PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر علما،مداركم رو بفرستم يا نه؟؟؟ (لطفا جواب بديد)

maryallen
12-12-2007, 09:30 PM
سلام . خوبيد؟؟
من مي خوام مداركم رو بفرستم. اما يك مشكل دارم من براي امتحان تافل ثبت نام كردم. ولي نمي دونم تافلم چند مي شه و در حد مينميم اونها هست يا نه؟
از طرفي من دانشجوي ارشدم و با اين حساب هنوز ريز نمرات كامل ارشدم رو ندارم چون دارم رو تزم كار مي كنم و تازه يك كارگاه هم دارم(ترم3) كه هنوز نمره اش رو ندارم
. خوب به نظرتون مدارك رو بفرستم. در رابطه با ريز نمرات ارشدم چه كار كنم؟؟؟ خودم تا اينجاشو ترجمه كنم بفرستم موردي نداره؟؟؟؟
فبول مي كنن كه مثلا نمره ي تافلم اوريل اعلام بشه يا نه؟

يا اينكه بايد بيخيال شم و يك سال رو از دست بدم؟؟؟؟؟ >:(

naser_m
12-12-2007, 09:36 PM
be nazare man behtare dar entekhabe daneshgahat deghat koni va madareketo beferesti.
bazi az dostane man hamon sale dome arshad apply kardan va bad aza defae projecteshon fori raftan.
bar hasbe vaze darsye khodet eghdam koni badan pashimon nemishi
moafagh bashi

lili
12-12-2007, 10:15 PM
چنين شرايطي رو خيلي از دوستاي من داشتن و apply كردن و پذيرش هم گرفتن. در مورد مينمم تافل هم هيچكس قبل از امتحان مطمئن نيست ولي به خدا توكل كن و مطمئن باش كه موفق مي شي

niva61
12-12-2007, 10:18 PM
تافل رو زياد نترسين. تلاش کنين، ايشالا نمرتون خوب ميشه.
اروپا که معمولا واسه phd زمان مشخص ندارن. و فقط بايد بگردين ببينين که کي open position دارن و چون بيشتر دست استاده، بعضي اوقات به تافل هم اولش نياز ندارن.
در مورد دانشجو بودن، مشکلي نيست. خيلي ها ترم 3 فوق applyميکنن. به نظر من بهتره که به استادا mail بزنين. اگه از کارتون خوششون بياد که خيلي مشکلات حل ميشه.
(يک مسئله ديگه، بايد زود تر تصميم بگيرين که بيشتر کجا مي خواين برين (اروپا، امريکا ...) و دانشگاها رو زودتر انتخاب کنين.)

Behrouz
12-12-2007, 10:23 PM
شما يه سر تشيف ببر حوزه علميه اونجا علما زياد هستن مي تونن راهنماييت كنن ;D ;D
حالا از شوخي بگذريم....حتما apply كن.اينكارا آنچنان قانوني نداره؛يعني داره ولي مثل اينجا نيست كه ابخوان الكي گير بدن.شما مداركتو بفرست انشا الله تافل هم قبول ميشي

maryallen
12-13-2007, 12:02 AM
ممنون از اين كه زودي جواب داديد. من مشكل زمان در تمام كردن دوره ي فوق رو ندارم در واقع الان كه ترم سه هستم پايان نامه هم دارم و ترم بعد هم قرار پايان نامه رو كار كنيم . ايشاا.. كه تموم شه. از مشكل تافل كه بگذريم.......
از طرفي حال يكي از استاد اون ور گفت حتما بايد زير نمرات ارشدت رو هم بفرستي. من كه الان نمي تونم مدركم رو بخرم چون نمرات كامل نيست.!!!!! يعني خودم اگه ترجمه كنم و همين طوري بفرستم ايراد نداره؟؟؟ يا اگه كارم خيلي غلط لطفا راهمنايي كنيد؟؟؟؟
ممنون مي شم.
تازه اگه قرار باشه از علما ي قم پرسد كه مي گن ..........(بماند چي مي گن) ;D ;D

modir
12-13-2007, 12:37 AM
سلام. دانشگاه ریز نمرات تا هر جایی که خوندی میده فقط مساله اینه که باید تسویه حساب کنی که یادمه گفته بودی با اینجاش مشکل داری. ولی کلا علم و صنعت ریزنمراتو تا هرجا که خونده باشی بعد از تسویه حساب تا همونجا میده.
امیدوارم که موفق باشی.

condition_monitoring
12-13-2007, 01:06 AM
سلام

البته به نظره بنده احتیاطه واجب است که در قرائت تافل مضایقه نفر مایید که عواقبی بس دهشتناک در انتظاره شما خواهد بود. و در این وادی مجاهدت فراوان انجام دهید. علی ایحال در خصوص ریز نمره مواردی بسیار مشاهده شده است که طلبه های علم با ریزه نمره ناقص هم به کسب پذیرش نایل امده اند. عزیزه برادر شما حتما نسبت به apply مبادرت بورزید.

1 ذی الحجه 1428
تهران

maryallen
12-14-2007, 07:28 PM
سلام. دانشگاه ریز نمرات تا هر جایی که خوندی میده فقط مساله اینه که باید تسویه حساب کنی که یادمه گفته بودی با اینجاش مشکل داری. ولی کلا علم و صنعت ریزنمراتو تا هرجا که خونده باشی بعد از تسویه حساب تا همونجا میده.
امیدوارم که موفق باشی.

سلام ممنون از جوابهاتون.
آقاي مدير: آزاد كردن مدرك فوق تو علم و صنعت چند وقت طول مي كشه ، من كمتر از يك ماه وقت دارم يعني تو اين زمان كم مي شه آزاد كرد و كارهاي ديگه رو انجام داد ؟؟؟؟
مرسي.