توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمره ی کم GRE و مشکلات ناشی از آن
wow.oops
12-08-2007, 12:21 PM
زیاد گشتم ولی topic ای پیدا نکردم. ببخشید اگه تکراری بود.
نمره ی درخشان GRE من اینه:
Quan: 800
Verbal:230
ٌٌWriting: 3.0
فکر می کنید بتونم Fund بگیرم؟ یا باید به فکر دفتر چه ی اعزام به خدمت باشم؟
vahid1982
12-08-2007, 12:33 PM
نگران نباش همین 800 ریاضی رو بچسب که مهمه.
البته خوب بعضی دانشگاهها رو سراغ دارم که میگن باید نمره مجموع از 1100 بیشتر باشه و بعضی جاها هم چیزی نمینویسن ولی یک قانون نا نوشته دارن که مثلا باید ریاضی بالای 750 بشی و verbal بالای 300 تا مدارک رو بررسی کنن (این موضوع رو graduate advisor دانشگاه یکی از دوستام بهش گفته بود در صورتی که تو سایتشون چیزی ننوشته بودن. و گفته بود تو بررسی اولیه به این چیزها توجه میکنیم). ولی میدونی من اصلا نمیدونم تو چطور زدی تستها رو چون نمره مینیمم 210 هست و تو اگه همه گزینه ها رو مثلا d زده بودی الان 270-260 بودی و اگر 5-4 تا تست هم خودت میزدی 300 رو میوردی. به نظر من باز بهمن امتحان بده و این کار رو بکن دیر نمیشه. واسه جاهایی هم که deadline نزدیک هست همینو بفرست. اینو از این جهت میگم که گرفتار این قوانین نا نوشته نشی. ولی اگه نمره تافلت خوبه این نمیتونه زیاد واست مشکل ساز باشه. اهمیت gre بیشتر به نمره quantitative هست. اگه خود دانشگاه گیر نده استادا واسه fund فکر نکنم گیر بدن.
smahboob
12-08-2007, 12:35 PM
می تونی یک نگاه تو سایت دانشگاه بندازی ببینی مثلا پارسال رنجه نمره GRE چه قدر بوده. من بعضی دانشگاه ها اینو دیدم که رنج سال های قبل را می گذارند
vahid1982
12-08-2007, 12:38 PM
رنج سالهای قبل دانشگاهها بدرد ما نمیخوره چون اگه نگاه بکنی رنج نمره verbal اونا خیلی از ما بیشتره یعنی حدودا 550-450 و رنج نمره ریاضی خیلی کمتر یعنی حدود 750-700 و رو این چیزها نمیشه حساب کرد.
این حرف من منطقی نداره ولی به نظر من ارزش هر 10 نمره ریاضی معادل 50 نمره وربال هست و نمره ریاضی خیلی مهمتره. کسی که ریاضی شده 800 یعنی یا هیچی یا ماکسیمم 4-3 تا غلط داشته (ممکن هم هست اصلا نداشته باشه) ولی کسی که 790 شده یعنی حتما 5-4 تا غلط داشته. واسه همین میگم 800 ریاضی میتونه خیلی مهم باشه.
wow.oops
12-08-2007, 12:41 PM
من توقعم بالا نیست. دانشگاه های rank 60 یا 50 apply میکنم. یکیشون نوشته بود Quantitative بالای 760 باید بشید و نمره ی verbal تاثیری تو admission نداره. من فکر کنم ولی تو fund تاثیر داره.
ولی میدونی من اصلا نمیدونم تو چطور زدی تستها رو چون نمره مینیمم 210 هست و تو اگه همه گزینه ها رو مثلا d زده بودی الان 270-260 بودی و اگر 5-4 تا تست هم خودت میزدی 300 رو میوردی.
منم به این حرفا گوش دادم شانسی زدم دیگه. گفتم 300 بشم بسته. حالم سر امتحان بد بود شانسم نگرفت :'( .
smahboob
12-08-2007, 12:51 PM
من اصلا با شما (vahid1982) موافق نیستم. چون بستگی به دانشگاه داره، اگر برید سایت UCLA یا UC Davis یا MIT را ببینید که اصلا خودشون تو سایت رنج را گذاشتند. تازه بعضی جاها هم که مینیمم چقدره مثل Davis. نمی دونم شاید استثنا هم باشه ولی به نظره من اگر تافل خوبی داری با استاد مشورت کن ببین چی میگه. شاید یک بار دیگه GREبدی ضرر نداشته باشه اگر استاده فقط با GRE مشکل داره ارزشش را داره
سلام Wow OOPs،
از قضا سر کنگبین صفرا فزود !!!!!!!
جالبه بهت بگم نمره ی ما هم بد شد ( کمی بد تر از شما ! )
ولی برای چی نا امید! با استاد ها در ارتباط باش ، من خودم جواب مثبت کم ندارم ولی خوب شاید بهتر باشه در این مورد بعد از گرفتن احتمالی پذیرش صحبت کنم.
مطمئن باش با یه رزومه ی خوب همه ی این قضایا حله. انشاءا...
A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.
با تشکر
vahid1982
12-08-2007, 02:00 PM
من تعجب میکنم wow.oops تو خودت همیشه میگی apply هیچ حساب کتابی نداره حالا نگران این موضوع هستی. قرار نیست همیشه شانس با آدم یار باشه. نگران نباش.
در ضمن من منظورم از رنج نمره، رنج نمره قبول شده ها بود نه رنج مورد نیاز واسه apply
Alireza
12-08-2007, 02:14 PM
به نظر من اگه می تونید CBT امتحان بدید. CBT برای کسایی که میخوان شانسی بزنن بهتر جواب می ده .
vahid1982
12-08-2007, 02:21 PM
من میگم با همین نمره فعلا کارهات رو ببر جلو و یک امتحان دیگه بعدا بده و نمرت رو update کن. فعلا با همین پذیرش بگیر تا با نمره بهتر واسه fund اقدام کنی.
wow.oops
12-08-2007, 03:03 PM
حساب کتاب که نداره. ولی من نمی دونستم میشه از 300 هم کمتر شد. :D . شایدم نوشتم اسممو. 2 بار که تافل دادم. نمیدونستم 2 بارم GRE باید بدم.
krafiee
12-09-2007, 03:47 PM
YOu have the same problem as I had
you will lose the chance of top university 100%
but you can try on 50 and then ranking
after 50 you can find fund
in some of univs the minimum is 1000
and yours is 1030
dont worry at all if the ranking is not important for you
800 score also is good and it shows you are a academic person
My GRE was sth like yours and I got fund from U of Houston , U of South Carolina
SMU,
Idaho State U
all full fund and one of them was Fellowship also not RA or TA
Then dont worry about fund but as u c all of these univs are lowrank univs that I was admitted
I rejected from top univs because of the low GRE and TOEFL although the professors had promised me we will offer you fund if you admit
but I couldnt get admission in top univs
best
K1
TOEFL 560, 4.5
GRE 800,270,3.5
vahid1982
12-09-2007, 03:53 PM
کیوان جان فکر کنم جواب شما و تجربه ای که خودتون داشتید این موضوع رو بخوبی معلوم کرده. هرچند من فکر نمیکنم اگه verbal شما به جای 270 مثلا 320 هم بود باز برای دانشگاههای high rank تفاوتی میکرد. به هر حال به نظر من 230 و 270 و 300 و 350 همه نمره های کمی حساب میشن (در مقایسه با نمره هایی که چینی ها و هندی ها میارن) و به نظر من تو این امتحان چیزی که مهم هست ریاضی 800 هست.
بازم ممنون
krafiee
12-09-2007, 04:09 PM
The scores of the Iranians never compare with chinese
Because the english of an iranian like me is better than a chinese with toefl more than 620 and verbal more than 500
this is a rule and all of the professors know this
But the problem is most of the time admission office dont let you to be admitted,
This is the reason in the lowrank unvis the univs give you admission because they know iranians have a good english
I have seen a lot of International students. Iranian are really among the best in ENGLish. chinese are the last.
;D
But the total of 1100 and 1150 is the minimum of some medium rank univs
I had a friend admitted in Michigan last semester
Tofl was 630 ,4
Gre was 800, 350, 4.5
His CV was very impressive really
I mean 1150 is better than 1030
In michigan there is no minimum at least in mechanical eng.
as you see they dont compare the iranian score with chiness or others
best
K1
wow.oops
12-09-2007, 06:52 PM
ممنون از دلگرمیتون. high rank کیلو چنده بابا همونrank 50 یا 60 عالیه. پس با توجه به مطالبی که مطرح شد یه سوال واسم پیش اومد. toefl میتونه به GRE کمک کنه؟ و یه چیر دیگه GRE ربطی به RA یا TA داره؟ چون من بعضی جاها دیدم که نوشته بود برای fellowship براشون GRE مهمه.
RA يا TA رو استاد تعيين مي كنه كه به كي بده. بستگي به طرف داره كه چقدر براش اهميت داشته باشه ولي قطعاً نمي شه گفت كه تاثير نداره.
Babak
12-10-2007, 09:39 AM
RA يا TA رو استاد تعيين مي كنه كه به كي بده. بستگي به طرف داره كه چقدر براش اهميت داشته باشه ولي قطعاً نمي شه گفت كه تاثير نداره.
TA رو دانشکده تصمیم میگیره که به کی بده ولی بعضا اساتید هم میتونند تا حدودی تاثیر بذارند که TA درسشون رو به دانشجوی خاصی بدهند.
GRE در گرفتن fellowship و پذیرش خیلی تاثیر داره.
wow.oops
01-09-2008, 03:51 PM
سلام بچه ها
یه mail زده بودم در مورد نمره ی درخشان Verbal ام به Graduate Office یکی از Univ هایی که apply کردم. بد ندونستم که جوابش رو اینجا بذارم.
Dear wow.oops,
Our Graduate Review Committee typically focuses their attention on the GRE
Quantitative score more so than the Verbal and Analytical Writing scores,
so I would not be too worried about your GRE Verbal score. They look to
the TOEFL score over the GRE verbal score, so if you earn above a 79 on
the IBT test, you should be fine. So yes, I would definitely recommend
that you apply to our graduate program and no, you probably do not have to
worry about taking the GRE a second time.
Thank you,
vahid1982
01-09-2008, 03:55 PM
ما که کلی داد میزدیم verbal زیاد مهم نیست زیاد. ولی واسه fellowship موضوع فرق داره. منم از 2-1 تا دانشگاه همینو شنیدم واینکه تافل هم فقط واسشون مهم هست مینیمم رو بیاری. ولی من فکر میکنم وربال با نمره خوب تافل قابل جبران باشه.
verifone
01-13-2008, 04:05 PM
من فقط اینو اضافه کنم که اصلا به مینیمم مجموع GRE دانشگاه ها توجه نکنین.
مثلا اگه یه دانشگاهی گفت که باید GRE مینیمم 1200 بیارین تا Application تون بررسی
بشه در اکثر موارد کشکه.
دوست من از دانشگاهی پذیرش گرفت که گفته بود با GRE زیر 1200 اصلا Apply نکنین در
صورتی که این 1110 داشت.
در ضمن با اون لغتای عجیب غریب من فکر کنم شکسپیرم امتحان بده عمرا از 600 بالاتر نیاره.
از خارجییا که کسی انتظاری نداره.
گرفتن Fund به خیلی چیزا بستگی داره. من شنیدم(گرچه خودم آشنایی مستقیم ندارم) که کسایی بودن با Verbal 320 هم Fund کامل گرفتن.
aboori
01-22-2008, 07:18 PM
[left]dear krafiee
it is really great that you have got admission with full fund from these universities and with such GRE scores
It seems that you have had a serious [good points in other fields
would you mind please say the reason of your success?
GPA , CV , SOP or ...?!
kheili mamnoon! /left]
vahid22_22
04-08-2008, 02:51 PM
سلام
qunatitative :800
Verbal:340
Wrting:2.5
نمره writng من خیلی کم شده، بعضی دانشگاه ها روی نمره writing، مینیمم میزارن. میخواستم بدونم چقدر اون حداقل نمره writing براشون مهمهه. چون استاد مدنظرم تو یه دانشگاه rank بالا است، نگرانم. در ضمن نمره TOEFL PBT ، 630. و باز هم wrting toefl هم خراب کردم. TWE=3.
ممنون
Mahin
04-08-2008, 03:11 PM
من کسی رو می شناسم که با verbal خیلی کم (260) از یه دانشگاه top ten پذیرش گرفت.
gorji1983
04-08-2008, 04:01 PM
سلام
کلا به دانشگاهش بستگي داره و اينکه چقدر از ايرانيها شناخت داشته باشه. بعضي از دانشگاهها اصلا سال اول RA نمي دند و فقط Fellowship دارند. واضحه که در اينجاها نمره GRE کلا مهم ميشه. ولي در اين دانشگاهها هم اگر تعداد ايرانيها قابل توجه باشه ميشه با Verbal پايين ولي سابقه تحصيلي قوي به fund اميدوار بود.
موفق باشيد.
سلام ...
نمره من : Verbal:340, q: 780, Writing:2.5
یه استاد ایرانی منتطر نمره gre من بود، تا ایمیل زذم نمرمو گفنم، اینو بهم گفت :
Dear ......
I hope that your Writing score is more than 2.5! The minimum is 4.5 and even a 4.0 would have been good!
اصلا داغونم، خیلی امید داشتم بهش...تازه چن تا استاده خیلی خوبه دیگه هم نمره gre پرسیده بودن...... پیشنهادی ندارین چه کنم؟؟؟
رنک اون دانشگاهه هم تو 40تا اول نیست !!!!!
نمره تافل: 597و Writing:4
vahid1982
12-01-2008, 09:40 PM
سلام ...
Dear ......
I hope that your Writing score is more than 2.5! The minimum is 4.5 and even a 4.0 would have been good!
اصلا داغونم، خیلی امید داشتم بهش...تازه چن تا استاده خیلی خوبه دیگه هم نمره gre پرسیده بودن...... پیشنهادی ندارین چه کنم؟؟؟
فکر میکنم داره بهانه میاره. اگه استاد خارجی این حرف رو میزد یه چیزی ولی از ایرانی بعید هست. مگه چند تا ایرانی هستن که میتونن 4.5 یا حتی 4 بیارن؟ من که کسی رو سراغ ندارم. به نظرم متاسفانه میخواد با یه بهانه ردت کنه
Jupiter1
12-01-2008, 09:41 PM
سلام ...
Dear ......
بهشون بگید Provisional قبول کنند در صورتی که به AW بالا نیاز داشته باشند،ناچارید Retake کنید! البته Q تون که خیلی خوبه عجیب بوده یه کم ??? :o
vahid1982
12-01-2008, 10:00 PM
بهشون بگید Provisional قبول کنند در صورتی که به AW بالا نیاز داشته باشند،ناچارید Retake کنید! البته Q تون که خیلی خوبه عجیب بوده یه کم ??? :o
راستش من با حرف شما موافق نیستم. چون امتحان مجدد مشکلی رو حل نمیکنه. ایشون خیلی هم که دیگه تلاش کنه میتونه 1 نمره خودش رو بکشته بالا نه 2 نمره یا حتی 1.5
امتحان مجدد و وقت گذاشتن رو این استاد زیاد کار معقولی نمیتونه باشه. اگه یه استاد کسی رو واقعا بخواد حتی میتونی یک امتحان رو واسه طرف waive کنه
در ضمت 780 هم نمیشه گفت نمره خیلی خوبی هست. قبول دارم که امتحان امسال کمی سختتر از قبل بوده ولی یه استاد ایرانی که اکثرا نمره 800 از ایرانیها دیده براش همچین نمره ای خوب نیست و دیگه خبر هم نداره امسال امتحان سخت بوده. شاید هم یک دلیل بهانش همین باشه
Jupiter1
12-01-2008, 10:35 PM
راستش من با حرف شما موافق نیستم. چون امتحان مجدد مشکلی رو حل نمیکنه. ایشون خیلی هم که دیگه تلاش کنه میتونه 1 نمره خودش رو بکشته بالا نه 2 نمره یا حتی 1.5
امتحان مجدد و وقت گذاشتن رو این استاد زیاد کار معقولی نمیتونه باشه. اگه یه استاد کسی رو واقعا بخواد حتی میتونی یک امتحان رو واسه طرف waive کنه
در ضمت 780 هم نمیشه گفت نمره خیلی خوبی هست. قبول دارم که امتحان امسال کمی سختتر از قبل بوده ولی یه استاد ایرانی که اکثرا نمره 800 از ایرانیها دیده براش همچین نمره ای خوب نیست و دیگه خبر هم نداره امسال امتحان سخت بوده. شاید هم یک دلیل بهانش همین باشه
بله درسته! ولی راستش (حداقل در مورد رشته خودم) من دیدم که حداقل Percentile برای Q رو 80 درصد گذاشتند که این میشه در حدود710-730 !! با همه این حرفها 780 نمره عالی نباشه، لااقل بین دسته خوب تا خیلی
خوب قرار میگیره! و این نمره به نظر من برای قانع کردن نظر کمیته Admission امیدوار کننده است (به نظر من)! یه کم طرف باید به قول خودشون خیلی Strict باشه که بگه آقا فقط 800 و اگه 780 ای نه خوب نیست دیگه آقا!
با سلام
ممنون میشم کمک کنید. من برا phd میخام اپلای کنم
v=440, q=800, و ؟؟!! aw = 2.5 شدم
aw من خیلی بد شده ؟ نمرش چقدر مهمه؟ رنج نمره aw در چه حده؟
Jupiter1
12-02-2008, 12:24 AM
با سلام
بستگی به رشته و دانشگاهتون داره! بعضی دانشکده ها روی AW سیاست خاصی دارند و براشون مهمه ....بعضی هم نه!
رینج AW برای ایرانیها عموما 2.5 تا 3.5 بوده ، خیلی به ندرت کسی 4 !
ولی شما Q خوب و V تقریبا خوبی دارین که خیلی مهمه!
:)
Sara.Sh
12-02-2008, 01:05 AM
با سلام
نمره aw بیشتر به رشتتون بستگی داره. به عنوان مثال برای ادبیات باید حدود 5 باشه
vahid1982
12-02-2008, 01:51 AM
با سلام
طبق پستهای گذشته شما فکر میکنم که رشته شما نفت هست
تو رشته نفت AW اهمیتی نداره. حتی دانشگاههای Austin و A&M عملا به من گفتن که ما اصلا به نمره AW شما توجه نمیکنیم و فقط برامون Q و V اهمیت داره
amin4u
12-02-2008, 04:55 PM
شما quant رو 720 شدید و برای دانشجوی فیزیک نمره این قسمت نباید پائین باشه (اگر برای دپارتمان فیزیک میخواید اپلای کنید). من ندیدم کسانی که از زیر 50 پذیرش گرفتند و نمره این قسمت زیر 750 باشه. ولی خوب مجموع 1100 رو آوردید . به دنبال دانشگاه هائی باشید که این مینیموم رو قید کردند. همچنین اگر نمره PGRE تون هم خوب باشه برای دانشگاه های زیر 100 شانستون میره بالا.
نمره GRE من فک کنم خیلی عجیب غریبه!!!.
متاسفانه, نمره q من واقعا پایینه, اما خب آزمون بعدی 3 ماه دیگست, و اگه نتونم با این نمره کار کنم, باید برم سربازی. چون رشته من مث رشته فیزیک و ریاضی و مهندسی مکانیک و برق و ..., زیاد نیست و فقط بعضی از دانشگاه ها این رشته رو دارن (مخصوصا اون شاخه ای که من خوندم که دیگه واقعا نایابه!!!!) که معمولا فقط fall فاند می دن. می خوام بدونم واقعا اینقد Q مهمه؟!!!! من تو بولتن GRE دیدم که بالاترین میانگینی برای Q زدن, حدود همین 720 بوده (برای رشته های مهندسی). من دیگه نمی دونم کدوم حرفو قبول کنم. :'(
شاید دلیل این همه تاکید بچه های ایرانی رو نمره 800 برای Q, به این دلیله که معمولا V رو 300 میارن تا بتونن با جبران V به مجموع 1100 برسن. مگه دانشگاه ها مجموع رو در نظر نمی گیرن؟ خب Q من خیلی هم بد نیست. لا اقل بالاتر از 700 شدم :D ;) (تازه یه چیز خنده دار. لیسانس من ریاضیه!!!!!)
راستی, نمره GRE به دانشکده ربط داره نه Graduate. درسته؟ اینجوری شاید بشه باهاشون کنار اومد. آره؟ به هر حال V و AW من بدک نشده.
اگه کسی نمونه ای سراغ داره که با نمره مشابه نمره من و سایر شرایطم (که بالا اومده) تونسته فاند بگیره, لطفا راهنماییم کنه.
Pink Floyd
12-02-2008, 05:19 PM
درود
معمولاً برای رشته هایی که سابجکت دارند نمره وربال در خیلی جاها مهم نیست و اگر نمره جنرال براشون مهم باشه بیشتر قسمت ریاضی و رایتینگ براشون مهمه.
saheb
12-02-2008, 06:02 PM
به نظر من استادي اگه شما را بخاهد همه چي حله
من نمره وربالم خيلي پايين تر از مينيمي بود كه دانشگاه مي خواست اما استاد دانشگاه را راضي كرد
Jupiter1
12-02-2008, 06:15 PM
نمره GRE من فک کنم خیلی عجیب غریبه!!!.
متاسفانه, نمره q من واقعا پایینه, اما خب آزمون بعدی 3 ماه دیگست, و اگه نتونم با این نمره کار کنم, باید برم سربازی. چون رشته من مث رشته فیزیک و ریاضی و مهندسی مکانیک و برق و ..., زیاد نیست و فقط بعضی از دانشگاه ها این رشته رو دارن (مخصوصا اون شاخه ای که من خوندم که دیگه واقعا نایابه!!!!) که معمولا فقط fall فاند می دن. می خوام بدونم واقعا اینقد Q مهمه؟!!!! من تو بولتن GRE دیدم که بالاترین میانگینی برای Q زدن, حدود همین 720 بوده (برای رشته های مهندسی). من دیگه نمی دونم کدوم حرفو قبول کنم. :'(
شاید دلیل این همه تاکید بچه های ایرانی رو نمره 800 برای Q, به این دلیله که معمولا V رو 300 میارن تا بتونن با جبران V به مجموع 1100 برسن. مگه دانشگاه ها مجموع رو در نظر نمی گیرن؟ خب Q من خیلی هم بد نیست. لا اقل بالاتر از 700 شدم :D ;) (تازه یه چیز خنده دار. لیسانس من ریاضیه!!!!!)
راستی, نمره GRE به دانشکده ربط داره نه Graduate. درسته؟ اینجوری شاید بشه باهاشون کنار اومد. آره؟ به هر حال V و AW من بدک نشده.
اگه کسی نمونه ای سراغ داره که با نمره مشابه نمره من و سایر شرایطم (که بالا اومده) تونسته فاند بگیره, لطفا راهنماییم کنه.
من هم فکر می کنم این تا حدود زیادی به زمینه کاری شما و کارهای قبلی تون برگرده، اگه استادی از کارهای شما خوشش اومده باشه حتی حاضره GRE رو برای شما Waive کنه ولی اگه
اینطور نباشه و بخواهند از بین چند نفر بهترین رو انتخاب کنند به نمره های GRE و تافل شما نگاه می کنند، اینجا ممکنه آدم کم بیاره بعضی وقتها شده طرف رو پذیرفتند ولی گفتند فاند بهت نمیدیم ( GRE اینجا حیاتیه)
sysbiosys
12-02-2008, 07:37 PM
سلام. همون طور که می دونید برای رشته های علوم انسانی verbal خیلی مهمه. دوستی رو می شناسم که در یکی از دانشگاههای Top 3 با verbal 400 پذیرش با فاند گرفت. به نظر من همه تصمیمات بسته یه سیاست دانشگاه در باره کل application فرد هست.
سلام ...
Dear ......
--------------------------------------------
من به استاده ایمیل زدم که آیا writing تافل رو نمی شه بجای GRE حساب کنه :D بعد اینو بهم گفت:
Yes. The GRE Analytical Writing Score required is 4.5 for PhD application.
No your TOEFL scores cannot be used for this.
Deadline is not a problem. You could actually apply with current scores before March and then retake the exam and submit updated scores.
I can give you admission but funding will remain a problem with current scores!
Thank you.
چه کتم؟؟؟ رشته :صنایع، ارشد...
vahid1982
12-03-2008, 12:08 AM
سلام ...
Dear ......
--------------------------------------------
من به استاده ایمیل زدم که آیا writing تافل رو نمی شه بجای GRE حساب کنه :D بعد اینو بهم گفت:
Deadline is not a problem. You could actually apply with current scores before March and then retake the exam and submit updated scores.
Thank you.
همونطور که قبلا گفتم واسه فاندش یه نقشه دیگه کشیده ;)
الانم به شما گفته که فقط میتونه پذیرش بده ولی با این نمره فاند نمیتونه بده.شما هم بعید هست تا زمانی که تو ایران هستی بتونی یه تکون اساسی به نمرت بدی. مگراینکه حداقل یه ترم اونجا باشی زبانت تغییر اساسی کنی تا بتونی 4.5 بیاری
Sara.Sh
12-03-2008, 12:09 AM
Thank you.
معمولا" دانشگاهها نمره cut off score برای GRE قرا نمیدن اونم برای AW و خصوصا" در رشته مثل رشته شما. مطمئنین این استاد واقعا" جوابش مثبته؟
اما مهم اینه که فکر میکنید میتونید نمره تون رو در این زمان بهبود ببخشین؟ گرفتن 2.5 بیشتر در aw تلاش زیادی میخواد
Jupiter1
12-03-2008, 12:16 AM
این یعنی AW باید 4 و بالاتر بگیری که اصلاً...
کار راحتی نیست!!!
fassih
12-03-2008, 12:34 AM
من جای شما بودم شک نمی کردم که استاد سرکارت گذاشته. خصوصا اگر ایرانی باشد اصلا نباید نمره GRE برایش مهم باشه چون این نمره مشخص کننده هیچ چیزی نیست. می خواهد پول نده اینطوری فقط بهانه میاره.
amin4u
12-03-2008, 01:09 AM
سلام
این جدیدترین ایمیلی هست که graduate coordinator در پاسخ به Inquiry من در مورد نمره GRE و iBT داده است:
The Graduate Admissions requires that the TOEFL exam be taken. Minimum score acceptable for the IBT is 79-80. GRE test is required by the department. Minimum score for international students is: VERBAL 400 & higher, QUANTITATIVE 600 & higher, and ANALYTICAL 4 & higher.
???
Sara.Sh
12-03-2008, 01:10 AM
سلام
این جدیدترین ایمیلی هست که graduate coordinator در پاسخ به Inqury من در مورد نمره GRE و iBT داده است:
The Graduate Admissions requires that the TOEFL exam be taken. Minimum score acceptable for the IBT is 79-80. GRE test is required by the department. Minimum score for international students is: VERBAL 400 & higher, QUANTITATIVE 600 & higher, and ANALYTICAL 4 & higher.
???
اگر استادتون هم همین حرف رو میزنه که تکلیف مشخصه
amin4u
12-03-2008, 01:13 AM
اگر استادتون هم همین حرف رو میزنه که تکلیف مشخصه
فعلا در حال مکاتبه مجدد با هر دوشون هستم. می خواستم فقط بگم اصلا انتظار نداشتم این minimum ها رو برای applicant های خارجی بذارن. یه کم عجیب نیست؟؟ تجربه بچه ها یه چیز دیگه رو نشون می ده.
Sara.Sh
12-03-2008, 01:16 AM
فعلا در حال مکاتبه مجدد با هر دوشون هستم. می خواستم فقط بگم اصلا انتظار نداشتم این minimum ها رو برای applicant های خارجی بذارن. یه کم عجیب نیست؟؟ تجربه بچه ها یه چیز دیگه رو نشون می ده.
به نظر من همه چی دسته استادتون هست. قبلا" هم گفتم یکی از همکاران من امسال دو تا دانشجو از ایران گرفته و برای هر دو GRE و TOEFL رو waive کرده. به نظر من نمره 4 برای aw کمی عجیبه
amin4u
12-03-2008, 01:39 AM
دقیقا برعکس اون چیزی شد که فکر می کردم. من نگران این بودم که از Q ایراد بگیرن, اما ظاهرا AW کفش زیادی بالاست!!!!!
Sara.Sh
12-03-2008, 01:40 AM
دقیقا برعکس اون چیزی شد که فکر می کردم. من نگران این بودم که از Q ایراد بگیرن, اما ظاهرا AW کفش زیادی بالاست!!!!!
با استادتون مکاتبه کردید چه پاسخی دادند؟
amin4u
12-03-2008, 01:46 AM
با استادتون مکاتبه کردید چه پاسخی دادند؟
راستش هنوز منتظر جوابش هستم, اگه تصمیم گیرنده اون باشه که عالیه! اما فک می کنم تو هر دپارتمانی حرف اول و آخر رو Head می زنه!!
Sara.Sh
12-03-2008, 01:47 AM
راستش هنوز منتظر جوابش هستم, اگه تصمیم گیرنده اون باشه که عالیه! اما فک می کنم تو هر دپارتمانی حرف اول و آخر رو Head می زنه!!
امیدوارم که جواب مثبتی بگیرین
اما من مواردی رو هم دیدم که استاد خودش تعیین کننده بوده
amin4u
12-04-2008, 06:20 AM
جوابی که از استادم دریافت کردم. به نظر می رسه نمره زیر 4 برای AW براشون واقعا کم و عجیبه!!!
I am not aware of the minimum requirements stated by Mrs.... and your GRE scores. This needs to wait until I get back to Tucson and talk to the Department head. Your analytical score is uncharacteristically low. Any thoughts?
???
Sara.Sh
12-04-2008, 07:52 AM
جوابی که از استادم دریافت کردم. به نظر می رسه نمره زیر 4 برای AW براشون واقعا کم و عجیبه!!!
I am not aware of the minimum requirements stated by Mrs.... and your GRE scores. This needs to wait until I get back to Tucson and talk to the Department head. Your analytical score is uncharacteristically low. Any thoughts?
???
راستش من فکر میکنم نمره 4 برای ژئو فیزیک کمی نامعقوله ::)
Roya82
12-04-2008, 10:11 AM
من در سایت یکی از دانشگاهها دیدم که گفته بود برای دانشجوهای اینترنشنال ما این رو در نظر میگیریم که ممکنه در GRE ضعیف تر عمل کنند و با توجه به این موضوع ما اپلیکیشن ها را بررسی میکنیم.
هر چند که شرایط دانشگاهها با هم فرق میکنه.
Sara.Sh
12-04-2008, 10:13 AM
من در سایت یکی از دانشگاهها دیدم که گفته بود برای دانشجوهای اینترنشنال ما این رو در نظر میگیریم که ممکنه در GRE ضعیف تر عمل کنند و با توجه به این موضوع ما اپلیکیشن ها را بررسی میکنیم.
هر چند که شرایط دانشگاهها با هم فرق میکنه.
درسته من هم در این مورد رو در چند دانشگاه دیدم
در کل معمولا" cut off score برای GRE قرار نمیدن
amin4u
12-04-2008, 05:37 PM
من هم در وب سایت بیشتر دانشگاه ها دیدم که مینیمم نذاشتن, اما در کنارش قید می کنن که سعی کنید بالاترین نمره ها رو کسب کنید تا بتونید تو رقابت با بقیه (هندی ها و چینی ها!!!) موفق باشید (ویه قانون نا نوشته 1100<Q+v و گاهی هم نوشته!!!). در ضمن بعضی هاشون هم شرط پذیرش برای applicant های معدل پایین را نمره خوب GRE (فک کنم در Q و AW) قرار دادن.
می شه لطفا بگید دوستانی که شما سراغ دارید با نمره های نه چندان بالای GRE پذیرش گرفتند, رشتشون چی بوده و در کدوم دانشگاه ها پذیرش گرفتند؟
من با AW=2 هم دیدم پذیرش بگیرند اما رنکینگ های خیلی پایین.
در کل به عوامل مختلفی بستگی داره، فقط GRE و GPA ملاک نیست
Roya82
12-04-2008, 05:54 PM
خب هر چی رنک بالاتر باشه پذیرش گرفتن هم سختتر میشه. ولی اگر بفرمایند که از کدوم دانشگاهها بوده کمک میکنه.
amin4u
12-04-2008, 06:39 PM
خب هر چی رنک بالاتر باشه پذیرش گرفتن هم سختتر میشه. ولی اگر بفرمایند که از کدوم دانشگاهها بوده کمک میکنه.
رنکینگ های بالای 400 و 500!!!!!!
Sara.Sh
12-04-2008, 07:54 PM
می شه لطفا بگید دوستانی که شما سراغ دارید با نمره های نه چندان بالای GRE پذیرش گرفتند, رشتشون چی بوده و در کدوم دانشگاه ها پذیرش گرفتند؟
فرمایش شما درسته-
من پیشنهاد میکنم جهت اطلاعات بیشتر در مورد این مطلب سری به قسمت نتایج پذیرش بزنید.
zohre
12-05-2008, 11:08 PM
راستش دانشگاه به دانشگاه فرق داره. بستگی به استاد هم داره که شما رو بخواد و اینکه چقد حرفش برو داشته یاشه. دوست من با نمره معمولی از دانشگاه خوبی پذیرش گرفت.
vahid1982
12-05-2008, 11:26 PM
to Kamikazem:
دانشگاههای رنک بالا برای خودشون قواعد خودشون رو دارن. مثلا بهترین شرایط رو هم داشته باشین اگه مینیمم تافل یا GRE رو نیارین به راحتی ممکن هست ردتون کنن. شما علاوه بر اینکه نمره Q پایینی اوردین مجموع Q+V رو هم حتی به 1000 نرسوندین. اکثر دانشگاهها مجموع 1100 میخوان که واسه دانشگاهای تاپ حتی به 1200 و 1300 هم میرسه. تو اینجور دانشگاهها تصمیم رو فرد نمیگیره و graduate committee تصمیم گیرنده هست. ولی با همه این حرفها اگه یه استاد واقعا حرفش برش داشته باشه ممکن هست بتونه یکارایی واستون بکنه. ولی من در هر صورت پیشنهاد امتحان مجدد میدم. با این نمره ممکن هست تو رنک زیر 100 هم مشکل داشته باشید. این هست که پیشنهاد من امتحان دوباره هست. هرچند که همونطور که گفتم استاد اگه حرفش خیلی برش داشته باشه ممکن هست خیلی کارا بتونه واستون بکنه
Kamikazem
12-05-2008, 11:50 PM
ممنون از جواباتون.
اونطوری که من از سایتهاشون فهمیدم نمره ی ریاضی فقط 500 به بالا می خوان. نمره ی وربال ام مشکل سازه.
رشته های هم که اقدام می کنم Anthropology and Cultural Studies هستن.
به نظرتون بهتر نیست اپلای کنم بعد نامه بدم به استادا؟
vahid1982
12-05-2008, 11:52 PM
ممنون از جواباتون.
اونطوری که من از سایتهاشون فهمیدم نمره ی ریاضی فقط 500 به بالا می خوان. نمره ی وربال ام مشکل سازه.
خوب پس رشته شما Q بالایی نیاز نداره. به نظر من زودتر با استادایی که بهت جواب دادن مشورت کن و ببین اگه این نمره براشون قابل قبول نیست ازشون مهلت بگیر برای امتحان مجدد. تو رشته شما GRE نباید چندان مهم باشه شاید هم اصلا واست waive کردن ;)
Sara.Sh
12-05-2008, 11:54 PM
ممنون از جواباتون.
تا جایی که من اطلاع دارم نمره وربال شما برای دپارتمان انتروپالوژی مهم هست. اگر زمان دارید امتحان رو retake کنید
zohre
12-06-2008, 07:45 AM
آره حرفتون درسته. من به قسمت نتایج مراجعه کردم. بچه ها تو دانشگاه های با رنکینگ های خیلی خوب پذیرش گرفته بودند, اما لطفا اگه کسی در این فورم از پذیرفته شده ای یاد می کنه, لطفا نمرات و داشته هاشو هم تا اونجا که امکان داره بگه یا اگه می تونه لینکشو بده . ممنون می شم chira که شما هم همین کارو بکنید.
مکانیک V:310, Q:800, AW:2.5 از مک گیل و جورجیا تک و چند جای دیگه و V:280 or 290, Q:800, AW:3.5 از واترلو، UW-Madison و چند جای دیگه. تو نتایج پذیرش هست.
marbouti
12-29-2008, 08:21 PM
سلام به همه
من تافل و GER Q نسبتا خوب شدم ولی Verabl و Analytical Writing رو خراب کردم
Toefl:94 Reading 21, Listening 28, Speaking 23, Writing 22
GRE: Verbal 270, Quantitive 790 , AW: 2.5
کسی نظری داره که بهتره اصلا GRE رو ریپورت بکنم یا نه؟ یعنی ممکنه ریپورت کردن GRE ضررش از ریپروت نکردنش بیشتر باشه؟
ممنون
Sara.Sh
12-29-2008, 08:24 PM
سلام به همه
من تافل و GER Q نسبتا خوب شدم ولی Verabl و Analytical Writing رو خراب کردم
Toefl:94 Reading 21, Listening 28, Speaking 23, Writing 22
GRE: Verbal 270, Quantitive 790 , AW: 2.5
کسی نظری داره که بهتره اصلا GRE رو ریپورت بکنم یا نه؟ یعنی ممکنه ریپورت کردن GRE ضررش از ریپروت نکردنش بیشتر باشه؟
ممنون
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم برای GRE شما حتی اگر امتحان دیگری بدهید ETS رکورد هر دو رو برای دانشگاهها میفرسته
emperial
12-29-2008, 11:23 PM
@marbouti
اگر آمریکا میخوای Apply کنی که gre حتماً میخواد. نمیشه نفرستی که. ولی اگر فنی هستی بفرست چون Q رو بالا شدی و همون خوبه.
marbouti
12-30-2008, 09:07 AM
من رشتم کامپیوتره ولی دارم تکنولوژی آموزشی apply می کنم.
aa6864
09-17-2009, 06:45 PM
سلام
من رشتم برقه.از لیسانس به دکترا برا آمریکا می خوام apply کنم.نمره gre vebral برا دانشگاه های زیر 30 چقدر اهمیت داره؟
mohmad0014
09-17-2009, 06:50 PM
سلام
من رشتم برقه.از لیسانس به دکترا برا آمریکا می خوام apply کنم.نمره gre vebral برا دانشگاه های زیر 30 چقدر اهمیت داره؟
معمولا دانشگاه ها مینیمومی برای مجموع وربال و کیو تعیین می کنند
aa6864
09-17-2009, 07:24 PM
معمولا دانشگاه ها مینیمومی برای مجموع وربال و کیو تعیین می کنند
می دونم که باید از min بیشتر شیم!من پذیرش با فاند می خوام.بعد میتونم 1 مقاله خوب بدم و 3 ماه برا gre بخونم (مثلا v 350)یا از الان بشینم برا آبان سال بعد gre بخونم و نمره بالا بگیرم (v500).می خوام بدونم کدوم می چربه؟
mohmad0014
09-17-2009, 10:11 PM
می دونم که باید از min بیشتر شیم!من پذیرش با فاند می خوام.بعد میتونم 1 مقاله خوب بدم و 3 ماه برا gre بخونم (مثلا v 350)یا از الان بشینم برا آبان سال بعد gre بخونم و نمره بالا بگیرم (v500).می خوام بدونم کدوم می چربه؟
نظر قطعی که نمی شه داد و بستگی داره به اون دانشگاهی که تقاضا می دید ولی به نظر من یک مقاله با نمره معقول GRE احتمال گرفتن پذیرش بالایی دارد
hossein.k
11-24-2009, 07:49 PM
توی بد مخمصه ای گیر کردم، لطفا کمک کنید.
من نمره Writing هم شده 2 (هر چند برام خیلی خیلی عجیبه). نمره های دیگم 790 و 350 (عالی نیست و حالا میگیریم قابل قبول)
حالا نمیدونم آیا با این وضعیت دانشگاه های آمریکا را اقدام کنم یا نه. و اگه جواب مثبته آیا نمره writing را توی رزومم بیارم یا فقط اون دو تای دیگه را بنویسم.
baheri
11-24-2009, 08:03 PM
بهتره تو رزومه و میل تون فقط به v+q اشاره کنید.درسته aw خیلی کم شده ولی این بدین معنا نیست که به خاطر اون برا دانشگاه های امریکا اقدام نکنید.
aw مهمه ولی بیشتر برای رشته های انسانی نه فنی اما...
اگه بخوان ریجکت کنن میگردن دنبال یه نکته منفی و اون نکته منفی چیزی نیست جز رایتینگتون!
vtmesx
11-25-2009, 02:09 AM
توی بد مخمصه ای گیر کردم، لطفا کمک کنید.
من نمره Writing هم شده 2 (هر چند برام خیلی خیلی عجیبه). نمره های دیگم 790 و 350 (عالی نیست و حالا میگیریم قابل قبول)
حالا نمیدونم آیا با این وضعیت دانشگاه های آمریکا را اقدام کنم یا نه. و اگه جواب مثبته آیا نمره writing را توی رزومم بیارم یا فقط اون دو تای دیگه را بنویسم.
سلام
بنظر من اصلاً در رزومه نیارید. رزومه را معمولاً استاد برای RA بهش بیشتر توجه میکنه که اکثراً برخلاف admission commitee توجه به این نمرات زیاد ندارند بنابراین بویژه در دانشگاههایی از US که نقش سفارش استاد بیشتره (مثل دانشگاههای کانادا) بیشتر بنفعتونه. من فکر می کنم اینکه AW را نیارید و نمرتون را ناقص در رزومه بگید یک کم تابلوتره (حساسیت زاست:p)
hossein.k
11-25-2009, 07:32 AM
سلام
بنظر من اصلاً در رزومه نیارید. رزومه را معمولاً استاد برای RA بهش بیشتر توجه میکنه که اکثراً برخلاف admission commitee توجه به این نمرات زیاد ندارند بنابراین بویژه در دانشگاههایی از US که نقش سفارش استاد بیشتره (مثل دانشگاههای کانادا) بیشتر بنفعتونه. من فکر می کنم اینکه AW را نیارید و نمرتون را ناقص در رزومه بگید یک کم تابلوتره (حساسیت زاست:p)
از نظراتتون ممنون
یعنی میگید حتی بعد از این که استاد بهم Ok داد هم بهش نگم چه خبره؟ مثلا بعد از گرفتن جواب مثبت، بهش بگم که به دلیل مشکلی نمره AW من شده 2 و اگه این میتونه مشکل ساز باشه میتونم دوباره امتحان بدم ولی جوابش بعد از ددلاین میاد. چون میترسم بیخودی اپلای کنم و بعد که استاده بفهمه وضعیت چطوره منو رد کنه.
vtmesx
11-25-2009, 03:39 PM
از نظراتتون ممنون
یعنی میگید حتی بعد از این که استاد بهم Ok داد هم بهش نگم چه خبره؟ مثلا بعد از گرفتن جواب مثبت، بهش بگم که به دلیل مشکلی نمره AW من شده 2 و اگه این میتونه مشکل ساز باشه میتونم دوباره امتحان بدم ولی جوابش بعد از ددلاین میاد. چون میترسم بیخودی اپلای کنم و بعد که استاده بفهمه وضعیت چطوره منو رد کنه.
سلام
نظر شخصی من:
1)استادی که اینقدر قبل از اپلای از رزومه شما خوشش بیاد و بقول شما OK مطمئن بده بعید می دونم با توجه به اینکه مهندسی هم هستید و Q هم خوب شدید به خاطر AW بیاد ردتون کنه. من فکر می کنم اگر بخواهید به خاطر GRE ریجکت بشید توسط Admission committee اینکار صورت می گیرد.
2) معلوم نیست اینقدر برای رسیدن نمره دومتان صبر بدهند یا نه (باید بپرسید)
3)مهمتر اینکه نمره دومتان باید خیلی بهتر باشه و اگه AW براشون مهم باشه و براتون صبر بدهند شما نمره 2 اتان بشه 3 هم چندان نظرشون را بهبود نمی ده ( حتماً خودتون دیدید که بعضی از اون دانشگاههایی که مینیمم هم ذکر می کنند کمتر از 4 دیگه نگفتند )
4) مثلاً اگر W تافلتون خوب باشه با داشتن یک نمره ضعیف در GRE این ذهنیت می تونه ایجاد کنه که AW این امتحانتون اتفاقی بد شده ولی با دادن دو نمره ( مثلاً 2و 3 )ضعفتون proof میشه
5) نمره AW خیلی حساب کتاب نداره که بدونید مرتبه بعد حتماً دیگه حداقل 3.5-4 میشید
با 2.5 که خیلی ها بودند پذیرش خوب گرفتند و لذا 2 شدن اینقدر نگرانی نداره
حالا هزینه و زحمت دوباره خوندن و ... توی این گیر و دار بمونه
ولی خوب اون احتمالی هم که دادید هست و در ضمن شاید اصلاً شما اینقدر قوی باشید که مرتبه بعدی بدونید حتماً 4.5 -5 میشوید و ...
به هر جهت این نظرات شخصی من بود ولی حتماً درست نیست
در اپلای هم همیشه کمی ( شاید زیادتر) هم باید ریسکی عمل کنید و کمتر کسی با اطمینان از پذیرفته شدنش قبل از اپلای در یک دانشگاه می تونه نظر بده
خلاصه من جای شما بودم امتحان نمی دادم
امیدوارم از دوستان با تجربه تر مشورت های بهتری بگیرید
موفق باشید
hossein.k
11-25-2009, 05:34 PM
سلام
نظر شخصی من:
1)استادی که اینقدر قبل از اپلای از رزومه شما خوشش بیاد و بقول شما OK مطمئن بده بعید می دونم با توجه به اینکه مهندسی هم هستید و Q هم خوب شدید به خاطر AW بیاد ردتون کنه. من فکر می کنم اگر بخواهید به خاطر GRE ریجکت بشید توسط Admission committee اینکار صورت می گیرد.
2) معلوم نیست اینقدر برای رسیدن نمره دومتان صبر بدهند یا نه (باید بپرسید)
3)مهمتر اینکه نمره دومتان باید خیلی بهتر باشه و اگه AW براشون مهم باشه و براتون صبر بدهند شما نمره 2 اتان بشه 3 هم چندان نظرشون را بهبود نمی ده ( حتماً خودتون دیدید که بعضی از اون دانشگاههایی که مینیمم هم ذکر می کنند کمتر از 4 دیگه نگفتند )
4) مثلاً اگر W تافلتون خوب باشه با داشتن یک نمره ضعیف در GRE این ذهنیت می تونه ایجاد کنه که AW این امتحانتون اتفاقی بد شده ولی با دادن دو نمره ( مثلاً 2و 3 )ضعفتون proof میشه
5) نمره AW خیلی حساب کتاب نداره که بدونید مرتبه بعد حتماً دیگه حداقل 3.5-4 میشید
با 2.5 که خیلی ها بودند پذیرش خوب گرفتند و لذا 2 شدن اینقدر نگرانی نداره
حالا هزینه و زحمت دوباره خوندن و ... توی این گیر و دار بمونه
ولی خوب اون احتمالی هم که دادید هست و در ضمن شاید اصلاً شما اینقدر قوی باشید که مرتبه بعدی بدونید حتماً 4.5 -5 میشوید و ...
به هر جهت این نظرات شخصی من بود ولی حتماً درست نیست
در اپلای هم همیشه کمی ( شاید زیادتر) هم باید ریسکی عمل کنید و کمتر کسی با اطمینان از پذیرفته شدنش قبل از اپلای در یک دانشگاه می تونه نظر بده
خلاصه من جای شما بودم امتحان نمی دادم
امیدوارم از دوستان با تجربه تر مشورت های بهتری بگیرید
موفق باشید
از این که جواب کامل دادید باز هم ممنون
میدونم که اینجا جاش نیست ولی صرفا برای این که با وضعیت من آشنا بشید. تافل را 583 و writing را 4 شدم. یک مقاله ISI با Impact Factor = 1.5، یه مقاله IEEE و 6 مقاله داخلی. معدل فوق 17و لیسانس 15.2. 5 سال سابقه کاری تحقیقاتی (البته نامرتبط با تزم)
امیدوارم که همینطور باشه و نمره کم AW باعث خرابکاری نشه.
اما یه موضوع: توی یه جا دیدم scale این نمره بین 2 تا 6 هست. و از طرفی بر طبق درصد شدم 1%. اگه اینطور باشه پس اصلا انشای منو تصحیح نکردند. اصلا ممکنه برگه های من گم شده باشه!؟ (البته اینو بگم که من به اشتباه تاپیک اولی را روی فرم دومی نوشتم و بعد که مراقب بهم گفت تاپیک دوم را از صفحه سوم شروع به نوشتن کردم و در وقت اضافی شروع به نوشتن تاپیک اول روی فرم اول کردم و بعد از اون مراقب نوشته های اشتباهی صفحه اول و دوم را برام پاک کرد). در کل بد ننوشتم حداقل حداقل 3 را دیگه باید میگرفتم. توی ETS دیدم که میشه دوباره درخواست تصحیح دوباره بکنیم. فکر کنم بد نباشه دوباره درخواست کنم و یه توضیحی در مورد اینکه تاپیک اول را از صفحه سوم شروع کردم ارائه کنم. ولی نمیدونم پولش را چطور باید داد چون چیزی در این رابطه ندیدم. کسی تجربش را نداشته؟
mona88
11-29-2009, 01:00 AM
فکر میکنم داره بهانه میاره. اگه استاد خارجی این حرف رو میزد یه چیزی ولی از ایرانی بعید هست. مگه چند تا ایرانی هستن که میتونن 4.5 یا حتی 4 بیارن؟ من که کسی رو سراغ ندارم. به نظرم متاسفانه میخواد با یه بهانه ردت کنه
من یه مشکل متفاوتی با همه در مورد نمره GRE دارم :
verbal 400, Quan 710 , AW 3.5
فکر می کردم ریاضی 800 زدم ولی انگار تو زدن تست ها اشتباه کردم . نظرتون در این مورد چیه دوبار باید امتحان بدم آخه دیگه vervbal 400 نمتونم بیارم!!!!!
vtmesx
11-29-2009, 02:00 AM
فکر می کردم ریاضی 800 زدم ولی انگار تو زدن تست ها اشتباه کردم . نظرتون در این مورد چیه دوبار باید امتحان بدم آخه دیگه vervbal 400 نمتونم بیارم!!!!!
سلام
بنظر من برای رشته های فنی v=310و Q=800 خیلی بهتره از V=400 و Q=710 . من بودم مجدداً امتحان می دادم البته اگر مشکلی از لحاظ ددلاین ها نباشد
baheri
11-29-2009, 07:00 AM
به نظر من اصلا به فکر امتحان مجدد نباشید.گر چه اهمیت q در رشته های فنی بیشتره اما در شرایط رقابتی چیزی که باعث اولویت یه اپلیکانت نسبت به دیگری میشه نمره وربالشه.
در ثانی امتحان مجدد دادن هزار و یک دردسر احتمالی داره نظیر ددلاین/مطمئن نبودن از نتیجه و ...
به نظر من با همین نمره اقدام کنید.
hossein.k
11-29-2009, 10:10 AM
سلام دوستان
کسي هست از نمره AW کمتر از 2 گرفته باشه. من در قسمت پذيرشها که نگاه کردم کمتر از 2 نديدم. به عبارت ديگه اگه کسي AW را خالي بگذاره 2 ميگيره؟
baheri
11-29-2009, 10:34 AM
تو قسمت aw نمره های 1.5/1/.5 هم وجود داره ولی اگه کسی متنی خیلی ضعیف بنویسه اغلب 2 میگیره(معمولا کمتر از 2 نمیدن)ولی اگه کسی این قسمت رو خالی بذاره براش تو قسمت AW مینویسن:N/A
به عبارت دیگه یعنی صفر.
hossein.k
11-29-2009, 11:06 AM
تو قسمت aw نمره های 1.5/1/.5 هم وجود داره ولی اگه کسی متنی خیلی ضعیف بنویسه اغلب 2 میگیره(معمولا کمتر از 2 نمیدن)ولی اگه کسی این قسمت رو خالی بذاره براش تو قسمت AW مینویسن:N/A
به عبارت دیگه یعنی صفر.
اين چيزيه که توي کاتالوگ ETS نوشته و من هم خوندم. ولي تا حالا هيچ نمونه اي نديدم که کمتر از 2 باشه. يه جايي هم در نيازمنديهاي يه دانشگاه خوندم که حداقل AW بايد x باشه در scale 2-6. ولي در مورد خالي گذاشتن حق باشماست.
sjjpo2002
11-30-2009, 07:19 PM
تاریخ اعلام نتایج امتحان 6 فوریه رو زده 19 مارس. این تاریخ به ددلاین برخی دانشگاه ها میرسه با این اوصاف چقدر توصیه می کنید کسی که مطمئنه می تونه نمرشو بالاتر ببره دوباره امتحان بده؟
یعنی می خوام اینو بگم که به نظر شما اپلای با نمره حدود 720 یا 730 و وربال بین 300 تا 350 بهتره یا اینکه به تاخیر انداختن اپلای و ثبت نام برای آزمون 6 فوریه؟
mona88
12-02-2009, 09:56 AM
تاریخ اعلام نتایج امتحان 6 فوریه رو زده 19 مارس. این تاریخ به ددلاین برخی دانشگاه ها میرسه با این اوصاف چقدر توصیه می کنید کسی که مطمئنه می تونه نمرشو بالاتر ببره دوباره امتحان بده؟
یعنی می خوام اینو بگم که به نظر شما اپلای با نمره حدود 720 یا 730 و وربال بین 300 تا 350 بهتره یا اینکه به تاخیر انداختن اپلای و ثبت نام برای آزمون 6 فوریه؟
من که شرایطی مشابه شما دارم فرصت رو برای اپلای از دست نمی دهم با همین نمره اپلای می کنم
Soudi00
12-05-2009, 11:48 AM
من نمره 24 Oct خيلی افتضاح شده، اگه Feb دوباره امتحان بدم و خوب بشه ميتونمRe-new کنم ؟
کسی تا حالا همچين کاری کرده؟
Q= 680
V=320
W=3
و واسه PhD آمار دارم Apply ميکنم.
چون امتحانTOEFL فردایGRE بود هيچی هيچی واسش نخونده بودم شايد فقط 2 سری big book
ممنون می شم راهنمايی کنيد.
mona88
12-05-2009, 01:32 PM
من نمره 24 Oct خيلی افتضاح شده، اگه Feb دوباره امتحان بدم و خوب بشه ميتونمRe-new کنم ؟
کسی تا حالا همچين کاری کرده؟
Q= 680
V=320
W=3
و واسه PhD آمار دارم Apply ميکنم.
چون امتحانTOEFL فردایGRE بود هيچی هيچی واسش نخونده بودم شايد فقط 2 سری big book
ممنون می شم راهنمايی کنيد.
اگر دوباره امتحان بدید نمره قبلی تون هم ریپورت میشه ولی نگران این موضوع نباشید چون اگر نمره بعدی بالاتر باشه نمره قبلی اثر نمیذاره. چه ماکزیمم چه آخرین نمره رو در نظر بگیرن فرقی برای شما نداره. فقط ممکنه به ددلاین ها نرسین ...
Soudi00
12-05-2009, 04:22 PM
مسلما به Deadline هيچ کدوم از دانشگاهای که دارم apply ميکنم نخواهد رسيد، راهی نیست که بعد از deadlineبا graduate office تماس گرفت و بخوام نمره جديد consider کنن؟؟؟؟؟؟؟
اصلا شدنی هست؟؟؟؟
من پارسال امتحان دادم نمرم این بود:
Q=750.....83%
V=310.....9%
W=2......1%
امسال دوباره دادم این شد!!
Q=780.....89%
V=280.....5%
W=3......10%
من رزومم خیلی خوبه. همه چیم از معدل و ریکامندیشن و مقاله و المپیاد دانشجویی و ... خیلی خوبه. تافلمم بد نیست (R=20, L=19, S=22, W=22). از 10 تا استاد تو 20 دانشگاه اول آمریکا جوابای خوبی دارم (رشته مکانیک). به نظرتون با این دو تا GRE می تونم از این دانشگاهها پذیرش بگیرم؟؟
خیلی داغونم. راهنماییم کنید لطفا. منتظر راهنماییتونم.
Hashem
12-06-2009, 09:51 AM
سلام،
بچهها نمری من خیلی خراب شد. اومدم از ۲ سال پیش بهتر کنم خراب تر شد، به نظر شما امیدی برا پذیرش تو رشته عمران برا دکترا هست؟ معدل فوقم ۵/۱۶. یه مقاله تو کنفرانس بین المللی هم دارم،
این نمره امسالمه:
Q= 760
V=250
W=3
اینم مال ۲ سال پیش:
Q= 790
V=280
W=3
amir7
12-06-2009, 09:52 AM
سلام دوستان
ميخواستم بپرسم نمره رايتينگ تاثيرش زياده؟؟
من از نمره q و v تقريبا راضي هستم ولي رايتينگ كم شدم
q 800
v 350
aw 2
كلكسيوني از احمقانه ترين اشتباهاتو سر aw انجام دادم
hamid77
12-06-2009, 10:07 AM
من پارسال امتحان دادم نمرم این بود:
Q=750.....83%
V=310.....9%
W=2......1%
امسال دوباره دادم این شد!!
Q=780.....89%
V=280.....5%
W=3......10%
من رزومم خیلی خوبه. همه چیم از معدل و ریکامندیشن و مقاله و المپیاد دانشجویی و ... خیلی خوبه. تافلمم بد نیست (R=20, L=19, S=22, W=22). از 10 تا استاد تو 20 دانشگاه اول آمریکا جوابای خوبی دارم (رشته مکانیک). به نظرتون با این دو تا GRE می تونم از این دانشگاهها پذیرش بگیرم؟؟
خیلی داغونم. راهنماییم کنید لطفا. منتظر راهنماییتونم.
سلام ناراحت نباش
منم شرایطم مثل شماست(مقاله ، جوابهای مثبت، رشته و ...) ولی توکل به خدا بکن و اپلای کن. به نظر شما اگه نمرمون حدود 30-40 نمره کمتر از min دانشگاه باشه اپلای کنیم یا نه؟
sjjpo2002
12-06-2009, 11:15 AM
سلام
اگه رزومتون خوبه و کوانتتون بالای 720 معطلش نکنید و اپلای کنید. خیلیا با این شرایط تونستن پذیرش بگیرن. معمولا اونایی دنبال نمره خیلی خوب تو GRE هستن که غیر از اون نکته قوتی نمی تونن داشته باشن! البته اصلا قصدم کم اهمیت جلوه دادن نمره GRE نیست ولی استادی که رزومه خوب یه دانشجو رو به همراه مقاله ها و فعالیتهای مفیدش میبینه می تونه سر نمره GRE یه کم کوتاه بیاد. شرایط سخت امتحان و روحیه های متفاوت افراد تو امتحان رو می تونن درک کنن.
azadeh25
12-06-2009, 02:07 PM
ولی استادی که رزومه خوب یه دانشجو رو به همراه مقاله ها و فعالیتهای مفیدش میبینه می تونه سر نمره GRE یه کم کوتاه بیاد. شرایط سخت امتحان و روحیه های متفاوت افراد تو امتحان رو می تونن درک کنن.
آخه مسئله اینه (پارسال برای من اتفاق افتاد) که دانشگاه وقتی دید نمره تافل و GRE کمتر از اونیه که میخوان، اصلا نذاشت مدارک من (با patent و مقاله ISI و ... ) باز بشه و دست استادی که بهم جواب مثبت داده بود، برسه و یکضرب گفت Reject. خیلی نا امید کننده است.
اصلا میشه تو یه همچین مواقعی کاری کرد؟
sjjpo2002
12-06-2009, 02:54 PM
آخه مسئله اینه (پارسال برای من اتفاق افتاد) که دانشگاه وقتی دید نمره تافل و GRE کمتر از اونیه که میخوان، اصلا نذاشت مدارک من (با patent و مقاله ISI و ... ) باز بشه و دست استادی که بهم جواب مثبت داده بود، برسه و یکضرب گفت Reject. خیلی نا امید کننده است.
اصلا میشه تو یه همچین مواقعی کاری کرد؟
شما نمرتون بالای 720 بود؟!
صد البته که باید حداقل رو بیارید. شاید حداقل verbal رو نیاوردید
ehsanj
12-06-2009, 04:03 PM
سلام ، من Q=800، V=290 شدم که مجموعش از 1100 کمتره و W رو هم 2.5 گرفتم. به نظرتون دوباره امتحان بدم ؟
با این توضیح که رشتم صنایع هست و برای PhD می خوام پذیرش بگیرم، GPA نسبتا خوبی دارم ( 17.56 تو لیسانس و 17.21 تو فوق) ولی تو زمینه مقاله ضعیفم و فقط دو مقاله کنفرانسی دارم. هنوز جواب خاصی هم از استادا نگرفتم.
با سپاس
advisor
12-06-2009, 05:07 PM
سلام ، من Q=800، V=290 شدم که مجموعش از 1100 کمتره و W رو هم 2.5 گرفتم. به نظرتون دوباره امتحان بدم ؟
با این توضیح که رشتم صنایع هست و برای PhD می خوام پذیرش بگیرم، GPA نسبتا خوبی دارم ( 17.56 تو لیسانس و 17.21 تو فوق) ولی تو زمینه مقاله ضعیفم و فقط دو مقاله کنفرانسی دارم. هنوز جواب خاصی هم از استادا نگرفتم.
با سپاس
اگه تا حالا وربال نخوندید نهایتاً بتونید اون رو به 350 برسونید.بنابراین با امتحان دوباره کوانت 800 رو خراب نکنید.خیلی باارزشتر از 50 نمره وربال بالاتره.
vtmesx
12-06-2009, 05:16 PM
صد البته که باید حداقل رو بیارید. شاید حداقل verbal رو نیاوردید
سلام بر moderator جدید و عزیز
من با این صحبت شما موافق نیستم. دانشگاههای آمریکا بویژه در مورد GRE بسیار انعطاف پذیرند و مثلاً در مهندسی ها اگر Q خوب باشه V پایین نمره منفی زیادی محسوب نمی شه. بسیاری را می شناسم که بدون داشتن V و AW مینیمم خواسته شده پذیرش گرفتند. مثلاً کسی از Cornell با V حدود 300 فول فاند پذیرش گرفته در حالیکه قبل از اپلای به طرف ادعای V میانگین قبولی نزدیک 700 داده بودند.
نظر من: دوستان مهندسی اگر رزومه اشان خوبه خیلی به مینیمم دانشگاه حداقل برای V وAW اهمیت ندهند.
ehsanj
12-06-2009, 06:01 PM
اگه تا حالا وربال نخوندید نهایتاً بتونید اون رو به 350 برسونید.بنابراین با امتحان دوباره کوانت 800 رو خراب نکنید.خیلی باارزشتر از 50 نمره وربال بالاتره.
خیلی از جوابتون ممنونم. ولی من بیشتر نگران نمره writing هستم. شنیدم که استادا برای RA دادن به writiing GRE توجه می کنن. نظر شما چیه ؟
advisor
12-06-2009, 06:47 PM
خیلی از جوابتون ممنونم. ولی من بیشتر نگران نمره writing هستم. شنیدم که استادا برای RA دادن به writiing GRE توجه می کنن. نظر شما چیه ؟
من بعید می دونم.بیشتر فکر می کنم تافل مهم باشه.به نظر من اگه حتی تا حالا هم مقاله ندارید سعی کنید 2-3 تا working paper درست و حسابی توی رزومتون بذارید که به چشم بیاد.ضمناً writing sample هم که بعضی دانشگاه ها می خوان همین کارکرد رو داره.
sjjpo2002
12-06-2009, 08:38 PM
من با این صحبت شما موافق نیستم. دانشگاههای آمریکا بویژه در مورد GRE بسیار انعطاف پذیرند و مثلاً در مهندسی ها اگر Q خوب باشه V پایین نمره منفی زیادی محسوب نمی شه..... QUOTE]
[QUOTE=sjjpo2002;164600]سلام
اگه رزومتون خوبه و کوانتتون بالای 720 معطلش نکنید و اپلای کنید. خیلیا با این شرایط تونستن پذیرش بگیرن.... .
دوست عزیز
کاملا پیداست که ما در مورد این موضوع هم عقیده هستیم. لطفا پست ها رو کامل بخونید. پست قبلی من در جواب دوستی بود که می گفت حتی پرونده منو بررسی نکردن و من هم معتقدم نمره ایشون به احتمال قوی در Q و احتمال ضعیف تو V پایین بوده است.
در ضمن من خودم از یکی از دانشگاه های آمریکا به دلیل اینکه verbal رو از حد مجاز (که 40 درصد مشخص شده بود) پایین تر زده بودم ریجکت شدم. دقیقا تو نامه کمیته این اومده بود.
ولی در کل حرف شما کاملا متین هست و شکی درش نیست که نمره Q بالا می تونه ضعف verbal رو پوشش بده
pooria.yaghini
12-06-2009, 11:25 PM
سلام
من هم GRE رو خراب کردم، با وجود اینکه اصلا فکرشو نمی کردم.
من رزومه نسبتا خوبی دارم. معدل لیسانس 16.5 و فوق 17.77 از امیرکبیر.
6 تا مقاله کنفرانس و 1 ژورنال ISI معمولی دارم.
تافل هم 97 شدم
GRE:
Q:750
V:300
AW: 2
از 4 -5 تا استاد از جاهای خوب هم جواب گرفتم.
به نظرتون می تونم آمریکا اقدام کنم؟
sjjpo2002
12-06-2009, 11:43 PM
سلام
کاش همه مثل شما GRE رو خراب بکنن!!
آغا شما شک نکن راجع به اپلای و ان شاالله می تونی با همین رزومه پذیرش بگیری. یه نگاهی به نتایج پذیرش بنداز ببین تعداد کسایی که با نمره 720 به بالا تونستن خوبم پذیرش بگیرن کم نیستن
Mohammad Javad
12-07-2009, 12:14 AM
V+Q<1000 معمولا کار رو سخت می کنه و نمره بد تلقی می شه. و اگرنه جمع بالای 1000 برای یک سری از دانشگاه ها قابل قبوله و با یک رزومه خوب می شه امید وار بود.
hossein.k
12-07-2009, 01:36 AM
من با این صحبت شما موافق نیستم. دانشگاههای آمریکا بویژه در مورد GRE بسیار انعطاف پذیرند و مثلاً در مهندسی ها اگر Q خوب باشه V پایین نمره منفی زیادی محسوب نمی شه. بسیاری را می شناسم که بدون داشتن V و AW مینیمم خواسته شده پذیرش گرفتند. مثلاً کسی از Cornell با V حدود 300 فول فاند پذیرش گرفته در حالیکه قبل از اپلای به طرف ادعای V میانگین قبولی نزدیک 700 داده بودند.
نظر من: دوستان مهندسی اگر رزومه اشان خوبه خیلی به مینیمم دانشگاه حداقل برای V وAW اهمیت ندهند.
فکر ميکنم اين متن که يکي از اساتيد برام فرستاده مفيد باشه:
One thing to keep in mind, is that admission to the Pitt graduate program depends primarily on your GRE scores, grades and letters of recommendation. At Pitt CS we're looking for
- GRE scores above 40% (verbal), 88% (quant), and 5 (analyt)
- TOEFL scores above 100/120 (or 250/300 old style) -- because you're an international applicant
A good match in research interests can help a lot with the admission process -- for example, a student could be accepted with a 4 GRE analytical score. But the process can't be bent too much, because at Pitt PhD students are admitted to the departmental PhD program, and not to a specific professor's lab.
Mohammad Javad
12-07-2009, 01:53 AM
One thing to keep in mind, is that admission to the Pitt graduate program depends primarily on your GRE scores, grades and letters of recommendation. At Pitt CS we're looking for
- TOEFL scores above 100/120 (or 250/300 old style) -- because you're an international applicant
A good match in research interests can help a lot with the admission process -- for example, a student could be accepted with a 4 GRE analytical score. But the process can't be bent too much, because at Pitt PhD students are admitted to the departmental PhD program, and not to a specific professor's lab.
افرادی با نمره های خیلی پایین تر قبول شدن تو دانشگاه های خیلی high rank تر اما! با رزومه خوب(حتی شرط امتحان GRE رو بعضی از استاد ها حاضرن waive کنند ;) که دانشجو خوب رو از دست ندن) این جور حرف ها رو همه دانشگاه ها می زنن با این جور چیز ها خودتون رو درگیر نکنید
vtmesx
12-07-2009, 03:12 AM
سلام
باز خوبه افتخار داده AW را از 5 به 4 کوتاه اومده:D
advisor
12-07-2009, 09:25 AM
سلام
باز خوبه افتخار داده AW را از 5 به 4 کوتاه اومده:D
88% در کوانت یعنی چه نمره ای؟فکر می کنم 770 باشه درسته؟
hossein.k
12-07-2009, 09:33 AM
افرادی با نمره های خیلی پایین تر قبول شدن تو دانشگاه های خیلی high rank تر اما! با رزومه خوب(حتی شرط امتحان GRE رو بعضی از استاد ها حاضرن waive کنند ;) که دانشجو خوب رو از دست ندن) این جور حرف ها رو همه دانشگاه ها می زنن با این جور چیز ها خودتون رو درگیر نکنید
آخرش که توضيح داده: اگه دست استاد باشه حرف شما متين ولي اگه دانشگاه تصميم گير باشه اون موقع فرق ميکنه.
nroohani
12-07-2009, 08:00 PM
آخرش که توضيح داده: اگه دست استاد باشه حرف شما متين ولي اگه دانشگاه تصميم گير باشه اون موقع فرق ميکنه.
سلام
من لیسانس معماریم، می خوام واسه فوق پذیرش بگیرم. نمره GRE خوبی ندارم، آخه وقت
خوندن نداشتم. امتحان بعدی GRE هم بعد از deadline دانشگاه مورد نظر من هست. از دوستان
کسی اطلاع داره که تاثیر نمره GRE واسه رشته های زیر شاخه هنر چقدر هست ؟
لطفا کمک کنید
amirkh
12-13-2009, 09:42 AM
سلام
من q790 v300 aw3 شدم. دانشگاهای مدنظرم هیچکدوم gre نمی خوان ولی گفتن بفرستین هم بد نیست. نمی دونم بفرستم یا نه!! نمی دونم اثر منفی میزاره یا نه!
چه کنم به نظرتون؟
ضمنا اینطور که من متوجه شدم برای پذیرش در رشته های مهندسی خیلی به نمره وربال اهمیت نمی دن، احتمالا چون اکثر متقاضیان خارجی هستند. ولی من در رشته مستر ریاضی-فایننس میخوام پذیرش بگیرم و قضیه با مهندسی ها فرق میکنه.
ممنون
h.behrouz
12-13-2009, 10:32 AM
سلام
من q790 v300 aw3 شدم. دانشگاهای مدنظرم هیچکدوم gre نمی خوان ولی گفتن بفرستین هم بد نیست. نمی دونم بفرستم یا نه!! نمی دونم اثر منفی میزاره یا نه!
چه کنم به نظرتون؟
ضمنا اینطور که من متوجه شدم برای پذیرش در رشته های مهندسی خیلی به نمره وربال اهمیت نمی دن، احتمالا چون اکثر متقاضیان خارجی هستند. ولی من در رشته مستر ریاضی-فایننس میخوام پذیرش بگیرم و قضیه با مهندسی ها فرق میکنه.
ممنون
درود دوست من، حتما حتما نمره GRE بفرستید مخصوصا اینکه در قسمت Q نمرتون هم خیلی خوب شده. در کل زیاد برای رشته ریاضی داشتن وربال مشکل ساز نیست ولی اگر مثلا بالای 460 بودید حتما برایTA شدن تاثیرگذار بود.
amirkh
12-13-2009, 12:00 PM
درود دوست من، حتما حتما نمره GRE بفرستید مخصوصا اینکه در قسمت Q نمرتون هم خیلی خوب شده. در کل زیاد برای رشته ریاضی داشتن وربال مشکل ساز نیست ولی اگر مثلا بالای 460 بودید حتما برایTA شدن تاثیرگذار بود.
ممنون، شکّم به این خاطره که برای رشته های حول و حوش بیزینس و مدیریت و رشته ای که من دنبالشم، یعنی مالی با تاکید بر ریاضی، نمره وربال یه جورایی مهمه، مثلا مطمئنم که با وربال زیر 500 برای دکتری مالی سنگین تره که اپلای نکنی!
اگه بشه فقط نمره کوانت رو توی رزومم بنویسم خوبه :)
amirkh
12-13-2009, 12:02 PM
88% در کوانت یعنی چه نمره ای؟فکر می کنم 770 باشه درسته؟
من 790 شدم میشه 92%
niloofar.r
12-15-2009, 02:45 PM
سلام
من لیسانس آمار از دانشگاه شهیدبهشتی ام و میخوام یه جاهایی برای فوق آمار یا آمار زیستی اقدام کنم و یه جاهایی برای دکترا آمار یا آمار زیستی اما جی آر ای بد شده تافلم هم هنوز نیومده.
quantative: 780
writing: 3
verbal: eftezah 230
حالا واقعا نمیدونم قابل قبول هست یا نه زمان deadline بعضی جاها هم به امتحان feb نمیرسه حالا چیکار کنم؟
شدیدا داغون شدم اصلا انتظارشو نداشتم فکر میکردم خیلی بهتر دادم. اصلا میشه امیدی به پذیرش و پول داشت؟
برای iowa, kansas, pittsburg, john hopkinz , washigton, minnesota, yale, north colorado, penn state,
california santa barbara میخوام اپلای کنم. یعنی yale و minnesota رو اپلای کردم چون زمان نبود.15 dec بود. چی کار کنم حالا؟ واسه feb ثبتنام کنم؟البته اگه جا باشه. لطفا کمکم کنید
amirkh
12-15-2009, 03:57 PM
سلام
من لیسانس آمار از دانشگاه شهیدبهشتی ام و میخوام یه جاهایی برای فوق آمار یا آمار زیستی اقدام کنم و یه جاهایی برای دکترا آمار یا آمار زیستی اما جی آر ای بد شده تافلم هم هنوز نیومده.
حالا واقعا نمیدونم قابل قبول هست یا نه زمان deadline بعضی جاها هم به امتحان feb نمیرسه حالا چیکار کنم؟
شدیدا داغون شدم اصلا انتظارشو نداشتم فکر میکردم خیلی بهتر دادم. اصلا میشه امیدی به پذیرش و پول داشت؟
برای iowa, kansas, pittsburg, john hopkinz , washigton, minnesota, yale, north colorado, penn state,
california santa barbara میخوام اپلای کنم. یعنی yale و minnesota رو اپلای کردم چون زمان نبود.15 dec بود. چی کار کنم حالا؟ واسه feb ثبتنام کنم؟البته اگه جا باشه. لطفا کمکم کنید
فکر کنم خیلی گذشتن از ددلاین برای نمره های زبان مهم نباشه، با این حال میشه تماس گرفت و پرسید من خودم به پوردو میل زدم بااینکه خیلی تاکید کرده بود از ددلاین نگذره، گفتن استثنا برای شما چند هفته (برای تافل) صبر می کنیم. بازم ببینید نظر افراد با تجربه تر چیه.
aminp30
12-15-2009, 04:12 PM
فکر کنم خیلی گذشتن از ددلاین برای نمره های زبان مهم نباشه، با این حال میشه تماس گرفت و پرسید من خودم به پوردو میل زدم بااینکه خیلی تاکید کرده بود از ددلاین نگذره، گفتن استثنا برای شما چند هفته (برای تافل) صبر می کنیم. بازم ببینید نظر افراد با تجربه تر چیه.
آمريكاييها براي كسي استثنا معمولا قائل نميشن. ولي خيلي انعطافپذيريشون از كاناداييها بيشتره. اگه براي دانشگاه كانادا نمره زبان رو دير بفرستين احتمال 90 درصد ريجكت ميشين ولي آمريكاييها تا جايي كه ميشه اين كار رو نميكنن. ولي خوب تا زماني كه تمام مداركتون (تمامشون...) آماده نباشه، پروندتون رو بررسي نميكنن يعني به Admission Committee هم نميره چه برسه به استاد!;) براي همينه كه بعضي بچهها رو ميبينين كه دسامبر اپلاي ميكنن. فبريه سال بعد GRE ميدن. البته اين حقيقت رو نبايد فراموش كنين كه هر چي ديرتر مداركتون رو كامل كنيد و ديرتر بررسي بشه، شانس فاند (نه پذيرش) شما كمتره:rolleyes:
Soudi00
12-16-2009, 10:48 PM
سلام
منم دقيقاً مسئله شما رو دارم و واسه همين رشته دارم apply ميکنم، با اين تفاوت که من verbal 100 بیشتر شدم و 100 Qکمتر. من واسه امتحان Feb, GRE ثبت نام کردم. و اميدوارم که نمره دوم رو قبول کنن. راستی ميشه معدلتون واسه من پيغام خصوصی بدی يا همينجا بگی ممنون مي شم.
s0hrabi
12-16-2009, 11:40 PM
منم دقيقاً مسئله شما رو دارم و واسه همين رشته دارم apply ميکنم، با اين تفاوت که من verbal 100 بیشتر شدم و 100 Qکمتر. من واسه امتحان Feb, GRE ثبت نام کردم. و اميدوارم که نمره دوم رو قبول کنن. راستی ميشه معدلتون واسه من پيغام خصوصی بدی يا همينجا بگی ممنون مي شم.
ببینید اگر Graduate Office مینیمم قرار داده باشد و شما حداقلها را نیاورید بدون رسیدن مدارک به دیپارتمنت و استاد مورد نظرتون ریجکت میشوید.
اگر استادتون خیلی سفت و سخت خواستار شما باشه مینیممهای دیپارتمنت زیاد تاثیری نداره.
اگر دیپارتمنت و Gaduate Office مینیممی تعیین نکرده باشند و فقط داشتن GRE تاکید کرده باشند. بحث رقابتی میشود و دیپارتمنت بر اساس کل مدارک تصمیم می گیره.
اگر خواستی امتحان مجدد بدی حتما با Admission و Graduate Office هماهنگ کن.
hossein.k
12-17-2009, 10:23 AM
ببینید اگر Graduate Office مینیمم قرار داده باشد و شما حداقلها را نیاورید بدون رسیدن مدارک به دیپارتمنت و استاد مورد نظرتون ریجکت میشوید.
اگر استادتون خیلی سفت و سخت خواستار شما باشه مینیممهای دیپارتمنت زیاد تاثیری نداره.
اگر دیپارتمنت و Gaduate Office مینیممی تعیین نکرده باشند و فقط داشتن GRE تاکید کرده باشند. بحث رقابتی میشود و دیپارتمنت بر اساس کل مدارک تصمیم می گیره.
اگر خواستی امتحان مجدد بدی حتما با Admission و Graduate Office هماهنگ کن.
سايت هاي زيادي را ديدم که مينيمم تعيين کردند ولي در قسمت FAQ که ميري توضيح داده که ما صرفا بخاطر نمره کم GRE يا TOEFL کسي را رد نميکنيم. پس توصيه ميکنم حتما قسمت FAQ مربوط به Admission را بخونيد به خصوص اين قسمت در دپارتمان مورد علاقه خودتون.
niloofar.r
12-17-2009, 07:32 PM
اصلا شانسی وجود داره با این نمره ها؟
v230
q780
w3
omid01
02-04-2010, 08:46 PM
یه استادی توی دانشگاهی که هستم (امریکا) از من سوال کرد چرا نمره وربال بچه های کشورتون انقدر کمه، میگفت جالبه نمره های تافلشون مشکلی نداره ولی چرا وربالشون کمه ... میگفت نگران این هستم بیان نتونن سر کلاسها بفهمن و یا نتونن ارتباط برقرار کنن منم کلی توضیح دادم که نه بابا وربال 5..6 ماه وقت میخواد کسی هم نداره و از طرفی به ما زبان رو هیچ جای سیستم آموزشی درست یاد نمیدن ... به نظر من یه راه خوب واسه راضی کردن استادتون یه قرار مصاحبه تلفنیه ...
aminp30
02-04-2010, 10:32 PM
یه استادی توی دانشگاهی که هستم (امریکا) از من سوال کرد چرا نمره وربال بچه های کشورتون انقدر کمه، میگفت جالبه نمره های تافلشون مشکلی نداره ولی چرا وربالشون کمه ... میگفت نگران این هستم بیان نتونن سر کلاسها بفهمن و یا نتونن ارتباط برقرار کنن منم کلی توضیح دادم که نه بابا وربال 5..6 ماه وقت میخواد کسی هم نداره و از طرفی به ما زبان رو هیچ جای سیستم آموزشی درست یاد نمیدن ... به نظر من یه راه خوب واسه راضی کردن استادتون یه قرار مصاحبه تلفنیه ...
من نميدونم دانشگاه . دانشكده كه ok كردن يعني مشكلي نيست ديگه! من فكر كنم بايد يه دور كل كاركنان دانشگاه رو راضي كنيم!!!
شما راجع به اهميت GRE A-writing چيزي ازشون پرسيدين؟ نگفتن كه اين قسمت براشون مهمه يا نه؟
mehdisut
03-24-2010, 02:47 AM
نمره من:
q:780
v:300
w:2
آیا لازمه من برا گرفتن 800 دوباره امتحان بدم؟نمیدونم چرا کم شدم!!
از سیستم GRE هیچی نمیدونم.....لطفا راهنمایی کنید
aminp30
03-24-2010, 07:57 AM
نمره من:
q:780
v:300
w:2
آیا لازمه من برا گرفتن 800 دوباره امتحان بدم؟نمیدونم چرا کم شدم!!
از سیستم GRE هیچی نمیدونم.....لطفا راهنمایی کنید
بستگي به دانشگاهي داره كه اپلاي كردين يا ميخواين اپلاي كنين. اگه رنكش زير 100 هست، بهتره 800 رو بگيرين تا بهتون فاند بدن. البته براي اينجور دانشگاهها، وربال و AW شما هم پايين هست!
pejman-Mech
04-07-2010, 10:56 AM
با سلام. من برای پاییز 2011 می خوام اپلای کنم. امسال بهمن امتحان دادم. نمره ام اینه:
Q 800
V 320
W 3.5
البته زیاد وقت نذاشتم روش. حالا به نظرتون نیازی هست دوباره امتحان بدم؟ راستش می ترسم این دفعه Q رو 800 نیارم!! (احتمال بی دقتی کردن همیشه هست) وگرنه با خوندن V مسلما می تونم ببرمش بالا. اینم رزومه ام:
رشته: مهندسی مکانیک
معدل لیسانس: 14.07
معدل فوق: 15.45
2 مقاله کنفرانس خارجی
البته به فکر دانشگاه های خیلی تاپ هم نیستم. تافل هم ندادم هنوز.
aminp30
04-07-2010, 11:47 AM
با سلام. من برای پاییز 2011 می خوام اپلای کنم. امسال بهمن امتحان دادم. نمره ام اینه:
Q 800
V 320
W 3.5
البته زیاد وقت نذاشتم روش. حالا به نظرتون نیازی هست دوباره امتحان بدم؟ راستش می ترسم این دفعه Q رو 800 نیارم!! (احتمال بی دقتی کردن همیشه هست) وگرنه با خوندن V مسلما می تونم ببرمش بالا. اینم رزومه ام:
2 مقاله کنفرانس خارجی
با درود
اي كاش اول تافل ميدادين. اونوقت وربالتون هم خيلي بهتر ميشد. به هر حال الان هم نگران نباشيد. اگر دانشگاه خيلي تاپ نميخواين، آوردن دقيقا 800 هم خيلي ضروري نيست. بخصوص اگر دانشگاههايي مد نظرتون هست كه در ليست وزارت علوم، جزء دانشگاههاي ممتاز نباشه.
يادتون باشه براي وربال بايد 4 تا 5 ماه وقت بذارين تا هم سطح بندهاي ديگه نمرتون بشه.
7para2x
04-07-2010, 12:18 PM
Q 800
V 320
W 3.5
2 مقاله کنفرانس خارجی
سلام پژمان جان
اگر واقعا به فکر دانشگاه های تاپ نیستی ، به نظر من وقتی رو که میخوای بگذاری برای verbal روی تافل بذار
و سعی کن تافل رو نمره خیلی خوب( بالای 100) بیاری . چون Q رو 800 شدی و از طرفی اکثر دانشگاه ها ( حتی خیلی از دانشگاه های تاپ )
بیشتر روی همین Q و نمره زبان حساسن و مینیمم GRE رو 1100 گذاشتن که شما مشکلی نداری
البته اینها نظر شخصی من هست . بقیه دوستان هم باید نظر بدن .... ولی توی نتایج پذیرش میتونی خیلی ها رو ببینی که با همین حدود نمره شما
و یک نمره زبان خوب پذیرش گرفتن .
به نظرم اگر خیلی وقت داری بهتره در کنار زبان رزومه ات رو هم از لحاظ research قوی تر کنی...........
موفق باشی
sh.zokaee
04-15-2010, 11:23 PM
رنج سالهای قبل دانشگاهها بدرد ما نمیخوره چون اگه نگاه بکنی رنج نمره verbal اونا خیلی از ما بیشتره یعنی حدودا 550-450 و رنج نمره ریاضی خیلی کمتر یعنی حدود 750-700 و رو این چیزها نمیشه حساب کرد.
این حرف من منطقی نداره ولی به نظر من ارزش هر 10 نمره ریاضی معادل 50 نمره وربال هست و نمره ریاضی خیلی مهمتره. کسی که ریاضی شده 800 یعنی یا هیچی یا ماکسیمم 4-3 تا غلط داشته (ممکن هم هست اصلا نداشته باشه) ولی کسی که 790 شده یعنی حتما 5-4 تا غلط داشته. واسه همین میگم 800 ریاضی میتونه خیلی مهم باشه.
من نمیدونم آمار نمره دادن ریاضی شما از کجاست ولی من 3 تا ریاضی نزده داشتم و دقیقا نمره ام 770 شد و فکر نمیکنم کسی که 800 زده اصلا غلط داشته باشه
aminp30
04-15-2010, 11:46 PM
من نمیدونم آمار نمره دادن ریاضی شما از کجاست ولی من 3 تا ریاضی نزده داشتم و دقیقا نمره ام 770 شد و فکر نمیکنم کسی که 800 زده اصلا غلط داشته باشه
با درود
دوست عزیز این تصور شما درست نیست. کافیه به جدول نمرات توی Big Book یا sample practice test خود ETS نگاهی بندازین. میبینین که همونطور که وحید عزیز گفتن، میشه با 2 یا 3 جواب غلط (یا نزده)، 800 آورد و دلیل نمیشه هر کی 800 آورده، هیچ غلطی نداشته! اینی که شما در مورد نمرتون میفرمایین با توجه به تجربه اکثریت دوستان و کتابهای موجود که نتایج تستهای سال قبل رو منتشر میکنن، غیر ممکن بنظر میرسه. مطمئن باشین سوالهای (هر چند به ظاهر ساده) دیگه ای هم بودن که از درست زدنشون اطمینان دارید ولی ...
در ضمن، لطفا سعی کنید همبستگی پستهاتون را با موضوع تاپیک حفظ کنید.
موفق باشین