توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان GRE
dreamer
02-27-2009, 05:32 PM
سلام با baheri كاملا موافقم لغت تنها كافي نيس اشتباهي بود كه من كردم من 3 اسفند امتحان دادم به نظرم سوادم بيشتر از كاراييم سر جلسه بود وقت كم آوردم متاسفانه
وقتي نتايج اومد فكر مي كنم بتونم راهنمايي بيشتري كنم :(
baheri
02-27-2009, 08:21 PM
منظورتون چیه با لغت صرف نتیجه نمیگیریم؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدین؟دیگه چیکار بادی بکنیم به نظر شما؟
در ضمن این verbal advantage رو از کجا میشه پیدا کرد؟؟pdf داره؟
ممنون
اول از همه عذر میخوام به خاطر پست تکراری.اشتباه پیش اومد.ایشالا مدیران محترم حذفش کنن.
ببینید مثلا وقتی شماقصد تافل دادن رو دارید منطقیه که باید رو همه قسمتا تمرکز کنیید تا بتونید یه نمره قابل قبولی کسب کنید.
بنابراین میگیم تافل یک امتحان skill محوره.
GRE نسبت به تافل کمتر SKILL محوره ولی این بدان معنا نیست که صرفا با حفظ لغت بشه تو اون نمره خوبی اورد.مثلا اگه شما NOVA رو ببینید میبینید که کلی برنامه وطرح برا این 4 قسمت وجود داره .البته تو همین NOVA هم تاکید شده که شما اول و اخر باید WORD LIST حفظ کنید منتها با یک روش و چشم انداز درست.پیشنهاد میکنم این کتابو دانلود کنیدو بعد تصمیم بگیرید که کدوم کتابو بخونید.
HesamMe
03-01-2009, 01:35 AM
dear baheri?
and where is the link?
baheri
03-01-2009, 08:52 AM
dear baheri?
and where is the link?
کتاب NOVA تو همین فروم موجوده.قسمت منابع مطالعاتی GRE بخش Daily material for GRE.
اگه بازم پیدا نکردیید بگید تا لینکشو بذارم.
sarvenaz
04-25-2009, 09:49 AM
من اسفند جي آر ي دادم وربال 200 شدم. هيچس نخونده بودم. فكر نكنم هم تا آبان بتونم بخونم. با اين نمره شانسي هست؟ يا باز امتحان بدهم؟
sjjpo2002
04-25-2009, 01:23 PM
خیلی واضح بگم. زیاد جالب نیست
من تو این آزمون 310 شدم ولی خیلی از دانشگاه های آمریکا ایراد گرفتم برام. دوباره امتحان بده
dreamer
04-25-2009, 04:41 PM
با سلام
من وربال رو 490 شدم خوبه يا بايد دوباره امتحان بدم؟ همينو ريپورت كنم به نظرتون؟
ممنون از نظراتتون
ehsan99
04-25-2009, 06:15 PM
با سلام
من وربال رو 490 شدم خوبه يا بايد دوباره امتحان بدم؟ همينو ريپورت كنم به نظرتون؟
ممنون از نظراتتون
If you would apply in engineering branches, you have achieved a very good score, and you can report if your quantitative is 800 too.
However, If your are applying for art or literature, it is better gaining higher scores.
سلام آیا نرم فزاری برای حفظ کردن لغات Barron's یا Kaplan هست،( مشابه با نرمافزارهای موجود برای ۵۰۴ و...)
سلام آیا نرم فزاری برای حفظ کردن لغات Barron's یا Kaplan هست،( مشابه با نرمافزارهای موجود برای ۵۰۴ و...)
فقط جهت اطلاع شما بگم که نرم افزار خام G5 هم وجود داره که شما می تونید بانک اطلاعاتی این نرم افزار را بر حسب نیاز خودتون و با لغاتی که مد نظر دارید مثلا لغات Kaplan پر کنید... اگر فرصت برای ورود اطلاعات داشته باشید، می تونه براتون مفید باشه... موفق باشید.
اگر برای تافل بخونیم و در حد همون لغت بلد باشیم ، (504 و 450) چه نمره Gre در انتظارمونه؟
کسی تجربه ای داره؟
dreamer
06-26-2009, 01:37 PM
بين 300 تا 350 البته اين فقط يه حدسه
اگه درك مطلبت خوب باشه بهترم مي شه فكر كنم
من لغت زيادي بلد نبودم (504 اسنشال 1500تاي كاپلان و 1100تا رو كامل خوندم بودم اما كم بود) اما با درك مطلب 490 شدم
من تازه شروع کرده ام.
درک مطلبم بد نیست اما لغت بسیار کم! بلدم.
تازه نصف 504 رو خوندم.
اولا با این حساب به gre آبان می رسم یا نه؟
دوما چون تافل هم می خوام بدم بهتره اول 504 و کتابهای تافل رو تموم کنم بعد برم سراغ لغتهای کاپلان و gre یا موازی هم بخونم.
در ضمن نمی دونم کتاب کاپلان رو از کجا تهیه کنم.
مرسی از کمکتون
ehsan99
06-30-2009, 09:21 AM
من تازه شروع کرده ام.
درک مطلبم بد نیست اما لغت بسیار کم! بلدم.
تازه نصف 504 رو خوندم.
اولا با این حساب به gre آبان می رسم یا نه؟
دوما چون تافل هم می خوام بدم بهتره اول 504 و کتابهای تافل رو تموم کنم بعد برم سراغ لغتهای کاپلان و gre یا موازی هم بخونم.
در ضمن نمی دونم کتاب کاپلان رو از کجا تهیه کنم.
مرسی از کمکتون
This is the method I have followed:
First I've studied 504, then essential words for TOEFL , and finally 1100.
I tried to memorize all the words by repeating them several times everyday, 1.5 hours a day.
I think 1100 is a very good book and it guarantee upper 400 on verbal scores, besides , it is very useful for TOEFL, but not so urget to be read for TOEFL.
For your question I think yes you have plenty of time for being prepared for October 2009 GRE exam.
Good Luck,
banafshz
06-30-2009, 11:59 AM
This is the method I have followed:
First I've studied 504, then essential words for TOEFL , and finally 1100.
سلام
فقط همین سه کتابو خوندین؟سطح زبانتون خیلی بالا بود؟یعنی میشه با سطح زبان معمولی فقط با این 3 کتاب verbal بالای 400 گرفت؟
dreamer
06-30-2009, 12:49 PM
سلام بازهم
منم اول از 504 و اسنشال شروع كردم
همزمان 1100 رو از روي كتاب و 1500تاي كاپلانو با نرمافزار مي خوندم بعد لغتاي بيگ بوكم خوندم
اما بازم كم اوردم سر امتحان فقط متنارو خوب زدم و متضادارو
ehsan99
06-30-2009, 12:54 PM
سلام
فقط همین سه کتابو خوندین؟سطح زبانتون خیلی بالا بود؟یعنی میشه با سطح زبان معمولی فقط با این 3 کتاب verbal بالای 400 گرفت؟
I think by these and including some exercise on test taking by big book, even 500 is easily accessable.
gholamghar
07-03-2009, 11:46 PM
سلام
به نظر شما بهترین زمانبندی برای امتحانای GRE و TOEFL برای کسی که مهر امسال تازه دوره ی ارشدش تو ایران شروع میشه و برای دکترا بخواد اقدام کنه،به چه صورت باید باشه؟
با تشکر
Countdown
07-04-2009, 12:08 AM
hi
depends how is ur level of the language (advanced, intermediate or elementary) and that of hard working
If i were you, and hold an accepted level of skills in English, after passing my course work, I would head for taking TOEFL and GRE; meaning almost one year after you start your master; be advised, you should be very perfect in english all s kills nearly after one year from now- If not, hurry up; for one who is gonna apply, learning english in an advanced level is a must alongside the MSc courses, even sometimes more vital; Take an English level exam; spot yourself to see where are you standing, how good is your english, then start from a proper point; use all tricks to take a shortcut- Gaining a high score in TOEFL doesnt mean carrying a lot of knowledge in english, rather it demands to be smart to amend shortcoming just in time; keep in mind, it is essencial you keep a good standing at ur MSc with high GPA and publishing 1-2 papers; that would be great...........wish somebody had told me these little word when I was doing my MSc
gholamghar
07-04-2009, 10:38 AM
خیلی ممنون جناب countdown،اگر شما در این فروم نبودید نصف سوالها بی پاسخ می موند!.
در مورد اینکه گفتید: Gaining a high score in TOEFL doesnt mean carrying a lot of knowledge in english ،یعنی تافل هم مثل کنکور های سراسری و ارشد بیشتر جنبه ی کنکوری داره تا جنبه ی آزمایش علم زبان انگلیسی؟یعنی به جای اینکه آدم بره صرفا knowledge
خودش رو اضافه کنه،بهتره لغات رو در همون سطح کتابهای 504،بارون و لانگمن یاد بگیره و بقیش دیگه بلد بودن قلق کنکور دادنه؟
(با تشکر قبلی از شما)
Countdown
07-04-2009, 11:08 AM
Hi
exactly;
I dont want to tell you a knowledge in English is not considered to contribute to gaining a high score- that is true- but mastering skills and knowing tricks COULD work you tremendously; the evidence is that if a PhD in English literature takes a TOEFL, he/she might not necessarily take a good score on the TOEFK, rather somebody who has passed a couple of courses in English, taken a TOEFL preparation course and a couple of books , could easily beat it-
About books, I dont want to place a speceific book in your basket--!!the more you read books, story, news, ...the more you encompass a vocab usage in english and accordingly a higher score both for TOEFL and GRE; 504 is of course among them---
best of succes for you and congrats on ur admission to that MSc program; try your best as sometimes we cannot compensate the time having lapsed
pouya4
07-05-2009, 01:33 AM
درود!
این GRE دیگه چی بود داشتیم زندگیمونو می کردیم ;)
برای پاییز 2010 اگه بخوایم اپلای کنیم، حداکثر تا کی باید این GRE رو داد؟ منظورم Computer Based هست البته.
خیلی ممنون!
emperial
07-05-2009, 01:36 AM
برای پاییز 2010 اگه بخوایم اپلای کنیم، حداکثر تا کی باید این GRE رو داد؟ منظورم Computer Based هست البته.
بابا تو که راحتی. اون جائی که تو هستی هر موقع بخوای میتونی ثبت نام کنی. همون تاریخ 15 November رو بچسب به موقع به همه جا میرسه.
pouya4
07-05-2009, 01:39 AM
بابا تو که راحتی. اون جائی که تو هستی هر موقع بخوای میتونی ثبت نام کنی. همون تاریخ 15 November رو بچسب به موقع به همه جا میرسه.
خیلی ممنون، ولی ما هم راحت نیستیم، چون تو خود سوئد برگزار نمیشه، باید بکوبیم بریم یه جای دیگه که خود داستان دیگریست
emperial
07-05-2009, 01:43 AM
خیلی ممنون، ولی ما هم راحت نیستیم، چون تو خود سوئد برگزار نمیشه، باید بکوبیم بریم یه جای دیگه که خود داستان دیگریست
huh! پس تو سوئد هم هنوز کامپیوتر نیومده! ;)
نمره تافلم دفعه قبل 533 شد و الان دارم میخونم برای امتحان تافل 15 اگوست(24 مرداد)به نظرتون میرسم امتحان GREآبان ماه رو بدم؟
ehsan99
07-05-2009, 04:31 PM
نمره تافلم دفعه قبل 533 شد و الان دارم میخونم برای امتحان تافل 15 اگوست(24 مرداد)به نظرتون میرسم امتحان GREآبان ماه رو بدم؟
Indeed you take the GRE test.
For GRE you should concentrate on getting high quantitative score.
try to get it by reading samples of GRE bigbook
salar-usa
07-09-2009, 05:31 PM
سلام. آیا میشه از الان شروع کرد و برای آزمون آبان امسال یعنی 4ماه دیگه یه نمره خوب آورد؟
dreamer
07-09-2009, 05:47 PM
سلام
فكر ميكنم كه بتوني يه نمره خوب بياري منتها بايد از همين الان همين امروز شروع كني
شروع كن به لغت خفظ كردن روي درك مطلب هم حتما كار كن ماه اخر رو فقط تست بيگ بوك بزن
موفق باشيد :)
nasri_me
07-12-2009, 09:01 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش من با جمع بندی نظرات دوستان تصمیم به خرید دو تا کتاب بارونز و کاپلان واسه GRE گرفتم. اما 2 تا کتاب کاپلان توی بازار بود GRE exam و GRE Exam verbal Workbook 4th edition. و همچنین این کتاب بارونزی هم که دوستان گفته بودن How to prepare for the GRE exam Barrons نبود جاش یه کتابه فقط به اسم Barrons GRE 17 ed. که عکس یه خانومه محترمه و متاهل (چون حلقه دستشه ;)) رو جلدشه. حالا کدومشو بخریم.
سوال دوم من اینه که اگه کسی بخواد هم تافل امتحان بده و هم GRE، توی تمرین Writing، بهتر نیست همون اول مدل تحلیلی کار کنه (AW) ؟ منظورم اینه که ظاهرا اگه توی GRE مدل تافلی بنویسه ظاهرا نمره خوبی نمیگیره حالا برعکسش چی اگه توی تافل مدل تحلیلی بنویسی و از لغات قلمبه سلمبه استفاده کنی نمرت کمتر میشه یا بهتره؟
سوال سومم یه مقدار عجیب غریبه ببخشین. میخواستم بدونم آیا بین لغاتی که باید واسه این دو تا امتحان یاد بگیریم gap ی هم هست یا نه. منظورم اینه که لغاتی هست که از تافل سخت تر باشه ولی واسه GRE آسون باشه و توی هیچ کدوم از دو تا امتحان نیاد. به عبارت دیگر آیا این فضا پیوسته هست یا نه؟
ممنون.
dreamer
07-12-2009, 10:28 PM
من بگم من بگم؟؟؟ ;)
من از اين كتابا سر در نمي ارم من ورك بوك كاپلانو با نرمافزار خوندم كه خدا بود
من والا سوال سومو نفهميدم ببين اصولا لغتاي تافل براي جي ار ايي هلوه مسلما پيدا كردن لغتهايي كه تو هر دوتا امتحان نمي اد كار چندان راحتي نيس
پس فكر مي كنم بهتره كه با لغتاي تافل فقط براي دست گرمي شروع كني ضربتي بخونيشون بعد بري سراغ جي ار ايي
در مورد رايتينگ هم فكر مي كنم كه هر كدوم استيل خاص خودشو داره هيچ كدوم به درد اون يكي نمي خوره
ehsan99
07-12-2009, 11:47 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش من با جمع بندی نظرات دوستان تصمیم به خرید دو تا کتاب بارونز و کاپلان واسه GRE گرفتم. اما 2 تا کتاب کاپلان توی بازار بود GRE exam و GRE Exam verbal Workbook 4th edition. و همچنین این کتاب بارونزی هم که دوستان گفته بودن How to prepare for the GRE exam Barrons نبود جاش یه کتابه فقط به اسم Barrons GRE 17 ed. که عکس یه خانومه محترمه و متاهل (چون حلقه دستشه ) رو جلدشه. حالا کدومشو بخریم.
سوال دوم من اینه که اگه کسی بخواد هم تافل امتحان بده و هم GRE، توی تمرین Writing، بهتر نیست همون اول مدل تحلیلی کار کنه (AW) ؟ منظورم اینه که ظاهرا اگه توی GRE مدل تافلی بنویسه ظاهرا نمره خوبی نمیگیره حالا برعکسش چی اگه توی تافل مدل تحلیلی بنویسی و از لغات قلمبه سلمبه استفاده کنی نمرت کمتر میشه یا بهتره؟
سوال سومم یه مقدار عجیب غریبه ببخشین. میخواستم بدونم آیا بین لغاتی که باید واسه این دو تا امتحان یاد بگیریم gap ی هم هست یا نه. منظورم اینه که لغاتی هست که از تافل سخت تر باشه ولی واسه GRE آسون باشه و توی هیچ کدوم از دو تا امتحان نیاد. به عبارت دیگر آیا این فضا پیوسته هست یا نه؟
ممنون.
کتابای زیادی در بازار هست. پیشنهاد من ترکیب این سه تاست:
Barrons+1100+bigbook
مورد آخر برای گرفتن نموره بالا در Quant شدیدا توصیه میشه. البته من خودم در شرایط سخت 2 ساعت وقت می ذاشتم و در پاسخ نامه خود GRE تستها رو میزدم. در منزل 15 دقیقه همیشه اضافه داشتم اما در امتحان تقریبا به موقع تمام کردم. 2 ماه روزی 3 ساعت خوندم و شدم 800-450
نکته: Reading ها به طور کامل می خوندم و می زدم. به دلیل تستهای زیاد در این مورد احساس می کنم هر چی نمره در وربال داشتم از ریدینگ بوده. اطلاعات آماری در منزل هم نشون می داد که در زدن ریدینگ نمره زیادی به دست می یاد که در امتحان هم همینکارو کردم و رو ریدینگ وقت گذاشتم.
keyvan123
07-12-2009, 11:57 PM
راستش من با جمع بندی نظرات دوستان تصمیم به خرید دو تا کتاب بارونز و کاپلان واسه GRE گرفتم. اما 2 تا کتاب کاپلان توی بازار بود GRE exam و GRE Exam verbal Workbook 4th edition. و همچنین این کتاب بارونزی هم که دوستان گفته بودن How to prepare for the GRE exam Barrons نبود جاش یه کتابه فقط به اسم Barrons GRE 17 ed. که عکس یه خانومه محترمه و متاهل (چون حلقه دستشه چشمک) رو جلدشه. حالا کدومشو بخریم.
ممنون.
1.for book: it doesn't matter, start vocabulary by one book, you will not be able to finish all the wordlists ( take look at barrons' 1100 it is not enough at all, but it can help)
for readings sample exams from bigbook is the best source to practice ,for quantitative section, any book can help, just take some samples from Bigbook a few weeks before exam
2. Each exam has it own unique writing questions, but they both have an essay writing. in GRE it is a bit harder, generally you don't need any GRE vocabulary for a high writing score in Toefl
3. ;) off course there will be informal english! but if you learn GRE vocab efficiently, believe me u are ok with vocab for a long time
dreamer
07-12-2009, 11:59 PM
حرف اقا احسان رو كاملا تاييد مي كنم
من شدم 750 490 دقيقا و دقيقا همين كار احسان رو انجام دادم با اين تفاوت كه كاپلان خوندم نه بارونز
تو خونه به موقع تموم مي كردم اما سر امتحان كم اوردم
همونطوري هم كه احسان گفت متنها بيشترين نمره رو بدست مي ده
چون شما اگه 6000تا لغت هم بخونين بازم ممكنه لغتايي باشه كه تو انالوگي و انتونيم بياد و شما نخونده باشين اما تو متنها (كه 22تا تسته!) اينطوري نيس و با تمرين زياد جواب بهتري بدست مي اد
گود لاك
ehsan99
07-16-2009, 10:21 AM
حرف اقا احسان رو كاملا تاييد مي كنم
من شدم 750 490 دقيقا و دقيقا همين كار احسان رو انجام دادم با اين تفاوت كه كاپلان خوندم نه بارونز
تو خونه به موقع تموم مي كردم اما سر امتحان كم اوردم
همونطوري هم كه احسان گفت متنها بيشترين نمره رو بدست مي ده
چون شما اگه 6000تا لغت هم بخونين بازم ممكنه لغتايي باشه كه تو انالوگي و انتونيم بياد و شما نخونده باشين اما تو متنها (كه 22تا تسته!) اينطوري نيس و با تمرين زياد جواب بهتري بدست مي اد
گود لاك
ممنونم
یه چیز دیگه هستش. من با خوندن 1100 ( البته تا درس 40 خوندم) تقریبا معنیه لغتهای GRE رو می دونستم. اما در جوابها دو تا پاسخ نزدیک به هم میاد. من معنیه فارسیشون تو ذهنم مونده بود پس تستها رو خوب نمی زدم. اما تو ریدینگ دیگه قلق سئوالها دستم بود و تستها رو که می زدم می دیدم که درست توش زیاد می زدم.
baheri
07-16-2009, 10:53 AM
اقا احسان قلق این متننای پیچیده چیه؟مخصوصا اون readingکوچیکا؟
شما این مهارتو با sample testزیاد بدست اوردید؟
ebsadeghian
07-16-2009, 11:16 AM
بچه ها، من اصلاً به متنها نمی رسم. وقت کم میارم. هر کاری هم که میکنم می بینم که باید اول متن را کامل بخونم بعد برم سر سؤالها. چون تقریباً همه سؤالها کلی است و استنباطی. اینطوری ممکن است متن را بخونم ولی به سؤالها نرسم. چیکار کنم؟
شما تکنیک RC تون چیه؟
ehsan99
07-16-2009, 01:25 PM
اقا احسان قلق این متننای پیچیده چیه؟مخصوصا اون readingکوچیکا؟
شما این مهارتو با sample testزیاد بدست اوردید؟
دقیقا قلقش ( به نظر من البته) اینه که متنو کامل بخونید. فقط سرعت عمل باید پیدا کنید. خیلی از جاهای متنو نمی شه دقیق فهمید. اما نوع جوابهای تستها طوریه که متوجه می شی کدومو باید بزنی اگه متنو کامل بخونی. تسلط پیدا کردن رو تستهای reading اولش سخته. برای من که اینجوری بود. اما بعدش کلنجار رفتم بهتر شد. من کل تستهای bigbook رو زدم. کامل زدم یعنی نه فقط quant. تو پاسخ نامه خود GRE. یه دونه پاسخ نامه پیدا کردم 30 تا کپی کردم. شرایط امتحان رو دقیقا پیاده می کردم. یعنی چهار تا نیم ساعت تا جائیکه یادمه. سعی هم می کردم زودتر تموم کنم. یه ماه مونده به امتحان شروع کردم و روزی یه نمونه تست دادم. شما می تونید زودتر شروع کنید. اون آخرا تقریبا تو هر بخش 5 دقیقه اضافه داشتم یا بیشتر. تصحیح که می کردم فهمیدم reading برای من نمره بیار تره و تو امتحان هم بر اساس این تعمیم از ریدینگ فرار نکردم.
البته اون 40 تا درسی که از 1100 خوندم واقعا تو فهمیدن معنی بعضی کلمه ها کمک کرد. من توصیم به دوستان مهندسی اینه که حتما و حتما واسه 800 Quant برن و نه کمتر. حالا وربال رو تا جائیکه می تونن بخونن اما 800 quant برای مهندسی ها به شدت مهمه. هم تو پذیرش و هم گاها ویزا دهنده ها یه نگاهی به نمره می کنن و اون 800 خیلی براشون جالبه. حالا من نمی دونم چه سریه که یه سری سئوال در حد دبیرستان رو کامل بزنید خیلی خوب می شه واستون اما واقعا مهمه.
دوستان فکر نکنید که ایرانی ها کلا نمره GRE کم میارن. نه. من خودم فکر کردم خیلی خوبم اما واسه ویزا تو فرودگاه دو تا از بچه ها رو دیدم یکی 800-540 و یکی هم 800-500 بود که هر دو همسفر ما شدن واسه ویزا. اولی همین Keyvan123 خودمونه که پستش رو بالا می تونید بخونید.
ebsadeghian
07-16-2009, 03:25 PM
منم تمام تستهای Big Book رو زدم، ولی همچنان به RC نمی رسم. >:(
ehsan99
07-17-2009, 03:10 PM
تو تستهای reading تافل شما می تونید سئوالها رو بخونید و برید تو متن دنبال جواب بگردید. اما این روش برای GRE جواب نمی ده چون خود سئوالو هم نمی شه درست فهمید.
من اول متنو دقیق می خوندم بعد کی رفتم سراغ سئوالها. با خوندن سئوالها دوباره میومدم سراغ متن و یه بار دیگه مجبور می شدم متنو بخونم. فقط خوندن متن برای بار اول کمک می کرد که بدونم جواب هر تست تو کدوم محدوده متنه. اما با تست زدن زیاد یواش یواش به یه حالت موازی می رسید. یعنی هم یه نگاه به متن هم یه نگاه به سئوال دارید. حتما تستهای ریدینگ رو تو وقت بزنید. یعنی دقیقا 30 دقیقه. اگه دیدید نمی رسید نمره خودتونو حساب کنید ولی باز هم بعد از کنکور آزمایشی!!!! خودتون، یه بار دیگه ریدینگ رو بزنید.
البته اینا که میگم برای کسانیه که می خوان ریدینگ رو بزنن. بعضیا هم هستن که ازش رد می شن. اما به نظر من ریدینگ خیلی نمره بیاره. چون یه مهارته و با دونستن معنی لغات 1100 می تونید نمره خوبی بگیرید با ریدینگها و به حافظ کل بارنز 3500 تایی بودن ربطی نداره. البته برای درک ریدینگ ها شما به لغتهای کتابهایی مثل 1100 احتیاج دارید.
سلام
به نظرتون برای نمره 650 تا 700 کتاب verbal advantage رو بخونم کافیه؟
pouya4
07-24-2009, 01:48 AM
درود
من از الان سه ماه فرصت دارم برای GRE، می خوام حداقل V+Q>1100 و Writing 3.5، واسه V و Q توصیه های بچه ها رو خوندم، به نظرتون چی کار کنم Writing 3.5 بشم حتما؟
در ضمن من یه سال و نیم پیش iBT دادم 87 شدم با Writing 21، الان زبانم یه نمه بهتر شده، اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
مرسی!
mohmad0014
07-24-2009, 09:16 AM
درود
من از الان سه ماه فرصت دارم برای GRE، می خوام حداقل V+Q>1100 و Writing 3.5، واسه V و Q توصیه های بچه ها رو خوندم، به نظرتون چی کار کنم Writing 3.5 بشم حتما؟
در ضمن من یه سال و نیم پیش iBT دادم 87 شدم با Writing 21، الان زبانم یه نمه بهتر شده، اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
مرسی!
من از منابع و توصیه های زیر استفاده کردم
http://www.applyabroad.org/forum/index.php?topic=61.0
Armik
08-05-2009, 12:20 PM
Hello everyone!
is there any person here who can introduce me a good institute or teacher to help me prepare for GRE examination?! ???
tiesto
08-05-2009, 09:02 PM
سلام دوستان
میخواستم من رو برای GRE راهنمایی کنید.
من میخواهم برای آبان ثبت نام کنم و فقط برای آزمایشی امتحان بدم.
سطح زبانم زیاد خوب نیست و دارم کار میکنم تا 5 ماه دیگه آماده میشم برای تافل ولی میخواهم که این امتحان GRE رو بدم
قسمت ریاضی برام خیلی آسون ولی دو قسمت دیگه رو اصلا نمتونم.
آیا فکر میکنید برم امتحان بدم؟؟
یعنی برای پذیرش رشته های مهندسی فکر میکنید فقط نمره زبان GRE میتونه کمکم بکنه.؟؟
یا اینکه اگه نمره verbal و writing خیلی پایین بیارم بدتره و کلا نرم امتحان بدم تا آماده شوم؟
لطفا راهنمایی کنید.
sjjpo2002
08-05-2009, 11:37 PM
داشتن یه نمره خوب تو GRE مزیت خوبی حساب میشه ولی به هیچ وجه به این معنی نیست که با نمره پایین verbal اصلا نمی تونید پذیرش بگیرید. حداقلش اینه که یه نمره بالای 300 بیارید.
در مورد اینکه آیا می تونید آزمایشی نمره خوبی بیارید یا نه باید بگم اگر بدون مطالعه برید امتحان هیچ شانسی نخواهید داشت. سوالات 5 گزینه ای هستند و مترادف و متضاد و رابطه بین کلمات هست. شما برای درست حدس زدن گزینه بایستی لغات همه گزینه ها رو بدونید که بدون مطالعه امکان ناپذیره. راحت سه چهار ماه کار می بره.
فعلا یه نمره خوب تو تافل بیار ببینیم چقدر باید کار بکنی
alibme-1362
08-05-2009, 11:54 PM
سلام دوستان
میخواستم من رو برای GRE راهنمایی کنید.
من میخواهم برای آبان ثبت نام کنم و فقط برای آزمایشی امتحان بدم.
سطح زبانم زیاد خوب نیست و دارم کار میکنم تا 5 ماه دیگه آماده میشم برای تافل ولی میخواهم که این امتحان GRE رو بدم
قسمت ریاضی برام خیلی آسون ولی دو قسمت دیگه رو اصلا نمتونم.
آیا فکر میکنید برم امتحان بدم؟؟
یعنی برای پذیرش رشته های مهندسی فکر میکنید فقط نمره زبان GRE میتونه کمکم بکنه.؟؟
یا اینکه اگه نمره verbal و writing خیلی پایین بیارم بدتره و کلا نرم امتحان بدم تا آماده شوم؟
لطفا راهنمایی کنید.
امتحان دادن شما مشکلی نداره و حداقلش اینه که با نوع امتحان و نمونه سوالات آماده میشی، فقط چون آزمایشی امتحان میدی بهتره اصلا کد دانشگاه ها رو نزنی به امید اینکه شاید امتحانت خوب شه، سعی کن رو همه مهارت ها کار کنی مخصوصا verbal که زیاد باید کار کنی تا بتونی نمره خوبی بگیری. برای پذیرش نمرات GRE و زبان خیلی تعیین کنندست، پس اگه تصمیم داری از جاهای خوب پذیرش بگیری، روی این دو تا نمره خیلی سرمایه گذاری کن. موفق باشی
h.behrouz
08-06-2009, 12:05 AM
1سوال، اگر قرار باشه به کسی که 18مهر تافل و 2آبان gre و دوباره میخواد 24 آبان تافل امتحان بده توصیه هایی داشته باشید ، لطفا اینجا اعلام کنید :D
لطفا در صورت امکان با اسم کتاب مناسب و زمان لازم باشه ، متشکرم :)
sjjpo2002
08-06-2009, 12:07 AM
می تونیم اطلاعات بیشتری راجع به سابقه طرف و سطح معلوماتش داشته باشیم :)
Armik
08-06-2009, 12:08 AM
سلام.یک موسسه یا استاد خوب برای جی ار ای کسی به من معرفی می کنه؟!!
h.behrouz
08-06-2009, 08:04 AM
1سوال، اگر قرار باشه به کسی که 18مهر تافل و 2آبان gre و دوباره میخواد 24 آبان تافل امتحان بده توصیه هایی داشته باشید ، لطفا اینجا اعلام کنید ،
لطفا در صورت امکان با اسم کتاب مناسب و زمان لازم باشه ، متشکرم
504 تمام کرده و داره essential میخونه ، وسطهای لانگمن هست ، داره north star میخونه ، 4روز در هفته کلاس تافل میره برای همه skill ها ، قبلا هم interchang تموم کرده ، دوستان تمام افعال در جملات بالا را به اول شخص ( خودم ) تبدیل کنید :D
tiesto
08-06-2009, 08:15 AM
ممنون از راهنمای ها.
حالا برای قسمت verbal که از همه مهمتر هست کسی یک نکته یا راهی رو پیشنهاد میکنه که بتونم این 2 ماه باقی مونده روش کار کنم تا بتونم حداقل نمره وربال رو بیارم
چون wirting اصلا خوب نیست
ممنون میشم یک راه یا یک نکته ای را بهم بگید که تو این 2 ماه یکم کمکم کنه!!
advisor
08-06-2009, 10:15 AM
دوستان بالاترین نمره AWA که در میون دوستانتون دیدید چند بوده؟آیا مثل خیلی امتحانای دیگه طولانی نوشتن یه مزیته؟
siavashvahidi
08-06-2009, 11:32 AM
ممنون از راهنمای ها.
حالا برای قسمت verbal که از همه مهمتر هست کسی یک نکته یا راهی رو پیشنهاد میکنه که بتونم این 2 ماه باقی مونده روش کار کنم تا بتونم حداقل نمره وربال رو بیارم
چون wirting اصلا خوب نیست
ممنون میشم یک راه یا یک نکته ای را بهم بگید که تو این 2 ماه یکم کمکم کنه!!
سلام دوست عزیز
اجازه بده من یه نکته رو روشن کنم. هیچ راه جادویی یا سریعی وجود نداره که بتونی یهو نمرتو 300 تا ببری بالا. مثلا از 200 یهو بشه 500. ولی راه داره. من زبانم خیلی خوبه. اینقدر که بی تعارف احساس می کمک تا بعضی زمینه ها از فارسی ایم بهتر شده. ولی تست های وربال رو نمی تونستم راحت بزنم. به یه سری لغت احتایج داره که مربوط به لاتین و انگلیسی قدیمی و الان کسی بلد نیست. نشستم منطقی تصمیم گرفتم که لغتهای آخر کاپلان رو حفظ کنم. الان تقریبا تموم شدده بعد 30 روز. حالا می بینم اصلا امتحان آسونه. شما هم می تونی. کاری نداره. همت کن. اگه 1100 (که عملا 920) لغت هست رو حفظ کن. اگه اونو بلدی. بارونز یا کاپلان. ببین دوست عزیز غیر از این هیچ راه دیگه نداره. وقت رو تلف نکن بخون.
Sadra
08-06-2009, 01:58 PM
امتحان دادن شما مشکلی نداره و حداقلش اینه که با نوع امتحان و نمونه سوالات آماده میشی، فقط چون آزمایشی امتحان میدی بهتره اصلا کد دانشگاه ها رو نزنی به امید اینکه شاید امتحانت خوب شه، سعی کن رو همه مهارت ها کار کنی مخصوصا verbal که زیاد باید کار کنی تا بتونی نمره خوبی بگیری. برای پذیرش نمرات GRE و زبان خیلی تعیین کنندست، پس اگه تصمیم داری از جاهای خوب پذیرش بگیری، روی این دو تا نمره خیلی سرمایه گذاری کن. موفق باشی
فقط دقت کنید که توی GRE برخلاف تافل همه نمرات قبلی توی کارنامه جدید ثبت میشه که یه نمره پایین میتونه تاثیر منفی بذاره
sjjpo2002
08-06-2009, 02:14 PM
هیچ راهی نداره که نمرات قبلی تو کارنامه ثبت نشه؟
مثلا اگر کد دانشگاه هایی که قرار نمره به اونا فرستاده بشه رو پر کنیم باز هم کل سابقه امتحانات ما فرستاده خواهد شد؟
siavashvahidi
08-06-2009, 06:25 PM
من راجع به تافل حرفی نمی زنم.
راجع به GRE:
شما برای اینکه بالای 400 بیاری باید حدود نصف سوال هارو جواب بدی، به عبارتی می شه 36 (با احتساب تراز شدن نمرت)
7 تا تکمیل جمله میاد. 3 تا درست بزن.
9 تا آنالوژی میاد. 4 درست بزن.
11 تا ریدینگ میاد. 6 تا درست بزن.
11 تا مخالف میاد. 5 درست بزن.
جمع اینا می شه 18. توی تا 2section می شه 36. اینطوری 400 میاری.
نمره کمی نیست. خیلی هم بالا نیست. یه چرخ بزن تو فروم می بینی از اکثریت بیشتره.
1100 رو باید کاملا بلد باشی. ممکن هست به نظر من با 1100 این نمره رو آورد. اگه بالاتر می خوای باید wordlist های دیگه رو هم حفظ کنی. سطح زبانت هم مهمه. یکی رو میبینی ریزینگ رو سریع می زنه، یکی دیگه از روش هم نمی تونه بخونه. ریدینگ دیگه سطح زبانه به لغت اینا ربط زیادی نداره. 1100 رو اگه روزی 100 تا بخونی (می دونم خیلی زیاده،ولی وقتت هم کمه) می شه 11 روزه بستش. بقیه رو هم big book بزن. همون تست هارو بزنی کلی لغت یادمیگیری. یه هفته آخر امحتان هم بشین لغت هارو دوره کن. GRE high frequency رو هم حفظ کن.
من خودم اینطوری حفظ می کنم. توی excel لغت های که بلد نیستم رو می نویسم. جلوش معنی، ریشه، مترادف، مثال رو میارم. به همین آسونی. فقط همت م خواد. وقتی لغات رو بلدی می بینی اون امتحان که مشکل می شه گلابی!
منابع:
1100
Kaplan verbal workbook
Barrons GRE
همه اینا توی فروم با تلاش دوستان محترم مهیاست
یه کم جستجو می خواد.
siavashvahidi
08-06-2009, 06:30 PM
هیچ راهی نداره که نمرات قبلی تو کارنامه ثبت نشه؟
مثلا اگر کد دانشگاه هایی که قرار نمره به اونا فرستاده بشه رو پر کنیم باز هم کل سابقه امتحانات ما فرستاده خواهد شد؟
بله، نمرات شما در 5 سال اخیر (هر نمره ای، چه جدی چه آزمایشی) با هر بار ریپورت می ره واسه اون دانشگاه. راجه به تاثیرش هم دوستان بحث کردن.
Armik
08-07-2009, 12:27 AM
سلام به همه ی دوستان خوبم.یک سوال دارم اگر میشه جوابم رو بدید.من ielts خوندم و الانم می خوام gre شرکت کنم ولی برای قسمت رایتینگ جی آر ای هیچی بلد نیستم آخه می دونید که Essay های آیلتس بریتیش استایله و با استایل اسی های جی آر ای کاملا فرق می کنه. :'(
1.به نظر شما برای رایتینگ جی آر ای چکار کنم؟
2.سطح زبانم خوبه اگر از الان خودم بشینم برای جی آر ای آبان بخونم می تونم امیدی داشته باشم؟
sjjpo2002
08-07-2009, 12:35 AM
سلام
تو قسمت منابع GRE می تونید کتابها و sample هایی رو برای writing پیدا کنی
برا آبان هم اگه خیلی خوب بخونی می رسی. بدون تعارف بایستی 1000 تا لغت جدید رو بخونی. حالا خودت با شناختی که از خودت داری ببین می رسی یا نه
موفق باشی
alibme-1362
08-07-2009, 01:17 AM
سلام به همه ی دوستان خوبم.یک سوال دارم اگر میشه جوابم رو بدید.من ielts خوندم و الانم می خوام gre شرکت کنم ولی برای قسمت رایتینگ جی آر ای هیچی بلد نیستم آخه می دونید که Essay های آیلتس بریتیش استایله و با استایل اسی های جی آر ای کاملا فرق می کنه. :'(
1.به نظر شما برای رایتینگ جی آر ای چکار کنم؟
2.سطح زبانم خوبه اگر از الان خودم بشینم برای جی آر ای آبان بخونم می تونم امیدی داشته باشم؟
مشکلی نداره و وقت هم کم نیست، تو این فرصت میتونید رو موضوع های writing امتحان متمرکز بشید و کار کنید، مطمئنا اگه براش وقت بذارید با توجه به اینکه میگید زبانتون خوبه، میتونید تا امتحان به سطح قابل قبولی برسید
tiesto
08-08-2009, 12:40 PM
راجع به GRE:
شما برای اینکه بالای 400 بیاری باید حدود نصف سوال هارو جواب بدی، به عبارتی می شه 36 (با احتساب تراز شدن نمرت)
1100 رو باید کاملا بلد باشی. ممکن هست به نظر من با 1100 این نمره رو آورد. اگه بالاتر می خوای باید wordlist های دیگه رو هم حفظ کنی. سطح زبانت هم مهمه. یکی رو میبینی ریزینگ رو سریع می زنه، یکی دیگه از روش هم نمی تونه بخونه. ریدینگ دیگه سطح زبانه به لغت اینا ربط زیادی نداره. 1100 رو اگه روزی 100 تا بخونی (می دونم خیلی زیاده،ولی وقتت هم کمه) می شه 11 روزه بستش. بقیه رو هم big book بزن. همون تست هارو بزنی کلی لغت یادمیگیری. یه هفته آخر امحتان هم بشین لغت هارو دوره کن. GRE high frequency رو هم حفظ کن.
من خودم اینطوری حفظ می کنم. توی excel لغت های که بلد نیستم رو می نویسم. جلوش معنی، ریشه، مترادف، مثال رو میارم. به همین آسونی. فقط همت م خواد. وقتی لغات رو بلدی می بینی اون امتحان که مشکل می شه گلابی!
منابع:
1100
Kaplan verbal workbook
Barrons GRE
همه اینا توی فروم با تلاش دوستان محترم مهیاست
یه کم جستجو می خواد.
منظور از 1100 کتاب زیر است.؟
http://bookweb.kinokuniya.co.jp/bimgdata/FC0764138642.JPG
Armik
08-08-2009, 02:07 PM
بله همینه من هم همین رو خریدم.ولی به نظر من نقاط ضعف داره :(
gambooli
08-08-2009, 05:07 PM
بله همینه من هم همین رو خریدم.ولی به نظر من نقاط ضعف داره :(
چه نقاط ضعفي؟
ehsan99
08-09-2009, 12:40 PM
راجع به GRE:
منابع:
1100
Kaplan verbal workbook
Barrons GREهمه اینا توی فروم با تلاش دوستان محترم مهیاست
یه کم جستجو می خواد.
سلام
به نظر من تعیین آماری اینکه چند تا از هر قسمت میشه درست زد خیلی سخته. البته این تجربه شخصی منه که با زدن 27 سری تست کتاب بیگ بوک در شرایط مشابه آزمون و 7 سری تستهای خود ets به دست آوردم. اما به نظر من قسمت Reading رو همیشه میشه با خوندن درست سئوالات نمره آورد. کتاب 1100 به نظر من عالیه و به منابع شما من کتاب big book رو هم اضافه میکنم.
Armik
08-09-2009, 12:49 PM
چه نقاط ضعفي؟
سلام البته این نظر منه.مثلا الان ببینید معنی های هر لغت رو در غالب تمرین گفته.اینجوری خیلی وقت می گیره تا از دیکشنری معنی هر لغت رو پیدا کنیم بعد بیایم با اونجا مچ بکنیم.اگر مثل 504 لغت ها معنی شون همون جا وجود داشت به نظر من کارایی بالاتر می رفت. 8)یا مثلا اینکه این کتاب برای روزی 5 تا لغت تالیف شده اینجوری خیلی طول می کشه تا تموم بشه >:(من خودم الان دارم روزی 20 تاشو می خونم تا دو ماهه تموم بکنم.به نظر من ما ایرانیا روزی 100 تاش رو هم می تونیم بخونیم :D
nasri_me
08-09-2009, 01:06 PM
به نظر من حفظ کردن روزی 100 تا لغت از کتاب 1100 تقریبا محاله. اگه واقعا این توانایی را داری من بهت تبریک میگم.
400969
08-09-2009, 01:26 PM
سلام دوستان.
اقا چرا این 1100 انیقد گنده اش کردین من حساب کردم تقریبا 200 تاش مشترک با بارونز و 504 میمونه 900 تا که واقعا 200 تاشم خیلی راحته مثل:technology,automaton,adroit,malnutrition ...پس زیاد سخت نگیرین.
من خودم تو 2 ماه حفظش کردم البته بنظر من اگه قبل این کتاب (های ایسکول) رو بخونین خیلی بهتره.
موفق باشین
siavashvahidi
08-09-2009, 01:45 PM
به نظر من حفظ کردن روزی 100 تا لغت از کتاب 1100 تقریبا محاله. اگه واقعا این توانایی را داری من بهت تبریک میگم.
نظر شما کاملا محترم هست، ولی خود بنده دارم روزی 100 تا از Kaplan رو می خونم و می بینم که اصلا غیر ممکن نیست. البته توانایی افراد متفاوت هستش، عده ای نمی تونند لغت رو خارج از context یاد بکیرند. شما به جای اینکه 2 ماه وقت بذاری یه سری لغت رو بخونی (به نظر بنده البته) بهتره که 1ماهه تمومش کنی و توی یه ماهی که زیاد میاری 2-3 بار مرور کنی.
siavashvahidi
08-09-2009, 01:48 PM
سلام
به نظر من تعیین آماری اینکه چند تا از هر قسمت میشه درست زد خیلی سخته. البته این تجربه شخصی منه که با زدن 27 سری تست کتاب بیگ بوک در شرایط مشابه آزمون و 7 سری تستهای خود ets به دست آوردم. اما به نظر من قسمت Reading رو همیشه میشه با خوندن درست سئوالات نمره آورد. کتاب 1100 به نظر من عالیه و به منابع شما من کتاب big book رو هم اضافه میکنم.
حق با شماست دوست عزیز. من در واقع داشنم برای اون دوستمون یه حالتی تخمین می زدم. قبول دارم که نمی شه به این صورت پیش بینی کرد. در مورد reading هم صحیح می فرمایید ولی سرعت عمل برای ریدینگ واجبه، مثل تافل نمی شه اسکن کرد. باید سریع خوند و سوال ها اسنباطی هستن، به خاطر همین نکته سطح عمومی زبان اهمیت پیدا می کنه.
راستی توی متن پستم گفته بودم big book رو ولی یادم رفت توی منابع بیارم. :P
reza_a
08-09-2009, 02:03 PM
دوستان یه نکته ای. یکی از دوستان گفت 200 تا مشترک داره (که نکته خیلی خوبی بود، مرسی) پس می مونه 200 تا. اما کتاب 1100 اگه دقت کنید 1100 تا لغت نداره! 46 هفته 20 تاییه که میشه 920 تا. به این اگه 46 تا 4 تا، یعنی 184 تا idiom ( که احتیاجی به خوندنشون نیست برای GRE )هر هفته اش رو هم اضافه کنید میشه 1104 تا که فک کنم عنوان کتاب از اینجا باشه. اگه اشتباه می کنم تصحیح بفرمایید.
ضمن اینکه پیرو نظر دوستمون روزی هر چقدر که دوس داشته باشید می تونید حفط کنید. نکته مهم در خاطر موندن و روش درست دوره لغت هاست.
danialmdt
08-09-2009, 03:37 PM
سلام البته این نظر منه.مثلا الان ببینید معنی های هر لغت رو در غالب تمرین گفته.اینجوری خیلی وقت می گیره تا از دیکشنری معنی هر لغت رو پیدا کنیم بعد بیایم با اونجا مچ بکنیم.اگر مثل 504 لغت ها معنی شون همون جا وجود داشت به نظر من کارایی بالاتر می رفت. 8)یا مثلا اینکه این کتاب برای روزی 5 تا لغت تالیف شده اینجوری خیلی طول می کشه تا تموم بشه >:(من خودم الان دارم روزی 20 تاشو می خونم تا دو ماهه تموم بکنم.به نظر من ما ایرانیا روزی 100 تاش رو هم می تونیم بخونیم :D
کتاب تافل رهنما ! لغات کتاب 1100 رو کاملا استفاده کرده و برای هر لغت معانی مختلفی رو هم ارائه کرده . این کتاب شامل لغات کتاب essential و 504 هم میشه . البته گرامر هم داره که مال تافله. در کل لغاتش به نحوی ارائه شدن که دسترسی شما به دیکشنری رو به حداقل برسونه و سرعت مطالعه افزایش پیدا کنه. اینطوری میشه روزی دو سه هفتشو به راحتی مطالعه کرد ...
dreamer
08-09-2009, 05:13 PM
سلام
به نظر من 1100 تا اينقدر سخت نيس
درضمن هر كسي بنا به تمريني كه كرده ميتونه لغت حفظ كنه البته به نظر من
من اول با روزي 10تا 20 تا لغت شروع كردم اما نزديك امتحان راحت مي تونستم 100 تا لغت رو ياد بگيرم
400969
08-09-2009, 06:26 PM
سلام دوستان.
بنظر من بیشترین موفقیت تو وربال جی_ار_ای مربوط به بخش ریدینگه!!!!!!!!!!!!!!!
البته توانایی های همه یکسان نیست اما باور کنید بعد خوندن کتابهای 504و 1100وهای ایسکول شروع بخوندن روزنامه (IRAN NEWS &IRAN DAILY) و چند تا magazine کردم و می تونم بگم تو ریدینگ بیشتر مشکلاتم حل شده چون بیشتر لغات 504و1100 هر روز تو این روزنامه ها تکرار می شن و علاوه بر تسلط بر ریدینگ بخاط یادگیری بر پایه CENTERAL IDEA لغات در جملات شاید مشکل انتونیم(که هیچ تاکتیک خاصی بجز دامنه لغات بالا نداره)هم حل بشه.
خلاصه اینا تجربه های منه امیدوارم برا شمام مفید باشه.
gambooli
08-09-2009, 09:45 PM
براي قسمت reading و كامل كردن جاي خالي چي كار كنيم؟كسي تجربه داره كه چطور اين قسمت ها رو خوب جواب بديم؟؟
فقط لغت خوندن براي اين قسمت ها كافي نيست...
سلام
اين 7 سري تست چيه؟؟از كجا پيدا كنم؟
متن هاي شبيه reading رو از كجا پيدا كنيم؟غير از bigbook جاي ديگه هم پيدا ميشه؟كلا براي تمرين reading چي كار كنيم؟ :D
ممنون
dreamer
08-09-2009, 10:14 PM
با 400969 (و البته احسان اقا ) مثل هميشه موافقم
اين در حاليه كه تو يه پست در همين فروم خوندم كه دوستان بخش ريدينگ رو بيخيال مي شدن و شانسي مي زدن
شايد در ظاهر ريدينگ خيلي مصيبت باشه ولي مسلما با تمرين بيگ بوك مي شه راحت تستاشو زد
مخصوصا كه موضوع متن ها (نه خود متن )معمولا با اون چيزايي كه تو بيگ بوك هست مشابه است
مثلا من تاحالا كلي مطلب راجع به تاريخ خونده بودم يكي از متنهاي تو امتحانم شبيه اونا بود
موفق باشيد
ehsan99
08-10-2009, 02:47 PM
با 400969 (و البته احسان اقا ) مثل هميشه موافقم
اين در حاليه كه تو يه پست در همين فروم خوندم كه دوستان بخش ريدينگ رو بيخيال مي شدن و شانسي مي زدن
شايد در ظاهر ريدينگ خيلي مصيبت باشه ولي مسلما با تمرين بيگ بوك مي شه راحت تستاشو زد
مخصوصا كه موضوع متن ها (نه خود متن )معمولا با اون چيزايي كه تو بيگ بوك هست مشابه است
مثلا من تاحالا كلي مطلب راجع به تاريخ خونده بودم يكي از متنهاي تو امتحانم شبيه اونا بود
موفق باشيد
خیلی ممنون و شما لطف دارید.
نکته مهم به نظر من در زدن تستهای بیگ بوک اینه که شرایط دقیقا مشابه با شرایط امتحان باشه حتی تو پاسخ نامه های خود ETS تستها رو بزنید. من این کارو کردم و دقیقا تایم می گرفتم و 2 ساعت (4 بخش نیم ساعتی) زمان می دادم. فقط زمانی که تستها رو تموم می کردم رو یادداشت می کردم و سعی می کردم رکوردو بهتر کنم :)
برای تمرین Reading از کتاب بارونز و کاپلان هم میشه استفاده کرد. اون 7 سری یه مجموعه تسته که تو انقلاب دارن و یه بخشی از بیگ بوکه. اما من اونم زدم. کلا من تست زیاد زدم و نمره ام (800 و 450) مناسب بود. کتاب 1100 رو تا درس 40 خوندم. اما به نظر من reading خیلی نمره بیاره که همه می گفتن باید بی خیالش شد. چون در قمسن Antonym و analogy گزینه ها خیلی به هم نزدیکه . گاها شما معنی فارسیه یه کلمه رو می دونید اما اینقدر جوابهای دو گزینه شبیه میشه که درست زدن سخت میشه.
موفق باشید.
400969
08-10-2009, 07:30 PM
سلام دوستان .
در جوابGambooli.
دوست عزیز برای Analogyتا اونجایی که من خوندم بایستی یه جمله واسه stemکه داده شده بسازین و سپس گزینه های داده شده رو توش بذارین(دقیقا داخل همون جمله!!!!!!).هر کدوم صدق کرد جواب همونه البته اگه دیدین بیش از چند گزینه صدق می کنن بایستی جمله رو خاص تر کنین (جزئیاتشو زیاد کنین).
به مثال زیر که از کتاب پرینستون برداشتم توجه کنید.
DOLPHIN:MAMMAL
lava:insect
penguin:bird
sonnet:stanza
computer:machine
peninsula:island
related sentence for stem:
"a dolphin is a kind of mammal"
A,C,Eقطعا جواب نیستند اما دو تای دیگه در جمله صدق می کنن.حال برای اینکه بین این دو گزینه هم یکی رو انتخاب کنیم جمله را گسترش می دیم
"A dolphin is atype of mammal that lives in water"
حال براحتی می توان گفت که گزینه صحیح Bمی باشد.
البته این اولین حالت از 3 حالته که تو سوالات دیده می شه یعنی شما براحتی معنی تمام لغات رو بلدین.
موفق باشین
gambooli
08-10-2009, 09:06 PM
ممنون از راهنماييتون...
اينكه گفتين 3 حالت در analogy داريم يعني چي؟
400969
08-11-2009, 11:01 AM
با سلام.
یعنی اینکه:دو لغت داده شده در stem:
1)معنی هر دو رو می دونید (که در موردش دیروز نوشیم راحت ترین حالته)
2)معنی یکیشو می دونید(در این حالت به گزینه ها رجوع می کنید و با روش حذف به چند تا گزینه محدود می شید چون معمولا 2 یا 3 تا از گزینه ها لغاتشون هیچ ربطی(Analogy)به هم ندارندو سپس با گزینه های بجا مانده جمله می سازین و از گزینه ها به جواب می رسین)
3)معنی هیچ کدوم رو نمی دونید (در این حالت نیز مانند دومی عمل می کنید اما از بین گزینه های بجا مانده بایستی حدس بزنین، یعنی شانسی!!!!!!!)
موفق باشین
alivip
08-12-2009, 09:16 PM
فوری کمککک و راهنمایی
فردا اخرین مهلت ثبت نام Gre سنجش برای ابانه
من 2 بار دادم..اونموقع نمرم شد 1080
البته خوب تافل نداشتم و نخونده بودم
امسال می خوام برای امریکا و کاندا اقدام کنم تو مقطع دکتری
با توجه به فرصت باقی مانده برای اپلای
و اینکه من می خوام از الان 2 ماه وقت بزارم برای تافلی ای بی تی و نمره فعلی gre ایا شما جای من بودی دوباره امتحان می دادی
یه تئوری دیگه میگه تو که این نمره رو داری حالا بزار تافل رو بده اپلای کن..اگه گیر دادن برو دوبی gre بده...
یکی هم میگه دوباره واسه ابان امتحان بده
با توجه با اخرین مهلت فردا لطفا نظر بدین
hurricane
08-12-2009, 10:16 PM
فوری کمککک و راهنمایی
فردا اخرین مهلت ثبت نام Gre سنجش برای ابانه
من 2 بار دادم..اونموقع نمرم شد 1080
البته خوب تافل نداشتم و نخونده بودم
امسال می خوام برای امریکا و کاندا اقدام کنم تو مقطع دکتری
با توجه به فرصت باقی مانده برای اپلای
و اینکه من می خوام از الان 2 ماه وقت بزارم برای تافلی ای بی تی و نمره فعلی gre ایا شما جای من بودی دوباره امتحان می دادی
یه تئوری دیگه میگه تو که این نمره رو داری حالا بزار تافل رو بده اپلای کن..اگه گیر دادن برو دوبی gre بده...
یکی هم میگه دوباره واسه ابان امتحان بده
با توجه با اخرین مهلت فردا لطفا نظر بدین
به نظر من verbal چیزی نیست که بشه توی دو ماه در کنار تافل جمعش کرد. پیشنهاد من اینه که بیشتر روی تافل متمرکز بشین تا یه وقت از مینیمم ها پایین تر نشین. فکر می کنم لازم نیست دوباره امتحان بدین. البته اگه فکر می کنین وضعیتتون برای تافل خوبه و می تونین یکم برای GRE وقت بذارین و هیچ کار دیگه ای هم ندارین ، بهتره روی Quant کار کنین تا 800 بیارین (اگه قبلاً نیاوردین) و چند تا هم نمونه AW از کاپلان بخونین. اگه ارادشو دارین حتی 1100 رو هم می تونین شروع کنین. من خودم 1100 رو حدوداً یه ماهه مسلط شدم تازه اونم در کنار مطالعه برای تافل.
sjjpo2002
08-13-2009, 12:21 AM
همونطور که دوستمون گفت همه چی بستگی به وضعیت شما داره.
الان که شما می خوای برا امتحان آماده میشی حداقل باید 504 رو مسلط باشی و از لغات GRE هم تا حدودی پیش رفته باشی. اگه اینجوریه و روزی دو سه ساعت می تونی بخونی بهتره یه بار دیگه امتحان بدی.
اما اگه لغات رو تا حالا نخوندید، بهتره رو تافل متمرکز بشید. با یه دست نمیشه دو تا هندونه گرفت. شما تافل نمره بالا بیار تو کانادا خیلی جاها GRE هم نمی خوان :)
hamed_ghaedi
08-13-2009, 01:56 AM
سلام دوستان
من با صحبت های دوستان به این نتیجه رسیدم که با توجه به وقت کمم رو 2تا کتاب وقت کافی بذارم
اولیشو 1100 انتخاب کردم ولی برای دومی گیج شدم بلاخره کاپلن یا بارونز ؟
ممنون میشم همه نظرشون رو بدن
gambooli
08-13-2009, 03:10 AM
كاپلان و بارونز خيلي با هم فرقي ندارن...فقط يكيشو زودتر شروع كن ;)
400969
08-13-2009, 05:56 PM
سلام.
اقا بنظر من Quantرو از رو بارونز بخون وVocabاز رو کاپلان(بهترین منبع بنظر من کاپلانه چون همه کتابهای 504 و1100و ... رو یجا بطور منظم جمع کرده).
موفق باشین.
siavashvahidi
08-13-2009, 06:09 PM
سلام.
اقا بنظر من Quantرو از رو بارونز بخون وVocabاز رو کاپلان(بهترین منبع بنظر من کاپلانه چون همه کتابهای 504 و1100و ... رو یجا بطور منظم جمع کرده).
موفق باشین.
دوستان پیش کسوت هستن ولی بنده هم برای وربال کاپلان رو توصیه می کنم. اگه می خواید wordlist بزرگ بخونید البته. از بارونز خوشم نیومد. اگه می خواید wordlsit کوچک بخونید 1100 خوبه. ولی نظر من اینکه سر تمرین حل کردنش وقت نذارید.
هنوز سراغ کوانت نرفتم ولی شنیدم بارونز خوبه.
hppkm.y
08-14-2009, 09:54 PM
Q : 770
V : 520
AW : 3.5
با توجه به اینکه می خوام bioengineering اپلای کنم به خاطر 800 Q دوباره امتحان بدم ؟ دوستان اگر کمک کنند ممنون می شم
در ضمن من وقتی از سر جلسه اومدم بیرون خیلی رلضی بوده و فکر می کردم Q رو 100 % زدم . وقتی نمرمو دیدم شوک شدم ، امکان اعتراض هست؟
tnx in advance
ashrafi.alireza
08-16-2009, 01:50 AM
سلام دوستان
من واسه GRE چند تا کتاب خوندم تا حالا:
1-essential
504
1100
601
Barrons 3500
البته بارونز تا اواخر شهریور هنوز کار داره.کل مهر ماهم می خوام تست کار کنم،می خواستم بپرسم به نظرتون چند می شم GRE؟آیا یه ماه کافیه واسه تست تمرین کردن؟خودم 500 به بالا می خوام،برو بچه های با تجربه لطفا راهنماییم کنید.مرسی.
hppkm.y
08-16-2009, 09:56 AM
Dear friends
for god's sake, don't just visit, kindly let me have your opinion
ashrafi.alireza
08-16-2009, 11:55 AM
Dear friends
for god's sake, don't just visit, kindly let me have your opinion
دوست عزیزم این کاملا بستگی داره به اینکه رشتت چیه و کجا می خوای apply کنی.به نظر من خوبه ولی نه دیگه در حد مسلا stanford.حالا تو که تجربه داری نمرتم خوب شده به سواله من جواب بده:
سلام دوستان
من واسه GRE چند تا کتاب خوندم تا حالا:
1-essential
504
1100
601
Barrons 3500
البته بارونز تا اواخر شهریور هنوز کار داره.کل مهر ماهم می خوام تست کار کنم،می خواستم بپرسم به نظرتون چند می شم GRE؟آیا یه ماه کافیه واسه تست تمرین کردن؟خودم 500 به بالا می خوام،برو بچه های با تجربه لطفا راهنماییم کنید.مرسی.
sardarafra
08-16-2009, 04:27 PM
سلام
من تافل دارم
مي خوام ببينم ميشه 2 ماه فول وقت گذاشت واسه GRE و 450 گرفت؟
البته يه تار ديگه شركت كردم
800
270
3
اما اونموقع تافل نداشتم. ميشه كمك كنيد لطفا؟
ashrafi.alireza
08-16-2009, 05:10 PM
سلام
من تافل دارم
800
270
3
می تونی روزی 100 تا لغت حفظ کنی؟به نظر من 1100 رو بخون بعد هر چقدر تونستی بارونز.اگه خوب بخونی می شه ولی راحت نیست.
sjjpo2002
08-16-2009, 06:42 PM
سلام
من تافل دارم
800
270
3
البته منکر این نیستیم که داشتن نمره بالا در تافل مزیت حساب میشه اما همونطور که می دونید لغات GRE کاملا متفاوت هستند و شما مجبورید تقریبا 1000 تا لغت جدید یاد بگیری. یه حساب سر انگشتی اگه بکنیم شما تقریبا روزی 20 تا لغت جدید باید یاد بگیری. البته به شرطی که لغتهای خونده شده رو هم با مرور کردن در حافظتون حفظ کنید. خودتون بهتر از هر کسی می تونید قضاوت کنید.
karen
08-16-2009, 08:37 PM
Q : 770
V : 520
AW : 3.5
با توجه به اینکه می خوام bioengineering اپلای کنم به خاطر 800 Q دوباره امتحان بدم ؟ دوستان اگر کمک کنند ممنون می شم
در ضمن من وقتی از سر جلسه اومدم بیرون خیلی رلضی بوده و فکر می کردم Q رو 100 % زدم . وقتی نمرمو دیدم شوک شدم ، امکان اعتراض هست؟
tnx in advance
Dear friend,
your GRE mark is good and I guess if you have good academic status you can apply for even Stanford University.however, the conditions that each university considers would be different but your academic status is more important than your GRE result.therefore,I suggest you don't worry about your GRE result.but if your academic status is not suitable thus you will need higher mark in GRE maybe more than 1300 and 4.
also if you want to complain about your result,as I know, you can go to www.gre.org and pay the review fee around $55 for review in just analytical writing maximum 6 month after your exam.for further information,please go to official website.
Good Luck
hamed_ghaedi
08-18-2009, 09:38 PM
سلام دوستان
من رفتم کتاب کاپلن رو بگیرم دوتا کتاب کاپلن بودش : kaplan exam و kaplan verbal
این دو چه فرقی با هم دارند ؟
و کدومش اون کاپلن که همه میگن کاپلن کاپلن ؟!
ممنون
400969
08-19-2009, 12:28 PM
سلام دوست عزیز.
اصلیه یا همون کاپلن کاپلن شماkaplan EXAM اما دومی هم ورک بوکه لغته که مسلط باشی سر جلسه لغات رو درو می کنی.
موفق باشین
hamed_ghaedi
08-21-2009, 11:15 AM
بازم سلام
من این کتاب رو خریدم به نظرتون درسته ؟ همون کاپلن که همه میگن ؟
400969
08-21-2009, 06:47 PM
سلام.
اره حامد جان همینه!!!
از الان شروع کن که بدجور سنگینه این کتاب.
موفق باشی
F4RZ1N
08-25-2009, 04:58 PM
بازم سلام
من این کتاب رو خریدم به نظرتون درسته ؟ همون کاپلن که همه میگن ؟
این که ورک بوکه!
gambooli
08-28-2009, 08:19 PM
سلام...
من براي آبان دارم ميخونم.barron رو دارم ميخونم.تا حالا 5 سري اول bigbook رو زدم ولي واقعا احساس ميكنم اين كلماتي كه حفظ ميكنم هيـــــچ تاثيري نداره. خيلي از كلمه ها كه اصلا توي bigbook نيست. reading ها رو هم اصلا نميتونم بفهمم.نه متنشو نه سوالاشو!!!
كسي پيشنهادي داره چي كار كنم؟خودم كاملا گيج شدم...احساس ميكنم گول خوردم كه ميخوام GRE امتحان بدم.چون احساس ميكنم هر چي كلمه بخونم بازم فايده نداره
ممنون
سلام
من 2 آبان امتحان gre دارم و امروز 10/6 /88 تازه می خوام شروع کنم. سطح زبانم advance . نمی دونم چطور برنامه ریزی کنم و آیا با این فرصت نمره قابل قبولی میشه گرفت؟. شنیدم بعضی بچه ها با صحبت کردن با استاد مورد نظر دیرتر نمره gre را می فرستند و امتحان بهمن ماه رو میدن. این مطلب چقدر امکان داره پیش بیاد؟
advisor
09-03-2009, 12:40 AM
ba salam be hamegi. Bacheha man ye soal daram. aya daneshgahi dar US hast ke baraye reshteie electrical engineering nomreie GRE lazem nadashte bashe? rankesh ham mohem nist. kheili mamnun misham ke ye nafar age midune javabe mano bedeh.
من تا جائی که می دونم تمام دانشگاه های آمریکا برای graduate studies تمام رشته ها GRE یا gmat رو جزو requirement های خودشون ذکر می کنن.مگر شرایط خاص که این شرط رو waive کنن براتون.
gambooli
09-03-2009, 10:00 PM
براي قسمت وربال gre منابع زيادي معرفي شده...كاپلان و بارونز رو تقريبا همه معرفي كردن ...
دوستاني كه امتحان دادن و نمرشون خوب شده يا كسايي كه اين دو تا منبع رو كامل خوندن ميشه بگن فقط با خوندن اين منابع حدودا چند درصد كلمات رو سر امتحان بلد بودن؟ يعني چقدر كلمه جديد نسبت به اين دو كتاب توي امتحان مياد؟
ممنون
mbc711
09-03-2009, 10:45 PM
براي قسمت وربال gre منابع زيادي معرفي شده...كاپلان و بارونز رو تقريبا همه معرفي كردن ...
دوستاني كه امتحان دادن و نمرشون خوب شده يا كسايي كه اين دو تا منبع رو كامل خوندن ميشه بگن فقط با خوندن اين منابع حدودا چند درصد كلمات رو سر امتحان بلد بودن؟ يعني چقدر كلمه جديد نسبت به اين دو كتاب توي امتحان مياد؟
ممنون
والا یکی از دوستای من که الان بین ما نیست (=اونور آبه !!!) وربال رو 430 گرفته بود. منبع مطالعه اون همین دوتا کتاب بودن. کاپلان و بارونز
gambooli
09-03-2009, 11:35 PM
والا یکی از دوستای من که الان بین ما نیست (=اونور آبه !!!) وربال رو 430 گرفته بود. منبع مطالعه اون همین دوتا کتاب بودن. کاپلان و بارونز
ممنون
يعني با خوندن اين دو تا كتاب تازه آدم 430 ميگيره؟؟!!!
rf.ariyapour
09-04-2009, 01:15 AM
دوستان خیلی لطف میکنین اگه منو راهنمایی کنین. بچه ها من نزدیک 1.5 ماه هست که دارم خوب تافل رو میخونم واسه 3 آبان یا 25 october. روز قبلش 2 آبان یا 24 october هم GRE General دارم. چون به نظرم TOEFL اولویت اول رو داشت این مدت تماما واسه تافل میخوندم. اما الان فکر مینم که تافل رو به سطحی رسیدم که میتونم کنارش GRE رو هم بخونم. من میشه گفت اصلا از GRE خبر ندارم و حتی با قسمت های مختلف امتحان آشنا نیستم. چون اصلا وقت نکردم واسه GRE کار کنم. حالا می خواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم که من برای این که یه نمره متوسط و رو به بالا تو GRE بیارم تو این مدت 1.5 ماهه چه طور باید بخونم ،چی باید بخونم ،رو کدوم قسمتش بیشتر وقت بذارم بازدهی بیشتر میشه(نمره بهتر میارم). چه کتاب هایی رو به ترتیب بخونم.آیا خوندن واسه GRE میتونه واسه TOEFL من هم موثر باشه، یا برعکس خوندنم واسه تافل میتونه به GRE کمک کنه. مثلا بخش Writing در GRE مثل IBT هست و یا میشه از تجربیاتی که تو نوشتن انشا برای IBT به دست آوردم تو GRE هم استفاده کنم ؟
خیلی خیلی ممنونتون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
gambooli
09-04-2009, 01:54 AM
دوستان خیلی لطف میکنین اگه منو راهنمایی کنین. بچه ها من نزدیک 1.5 ماه هست که دارم خوب تافل رو میخونم واسه 3 آبان یا 25 october. روز قبلش 2 آبان یا 24 october هم gre general دارم. چون به نظرم toefl اولویت اول رو داشت این مدت تماما واسه تافل میخوندم. اما الان فکر مینم که تافل رو به سطحی رسیدم که میتونم کنارش gre رو هم بخونم. من میشه گفت اصلا از gre خبر ندارم و حتی با قسمت های مختلف امتحان آشنا نیستم. چون اصلا وقت نکردم واسه gre کار کنم. حالا می خواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم که من برای این که یه نمره متوسط و رو به بالا تو gre بیارم تو این مدت 1.5 ماهه چه طور باید بخونم ،چی باید بخونم ،رو کدوم قسمتش بیشتر وقت بذارم بازدهی بیشتر میشه(نمره بهتر میارم). چه کتاب هایی رو به ترتیب بخونم.آیا خوندن واسه gre میتونه واسه toefl من هم موثر باشه، یا برعکس خوندنم واسه تافل میتونه به gre کمک کنه. مثلا بخش writing در gre مثل ibt هست و یا میشه از تجربیاتی که تو نوشتن انشا برای ibt به دست آوردم تو gre هم استفاده کنم ؟
خیلی خیلی ممنونتون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
به نظر من تقريبا هيچ ربطي ندارن كه از يكي براي اون يكي استفاده كني...شايد يكم از لحاظ لغت با هم مشترك باشن...به نظر من اگه ميخواي در كنار تافل بخوني كتاب 1100 رو شروع كن. كتاب ديگه بخواي بخوني نميرسي تموم كني. البته نميشه با قطعيت گفت نصف نمره رو مياري...فقط شانست بيشتر ميشه
ولي در مورد رياضي يكم تمرين كني 800 مياري
tiesto
09-04-2009, 08:19 AM
دوستان من در قسمت Quantitative قسمت data analysis و مخصوصا قسمت نودار ها یعنی سوالات 21-25 Interpretation خیلی ضعیف هستم و خمیشه اکثر این 5 سوال رو غلط میزنم
کسی میتونه یک راه کاری برای من پیدا کنه؟؟
در ضمن کتاب بارونز ger رو هم کامل خوندم
ممنون
aa6864
09-04-2009, 09:41 AM
دوستان میخواستم بدونم لغات کتاب Vocabulary for the College Bound Student چقدر بدرد gre میخوره ؟من تازه میخوام برا gre بخونم و امتحانمم آبان سال دیگست!روشی که میخوام vocab بخونم اینه که 1100 رو فقط لغتاشو بخونم و College bound رو کامل.با این دو کتاب تا چند می شه زد؟
gambooli
09-04-2009, 05:12 PM
دوستان من در قسمت quantitative قسمت data analysis و مخصوصا قسمت نودار ها یعنی سوالات 21-25 interpretation خیلی ضعیف هستم و خمیشه اکثر این 5 سوال رو غلط میزنم
کسی میتونه یک راه کاری برای من پیدا کنه؟؟
در ضمن کتاب بارونز ger رو هم کامل خوندم
ممنون
منم دقيقا اين قسمت خيـــــــــلي مشكل دارم....كسي روش يا منبع مناسبي براي تمرين بيشتر سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ebsadeghian
09-05-2009, 08:45 AM
کتاب Nova را هم خیلیها برای ریاضیش تعریف می کنند، البته من نخواندم ولی بعد از بارونز کاملترین قسمت ریاضی را دارد.
tiesto
09-05-2009, 01:48 PM
کتاب nova را هم خیلیها برای ریاضیش تعریف می کنند، البته من نخواندم ولی بعد از بارونز کاملترین قسمت ریاضی را دارد.
چه جور کتابی هست؟
آموزشی یا فقط تست داره؟
از کجا میشه تهیه کرد ؟
tiesto
09-05-2009, 02:17 PM
چه جور کتابی هست؟
آموزشی یا فقط تست داره؟
از کجا میشه تهیه کرد ؟
اینم کتاب NOVA
http://rs151.rapidshare.com/files/44846489/Nova.pdf
kamyares67
09-05-2009, 03:19 PM
سلام دوستان.
من دقیقا 1 سال دیگه هم امتحان تافل دارم هم GRE.
1 ماه می شه که دارم برای هر 2 امتحان میخونم.
الآن دارم تو 1 روز 5 کلمه از 1100 (مثل برنامه ی خود کتاب 1100),6 کلمه از 504 ,5 کلمه از 601 و 2 درس از vocabulary in use رو میخونم.(به طور میانگین روزی 25 تا کلمه ی سخت)
با توجه به زمانی که دارم عملکردم چطوره؟
دیگه چه کتابای ضروری هست که بخونم؟
مرسی.
aa6864
09-05-2009, 03:35 PM
دوستان میخواستم بدونم لغات کتاب Vocabulary for the College Bound Student چقدر بدرد gre میخوره ؟من تازه میخوام برا gre بخونم و امتحانمم آبان سال دیگست!روشی که میخوام vocab بخونم اینه که 1100 رو فقط لغتاشو بخونم و College bound رو کامل.با این دو کتاب تا چند می شه زد؟
vtmesx
09-05-2009, 10:42 PM
سلام دوستان.
من دقیقا 1 سال دیگه هم امتحان تافل دارم هم GRE.
1 ماه می شه که دارم برای هر 2 امتحان میخونم.
الآن دارم تو 1 روز 5 کلمه از 1100 (مثل برنامه ی خود کتاب 1100),6 کلمه از 504 ,5 کلمه از 601 و 2 درس از vocabulary in use رو میخونم.(به طور میانگین روزی 25 تا کلمه ی سخت)
با توجه به زمانی که دارم عملکردم چطوره؟
دیگه چه کتابای ضروری هست که بخونم؟
مرسی.
سلام
من هنوز امتحان ندادم ولی 504 ، 1100 و Wordlist بارونز را خواندم و کمتر از دوماه دیگه GRE می دم و الان دارم تست می زنم.با توجه به نمونه سوالاتی که الان دارم می بینم نظرم را می گویم(با توجه به اینکه یکسال وقت دارید والبته سطح زبانتون هم نمی دانم):
کتاب 601 را بذار کنار و در عوض 1100 را زودتر بخوان.
vocabulary in use را ندیدم و از کسی هم (حتی چند نفر خارجی(هندی)) توصیه اش را نشنیدم.
من اگر جای شما بودم بعد از 1100 می رفتم سراغ Wordlist بارونز (در ضمن Wordlist تقریباً تمام لغت های 504 و 1100 را پوشش می دهد ولی متن برای کاربرد لغات ندارد) و آن را تدریجی در شش ماه آینده مسلط می شدم تا بعد از آن در کنار تافل فقط تست وربال می زدم و در ضمن AW هم تدریجی کار کنم. من به این نتیجه رسیدم که تنها با خواندن این لغت ها علی رغم اینکه زبانم هم نسبتاً خوبه نمی شه وربال را بالای 500 زد(با توجه به تست های BIGBOOk و وقت کم قسمت وربال امتحان) و خیلی باید زودتر شروع به تست زدن می کردم تا اکنون دچار کمبود وقت نشوم.
موفق باشید
advisor
09-06-2009, 06:04 PM
سلام
من هنوز امتحان ندادم ولی 504 ، 1100 و Wordlist بارونز را خواندم و کمتر از دوماه دیگه GRE می دم و الان دارم تست می زنم.با توجه به نمونه سوالاتی که الان دارم می بینم نظرم را می گویم(با توجه به اینکه یکسال وقت دارید والبته سطح زبانتون هم نمی دانم):
کتاب 601 را بذار کنار و در عوض 1100 را زودتر بخوان.
vocabulary in use را ندیدم و از کسی هم (حتی چند نفر خارجی(هندی)) توصیه اش را نشنیدم.
من اگر جای شما بودم بعد از 1100 می رفتم سراغ Wordlist بارونز (در ضمن Wordlist تقریباً تمام لغت های 504 و 1100 را پوشش می دهد ولی متن برای کاربرد لغات ندارد) و آن را تدریجی در شش ماه آینده مسلط می شدم تا بعد از آن در کنار تافل فقط تست وربال می زدم و در ضمن AW هم تدریجی کار کنم. من به این نتیجه رسیدم که تنها با خواندن این لغت ها علی رغم اینکه زبانم هم نسبتاً خوبه نمی شه وربال را بالای 500 زد(با توجه به تست های BIGBOOk و وقت کم قسمت وربال امتحان) و خیلی باید زودتر شروع به تست زدن می کردم تا اکنون دچار کمبود وقت نشوم.
موفق باشید
شما تافل چندی شدی؟الان که این لیست ها رو خوندی big book چند می زنی؟
vtmesx
09-07-2009, 02:57 AM
سلام
تافل اردیبهشت دادم بخش Reading را 63 از 67 شدم.
نصفی از تست های Bigbook را بیشتر نزدم میانگینش هم حدوداً 490 است.البته هنوز Wordlist را مسلط نیستم اما مهمترین مشکلی که در زدن تست ها دارم کم آوردن وقت در قسمت وربال است که باعث می شه بخشی از سوالات reading را از دست بدهم
اگه راهنمایی به نظرتون می رسه ممنون می شم
imand
09-07-2009, 07:33 AM
سلام. درخواست فوری! (این سوال رو در یک بحث دیگه هم پرسیدم: قابل توجه مدیران، حذفش نکنید لطفا!)
دوستان به نظر شما اگر بخوام برای fall 2010 برای آمریکا اپلای کنم و بخوام GRE بدم، برای همین امتحان PBT آبان ماه اقدام کنم؟ (ظاهرا اصفهان جا داره!) یا بذارم دو سه ماه دیگه CBT GRE رو توی یک جایی مثل ترکیه یا دبی امتحان بدم. البته بد نیست نکاتی رو بگم:
- فکر می کنم Q خوب بلد باشم و با کمی خوندم برم بالای 800 اما Verbal افتضاح!
- تازه می خوام شروع کنم به خوندن کتاب بارونز!! ( ;
_ حتما می خوام برای پاییز 2010 اپلای کنم.
negar123
09-07-2009, 12:47 PM
سلام.
من تازه متوجه شدم که یه سری از دانشگاه های کانادا نیاز به نمره GRE دارن(رشته مهندسی برق-کامپیوتر). من قصد اپلای برای آمریکا را نداشتم و برای همین برای ثبت نام GRE اقدام نکردم. حالا موندم چی کار کنم. به مرکز اصفهان زنگ زدم گفت برای 2 آبان ثبت نام می کنیم اما باید 60 تومن جریمه بدی. من هیچی در مورد GRE نمی دانم. می ترسم هم جریمه را بدهم و هم امتحان را خراب کنم. البته به تازگی PBT دادم که به نظرم خوب بود و راحت بالای 620 را میارم. نظرتون چیه؟
من را راهنمایی کنید.ممنون
برای نمره حدود 400توی verbal حدودا چه قدر زمان لازمه؟به امتحان 2 آبان می شه رسید؟
یک نمونه سوال GRE از نت پیدا کنید و سطح خودتونو بسنجید . بنظر من شمایی که PBT خوب دادی ممکنه بتونی GRE هم خوب بدی . فوقش اینه که خراب میشه که دوباره امتحان میدید . حیفه که پذیرشو از دست بدید . اگر الان پذیرش حتمی خاصی ندارید بزارید برای ترم بعد apply کنید تا اون موقع هم نمره عالی GRE کسب خواهید کرد .
موفق باشید
vtmesx
09-08-2009, 03:07 AM
سلام. درخواست فوری! (این سوال رو در یک بحث دیگه هم پرسیدم: قابل توجه مدیران، حذفش نکنید لطفا!)
دوستان به نظر شما اگر بخوام برای fall 2010 برای آمریکا اپلای کنم و بخوام GRE بدم، برای همین امتحان PBT آبان ماه اقدام کنم؟ (ظاهرا اصفهان جا داره!) یا بذارم دو سه ماه دیگه CBT GRE رو توی یک جایی مثل ترکیه یا دبی امتحان بدم. البته بد نیست نکاتی رو بگم:
- فکر می کنم Q خوب بلد باشم و با کمی خوندم برم بالای 800 اما Verbal افتضاح!
- تازه می خوام شروع کنم به خوندن کتاب بارونز!! ( ;
_ حتما می خوام برای پاییز 2010 اپلای کنم.
سلام
به نظر من اگر از لحاظ Deadline دانشگاه هایی که می خواهید apply کنید با مشکل مواجه نمی شوید (البته بعضی اشان را می توان راضی کرد تا چند هفته بعد از deadline نمره برسد) و رفتن به خارج برای امتحان دردسری برایتان ندارد خوب دیرتر امتحان بدهید تا بیشتر بخوانید اتفاقاً GRE CBT تعداد سوالاتش نصف PBT است و سر امتحان کمتر خسته می شوید و لذا امکان بهتر شدن نمره اتان بیشتر است
موفق باشید
vtmesx
09-08-2009, 03:25 AM
برای نمره حدود 400توی verbal حدودا چه قدر زمان لازمه؟به امتحان 2 آبان می شه رسید؟
سلام
به نظر من خیلی بستگی به سطح زبانتان و وقتی که می گذارید دارد. پیشنهاد من این است که ابتدا چند Diagonistic Test در وقت بزنید (مثلاً از BIGBOOK یا PowerPrep ETS) و ببینید میانگین نمره اتان چند می شود (من زیاد شنیدم که حدود نمره امتحان در شرایط نرمال را اینگونه بدست خواهید آورد).
اگر زبانتان خیلی خوب نباشد و بخش Reading و Sentence را خیلی خوب نمی زنید ببینید آیا می توانید در کمتر از یک ماه مثلاً کتاب 1100 را مسلط شوید و در ضمن تست هم کار کنید تا در دو بخش دیگر بویژه antonym خودتان را سریعتر تقویت کنید
موفق باشید
400969
09-08-2009, 09:41 PM
سلام.
نگران نباشین جی-ار-ای امتحان راحتیه.
ریاضیش خیلی راحته که براتون مهمتره چون فنی هستین و باید 800بگیرین چون کمتر از این برای کانادا کارتونو سخت می کنه!!!!!!!!!!!!
اما لغات برای بالاتر از 450 یه کم دایره لغت وسیع مس خواد در کل مجموع 1200 بگیرین خوبه.
می تونین.
موفق باشین
tiesto
09-09-2009, 10:18 PM
سلام
من میخواهم برای رشته عمران پذیرش بگیرم
آیا این درست که من فقط به نمره 800 Q نیاز دارم و بخش وربال زیاد برام مهم نیست؟؟
برای حداقل 300 وربال بهترین کار چیه؟
یعنی اول برم کدوم قسمت وربال رو بزنم یا کلا چندتا تست درست بزنم 300 رو میگیرم؟؟
ممنون
vtmesx
09-10-2009, 07:26 PM
سلام
من میخواهم برای رشته عمران پذیرش بگیرم
آیا این درست که من فقط به نمره 800 Q نیاز دارم و بخش وربال زیاد برام مهم نیست؟؟
برای حداقل 300 وربال بهترین کار چیه؟
یعنی اول برم کدوم قسمت وربال رو بزنم یا کلا چندتا تست درست بزنم 300 رو میگیرم؟؟
ممنون
سلام
در مورد سوال اولت این نظر شخصی و بنا به تشخیص خودم از نتایج دیگران است: ارزشش بین دانشگاه های مختلف تفاوت می کند، اما با توجه به رقابتی بودن گرفتن پذیرش، و اینکه Quant را اکثراً بالا می زنند وجه تمایز بین دانشجویان از لحاظ نمره GRE در بخش وربال مشخص می شود که ظاهراً بیشتر در ایران اهمیت آن را نادیده می گیرند.
مثلاً کسی که از دانشگاه 20ام با نمره پایین وربال GRE پذیرش گرفته و تصورش بر بی اهمیتی GRE است شاید با نمره بالاتر از ده دانشگاه اول پذیرش گرفته بود (یکی از دوستان با معدل زیر 16.5 که مهندسی هم خوانده بود و بدون مقاله ولی با GRE بالای 1500 از دانشگاه پنجم ششم در همان رشته پذیرش گرفته بود در حالیکه دوستان نزدیک خودم در همان سال با معدل حدود 18.5 پذیرش نگرفته بودند)
با توجه به منابعم اگر رنج نمره ای وربال شرکت کنندگان GRE در این ده سال تغییر محسوسی نکرده باشد با صحیح زدن بالای 9 یا 8 سوال از مجموع 76 سوال نمره اتان 300 یا بالاتر می شود
اگر در حد Reading تافل خوب باشید براحتی از قسمت Reading & Sentence نمره می گیرید
kasparov
09-12-2009, 02:35 PM
سلام دوستان عزيز يه مشاوره حرفهاي و جامع با توجه به شرايط زير ميخوام
بايد حتما حداقل 1160 بيارم به طوري كه q حداقل 790 بشم و 2 آبان هم امتحان دارم
سطح لغت:504+Kaplan top 200 words+essential TOEFL
تا موقع امتحان هم كاري ندارم جز GRE
حالا حرفهايهاش بفرمايند چه كنم كه V رو بالاي 360 بشم
در مورد ريدينگش هم توضيح بدين (من ريدينگم خوبه تو ايلتس 7.5 شدم اما روشي كه در ايلتس استفاده ميكردم اينجا به نظر جواب نميده)
amirkh
09-13-2009, 10:37 AM
سلام دوستان
میخوام بدونم قانون برگزاری امتحان این اجازه رو میده که هر دو سری (60) سوال های ریاضی را پشت سر هم جواب داد؟ و بعدش رفت سراغ وربال!
mohmad0014
09-13-2009, 11:34 PM
سلام دوستان
میخوام بدونم قانون برگزاری امتحان این اجازه رو میده که هر دو سری (60) سوال های ریاضی را پشت سر هم جواب داد؟ و بعدش رفت سراغ وربال!
نه , ابتدا سوالات ریاضی بعد وربال سپس باز ریاضی بعد وربال .
mohmad0014
09-13-2009, 11:40 PM
سلام دوستان عزيز يه مشاوره حرفهاي و جامع با توجه به شرايط زير ميخوام
بايد حتما حداقل 1160 بيارم به طوري كه q حداقل 790 بشم و 2 آبان هم امتحان دارم
سطح لغت:504+Kaplan top 200 words+essential TOEFL
تا موقع امتحان هم كاري ندارم جز GRE
حالا حرفهايهاش بفرمايند چه كنم كه V رو بالاي 360 بشم
در مورد ريدينگش هم توضيح بدين (من ريدينگم خوبه تو ايلتس 7.5 شدم اما روشي كه در ايلتس استفاده ميكردم اينجا به نظر جواب نميده)
به نظر من Big Book رو شروع کن به خوندن برای قسمت وربال خیلی مفید هست تمام لغاتش را حفظ کنی حتما بالای 500 هستی
bitabita
09-16-2009, 08:07 PM
Hello everyone,
I have aproblem, I shouldtake GRE general as soon as possible. I am in USa and hav afull time job. I do not have enough time to study full time. I have a very strong CV. I need a good GRE result to get admision from high level Universities. Please guide me how I can study for GRE.
Thank you very much.
reza_a
09-16-2009, 10:53 PM
Hello everyone,
I have aproblem, I shouldtake GRE general as soon as possible. I am in USa and hav afull time job. I do not have enough time to study full time. I have a very strong CV. I need a good GRE result to get admision from high level Universities. Please guide me how I can study for GRE.
Thank you very much.
hi, it's so amazing that u r in US and ask from us in Iran for GRE...by the way most of us have the test , paper one, in October.
for verbal part the most common books here are GRE Barron's,kaplan, and big book tests, wich is published by ETS. for quantitative, kaplan is good again and also offcial guid of ETS. for writing I don't have any idea, but still kaplan is reliable.
you can have access to lots of test, actual ones, in big book.
all the best
7912157021
09-17-2009, 06:42 PM
دوستان عزیز وضعیت من خیلی اضطراری است لطفا زودتر جواب بدید
من می خوام واسه Fall 2011 اپلای کنم. من باید حتما آبان یا اسفند 88 امتحان GRE بدم یا اگر آبان سال 89 هم امتحان GRE بدم به ددلاین ها می رسم. ساده تر بگم:
من می خوام واسه ّFAll 2011 اپلای کنم، اگر آبان سال دیگه (1389) امتحان GRE بدم به ددلاین ها می رسم؟
mohmad0014
09-17-2009, 07:13 PM
من می خوام واسه Fall 2011 اپلای کنم. من باید حتما آبان یا اسفند 88 امتحان GRE بدم یا اگر آبان سال 89 هم امتحان GRE بدم به ددلاین ها می رسم. ساده تر بگم:
من می خوام واسه ّFAll 2011 اپلای کنم، اگر آبان سال دیگه (1389) امتحان GRE بدم به ددلاین ها می رسم؟
بستگی به دانشگاه ها دارد ولی تعدادی را صد در صد از دست خواهید داد
vtmesx
09-17-2009, 07:14 PM
سلام
صد در صد
وضعیت شما اگه اضطراریه پس دیگه ما ...!!!!!!!!
7912157021
09-17-2009, 07:54 PM
سلام
یعنی باید اسفند GRE بدم؟
gambooli
09-17-2009, 08:18 PM
صد در صد؟؟؟پس من كه آبان امتحان ميدم كدوم uni ها رو از دست ميدم؟ميشه مستند بگيد؟
ممنون
vtmesx
09-17-2009, 09:36 PM
سلام مجدد
دوستان گرامی، من پاسخ آقای mohmad0014 را ندیده بودم . ابتدا در مورد خودم، منظور من از صد در صد این بود که هیچ مشکلی برای امتحان دادن GRE در آبان سال دیگه وجود ندارد. حداقل برای رشته های مهندسی مثل مکانیک که من در حدود 70 دانشگاه اول را چک کردم زودترین Deadline موجود، برای application با فاند، اول دسامبر بود که حدود حداقل 45 روز بعد از امتحان GRE آبان خواهد بود در حالیکه ریپورت نمره GRE بعد از یک ماه یا زودتر امکان پذیر خواهد بود.بر فرض محال که کمی هم دیرتر شود بعلاوه بسیاری از دانشگاهها در صورت مکاتبه موافقت خواهند کرد که شما چند روز (حتی تا دو هفته) نمره اتان (چه تافل و چه GRE) دیرتر از Deadline برسد.
حال اگر اشتباه می کنم آقا mohmad0014 لطفاً بیشتر توضیح دهند و چند دانشگاه به عنوان مثال ذکر کنند
mohmad0014
09-17-2009, 10:49 PM
سلام مجدد
دوستان گرامی، من پاسخ آقای mohmad0014 را ندیده بودم . ابتدا در مورد خودم، منظور من از صد در صد این بود که هیچ مشکلی برای امتحان دادن GRE در آبان سال دیگه وجود ندارد. حداقل برای رشته های مهندسی مثل مکانیک که من در حدود 70 دانشگاه اول را چک کردم زودترین Deadline موجود، برای application با فاند، اول دسامبر بود که حدود حداقل 45 روز بعد از امتحان GRE آبان خواهد بود در حالیکه ریپورت نمره GRE بعد از یک ماه یا زودتر امکان پذیر خواهد بود.بر فرض محال که کمی هم دیرتر شود بعلاوه بسیاری از دانشگاهها در صورت مکاتبه موافقت خواهند کرد که شما چند روز (حتی تا دو هفته) نمره اتان (چه تافل و چه GRE) دیرتر از Deadline برسد.
حال اگر اشتباه می کنم آقا mohmad0014 لطفاً بیشتر توضیح دهند و چند دانشگاه به عنوان مثال ذکر کنند
من منظورم امتحان اسفند بود که به خیلی از ددلاین ها نمی رسد
7912157021
09-18-2009, 03:56 AM
دوستان سلام
پس بنابراین اگر من آبان امتحان بدم هیچ مشکلی پیش نمیاد از نظر رسیدن به ددلاینها.
درست می گم؟
Please F1 me
vtmesx
09-18-2009, 05:39 PM
بازم سلام
نه عزیز، به ددلاینی نرسیدی با من
Dear all
As I am going to apply for the PHD (December 2009), I need to take the GRE exam. Unfortuanly, I have just two month to invest on it. I have studied my master degree in Sweden where the teaching language is English. Therefore, I guess I have the basic knowledge in English, although it seems to be not adequate for GRE. Regarding my available short period of time, how should I study for GRE to get the most out of it?
Your advices are highly welcomed. Thank you,
Youness
Dear all,
As I am going to apply for the PHD (December 2009), I need to take the GRE exam. Unfortunately, I only have 40 days to invest on it. I have studied my master degree in Sweden where the teaching language is English. Therefore, I guess I have a basic knowledge in English, although it seems to be not adequate for GRE. I took a verbal sample test and it turned out to be dramatically disappointing. I even did not finished the test. I also took a quantitative sample test and I just answered 20% of questions correctly.
I am going to apply for University of Maryland and the requested Q+V is 1200 or more. Regarding my available short period of time, how should I study for GRE to get the most out of it?
Your advices are highly welcomed. Thank you,
Youness
vtmesx
09-23-2009, 04:03 AM
سلام
من در مورد اینکه چقدر می توانید در این مدت در V پیشرفت کنید نظری ندارم ولی با توجه به وضعیتتان در Q بویژه اگر مهندسی می خوانید تمرکزتان را روی تست زنی در Q باشد تا حدود 800 در Q بیاورید مطمئناً با توجه به این زمان آنقدر که در Q می توانید پیشرفت کنید در V نمی توانید و بقدر Q هم اهمیت ندارد. اگر دیدید پیشرفتتان در Q خوب بود و وقت دارید تا جایی که وقتتان اجازه می دهد لغات پرکاربردتر GRE بخوانید( مثلاً از بارونز یا کاپلان ابتدا wordlist 50 تایی، وقت زیاد اورید worldlist 200تایی و ...) در ضمن هرچه می توانید تست بزنید تا مشکل وقتتان بهبود یابد
این هم بگم که با توجه به تجربیات دوستام خیلی نگران Minimum requirement دانشگاهها از لحاظ نمره GRE نباشید چون می دانند شما زبان مادری اتان English نیست اگر در بقیه موارد قوی باشید در V و AW تخفیف می دهند سعی کنید در Q بالا شوید
kasparov
09-23-2009, 07:22 PM
سلام دوستان عزيز يه سوال در مورد برنامه ريزي براي يك ماه باقي مانده تا امتحان
به نظر شما بهتر است كه 3500 لغت بارنز يا 3000 grebible رو مطالعه كنم يا لغات bigbook را استخراج كنم و مطالعه كنم (بر فرض اينكه تا امتحان بتونم حفظ كنم). نكته اينه كه از لحاظ تعداد لغات تقريبا يكسان ميشه فقط استخراج لغت از bigbook وقت زيادي ميگره. نظرتون چيه؟
gambooli
09-23-2009, 08:01 PM
سلام دوستان عزيز يه سوال در مورد برنامه ريزي براي يك ماه باقي مانده تا امتحان
به نظر شما بهتر است كه 3500 لغت بارنز يا 3000 grebible رو مطالعه كنم يا لغات bigbook را استخراج كنم و مطالعه كنم (بر فرض اينكه تا امتحان بتونم حفظ كنم). نكته اينه كه از لحاظ تعداد لغات تقريبا يكسان ميشه فقط استخراج لغت از bigbook وقت زيادي ميگره. نظرتون چيه؟
به نظر من تموم كردن لغات در 1 ماه كاري نداره.اماااااااا ...وقتي يه بار ديگه از اول شروع كني ميبيني هيچ كدوم يادت نمونده!مگه اينكه واقعا تو زمينه حفظ كردن نابغه باشي.با اينكه بعضي از لغتهاي barrons كاملا معموليه ولي به هر حال با نزديك 3500 تا لغت طرفي.
به نظر من 1100 رو شروع كن كه حدود 800 تا لغت از اون 3500 تا رو پوشش ميده. لغتهاي high frquency تو كتابهاي ديگه. و شروع كن لغتهاي bigbook رو تو متن بخون و ياد بگير.ريشه هاي لغتها رو هم بخوني بد نيست.
با مخ بنده 1 ماه براي wordlist خوندن جواب نميده.شما رو نميدونم...
برنامه كاملي نيست.ولي براي 1 ماه همين هم خوبه.
dr_hesabi_00
09-23-2009, 11:43 PM
با عرض سلام. من برای GRE 26 دی 88 ثبت نام کردم و می خوام که یه جوری برنامه ریزی کنم که این نمرات رو بگیرم( Verbal:700,Quant:800,Anal:5). تقریبا 3 ماه وقت دارم. سطح زبانم هم به اندازه PBT با نمره 510 هست. روزانه 6 ساعت هم وقت دارم. لطفا بهم کمک کنید یک برنامه جامع تهیه کنم، بطوری که بدونم دقیقا چه منابعی رو کار کنم، و هرمنبع تقریبا چقدر وقت میگیره؟ کدومشون اولویت داره؟ (* راستی بهمن هم باید امتحان تافل بدم، اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگین).(راسته میگن آمریکا فاند رو بر اساس نمره GRE میده؟) ممنون
dr_hesabi_00
09-23-2009, 11:45 PM
لطفا دوستانی که پیشنهاد میدن، بگن خودشون با برنامه ای که اجرا کردن، چه نمراتی آوردن. ممنون
سلام
من در مورد اینکه چقدر می توانید در این مدت در V پیشرفت کنید نظری ندارم ولی با توجه به وضعیتتان در Q بویژه اگر مهندسی می خوانید تمرکزتان را روی تست زنی در Q باشد تا حدود 800 در Q بیاورید مطمئناً با توجه به این زمان آنقدر که در Q می توانید پیشرفت کنید در V نمی توانید و بقدر Q هم اهمیت ندارد. اگر دیدید پیشرفتتان در Q خوب بود و وقت دارید تا جایی که وقتتان اجازه می دهد لغات پرکاربردتر GRE بخوانید( مثلاً از بارونز یا کاپلان ابتدا wordlist 50 تایی، وقت زیاد اورید worldlist 200تایی و ...) در ضمن هرچه می توانید تست بزنید تا مشکل وقتتان بهبود یابد
این هم بگم که با توجه به تجربیات دوستام خیلی نگران Minimum requirement دانشگاهها از لحاظ نمره GRE نباشید چون می دانند شما زبان مادری اتان English نیست اگر در بقیه موارد قوی باشید در V و AW تخفیف می دهند سعی کنید در Q بالا شوید
vtmesx, thank you for your great advice.
If I want to pick just one book form the following, which one should I pick? Barron's GRE (http://www.amazon.com/Barrons-GRE-Sharon-Weiner-Green/dp/0764142003/ref=cm_cr_pr_product_top), Kaplan GRE Exam 2009 Comprehensive Program (http://www.amazon.com/Kaplan-Exam-2009-Comprehensive-Program/dp/1419552058/ref=cm_cr_pr_product_top), Kaplan GRE Exam 2010: Strategies, Practice, and Review (http://www.amazon.com/Kaplan-GRE-Exam-2010-Strategies/dp/1419552961/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=books&qid=1253842940&sr=8-3), and Cracking the GRE! I almost just have 40 days for studying and I am a total freshman in GRE, so I will end up with this only book.
Thank you for your advices,
Youness
vtmesx
09-25-2009, 03:14 PM
سلام
من GRE Barrons را ترجیح می دم . اما برای V بارونز به جز Wordlist 3500 تایی فقط یک Wordlist 333 تایی داره اگه نمیرسید 333 تا بخوانید PDF کتاب Kaplan- GRE Verbal Workbook (البته بدون اکثر تمریناتش) از rapidshare یا... (فکر کنم بچه ها در همین فروم هم گذاشته باشند) را دانلود کنید که در آن دسته بندی لغاتش 12 تایی 32 تایی ، 52تایی و 200 تایی است
موفق باشید
negin.di
09-25-2009, 03:38 PM
دوستان من یک سوال دارم...
بهترین شیوه برای برخورد با سوالات reading در امتحان GRE چیه ؟
کسی تجربه شخصی یا راهنمایی برای بهتر زدن reading ها داره؟
ممنون...
mohmad0014
09-25-2009, 06:55 PM
دوستان من یک سوال دارم...
بهترین شیوه برای برخورد با سوالات reading در امتحان GRE چیه ؟
کسی تجربه شخصی یا راهنمایی برای بهتر زدن reading ها داره؟
ممنون...
بارونز و کاپلان توصیه های بسیار خوبی در این مورد کرده اند که حتما مطالعه فرمایید
tiesto
09-27-2009, 12:04 AM
سلام
من میخواستم بدونم قسمت writing در GRE چقدر مهم هست؟
آیا دانشگاه ها به این قسمت توجه دارند و برای رشته های فنی مهم هست؟
و نمره اش از چند تا چنده؟؟
ashkan_mc
09-27-2009, 01:38 AM
با درود ...
دوستان به نظر شما برای کسب نمرۀ 400 تو قسمت verbal خوندن نصف اون 3500 تا لغت کتاب بارنز کافیه ؟؟؟ به همراه کار کردن نمونه سوالات کاپلان ؟؟؟ البته با توجه به این وقت 1 ماه باقی مونده ؟؟؟
من روی کتاب های 1100 و essential words for GRE تمرکز کردم ... خوبه ؟؟؟
ashkan_mc
09-27-2009, 06:52 PM
خبری از کمک و راهنمایی نیست ؟؟؟
vtmesx
09-27-2009, 09:49 PM
با درود ...
دوستان به نظر شما برای کسب نمرۀ 400 تو قسمت verbal خوندن نصف اون 3500 تا لغت کتاب بارنز کافیه ؟؟؟ به همراه کار کردن نمونه سوالات کاپلان ؟؟؟ البته با توجه به این وقت 1 ماه باقی مونده ؟؟؟
من روی کتاب های 1100 و essential words for GRE تمرکز کردم ... خوبه ؟؟؟
سلام
من خودم هنوز امتحان ندادم ولی طبق اطلاعات دریافتی:p تستهای وربال Bigbook درحد وربال امتحان هست لذا با زدن چندتا از آنها در وقت می توانید جواب سوال خود را بگیرید البته به سطح زبانتان هم خیلی بستگی دارد اگر reading ,sentence completion را خوب بزنید برای 400 همینها هم زیادند
ashkan_mc
09-27-2009, 10:26 PM
سلام
من خودم هنوز امتحان ندادم ولی طبق اطلاعات دریافتی:p تستهای وربال Bigbook درحد وربال امتحان هست لذا با زدن چندتا از آنها در وقت می توانید جواب سوال خود را بگیرید البته به سطح زبانتان هم خیلی بستگی دارد اگر reading ,sentence completion را خوب بزنید برای 400 همینها هم زیادند
دم شما گرم بابت کمکت ... فقط یه لطفی می کنی بگی آیا e book این big book رو داری یا نه ؟؟؟ یا از جایی میشه پیدا کرد ؟؟؟
این big book مثل work book کاپلان نمونه سوال داره فقط ؟؟؟
mohmad0014
09-27-2009, 10:36 PM
فقط یه لطفی می کنی بگی آیا e book این big book رو داری یا نه ؟؟؟ یا از جایی میشه پیدا کرد ؟؟؟
این big book مثل work book کاپلان نمونه سوال داره فقط ؟؟؟
می توانند قسمت وربال را از این لینک http://applyabroad.org/forum/showthread.php?t=324 و Quantitative را از این لینک http://applyabroad.org/forum/showthread.php?t=5406 دانلود کنند.
tiesto
09-27-2009, 11:25 PM
سلام
لطفا راهنمایی کنید
sjjpo2002
09-28-2009, 02:20 PM
سلام
می خواستم بدونم برای قسمت verbal مخصوصا analogies سوالات امتحانات اخیر مشابه تستهای big book هست یا نه؟ منظورم اینه که ممکنه عین همون سوال رو دوباره بدن؟
الان من لغات رو از کتاب بارونز خوندم ولی تمرینهای جالبی برای analogies نداره. لطفا اگه پیشنهادی برای تمریناتی که پاسخ تشریحی داشته باشه دارید بگید
ir_ma
09-28-2009, 04:09 PM
با عرض سلام. من برای GRE 26 دی 88 ثبت نام کردم و می خوام که یه جوری برنامه ریزی کنم که این نمرات رو بگیرم( Verbal:700,Quant:800,Anal:5). تقریبا 3 ماه وقت دارم. سطح زبانم هم به اندازه PBT با نمره 510 هست. روزانه 6 ساعت هم وقت دارم. لطفا بهم کمک کنید یک برنامه جامع تهیه کنم، بطوری که بدونم دقیقا چه منابعی رو کار کنم، و هرمنبع تقریبا چقدر وقت میگیره؟ کدومشون اولویت داره؟ (* راستی بهمن هم باید امتحان تافل بدم، اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگین).(راسته میگن آمریکا فاند رو بر اساس نمره GRE میده؟) ممنون
dr_hesabiعزیز
جواب بیشتر سوالات شما در همین پست هست کافیست وقت بذارید وبخونید اما منابع مجمل ازین قراره:
1100بارونز + gre barons + big book+ kaplan verbal work book
ضمنا بنظر بعید میرسه با فرصت و پایه زبانی که شما دارید نتایجی در حد انتظارتتون را کسب کنید(در بخش وربال و رایتینگ)
بعنوان مثال بهGRE Scores بعضی top studentsهای رشته فیزیک در دانشگاههای رده 1_5 توجه کنید:!!
Q: 800V: 720 W: 5.5
Q: 800 V: 650 W: 4.5
Q: 800 V: 780 W: 5.5
BEHNAM1986
09-28-2009, 05:32 PM
سلام
من 4 ماه و نیم فرصت دارم.برای GRE چی بخونم تا بتونم وربال 580 یا بیشتر بزنم.انگلیسیم هم خیلی خوبه.در ضمن همزمان برای تافل هم دارم می خونم ولی هنوز GRE شروع نکردم.لطفا راهنماییم کنید
ir_ma
09-29-2009, 08:09 AM
سلام
من 4 ماه و نیم فرصت دارم.برای GRE چی بخونم تا بتونم وربال 580 یا بیشتر بزنم.انگلیسیم هم خیلی خوبه.در ضمن همزمان برای تافل هم دارم می خونم ولی هنوز GRE شروع نکردم.لطفا راهنماییم کنید
دوست عزیز
جواب سوال شما در پست بالایی هست
moein_m
09-29-2009, 09:56 AM
سلام
ظاهرا این مساله بستگی به دانشگاه داره. جواب بیشتر به سوال شما در تاپیک آشنایی با امتحان GRE و پست های قبلی هست
narbeh400
09-29-2009, 08:11 PM
سلام بر دوستان خوبم.
به نظر شما با مطالعه کتاب های زیر تا چه نمره ای واسه وربال من پیش بینی می کنید؟
504
ESSENTIAL WORDS FOR TOEFL
1100 WORDS
750 ESSENTIAL WORDS FOR GRE
+ GRE WORD LISTS.XLS (فایلی که تو سایت هست)
+ کتاب BARRON`S GRE
سطح تافل من 90 IBT است
.
آیا 10 روز برای رایتینگ کافیست؟
پیشاپیش از جواب شما ممنونم.
BEST WISHES
baheri
09-29-2009, 10:05 PM
10 روز اصلا کافی نیست.موضوعات awنیاز به تحلیل داره وسیستمش به کل با رایتینگ تافل متفاوته.
peymanhajavi
10-03-2009, 08:08 PM
ریاضیات کامل دبیرستان (رشته ی ریاضی - فیزیک) در GRE General موجود هست یا Subject ؟؟؟
در کدام کتاب GRE، کامل و خوب ریاضی دبیرستان توضیح و نمونه سوال ازش داده شده؟؟؟
baheri
10-03-2009, 08:17 PM
ریاضیات کامل دبیرستان (رشته ی ریاضی - فیزیک) در GRE General موجود هست یا Subject ؟؟؟
در کدام کتاب GRE، کامل و خوب ریاضی دبیرستان توضیح و نمونه سوال ازش داده شده؟؟؟
GRE GENERAL
ریاضی BARRONS رو خیلی تعریف میکنن.البته من شخصا nova رو ترجیح میدم.nova واقعا کامله.
peymanhajavi
10-03-2009, 11:31 PM
GRE GENERAL
ریاضی BARRONS رو خیلی تعریف میکنن.البته من شخصا nova رو ترجیح میدم.nova واقعا کامله.
دوست عزیز
سپاس از پاسخت؛
و بزرگواری میکنید اگه بی زحمت اسم دقیق 2 کتاب رو هم بفرمایید! ( عکس جلدشون رو هم اینجا بزارید که دیگه عالی میشه!...)
راستی کتابهایی که شما معرفی کردید فقط مباحث ریاضی رو شامل میشه یا نه مثل بقیه کتابهای دیگه ی GRE ...؟؟؟
ir_ma
10-06-2009, 06:11 PM
GRE NOVA، GRE BARRONS
برای دانلودش میتونید از قسمت منابع مطالعاتیGRE،زیر مجموعه gre daily material استفاده کنید یا در این لینک:http://www.applyabroad.org/forum/attachment.php?attachmentid=440&d=1250984978
gambooli
10-08-2009, 01:16 PM
توي 2 هفته ميشه نمره وربال رو بالا آورد؟؟
من 3 ماه دارم ميخونم ولي الان كه 4-5 تا sample زدم اصـــلا وضعيتم جالب نيست...كسي پيشنهادي داره چي كار ميشه كرد؟
خودم كه تقريبا ديگه هيچ اميدي ندارم! فكر كنم فقط جوگير شده بودم...
به نظرم كسايي كه فكر ميكنن فقط لغت براي اين امتحان كافيه مثل من اشتباه نكنن...منم با چيزايي كه پرسيده بودم همين فكر رو ميكردم.
gambooli
10-12-2009, 12:59 PM
سلام...
دوستاني كه قبلا امتحان دادن و براي امتحان هم wordlist بارونز يا كاپلان رو خونده بودن. خواستم بپرسم غير از لغات اين كتابها چقدر با لغت جديد سر امتحان روبرو شدن؟
من پايه زبانم تقريبا متوسطه...بارونز رو خوندم. فقط الان نگرانيم اينه كه اگه لغات غير از اين كتابها بياد نميتونم جواب بدم.
الان نمونه سوالهاي BIGBOOK رو بدون جوابهاي شانسي بالاي 400 ميزنم. كسايي كه قبلا كار كردن نمره امتحانشون چقدر به اين sample ها نزديك بوده؟
ممنون
baheri
10-12-2009, 02:33 PM
سلام...
دوستاني كه قبلا امتحان دادن و براي امتحان هم wordlist بارونز يا كاپلان رو خونده بودن. خواستم بپرسم غير از لغات اين كتابها چقدر با لغت جديد سر امتحان روبرو شدن؟
من پايه زبانم تقريبا متوسطه...بارونز رو خوندم. فقط الان نگرانيم اينه كه اگه لغات غير از اين كتابها بياد نميتونم جواب بدم.
الان نمونه سوالهاي BIGBOOK رو بدون جوابهاي شانسي بالاي 400 ميزنم. كسايي كه قبلا كار كردن نمره امتحانشون چقدر به اين sample ها نزديك بوده؟
ممنون
سلام
من برای gre لغات کاپلان رو کامل و دقیق خونده بودم .اما سر امتحان متوجه شدم که برای نمره های خیلی بالا نیاز به دایره لغات خیلی گسترده تریه.ولی اگه big book رو بالای 400 می زنید میتونید امیدوار باشید تو همین حدودا نمره بیارید اخه یه کم نمره ها نرمال میشن با توجه به سایرین.
reza_a
10-12-2009, 03:35 PM
سلام...
ممنون
سلام...
بارونز کدومو خوندی؟ wordlist 3500 رو یا اون 800 تایی رو؟
بعد دوستان اگه می شه جواب بدن سوال دوستمون رو: "كسايي كه قبلا كار كردن نمره امتحانشون چقدر به اين sample ها نزديك بوده؟"
gambooli
10-12-2009, 04:21 PM
سلام...
بارونز کدومو خوندی؟ wordlist 3500 رو یا اون 800 تایی رو؟
بعد دوستان اگه می شه جواب بدن سوال دوستمون رو: "كسايي كه قبلا كار كردن نمره امتحانشون چقدر به اين sample ها نزديك بوده؟"
ممنون از جواب
من 3500 تا رو خوندم.
baheri جان ممنون از جوابت. توي قسمت opposite ها يادته چقدر لغت جديد بود؟مثلا از 11 تاي هر قسمت چند تا رو متوجه نشدي؟
ممنون
baheri
10-12-2009, 10:36 PM
خواهش میکنم.
والا تو اون قسمت لغات نسبتا جدید زیاد می بینید.
ولی تو قسمت انالوژی بر خلاف نظر بقیه به نظر من یه لمی داره که با تست زیاد زدن راحت میشه توش نمره اورد همینطور جای خالی ها.
اما opposit ها به نظر من خیلی جدید بود لااقل تو امتحان اسفند.
gambooli
10-12-2009, 11:57 PM
خواهش میکنم.
والا تو اون قسمت لغات نسبتا جدید زیاد می بینید.
ولی تو قسمت انالوژی بر خلاف نظر بقیه به نظر من یه لمی داره که با تست زیاد زدن راحت میشه توش نمره اورد همینطور جای خالی ها.
اما opposit ها به نظر من خیلی جدید بود لااقل تو امتحان اسفند.
ممنون...
من هر چي ميخوام يه جوري بگم عدد بهم بدي بازم نميشه;)
والا من الان قسمت opposit رو خوب ميزنم كه شايد يكم گول زننده باشه. چون رو اين قسمت خيلي حساب ميكنم ميخوام روز امتحان يهو نزنه تو حالم!اگرم زد تو حالم افسرده نشم سر امتحان!!
توي sample ها معمولا از 11 تاي هر قسمت 8 تا رو ميزنم.به نظرت تو امتحان اسفند كه گفتي 6 يا 7 تا تست رو ميشد زد؟
جون من يه عدد بهم بگو :D
در مورد لم آنالوژي ها هم اگه صلاح ميدوني اينجا يا تو قسمت رفع اشكال GRE يكم توضيح بده
تشكر
akram
10-14-2009, 12:51 AM
سلام آقای gambooli!
ببخشيد من از اواخر شهريور شروع کردم برأی gre خوندن و دارم لغات barrons رو کار ميکنم.برای اينکار
از mnemonicdictionary.com هم استفاده ميکنم.
شما که اينا رو خونديد ميشه در مورد اينکه چجوری اينارو حفظ کردين و اينکه آيا الان يادتون هست
کلمه ها يا نه توضيح بدين؟من برنامم اينه که هر ماه 10 وردليست و ميخونم و حفظ ميکنم نميدونم
تا بهمن اينا يادم ميمونه يا نه ؟آيا اين 4 ماه باقيمانده ميتونم خودمو آماده کنم ؟يا ايکه بزارم سال ديگه امتحان بدم؟
من نمره بلای 400 ميخوام!لازمه که از الان همراه با خوندن لغات تست هم بزنم؟و يا اينکه بزارم ماه های اخر که کلمه ها تموم شد؟
مرسی.
gambooli
10-14-2009, 01:17 AM
سلام آقای gambooli!
ببخشيد من از اواخر شهريور شروع کردم برأی gre خوندن و دارم لغات barrons رو کار ميکنم.برای اينکار
شما که اينا رو خونديد ميشه در مورد اينکه چجوری اينارو حفظ کردين و اينکه آيا الان يادتون هست
کلمه ها يا نه توضيح بدين؟من برنامم اينه که هر ماه 10 وردليست و ميخونم و حفظ ميکنم نميدونم
تا بهمن اينا يادم ميمونه يا نه ؟آيا اين 4 ماه باقيمانده ميتونم خودمو آماده کنم ؟يا ايکه بزارم سال ديگه امتحان بدم؟
من نمره بلای 400 ميخوام!لازمه که از الان همراه با خوندن لغات تست هم بزنم؟و يا اينکه بزارم ماه های اخر که کلمه ها تموم شد؟
مرسی.
سلام...
به نظر من مهمترين چيزي كه بايد در نظر بگيريد دوره كردن هست كه هر كس به فراخور حالش يه ريتم دوره در نظر ميگيره. من با 3 ماه خوندن نزديك 80درصد لغات رو ياد گرفتم. يادتون باشه بدون دوره كلمات زود يادتون ميره. در ضمن با دوره كردن زياد كلمات رو سريع يادتون مياد و لازم نيست سر جلسه بهش فكر كنيد( مثلا شما لازم نيست به كلمه cinema فكر كنيد چون هزاران بار براتون دوره شده)
اگر اجازه بدين من امتحان آبان رو بدم و اگه ديدم روشم خوب بوده به تفصيل اينجا ميگم.منم تقريبا ماهي 15 درس رو خوندم...با دوره!!!
به نظر من از 1/5 ماه مونده به امتحان تست بزنيد.تست هم كه زياده!!!
بقيشو اگه نمرم بالاي 600 شد ميگم ;)
اگه كلا فقط ميخواين GRE بخونين به 400 ميرسين.
baheri
10-14-2009, 10:45 AM
ممنون...
من هر چي ميخوام يه جوري بگم عدد بهم بدي بازم نميشه;)
والا من الان قسمت opposit رو خوب ميزنم كه شايد يكم گول زننده باشه. چون رو اين قسمت خيلي حساب ميكنم ميخوام روز امتحان يهو نزنه تو حالم!اگرم زد تو حالم افسرده نشم سر امتحان!!
توي sample ها معمولا از 11 تاي هر قسمت 8 تا رو ميزنم.به نظرت تو امتحان اسفند كه گفتي 6 يا 7 تا تست رو ميشد زد؟
جون من يه عدد بهم بگو :D
در مورد لم آنالوژي ها هم اگه صلاح ميدوني اينجا يا تو قسمت رفع اشكال GRE يكم توضيح بده
تشكر
سلام
8 تا از 11 تا خیلی خوبه .ایشالا که میتونید تو امتحان هم همین قدر درست بزنید.ولی به نظر من اگه تو این قسمت عدد تعیین نکنید بهتره چون همون طور که گفتم دامنه لغات خیلی گسترده اس.
قسمت opposite امتحان قبلی به نظر من خیلی سختتر از BB بود.
در مورد لم انالوژی من از یه نرم افزاز هندی استفاده کردم.تو همین فروم هست.
به تدریج بدون دونستن کامل لغات تونستم جوابای درست رو بزنم.
بازم اگه کمک بیشتری از دستم بر میاد خوشحال میشم کمکتون کنم.
ایشالا شمام نمره خوبی بیارید.
nroohani
10-14-2009, 12:43 PM
با سلام و خسته نباشید
با توجه به متن زیر کسی می تونه منو راهنمایی کنه که GRE باید چند بیارم؟ verbal? quantitave ?writing?
The school doesn't have a minimum GRE score for admission;however,the average of admitted students are between 500-600 for each section
با تشکر
sjjpo2002
10-14-2009, 07:09 PM
سلام آقای gambooli!
مرسی.
سلام
من برای خوندن لغت از جعبه لایتنر استفاده کردم و به جرئت می تونم بگم اکثر لغاتی که خوندم یادمه. تو درست کردن کارتهاتون بهتره همیشه یه مثال، مترادف و متضادی اگه سراغ دارین بنویسین. مطمئنن جواب میگیرید.
leila.bm
10-15-2009, 07:20 PM
سلام دوستان درس خون
باریکلا به همه.من راستش یه هفتس تصمیم گرفتم برم آمریکا واسه master computerscienceتازه اومدم اینجا.خیلی وقت گذاشتم یه چیزایی فهمیدم.می خوام برای پاییز apply کنموبا این وضعی که می بینم الان کلا نا امید شدم.اصلا نمی دونم کجا باید ثبت نام کنم gre امتحان بعدی تو چه تاریخیه؟
به این بیچاره بی نوا کمک کنید.
vahidR
10-15-2009, 07:51 PM
سلام
من برای خوندن لغت از جعبه لایتنر استفاده کردم و به جرئت می تونم بگم اکثر لغاتی که خوندم یادمه. تو درست کردن کارتهاتون بهتره همیشه یه مثال، مترادف و متضادی اگه سراغ دارین بنویسین. مطمئنن جواب میگیرید.
سلام ....
من یه سیستم گرفتم تو ایران به نام G5 و با خودم اوردم اینجا . اما نمیدونم اینم همون جعبه لایتنره یا نه ؟؟
تا اونجا که میدونم لایتنر سه بخشه ولی این یکی ۵ قسمتیه ....
شما اطلاعاتی دارید ؟؟
vtmesx
10-15-2009, 09:34 PM
سلام ....
من یه سیستم گرفتم تو ایران به نام G5 و با خودم اوردم اینجا . اما نمیدونم اینم همون جعبه لایتنره یا نه ؟؟
تا اونجا که میدونم لایتنر سه بخشه ولی این یکی ۵ قسمتیه ....
شما اطلاعاتی دارید ؟؟
سلام
والا تا اونجا که به من از قدیم یاد داده بودند لایتنر 5 بخش بود: 1-2-4-8و 15 قسمتی
vahidR
10-16-2009, 05:32 AM
سلام
والا تا اونجا که به من از قدیم یاد داده بودند لایتنر 5 بخش بود: 1-2-4-8و 15 قسمتی
از راهنماييتون ممنون :)
رفتم يه سرچ كردم روش كارشو پيدا كردم .... از اين متعجبم كه چرا زودتر اينكارو نكرده بودم ؟؟:o
فكر كنم بسكه تبليغات رو اينجور چيزا زياد ميكنن آدم بعضي وقتا يادش ميره گوگل هم هست !!
به هر حال ممنون ....
hami9293
10-17-2009, 12:35 PM
سلام من یه ماه که برا GREا ۱۷ بهمن شروع کردم به خوندن با ۱۱۰۰ شروع کردم اما کمی میترسم چون بعضی از لغتای ۱۱۰۰ حتا تو لیست ۳۵۰۰ barronsهم نیست کسی پیشنهادی داره من با این صورتی که دارم و با توجه به درس این ترمم حد اکثر ۲۰ تا 3۰ روز زودتر میتونم ۱۱۰۰ رو تموم کنم
سلام
بعضی از دوستان گفتن لغات بارونز 3200 ، لغات 1100 رو تا حدودی پوشش می ده.
به نظر شما کسی که وقت داره بهتر نیست از اول بره سراغ بارونز یا کاپلان و 1100 رو دیگه نخونه؟
البته بعد از 504.
سلام
بعضی از دوستان گفتن لغات بارونز 3200 ، لغات 1100 رو تا حدودی پوشش می ده.
به نظر شما کسی که وقت داره بهتر نیست از اول بره سراغ بارونز یا کاپلان و 1100 رو دیگه نخونه؟
البته بعد از 504.
sjjpo2002
10-19-2009, 02:08 PM
سلام
من چند سری لغات دیدم که تقریبا همشون تو آزمون حداقل یه بار اومدن. توصیه می کنم در کنار هر منبعی که می خونید این ها رو هم حتما بخونید:
300 لغت انتخابی کاپلان
300 لغت انتخابی بارونز
بعضی از اینا با هم مشترکن و روی هم نمی دونم چند تا میشن ولی هر دو رو بخونید. حتما تو امتحان اینارو می بینید.
baheri
10-19-2009, 05:56 PM
حتما 1100 رو بخونید.اینو تجربه خیلی ها ثابت کرده واقعا کتاب مفیدیه والبته ضروری برای gre.
rf.ariyapour
10-23-2009, 02:11 AM
سلام دوستان
دوستان من وقتی که واسه GRE ثبت نام کردم قصد داشتم که واسه دانشگاه های آمریکا هم اقدام کنم و موقع ثبت نام کد دانشگاهی رو مشخص نکردم. اما الان نمیخوام واسه مریکا اقدام کنم و فقط میخوام واسه سوئد Apply کنم. پس gre لازم نیست اما شنیدم که یه مورد مثبت به حساب میاد دادن gre حالا من 2 آبان یعنی فردا GRE دارم. من تمام وقتم رو صرف TOEFL کردم و واسه GRE آماده نشدم . حالا میترسم که GRE رو بد خراب کنم و این نمره رو واسه سوئد بفرستم و کارم رو خراب کنه. اگه من روز امتحان هم کد دانشگاهی رو مشخص نکنم آیا میتونم بعدا که نمرم اومد ببینم اگه نمرم قابل قبول بود این کارو بکنم ؟ من که هیچ آمادگی واسه GRE ندارم (فقط در این حد میدونم که چه قسمت هایی داره)به نظرتون چند میتونم بیارم با توجه به این که تمام وقتم رو واسه TOEFL گذاشتم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. در ضمن کد هایی رو که وارد میکنیم با اون کد هایی که واسه TOEFL وارد میکنیم فرق میکنه یا همونه. مثلا واسه سوئد 9520 بود. ایا واسه REPORT کردن GRE هم همین کد رو باید وارد کنیم. شما پیشنهاد میکنید من قبل اینکه نمرمو بدونم REPORT کنم یا بذارم نمرم بیاد بعد اقدام کنم.
ممنون
moein_m
11-07-2009, 02:46 PM
سلام
من چند سری لغات دیدم که تقریبا همشون تو آزمون حداقل یه بار اومدن. توصیه می کنم در کنار هر منبعی که می خونید این ها رو هم حتما بخونید:
300 لغت انتخابی کاپلان
300 لغت انتخابی بارونز
بعضی از اینا با هم مشترکن و روی هم نمی دونم چند تا میشن ولی هر دو رو بخونید. حتما تو امتحان اینارو می بینید.
دوست عزیز میشه منبع دقیقی برای پیدا کردن این 2 مجموعه بدید و یا در فروم آپلود کنید اگه براتون امکانپذیره؟ ممنون
من 3 هفته دیگه GRE دارم و تازه می خوام شروع کنم، امروز تافل دادم ولی نمی دونم چی بخونم! کسی پیشنهادی داره؟ ضمنا من کتاب 504 رو کامل بلدم و امتحانم هم Computer Based هستش! ممنون می شم از تجربیات دوستان بهرمند شم!
moein_m
11-08-2009, 07:26 PM
من 3 هفته دیگه GRE دارم و تازه می خوام شروع کنم، امروز تافل دادم ولی نمی دونم چی بخونم! کسی پیشنهادی داره؟ ضمنا من کتاب 504 رو کامل بلدم و امتحانم هم Computer Based هستش! ممنون می شم از تجربیات دوستان بهرمند شم!
دوست عزیز
برای اینکه از تجربیات دوستان بهره مند بشید یکم وقت بذارید و پست های این تاپیک را بخونین. جواب سوالتون بارها در همین تاپیک اومده
sjjpo2002
11-10-2009, 06:42 PM
دوست عزیز میشه منبع دقیقی برای پیدا کردن این 2 مجموعه بدید و یا در فروم آپلود کنید اگه براتون امکانپذیره؟ ممنون
سلام
بابت دیر پاسخ دادنم عذر می خوام.
لغتهای بارونز که تو خود کتاب بارونز به صورت درشت نوشته شده اند و تو اول کتاب:
essential words for the GRE test
هم به صورت یه جا آورده شده اند. من لینک اینترنتیشو می ذارم:
http://www.satvocab.com/vocabulary-lists/barons-high-frequency-wordlist
برا کتاب کاپلانم من فقط لینکش رو دیدم و کتابهاشو نخوندم. لینک لغتها:
http://www.satvocab.com/vocabulary-lists/kaplan-top-gre-words
بعضی از لغاتش تو هر دوتا لیست مشترک. لیست ادغام شده این دو سری هم می ذارم. لغاتی که تو هر دوتا مشترک هستند با ستاره مشخص شده:
http://www.satvocab.com/vocabulary-lists/baron-kaplan-gre-wordlist
هرچند تضمینی نداره که صرفا از این لغات تو امتحان بیاد ولی این لغتها خیلی تو امتحانات قبلی تکرار شده اند و اگه وقتتون کمه می تونه یه منبع خوبی باشه
موفق باشید
vahidR
11-14-2009, 12:04 AM
سلام به همگی ....
بچه ها من این تاپیک رو از اول تا آخر خوندم و دید خوبی رو نسبت به روند کار پیدا کردم . اما چند تا سوال دارم :
۱- من میخوام October سال بعد (۲۰۱۰) امتحان GRE General بدم و حدود ده ماه وقت دارم .
۲- با خودم از ایران دو کتاب اوردم اینجا (Kaplan و یه کتابی به نام Essential words for GRE از بارونز) . با توجه به اینکه من کتاب 1100 رو ندارم (و اصلا هم نمیدونستم چی هست تا الآن) به نظرتون همین دو تا کفایت میکنه واسه verbal بالای 400 ؟ واسه Quantitative نگرانی ندارم . اما Verbal و Analytical فکرمو به خودش مشغول کرده ....
ممنون از اظهار نظر شما :)
danialmdt
11-14-2009, 12:51 AM
سلام به همگی ....
بچه ها من این تاپیک رو از اول تا آخر خوندم و دید خوبی رو نسبت به روند کار پیدا کردم . اما چند تا سوال دارم :
۱- من میخوام October سال بعد (۲۰۱۰) امتحان GRE General بدم و حدود ده ماه وقت دارم .
۲- با خودم از ایران دو کتاب اوردم اینجا (Kaplan و یه کتابی به نام Essential words for GRE از بارونز) . با توجه به اینکه من کتاب 1100 رو ندارم (و اصلا هم نمیدونستم چی هست تا الآن) به نظرتون همین دو تا کفایت میکنه واسه verbal بالای 400 ؟ واسه Quantitative نگرانی ندارم . اما Verbal و Analytical فکرمو به خودش مشغول کرده ....
ممنون از اظهار نظر شما :)
1. زمان به اندازه کافی دارید.
2. بلی کتابهائی که مطرح کردید بسیار خوبند اما به نظر من اگه می خواین اول از اونها شروع کنید 1100 رو هم بعدا یه نگاهی بندازید. البته لغات مشابه زیادی دارن و در واقع شما خیلی از لغات رو مجددا مرور می کنید. اگه وربالتون رو قوی کنید ساپورت کردن یک عقیده در analytical کار خیلی سختی نیست.
3. زمانتون رو به نحوی تنظیم کنید که به اندازه کافی وقت برای زدن تستهای Big Book و همچنین بررسی اونها داشته باشید.
من این کتاب 1100 رو اینجا قرار میدم امیدوارم مفید باشه، البته اگه با مطالعه از روی PDF مشکلی نداشته باشید ...
موفق و پیروز باشید.
بچه هایی که اکتبر امسال امتحان دادن تو قسمت تجربیات امتحان GRE اکثرا گفتن سطحش از BIG BOOK خیلی بالاتر بوده مخصوصا QUANT
اونایی که تجربه بیشتری دارین حالا با این وضعیت چی رو پیشنهاد می کنین جایگزین BIG BOOK کنیم
کدوم یکی از کتابها سطحش بالاتر از امتحانه که دیگه با خوندنش خیالمون راحتتر بشه؟
به نظر من : به جای اینکه چند کتاب بخونیم، بهتره یه کتاب خوب رو چندین بار بخونیم!!! :D
پس خواهشا یه کتاب و فقط یه کتاب معرفی کنید.
سپاسگزارم
bahman
11-14-2009, 11:03 AM
بچه هایی که اکتبر امسال امتحان دادن تو قسمت تجربیات امتحان GRE اکثرا گفتن سطحش از BIG BOOK خیلی بالاتر بوده مخصوصا QUANT
اونایی که تجربه بیشتری دارین حالا با این وضعیت چی رو پیشنهاد می کنین جایگزین BIG BOOK کنیم
به نظر من : به جای اینکه چند کتاب بخونیم، بهتره یه کتاب خوب رو چندین بار بخونیم!!! :D
سپاسگزارم
بینید اصولا big book جایگزین نداره! شما بهرحال محکوم به خوندن این کتاب هستین! اما پیشنهاد میکنم Barrons رو همراه با Big Book بخونید و وقت را مد نظر داشته باشین!
baheri
11-14-2009, 11:36 AM
سپاسگزارم
برای امتحان gre حتما بایستی خیلی خیلی تست بزنید BIG BOOK که هیچ شما باید به غیر از این کتاب منابع تست دیگه هم بزنید.مثل اون19 دوره ای که تو فروم هست و ...
اما برای Qبارونز و NOVA عالیه خصوصا دومی.
amirkh
11-14-2009, 12:37 PM
برای q همون BB کافیه! من یه ای بوک بارونز 1995 داشتم خوندم+BB. سوالای کوانت امسال سخت تر BB نبودن. ولی مسئله مهمتر زمانه! باید بتونید در کمتر از 30 دقیقه بزنید تا سر امتحان کم نیارید. من برای کوانت اول کم وقت کم آوردم، هم اعصابم ریخت به هم و هم مجبور شدم کلی از وقت وربال را بزارم روی کوانت.
ولی برای کوانت دوم از سوال 30 شروع کردم به عقب و وقت کم نیومد! چون سوالات آخر طولانی تره!
aminp30
11-14-2009, 02:03 PM
برای q همون BB کافیه! من یه ای بوک بارونز 1995 داشتم خوندم+BB. سوالای کوانت امسال سخت تر BB نبودن. ولی مسئله مهمتر زمانه! باید بتونید در کمتر از 30 دقیقه بزنید تا سر امتحان کم نیارید. من برای کوانت اول کم وقت کم آوردم، هم اعصابم ریخت به هم و هم مجبور شدم کلی از وقت وربال را بزارم روی کوانت.
ولی برای کوانت دوم از سوال 30 شروع کردم به عقب و وقت کم نیومد! چون سوالات آخر طولانی تره!
ببخشيد ميخواستم بدونم توي دو ماه ميشه BB ، بارونز و 1100 يا NOVA رو خوند؟ (با هفتهاي 30 ساعت) چون من تا اواسط آذر IELTS دارم كه بايد براي اون بخونم بعد GRE بهمن رو شروع كنم. ميخوام ببينم وقت كافي هست يا نه؟ پايه زبانم هم بد نيست.
ممنون
amirkh
11-14-2009, 02:23 PM
اگه منظورت فقط کوانته شاید بشه. کوانت BB با روزی یک ساعت و نیم در مجموع 27 روزه تموم میشه! بارونز هم که کوانتش خیلی کاری نداره.
ولی 1100 را بهتره بی خیال شی :) این دیگه بسته به خودت و دامنه لغتت داره! من چنین تجربه ای ندارم! من فقط 330 لغت پرکاربرد رو طی حدودا یکماه خوندم، البت چنددرصدشو بلد بودم. ولی مسئله اینه که صرف خوندن 1100 نمی شه با خیال راحت بگی که خوب میزنی.
به نظر من اگه فقط نمره کوانت برات مهمه، کاری کن که خیالت از کوانت راحت بشه.
برای وربال هم لازمه یه استراتژی تست زنی اتخاذ کنی، من با این استراتژی من در آوردی خودم توی خونه وربال رو راحت بین 350تا 400 میزدم ولی سر امتحان نتونستم پیادش کنم!:
1- 20 دقیقه وربال رو بدون ریدینگ بزن.
2- 5 دقیقه هرچی می تونی ریدینگ بزن.
3- این میشه 25. 5 دقیقه باقی هم می دی سر 30 دقیقه ریاضی.
به نظر من از سوالات جاخالی و متضاد خیلی راحت میشه نمره گرفت. حتی اگه 1100 رو نخونده باشی!
aminp30
11-14-2009, 03:19 PM
اگه منظورت فقط کوانته شاید بشه. کوانت BB با روزی یک ساعت و نیم در مجموع 27 روزه تموم میشه! بارونز هم که کوانتش خیلی کاری نداره.
ولی 1100 را بهتره بی خیال شی :) این دیگه بسته به خودت و دامنه لغتت داره! من چنین تجربه ای ندارم! من فقط 330 لغت پرکاربرد رو طی حدودا یکماه خوندم، البت چنددرصدشو بلد بودم. ولی مسئله اینه که صرف خوندن 1100 نمی شه با خیال راحت بگی که خوب میزنی.
به نظر من اگه فقط نمره کوانت برات مهمه، کاری کن که خیالت از کوانت راحت بشه.
برای وربال هم لازمه یه استراتژی تست زنی اتخاذ کنی، من با این استراتژی من در آوردی خودم توی خونه وربال رو راحت بین 350تا 400 میزدم ولی سر امتحان نتونستم پیادش کنم!:
1- 20 دقیقه وربال رو بدون ریدینگ بزن.
2- 5 دقیقه هرچی می تونی ریدینگ بزن.
3- این میشه 25. 5 دقیقه باقی هم می دی سر 30 دقیقه ریاضی.
به نظر من از سوالات جاخالی و متضاد خیلی راحت میشه نمره گرفت. حتی اگه 1100 رو نخونده باشی!
خيلي ممنون
بله برام كوانت مهمه ولي در مجموع بايد 1150 بيارم. بنابراين، نميتونم وربال رو بيخيال شم. بايد يه حداقلي توش بيارم (همون 350 تا 400). پس من همون لغات high freq و برونز و BB رو بزنم و نمره مجموع دلخواهم رو بيارم، به نظرتون ميتونم توي امتحان اصلي هم اين نمره رو بيارم يا بايد بيشتر بزنم؟ اگه بيشتر چقدر بيشتر؟
ممنون
vahidR
11-14-2009, 05:09 PM
برای امتحان gre حتما بایستی خیلی خیلی تست بزنید BIG BOOK که هیچ شما باید به غیر از این کتاب منابع تست دیگه هم بزنید.مثل اون19 دوره ای که تو فروم هست و ...
اما برای Qبارونز و NOVA عالیه خصوصا دومی.
سلام .
من تو فروم گشتم این ۱۹ دوره رو پیدا نکردم !!
میشه لطف کنید لینکشو بذارید اینجا ؟؟
baheri
11-14-2009, 06:23 PM
سلام من تو شهریور پارسال این 19 سری رو دانلود کردم الان دقیقا نمیدونم کجاست.ولی میگردم پیداش می کنم.این سوالات مخصوصا قسمت q به سوالات اخیره شبیه تره تا bb.
ممنون برای راهنماییها
در مورد کوانت هر چند باز هم بین بارونز و نوا دو دلم ولی چون وقت کمه فکر کنم بهتره برم سراغ بارونز چون هر چی باشه تو زمینه امتحانات GRE TOEFL , ... خیلی معتبره.
اما درباره وربال همونطور که می دونین لیست های لغت زیادی برای GRE وجود داره
حالا من وضعیتم رو می گم شما راهنمایی کنید:
تا امتحان 17 بهمن دو ماه و نیم وقت هست فرض کنید روزی 20 تا لغت رو در یک روز بخونم یعنی تو این مدت تقریبا می تونم 1500 تا لغت یاد بگیرم
حالا بهترین لیست لغت 1500 تایی ( البته ترجیحا با مثال ) به نظر شما کدومه؟
baheri
11-17-2009, 10:06 AM
ممنون برای راهنماییها
در مورد کوانت هر چند باز هم بین بارونز و نوا دو دلم ولی چون وقت کمه فکر کنم بهتره برم سراغ بارونز چون هر چی باشه تو زمینه امتحانات GRE TOEFL , ... خیلی معتبره.
اما درباره وربال همونطور که می دونین لیست های لغت زیادی برای GRE وجود داره
حالا من وضعیتم رو می گم شما راهنمایی کنید:
تا امتحان 17 بهمن دو ماه و نیم وقت هست فرض کنید روزی 20 تا لغت رو در یک روز بخونم یعنی تو این مدت تقریبا می تونم 1500 تا لغت یاد بگیرم
حالا بهترین لیست لغت 1500 تایی ( البته ترجیحا با مثال ) به نظر شما کدومه؟
من یه بار که GRE دادم همین قدر فرصت داشتم.یه سری مجموع لغت از فروم دانلود کردم که حدودا 1350 تا لغت داشت.با روزی 20 تا تونستم نتیجه خوبی بیارم.این WORD LIST رو تو چندین صفحه پیش هم یه چند ماه پیش مجددا گذاشتم.اگه اشتباه نکنم لغات انتهایی کاپلانه ولی لغات خیلی مهم و مهم GRE رو پوشش میده.
اون لیست رو دارم.
منم اول فکر می کردم لغات آخر کاپلانه ولی بعدا فهمیدم که در حقیقت شخصی به اسم اسمیرنوف درستش کرده
یه لیست 1500 تایی هم هست که بچه ها همین اسمیرنوف رو با فلش کارتهای کاپلان ترکیب کردن و به اسم additional word list kaplan تو فروم گذاشتن که اینا جمله و مثال برای لغتها نداره.
حالا یه لیستیم هست که اقا روزبه زحمت کشیده و تو انجمن منابع gre قرار داده و هم مثال داره هم برای هر لغت از چند منبع مختلف تعریف اورده
از شما و بقیه اساتید خواهش می کنم اون رو هم ببینین و نظر بدین
با تشکر از danialmdt عزیز، اون لیستها رو اینجا قرار میدم تا دوستان بتونن راحتتر ببینن و نظر بدن
1. ROOZBEH.ZIP با اجازه آقا روزبه ( البته این شامل 601 هم میشه ، حالا شما لغات gre یش رو در نظر بگیرید)
2. Additional_wordlist-Kaplan_Flash-1500_words.zip
3. GRE_WORD_LIST(OLEG SMIRNOV).zip
در ضمن اینم بگم که من شبا تو خونه 1100 رو می خونم و سر کار چون یه کم وقت دارم می خوام یکی از اینا رو شروع کنم
با تشکر
baheri
11-17-2009, 01:42 PM
سلام
به نظر من برای برنامه ریزی در مدت کم اگه دو گزینه زیر رو به عنوان انتخاب داشته باشیم دومی ارجح تره:
1.حفظ یه سری لغات در قالب مثال/جمله/مترادف و...
2.حفظ لغات بیشتر صرفا مکانیکی
من با دیدن سوالات bb شخصا لغات 601 رو پیشنهاد نمیکنم.
به نظر من حفظ یک wordlist توامان با زدن تستهای bb (هر دو به موازات) میتونه در مدت کوتاه نتیجه دلخواه رو بده.هر چند پیشبینی نمره در gre اصلا درست نیست ولی این نمره به نظر من میتونه بین(370-420) باشه.
به نظر من گرفتن نمره های بالاتر تو مدت کم تقریبا محاله.
siboo
12-22-2009, 09:07 AM
من تقریبا تا یه هفته دیگه 1100واژه رو تمام میکنم اما وقتی رفتم Bigbookبزنم هیچی نتونستم بزنم!!
من پایه زبانمم بد نیست واسه همین خیلی خورد تو حالم
تو فرصت باقی چیکار کنم؟
s0hrabi
12-22-2009, 10:37 AM
من تقریبا تا یه هفته دیگه 1100واژه رو تمام میکنم اما وقتی رفتم Bigbookبزنم هیچی نتونستم بزنم!!
تو فرصت باقی چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز
اگه می تونستید بزنید باید تعجب می کردید. ببینید شما هر چقدر هم لغت زاید بخونید باز هم لغاتی در GRE هست که نمی توانید بزنید. اگر وقت دارید اول لغات دکتر برزآبادی رو بخوانید بعد شروع به تست زدن بکنید. من به شدت پیشنهاد می کنم در هر صورتی که هست سعی کنید همه تستهای بیگ بوک رو بزنید و لغاتش را یاد بگیرید. من به این روش زدم. 12 سری اول رو بدون زمان و بدون در نظر گرفتن نتیجش زدم (Reading نمیزدم). هر سری رو میزدم لغاتش رو در میاوردم مینوشتم تو دفتر و هر روز قبل از زدن سری بعد مرور میکردم. تا سری 12 باید دستتون بیاد که کدوم گزینه رو به چه دلیل باید بزنید. از سری تقریبا 20 باید نمرتون ثابت بشه یعنی با 10 تا 20 تا نوسان و لغاتی که بلد نیستید خیلی کمتر میشه.
aminp30
12-22-2009, 11:33 AM
تو فرصت باقی چیکار کنم؟
البته نميدونم منظورتون از هيچي چيه؟ ولي بنظرم با به ياد داشتن لغات 1100 و Top words Kaplan و High frequency Barrons كه مجموعا با حذف لغات مشترك 1500 تا ميشه حدودا، بايد بتونيد با پايه زبان متوسط (من از روي IELTS ميگم: 6.5) حدود 360-440 كه البته توي وقت منظورمه. يه چيز ديگه اينكه شما براي خوندن 1100 بايستي حتما از فلش كارت استفاده كنين. وگرنه انگار نه انگار كه خوندين! نميدونم اين كار رو كردين يا نه؟ اگه نكردين بايد از دوباره شروع كنين با مرور سريع و فلش كارت.
من هم دارم براي Feb ميخونم. اگر خواستين ميتونيم اينجا بيشتر تبادل نظر كنيم.
siboo
12-22-2009, 11:37 PM
البته نميدونم منظورتون از هيچي چيه؟ ولي بنظرم با به ياد داشتن لغات 1100 و Top words Kaplan و High frequency Barrons كه مجموعا با حذف لغات مشترك 1500 تا ميشه حدودا، بايد بتونيد با پايه زبان متوسط (من از روي IELTS ميگم: 6.5) حدود 360-440 كه البته توي وقت منظورمه. يه چيز ديگه اينكه شما براي خوندن 1100 بايستي حتما از فلش كارت استفاده كنين. وگرنه انگار نه انگار كه خوندين! نميدونم اين كار رو كردين يا نه؟ اگه نكردين بايد از دوباره شروع كنين با مرور سريع و فلش كارت.
من هم دارم براي Feb ميخونم. اگر خواستين ميتونيم اينجا بيشتر تبادل نظر كنيم.
اولا که ممنون جوابمو دادی
دوما نگرانیم از همین هیچیه!!!من یه 17تا سوال که زدم سرئ داشت گیچ می رفت بس که لغاتش نا آشنا بود و تو همین 17 تا 2تا درست زدم!!
من از فلش کارت استفاده می کنم و خوب به یادم میمونه!دیگه نمی دونم باید چی کار کنم؟؟
پایه زبانمم بد نیست من 3 تا interchang رو پیوسته خونده بودم+passages!
aminp30
12-23-2009, 08:23 AM
اولا که ممنون جوابمو دادی
دوما نگرانیم از همین هیچیه!!!من یه 17تا سوال که زدم سرئ داشت گیچ می رفت بس که لغاتش نا آشنا بود و تو همین 17 تا 2تا درست زدم!!
من از فلش کارت استفاده می کنم و خوب به یادم میمونه!دیگه نمی دونم باید چی کار کنم؟؟
پایه زبانمم بد نیست من 3 تا interchang رو پیوسته خونده بودم+passages!
خواهش ميكنم. اگه با 1100 و اون دو ليست ديگه و تكنيكهاي برونز و كاپلان و منطق يه فارغالتحصيلي مثل شما با سطح زبان نسبتا خوب سوالي حل نشه، اون سوال آسان بشمار نمياد بنظر من.
من پيشنهاد ميكنم با ليست syn ها و antهاي برونز ادامه بديد (با فلش) و چند سري BB رو بزنيد و نمرش رو طبق جدول محاسبه كنيد. اينطوري بهتر ميشه مقايسه كرد.
ir_ma
01-02-2010, 12:14 PM
دوستان در مورد writing چه پیشنهادی دارن؟
من چندان فرصت کار کردن روی writing را ندارم و از طرفی GRE AW model essay هایی که دوستان بصورت PDF گذاشته بودند را دیدم
سوالی که دارم اینه : آیا writing gre باید چنین چیزی باشه؟ پر از لغات به اصطلاح bombastic و واژه های دهان پرکن؟! اصولا writing چقدر اهمیت داره؟
لطفا راهنمایی کنید
aminp30
01-02-2010, 01:00 PM
دوستان در مورد writing چه پیشنهادی دارن؟
من چندان فرصت کار کردن روی writing را ندارم و از طرفی GRE AW model essay هایی که دوستان بصورت PDF گذاشته بودند را دیدم
سوالی که دارم اینه : آیا writing gre باید چنین چیزی باشه؟ پر از لغات به اصطلاح bombastic و واژه های دهان پرکن؟! اصولا writing چقدر اهمیت داره؟
لطفا راهنمایی کنید
من فكر ميكنم مدلهاي كاپلان كه توي همين فروم PDF اون رو گذاشتن خوب باشه. البته من هنوز وقت نكردم بيشتر از يكي دوتاش رو بخونم چون هر بخشش حدود 125 essay هست!
در مورد اهميت ماژولها، بستگي به رشتتون داره. براي رشتههاي فني، اول Q، بعدش هم بسته به دانشگاه، V يا V و AW با هم.
ir_ma
01-03-2010, 03:47 PM
من فكر ميكنم مدلهاي كاپلان كه توي همين فروم PDF اون رو گذاشتن خوب باشه. البته من هنوز وقت نكردم بيشتر از يكي دوتاش رو بخونم چون هر بخشش حدود 125 essay هست!
در مورد اهميت ماژولها، بستگي به رشتتون داره. براي رشتههاي فني، اول Q، بعدش هم بسته به دانشگاه، V يا V و AW با هم.
نظر بقیه دوستان هم در مورد نحوه نوشتن writing همینه؟
ir_ma
01-03-2010, 03:59 PM
سوال دیگه اینکه :
آیا در قسمت verbal سوالات sentence compleitions وجود داره؟
mohmad0014
01-03-2010, 04:24 PM
سوال دیگه اینکه :
آیا در قسمت verbal سوالات sentence compleitions وجود داره؟
اره. نمونه هاش هم تو بیگ بوک هستش.
sjjpo2002
01-04-2010, 01:06 AM
نظر بقیه دوستان هم در مورد نحوه نوشتن writing همینه؟
برای قسمت writing من کتاب Petrsons's Master the GRE 2009 خیلی مفید دیدم. خودش تکنیکهایی رو که معرفی کرده رو با چندتا مثال آورده که تازه متوجه میشیم اصلا چجوری باید بنویسیم!
ir_ma
01-05-2010, 08:57 AM
برای قسمت writing من کتاب Petrsons's Master the GRE 2009 خیلی مفید دیدم.
من nova رو میخونم. آیا Petrsons's Master the GRE بصورت pdf در فروم هست؟
sjjpo2002
01-05-2010, 01:22 PM
من nova رو میخونم. آیا Petrsons's Master the GRE بصورت pdf در فروم هست؟
لطفا بگردید باید باشه چون این کتاب تو writing رتبه نخست داره تو فرومهای لاتین. بازم اگه پیدا نشد اطلاع بدید من upload می کنم
ir_ma
01-08-2010, 04:26 PM
من بخش منابع مطالعاتی را گشتم ولی پیدا نکردم، ممنون میشم upload کنید
من24october امتحان GRE دادمverbel:500وQuantitative:760شدم.تعد دی از دانشگاه ها گفتند برای گرفتن assisstantshipبهتره دوباره امتحان بدم تا نمره Quantitative بالاتر بگیرم.متاسفانه ثبت نامpbtایران تموم شده و مجبورمcbtدر Dubai امتحان بدم.اصلا روی کامپیوتری تمرین ندارم اما فقط می خوام نمره Qبهتر شه واسه V دیگه نمی خوام بخونم.می خواستم ببینم چه قدر وقت می خوام و چه منابعی رو بخونم بهتره؟
sjjpo2002
01-12-2010, 08:48 PM
من بخش منابع مطالعاتی را گشتم ولی پیدا نکردم، ممنون میشم upload کنید
من کتاب Petrsons's Master the GRE رو تو قسمت منابع مطالعاتی GRE آوردم. در صورت تمایل می تونید دانلود کنید
aminp30
01-13-2010, 08:38 AM
من24october امتحان GRE دادمverbel:500وQuantitative:760شدم.تعد دی از دانشگاه ها گفتند برای گرفتن assisstantshipبهتره دوباره امتحان بدم تا نمره Quantitative بالاتر بگیرم.متاسفانه ثبت نامpbtایران تموم شده و مجبورمcbtدر Dubai امتحان بدم.اصلا روی کامپیوتری تمرین ندارم اما فقط می خوام نمره Qبهتر شه واسه V دیگه نمی خوام بخونم.می خواستم ببینم چه قدر وقت می خوام و چه منابعی رو بخونم بهتره؟
عجيبه كه به شما اينو گفتن! هر دو نمرههاتون خيلي خوبه! به هرحال براي Q ميتونين Math Review رو از كتابهاي مختلف (يا خود ETS) بخونين. خيلي با هم فرق ندارن. چون خيلي پيچيده نيست. شما با اين نمرهاي كه گرفتين، احتمالا بايد فقط روي زمانبندي كار كنين! ميشه بگين رنك اون دانشگاههايي كه اينو گفتن چه حدودي بود؟ چون برام عجيبه اين حرف و نمره شما از ميانگينهاشون خيلي بالاتر بايد باشه!
دانشگاه های خوب مثل cornell که می گفتن حتی برای admission هم باید Q حدود 800باشه.دانشگاه های پایین تر مثل Buffalo هم گفتند نمره Q من برای assisstantship پایینه و نمره 800 شانسم رو بالاتر می بره.شما چه دانشگاه هایی رو می گین که این نمره ها از میانگینشون خیلی بالاتره؟
aminp30
01-13-2010, 06:51 PM
دانشگاه های خوب مثل cornell که می گفتن حتی برای admission هم باید Q حدود 800باشه.دانشگاه های پایین تر مثل Buffalo هم گفتند نمره Q من برای assisstantship پایینه و نمره 800 شانسم رو بالاتر می بره.شما چه دانشگاه هایی رو می گین که این نمره ها از میانگینشون خیلی بالاتره؟
درود
من براي دانشگاهي رو ميگم كه توي رشته برق 68 هست. ميتونين توي اون قسمت سايت GRE database كه توي همين فروم هم لينكش هست، ببينين ميانگين هر دانشگاه رو. ضمن اين كه نبايد 4 تا سوال اين قدر روي شانس assistance-ship تاثير بذاره. به هرحال از طرفي GRE كه همش نيست كه!
Soudi00
01-15-2010, 06:05 PM
I had applied for Buffalo too, u got me nervous man, I have 680=Q and 320=V and also i'm retaking it in Feb 6. they didn't even mention to me that my GRE score is low, I just contacted them and wrote that I'm retaking it. if ur score is low then mine is.........
Would u please explain to me exactly what they said, and what is ur major please, also what did u read for ur Verbal?
جوابتون رو توی pm نوشتم.
I had applied for Buffalo too, u got me nervous man, I have 680=Q and 320=V and also i'm retaking it in Feb 6. they didn't even mention to me that my GRE score is low, I just contacted them and wrote that I'm retaking it. if ur score is low then mine is.........
Would u please explain to me exactly what they said, and what is ur major please, also what did u read for ur Verbal?
myparivash
01-20-2010, 01:12 PM
کسی می دونی امتحان آمادگی برای GRE کجا برگزار می شه؟
یه امتحان که مثل GRE باشه منظورمه
دوستان می شه در مورد نحوه ی پر کردن کدهای دانشگاهی توضیح بدین؟
من 17 بهمن امتحان gre دارم ولی در این مورد(کدهای دانشگاهی) هیچی نمی دونم.من چند تا دانشگاه مد نظرم هست ولی کدشون رو نمی دونم.موقع ثبت نام هم اون قسمت رو پر نکردم. تو همین فروم خوندم که موقع امتحان هم می شه اون قسمت رو پر کرد.نمی دونم می شه صبر کنیم تا نمرمون بیاد و اگه خوب بود اون رو به دانشگاه مورد نظر ارسال کنیم؟ ( فک کنم یه نفر هم این سوال رو پرسیده بود ولی جوابی براش ندیدم)
ممنون می شم در این مورد راهنماییم کنید.
mehdi.ghotbi
01-21-2010, 11:19 AM
توی این قسمت سایت ETS اون فایل Test Center and Code Lists رو دانلود کن، کد هرجایی رو که بخوای داره. در ضمن توی سایت هر دانشگاه هم معمولا گفته کد خودشو. ولی آخرین زمانی که میتونی این کدها رو بگب همون سر جلسه است. وگرنه 4 تا مجانی رو دیگه نمیتونی داشته باشی
http://www.ets.org/gre/general/scores/send/index.html
جوابم رو گرفتم خیلی ازتون ممنونم. فقط اینکه من برای دانشگاه استامبول می خواستم که اسم دانشگاه رو تو اون فایل pdf پیدا کردم و عدد مقابلش رو برداشتم..باید همون کدی که می خوام باشه .درسته ؟ ولی فقط اسم چند تا دانشگاه ترکیه بود.در حالیکه ترکیه 17 تا دانشگاه دولتی داره.سه تا دانشگاه دیگه رو پیدا نکردم.
ببخشید من یه چیز دیگه رو هم می خوام که پیداش نمی کنم.چند نمونه ی aw از کاپلان. کسی می تونه لینکش رو اینجا بذاره ؟ حتما براش دعا می کنم. از همگی ممنونم.
خواهش می کنم اگه چند نمونه انشا می شناسید معرفی کنید.مثلا یک موضوعی رو گفته باشه و براش essay یا argument نوشته باشه.
من رشته ام فنی هست. برای اینکه در عرض دو هفته مونده به امتحان اطلاعاتم رو بیشتر کنم چه موضوعاتی رو بیشتر مطالعه کنم؟
sjjpo2002
01-22-2010, 08:10 PM
خواهش می کنم اگه چند نمونه انشا می شناسید معرفی کنید.مثلا یک موضوعی رو گفته باشه و براش essay یا argument نوشته باشه.
من رشته ام فنی هست.
کتاب Petrsons's Master the GRE 2009 که تو قسمت منابع مطالعاتی گذاشتم انشا نوشتن رو خوب یاد میده. دوستان منابع مفید زیادی برای نوشتن انشا گذاشتن. یکم جستجو کنید
aminp30
01-23-2010, 07:59 AM
من رشته ام فنی هست. برای اینکه در عرض دو هفته مونده به امتحان اطلاعاتم رو بیشتر کنم چه موضوعاتی رو بیشتر مطالعه کنم؟
بهترين منبع براي منظور شما، اون فايل pdf با عنوان Kaplan Analytical Writing هست كه ميتونين توي بخش منابع مطالعاتي پيداش كنين. حدود 125 تا essay براي هر كدوم از issue و Argument نوشته. من چند تاشو تا حالا خوندم عالي بود!
aminp30
01-23-2010, 08:05 AM
دوستان من دو سوال برام پيش اومده
1- نمرات دوستاني كه امتحان دادن نسبت به نمرههايي كه توي big book تست ميزدن چطوري بوده؟ ميخوام حدود نمره خودم رو بدونم. چون شنيدم كه بچهها ميگفتن سوالات Q وقتگيرتر و سوالات V سختتر از BB بوده. من خودمم فكر ميكنم امتحان اصلي بخصوص توي Q سختتر باشه. مثلا اگر BB رو همه رو حدود 800 بزنيم، ميشه گفت توي امتحان اصلي هم همين ميشيم؟ شرايط امتحان براي من خيلي فرق نميكنه!
2- من براي reading هميشه وقت كم ميارم. يعني چون اون ميذارم آخر، مجبورم يه passage رو شانسي بزنم!! دوستان راه حلي دارن كه تجربه كرده بشن و جواب داده باشه؟
ممنون
این بخش منابع مطالعاتی که می گید کجاست؟ چرا من هر چی می گردم پیدا نمی کنم؟
من دقیقا دنبال همین فایل pdf می گردم. اگه شما لینکش رو بذارید که واقعا ممنون می شم.
sjjpo2002
01-23-2010, 12:44 PM
ما برای منابع مطالعاتی یه انجمن جداگونه داریم حتما دقت نکردید. لینکش:
http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?76-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-GRE
بابت لینک ازتون ممنونم
ببخشید یک سوال دیگه برام پیش اومده . در qنمره 800 رو با زدن چند سوال درست می تونیم به دست بیاریم؟
بازم ممنون
sjjpo2002
01-25-2010, 10:45 PM
سه تا غلط بزنی باز 800 میشی. بقیه رو باید درست بزنی!!
vtmesx
01-28-2010, 03:27 PM
دوستان من دو سوال برام پيش اومده
1- نمرات دوستاني كه امتحان دادن نسبت به نمرههايي كه توي big book تست ميزدن چطوري بوده؟ ميخوام حدود نمره خودم رو بدونم. چون شنيدم كه بچهها ميگفتن سوالات Q وقتگيرتر و سوالات V سختتر از BB بوده. من خودمم فكر ميكنم امتحان اصلي بخصوص توي Q سختتر باشه. مثلا اگر BB رو همه رو حدود 800 بزنيم، ميشه گفت توي امتحان اصلي هم همين ميشيم؟ شرايط امتحان براي من خيلي فرق نميكنه!
2- من براي reading هميشه وقت كم ميارم. يعني چون اون ميذارم آخر، مجبورم يه passage رو شانسي بزنم!! دوستان راه حلي دارن كه تجربه كرده بشن و جواب داده باشه؟
ممنون
سلام
1-
انشالله، V فرق خاصی با BB نداشت-Q هم کمی صورت سوالاتش طولانی تر بود البته از میانگین سوالات دوره امتحانات BB
2-
این مشکل شما فقط نیست. بهترین تجربه شخصی من این بود:1) ابتدا reading کوتاهتر را جواب بدهم 2) قبل از خواندن سوالات ابتدا یک بار سریع reading را بخونم(البته پاراگراف اول آهسته تر تا موضوع دستم بیاد)3) تمرین تمرین تمرین
موفق باشید
Renegade
01-29-2010, 08:32 AM
سلام. من 6 فوریه GRE دانشگاه اصفهان دارم، تو این مدت کوتاه فکر می کنید چه کاری به خصوص برای AW می تونم بکنم. من واسه TOEFL یک مقدار writing کار کردم، اما واسه GRE نه زیاد.
اگر راه کارهاتون ارائه بدین ممنون می شم.
خواهش می کنم ترتیب سوالات و تعداد سوالات هر بخش رو بگیدفکر می کنم اول q هست بعد v بعد q و بعد vWritingچی؟و زمان برای هر بخش چقدره و اینکه آیا سوالات هر دوبخش q و v متشابه هستند و در دو بخش تکرار می شند؟ یا اینکه نه بخش دوم ادامه ی بخش اول هست؟ممنون