کلاس هم نرفتم برا آیلتس. البته عین همه وقتی 20 سالم بود کلاس زبان رفتم البته دقیقا حرف شما رو یک استاد زبان انگلیسی قبلا به من گفته بود ، میگفت اگه میخوای انگلیسی رو خوب صحبت کنی فقط باید گوش کنی ،اصلا مهم نیست چیزی رو متوجه نشی ، فقط خیلی عادی به listeningها گوش بده .
حالا یه شوال ، لازمه که در هنگام گوش دادن به اسکریپها هم نگاه کنیم ؟ یا فقط گوش کردن کافیه ؟
راستی شما تا چه سطحی کلاس رفته بودین ؟
tojar
June 7th, 2011, 01:33 AM
دقیقا حرف شما رو یک استاد زبان انگلیسی قبلا به من گفته بود ، میگفت اگه میخوای انگلیسی رو خوب صحبت کنی فقط باید گوش کنی ،اصلا مهم نیست چیزی رو متوجه نشی ، فقط خیلی عادی به listeningها گوش بده .
حالا یه شوال ، لازمه که در هنگام گوش دادن به اسکریپها هم نگاه کنیم ؟ یا فقط گوش کردن کافیه ؟
راستی شما تا چه سطحی کلاس رفته بودین ؟
خوب خوشحالم که تجربه بنده حقیر رو قبلا هم یه استاده زبان گفته بوده. س.الی که کردی خیلی سواله قشنگیه. ببین اگر وقت داری و سطح زبانت رو میخوای دگرگون کنی، به اسکریپتها اول نگاه کن. این کار رو چند بار (با توجه به سختیش باید کم و زیاد کنی). بعد فقط گوش کن. چند بار. حتی 10 بار. اگه دیگه خواستی به حده اعلی برسی بشین اونی که گوش میکنی رو بنویس.
من کاره آخری رو نکردم چون اصلا وقت نداشتم. ولی با گوش کردن به SPEAKING نمره 7.5 رسیدم که البته اگر مصاحبه کننده محترم ایرانی نمیبودن بدون شک 8 رو میگرفتم. همه این رو هم از گوش کردن دارم. از گوش کردن برای تقویته صحبت غافل نشید تو رو خدا. به LISTENING فقط واسه امتحان گوش ندین. این روش رو اگر وقت دارین تجربه کنید.
سطح زبان من که پرسیده بودی:
من در سن 22 سالگی تا آخره کتابهای True To Life سطح UPPER INTERMEDIATE موسسه کیش رفته بودم. البته آیلتس رو در 29 سالگی دادم (وای چقدر پیر شدم. ناراحت شدما)
tojar
June 7th, 2011, 01:57 AM
منظورم رایتینگ بود که خوب نمی نویسم.غلط نمی نویسم خیلی ولی نمی دونم اینایی که ساختارهای آنچنانی به کار می برن چیکار می کنن آخه؟؟؟؟
سواله جالب پرسیدی. شما وقتی سوم راهنمایی بودی بهتر انشا مینوشتی یا پنجم دبستان؟ جواب واضحه.
خوب راهه حله شما. ببین عزیزه من اون ساختارهای پیچیده که شما میبینی نه تنها برای رایتینگ 8 آیلتس کارا هست بلکه به رایتینگ 5 به بالا در جی آر ای منتهی میشه. شما اصلا توقع نداشته باش بتونی به راحتی عین اون ساختارها رو بنویسی.
اول از همه کتابهایی که برای رایتینگ آیلتس هستند یکی رو به عنوان نمونه بگیر. سعی کن نویسندش ترجیحا وطنی نباشه. البته به این معنا نمیگم که ایرانیهاش خوب نیستن ولی به شما کمتر کمک میکنه.
چون سطح لغاتت متوسط به بالاست (البته در سطح آیلتس فکر کنم منظورته چون لغات جی آر ای وحشتناکن) نصفه راهت آسونه. برای چند وقت روزی دو تا رایتینگ نمونه از روش بخون. روند منطقی ترتیب اطلاعات رو بکش بیرون فلوچارت کن. فقط یه هفته این کار رو بکن. بعد بشین تجزیه تحلیل از اینکه موضوع چی بود، چه جوری مقدمه چینی شد، چه جوری ازش دفاع شد (یا نقد شد، یا رد شد) و در نهایت به چی ختم شد برای خودت تحلیل کن. تو این فلوچارتت کلمات، عباراتی همچون
Nonetheless
Noteworthy to mention - Besides- Moreover_ Either- Neither- Courtesy of this matter- Hence- Thus- Considering all the aforesaid facts
و هزاران هزار عبارت که خودتون همگی استادید رو بین بخشهای مختلف TRACK کنین. بعد از دو هفته با بیاید نتیجه مطالعاتتون رو بگید. هر چقدر ساختارهاتون پیچیده باشه نمره آیلتس رایتینگ متناظر با اون بالا میره. من 7 شدم. الان هم بدم 7 میشم نه 8. فرقه 7 تا 8 همون عبارتها و ساختارهای پیچیدس.
البته تمامه مطالبی که گفتم بر مبنای فرض گرامر صحیحه شماست.
tojar
June 7th, 2011, 02:08 AM
یه چیزی از تجربه شخصیم تو لیستنینگ بگم.
سره امتحان یه بلایی سرم اومد. تو آخرین بخش لیستنینگ جا موندم و سوال رو گم کردم. البته استرس بی اثر نبود. دیگه اون قسمت رو از دست داده بودم و کار از کار گذشته بود.
اولین کاری که کردم
I plucked up my courage
بعد به جوابها نگاه کردم. بر اساسه چیزی که منطق حکم میکرد جواب دادم. چیزی که فقط حدس میزدم میتونه جواب باشه رو زدم (اصلا نفهمیده بودم چی گفته تو متن- بر اساس حس و قضاوت بخردانه انسانی زدم). این رو گفتم اکر شما هم یه تکه رو میس کردی هی خودت رو نخور. اون بخش از دست رفتس. این کار رو انجام بده. (البته احتمالا خیلی هم انجام میدن. این رو بیشتر به خاطره استرسش گفتم).
star66u
June 7th, 2011, 01:04 PM
یه سوال داشتم ... کسی که زبان در حد دانشگاه و مدرسه خونده و زبانش در همون حد خوب بوده و میتونه صحبت کنه ، میتونه نمره 4 از امتحان بگیره؟
ice
June 7th, 2011, 01:38 PM
یه سوال داشتم ... کسی که زبان در حد دانشگاه و مدرسه خونده و زبانش در همون حد خوب بوده و میتونه صحبت کنه ، میتونه نمره 4 از امتحان بگیره؟
4 نمره بالایی نیست، اگر در حد دانشگاه بلد باشید احتمالش هست ریدینگ و لیسنینگ را راحت بیارید ولی رایتینگ و اسپیکینگ بستگی به امتحان گیرنده داره کمی سلیقه ای است. با یکی از سه جلد آخر کمبریج آیلتس ریدینگ و لیسنینگ خودتون رو امتحان کنید. نتیجه هر چی شد شبیه امتحان اصلی خواهد بود.
tojar
June 7th, 2011, 10:22 PM
4 نمره بالایی نیست، اگر در حد دانشگاه بلد باشید احتمالش هست ریدینگ و لیسنینگ را راحت بیارید ولی رایتینگ و اسپیکینگ بستگی به امتحان گیرنده داره کمی سلیقه ای است. با یکی از سه جلد آخر کمبریج آیلتس ریدینگ و لیسنینگ خودتون رو امتحان کنید. نتیجه هر چی شد شبیه امتحان اصلی خواهد بود.
ببخشید. من با این تکه اصلا موافق نیستم. هیچ کدام از امتحانات بین المللی سنجش سطح زبان سلیقه ای نیستند. به هیچ عنوان.
بلکه نمره دادنها بر اساس معیارهای از پیش تععین شده ای مستمل بر ELEQUENCY - FLUENCY- EFFICIENCY و دهها مورد زبان شناختی هستند. یعنی در صحبت و نوشتار رعایت، پیروی از این قواعد هست که نمره شما رو تعیین میکنه. البته سلیقه امتحان گیرنده اگر بخواد اثر کنه حداکثر و فقط تا 0.5 نمره است.
راستی ریدینگ آیلتس آکادمیک که به نظره من آسون نیست و نمره آوردنش بر اساس دانش زبان دبیرستان جواب نمیده. البته اگر برای 4 کسی بخوا که قضیه چیزه دیگس. ولی واقعا 4 برای چی؟ کجا به درد میخوره؟!
ice
June 8th, 2011, 10:08 AM
ببخشید. من با این تکه اصلا موافق نیستم. هیچ کدام از امتحانات بین المللی سنجش سطح زبان سلیقه ای نیستند. به هیچ عنوان.
بلکه نمره دادنها بر اساس معیارهای از پیش تععین شده ای مستمل بر ELEQUENCY - FLUENCY- EFFICIENCY و دهها مورد زبان شناختی هستند. یعنی در صحبت و نوشتار رعایت، پیروی از این قواعد هست که نمره شما رو تعیین میکنه. البته سلیقه امتحان گیرنده اگر بخواد اثر کنه حداکثر و فقط تا 0.5 نمره است.
راستی ریدینگ آیلتس آکادمیک که به نظره من آسون نیست و نمره آوردنش بر اساس دانش زبان دبیرستان جواب نمیده. البته اگر برای 4 کسی بخوا که قضیه چیزه دیگس. ولی واقعا 4 برای چی؟ کجا به درد میخوره؟!
بله نمره دادن بر مبنای معیارهای خاص هست و امتحان گیرنده ها دوره های ویژه ای برای این کار دیدند و آدم های مجربی هستند، به همین دلیل از واژه "کمی" استفاده کردم. اون 0.5 نمره رو هم موافقم ولی نباید فراموش کنید همان نیم نمره ناقابل باعث شده خیلی از دوستان مجبور شوند دوباره امتحان بدند پس اگر از اول بدونند با چی طرف هستند شاید بهتر باشه.
در مورد ریدینگ آکادمیک هم کاملا حق با شماست سواد دبیرستان جواب نمیده ولی سواد دانشگاه هم ذکر شد و در دانشگاه زیاد متون خارجی کار کردیم و 4 خیلی بالا نیست.
shabkhosh
June 8th, 2011, 01:36 PM
سلام دوستان
من الان سه هفته س دارم می خونم تا حالا دو تا کتاب اول کمبریج رو کار کردم و علاوه بر زدن تستاش ریدینگ و لیسنیگ رو خیلی دقیق بررسی می کنم. من معلم خصوصی دارم که نظرش اینه که اگر همین کتابای کمبریج دقیق و خوب خونده بشن کفایت می کنه. حالا سوال من اینه: من این تستای دو کتاب اولو بین 27 تا 31 درست زدم هم ریدینگ هم لیسنینگ و نمره 6.5 می خوام امتحانمم 25 تیره یه بارم یه ماه پیش آی بی تی دادم شدم 75:دی که براش سه هفته خونده بودم. به نظر شما اوضام چه جوره؟ نمره میارم ؟ اصلا روشم درسته؟ مرسی دوستای خوبم
alireza_in_abroad
June 8th, 2011, 04:52 PM
دوستان عزیز
کسی کتاب یا ای بوک official ielts practice material 2011 رو داره؟ آفستش ایران هست؟
gole maryam198
June 8th, 2011, 09:25 PM
سلام دوستان
من الان سه هفته س دارم می خونم تا حالا دو تا کتاب اول کمبریج رو کار کردم و علاوه بر زدن تستاش ریدینگ و لیسنیگ رو خیلی دقیق بررسی می کنم. من معلم خصوصی دارم که نظرش اینه که اگر همین کتابای کمبریج دقیق و خوب خونده بشن کفایت می کنه. حالا سوال من اینه: من این تستای دو کتاب اولو بین 27 تا 31 درست زدم هم ریدینگ هم لیسنینگ و نمره 6.5 می خوام امتحانمم 25 تیره یه بارم یه ماه پیش آی بی تی دادم شدم 75:دی که براش سه هفته خونده بودم. به نظر شما اوضام چه جوره؟ نمره میارم ؟ اصلا روشم درسته؟ مرسی دوستای خوبم
سلام
اولاً ازتون معذرت می خوام که بدون اجازه نوشته تونو بولد کردم
و بعدش سوالم اینه که می شه لطف کنین و بگید این کتابای کمبریج ، کدوما هستن؟ منظورم یه توضیح کوتاه : اینکه کدوم ناشر ؟؟ و اینکه از کجا میشه تهیه کرد و در کُل مشخصات کتابو بفرمایین.
ممنونم
shabkhosh
June 8th, 2011, 09:40 PM
سلام
اولاً ازتون معذرت می خوام که بدون اجازه نوشته تونو بولد کردم
و بعدش سوالم اینه که می شه لطف کنین و بگید این کتابای کمبریج ، کدوما هستن؟ منظورم یه توضیح کوتاه : اینکه کدوم ناشر ؟؟ و اینکه از کجا میشه تهیه کرد و در کُل مشخصات کتابو بفرمایین.
ممنونم
دوست عزیز منظورم همون 8 جلد کتاب تست کمبریج هست که به عنوان منبع استاندارد ایلتس شناخته میشته. و همه جا از جمله انتشارات جنگل میتونید تهیه کنید. توی فروم هم لینک دانلودش هست.
ice
June 8th, 2011, 10:33 PM
سلام دوستان
27 میشه حدود 6.5 به نظر میرسه هر کاری می کنید روش مناسبی در پیش گرفتید به خصوص که این دو کتاب به اندازه جلدهای بعد استاندارد نیستند. هدفتون را بالاتر در نظر بگیرید تا نمره مورد نظرتون را بگیرید یعنی نگید 6.5 میخوام و در اون حد کار کنید، مثلا هدف را 7.5 بگذارید تا بهترین نتیجه را بدست آورید. روی دو قسمت دیگه امتحان هم زیاد کار کنید چون در جای خودشون مهم هستند. اگر معلمتون قبول میکنه مدام رایتینگ ها رو بدید تصحیح کنه. اگر هم وقت کردید دو جلد official ielts practice material را هم بزنید.
ice
June 8th, 2011, 10:40 PM
دوستان عزیز
کسی کتاب یا ای بوک official ielts practice material 2011 رو داره؟ آفستش ایران هست؟
من تو فروشگاه خود آیلتس هم این چاپ رو ندیدم ولی اگر 2010 مورد نظرتون بوده (جلد دو) احتمالا میتونید در englishtips.org پیدا کنید.
gole maryam198
June 8th, 2011, 11:19 PM
دوست عزیز منظورم همون 8 جلد کتاب تست کمبریج هست که به عنوان منبع استاندارد ایلتس شناخته میشته. و همه جا از جمله انتشارات جنگل میتونید تهیه کنید. توی فروم هم لینک دانلودش هست.
ببخشید عنوان روی جلد کتابارو میشه بگید لطفاً؟
مرسی
SIG
June 9th, 2011, 12:03 AM
ببخشید عنوان روی جلد کتابارو میشه بگید لطفاً؟
مرسی
دوست عزیز این کتابا اونقدر مشهورن که هر جا کتابای مربوط به این آزمونو بفروشند آشنایی دارند و شما فقط بگید کمبریج ها کافیه.
Cambridge IELTS Student's Book with Answers و
Publisher: Cambridge University Press
مثلا این روی جلد 7:
4876
gole maryam198
June 9th, 2011, 12:33 AM
دوست عزیز این کتابا اونقدر مشهورن که هر جا کتابای مربوط به این امتحانو بفروشند آشنایی دارند و شما فقط بگید کمبریج ها کافیه.
Cambridge IELTS Student's Book with Answers و
Publisher: Cambridge University Press
مثلا این روی جلد 7:
4876
بسیار سپاسگذارم
آیا (به قول استاد دوستمون) اگه این 8 جلد رو خوب کاور کنم، واقعاً می تونم 5/7 شم تو هر 4 تا اسکیل؟؟؟
مرسی
ice
June 9th, 2011, 09:58 AM
بسیار سپاسگذارم
آیا (به قول استاد دوستمون) اگه این 8 جلد رو خوب کاور کنم، واقعاً می تونم 5/7 شم تو هر 4 تا اسکیل؟؟؟
مرسی
این کتاب ها فقط نمونه آزمون هستند (مثل official ielts practice material ) که به دلیل استاندارد بودن شما را با آزمون واقعی آشنا می کنند و پاسخنامه موجودشون هم با شیوه نوشتن جواب درست آشناتون می کنه. اگر پایه زبان خوبی دارید با این کتاب ها نمره خوبی می آورید. از کتاب های دیگری که قابل استفاده هستند (target band 7 ) هست که شیوه مطالعه صحیح پرسش و طرز جواب دادن درست را یاد میده و کتاب (504 essential words) که کلمات پر استفاده تر را یاد میده. اگر تازه دارید شروع می کنید امتحان یکی از جلدهای آخر کمبریج (که SIG عزیز توضیح دادند) را بدید و ببینید در چه مرحله ای هستید تا برای ادامه کار برنامه ریزی کنید.
mahijoon
June 9th, 2011, 01:20 PM
سلام دوستان عزیز.
من کتاب vocabulary for IELTS تازه تمام کردم و حالا درس 10 grammar for Ielts hastam و همراه آن مشغول خوندن 504 هستم که تمام تمریناتش رو انجام دادم و به درس 6 رسیدم.در کل چون هزینه کلاسهای خصوصی خیلی برام زیاده و استاد خوبی هم نمیشناسم که حداقل در قبال پول داده شده احساس اطمینان خاطر پیدا کنم روش self study رو انتخاب کردم.من خودم رو از حد 0 رسوندم در این حد که در listening and reading نصف سوالها رو جواب بدم.گاهی اوقات ناامید هم میشم و حتی خیلی از اصطلاحات رو بعد از کلی جستجو در اینترنت پیدا میکنم.این خیلی وقت گیر هست اما تا حدی پیشرفت دتشتم.خواهش میکنم در زمینه speaking and writing کتابهایی به من معرفی کنید که واقعا خود آموز باشن و از پسش بر بیام.من تا آخر مهر این کتابها رو تموم میکنم.به نظر شما بعد از این کتابها چه کتابی شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟
shab.k
June 9th, 2011, 01:28 PM
سلام
من كتابهاي اينترچنج رو تا سبز I تموم كردم ميخوام آزمون IELTS بدم هر كسي يه كتاب معرفي ميكنه گيج شدم بعضي هام ميگن اگر خصوصي كلاس نگيري 2 سال ديگه هم 6.5 نميگيري!!!!
من چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟
كمك
تا شهريور بايد 6.5 رو بگيرم :(
ice
June 9th, 2011, 01:47 PM
سلام
من كتابهاي اينترچنج رو تا سبز I تموم كردم ميخوام آزمون IELTS بدم هر كسي يه كتاب معرفي ميكنه گيج شدم بعضي هام ميگن اگر خصوصي كلاس نگيري 2 سال ديگه هم 6.5 نميگيري!!!!
من چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟
كمك
تا شهريور بايد 6.5 رو بگيرم :(
یک سر به بخش نمره بچه ها بزنید می بینید که بدون معلم نمونه موفقیت زیاد بوده. کاملا بستگی به فرد داره. الان در چه موقعیتی هستید. می دونم پایه زبانتون را از روی کتاب نوشتید ولی یک امتحان آیلتس کمبریج (ترجیحا از جلدهای 7 یا 8) بدید و بگید کجای مسیر قرار دارید تا دوستان از اونجا به بعد رو راهنماییتون کنن.
ice
June 9th, 2011, 02:02 PM
سلام دوستان عزیز.
من کتاب vocabulary for IELTS تازه تمام کردم و حالا درس 10 grammar for Ielts hastam و همراه آن مشغول خوندن 504 هستم که تمام تمریناتش رو انجام دادم و به درس 6 رسیدم.در کل چون هزینه کلاسهای خصوصی خیلی برام زیاده و استاد خوبی هم نمیشناسم که حداقل در قبال پول داده شده احساس اطمینان خاطر پیدا کنم روش self study رو انتخاب کردم.من خودم رو از حد 0 رسوندم در این حد که در listening and reading نصف سوالها رو جواب بدم.گاهی اوقات ناامید هم میشم و حتی خیلی از اصطلاحات رو بعد از کلی جستجو در اینترنت پیدا میکنم.این خیلی وقت گیر هست اما تا حدی پیشرفت دتشتم.خواهش میکنم در زمینه speaking and writing کتابهایی به من معرفی کنید که واقعا خود آموز باشن و از پسش بر بیام.من تا آخر مهر این کتابها رو تموم میکنم.به نظر شما بعد از این کتابها چه کتابی شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟
کتاب target band 7 از کتاب های خودآموز خوب و قابل دانلود هست. در خود اینترنت هم بگردید با نمونه های سوالات و حتی پاسخ های ضبط شده برخورد خواهید کرد که می توانند کمک کنند. خیلی هم باید تمرین کنید. فقط به همه راهنمایی های سایت ها (حتی اون هایی که میگن امتحان گیرنده بودند) اعتماد نکنید.
shabkhosh
June 9th, 2011, 03:12 PM
می شه لطفا یه جدول که بشه از روش نمره ریدینگ و لیسنینگ رو نسبتا دقیق محاسبه کرد معرفی کنید. من چند مورد دیدم ولی یا دقیق نیستند یعنی نیم نمره را ندارند یا مورد اعتماد نیستند. مرسی دوستان
ice
June 9th, 2011, 03:32 PM
می شه لطفا یه جدول که بشه از روش نمره ریدینگ و لیسنینگ رو نسبتا دقیق محاسبه کرد معرفی کنید. من چند مورد دیدم ولی یا دقیق نیستند یعنی نیم نمره را ندارند یا مورد اعتماد نیستند. مرسی دوستان
http://en.wikipedia.org/wiki/IELTS درجه دشواری امتحان و تعداد پاسخ های درست شرکت کنندگان کمی رو نتیجه اثر داره ولی این سایت نزدیکترین محاسبه صحیح را میده.
Vortex202
June 9th, 2011, 04:37 PM
سلام به دوستان
من 18 تیر یعنی یک ماه دیگه امتحان دارم
یه مدت کلاس خصوصی رفتم و focus on ielts کار کردم
حالا کلاسا تموم شده چون سطح زبانم تقریبا حوبه فقط کتابایه 3و4و5و6و7و8 کار میکنم به نظر دوستان کار اشتباهیه؟
اگر کتاب دیگه ای به نظرتون میرسه لطفن بگید.
listening بین 25-33 میزنم - ریدینگ 22-27 رایتینگ هر روز یکی می نویسم ولی برا speaking برنامه ای ندارم-- لطفا راهنمایی کنید به خصوص برای اینکه vocab بهتری داشته باشم
mahijoon
June 10th, 2011, 03:20 PM
ممنون اما دنبال کتابی هستم که همه این اصطلاحات به درد بخور برای speaking داشته باشه و اگه خود آموز باشه چه بهتر.به نظر شما من چقدر باید مطالعه داشته باشم تا به 6 برسم؟بعد از این دو کتاب grammar+ vocabulary for IELTS و 504 برم سراغ کمبریج ها یا کتاب بارونز یا IELTS plus
من هیچ محدودیت زمانی ندارم و میخوام کاملا مسلط باشم و بعد از گرفتن نمره IELTS قصد دارم TTC شروع کنم دوست دارم با پایه خوب برم بالا .
gole maryam198
June 10th, 2011, 07:45 PM
ممنون اما دنبال کتابی هستم که همه این اصطلاحات به درد بخور برای speaking داشته باشه و اگه خود آموز باشه چه بهتر.به نظر شما من چقدر باید مطالعه داشته باشم تا به 6 برسم؟بعد از این دو کتاب grammar+ vocabulary for IELTS و 504 برم سراغ کمبریج ها یا کتاب بارونز یا IELTS plus
من هیچ محدودیت زمانی ندارم و میخوام کاملا مسلط باشم و بعد از گرفتن نمره IELTS قصد دارم TTC شروع کنم دوست دارم با پایه خوب برم بالا .
mahijoon (http://www.applyabroad.org/forum/member.php?48365-mahijoon) ایشالا موفق باشی عزیزم
ببخشید TTC چیه دیگه؟؟؟
ice
June 10th, 2011, 08:26 PM
اصطلاحات بیشتر در فیلم ها (ترجیحا به روز) پیدا میشن. کتاب improve Your IELTS Listening and Speaking شاید به درد بخوره ولی نمیدونم خود آموز هست یا نه. نمره 6 خیلی سخت نیست ولی راحت هم نیست تمرین زیاد و مداوم می خواد (زیاد فیلم/اخبار/مستند ببینید و با خودتون حرف زده ضبط کنید). کمبریج ها آزمون هستند فعلا بعضی وقت ها برای بررسی میزان پیشرفت استفاده کنید. کتاب های objective هم بد نیستند ولی خودآموز نیستند (می تونید کتاب آموزگار را هم بگیرید).
maryamrad
June 12th, 2011, 06:01 PM
سلام من یه مدت معلم خصوصی داشتم برای ایلتس وای جواب نداد(5.5)شدم. دنبال ی کلاس خوب می گردم ولی راستش جای رو نمیشناسم.
3ماه هم وقت بیشتر ندارم.نمره 6.5میخواهم.ممنون میشم راهنمایم کنید.نمیدونم اصلا میرسم یا نه
ice
June 13th, 2011, 01:09 PM
سلام من یه مدت معلم خصوصی داشتم برای ایلتس وای جواب نداد(5.5)شدم. دنبال ی کلاس خوب می گردم ولی راستش جای رو نمیشناسم.
3ماه هم وقت بیشتر ندارم.نمره 6.5میخواهم.ممنون میشم راهنمایم کنید.نمیدونم اصلا میرسم یا نه
به صفحات قبل همین قسمت مراجعه کنید، دوستان نظر شخصی خودشون (935 به بعد) را در این مورد دادند.
maryamrad
June 13th, 2011, 06:10 PM
خیلی از شما نوشته بودید افرینش.میشه بگید کجاس دقیقا.خوب هست یا نه .ممنون میشم راهنمایم کنید
hedieh_raha
June 14th, 2011, 03:28 PM
خیلی از شما نوشته بودید افرینش.میشه بگید کجاس دقیقا.خوب هست یا نه .ممنون میشم راهنمایم کنید
این سایت افرینش ، منم کلاساشو ثبت نام کردم و از شنبه شروع می شه
http://www.ielts-house.com/
maryamrad
June 14th, 2011, 05:43 PM
من هم امروز ثبتنام کردم .از 25 شهریور شروع میشود.با اقای کارگر.والا به دلیل اجله ای که داشتم اصلا نمیشناختم کسی میشناسه ایشونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط این کلاس جا داشت.
hedieh_raha
June 14th, 2011, 10:32 PM
من هم امروز ثبتنام کردم .از 25 شهریور شروع میشود.با اقای کارگر.والا به دلیل اجله ای که داشتم اصلا نمیشناختم کسی میشناسه ایشونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط این کلاس جا داشت.
ایشون یکی از استادای خیلی خوب اونجا هستن..من تعریف ایشون و دکتر زارع خیلی شنیدم
gole maryam198
June 16th, 2011, 12:14 AM
بچه ها یه سوال کُلی: با پایه ی زبان متوسط به بالا ، 6 ماه بخونم ( و روزی 8 ساعت) اونم خیلی جدّی، امکانش هست بتونم هر 4 تا اسکیلو ، 8 بگیرم یا نه خیلی مُشکله؟؟؟؟ الان یه هفته س استارت زدم البته self study به کلاس نیازی ندارم شاید یه ماه آخر اونم فقط برای آشنایی با سوالات و ... (شایدم اصلاً نیازی نباشه) چون به نظر خودم زبانم خوبه و روونم صحبت میکنم.
میشه لطف کنین و یه خورده سریع جوابمو بدین؟؟؟؟ ممنون میشم
omid88
June 16th, 2011, 02:32 AM
بچه ها یه سوال کُلی: با پایه ی زبان متوسط به بالا ، 6 ماه بخونم ( و روزی 8 ساعت) اونم خیلی جدّی، امکانش هست بتونم هر 4 تا اسکیلو ، 8 بگیرم یا نه خیلی مُشکله؟؟؟؟ الان یه هفته س استارت زدم البته self study به کلاس نیازی ندارم شاید یه ماه آخر اونم فقط برای آشنایی با سوالات و ... (شایدم اصلاً نیازی نباشه) چون به نظر خودم زبانم خوبه و روونم صحبت میکنم.
میشه لطف کنین و یه خورده سریع جوابمو بدین؟؟؟؟ ممنون میشم
به نظرم ممکنه مخصوصا واسه اسپیکینگو لیسنینگ
واسه ریدینگ و رایتینگ هم میشه فقط واسه رایتینگ به نظرم باید از راهنمایی های یه استاد خوب هم استفاده کنین بعدشم تا جایی که میتونین بنویسین...
به نظر من روزی 8 ساعت توی 3 یا 4 ماه هم میشه
Elnino
June 16th, 2011, 12:15 PM
ایشون یکی از استادای خیلی خوب اونجا هستن..من تعریف ایشون و دکتر زارع خیلی شنیدم
کاملا موافقم با هدیه. آفرینش را توصیه میکنم به همه