توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان GRE
خواهش می کنم ترتیب سوالات و تعداد سوالات هر بخش رو بگید.
فکر می کنم اول q هست بعد v و بعد q و بعد v.
رایتینگ چی؟
mohmad0014
01-31-2010, 08:20 PM
خواهش می کنم ترتیب سوالات و تعداد سوالات هر بخش رو بگید.
فکر می کنم اول q هست بعد v و بعد q و بعد v.
رایتینگ چی؟
راینیگ اوله
نصف سوال من در صفحه ی قبل موند
اگه اشکالی نداره دوباره بپرسم
سوالم این بود که آیا سوالات هر دو بخش q و v دو سری متشابه هستند که داده می شوند یا اینکه بخش دوم که داده می شه ادامه ی بخش اول است؟( مثلا ریدینگ می مونه برای بخش دوم سوالات؟ یا اینکه در هر دو بخش وجود دارد؟)
و بخش اول و دوم q و v چند تا سوال داره و هر بخش به طور جداگانه دقیقا چقدر زمان بهش داده می شه
ممنون
vtmesx
02-01-2010, 12:22 AM
نصف سوال من در صفحه ی قبل موند
اگه اشکالی نداره دوباره بپرسم
سوالم این بود که آیا سوالات هر دو بخش q و v دو سری متشابه هستند که داده می شوند یا اینکه بخش دوم که داده می شه ادامه ی بخش اول است؟( مثلا ریدینگ می مونه برای بخش دوم سوالات؟ یا اینکه در هر دو بخش وجود دارد؟)
و بخش اول و دوم q و v چند تا سوال داره و هر بخش به طور جداگانه دقیقا چقدر زمان بهش داده می شه
ممنون
سلام
متشابه هستند : مثلاً از مجموع 4 ریدینگ دوتا در بخش اول V و دوتای دیگر در بخش دوم V می آیند
هریک از V ها 38 سوال و هریک از Q ها 30 سوالی هستند و هریک 30 دقیقه وقت دارند(مجموعاً 120 دقیقه)
انشالله امتحان موفقی داشته باشید
HesamMe
02-01-2010, 09:38 PM
سوال من در رابطه با بخش Quant هستش:
اینطور که از چند نمونه سوال که تو یه دی وی دی بود که از نارمک خریدم: بخش quant که خودش دوقسمته، بخش دومش بیشتر به جنبه منطقگرایی میپردازه. مثلا اینکه یه متن میده بعد میگه کدوم یک از این گزینه ها این متن رو نقض میکنه یا کدوم گزینه میتونه این متن رو حمایت کنه.
درسته؟ یعنی اصلا شامل محاسبات نمیشه. یا ممکنه که بحث احتمالات رو بپرسه اونم نه بصورت عددی.
اگه همینطور هست یا نیست ممنون میشم راهنماییم کنین
sjjpo2002
02-02-2010, 01:08 AM
دو قسمت quant که وجود داره شامل سوالات ریاضی هست و متن توش وجود نداره! شکل و نمودار هست که در مورد اون 5 تا سوال پرسیده میشه ولی بدین شکل که شما گفتید نه
ir_ma
02-02-2010, 04:31 PM
سوال من در رابطه با بخش Quant هستش:
بخش quant که خودش دوقسمته، بخش دومش بیشتر به جنبه منطقگرایی میپردازه. مثلا اینکه یه متن میده بعد میگه کدوم یک از این گزینه ها این متن رو نقض میکنه یا کدوم گزینه میتونه این متن رو حمایت کنه.
درسته؟
اگه همینطور هست یا نیست ممنون میشم راهنماییم کنین
این توضیحی که شما دادید بیشتر مربوط به بخش writing هست نه quan
ir_ma
02-02-2010, 04:47 PM
برای قسمت writing من کتاب Petrsons's Master the GRE 2009 خیلی مفید دیدم. خودش تکنیکهایی رو که معرفی کرده رو با چندتا مثال آورده که تازه متوجه میشیم اصلا چجوری باید بنویسیم!
اگر کسی نتونه writing ای مطابق با استانداردهای لازم برای gre بنویسه بهتره کلا قسمت writing را جواب نده یا اینکه
در حد همون تافل بنویسه بهتره از ننوشتنه؟
ضمنا اگه بستگی به دانشگاه داره دانشگاه مد نظر من در ranking رتبه حدود 30 داره ومن از حد نصاب نمره wriitngشون
اطلاعی ندارم
sjjpo2002
02-02-2010, 07:05 PM
اگر کسی نتونه writing ای مطابق با استانداردهای لازم برای gre بنویسه بهتره کلا قسمت writing را جواب نده یا اینکه
در حد همون تافل بنویسه بهتره از ننوشتنه؟
نه قسمت writing رو به هیچ وجه خالی نذارین برای اینکه تو وقت مربوطه کار دیگه ای نمی تونید جز writing بکنید. تازه ما چون تو ایران یاد نگرفتیم چجوری بنویسیم فکر می کنیم این قسمت مشکله در صورتی که با کمی تمرین و آشنایی با اصول نوشتن می تونیم تو ین بخش هم نمره خوبی بیاریم.
mehdi.ghotbi
02-02-2010, 08:01 PM
jتو قسمت writing اصلا قرار نیست قابلیتهای نوشتاری شما رو بسنجن. بلکه قراره که نحوه اشتدلال شما رو در مورد یه موضوع و یا رد کردن یه موضوع بسنجند. واسه همینم اسمشو Analytical Writing گذاشتن. البته اگه از لحاظ گرامری یا املا اشتباه داشته باشین، ممکنه یخورده از نمره تون کم بشه. ولی اصلا از این writing نترسین. با یخورده خوندن راجع به نحوه استدلال و دیدن و بررسی چند نمونه Sample راحت نمره 3 رو میگیرید. واسه نمره بیشترم که مسلمه باید بیشتر بخونین
HesamMe
02-03-2010, 09:09 AM
دوستان این سوال رو من تو یه نمونه سوالات پیدا کردم . البته این متن واسه 3-4 سواله که دنبالش میاد
لطفا ایکی بگه چنین سوالی میاد؟؟؟ بیزحمت پاک نکنید این ارسال رو مدیر انجمن عزیز. من دو روز دیگه امتحان دارم. بذارید عوض سوالهای تکراری یکی به من جواب بده
A newsstand will display exactly one copy each of six
different magazines—M, O, P, S, T, and V—in a single
row on a rack. Each magazine will occupy exactly one of
the six positions, numbered consecutively 1 through 6.
The magazines must be displayed in accordance with the
following rules:
Either P or else T occupies position 1.
Either S or else T occupies position 6.
M and O, not necessarily in that order, occupy consecu-
tively numbered positions.
V and T, not necessarily in that order, occupy consecu-
tively numbered positions.
1.Which of the following is an order in which the six
magazines can be arranged, from position 1 through
position 6?
(A) M, O, P, S, V, T
(B) P, O, S, M, V, T
(C) P, V, T, O, M, S
(D) P, V, T, S, O, M
(E) T, P, V, M, O, S
golabiyebahal
02-03-2010, 12:51 PM
من تا اونجایکه می دونم، قبلا آزمونهای GRE ، قسمت V به جای 2 تا بخش، 4 تا بخش بوده ( این رو توی نمونه سوالای Big book که مربوط به دهه 80 و 90 هست کاملا مشهوده) و این سوال شما از تیپ سوالایی بوده که توی اون دو بخش اضافی بوده، تا اونجایی که من اطلاع دارم توی دفترچه نمونه سوال و همچنین توی خود کتاب GRE که مال خود ETS هست و تو انقلاب موجود این تیپ سوالات دیده نمیشه.
باز اگه دوستان نظر دیگری دارن حتما این دوستمون را راهنمایی کنن.:)
Sunrise
02-03-2010, 12:56 PM
من تا اونجایکه می دونم، قبلا آزمونهای GRE ، قسمت V به جای 2 تا بخش، 4 تا بخش بوده ( این رو توی نمونه سوالای Big book که مربوط به دهه 80 و 90 هست کاملا مشهوده) و این سوال شما از تیپ سوالایی بوده که توی اون دو بخش اضافی بوده، تا اونجایی که من اطلاع دارم توی دفترچه نمونه سوال و همچنین توی خود کتاب GRE که مال خود ETS هست و تو انقلاب موجود این تیپ سوالات دیده نمیشه.
باز اگه دوستان نظر دیگری دارن حتما این دوستمون را راهنمایی کنن.:)
بخش V دو سری 30 دقیقه هست. Q هم همین طور. ترتیبش اینه:
Writing
break 10 دقیقه که نمیدن
V
Q
V
Q
mohmad0014
02-04-2010, 01:28 PM
بخش V دو سری 30 دقیقه هست. Q هم همین طور. ترتیبش اینه:
Writing
break 10 دقیقه که نمیدن
V
Q
V
Q
البته این بریک را تو دانشگاه اصفهان برای ما دادند.
alivip
02-12-2010, 02:33 PM
یکی زحمت میکشه یه برنامه یه ماهه برای من بده ؟ (حالا با توجه به منابعی که دوستان معرفی کردن یا خودشون زحمت کشیدن درست کردن که گه گاه از خوندن کامل یک کتاب بهتره)
شرایط من : toefl ibt :82
- کار می کنم (یعنی صبح تا شب نمی تونم بخونم)
- ریاضی زیاد مشکل ندارم
- زمان یک ماه
-نوع امتحان CBT
(تو منابع مطالعاتی دریایی از کتاب و جزوه و لغت هست ..اگه خودم بخوام یکی یکی بخونم که فکر کنم یه ماه طول میکشه تازه بفهمم چی رو بخونم بشترین بازدهی رو داره)
gambooli
02-12-2010, 09:31 PM
alivip:
سلام...
به نظرم فقط ميرسي 1100 رو ياد بگيري.لغتهاي خوبي داره...
alivip
02-12-2010, 11:49 PM
alivip:
سلام...
به نظرم فقط ميرسي 1100 رو ياد بگيري.لغتهاي خوبي داره...
پیشنهاد خوبیه..ولی یعنی این از زدن big book یا رایتینگ کار کردن بهتره؟
یا خیلی از بچه ها دیدم چکیده لغت درست کردن گذاشتن تو فروم..از بعضیاشم خیلی تعریف می کنن..
.حالا باز هرچی شماها بگین..
aras409
02-13-2010, 12:07 AM
پیشنهاد خوبیه..ولی یعنی این از زدن big book یا رایتینگ کار کردن بهتره؟
یا خیلی از بچه ها دیدم چکیده لغت درست کردن گذاشتن تو فروم..از بعضیاشم خیلی تعریف می کنن..
.حالا باز هرچی شماها بگین..
من خودم با توجه به این که حدود 1 سال واسه GRE خوندم می تونم بهتون خوندن 1100 رو توصیه کنم. فکر میکنم WRiting کار کردن عملا در این شرایط واسه شما زیاد فایده ای نداشته باشه چون واقعا معلوم نیست بر چه اساسی نمره های Writing را تصحیح می کنند من که هر کی می شناسم از کسایی که تو تافل 113 شدند تا کسایی که نمره writing تافلشون 18 شده بوده همه 3 شدند. در مورد زدن تست های Big Book هم به نظر من بازده اش به اندازه خودن 1100 نیست (با توجه به شرایط شما).
من از دوستام کسایی بودن که با خوندن 1100 تونستن 380 بیارند.
این ها چیزی بود که به نظر من می رسند. امیدوارم که همیشه موفق باشید.
alivip
02-13-2010, 11:53 AM
مرسی...پس من از همین 1100 میرم جلو...آخه دید من این بود که 1100 فقط لغته..واسه همین شاید منی که تافل دادم رو ریدینگ ها تمرکز کنم بهتر باشه...ولی خب اگه میگین 1100 حتما 1100
این کتاب فارسیشم می خریم که بهتر باشه
kamii
02-13-2010, 06:51 PM
سلام.برای گرفتن نتیجه GRE با این امتیازات:
· GRE Quantitative => 700
· GRE Verbal => 300
· GRE Analytical => 3.0
, 2-3 ماه فرصت برای امتحان چقدر شانس گرفتن این نتایج رو دارم.(ضمنا من 2 ماه پیش تافل 520 شدم.) اگر راهنمایی کنند دوستان سپاسگذارم!
یکی زحمت میکشه یه برنامه یه ماهه برای من بده ؟ (حالا با توجه به منابعی که دوستان معرفی کردن یا خودشون زحمت کشیدن درست کردن که گه گاه از خوندن کامل یک کتاب بهتره)
شرایط من : toefl ibt :82
- کار می کنم (یعنی صبح تا شب نمی تونم بخونم)
- ریاضی زیاد مشکل ندارم
- زمان یک ماه
-نوع امتحان CBT
(تو منابع مطالعاتی دریایی از کتاب و جزوه و لغت هست ..اگه خودم بخوام یکی یکی بخونم که فکر کنم یه ماه طول میکشه تازه بفهمم چی رو بخونم بشترین بازدهی رو داره)
سلام
به نظر من ریاضی رو دست کم نگیرید. مخصوصا که CBT امتحان می دید. حتما ریاضی big book رو کار کنید. موفق باشید.
alivip
02-14-2010, 12:28 AM
سلام
به نظر من ریاضی رو دست کم نگیرید. مخصوصا که CBT امتحان می دید. حتما ریاضی big book رو کار کنید. موفق باشید.
والا اینظور که بچه ها میگن نمی رسم چیزی بخونم و فقط باید 1100 بخونم
اما بیگ بوکم میگن سطح ریاضیش بالا نیس..نوا رو می خونم
kamii
02-14-2010, 12:47 AM
· GRE Verbal => 300
· GRE Analytical => 3.0
, 2-3 ماه فرصت برای امتحان چقدر شانس گرفتن این نتایج رو دارم.(ضمنا من 2 ماه پیش تافل 520 شدم.) اگر راهنمایی کنند دوستان سپاسگذارم!
sjjpo2002
02-14-2010, 02:31 AM
· GRE Verbal => 300
· GRE Analytical => 3.0
ریاضی رو راحت بالای 700 میاری. چند سری از سوالای بیگ بوک رو حل کن تا آماده باشی.
وربال رو شانسی هم بزنی 300 میشی! ولی تو این مدت کم خیلی نمی تونی نمره رو از این بالاتر ببری. شاید خوندن لغات پر کاربرد (حدود 300 تا) تنها کاری باشه که بتونی بکنی.
والا اینظور که بچه ها میگن نمی رسم چیزی بخونم و فقط باید 1100 بخونم
اما بیگ بوکم میگن سطح ریاضیش بالا نیس..نوا رو می خونم
برای شروع برونز و نوا خوبن و با مبانی ریاضی لازم واسه امتحان آشنا میشید. برونز رو زودتر میشه جمع و جور کرد و سطحش هم به امتحان نزدیک هستش.بیگ بوک(ریاضی) نمونه سئوال امتحان است و به مدیریت زمان و کم شدن بی دقتی و آشنایی با سئوالات کمک میکنه. بعضی سئوالات خیلی ساده است ولی با بی دقتی از دست میرن. موفق باشید.
این verbal چقدر سخته . دوستانی که نمره بالا آوردن تو این قسمت چیکار کردن ؟ راه خاصی داره واسه این قسمت ؟
mohmad0014
02-18-2010, 05:10 PM
این verbal چقدر سخته . دوستانی که نمره بالا آوردن تو این قسمت چیکار کردن ؟ راه خاصی داره واسه این قسمت ؟
این جا بچه ها راهنمایی کرده اند
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?4616-%D9%83%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D9%83%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-verbal-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%8A-400-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86%D8%8C-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF!