PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مینیمم gre

Ordibehesht
12-16-2007, 03:48 PM
من خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم .. ببخشید اگه تکراریه ...

من رشته ام مهندسی مکانیکه و دارم برای یه رشته ای اقدام می کنم که بعضی دانشکده ها زیر مجموعه علوم انسانیشونه .. و اما سوال من :
یکی از این دانشکده ها گفته gre minimum 600 in each part and 5 in wrting
من verbalam 350 شده و مجموع هم 1200 نیست ! wrting هم قاعدتا 5 نشدم :D
به نظر شما من apply کنم ؟ (مشکل fund نداره ... هرکی پذیرش بگیره fund هم می گیره )
پ . س : البته من برای graduate ast دانشکده میل زدم ولی جوابی نگرفتم هنوز !

vahid1982
12-16-2007, 05:40 PM
شما باید این سوال رو از graduate advisor بپرسید حالا نمیدونم منظورتون از graduate ast کی هست.

Ordibehesht
12-16-2007, 05:46 PM
منظورم همون advisor بود ! این روزا دیگه اسم خودمم قاطی می کنم :D
بیشتر می خواستم ببینم کسی تا حالا مورد اینچنینی داشته .. آخه مثلا برای مهندسی می نویسند Min verbal 450 ولی با 320 هم قبول می کنند . این رشته های انسانی هم مثل مهندسی نیست که استاد خیلی کاره ای باشه . چون دانشکده fund رو تامین می کنه ... نمی دونم والا ???

vahid1982
12-16-2007, 05:55 PM
من به چند مورد اینطوری برخورد کردم و با graduate advisor ها صحبت کردم که حرف همشون این بود که اگه سایر شرایطت خوب باشه ما از این موضوع میگذریم و تا حالا زیاد شده که این اتفاق واسه ما افتاده. بعضیهاشونم میگفتن میتونیم بهت فقط پذیرش بدیم و این در صورتی هست که خودت هزینه هاتو تامین کنی. ولی در کل من به هیچ کدوم از این جاها نفرستادم چون مطمئن بودم شانس fund رو از حالت عادی کمتر میکنه.