PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان GRE

صفحه ها : [1] 2 3

شروین
12-19-2007, 03:22 PM
Hi,
unfortunately, my Toefl -ibt canceled in Poytesh bargh center in Dec 15, and now ETS set a time for it in Jan 5th, do you think I could be able to prepare myself for GER in just on month!??!!
I believe that the answer is negative,but there is no other chance, so
[b]I would like to know how much it is likely to lose our chance with a terrible GRE score?

vahid1982
12-19-2007, 03:29 PM
بستگی داره چه نمره ای بخوای تو verbal بیاری. اگه بخوای بالای 350 بیاری باید وقت بذاری رو این بخش و شاید 1 ماه کافی نباشه ولی اگه بخوای 300 تا 350 بیاری من بودم اصلا روش وقت نمیذاشتم و فقط quantitative و writing میخوندم که اینا هم رو هم بیشتر از 2 هفته وقت نمیبره.
هرچند بعضیها مثل wow.oops ممکنه با من مخالف باشند. به هر حال شانس هم کمی تو gre دخیل هست.

ars
12-19-2007, 03:56 PM
اگه verbal نزديك 500 مي خواي حدود 6-7 ماه بايد وقت بذاري من اين زمان رو از بچه هايي كه همين حدود نمره رو گرفتن پرسيدم. writing اگه مي خواي نمره خوب بگيري بايد چند ماهي به به طور پيوسته نه فشرده وقت بذاري (تجربه خودم مي گه كه با يك برنامه سبك و پيوسته در مورد writing مي توني نمره خوبي بگيري) ولي اگه 3-3.5 برات كافيه همين دو هفته اي كه وحيد گفت كافيه. quan هم خيلي سادس مي توني با يكم تمرين 800 بگيري

roodmona
12-20-2007, 09:15 AM
من خودم هم 12 jun تافل دارم و GRE هم انحتم دارم. به نظر من زمان آمادگي كاملاً به توانايي خودت بستگي داده و البته برنامه‌ريزي من با اين كه شاغلم برنامه‌ريزي كردن و روزي 50 لغت جديد رو سعي مي‌كنم بخونم اميدوارم كه نمره 450 و شايد بهتر بگيرم. به نظر من نگران نباش و از همين الان برنامه‌ريزي كن. مطمئناً جواب مي‌ده اون فايل excel ‌كه تو فروم هست و 1000 لغت با مترادف هاش هست رو دانلود كن و برنامه‌ريزي كن كه هر روز 30 الي 40 تاشو بخوني و هر قبليا رو مرور كن. بايد يه برنامه فشرده بذاري . جواب ميده

sysbiosys
04-23-2008, 07:19 PM
من دو بار GRE دادم و نمره هام رو دادم. TOEFL هم دادم. برای fall 2009 می خوام apply کنم. تصمیم گرفتم یه GRE دیگه آبان ماه بدم. دوستانی که تجربه دارند کمک کنند: به نظرتون از نظر deadline ها مشکلی پیش نمی آد. بهتره با همون GRE قبلی ها زودترapply کنم (مثلا تابستان و مهر) یا بهتره GRE سوم رو به امید نمره های بالاتر بدم و بعد apply کنم. من شنیدم از نظر زمانی هر چه زودتر مدارکتون رو بفرستید بهتره چون هر چی به deadline ها نزدیک می شه graduate committee ها وقت کمتری برای بررسی مدارک می ذارند.

saeede83
04-23-2008, 10:02 PM
امتحان آبان تقریبا به موقع هست و برای زودترین ددلاین ها که معمولا 1Dec هستند می رسه. فقط بعضی از دانشگاه ها برای بررسی مدارک الویت زمانی دارند که اون رو هم معمولا توی وب سایتشون می نویسن. بقیه بعد از ددلاین شروع به دسته بندی اطلاعات و بررسی در committee می کنند. پس نگران نباشید و همون امتحان آبان به نظر من وقت خوبیه

ars
04-25-2008, 01:06 AM
به نظر من یک بار دیگه GRE دادن (و البته نمره خوب آوردن) ارزشش رو داره.
همون طور که saeede83 این امتحان آبان ماه به تمام deadline ها می رسه و به نظر من احتمال اینکه حتی اون دانشگاه هایی که زودتر از deadline شروع به بررسی مدارک می کنن این کار رو قبل از Dec شروع کنن خیلی کمه.
پس من بهت توصیه می کنم بهتر دویاره امتحان بدی البته به شرط اینکه خوب خودتو آماده کنی.

yaserb
07-08-2008, 10:56 PM
به نظر من اگر کسی کتاب 1100 words you need to know را بخونه، نمره وربالش تا 350 تضمین شده است (با در نظر گرفتن Tolerance). اگر کسی نمره بیشتر خواست، کتابهای زیر به ترتیب اولویت پیشنهاد می کنم:

1. Kaplan (لغات آخر کتاب را حتما با دقت بخوانید)
2. Vocabulary for the College bound students
3. GRE Barrons (اگر خواستید بترکونید!!!، تمام 3500 لغتش را بخوانید)

البته یک راه دیگر آنست که هر کلمه ای را که در کتاب 1100 می خوانید، با رجوع به دیکشنری های مترادف و مخالف، تمام مترادفها و مخالفهای آن رااستخراج کنید.

بعضیها البته کتاب BIG BOOK را هم خوانده اند، که البته من آن را نداشته ام.

marjoon
07-09-2008, 09:53 AM
به نظر من اگر کسی کتاب 1100 words you need to know را بخونه، نمره وربالش تا 350 تضمین شده است (با در نظر گرفتن Tolerance). اگر کسی نمره بیشتر خواست، کتابهای زیر به ترتیب اولویت پیشنهاد می کنم:

1. Kaplan (لغات آخر کتاب را حتما با دقت بخوانید)
2. Vocabulary for the College bound students
3. GRE Barrons (اگر خواستید بترکونید!!!، تمام 3500 لغتش را بخوانید)

البته یک راه دیگر آنست که هر کلمه ای را که در کتاب 1100 می خوانید، با رجوع به دیکشنری های مترادف و مخالف، تمام مترادفها و مخالفهای آن رااستخراج کنید.

بعضیها البته کتاب BIG BOOK را هم خوانده اند، که البته من آن را نداشته ام.

من اصلا با هزار و صد موافق نیستم. من کاپلان رو خونده بودم و نمره ی وربالم ۵۲۰ شده بود ولی همچنان یک کلمه هم از هزارو صد رو بلد نبودم.
اگه وربال می خواید، فقط لغتای ته کاپلان رو بخونید. اگه همه رو یاد بگیرید واقعا ۶۵۰ تضمینه. من تا یه حرفیش خوندم دیکشنری ته کاپلان رو و ۵۲۰ شدم.

jalil
07-19-2008, 03:34 PM
سلام دوستان، من امتحان GRE ندادم و deadline دانشگاهی که میخوام apply کنم :December 15 (or November 30, for international applicants), یعنی طبق اون چیزی که نوشته شده 10 آذر(30 Nonember )برای من Deadline محسوب میشه به نظرتون اگه آبان شرکت کنم نمرش به موقع گزارش میشه؟ خیلی ممنون

Dr_Lover
07-20-2008, 10:31 PM
منم همین سوال رو داشتم، قصد دارم برای Fall2009 برای کانادا و آمریکا برای فوق لیسانس عمران اقدام کنم. به نظر شما نهایتا تا چه تاریخی فرصت دارم GRE و TOEFL بدم. نمیشه مثلا GRE رو دیرتر از Deadline به دستشون رسوند؟ خیلی ممنون از راهنمایی های شما دوستان عزیز که به سایرین بدون هیچ چشمداشتی کمک می کنید.

saeede83
07-20-2008, 10:47 PM
شما با امتحان آبان هم تقریبا به ددلاین هاتون می رسین. یک کمی دیرتر می شه عملا، اما از حدود اوایل دسامبر نمره ها تلفنی آماده است و می تونین ریپورت کنین. معمولا دانشگاه ها هم در مورد گرفتن به موقع نمره های تافل و جی آر ای زیاد سخت گیری نمی کنن.

apex
07-21-2008, 09:20 PM
1) امتحان gre در 25 oct هست و جواب اون تقریباً 29nov) - 1dec ) تلفنی میاد . یعنی تقریباً مصادف با dead line ها. میگید دانشگاه ها انعطاف نشون میدن برای report نمره، ولی سوال من اینه که برای این که مدارک من قبل از deadline باید برسه من باید تقریبا همزمان با ازمون gre در oct مدارکمو بفرستم بدون اینکه از نمره خودم خبری داشته باشم. ممکنه که نمره من خیلی بد بشه که در این صورت به درد هیچ جایی نمیخوره و 2،3 میلیون هزینه رفته به باد از اون ور ممکنه خیلی خوب بشه و من میتونستم مثلاً برای دانشگاه های بهتری اقدام کرده باشم. ایا من درست میگم یا جایی دارم اشتباه میکنم.

2) یه سوال دیگه من اینه که من نمره تافلمو هم باید report کنم ، حالا وایسم که نمره gre ایم هم بیاد بعدن اونا رو به department ریپرت کنم یا چون نمره تافلم آمادست همزمان با ارسال مدارک اونم ریپرت کنم و هر موقع gre اماده شد اون موقع اونو به دانشگاه report کنم. کدوم روش بهتره؟ دوستان معمولاً چیکار میکنند؟

saeede83
07-21-2008, 09:57 PM
خب اینی که می گید درسته اما برای خود من که دیگه چاره ای نبود، GRE رو ریپورت کردم و قبلش تقریبا مدارکم رو فرستاده بودم. آدم خودش تقریبا می تونه یه تخمینی از نمره اش بزنه به هر حال. اما اگه خیلی این موضوع مهمه می تونین خارج از ایران این امتحان رو بدین، یا یک ترم (یا یک سال) دیرتر اپلای کنین.

ریپورت تافل که به GRE ربطی نداره. هر کدومش جداست.

apex
07-21-2008, 10:28 PM
چون جفتش برای ETS بود سوال کردم. فکر میکردم که اگه با هم report بشه با هم میرسه و اینجوری بهتره؟ بهتر نیست؟!

saeede83
07-22-2008, 12:45 AM
فکر نمی کنم ربطی داشته باشن، ibt که اینترنتی باید ریپورت کنین و در مورد pbt هم شماره ریپورت کردنش با GRE فرق می کنه، پس احتمالا کلا دپارتمان هاشون جداست.

peymen
07-22-2008, 12:54 AM
چون جفتش برای ETS بود سوال کردم. فکر میکردم که اگه با هم report بشه با هم میرسه و اینجوری بهتره؟ بهتر نیست؟!

دپارتمان GRE وpbt جدا از همه و دو نمره بصورت مجزا از دو بخش در یک زیرمجموعه ریپورت میشه

The Great
07-25-2008, 01:45 AM
ببخشید یه سؤال در حد ابتدایی داشتم. :D
منظورتون از fall 2009 همین سال 87 یا 88؟
بازم ببخشید. تازه کارم.

asman
07-25-2008, 01:48 AM
ببخشید یه سؤال در حد ابتدایی داشتم. :D
منظورتون از fall 2009 همین سال 87 یا 88؟
بازم ببخشید. تازه کارم.

Fall= پاییز
2009= سال بعدی میلادی
fall 2009= پاییز 88

saeede83
07-25-2008, 11:43 PM
یعنی برای پاییز سال بعد فقط تا اوایل زمستان امسال فرصت apply داریم؟
چه خبره؟
مگه میخوان چی کار کنن که 9 ماه وقت لازم دارن؟
ملت 9 ماهه ادم درست میکنن!
کلی خورد تو ذوقم.
:'(

نتایج پذیرش بعد از 2، 3 ماه از اپلای می آد، بعدش باید برین دنبال کارای ویزا.

modir
07-28-2008, 12:40 AM
اولا که بهتر است کمی تمیزتر صحبت کنیم؛

ثانیا ددلاین اکثر دانشگاه های آمریکا و کانادا+سوئد+سنگاپور+erasmus mundus scholarship program تا اواسط فوریه (اواسط بهمن ماه) هست. جواب پذیرشها هم از اسفند ماه تا حتی اواخر تیرماه سال بعد (که البته برای ویزا خیلی دیره) میاد.
شما از وقتی که شروع به ارتباط با اساتید و جمع آوری مدارک میکنی تا وقتی بری اونور 1 سال طول میکشه.

Pink Floyd
07-28-2008, 07:41 PM
درود
من هم امتحان جنرال باید بدم هم امتحان سابجکت و مسلما" برای رشته هایی که سابجکت هم باید امتحان بدند سابجکت از جنرال مهم تر درست میگم؟
ضمنا" سؤال اصلی م اینه که برای آوردن یه نمره متوسط در وربال یعنی 350-300 باید چند تا لغت حفظ کنم و ضمنا" باید نمونه سؤال هم کار کنم؟
همین سؤال رو خواهش میکنم برای 450-350 هم جواب بدید.
باور کنید برای منی که تا یک ماه پیش معنی improve رو نمیدونسته لغت خوندن جون کندنه >:(
اما تا الان 1400 تا لغت که خیلی هاش لغاتی یه که خیلی ها بلدند خوندم وتقریبا" روزی 70 تا لغت میخونم و تا نیمه مرداد لغات برای تافل تموم میشه.
پیشاپیش از جواب ها تون ممنونم.

saeede83
07-28-2008, 08:26 PM
درود
من هم امتحان جنرال باید بدم هم امتحان سابجکت و مسلما" برای رشته هایی که سابجکت هم باید امتحان بدند سابجکت از جنرال مهم تر درست میگم؟
ضمنا" سؤال اصلی م اینه که برای آوردن یه نمره متوسط در وربال یعنی 350-300 باید چند تا لغت حفظ کنم و ضمنا" باید نمونه سؤال هم کار کنم؟
همین سؤال رو خواهش میکنم برای 450-350 هم جواب بدید.
باور کنید برای منی که تا یک ماه پیش معنی improve رو نمیدونسته لغت خوندن جون کندنه >:(
اما تا الان 1400 تا لغت که خیلی هاش لغاتی یه که خیلی ها بلدند خوندم وتقریبا" روزی 70 تا لغت میخونم و تا نیمه مرداد لغات برای تافل تموم میشه.
پیشاپیش از جواب ها تون ممنونم.

نمره سابجکت خوب خیلی خیلی کمک می کنه.
برای 300-350 در وربال کافیه سوالات رو شانسی جواب بدین. نمره منفی نداره و معمولا همین نمره رو می شه آورد بی هیچ زحمتی
نمره 350-400 هم زیاد با 300-350 فرقی نداره، علاوه بر شانس خوب اگه ریدینگ ها رو خوب جواب بدین نتیجه می ده.
برای بالای 400 باید کار کنین، من اول از همه کتاب 1100 بارونز رو پیشنهاد می کنم و کتاب خوب دیگه ای هم هست به نام Vocabulary for high school students که خیلی خوب کلمات رو دسته بندی کرده. بعدشم کتاب های رایج GRE مثل کاپلان، بارونز و ...
جعبه لایتنر برای به یاد موندن لغات خیلی موثره

pegah57
07-28-2008, 11:55 PM
سلام

نمیدونم سوالم رو باید اینجا بپرسم یا نه؟ سوالم این هست:
من میخوام برای GRE آبان ثبت نام کنم اما نمی دونم که اون موقع ایران هستم یا نه. می تونم الان برای سازمان سنجش ثبت نام کنم و بعداً اگر نبودم، center ام رو عوض کنم؟

پیشاپیش ممنون

Pink Floyd
07-28-2008, 11:58 PM
درود
پگاه جان مطمئن نیستم برای سنترهای دو کشور ولی فکر میکنم میشه البته باید 50$ جریمه بدی.

Sara.Sh
07-29-2008, 12:00 AM
سلام

من میخوام برای GRE آبان ثبت نام کنم اما نمی دونم که اون موقع ایران هستم یا نه. می تونم الان برای سازمان سنجش ثبت نام کنم و بعداً اگر نبودم، center ام رو عوض کنم؟

پیشاپیش ممنون

به این تاپیک مراجعه کنید

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,3881.0.html

asman
07-29-2008, 12:00 AM
سلام

پیشاپیش ممنون

البته اینجا جاش نیست.
ولی می تو نید ثبت نام کنید و با پرداخت جدیمه سنتر رو عوض کنید

sysbiosys
08-02-2008, 09:25 PM
امتحان GRE آبان ماه یا October 25th که برگزار بشه، زودترین زمانی که نمره های ریپورت شده به دانشگاهها برسه کی هست؟ مثلا به deadline هفتم دسامبر می رسه؟

saeede83
08-03-2008, 12:08 AM
امتحان GRE آبان ماه یا October 25th که برگزار بشه، زودترین زمانی که نمره های ریپورت شده به دانشگاهها برسه کی هست؟ مثلا به deadline هفتم دسامبر می رسه؟

معمولا تا 15 دسامبر هم نتایج به دانشگاه ها نمی رسه اما دانشگاه ها درک می کنن، معمولا بعد از گذشت 1 ماه اگه هنوز تافل و GRE تون دستشون نرسه ازتون می خوان پیگیری کنین.

jalil
08-03-2008, 11:37 AM
سلام من یه سوال داشتم شاید زیاد هم مرتبط نباشه! با یک بار امتحان دادن( وبه شرط اینکه خوب بخونیم) میشه نمره مطلوب کسب کرد؟ من برای fall 2010میخوام اپلای کنم، استادی که باهاش در ارتباطم تاکید میکونه که GRE برای گرفتن admission تو اون دانشگاه خیلی مهمه و بهم توصیه میکنه که دوبار GREبدم و دلیلشم این بود که از نظر روانی ممکنه با همچین امتحانی آشنا نباشی! و میگه که بار دوم نمره ات بیشتر میشه! ???
من خودم اینطور تصور میکنم که با حل actual test( نمی دونم که برای GREواقعا" همچین چیزی گیر میاد یا نه!!) میتونم آماده بشم و همون یک بار شرکت کنم یعنی امتحان اسفند امسالو! ولی اگه بخوام حرف استادو گوش کنم باید امتحان آبان رو هم شرکت کنم که به قول اون با نمونه سوالا آشنا شم و از طرفی هم میترسم که نمره آبانم بد بشه و چون اون هم بالاخره ریپورت میشه برام بد بشه...!
کسی میتونه راهنمایی کنه، ممنون

sysbiosys
08-03-2008, 11:43 AM
سلام من یه سوال داشتم شاید زیاد هم مرتبط نباشه! با یک بار امتحان دادن( وبه شرط اینکه خوب بخونیم) میشه نمره مطلوب کسب کرد؟ من برای fall 2010میخوام اپلای کنم، استادی که باهاش در ارتباطم تاکید میکونه که GRE برای گرفتن admission تو اون دانشگاه خیلی مهمه و بهم توصیه میکنه که دوبار GREبدم و دلیلشم این بود که از نظر روانی ممکنه با همچین امتحانی آشنا نباشی! و میگه که بار دوم نمره ات بیشتر میشه! ???
من خودم اینطور تصور میکنم که با حل actual test( نمی دونم که برای GREواقعا" همچین چیزی گیر میاد یا نه!!) میتونم آماده بشم و همون یک بار شرکت کنم یعنی امتحان اسفند امسالو! ولی اگه بخوام حرف استادو گوش کنم باید امتحان آبان رو هم شرکت کنم که به قول اون با نمونه سوالا آشنا شم و از طرفی هم میترسم که نمره آبانم بد بشه و چون اون هم بالاخره ریپورت میشه برام بد بشه...!
کسی میتونه راهنمایی کنه، ممنون

به نظر من می شه و بهتره که داستان GRE رو همون یه بار با نمره خوب تموم کرد.

roosbeh
08-03-2008, 12:44 PM
i beiliveb]first shot, just shot[/b] do your best in the first exam

sarvenaz
08-03-2008, 10:17 PM
دوستان میشه راهنمایی کنید که چطوری میشه، دو ماهه یک نمره بالای 400 وربال گرفت؟

Some14Myself
08-03-2008, 11:51 PM
برای بالای 400 باید کار کنین، من اول از همه کتاب 1100 بارونز رو پیشنهاد می کنم و کتاب خوب دیگه ای هم هست به نام Vocabulary for high school students که خیلی خوب کلمات رو دسته بندی کرده. بعدشم کتاب های رایج GRE مثل کاپلان، بارونز و ...
جعبه لایتنر برای به یاد موندن لغات خیلی موثره

tree جان .... این طرز خوندن به نظر من بهترین ه ! ...
البته کتاب college bound هم هست که یه مایه هایی مثل High School ه ...
بعد از اینکه کتاب های 1100 و high school و college رو خوندی اول barrons و بعد هم Kaplan بهترین روش خوندنه ... البته من که هنوز امتحان ندادم اما از حرف های بچه ها به این جمع بندی رسیدم :)

roosbeh
08-03-2008, 11:54 PM
اول 1100 بعد کاپلان مفید و موثر

jalil
08-05-2008, 01:02 PM
اول 1100 بعد کاپلان مفید و موثر

برای لغت خوندن میشه چند کتابو هم زمان هم خوند، برای GRE خوندن Synonymخیلی موثره یعنی بهتره کلمات رو با synonym یاد بگیری کتاب های لغت زیر مفیدن که من اونارو از نظر سطح مشکل بودن لغات برات می نویسم:
1.essential words for the TOEFL( چون زیاد وقت نداری متن هاشو نخون فقط لغات با مثال و synonym)
2. 504 واژه (لغات با مثال و synonym)
3. Vocabulary for the highschool students( تا وسطای کتاب به درد میخوره بخونیش!)
4. 1100 واژه ( زیاد رو متنها وقت نذار)
اگه همه اینارو خوب خوندی فک کنم تا حدی کفایت میکنه اگه دیدی بازم میخوای برو لیست لغات کتاب GRE barronsکه به ترتیب الفبا لیست شده اند و هر entry یه جمله مثال و ُsynonym هم داره بخون. در ضمن از روش G5 یا همون لایتنر استفاده کن.
موفق باشی

anishtain4
08-06-2008, 10:06 PM
اگه بیشتر طالب بودی کتاب 601 واژه هم خوبیه اما دیگه لغاتش خیلی خیلی خاصه.
اگه از اینم بیشتر خواستی میتونی یه دیکشنری بگیری بشینی حفظش کنی که من شخصا پیشنهاد نمیکنم چون خوب جواب نمیده :-\.

Some14Myself
08-06-2008, 10:19 PM
اگه از اینم بیشتر خواستی میتونی یه دیکشنری بگیری بشینی حفظش کنی که من شخصا پیشنهاد نمیکنم چون خوب جواب نمیده :-\.

اصلآ جواب نمی ده ... ;) ...

aliabedinii
08-07-2008, 01:26 AM
به نظر من تو GRE بهتر فقط رو voc کار کنی. برای quant دو هفته ی آخر کتاب barrons رو بخون. کتابهای 1100 و بعدش barrons و kaplan رو بترتیب بخونی خوبه. اگه وقت نداری 1100 و اون لغات پر کاربرد barrons رو حتما بخون.

jalil
08-07-2008, 04:31 PM
اگه بیشتر طالب بودی کتاب 601 واژه هم خوبیه اما دیگه لغاتش خیلی خیلی خاصه.

کتاب 601 نخون به درد نمیخوره
اگه خواستی واقعا" بیشتر کار کنی از دیکشنری thesaurus استفاده کن این دیکشنری کامل ترین دیکشنری synonym هست. میتونی برای هر لغتی که از کتابهای 1100 و... که قرار بخونی از رو این دیکشنری چند تا مترادف در بیاری حداقل اون لغاتیو(مترادف هایی) که برات آشنا هستن...

jalil
08-07-2008, 04:36 PM
دیکشنری thesaurus هم تو بازار هست میتونی بگیری البته گرونه! ولی اگه دست دوم فروشی های انقلابو بگردی ارزون گیرت میاد!!( چهار سال پیش اوریجنالش 25 تومن بود من از دست دوم فروشیهای میدون انقلاب 2500 گرفتمش! ;)) میتونی on-line ازش استفاده کنی از سایت: http://thesaurus.reference.com/
موفق باشی

NEDARES
08-16-2008, 08:45 PM
[سلام
من امسال واسه بار دوم می خوام GRE بدم هم GENERAL و هم Subjectولی فکر می کنم اگه از ETS بخوام نمره جدیدم گزارش کنه اونا یه سری به Profile من می زنن و نمره های قبلی رو هم گزارش می کنن اگه اینجوری نیست بگین لطفا تا من بدونم در CV نمره های قبلی رو هم بگم یا نه؟
ممنون

sysbiosys
08-16-2008, 08:51 PM
[سلام
من امسال واسه بار دوم می خوام GRE بدم هم GENERAL و هم Subjectولی فکر می کنم اگه از ETS بخوام نمره جدیدم گزارش کنه اونا یه سری به Profile من می زنن و نمره های قبلی رو هم گزارش می کنن اگه اینجوری نیست بگین لطفا تا من بدونم در CV نمره های قبلی رو هم بگم یا نه؟
ممنون

بله. ETS تمام نمر ه های 5 سال اخیر رو با هم گزارش می کنه.

maryamgoli
08-17-2008, 10:08 PM
سلام
- با مطالعه 1100+ کاپلان چه طیف نمره ای برای وربال پیش بینی میکنید؟
- برای نوشتن یک argue خوب چه کتابی ( بجز کتابچه خود ets ) پیشنهاد میکنید

saeede83
08-17-2008, 10:20 PM
سلام

-بالای 400
-کاپلان

maryamgoli
08-17-2008, 10:27 PM
سلام

-بالای 400
-کاپلان

مرسی بابت جواب
کپلان رو دیدم فقط دوتا انشا argue داره ...
منبع آنلاین براش سراغ داره کسی؟

zy neo
08-18-2008, 12:47 AM
من یکبار GRE دادم، اما برای وربال وقت نگذاشتم. این بار برنامم با توجه به جمیع صحبتهای بچه ها اینه:

1. 1100
2. Essential words for GRE Barrons (800)
3. vocabulary for high school students

در ضمن برای دوستان که با کامپیوتر راحتند بشدت این برنامه jMemorize رو پیشنهاد میکنم. بسیار برنامه خوبیه، چون سورس برنامه هم هست من یکی دوتا تغییر کوچیک هم دادم که اگر مرتب شد براتون میگذارم استفاده کنید.

maryamgoli
08-19-2008, 08:16 AM
سلام
بچه ها نظرتون در ارتباط با اينكه يه بخش درست كنيم و يه انشا argue بذاريم روش چي هست؟ اينجوري هركي ميتونه سبك نوشتن argue خودشو با يكي دو انشا قبل امتحان evaluate كنه يا بچه هايي كه خوب argue ميكنند نمونه‌‌اي از كاراشون رو ميذارن، البته بايد مدير محترم بخش به اين موضوع پاسخ بدهند. :)

zizi
08-19-2008, 01:36 PM
واسه انسشا چي بخونيم ؟

maryamgoli
08-19-2008, 07:26 PM
واسه انسشا چي بخونيم ؟

سلام
منبع خاصي منم نديدم، ولي براي موضوع issue اش مثل Toefl هست، براي argue هم بايد مثل اينكه واسه اينكه نمره خوب بشه، خوب باهاشون دعوا كنيم! كه آقا اين چه موضوعيه من 1000 درصد مخالفم و ...( كه من يكي كه استعداد دعوا ندارم! :-\ )

من یکبار GRE دادم، اما برای وربال وقت نگذاشتم. این بار برنامم با توجه به جمیع صحبتهای بچه ها اینه:

در ضمن برای دوستان که با کامپیوتر راحتند بشدت این برنامه jMemorize رو پیشنهاد میکنم. بسیار برنامه خوبیه، چون سورس برنامه هم هست من یکی دوتا تغییر کوچیک هم دادم که اگر مرتب شد براتون میگذارم استفاده کنید.

سلام
اين كتابه مفيده؟ من پيداش نكردم، كميابه؟ ميشه مشخصات ظاهريش رو بفرمايين. من از دو جا پرسيدم البته، انگار اصلا به گوششون نخورده بود!
يه سوال درباره اين برنامه Memorize J : چند درصد از لغات 1100 يا همين كتابي كه شما معرفيش كردين در اين برنامه تكرار ميشه، مي خوام بدونم كساني كه هر دوش رو مطالعه كردند، ميدونن لغات share دارن يا نه؟

Countdown
08-19-2008, 07:31 PM
واسه انسشا چي بخونيم ؟

من از تو اینترنت موضوع های زیادی رو سرچ و از روشوون خوندم و ایده گرفتم

استراتژی هاش تو کتاب ها هست
اما مثال های زیادی بخون

saeede83
08-21-2008, 03:54 AM
برای writing در GRE لیست تاپیک ها رو در بیارین و سعی کنین برای همشون (می دونم خیلی زیاده ;) ) بنویسین یا لااقل بهش فکر کنین. شدیدا توصیه می کنم کلیه تاپیک ها رو قبل امتحان یه نگاهی بندازین چون بعضا حتی موضوع ها سخته و ممکنه سر جلسه امتحان درست متوجه نشین منظورش چی بوده.

jalil
08-21-2008, 09:30 AM
برای writing در GRE لیست تاپیک ها رو در بیارین و سعی کنین برای همشون (می دونم خیلی زیاده ;) ) بنویسین یا لااقل بهش فکر کنین. شدیدا توصیه می کنم کلیه تاپیک ها رو قبل امتحان یه نگاهی بندازین چون بعضا حتی موضوع ها سخته و ممکنه سر جلسه امتحان درست متوجه نشین منظورش چی بوده.

سلام ، میشه بگید از کجا میشه این لیست تاپیک ها رو در آورد؟! بهترین منبع چی هست؟! از دوستان کسی این دسته بندی تاپیک ها رو انجام داده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید :)

sysbiosys
08-21-2008, 09:53 AM
لیست Topic ها در قسمت GRE وب سایت ETS موجوده.

Spiro
08-21-2008, 10:50 AM
لیست Topic ها در قسمت GRE وب سایت ETS موجوده.

در قسمت Sample Questions (http://www.ets.org/portal/site/ets/menuitem.1488512ecfd5b8849a77b13bc3921509/?vgnextoid=ed552d3631df4010VgnVCM10000022f95190RCR D&vgnextchannel=06a7e3b5f64f4010VgnVCM10000022f95190 RCRD) برای همه قسمتها از جمله دو قسمت writing نمونه سوال هست.

zy neo
08-21-2008, 12:28 PM
واسه انسشا چي بخونيم ؟

سلام
منبع خاصي منم نديدم، ولي براي موضوع issue اش مثل Toefl هست، براي argue هم بايد مثل اينكه واسه اينكه نمره خوب بشه، خوب باهاشون دعوا كنيم! كه آقا اين چه موضوعيه من 1000 درصد مخالفم و ...( كه من يكي كه استعداد دعوا ندارم! :-\ )

سلام
اين كتابه مفيده؟ من پيداش نكردم، كميابه؟ ميشه مشخصات ظاهريش رو بفرمايين. من از دو جا پرسيدم البته، انگار اصلا به گوششون نخورده بود!
يه سوال درباره اين برنامه Memorize J : چند درصد از لغات 1100 يا همين كتابي كه شما معرفيش كردين در اين برنامه تكرار ميشه، مي خوام بدونم كساني كه هر دوش رو مطالعه كردند، ميدونن لغات share دارن يا نه؟

در مورد مفید بودنش فکر میکنم که باشه، البته جواب قطعی رو بعد از امتحان بهتون میگم ( ;) ) اما این لینک کتابه، لغاتش و روش تدریسش خوبه، تا اینجا لااقل.

http://barronseduc.com/0764135643.html

سوالتون رو راجع به jMemorize متوجه نشدم. این برنامه لغتی خودش نداره، یه برنامست برای یادگیری به روش جعبه لایتنر که باید خودتون کارتها رو بهش اضافه کنید.

solani
08-21-2008, 08:46 PM
سلام
یکی از دوستای من تمام تلاششو گذاشته روی GRE می گه می خوام نمره خوب بیارم البته یه بار تافل داده نمرشو می گه بد نشده ولی خوب هم نیست! می گه می شه نمره GRE خوب نمره متوسط تافل رو جبران کنه این درسته؟

Sara.Sh
08-21-2008, 08:58 PM
سلام
یکی از دوستای من تمام تلاششو گذاشته روی GRE می گه می خوام نمره خوب بیارم البته یه بار تافل داده نمرشو می گه بد نشده ولی خوب هم نیست! می گه می شه نمره GRE خوب نمره متوسط تافل رو جبران کنه این درسته؟

بایستی مینیمم نمره مورد نیاز در دانشگاه مقصد را کسب کنند. در این صورت شاید جبران شه. البته باز هم بستگی به دانشگاه داره

sajad2006
09-03-2008, 10:48 AM
سلام دوستان
من نمی خوام وقت زیادی واسه GRE بذارم. ولی در هر حال به یه می نم مم (شما فرض کن 350 !!) احتیاج دارم.
چه منبعی رو پیشنهاد می کنین که بشه سر و تهش رو هم آورد؟؟
ممنون می شم.

Sara.Sh
09-03-2008, 11:44 AM
سلام دوستان
من نمی خوام وقت زیادی واسه GRE بذارم. ولی در هر حال به یه می نم مم (شما فرض کن 350 !!) احتیاج دارم.
ممنون می شم.

بارونز به نظر من خوبه

aaraam
09-03-2008, 01:52 PM
سلام دوستان
ممنون می شم.

کاپلان هم آخر کتابش یه سری لغت داره که most frequently در GRE اومدن، به نظر من اونا رو حتما مطالعه کنید.

domesday
09-06-2008, 10:52 PM
میخواستم بدونم برای من که رشته هنر خوندم
برای قسمت ریاضی نیازی هست که کلاس برم(اگرچه دیدم سوال هاش در حد راهنمایی هست)
ولی امروز دیدم یه موسسه کلاس جی آر ی گذاشته
نمیدونم برم یا نه

shahrouz
09-06-2008, 11:32 PM
دیکشنری thesaurus هم تو بازار هست میتونی بگیری البته گرونه! ولی اگه دست دوم فروشی های انقلابو بگردی ارزون گیرت میاد!!( چهار سال پیش اوریجنالش 25 تومن بود من از دست دوم فروشیهای میدون انقلاب 2500 گرفتمش! ;)) میتونی on-line ازش استفاده کنی از سایت: http://thesaurus.reference.com/
موفق باشی

أنلاين نيازنيست فكر مي كنم! http://dictionary2.classic.reference.com/tools/toolbar/download.php

shahrouz
09-06-2008, 11:33 PM

1. 1100
3. vocabulary for high school students

چي هست اين jmemorize.اگه بگي از كجا مي شه پيداش كرد كافيه

asman
09-06-2008, 11:42 PM
چي هست اين jmemorize.اگه بگي از كجا مي شه پيداش كرد كافيه

اینجا رو ببینید:
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,769.msg17827.html#msg17827

shahrouz
09-06-2008, 11:48 PM
واسه انسشا چي بخونيم ؟

سلام

سلام

در مورد مفید بودنش فکر میکنم که باشه، البته جواب قطعی رو بعد از امتحان بهتون میگم ( ;) ) اما این لینک کتابه، لغاتش و روش تدریسش خوبه، تا اینجا لااقل.

http://barronseduc.com/0764135643.html

سوالتون رو راجع به jMemorize متوجه نشدم. این برنامه لغتی خودش نداره، یه برنامست برای یادگیری به روش جعبه لایتنر که باید خودتون کارتها رو بهش اضافه کنید.

اينكه رايگان نيست!

party1
09-07-2008, 01:02 AM
سلام
من 1100 رو خوندم البته فکر نمی کنم با توجه به سئوالات GRE خیلی کمکم کنه حالا به نظر شما من کدوم رو انتخاب کنم؟
3500 بارونز
5000 لغتی که توی فروم بچه ها گذاشتن( همون فایل صوتیه)
لغات ته کاپلان

بینشون گیج شدم کدومشون به نظرتون بیشتر بدرد GRE می خوره؟
راستی امتحان بعدی GRE به ددلاینها می رسه؟
مرسی

Sara.Sh
09-07-2008, 01:12 AM
سلام
من 1100 رو خوندم البته فکر نمی کنم با توجه به سئوالات GRE خیلی کمکم کنه حالا به نظر شما من کدوم رو انتخاب کنم؟
3500 بارونز
لغات ته کاپلان

مرسی

فکر می کنم 3500 کفایت می کنه.

party1
09-07-2008, 01:17 AM
ببین من کتاب بارونز رو ندارم
3500مورد نظر شما همون فلش کارتیه که تو فروم و به صورت pdf است دیگه آره؟

Sara.Sh
09-07-2008, 01:21 AM
ببین من کتاب بارونز رو ندارم
3500مورد نظر شما همون فلش کارتیه که تو فروم و به صورت pdf است دیگه آره؟

من خود کتاب بارونز منظورم بود. البته من این pdf رو ندیدم

party1
09-07-2008, 10:29 AM
من فایل pdf رو اینجا می ذارم
می تونم خواهش کنم یه نگاه بهش بکنین اگه همونه که من به خوندن ادامه بدم اگه نه که برم بارونز رو بگیرم
شرمنده

Sara.Sh
09-07-2008, 10:59 AM
می تونم خواهش کنم یه نگاه بهش بکنین اگه همونه که من به خوندن ادامه بدم اگه نه که برم بارونز رو بگیرم
شرمنده

سلام
خواهش می کنم :)
راستش من الان کتابشو ندارم اما به نظرخویه.
فقط یادمه تو کتاب بارونز تمرین تست کلمات هم بود. بعد از هر گروه کلماتی که با حرف مشابه شروع می شدند تست داشت.

Spiro
09-07-2008, 11:15 AM
سلام
3500 بارونز
لغات ته کاپلان

مرسی

به نظر من هیچ کدوم!
اون چیزی که من دارم تجربه میکنم، خوندن GRE Verbal WorkBook KAPLAN فصل های 8 تا 11 (که فصل 12 خودش GRE MINI DICTIONARY هستش) بهترین منبع برای یادگیری مهمترین و پرکاربردترین لغات GRE هست. دسته بندی لغات GRE WORD GROUPS و قسمت WORD ROOT LIST خیلی با ارزش تر از خوندن هزاران لغته و بیشتر می تونه براتون کار کنه.
بعد از خوندن این 4 فصل از کتاب اونوقت دیگه میل خودتونه که 3 ، 4هزار تا لغت رو از کجا بخونید!

این کتاب تو انجمن GRE با نام Kaplan - Gre Verbal Work Book.rar هست.

موفق باشید.

party1
09-07-2008, 04:52 PM
مرسی از راهنماییتspiro

من نتونستم این کتاب رو تو فروم پیدا کنم می شه لینکشو بذاری
Kaplan - Gre Verbal Work Book.rar
قربانت

farhan6155
09-07-2008, 07:00 PM
مرسی از راهنماییتspiro

من نتونستم این کتاب رو تو فروم پیدا کنم می شه لینکشو بذاری
Kaplan - Gre Verbal Work Book.rar
قربانت

با اجازه spiro
فکر کنم از اینجا می تونی داونلودش کنی:
http://rapidshare.com/files/44845812/Kaplan_GRE_verbal_work_book.rar
حجمش 4805 KB

siavashvahidi
09-07-2008, 11:00 PM
سلام
تست اول Big Book رو نشستم تو خونه واسه خودم زدم Verbal آوردم 470. به نظرتون خوبه؟ اصلا نخوندم واسه GRE ولی سال دیگه می خوام امتحان بدم. در ضمن به نظرتون چه قدر دیگه شانس دارم تا نمرم را بالا ببرم.

rasool
09-10-2008, 03:07 PM
سلام دوستان عزیز.من تازه با این سایت آشنا شدم و میخواستم از همه شما عزیزان تشکر کنم.و توی این ماه رمضونی هر شب سر سفره افطار همه شماها رو دعا می کنم . ان شاءا... که همیشه موفق باشین.
دوستان من به تازگی تصمیم به ادامه تحصیل در فوق لیسانس در آمریکا گرفته ام .الان هم تازه دارم ترم 7 (مهر 87)رو شروع می کنم .یعنی سال دیکه درسم تموم میشه . می خواستم ببینم آیا میتونم امیدوار باشم که واسه پاییز 89 (fall 2009) کارما روبرا بشه و بتونم برم ؟
البته من تازه می خوام برم زبانم رو بخونم . در واقع می خوام تو اسفند ماه امتحانای toefl و gre رو بدم .به نظر شما کاری میشه کرد ؟ میشه الان مدارک رو فرستاد بعدا نمره این دوتا امتحان رو ؟
خیلی ممنونم

Sara.Sh
09-10-2008, 06:14 PM
سلام دوستان عزیز.من تازه با این سایت آشنا شدم و میخواستم از همه شما عزیزان تشکر کنم.و توی این ماه رمضونی هر شب سر سفره افطار همه شماها رو دعا می کنم . ان شاءا... که همیشه موفق باشین.
دوستان من به تازگی تصمیم به ادامه تحصیل در فوق لیسانس در آمریکا گرفته ام .الان هم تازه دارم ترم 7 (مهر 87)رو شروع می کنم .یعنی سال دیکه درسم تموم میشه . می خواستم ببینم آیا میتونم امیدوار باشم که واسه پاییز 89 (fall 2009) کارما روبرا بشه و بتونم برم ؟
البته من تازه می خوام برم زبانم رو بخونم . در واقع می خوام تو اسفند ماه امتحانای toefl و gre رو بدم .به نظر شما کاری میشه کرد ؟ میشه الان مدارک رو فرستاد بعدا نمره این دوتا امتحان رو ؟
خیلی ممنونم

سلام
گاهی دانشگاهها قبول می کنن که راپورت نمرات را کمی پس از deadline ها براشون بفرستید

mhf
09-11-2008, 11:25 AM
ببخشید دوستان می دونم شاید این سوال یکم تکراری باشه اما اگه جواب بدین ممنون می شم.

منم برای امتحان 25 اکتبر ثبت نام کردم. کتاب gre بارونز روگرفتم و pdf کتاب کاپلان رو هم دارم. اما 1100 رو ندارم و دیدم که دوستان خیلی 1100 رو توصیه کردن. نمیدونم چه کار کنم. تعداد لغات بارونز زیاده البته کاپلان تعداد لغاتش کمتره. حالا بنظرتون با توجه به این زمان از بارونز شروع کنم. می شه جمعش کرد؟ یا اینکه با کاپلان شروع کنم؟ تا اونجایی که من چک کردم کاپلان همون لغتای بارونزه ولی مختصر تر.

شرمنده

سلام
خواهش می کنم :)
راستش من الان کتابشو ندارم اما به نظرخویه.
فقط یادمه تو کتاب بارونز تمرین تست کلمات هم بود. بعد از هر گروه کلماتی که با حرف مشابه شروع می شدند تست داشت.

من کتاب رو دارم دوتا فایل pdf بچه ها بصورت sideA و sideB توی سایت بصورت فلش کارت گذاشتن که همون بارونزه ;)

mhf
09-11-2008, 05:45 PM
شرمنده

لینک زیر هم برای دوستمون Robin و بقیه دوستانی که ممکنه دسترسی به بارونز نداشته باشند (ازلینک زیر برای دانلود استفاده کنید)

http://rapidshare.com/files/143019101/Barron.mixaio.rar

مشخصات:
How to Prepare for the GRE with CD-ROM (Barron's How to Prepare for the Gre Graduate Record Examination)(16th Edition)
By Sharon Weiner Green, Ira Wolf Ph.D.

--------------------------------------------------------------------------------

Publisher: Barron''s Educational Series
Number Of Pages: 544
Publication Date: 2005-08-01
ISBN-10 / ASIN: 0764178784
ISBN-13 / EAN: 9780764178788
Binding: Paperback

عکس جلد کتاب رو هم این پایین گذاشتم ;)

mhf
09-11-2008, 06:03 PM
فایل زیر هم بازم بارونزه اما یکم قدیمی تره ولی تو بخش وربال تقریبا 99% کپی ورژن 2008 هستش. من امروز خودم این فایلو دانلود کردم که مطمئن بشم درست کار میکنه.

http://rapidshare.com/files/35310193/Brownstein._Barrons_GRE.12th.ed.rar.html

عکسش جلدشم این پایینه ;)

Spiro
09-11-2008, 06:41 PM
لینک زیر هم برای دوستمون Robin و بقیه دوستانی که ممکنه دسترسی به بارونز نداشته باشند (ازلینک زیر برای دانلود استفاده کنید)

...

Password:
mixaio

با تشکر از شما
موفق باشید.

mhf
09-11-2008, 06:54 PM

...

Password:
mixaio

با تشکر از شما
موفق باشید.

ممنون که یاد آوری کردید، آبروم نرفت ;D

solani
09-15-2008, 04:44 PM
سلام
من در زمینه GRE بسیار مبتدی هستم :-[ ممنون می شم کمکم کنین
به نظر شما کتاب بارونز لغات لازم واسه امتحان رو به طور کامل پوشش می ده؟

Kamyar1984
09-15-2008, 04:49 PM
همه لغات امتحان رو هیچ کتابی پوشش نمیده چون منبع امتحانی وسیعه. اما خیلی از کلمات کلیدی و تست های امتحان (البته PBT) رو میشه با خوندن لغات کتاب بارونز زد.

party1
09-17-2008, 03:24 PM
سلام
من با مشکل مهمی به نام بی دقتی زیاد در قسمت ریاضی محترم روبرو هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد این مشکل منو راهنمایی می کنین
در ضمن به جز کاپلان و بارونز چه منابع دیگه ای برای برای قسمت Math وجود دارد؟

Spiro
09-17-2008, 03:33 PM
سلام
من با مشکل مهمی به نام بی دقتی زیاد در قسمت ریاضی محترم روبرو هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد این مشکل منو راهنمایی می کنین
در ضمن به جز کاپلان و بارونز چه منابع دیگه ای برای برای قسمت Math وجود دارد؟

1- دقت تمرکز میخواد، تمرکز آرامش و اعتماد به نفس میخواد، اعتماد به نفس هم آشنایی کامل با همه نوع سوال و تمرین زیاد میخواد. ;) (جمله ای قصار از Spiro)

2- من کتاب GRE Nova رو توصیه میکنم. البته حجمش زیاد و خودت باید ببینی تا دستت بیاد کجاهاشو باید بخونی و کجاها رو نه!
در ضمن جزوه خود ETS ( MATH REVIEW ) هم مختصر و مفیده.

ما رو هم دعا کنید که حداقل یه نمره ای بگیرم که آبرو ریزی نشه ;D
موفق باشید .

party1
09-17-2008, 05:22 PM
مرسی از راهنماییت
این کتاب GRE Nova رو از کجا می تونم گیر بیارم
تو هم برام دعا کن
ایها الناس کل اجمعین سر افطار واسه این امتحان ما دعا فراموش نشه

Spiro
09-17-2008, 05:54 PM
مرسی از راهنماییت
این کتاب GRE Nova رو از کجا می تونم گیر بیارم
تو هم برام دعا کن
ایها الناس کل اجمعین سر افطار واسه این امتحان ما دعا فراموش نشه

کافی بود توی همین انجمن GRE General یه جستجو میکردید!

اون مطلبی که منظورم بود و قبلا خونده بودمش اینجاس:
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,2970.msg13697.html#msg13697
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,2331.msg12993.html#msg12993

لینک برای دانلود Nova و ...
http://www.gregmatsat.blogspot.com

party1
09-17-2008, 07:31 PM
حال می کنم خوب هر دفعه بی دقتی و بی توجهی منو یادم میاره ;D
جدای از شوخی
دست درد نکنه خیلی کمک خوبی به من کردی
ایشالله جبران کنم
دعا می کنم امتحانتو عالی بدی

mhf
09-17-2008, 09:37 PM
از بچه ها کسی جوابی به سوال من نداد. بگذارید یجور دیگه بپرسم. بنظرتون با این وقت 30-35 روزه تا امتحان و این حجم لغت چکار باید کرد؟ فکر نمی کنم بشه لغت های بارونز رو تموم کرد :-[

Spiro
09-17-2008, 11:48 PM
از بچه ها کسی جوابی به سوال من نداد. بگذارید یجور دیگه بپرسم. بنظرتون با این وقت 30-35 روزه تا امتحان و این حجم لغت چکار باید کرد؟ فکر نمی کنم بشه لغت های بارونز رو تموم کرد :-[

شما حداقل همین یکی 2 صفحه آخر رو میخوندید می دیدید که دوستان توصبه های زیادی کردن!
مثل این صحبتی که من کردم در مورد لغات پر کاربرد و بسیار مفید کتاب کاپلان که برای این 1ماه بهترین کاریه که میتونید انجام بدید؛

...
اون چیزی که من دارم تجربه میکنم، خوندن GRE Verbal WorkBook KAPLAN فصل های 8 تا 11 (که فصل 12 خودش GRE MINI DICTIONARY هستش) بهترین منبع برای یادگیری مهمترین و پرکاربردترین لغات GRE هست. دسته بندی لغات GRE WORD GROUPS و قسمت WORD ROOT LIST خیلی با ارزش تر از خوندن هزاران لغته و بیشتر می تونه براتون کار کنه.
بعد از خوندن این 4 فصل از کتاب اونوقت دیگه میل خودتونه که 3 ، 4هزار تا لغت رو از کجا بخونید!

این کتاب تو انجمن GRE با نام Kaplan - Gre Verbal Work Book.rar هست.
موفق باشید.

solani
09-18-2008, 06:12 PM
سلام
شرمنده من این کتاب Kaplan - Gre Verbal Work Book.rar رو تو فروم پیدا نمی کنم

بچه ها که معمولا فنی هستن اعتقاد دارن که قسمت Qun. واسه استاداشون از بقیه مهمتره حالا که من رشته ام فنی نیست چی؟ باز هم Qun مهمتره؟

Bushwhack
09-18-2008, 06:31 PM
Hi,
Here you are.

j.hatami
09-19-2008, 07:20 PM
ببخشید که من موضوع تکرارای اینجا مطرح می کنم
ولی واقعا هر چه تو فروم نیگاه کردم یه جواب قطعی واسه سوالم پیدا نکردم

تا امتحان 4 آبان ماه GRE حدو 1 ماه مونده و من تازه می خوام واسه GRE شروع کنم.واقعا گیج شدم که با این وقت کم از رو چی بخونم؟
1100؟کاپلان؟بارونز یا....

خواهشمندم دوستان من رو راهنمایی کنن(لطفا اگه منبعی هم معرفی می کنید اگه ممکنه لینکش رو هم بذارید)

ممنونم :)

roosbeh
09-19-2008, 08:32 PM
کاپلان را بخون. فقط برای آشنایی با امتحان و یادگیری کلمات پر کاربرد.موفق باشی

saeede83
09-19-2008, 10:23 PM
1100 رو بخونین نمره وربال بالای 400 رو تضمین می کنه. کاپلان هم خیلی خوبه اما روش یادگیری کلماتش برای شروع خوب نیست. من کلا معتقدم اگه 100 تا کلمه رو خوب یاد بگیرین بهتر از اینه که 2000 تا کلمه رو حدودا بدونین. بعضی ها هم بودن که با خوندن تند و فقط حدود معانی موفق شدن

GOD
09-20-2008, 01:49 AM
دوستان abstract thinking که میگین یعنی چی؟

akanlo
09-21-2008, 11:35 AM
سلام
من کتاب GRE پترسون سال 2009-2008 رو دانلود کردم .کسی هستش که با این کتاب آشنایی داشته باشه
می خوام فقط اینو بخونم نظر شما ؟

saeede83
09-21-2008, 03:36 PM
سلام
من کتاب GRE پترسون سال 2009-2008 رو دانلود کردم .کسی هستش که با این کتاب آشنایی داشته باشه
می خوام فقط اینو بخونم نظر شما ؟

من این کتاب رو خوندم. کتاب خوبیه. اما اگه می خوای فقط یک کتاب بخونی من 1100 یا کاپلان رو پیشنهاد می کنم

amirHossein
09-21-2008, 03:59 PM
دوستان من از هر ورلد لیست کتاب بارونز حدود 20 تا 30 تا لغت رو حفظ میکنم .، الان به ورل لیست 15 رسیدم ،اگه به همین ترتیب برم جلو شاید تا 30 برسه. (50 تاست کلا)
لغت های پر کاربردی که خود بارونز گفته رو از هر ورل لیست حفظ می کنم + لغت هایی که معنی قشنگ دارن و به نظر خودم آنتومیم و آنالوژی میتونه ازشون سوال بیاد.
به نظر شما این روش خوبه یا بیخیال شم برم سراغ 1100 و کاپلان.(چون اگه بخوام کل ولد لیست رو کاور کنم باید تعداد رو کم کنم.)
یه مطلب دیگه این کتاب 1100 کدومه؟ من هرچی گشتم نتونسم گیر بیارمش.
ممنون از همه عزیزان به خاطر کمک هاتون

Spiro
09-21-2008, 05:31 PM
دوستان من از هر ورلد لیست کتاب بارونز حدود 20 تا 30 تا لغت رو حفظ میکنم .، الان به ورل لیست 15 رسیدم ،اگه به همین ترتیب برم جلو شاید تا 30 برسه. (50 تاست کلا)
لغت های پر کاربردی که خود بارونز گفته رو از هر ورل لیست حفظ می کنم + لغت هایی که معنی قشنگ دارن و به نظر خودم آنتومیم و آنالوژی میتونه ازشون سوال بیاد.
به نظر شما این روش خوبه یا بیخیال شم برم سراغ 1100 و کاپلان.(چون اگه بخوام کل ولد لیست رو کاور کنم باید تعداد رو کم کنم.)
یه مطلب دیگه این کتاب 1100 کدومه؟ من هرچی گشتم نتونسم گیر بیارمش.
ممنون از همه عزیزان به خاطر کمک هاتون

1- من هنوز هم نظرم اینه که لغاتی که توی کتاب کاپلان دسته بندی شده و همچنین ریشه لغات بیشتر جواب میده.

2- من تا حالا کتاب 1100 رو ندیدم که e-book باشه! ولی کتابش گرون نیست من که حدود 2هزار تومان خریدمش.
اینم عکسش:

http://www.junglepub.org/img/product/1218453143k.jpg

انتشارات جنگل فلش کاردش رو داره:
http://www.junglepub.ir/index.php?show=product&maj=product&type2=showz&catid=3903

sysbiosys
09-23-2008, 02:07 PM
من دفعه های قبل که امتحان GRE دادم خصوصا بهمن پارسال واقعا Analytical Writing های خوبی نوشتم. یعنی کلا writing خوبی دارم توی همه زمینه ها هم مطلب نوشتم (از پزشکی و مهندسی گرفته تا جامعه شناسی و............ ) که بعضی از مقالاتم هم جاهای مختلف چاپ شده (حتی در کتابهای مرجع چاپ شده در آمریکا). یعنی کلا از نظر writing اون هم نوع Analytical بر اساس اون چیزهایی که در کتابهای GRE اومده چیزی کم ندارم. اما نمی دونم چرا نمره هام 3 و بار دوم که واقعا عالی نوشتم 2.5 شدم. واقعا انتظار این نمرات رو نداشتم. من دوستی دارم که زبانش تعریفی نداره و حتی به زور می تونه یه جمله از خودش به انگلیسی بنویسه اما نمره AW خیلی ار من بیشتر شد. من واقعا نمی دونم این بار برای AW باید چی کار کنم. الان داشتم باز به AW tactics در کتابهای GRE نگاه می کردم و با خودم می گفتم این بار هم هر چی خوب بنویسم باز هم ....... به نظر شما چه باید کرد با AW??????

aaraam
09-23-2008, 02:48 PM
به نظر من خیلی مهمه که در حدی بنویسید که برای یک فردی که خیلی سواد تخصصی نداره موضوع کاملا مجاب کننده و جامع باشه. تجربه خود من این بوذ: موضوعی که سوال شده بود در زمینه انتخاب استراتژی تخصیص بودجه برای یک شرکت بود. البته این برداشت من بود. و من هم کلی تحلیل های مدیریتی کردم. برای این کار اول دیدگاه ها رو توضیح می دادم و بعد ربطش می دادم به موضوع. نسبتا هم حجم زیادی شد. (حدود 5 صفحه!!)
در مقابل یک فرد دیگه که writing تافلش رو 30 شده بود، از نظر حجمی کم نوشته بود و می گفت حرفی برای گفتن نداشتم که بنویسمش و همین باعث شد که AW رو 3 بشه! پس خیلی به توانایی های نوشتاری احتمالا مرتبط نیست. مهم اینه که جامع و مانع بنویسید و خواننده رو با موضوعات و ایده های جدید و مبسوط مسحور کنید!!!!

FSB
09-25-2008, 08:33 AM
سلام دوستان یه سوال داشتم
من هم برای امتحان 4 آبان ثبت نام کردم از Report با کارت خبر دارم، اما گزارش با تلفن چیه؟ من الان چنین چیزی می شنوم، چی هست؟ :-\

saeede83
09-25-2008, 11:25 AM
سلام دوستان یه سوال داشتم
من هم برای امتحان 4 آبان ثبت نام کردم از Report با کارت خبر دارم، اما گزارش با تلفن چیه؟ من الان چنین چیزی می شنوم، چی هست؟ :-\

برای گزارش نمره امتحان GRE تون برای دانشگاه ها باید با تلفن این کار رو انجام بدین. البته برای اینکار به کردیت کارت هم احتیاج دارین

FSB
09-26-2008, 11:40 AM
سلام، ممنون، راستش نفهمیدم. یعنی برای اون دانشگاه هایی که در فیلدهای هنگام ثبت نام پر کردیم، نمره فرستاده نمیشه مگه اینکه تلفن بزنیم؟ به کجا باید زنگ بزنیم؟ کارت اعتباری دیگه واسه چیه؟ من از این قضیه اصلا خبر ندارم میشه واضح تر بگید

asman
09-26-2008, 11:49 AM
سلام، ممنون، راستش نفهمیدم. یعنی برای اون دانشگاه هایی که در فیلدهای هنگام ثبت نام پر کردیم، نمره فرستاده نمیشه مگه اینکه تلفن بزنیم؟ به کجا باید زنگ بزنیم؟ کارت اعتباری دیگه واسه چیه؟ من از این قضیه اصلا خبر ندارم میشه واضح تر بگید

نه برای اون دانشگاهها! برای دانشگاههایی که بعدش قصد دارید report کنید.

solani
09-27-2008, 11:06 PM
سلام
با این وقت کم به نظر شما خوندن Big book بهتره یا اینکه کتاب بارونز یا کاپلان رو بخونیم؟
مرسی

shahrouz
09-27-2008, 11:28 PM
سلام
با این وقت کم به نظر شما خوندن Big book بهتره یا اینکه کتاب بارونز یا کاپلان رو بخونیم؟
مرسی

درود
براي بخش verbal دوستان قبلا هم اشاره كردند كه 1100خيلي كمك كنندست. (اگر504 و essential words رو خونديد كه چون تافل داديد فكر كنم خونده باشيد.
)
براي بخش q هم كاپلان رو بخونيد. قسمت مربوط به اين بخش
(من خودم نخوندم . از راهنمايي دوستان ديگه اين نتايج رو آوردم)

saeede83
09-28-2008, 08:50 AM
سلام
مرسی

خوندن big book برای شروع مثل خوندن دیکشنری می مونه.بهتره لغات رو با کاربرد یاد بگیرین. که همونطوری که بارها گفته شده 1100 بارونز و کاپلان گزینه های خوبی هستن

solani
09-28-2008, 07:18 PM
سلام
مرسی از راهنماییتون
ولی من قبلا 1100 رو خوندم قکر کنم فقط توی 10 درس آخر اشکال دارم که اون هم با دوره احتمالا برطرف شه
حالا با این وجود به نظر شما Big book می تونه کمکم کنه

Keiki
09-28-2008, 10:37 PM
سلام
مرسی از راهنماییتون
ولی من قبلا 1100 رو خوندم قکر کنم فقط توی 10 درس آخر اشکال دارم که اون هم با دوره احتمالا برطرف شه
حالا با این وجود به نظر شما Big book می تونه کمکم کنه

آقا تیم رقیب رفته تو کار تضعیف روحیه !
این چیزا رو ما هــــیـــــچ تاثیری نداره. بی خود تلاش نکنین :)

من درس 16 رو تازه امروز تموم کردم :(

کیوان

solani
09-28-2008, 11:41 PM
خداییش چه ربطی داشت به موضوع سئوال من
راستی درس 16 رو دارین از روی بارونز می خونین؟

Keiki
09-29-2008, 09:54 AM
خداییش چه ربطی داشت به موضوع سئوال من
راستی درس 16 رو دارین از روی بارونز می خونین؟

منظورم درس 16 از 1100 بود.

ma_tarrahi
09-29-2008, 03:23 PM
با سلام

شما نمونه سوال actual Q GRE از رو چه منبعی میزنید؟ (bigbook که فقط وربال داره!)

با تشکر

Keiki
09-30-2008, 01:35 AM
با سلام

با تشکر

راستش من توی فروم خیلی Search (قابل توجه مدیران محترم:) ) کردم ولی سوالات Quanti. Big Book رو گیر نیاوردم در نتیجه 12000 تومن ناقابل دادم و از مرکز کپی دانشگاه شریف یه نسخه کپی از کل BIG BOOK رو خریدم. از اون موقع تا حالا هنوز جای اون 12000 تومن درد میکنه !

کیوان

genimi
10-02-2008, 02:00 AM
سلام
به نظرتون چي كار كنم كه تعداد غلطهام كم بشه؟ الان حدودا 15 تا تست Q زدم ولي معمولا توي 30 تا 3-5 تا غلط مي زنم، اكثرا هم به علت بي دقتي يا كم دقتي و در معلومات رياضي مشكلي ندارم. نظرتون چيه؟

saeede83
10-02-2008, 02:06 AM
سلام
به نظرتون چي كار كنم كه تعداد غلطهام كم بشه؟ الان حدودا 15 تا تست Q زدم ولي معمولا توي 30 تا 3-5 تا غلط مي زنم، اكثرا هم به علت بي دقتي يا كم دقتي و در معلومات رياضي مشكلي ندارم. نظرتون چيه؟

معمولا سوالات Q خیلی روتین هستن. اگه تست زیاد بزنین، مدل کلی سوالات دستتون می آد و بی دقتی هاتون هم کن می شه. سعی کنید تست ها رو هم در شرایط امتحان بزنین

Behrang
10-02-2008, 03:33 AM
با سلام

با تشکر

راستش من توی فروم خیلی Search (قابل توجه مدیران محترم:) ) کردم ولی سوالات Quanti. Big Book رو گیر نیاوردم در نتیجه 12000 تومن ناقابل دادم و از مرکز کپی دانشگاه شریف یه نسخه کپی از کل BIG BOOK رو خریدم. از اون موقع تا حالا هنوز جای اون 12000 تومن درد میکنه !

کیوان

پس شما یه لطف کن واسه اواین بار تو فروم سوالات ریاضی اسکن کن و بفرست همه استفاده کنیم بخدا ثواب داره ;D

judyAbot
10-02-2008, 05:40 PM
سلام.من تازه چند روزه شروع کردم برای toefl و gre خوندن ،قبلاً لغات 504 و essential رو خوندم ميخوام يک برنامه 6 ماهه تا عيد برای اين دو تا امتحان خودم رو آمده کنم .به نظرتون از کجا شروع کنم و چه کتابها ي بخونم؟در زمن با خوندن هم زمان برای toefl و gre مشکلی پيش نمياد؟يا بهتره اول يکی رو و بخونم بد برای اون يکی شروع کنم؟و اينکه آيا شش ماه با روزی متوست 3-4 ساعت
برای خوندن هردو باهم کافيه؟من يک نمره نسبتا خوب تو دوتاش ميخوام.لطفاً پيشکسوتها راهنماي کنند.مرسی.

party1
10-02-2008, 05:54 PM
کیوان عزیز
اگه لطف کنیو قسمت qu. رو توی فروم بذاری خیر دنیا و آخرت چه در ایران در خارج از آبهای نیلگون ایران رو می بینی
یه ملت برات دعا می کنن
تازه جبران اون پولت هم می شه ;D

amirHossein
10-04-2008, 07:56 PM
نمره وربال توی Bigbook رو چه طوری باید حساب کرد؟

درصد گرفت بعد از 800 تا حساب کرد؟

Keiki
10-05-2008, 10:12 AM
کیوان عزیز
اگه لطف کنیو قسمت qu. رو توی فروم بذاری خیر دنیا و آخرت چه در ایران در خارج از آبهای نیلگون ایران رو می بینی
یه ملت برات دعا می کنن

دوستان، نميتونم دقيقا قول بدم كي ولي سعي ميكنم تا آخر اين هفته صفحات رو براتون اسكن كنم و بفرستم.

كيوان

somayehpoly
10-05-2008, 04:28 PM
کیوان عزیز
یه ملت برات دعا می کنن

سلام.
من يك فايل كه حاوي 10 سري امتحان gre است را پيوست كرده ام. البته نمي دونم تست ها مربوط به چه تاريخي مي شود. ولي حس كردم سوالات verbal آن نسبت به تستهاي ets آسان تره. اميدوارم براتون مفيد باشه.

sima
10-05-2008, 04:55 PM
کسی می دونه نمره وربال چطوری حساب میشه
برای نمره بالاتر از 400 از 76 سوال چند تا باید درست جواب داد

roosbeh
10-05-2008, 05:09 PM
باید بین 33 تا 35 تا پاسخ صحیح داشته باشید.(میزان دقیق بسته به سطح سوالات داره)

shahrouz
10-05-2008, 05:11 PM

درود
سوالتون تكراريه! لينك زير :
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,10696.msg75589.html#msg75589

Keiki
10-06-2008, 09:36 AM
دوستان يه سوال

من ديروز براي اولين بار فرصت كردم اولين امتحان BIG BOOK رو كار كنم. اين كتاب سوالاي قبل از سال 1996 رو داره و تا اونجا كه من ميدونم امتحان اون موقع Analitical Writing نداشته! ولي بجاش يه قسمتي داره به عنوان Analitical Question كه همش پر سوالاي فلسفيه (!)، بخش سختي نيست ولي خيلي وقت گيره. حالا سوال من اينه كه ما توي امتحان خودمون كه 10 روز ديگه بايد بديم، هم يه همچين قسمتي رو داريم يا ETS‌ اين قسمت رو حذف كرده و بجاش Analitical Writing‌ رو گذاشته ؟!

كيوان

Sara.Sh
10-06-2008, 09:40 AM
دوستان يه سوال
من ديروز براي اولين بار فرصت كردم اولين امتحان BIG BOOK رو كار كنم. اين كتاب سوالاي قبل از سال 1996 رو داره و تا اونجا كه من ميدونم امتحان اون موقع Analitical Writing نداشته! ولي بجاش يه قسمتي داره به عنوان Analitical Question كه همش پر سوالاي فلسفيه (!)، بخش سختي نيست ولي خيلي وقت گيره. حالا سوال من اينه كه ما توي امتحان خودمون كه 10 روز ديگه بايد بديم، هم يه همچين قسمتي رو داريم يا ETS‌ اين قسمت رو حذف كرده و بجاش Analitical Writing‌ رو گذاشته ؟!
كيوان

analytical writing احتمالا" جایگزین اون بخش شده. الان هم سایت ETS رو ببینید کاملا" توضیح داده.

asman
10-06-2008, 09:56 AM
دوستان يه سوال

كيوان

این فرمت قدیمی GRE هستش!

party1
10-06-2008, 12:39 PM
مگه تاریخ امتحان تغییر کرده
تا اونجا که من می دونم امتحان 25 اکتبره نه 15 اکتبر
چون کیوان گفت 10 روز دیگه!
اگه امتحان تغییر کرده به ما هم بگین

somayehpoly
10-06-2008, 02:09 PM

براي 400 حدودا 36 . تو كتاب kaplan و ets به طور حدودي نوشته.

Keiki
10-06-2008, 02:09 PM
مگه تاریخ امتحان تغییر کرده
تا اونجا که من می دونم امتحان 25 اکتبره نه 15 اکتبر
چون کیوان گفت 10 روز دیگه!
اگه امتحان تغییر کرده به ما هم بگین

نه بابا !‌ من همينجوركي يه چيزي گفتم :)
ممنون از توضيحاتتون بچه ها

كيوان

roshan_x
10-07-2008, 01:30 AM
دوستان سلام
می خواستم بدونم نمره ی کم تو AW GREچقدر می تونه تو application تاثیر منفی بذاره ، منظورم درخواست واسه دانشگاههایی که تو requirement حرفی از AW نزدن ،با داشتن حداقل نمره ی مورد قبول verbal , quantitative نمره ی خیلی پایین تو AW مثلا 2 یا 1.5 :( می تونه وضعیتو بهم بزنه ...؟ لطفا راهنمایی کنین

saeede83
10-07-2008, 01:37 AM
دوستان سلام
می خواستم بدونم نمره ی کم تو AW GREچقدر می تونه تو application تاثیر منفی بذاره ، منظورم درخواست واسه دانشگاههایی که تو requirement حرفی از AW نزدن ،با داشتن حداقل نمره ی مورد قبول verbal , quantitative نمره ی خیلی پایین تو AW مثلا 2 یا 1.5 :( می تونه وضعیتو بهم بزنه ...؟ لطفا راهنمایی کنین

اولا که کمترین نمره ممکن در AW 2 هست وکمتر از اون نمی شه بگیرین ;D بعدم اینکه بستگی به دانشگاه داره. مثلا توی رشته ما یه استاده از UCLA به من گفت که AW خیلی مهمه حتی مهم تر از وربال اما بعضی دانشگاه ها هم اصلا اشاره ای نکردن و فقط گفتن باید وربال خوبی بیاری. در کل نمره خوب گرفتن از AW (بالای 4) سخته اما اگه یک کمی تمرین کنین که زیر 3 نشین خیلی بهتره

Spiro
10-07-2008, 09:12 AM
اولا که کمترین نمره ممکن در AW 2 هست وکمتر از اون نمی شه بگیرین ;D بعدم اینکه بستگی به دانشگاه داره. مثلا توی رشته ما یه استاده از UCLA به من گفت که AW خیلی مهمه حتی مهم تر از وربال اما بعضی دانشگاه ها هم اصلا اشاره ای نکردن و فقط گفتن باید وربال خوبی بیاری. در کل نمره خوب گرفتن از AW (بالای 4) سخته اما اگه یک کمی تمرین کنین که زیر 3 نشین خیلی بهتره

دوست عزیز saeede83 این جواب از شما بعید بود!!!
نمره AW از 0 شروع میشه و 1 یا 2 هم وجود داره! فقط وقتی که برگه امتحان کاملا سفید باشه NS یا بدون نمره ثبت میشه براتون.
اینو تو Directions خود ETS خوندم و نمونه نوشته هایی که نمره 0 و 1 و 2 و 3 و ... رو گرفتن رو هم داره.

حالا سوالی که من دارم اینه؛ به نظرتون اگه کسی فعلا یه نمره Verbal ,Quant قابل قبول بگیره و کلا این قسمت AW رو سفید بذاره (NS) چی میشه؟
بهتر از گرفتن نمره 1 نیست؟ با توجه به اینکه این نمره تا 5سال وبال گردنمون میشه.

Sara.Sh
10-07-2008, 09:14 AM
حالا سوالی که من دارم اینه؛ به نظرتون اگه کسی کلا این قسمت رو سفید بذاره چی میشه؟

در صورت خالی گذاشتن این قسمت به دانشگاه مقصد چی میگین؟

Keiki
10-07-2008, 09:58 AM
سلام

لطفا يه نگاه به اين پست http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,11936.msg90386.html#msg90386 بندازين.
در رابطه با AW و لزوم گرفتن استاد.

كيوان

Spiro
10-07-2008, 02:18 PM
در صورت خالی گذاشتن این قسمت به دانشگاه مقصد چی میگین؟

نمیشه یه بهونه ای چیزی بیاریم؟ مثلا بگیم سر جلسه حالمون بد شده و قسمت writing رو نتونستیم سر جلسه بشینیم و بعد یه نمره Verbal و Quant قابل قبول بگیریم؛ کلا میخوام بدونم یعنی جایی پیدا میشه که براشون AW اصلا مهم نباشه؟! (رنکینگش مهم نیست 100 ، 200 ، ...)
یا اینکه جایی رو مشناسید که پذیرش مشروط بدن تا یه امتحان دیگه بدیم ؟ تا اونوقت میتونیم فقط AW رو خوب بخونیم و فقط همونو رپورت کنیم.

saeede83
10-07-2008, 05:04 PM
دوست عزیز saeede83 این جواب از شما بعید بود!!!
نمره AW از 0 شروع میشه و 1 یا 2 هم وجود داره! فقط وقتی که برگه امتحان کاملا سفید باشه NS یا بدون نمره ثبت میشه براتون.
اینو تو Directions خود ETS خوندم و نمونه نوشته هایی که نمره 0 و 1 و 2 و 3 و ... رو گرفتن رو هم داره.

حالا سوالی که من دارم اینه؛ به نظرتون اگه کسی فعلا یه نمره Verbal ,Quant قابل قبول بگیره و کلا این قسمت AW رو سفید بذاره (NS) چی میشه؟

راستش الان كه شما مي گين من شك كردم اما فكر كنم انتهاي kaplan نوشته بود كه حداقلش 2 هست.

amirHossein
10-07-2008, 10:32 PM
plz help me.
2 ماهه دارم می خونم، حدود 1300 تا لغت رو کاور کردم، اگه بگیم 500 تا هم بلد باشم، میشه 1800 تا، اولین آزمون bigbook رو زدم، شد 300 :'( :'( :'(
کمک کنید، تو این مدت کم باقی مونده چی کار کنم؟؟!؟!؟
خیلی روحیه ام خراب شده، انگیزم رسیده به 0 :(

Sara.Sh
10-07-2008, 10:33 PM
plz help

چه کمکی لازم دارین؟؟!!

Spiro
10-08-2008, 01:17 AM
راستش الان كه شما مي گين من شك كردم اما فكر كنم انتهاي kaplan نوشته بود كه حداقلش 2 هست.

من از اینکه نمره AW از 0 تا 6 هست مطمئن هستم؛ اتفاقا خود ETS یه انشای حدودا 300 کلمه ای رو برای نمونه Score 1 نوشته!
http://www.ets.org/Media/Tests/GRE/pdf/awintro.pdf
به صفحه 27 این فایل یه نگاهی بندازید.

اما کسی به سوال من جواب خاصی نداد :(

و همچنین برای این سوال که مهمتر هست، کسی نظری نداره؟

نمیشه یه بهونه ای چیزی بیاریم؟ مثلا بگیم سر جلسه حالمون بد شده و قسمت writing رو نتونستیم سر جلسه بشینیم و بعد یه نمره Verbal و Quant قابل قبول بگیریم؛ کلا میخوام بدونم یعنی جایی پیدا میشه که براشون AW اصلا مهم نباشه؟! (رنکینگش مهم نیست 100 ، 200 ، ...)
یا اینکه جایی رو مشناسید که پذیرش مشروط بدن تا یه امتحان دیگه بدیم ؟ تا اونوقت میتونیم فقط AW رو خوب بخونیم و فقط همونو رپورت کنیم.

Sara.Sh
10-08-2008, 01:29 AM
راستش من فکر نمی کنم بشه دلیل قانع کننده ای برای این امر آورد. هر چند که این بخش آزمون کمی ;) سخته اما شاید بهترین راه حل مطالعه بیشتر برای این قسمت باشه

Spiro
10-08-2008, 01:40 AM
این هم آخرین اسکن من ;)
داغه داغه تازه اسکن کردم؛ برای مرور لغتها در روزهای آخر نزدیک امتحان دسته بندی لغتهای College Bound خیلی مفید هست. هر چند که احتمالا خیلی از اونها رو بلدید ولی وقتی توی یک گروه با معانی نزدیک و مشابه باشن یادآوری شون راحت تره.
فصل سوم از کتاب College Bound Vocabularies شامل 35 صفحه اسکن شده.
3- Building Vocabulary Through Central Ideas

Spiro
10-08-2008, 01:53 AM
راستش من فکر نمی کنم بشه دلیل قانع کننده ای برای این امر آورد. هر چند که این بخش آزمون کمی ;) سخته اما شاید بهترین راه حل مطالعه بیشتر برای این قسمت باشه

بله درست میفرمائید پاک کردن صورت مسئله هیچ مشکلی رو حل نمی کنه ، ولی فقط مطالعه جواب نمیده؛ اونم توی 2 هفته! مهارت نوشتن به تمرین و تکرار توی مرور زمان نیاز داره، به نظر شما یعنی امکان داره کسی با پیش زمینه متوسط ضعیف مثلا 2 و 3 تافل حتی با روزی 10 ساعت مطالعه توی 2 هفته به نمره نزدیک 4 یا حتی 3 برسه؟! من که فکر نمیکنم.

ای کاش این 4 ، 5 نفر دوستانی که با آقای ملکی 5 جلسه کلاس خصوصی AW رو گرفتن میومدن و می گفتن که از کجا و با چه منابعی شروع کرده و اگه جزوه یه جوری اسکن و آپلود میشد خیلی خوب بود. (من که برام امکانش وجود نداشت توی این کلاس شرکت کنم :'( )

Sara.Sh
10-08-2008, 02:03 AM
بله درست میفرمائید پاک کردن صورت مسئله هیچ مشکلی رو حل نمی کنه ، ولی فقط مطالعه جواب نمیده؛ اونم توی 2 هفته! مهارت نوشتن به تمرین و تکرار توی مرور زمان نیاز داره، به نظر شما یعنی امکان داره کسی با پیش زمینه متوسط ضعیف مثلا 2 و 3 تافل حتی با روزی 10 ساعت مطالعه توی 2 هفته به نمره نزدیک 4 یا حتی 3 برسه؟! من که فکر نمیکنم.

ای کاش این 4 ، 5 نفر دوستانی که با آقای ملکی 5 جلسه کلاس خصوصی AW رو گرفتن میومدن و می گفتن که از کجا و با چه منابعی شروع کرده و اگه جزوه یه جوری اسکن و آپلود میشد خیلی خوب بود. (من که برام امکانش وجود نداشت توی این کلاس شرکت کنم :'( )

درسته. من از میزان فرصت شما تا قبل از امتحان اطلاع نداشتم.
امیدوارم که دوستان منابع مورد نیازتون رو داشته باشن و اینجا آپلود کنند. تو این فاصله به نظر من نمونه writing های امتحان رو بخونید.
موفق باشید

Behrang
10-08-2008, 02:16 AM
سلام منم امتحان دارم
ولی چون پذیرش گرفتم و جی آر ای واسم Waiveکردن هیچی نخوندم
منم یکم راهنمایی کنید که تو 2 هفته چه کنم؟

roshan_x
10-08-2008, 12:33 PM
دوستان با دو هفته خوندن واسه GRE میشه این نمره ها رو آورد :
AW 3
Verbal 300-350
Quantitative 750-800

چی بخونم تو این زمان کم؟ :( ???
300تا لغت most frequently used از barrons کافیه؟

siavashvahidi
10-08-2008, 11:00 PM
سلام
این هون فایل های کتاب College Bound هست که Spiro زحمتش رو بالا کشیده بود. من فقط ورداشتم تبدیل به PDF کردم که راحت تر استفاده بشه.

jalali_smj
10-10-2008, 02:21 PM
The best site for new books:

http://gredownloads.blogspot.com/

and see also:
http://www.gregmatsat.blogspot.com/

Good Luck!

jalali_smj
10-11-2008, 01:19 AM
دوستان میشه در خصوص نمره که در http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,10696.msg91571.html#msg91571 مطرح کردم منو راهنمایی کنید.

somayehpoly
10-11-2008, 10:28 AM
با سلام
لطفا جواب سوال زير را توضيح دهيد. آيا منظور از tenth digit رقم دهم است يا رقم دهگان؟

d=561.165

a- the tenth digit of 10^2*d
b- the tenth digit of d/10^2

Spiro
10-11-2008, 01:05 PM
با سلام
لطفا جواب سوال زير را توضيح دهيد. آيا منظور از tenth digit رقم دهم است يا رقم دهگان؟

d=561.165

a- the tenth digit of 10^2*d
b- the tenth digit of d/10^2

همیشه برای اینکه بهتر و سریعتر به جواب برسید بهتره که در انتخاب موضوع مناسب برای مطرح کردن سوالتون دقت کنید!
اگر شما سوالتون رو در این تاپیک (http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,11943.135.html) مطرح کنید مطمئن باشید بدون پاسخ نخواهد ماند.

northbreeze
10-12-2008, 12:02 PM
سلام
به نظر شما من واسه GRE آبان standby ثبت نام كنم؟يك هفته قبلش امتحان تافل دارم، واسه همين فقط 1 هفته مي تونم واسه GRE بخونم.اگه جوابتون ok هست تو اين 1 هفته چي بايد بخونم؟اگه هم جواب ok نيست، با GRE اسفند به ددلاين ها براي Fall 2009 مي رسم؟يعني دانشگاه ها براي فرستادن نمره GRE انعطاف نشون مي دن؟

alivip
10-12-2008, 01:42 PM
سلام دوستان
اگه كسي بتونه يه جواب كامل بده ممنون مي شم
من رشتم مهندسي برق
مي خوام براي سال بعد پذيرش بگيرم
تافل ندارم
سطح زبان متوسط
قاعدتا رياضيم بد نيست
هنوز چيزي براي Gre نخوندم

حالا با شرايط بالا با توجه به اينكه 15 روز بيشتر نمونده..و با توجه به رشتم كه شايد زياد verbal مهم نباشه.. آيا واسه اين امتحان شركت كنم كلكشو بكنم
يا 50$ بدم ببرم يه تاريخ ديگه...يا در هر صورت چون تجربه اي ندارم واسه اين امتحان شركت كنم چون به تجربش مي ارزه؟

حالا اگه پيشنهاد به امتحان دادن بود سعي كنم روزي 2 ساعت بخونم..چي رو بخونم
راستش مباحث اينجا رو كامل خوندم ولي خيلي از نظرات متعدد گيج شدم

Keiki
10-12-2008, 01:44 PM
سلام

كسي ميدونه زمان هاي هر قسمت امتحان رو ميشه به قسمت بعدي منتقل كرد يا نه؟ من سوال هاي Quant‌ رو بجاي 30 دقيقه توي 15 الي 20 دقيقه ميزنم ميخوام بدونم از اين زماني كه تو اين قسمت Save ميكنم ميتونم براي Verbal استفاده كنم؟ يا مثلا Verbal 1 رو تو 25 دقيقه جمع كرد ولي بجاش 5 دقيقه بيشتر رو Verbal 2 كار كرد؟

كيوان

Keiki
10-12-2008, 01:52 PM
حالا با شرايط بالا با توجه به اينكه 15 روز بيشتر نمونده..و با توجه به رشتم كه شايد زياد verbal مهم نباشه.. آيا واسه اين امتحان شركت كنم كلكشو بكنم
يا 50$ بدم ببرم يه تاريخ ديگه...يا در هر صورت چون تجربه اي ندارم واسه اين امتحان شركت كنم چون به تجربش مي ارزه؟

راستش، به نظر من يكي دو تا امتحان آزمايشي از خودت بگير اگه Quant رو 800 زدي و Verbal رو حداقل 300 زدي امتحان رو برو بده. البته فكر نميكنم دانشگاه هاي خوب حتي تو رشته شما Verbal 300 رو قبول كنند ولي به هر حال به امتحان دادنش كه مي ارزه.

البته اين رو هم در نظر بگير كه اگه بخواي 50 دلار بدي امتحانت رو بندازي يه تاريخ ديگه، تاريخ بعدي هم نبايد خيلي دور تر از الان باشه، فكر كنم بهمن يا اسفند (درست ميگم بچه ها؟) امتحان بگيرن دوباره. و احتمالا خوب ميدوني كه تبديل Verbal 300 به مثلا 400 خيلي كار راحتي نيست. حداقل بايد كتاب 1100 رو بخوني كه خيلي كتاب سنگينيه. تازه شما هم كه ميگي سطح زبانت خيلي خوب نيست. منظورم اينه كه تغير تاريخ هم خيلي كمك چنداني نميتونه بهت بكنه.

من جاي تو بودم، با توجه به اينكه يك سال ديگه ميخواي براي پذيرش اقدام كني، امتحان رو ميدادم. اگه خوب شدي كه چه بهتر اگه نشدي هم نهايتا دوباره 170 دلار بايد بدي ديگه. ولي يه نموره اون روزي 2 ساعتت رو بيشتر كني خيلي بهتره. تو اين دو هفته كتاب Kaplan‌ رو بگير و 180 لغت Most Frequent GRE Words‌ آخرش رو حفط كن. هرچقدر هم تونستي 1100 رو بخون.

كيوان

Keiki
10-12-2008, 03:06 PM
سلام

بچه ها ممنون ميشم نظرتون رو در مورد اين تاپيك بدونم.
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,14365.0.html

كيوان

somayehpoly
10-12-2008, 03:26 PM
سلام

كسي ميدونه زمان هاي هر قسمت امتحان رو ميشه به قسمت بعدي منتقل كرد يا نه؟ من سوال هاي Quant‌ رو بجاي 30 دقيقه توي 15 الي 20 دقيقه ميزنم ميخوام بدونم از اين زماني كه تو اين قسمت Save ميكنم ميتونم براي Verbal استفاده كنم؟ يا مثلا Verbal 1 رو تو 25 دقيقه جمع كرد ولي بجاش 5 دقيقه بيشتر رو Verbal 2 كار كرد؟

كيوان

سلام
وقت هر قسمت مخصوص خودش است و نمي توان آن را save كرد. البته بعضي از بچه هايي كه چندين بار امتحان دادند ميگن تو بعضي از حوزه هاي ميشه اينكار را كرد.
ميشه لطفا نكاتي را كه به شما كمك ميكنه تا در 15 دقيقه math را بزنيد اونم 800 بگيد.

Keiki
10-12-2008, 11:40 PM
سلام
وقت هر قسمت مخصوص خودش است و نمي توان آن را save كرد. البته بعضي از بچه هايي كه چندين بار امتحان دادند ميگن تو بعضي از حوزه هاي ميشه اينكار را كرد.
ميشه لطفا نكاتي را كه به شما كمك ميكنه تا در 15 دقيقه math را بزنيد اونم 800 بگيد.

سلام

راستش خیلی نکته ای نداره، من از بچگی هوش ریاضیم خوب بوده. البته الان یکم از سر پیری افت کرده.
اما به طور خلاصه بخوام بگم، بهتره هر مسئله ای که میبینین رو با ذهن باز ببینین، یعنی یه جوری ببینین که راه حل های مختلفی که میتونه شما رو سریعتر به جواب برسونه شناسایی کنین.

در مورد سوالات Comparison خیلی وقتا با حذف قسمت های ثابت دو گزینه، کار خیلی راحت تر میشه. مثلا من ترجیح میدم بجای مقایسه
0.8 , 1/2+1/3، دو عدد 0.3 و 3/1 رو مقایسه کنم. (با این توضیح که عبارت یک دوم رو از هر دو تاشون آوردم بیرون)

بعضی وقتا هم باید دو طرف عبارت رو یه بلایی سرش بیارین که ساده تر دیده بشه مثلا در مقایسه رادیکال 15+21 با رادیکال 21 + رادیکال 15 امکان داره یک نفر جواب گزینه اول رو 6 در بیاره و بیفته دنبال جواب عددی قسمت دوم. ولی راحت تر اینه که دو طرف رو به توان دو برسونین و عدد 15+21 (گزینه اول) رو با عدد 21+15+2 برابر رادیکال 21*15 مقایسه کنین. بدون حساب عددی معلوم میشه گزینه دوم بیشتره.

بعضی وقت ها هم بهتره بجای حل یک مسئله عدد گذاری کنین.
راستش توضیح واضحات به نظر میرسه ولی خوب یه سری تکنیک ریز هستن که با تمرین بدست میاد. البته بدست آوردنش هم خیلی سخت نیست.

کیوان

Jupiter1
10-13-2008, 12:47 AM
دوستانی که عزم جزم کرده اند واسه quantitative نمره کامل بیارند توصیه می کنم فصل های
12 . 13 و 14 کتاب barrons رو یه نگاهی بندازند چون تاکتیک های خوبی داره که می تونه سرعت عمل شما رو برای زدن تستها بیشتر کنه!

northbreeze
10-13-2008, 01:02 PM
سلام
به نظرتون من stanby براي GRE آبان ثبت نام كنم يا نه؟فقط 1 هقته وقت دارم بخونم،چه نمره اي مي تونم بيارم؟ اگه مي شه سريع جواب بديد آخه داره پر مي شه.

babakxray
10-13-2008, 10:57 PM
سلام
به نظرتون من stanby براي GRE آبان ثبت نام كنم يا نه؟فقط 1 هقته وقت دارم بخونم،چه نمره اي مي تونم بيارم؟ اگه مي شه سريع جواب بديد آخه داره پر مي شه.

اگر برای 2009 می خواهید اپلای کنید حتما سعی کنید امتحان رو بدید. به هر حال امتحان دادنش از ندادنش بهتره چون برای رشته های علوم پایه و فنی (البته اگر شما هستید) بیشتر نمره Quantitative مد نظره که بچه های ایران از اون نمره خوبی می گیرن. توی این 10 روز توصیه می کنم کتاب کاپلان یا یک نمونه امتحان رو به همراه توضیحات یه مرور کنید تا با ساختار سوالات آشنا بشید.

bita2
10-17-2008, 10:24 PM
سلام به دوستان عزیز
من قصد دارم امتحات gre بدم ولی چون تنها 2 هفته وقت دارم به نظرتون با 2 هفته خوندن می شه v=300,q=800 رو گرفت
برای v=300شما پیشنهاد می کنید من چی کار کنم با توجه به این وقت کم؟

roosbeh
10-17-2008, 11:11 PM
to bita
study 200 words of kapplan.be careful and answer quantitative questions precisely, thenyou can get 800 easily.
good luck

northbreeze
10-18-2008, 07:07 PM
سلام
ما كه تازه امروز تافل داديم مي خوام از فرداGRE را شروع كنم، حتي نميدونم امتحانش چند قسمته، آخه standby اسم نوشتم، ميشه عاجزانه تقاضا كنم يه مددي بفرماييد بگيد من تو اين يه هفته چي بخونم؟چه كتابي بخرم؟رو چي كار كنم؟ ممنون مي شم، ايشالا جبران مي كنم.

poya_gilmour
10-18-2008, 08:48 PM
سلام
ما كه تازه امروز تافل داديم مي خوام از فرداGRE را شروع كنم، حتي نميدونم امتحانش چند قسمته، آخه standby اسم نوشتم، ميشه عاجزانه تقاضا كنم يه مددي بفرماييد بگيد من تو اين يه هفته چي بخونم؟چه كتابي بخرم؟رو چي كار كنم؟ ممنون مي شم، ايشالا جبران مي كنم.

با توجه به فرصت نسبتا كم، پيشنهاد ميكنم 200 كلمه پركاربرد ذكر شده در كتاب kaplan يا 300 كلمه ذكر شده در كتاب barron's رو كامل حفظ كني. سعي كن حداقل 5-6 نمونه از امتحانات قبلي GRE رو حل كني يا حداقل نگاهي بهشون بندازي. نمونه هايي از اين امتحانات در كتابي موسوم به BIGBOOK رو بچه ها زحمت كشيدن و در بخش منابع مطالعاتي GRE گذاشتن. البته به طوركلي بستگي به سطح كلي زبانتون هم داره، و پيشنهاد ميكنم از بخش رياضي اصلا غافل نشي كه 800 نمره كاملشو بياري. نمره 800 رياضي كاملاً دست يافتني هست، اگر حسابي دقت كني ;) به اميد موفقيت.

asir
10-19-2008, 12:33 PM
در این چندروز تاجی آرای آیا زدن تستهای وربال بیگ بوگ بیشتر کمک میکنه یارایتینگ خوندن برای جی آرای؟ریاضی را خوندم اما وربال خیلی کم خوندم یعنی هرچی خوندم یادم رفته؟حالا بشینم وربال بیگ بوگ بخونم فایده ای داره یا الکی وقت تلف کردنه؟سوالها ممکنه تکراری باشه؟

aaraam
10-21-2008, 08:54 AM
به نظر من حتما چند تا reading بزنید که دستتون بیاد چه جوریه. چون که با reading تافل فرق میکنه و جملات طولانی ترن. اصولا سوال های reading رو در GRE میشه تا حدی جواب داد. و بعد هم لغت های کاپلان که most frequent در امتحان های GRE اومدن مطالعه کنید.

dreamer
11-30-2008, 07:55 PM
سلام
من 3 اسفند جي ار ايي دارم از دوستان چندتا سوال داشتم
1- الان 504 اسنشال و 1500تاي كاپلانو تموم كردم به نظرتون از نظر وربال عقبم؟اين تعداد لغت كافيه يا باز بخونم؟
2-من يك ماه امتحان دانشگاه دارم بعد از اون حدود 20 روز تا امتحان جي ار ايي فرصت دارم به نظرتون تو اون 20 روز مي ريم كوانت و رايتينگ تموم كنم؟؟ چون فعلا كه اصلا كوانت كار نكردم!!!
ممنون از همه

babakxray
11-30-2008, 11:15 PM
سلام
من 3 اسفند جي ار ايي دارم از دوستان چندتا سوال داشتم
1- الان 504 اسنشال و 1500تاي كاپلانو تموم كردم به نظرتون از نظر وربال عقبم؟اين تعداد لغت كافيه يا باز بخونم؟
2-من يك ماه امتحان دانشگاه دارم بعد از اون حدود 20 روز تا امتحان جي ار ايي فرصت دارم به نظرتون تو اون 20 روز مي ريم كوانت و رايتينگ تموم كنم؟؟ چون فعلا كه اصلا كوانت كار نكردم!!!
ممنون از همه

برای کوانت 2 الی 5 روز کافیه (البته اگر رشته شما فنی ومهندسی باشه) برای رایتینگ هرچی بیشتر وقت بذارید قوی تر می شید و نمره بالاتری می تونید بگیرید. در کل 20 روز زمان نسبتا خوبیه

mohsen_t24
12-14-2008, 08:33 PM
سلام به همه دوستان.

من براي فوريه ثبت نام كردم و ميخواستم يك برنامه ريزي خوب داشته باشم. تقريبا دو ماه پيش تافل دادم كمي آمادگي هم دارم. مي خواستم بدونم براي هر كدام از ايتم ها چقدر در روز بايد وقت بگذارم. مثلا اينكه چند تا كلمه رو در روز بايد ياد بگيرم. و از اين قبيل سوالها.

همينقدر بگم كه مي خوام نمره خوبي بگيرم. واسه quant مشكلي ندارم چون رشته مهندسي خوندم. براي بقيه ايتم ها مي خوام برنامه ريزي كنم.

ضمنا من يك كتاب لغت براي GRE ديدم به اسم‌‌" GRE GENERAL WORDS" نوشته اقاي دكتر منصور فهيم. كسي اطلاعاتي از اين كتاب داره و اينكه آيا مفيده ؟

ممنون

maryamgoli
12-14-2008, 09:50 PM
سلام به همه دوستان.

من براي فوريه ثبت نام كردم و ميخواستم يك برنامه ريزي خوب داشته باشم. تقريبا دو ماه پيش تافل دادم كمي آمادگي هم دارم. مي خواستم بدونم براي هر كدام از ايتم ها چقدر در روز بايد وقت بگذارم. مثلا اينكه چند تا كلمه رو در روز بايد ياد بگيرم. و از اين قبيل سوالها.

همينقدر بگم كه مي خوام نمره خوبي بگيرم. واسه quant مشكلي ندارم چون رشته مهندسي خوندم. براي بقيه ايتم ها مي خوام برنامه ريزي كنم.

ضمنا من يك كتاب لغت براي GRE ديدم به اسم‌‌" GRE GENERAL WORDS" نوشته اقاي دكتر منصور فهيم. كسي اطلاعاتي از اين كتاب داره و اينكه آيا مفيده ؟

ممنون

sources are variable, If you like trying an interesting and rich one for Verbal section, please have a look to Verbal Adventage by Charles Harrington Elster
, it is not just a reticent scource with large amount of perfunctory, terse words, it has audio files with a delicate american accent for each new word and ....
you 'll get the better view if you have a glance to it on your own

mohsen_t24
12-16-2008, 06:57 AM
ممنون دوست خوبم از راهنماييتون:

به نظر اين كتاب (Verbal Adventage by Charles Harrington Elster) خوب باشه . اما نگفتيد از كجا مي شه تهيه كرد.

از دوستان كسي مي تونه برنامه جامعي براي GRE در فوريه بده لطفا ؟

mhf
12-16-2008, 10:52 AM
به نظر اين كتاب (Verbal Adventage by Charles Harrington Elster) خوب باشه . اما نگفتيد از كجا مي شه تهيه كرد.

منم اون روز این جواب رو دیدم و از مریم گلی عزیز هم تشکر کردم. CD های کتاب توی سایت gigapedia هست که می شه دانلود کرد، اما من نمی دونم چرا چند روزه که rapidshare باز نمیشه! من اینترنتم ADSL هستش و مشکلی از بابت سرعت هم ندارم. البته فکر می کنم مشکل از طرف دولت جمهوری اسلامیه. به هر حال منم ممنون می شم اگه بگید که تو ایرانم می شه این CD ها رو خرید؟

maryamgoli
12-16-2008, 11:13 PM
ممنون دوست خوبم از راهنماييتون:

منم اون روز این جواب رو دیدم و از مریم گلی عزیز هم تشکر کردم. CD های کتاب توی سایت gigapedia هست که می شه دانلود کرد، اما من نمی دونم چرا چند روزه که rapidshare باز نمیشه! من اینترنتم ADSL هستش و مشکلی از بابت سرعت هم ندارم. البته فکر می کنم مشکل از طرف دولت جمهوری اسلامیه. به هر حال منم ممنون می شم اگه بگید که تو ایرانم می شه این CD ها رو خرید؟

سلام دوستان عزيز
خواهش ميكنم :)
والا اين كتاب رو دوست محترم Some14mySelf لطف كردن به من رسوندن، براي اين كتاب لطف كنيد بخش منابع يا 4 DVD مدوني رو كه بچه ها زحمت كشيدن و تهيه كردن ببينيد لطفا، فكر ميكنم لابلاي اونها باشه. و كتابش (فكر ميكنم البته) ديدم كه حدوداي 17 دلار هست از ebay هم اگه مايل باشين ميتونيد تهيه كنيد.

از دوستان كسي مي تونه برنامه جامعي براي GRE در فوريه بده لطفا ؟

تا فوريه شما اگه اولين بارتون هست كه GRE ميدين، اول بخش رفع اشكال رو ببينيد با فايلهاي Q ( در چند روز حل كنيد) بعد بريد سر انشاش و همزمان تاامتحان تا اونجايي كه ميتونيد V كار كنيد.

mhf
12-17-2008, 04:20 PM
pdf کتاب رو از تاپیک زیر می شه دانلود کرد:

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,1092.0.html

بعلاوه لینک cd هاش هم در تاپیک فوق وجود داره که می شه دانلود کرد. ;)

hooman_teh
12-17-2008, 05:24 PM
از دوستان خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد.
من 2 ماه پيش آيلتس دادم كه نمره ام 7.5 شد ولي خيلي دامنه لغتم قوي نيست حتي تا حالا 504 هم كامل نخوندم!!
ميخوام 21 فوريه به اميد خدا جي آر اي بدم. رشته ام فني بوده و لغات فني ام بلدم. متاسفانه توي اين 2 ماه باقيمانده هم خيلي وقت ندارم شايد روزي 1 تا 2 ساعت حالا با اين تفاسير به نظر شما ميتونم يك نمره قابل قبول بگيرم؟

sayyafzadeh
12-18-2008, 01:00 PM
سلام آقای یه راهنمایی فوری بکنید منو. من 1 سال و خورد هی هستش زبان می خونم الان روی ایلتس 6-6.5 می تونید روی من حساب کنید می خواستم بگم در چه حدی هستش زبانم

می تونید بم بگید چطوری 1 ماه Gre رو بخونم که 1150-1250 بشم فکر کنم verbal 350-400 کافی باشه واسه من اگه راهی دارید پیشنهاد کنید ممنون می شم

Jupiter1
12-18-2008, 02:52 PM
سلام آقای یه راهنمایی فوری بکنید منو. من 1 سال و خورد هی هستش زبان می خونم الان روی ایلتس 6-6.5 می تونید روی من حساب کنید می خواستم بگم در چه حدی هستش زبانم

می تونید بم بگید چطوری 1 ماه Gre رو بخونم که 1150-1250 بشم فکر کنم verbal 350-400 کافی باشه واسه من اگه راهی دارید پیشنهاد کنید ممنون می شم

سعی کنید بیشتر انرژی خودتون رو برای 800 گرفتن تو بخش Q صرف کنید، با تمرین و تست این مهم میسر میشه
توجه داشته باشید که یکی از شرط های موفقیت در GRE اینه که شما تست بزنید در بازه های زمانی تعریف شده و شبیه به خود امتحان
وقتی این تمرین رو به اندازه کافی تجربه کنید می تونید نمره خوبی بگیرید...
بخش V هم نیاز به تمرین مستمر و دایره لغت قوی داره، ولی تو یک ماه نمیشه نمره بالا ازش گرفت فقط می تونم بگم سعی کنید تو ریدینگ ها ذهن خودتون رو آماده
کنید ریدینگ های GRE سختتر از TOEFL یا IELTS هستند، با این حال با یه پیش زمینه از این قسمت می تونید شانس خودتون رو برای گرفتن نمره 400 و یا بیشتر افزایش
بدهید، کتاب Barrons برای قسمت Verbal منبع مناسبیه، برای Q هم همین کتاب و کتاب ETS ، Big Book منبع خوبی برای شما هست.
:)

hooman_teh
12-18-2008, 03:37 PM
از دوستان خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد.
من 2 ماه پيش آيلتس دادم كه نمره ام 7.5 شد ولي خيلي دامنه لغتم قوي نيست حتي تا حالا 504 هم كامل نخوندم!!
ميخوام 21 فوريه به اميد خدا جي آر اي بدم. رشته ام فني بوده و لغات فني ام بلدم. متاسفانه توي اين 2 ماه باقيمانده هم خيلي وقت ندارم شايد روزي 1 تا 2 ساعت حالا با اين تفاسير به نظر شما ميتونم يك نمره قابل قبول بگيرم؟

يعني هيشكي نيست ما رو راهنمايي كنه؟ دوستان كم لطفي نكنيد تجربه هاتونو در اختيار ما جوونها بزاريد :D

با تشكر

maryamgoli
12-18-2008, 03:43 PM
يعني هيشكي نيست ما رو راهنمايي كنه؟ دوستان كم لطفي نكنيد تجربه هاتونو در اختيار ما جوونها بزاريد :D

با تشكر

سلام
شما جوانان برومند plz كل تاپيك رو دوباره مطالعه كنيد ;) 8)
اگه وقتتون كمه و نمره خوب هم ميخواين، حسابي تمركز كنين و برنامه سبك بچينين ولي خوبه خوب كار كنيدش مخصوصا براي Q و 800 ، براي اناليتيكال و V هم اگه كم مطالعه داشته باشيد واقعا نميشه انتظار نمره بالا داشت، ولي نسبي مطالعه كنيد كه حداقل 300 و 3 رو بياريد. البته ايشالا بهتر هم بشه، من مينيمم رو گفتم ;)

sarvenaz
12-18-2008, 07:42 PM
سلام من رفتم کتاب بارونز برای gre خریدم اما حالا می‌بینم که cbt می‌خواستم بدونم فرق می‌کنه؟ یعنی بروم عوضش کنم؟ یا همینم خوبه؟

dreamer
12-18-2008, 08:25 PM
سلام
لطفا منم راهنمايي كنين
اولين بارمه كه دارم جي ار ايي مي دم...براي وربال 504 و اسنشال و 1500تا لغت حفظ كردم و حالا دارم 1100 رو مي خونم متاسفانه به شدت به كمبود وقت خواهم خورد (چون امتحاناي دانشگاهم شروع شده) براي كوانت و دايتينگ هم هيچ كاري نكردم. 20 روز مونده به امتحان اگه براي كوانت و رايتينگ وقت بزارم مي تونم كوانت 800 وربال حدود 600 و رايتينگ رو 3 بيارم؟
ممنون از همه

ars
12-19-2008, 09:04 AM
سلام
لطفا منم راهنمايي كنين
اولين بارمه كه دارم جي ار ايي مي دم...براي وربال 504 و اسنشال و 1500تا لغت حفظ كردم و حالا دارم 1100 رو مي خونم متاسفانه به شدت به كمبود وقت خواهم خورد (چون امتحاناي دانشگاهم شروع شده) براي كوانت و دايتينگ هم هيچ كاري نكردم. 20 روز مونده به امتحان اگه براي كوانت و رايتينگ وقت بزارم مي تونم كوانت 800 وربال حدود 600 و رايتينگ رو 3 بيارم؟
ممنون از همه

آوردن Q 800 و AW 3 کاری نداره ولی‌ به نظر من V 600 نشدنیه البته به زمینه زبانتون بستگی داره اگه خیلی‌ خیلی‌ زمینه خوبی‌ دارین میتونین ولی‌ در غیر این صورت بدست آوردن این نمره احتیاج به مطالعه خیلی‌ زیاد داره.

sayyafzadeh
12-19-2008, 10:34 AM
سلام مجدد، پس گفتید واسه نمره 350-400 بشینم سوال کتاب رو بزنم؟ چون الان دارم 1100 می خونم 601 هم گرفتم که فکر کنم بتونم 1100 رو تموم کنم. لغاتی که در خود کتاب barrons و kaplan و .. هستو چیکار کنم؟

sajjad e.
12-20-2008, 09:57 PM
Dear all
I wanna start preparing for GRE, but I at the begining spot, 0-kilometer,
would you please tell me what should I do?
how can I percieve what GRE is and how can I get prepared it appropriately? If there are any suggested link through this forum please send me their link.

thank you

mohmad0014
12-20-2008, 10:50 PM
Dear all
I wanna start preparing for GRE, but I at the begining spot, 0-kilometer,
would you please tell me what should I do?
how can I percieve what GRE is and how can I get prepared it appropriately? If there are any suggested link through this forum please send me their link.

thank you

سلام

برای اینکه بدونی gre چیه

http://www.applyabroad.org/wiki/index.php/GRE_General

برای اینکه منابع رو بدونی از اول همین تاپیک بخون تا آخرش و همچنین قسمت منابع gre

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/board,81.0.html

محمد

Kyla
12-21-2008, 09:25 AM
سلام
اينطور كه من فهميدم فقط دو بار در سال GRE برگزار ميشه، OCT , Feb، ميخوام بدونم اين ريسكه كه براي پاييز 2010، امتحان Oct آينده رو بدم يا نه؟ چون الان فرصت آماده شدن براي Feb رو ندارم! و اينكه به طور متوسط براي كسي كه زبانش در حد قابل قبوليه چقدر وقت ميبره كه نمره خوبي تو GRE بگيره؟

hooman_teh
12-21-2008, 09:33 AM
سلام
اينطور كه من فهميدم فقط دو بار در سال GRE برگزار ميشه، OCT , Feb، ميخوام بدونم اين ريسكه كه براي پاييز 2010، امتحان Oct آينده رو بدم يا نه؟ چون الان فرصت آماده شدن براي Feb رو ندارم! و اينكه به طور متوسط براي كسي كه زبانش در حد قابل قبوليه چقدر وقت ميبره كه نمره خوبي تو GRE بگيره؟

در مورد آزمون OCT خيالتون راحت باشه كه به ددلاينها ميرسيد و اصلا" ريسك نيست پس چون وقت آماده شدن براي آزمون رو نداريم به نظرم Feb رو بيخيال بشيد بهتره. بخش Quantitative كه اگر رشتتون فني هست 1 هفته هم كافيه ولي براي بخش وربال شايد 6 ماه هم كم باشه ولي براي گرفتن نمره قابل قبول 2 ماه كافيه ( البته با پايه زبان قوي)

snowman
12-22-2008, 11:55 PM
با تشکر از بچه ها
ولی من یه کم زیادی دارم گیج میشم! اینا همشون خوبند ولی همشون رو که نمیشه بخونیم! مخصوصا من که وقت هم ندارم (اگه بخوام آزمون فوریه رو بدم)
فکر کنم منابعی که اکثر بچه های اینجا استفاده میکنند همون کاپلانه و تست های Big Book؟
شما چی توصیه می کنید؟ تو این فرصت باقیمونده چیکار کنم بهتره (من بیشتر تافلی خودنم : 504 ، Essential word بارونز و یه کمی هم 1100 ) ؟ اگه فکر میکنید این منابعی که بچه ها گذاشتند بهتره بگید لطفا.

mohmad0014
12-23-2008, 12:28 AM
با تشکر از بچه ها
ولی من یه کم زیادی دارم گیج میشم! اینا همشون خوبند ولی همشون رو که نمیشه بخونیم! مخصوصا من که وقت هم ندارم (اگه بخوام آزمون فوریه رو بدم)
فکر کنم منابعی که اکثر بچه های اینجا استفاده میکنند همون کاپلانه و تست های Big Book؟
شما چی توصیه می کنید؟ تو این فرصت باقیمونده چیکار کنم بهتره (من بیشتر تافلی خودنم : 504 ، Essential word بارونز و یه کمی هم 1100 ) ؟ اگه فکر میکنید این منابعی که بچه ها گذاشتند بهتره بگید لطفا.

به نظر من فقط BB بخون وقتتو با بارونز و کاپلان تلف نکن!

مخ فی
12-23-2008, 04:18 AM
سلام

امروز یه سایت خیلی خیلی خوب در مورد GRE پیدا کردم. نویسنده سایت 1560 شده!!! این سایت http://www.my-gre.com/WaysoftheGREWinners.html هستش.

کتاب به نظر خیلی خوبی میاد. در واقع یه جور study guide اه. این e-کتاب پولی و من کارت اعتباری یا ... ندارم. اگه داشتم میخریدم و در این فروم میذاشتم. ::)
از دوستای عزیز میخام هر کی داره و میتونه این کارو بکنه. ;D
قیمت 19$

من هنوزم این کتابو پیشنهاد میکنما!!! کسی پایه نیس؟!

mhtavakol
12-23-2008, 08:59 PM
سلام دوستان.
من بطور اتفاقی به این سایت رسیدم. بخصوص قسمت Match Up اش می تونه کمک حال باشه (یا حداقل من اینطور فکر می کنم.)
http://www.thefreedictionary.com/

hooman_teh
12-25-2008, 06:56 PM
با سلام به همگي
من كل تاپيك رو خوندم و بايد از همه دوستان تشكر كنم.
فقط يك موضوعي كه هست اينه كه خيلي اطلاعات پراكنده است. مجبورم سوالم رو دوباره بپرسم شايد شفاف سازي بشه ;)
يك آدم خيري پيدا بشه راهنمايي كنه :)
من 1100 رو گرفتم ديدم حجمش خيلي بالاست نميشه همشو توي اين 56-57 روز باقيمونده تا 21 فوريه خوند.
من براي 1150 ( مجموع وربال و Quantitative) دارم ميخونم ممنون ميشم راهنمايي كنيد و يك كتاب معرفي كنيد بشينم تمام قسمتها رو از همون بخونم و بشه همين حدود 1150 آورد. رشته ام مهندسي هست و لغتم در حد متوسط

ممنون

Jupiter1
12-25-2008, 07:15 PM
با سلام به همگي
فقط يك موضوعي كه هست اينه كه خيلي اطلاعات پراكنده است. مجبورم سوالم رو دوباره بپرسم شايد شفاف سازي بشه ;)
من 1100 رو گرفتم ديدم حجمش خيلي بالاست نميشه همشو توي اين 56-57 روز باقيمونده تا 21 فوريه خوند.
من براي 1150 ( مجموع وربال و آناليتيكال) دارم ميخونم ممنون ميشم راهنمايي كنيد و يك كتاب معرفي كنيد بشينم تمام قسمتها رو از همون بخونم و بشه همين حدود 1150 آورد. رشته ام مهندسي هست و لغتم در حد متوسط

ممنون

احتمالاً منظورتون از 1150 مجموع Verbal و Quantitative بوده ...
من فکر می کنم برای وربال باید دامنه لغت از قبل خیلی قوی باشه، 1100 خوبه ولی باید دائم مرور کرد (مرور و مرور ... بعضی از دوستان روشهای مختلفی رو برای گرفتن نمره خوب تو این بخش بکار بردند می تونید یه سری به تاپیک دیتابیس برای GRE بزنید و ببینید که بهترین روش ها کدوم هستند ) ، برای افزایش دامنه لغات کتاب Barrons خیلی جامع تر هست و لغت های بیشتری از امتحان GRE توش اومده
ولی تمرین ، تکرار و مرور خیلی مهمه! ضمن اینکه اگر بتونین سرعت خودت رو در خوندن متن ها بالا ببری خیلی عالیه...و با به کار بردن تاکتیکهای مربوطه به سوالاتش پاسخ بدهید (این همه اش تمرین میخواد)
باید بازه های زمانی امتحان رو هم در نظر بگیرید برای همین سعی کنید در بازه های زمانی مثلاً نیم ساعت تستهای کتاب big book رو که خیلی شبیه به امتحان های اخیر هم هست تمرین کنید
برای Q هم سرعت و دقت مهم هستند! کتاب Barrons شروع خوبیه و برای آمادگی دقیقتر برای این امتحان big book کتاب بسیار مناسبیست
حتماً به تاپیک دیتابیس برای GRE سر بزنید و ببینید بقیه بچه ها از چه منبع و روشی برای گرفتن نمره خوب تو امتحان GRE استفاده کردند

mohmad0014
12-25-2008, 07:16 PM
با سلام به همگي
من براي 1150 ( مجموع وربال و آناليتيكال) دارم ميخونم ممنون ميشم راهنمايي كنيد و يك كتاب معرفي كنيد بشينم تمام قسمتها رو از همون بخونم و بشه همين حدود 1150 آورد. رشته ام مهندسي هست و لغتم در حد متوسط

ممنون

سلام
البته آنالیتیکال که 6 نمره بشتر نداره فکر کنم منطورت Quantitative بوده

این که رشتت مهندسی است احتمال آوردن 800 توی بخش quant زیاده برات اما با کمی دقت.

می مونه 350 , ; که با این وقت کم توصیه من فقط BB هست تمام لغت های تمام گزینه هم بخون 400 رو تضمین می کنم
البته یه نرم افزاری هست به نام GreBible که نرم افزار بسیار خوبی است که Pink Floyd اونه گذاشته توی فروم و نرم افزار Powerpre که من خودم گذاشتم اینا رو موازی با BB بخون

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,1647.15.html

موفق باشید

dreamer
12-25-2008, 07:35 PM
اقا سلام
يه سوال
بيگ بوك ديگه چاپ نمي شه؟
از كجا مي شه پيداش كرد؟
منون

emperial
12-25-2008, 07:42 PM
اقا سلام
يه سوال
بيگ بوك ديگه چاپ نمي شه؟
از كجا مي شه پيداش كرد؟
منون

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,15425.0.html

mohmad0014
12-25-2008, 07:43 PM
اقا سلام
يه سوال
بيگ بوك ديگه چاپ نمي شه؟
از كجا مي شه پيداش كرد؟
منون

شما اگه تهران هستی میتونی از تعاونی شریف تهیه کنید اگه اصفهان هستی از Sadra بگیرید

البته خود کتاب رو خیلی لازم نیست بگیرید تمام سولات Verbal این کتاب توی همین فروم قرار داره البته 5 سری از قسمت Qant نیز کیوان گذاشته توی فروم

hooman_teh
12-26-2008, 08:30 PM
دوستان من شنيدم خود ETS براي GRE General, Paper Base كتاب چاپ كرده.
نميدونم توي ايران هم چاپ شده يا نه. عكس روي جلد اين كتاب رو همينجا آپلود كردم كسي اطلاعي داره؟ ديده اين كتاب رو ؟ نظرتون چيه راجع بهش؟ بهتر نيست من كه فقط 50 روز وقت دارم و تازه ميخوام شروع كنم ( براي نمره 1150 مجموع وربال و Q ) تنها اين كتاب رو بخونم به نظرتون كافيه؟

ممنون ميشم راهنماييم كنيد

baheri
12-26-2008, 09:17 PM
نميدونم توي ايران هم چاپ شده يا نه. عكس روي جلد اين كتاب رو همينجا آپلود كردم كسي اطلاعي داره؟ ديده اين كتاب رو ؟ نظرتون چيه راجع بهش؟ بهتر نيست من كه فقط 50 روز وقت دارم و تازه ميخوام شروع كنم ( براي نمره 1150 مجموع وربال و Q ) تنها اين كتاب رو بخونم به نظرتون كافيه؟

دوست عزیز با توجه به فرصتی که دارید ونمرهای که میخواهید:
1)دو قسمت متضاد و انالوژی تستهای big book رو بخونید ولغتهاشو حفظ کنید.
2)یه ورد لیستی تو همین فروم هست که من با امتحانات اخیر بررسی کردم اگه تمام و یا حتی قسمتی از اونو بخونید تا حد بسیار زیادی تو بخش وربال موفق میشید.این ورد لیست 1370 لغت داره و 146 کیلو بایته.
توصیه من:حتما حروف p,d,c,s و r رو بخونید.
3)تکنیکهای لغت nova رو حتما بخونید در این صورت تا حدی جواب درست رو،بدون دونستن معنی دقیق می تونید پیدا کنید.

mohmad0014
12-26-2008, 09:21 PM

سلام هومن عزیز

کتاب خوبی هست.ببینید برای GRE منابع زیادی وجود دارد و اگر شما خودتونو توی این منابع سردرگم کنید که این کتاب بخونم بهتره یا اون کتابو این 50 روز رو هم به راحتی از دست خواهید داد.به نظر من بهتره یه کتاب(که به نظر منBB) انتخاب کنید و با اعتماد به نفس بری جلو.

موفق باشید :)

hooman_teh
12-27-2008, 08:08 AM
2)یه ورد لیستی تو همین فروم هست که من با امتحانات اخیر بررسی کردم اگه تمام و یا حتی قسمتی از اونو بخونید تا حد بسیار زیادی تو بخش وربال موفق میشید.این ورد لیست 1370 لغت داره و 146 کیلو بایته.

ميشه بگيد دقيقا" كجاست؟ يا اگر كسي ميدونه لينكش رو بزاره ممنون ميشم

baheri
12-27-2008, 10:08 AM
\

somayehpoly
12-28-2008, 05:01 PM
دوست عزیز با توجه به فرصتی که دارید ونمرهای که میخواهید:
1)دو قسمت متضاد و انالوژی تستهای big book رو بخونید ولغتهاشو حفظ کنید.
توصیه من:حتما حروف p,d,c,s و r رو بخونید.
3)تکنیکهای لغت nova رو حتما بخونید در این صورت تا حدی جواب درست رو،بدون دونستن معنی دقیق می تونید پیدا کنید.
[/quote]

سلام دوست عزيز
ميشه بگي تكنيكهاي لغت Nova چيه؟

sajjad e.
12-30-2008, 06:58 PM
Dear all,
I am about to plan for GRE. this is first time that I am planing for this sort of exam .,
I know with sneaking around this forum I can find lots of advises and references for GRE, BUT please consult me regarding my own situation.
----------------------------------------
My english knowledge is not bad, two years ago I had started to study for GRE with 1100 word and in the middle of way I give up it. Therefore I do not have good experience in starting spot. Moreover I never study such common book like "Big book" in the filed of GRE. What should I do at the beginning point? How should I start? how should I manage it?

!!! I wanna be ready for exam next year, so I have one year good enough opportuanity for preparing, on the other hand I cannot assign out all time during this upcoming year
soooooooooooooo
what do you do if you were in my shoes?

mohmad0014
12-30-2008, 08:40 PM
Dear all,
I am about to plan for GRE. this is first time that I am planing for this sort of exam .,
I know with sneaking around this forum I can find lots of advises and references for GRE, BUT please consult me regarding my own situation.
----------------------------------------
My english knowledge is not bad, two years ago I had started to study for GRE with 1100 word and in the middle of way I give up it. Therefore I do not have good experience in starting spot. Moreover I never study such common book like "Big book" in the filed of GRE. What should I do at the beginning point? How should I start? how should I manage it?

!!! I wanna be ready for exam next year, so I have one year good enough opportuanity for preparing, on the other hand I cannot assign out all time during this upcoming year
soooooooooooooo
what do you do if you were in my shoes?

سلام

اگر من جای شما بودم و یک سال وقت داشتم اول از همه 3500 لغت بارونز رو می خوندم که بتوتم یه نمره عالی توی وربال بگیرم و اگه هم فول تایم نمی تونی بخونی بهتر ه از فایل های صوتی این لغات در طول روز استفاده کنید و دو سه ماه هم مونده به امتحان BB رو می خوندم

sajjad e.
12-30-2008, 09:16 PM
سلام

اگر من جای شما بودم و یک سال وقت داشتم اول از همه 3500 لغت بارونز رو می خوندم که بتوتم یه نمره عالی توی وربال بگیرم و اگه هم فول تایم نمی تونی بخونی بهتر ه از فایل های صوتی این لغات در طول روز استفاده کنید و دو سه ماه هم مونده به امتحان BB رو می خوندم

Thank you
would you please tell me the exact references identification of 3500 words; something like a link in Amazon is good enough

mohmad0014
12-30-2008, 09:26 PM
Thank you
would you please tell me the exact references identification of 3500 words; something like a link in Amazon is good enough

خواهش می کنم

کتاب اصلیش که همون کتاب معرف بارونز بنام Barron's How to Prepare for the Gre

ولی لغت هاشم می توی توی این لینک دانلود کنی

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,4720.15.html

و فایل های صوتی این لغات رو از این لینک

http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,1829.0.html

دانلود کنید.

baheri
01-07-2009, 08:36 PM
کتاب nova که تو همین فروم میتونید پیداش کنید یه سری استراتژی برا همه قسمتا از جمله بخش متضاد و انالوژی داره که واقعا کاربردیه مثل بار مثبت ومنفی کلمات که تو بعضی از حروف مثل d واقعا بدرد بخوره یا مثلا حدس معنی از طریق ریشه و یا توجه به گزینه های کاملا نامانوس و....
به نظر من این قسمت nova عالیه.

alivip
01-12-2009, 04:37 PM
با سلام
ما شا الله که اینقدر اطلاعات اینجا زیاده که بیشتر گیج کننده شده
الان یه هفته هست تاپیک های مختلف رو می خونم تا ببینم چه راهی بهتره تو این فرصت شش هفته ای که حالا شده 5 هفته چی کار کنم. تازه به این نتیجه رسیدم که بی خیال این 100 تا کتابی که دانلد کردم و این 10 20 تا کتابی که از دوستان به عاریت گرفتن بشم big book Kaplan رو بخونم
حالا واقعا هم هرکی دلسوزانه می خواد کمک کنه ولی من کلی گیج شدم. یکی میگه 1100 یکی میگه بارون یکی کاپلان...
شرایط که جالب نیست
اول از همه من تافل ندادم و نخوندم پس خیلی از لغات عادی هم که تو جملات امده رو بلد نیستم
میرم سر کار پس دیگه بشه روزی 2 ساعت تا امتحان که سه اسفند باشه
ریاضی زیاد مشکلی نیست می شه از پسش بر اومد
یه بار gre دادم v رو همه شانسی زدم شدم 270 و ریاضی هم 780 و رایتینگ هم 1.5
هدف میشه حداقل وربال 350 و رایتینگ 2.5
--------------------------------------------------
خب من شروع کردم به خوندن big book
بقیه کتابها رو هم دارم
دقت که کردم دیدم آخرش یه سری کلمه که زیاد اومده تو gre رو داره..مثلا 20 اول پر کاربرد 2 دوم پر کاربرد 200 تا اول
حالا باید اینا رو با معنی فارسیشون حفظ کنم؟ یا هم معنی انگلیسی؟ یا هم این هم متضادشون ؟ یا تو خودشون هم معنی و هم متضاد همدیگه هست ؟ واسه بخش متضاد gre باید چه کار کنم؟ یا همینا شامل همه میشه ؟
یا این لغات فقط واسه بخش نکمیل جمله هست؟ و بدرد 3 بخش دیگه نمی خوره؟
تو تاپیک ها یکی به فایل 146کیلو بایتی اکسل اشاره کرد که هزارو خورده ای لغت داره با معنی انگلیسی... اگه اون بهتره برم سراغ اون؟
-------------------------------------------
واسه رایتینگ هم که قبول دارین دیگه با این زمان فرصت کار کردن نیست. یکی میگفت می تونی یه سری جمله رو جنرال حفظ کنی و واسه هر موضوعی بنویسی

حالا این جملات رو از کجا گیر بیارم یا ایا راه بهتری هست؟

تو ررو خدا هزار تا منبع معرفی نکنین یا بگین این هست اینم خوبه یا.....
ببخشید دیگه اگه بد گفتم

hooman_teh
01-23-2009, 07:10 PM
دوستان ممنون ميشم بگيد نظرتون راجع به كتاب For & Against براي بخش Analytical Writing چيه؟ به درد ميخوره توي اين 1 ماه باقيمانده يك نگاهي بهش بندازم؟ اگر نه چي رو معرفي ميكنيد؟
راستي نمره معقول براي اين بخش چنده؟

sisi_si3
01-23-2009, 08:21 PM
دوستان کسی می تونه این جملات جنرل رو بذاره؟
من رایتینگم وحشتناک خرابه...

dreamer
01-23-2009, 09:47 PM
كمك واسه رايتينگ وضعم داغونه :( :(

Sara.Sh
01-23-2009, 11:02 PM
دوستان ممنون ميشم بگيد نظرتون راجع به كتاب For & Against براي بخش Analytical Writing چيه؟ به درد ميخوره توي اين 1 ماه باقيمانده يك نگاهي بهش بندازم؟ اگر نه چي رو معرفي ميكنيد؟
راستي نمره معقول براي اين بخش چنده؟

این تاپیک رو ببینید:
http://www.applyabroad.org/forum/index.php/topic,16183.0.html

1017
01-27-2009, 01:32 PM
من واسه 3اسفند ثبت نام کردم. از آن جایی که کانادا اپلای کردم و GRE به اندازه امریکا حیاتی نیست هیجی نخوندم. آخه 28 دی تافل داشتم. حالا نگرانم. راهنماییم کنید که تو این یک ماه چی بخونم که کمکم کنه. ممنون

Jupiter1
01-29-2009, 01:03 PM
من واسه 3اسفند ثبت نام کردم. از آن جایی که کانادا اپلای کردم و GRE به اندازه امریکا حیاتی نیست هیجی نخوندم. آخه 28 دی تافل داشتم. حالا نگرانم. راهنماییم کنید که تو این یک ماه چی بخونم که کمکم کنه. ممنون

سلام
سعی کنید بیشتر با تکیه به سطح زبانتون ، نمونه سوالهای سالهای قبلی امتحان GRE رو تمرین کنید
تا برای آزمون از آمادگی نسبی بهتری برخوردار باشید

mahtabazad
02-01-2009, 06:06 PM
سلام من پذیرش مشروط گرفتم و باید در اولین فرصت نمره ی GRE براشون بفرستم ولی متاسفانه از امتحان اسفند باخبر نشدم. کسی می دونه نزدیک ترین زمان و البته راه برای ثبت نام کی هست.

2009
02-01-2009, 06:55 PM
سلام من پذیرش مشروط گرفتم و باید در اولین فرصت نمره ی GRE براشون بفرستم ولی متاسفانه از امتحان اسفند باخبر نشدم. کسی می دونه نزدیک ترین زمان و البته راه برای ثبت نام کی هست.

اگر می تونید تو این مدت کمی بخونید، امتحان اسفند را همین الان آنلاین ثبت نام کنید.... البته اگر امکان ثبت نام هنوز باشه! حتما تو سایت چک کنید...... در غیر اینصورت برای امتحان در یکی از کشورهای همسایه اقدام کنید.... که معمولا تعداد دفعات برگزاری آزمون بیشتر از ایران است....

sam3135
02-01-2009, 11:01 PM
سلام بر همه

دوستان در عرض 10 روز خوندن میشه GRE در قسمت verbal حدود 300 به بالا گرفت یا نه.در مورد رایتینگ با 10 روز کار و TWE 4.5 در چه حد میشه گرفت؟

ممنون.

Behrang
02-01-2009, 11:10 PM
نه-نه
وربال شاید بتونی همون دروبر نمره بگیری ولی رایتینگ باید بیشتر کار کنی.

Jupiter1
02-01-2009, 11:14 PM
سلام بر همه

دوستان در عرض 10 روز خوندن میشه GRE در قسمت verbal حدود 300 به بالا گرفت یا نه.در مورد رایتینگ با 10 روز کار و TWE 4.5 در چه حد میشه گرفت؟

ممنون.

در مورد Writing
اگه Writing خوبی دارین میشه به 3.5 هم امید داشت ولی معمولاً بچه ها 2.5 میگیرن و در مواردی هم 3 شدن

gambooli
02-06-2009, 02:53 AM
به پیشنهاد دوستان سوالم رو اینجا هم میپرسم...
من میخوام برای 3 اسفند امتحان بدم اما اصلا نرسیم بخونم و فقط به امید Q میرم سر جلسه و V رو هم شانسی :D

اما مشکل من در مورد writing هستش چون الان واقعا سطح زبانم پایینه و حرفی برای گفتن ندارم :( و مطمئنم نمره زیر 1 میگیرم.

سوالم اینه که الان اگه امتحان بدم و تو آبان نمره خوبی بگیرم ممکنه این نمره کم برای من مشکل درست کنه؟؟؟
یعنی میگید اگه دو بار بدم و یکیش خیلی پایین باشه ممکنه برام بعدا مشکل پیش بیاد؟؟ممکنه بگن چرا امتحان اولی رو چرا انقدر کم شدی؟؟
الان امتحان ندم تا نمره امتحان آبان بیاد شاید استادا بهم بگن اول نمره GRE بخوان....اینجوری احتمال نداره وقتم از بین بره؟؟؟

در ضمن اگر نمره کم انقدر تاثیر گذاره، یعنی هر بنده خدایی یه بار امتحان رو خراب کنه تا 5 سال وبال گردنشه؟؟؟!!!!به نظر من که این حرف منطقی نیست!!! ::)

baheri
02-06-2009, 08:48 AM
نمره دومت اگه بهتر باشی خود به خود نمره اولتو پاک میکنه.
درسته نمرات GREبا هم REPORT میشه ولی اونی رو در نظر میگیرن که بهتر باشه.حتی اگه اولی بهتر بوده باشه.

hooman_teh
02-11-2009, 08:43 AM
دوستان ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
حدود 1 هفته تا امتحان مونده. من نه وربال به اندازه كافي خوندم (همون در حد آيلتس كه دادم) نه زياد Q كار كردم ( البته رشته ام رياضي بوده و دستي بر آتش داريم البته از فاصله دور ;D ) تا امروز هم 1 تست كامل نزدم و هيچ AW هم ننوشتم ( فقط يك چيزايي از اصول W ميدونم كه مربوط به آيلتسه )
حالا به نظر دوستان در اين روزهاي باقيمانده بهترين كار كدومه؟
1- تا جايي كه ميشه لغت حفظ كنم
2- تست كامل بزنم
3- Q رفع اشكال كنم
4- موضوعات W بخونم و كمي تمرين كنم
5- از هركدوم به طور مساوي يك دست و پايي بزنم!!
6- همه چيز نيكوست و شما ز نيكويي سرشاريد و در هر دو قسمت نمره بالايي مي آوريد ( Q مطمئنا" 800 و V زير 350 محاله!! :D )

با تشكر

RaminR
02-11-2009, 10:01 AM
حدود 1 هفته تا امتحان مونده. من نه وربال به اندازه كافي خوندم (همون در حد آيلتس كه دادم) نه زياد Q كار كردم ( البته رشته ام رياضي بوده و دستي بر آتش داريم البته از فاصله دور ;D ) تا امروز هم 1 تست كامل نزدم و هيچ AW هم ننوشتم ( فقط يك چيزايي از اصول W ميدونم كه مربوط به آيلتسه )
2- تست كامل بزنم
3- Q رفع اشكال كنم
6- همه چيز نيكوست و شما ز نيكويي سرشاريد و در هر دو قسمت نمره بالايي مي آوريد ( Q مطمئنا" 800 و V زير 350 محاله!! :D )

با تشكر

In my opinion, considering the fact that you only have one week left, your top priority is to study Q and take a full test in Q (and also in Verbal, but Q is more important right now). Also, just try going through the AW topics a bit (both issue and argument) and get a sense of familiarity with the topics. If you can, try writing one essay for issue and one for argument and have someone check them. Last but not least, try memorizing the "high-frequency" words in Barron's or Kaplan (I would suggest Barron's). Barron's has about 333 of these words, so just try to skim through them as fast as you can ;)

sina12000
02-11-2009, 10:16 AM
2- تست كامل بزنم
3- Q رفع اشكال كنم

با تشكر

من خودم امتحان 25 oct را q شدم 800 و 350
به نظرم تو این یه ماه حتما تست کامل بزن و ریاضی ها رو رفع اشکال کن ، لغت حفظ کردن کاملا غیر خطی هست تضمین نداره !
برای W هم یه هفته قبل از امتحان موضوعاشو یه کم بخون و چند تا جمله حفظ کن چون ماکزیمم دیگه 3 یا فوقش 3.5 میشی .

baheri
02-11-2009, 11:02 AM
[quote=hooman_teh ]
2- تست كامل بزنم
3- Q رفع اشكال كنم
این لغات خیلی خیلی پر تکرار وربالو حتما بخون یکی دو سری تست کامل Q هم بزن ترجیحا با زمان.

ebsadeghian
02-12-2009, 01:09 PM
من سر یک دوراهی مانده ام، بنظر شما بهتر است چه کار کنم؟
من برای اینکه به Deadline دانشگاهها برسم امتحان 25 اکتبر را دادم، ولی نمره ام خوب نشد، بعد هم با فاصله 1 ماه امتحان تافل دادم، 104 شدم که بد نیست. بعد از تافل برای اینکه امتحان 21 فوریه را از دست ندهم هم زمان با گرفتن کارنامه ی اولی بود که سریع این یکی را هم ثبت نام کردم.
الان بعد از یک ماه خواندن می بینم که آنطور که می خواهم نمی توانم نمره ی خیلی خوب بگیرم، چون می خواهم برای دانشگاههای رتبه بالا اقدام کنم که نمره ی بالای 80% می خواهند. می دانم که به احتمال زیاد باید بروم و امتحان CBT را در دبی وقتی آماده شدم بدهم. ولی از طرفی هم دلم نمیاد این امتحان را حذف کنم. بنظر شما اگر یک نمره ی نه چندان خوب هم به کارنامه ام اضافه بشود، ضرری می زند؟ یا اینکه بروم و حذف کنم؟

hooman_teh
02-12-2009, 09:06 PM
با تشکر از همه دوتان خوبم که راهنمایی کردن.
من امروز یک تست زدم افتضاح بود!!
تست سال 86 که به نظر تازه ساده میاد Q 800 و V 300 تازه یک W نوشتم که فکر کنم 2 هم نشه. خیلی depress شدم.
حالا به نظرتون با این آمادگی بالایی که دارم توی این 1 هفته چه بید کرد؟
اگر همه سوالای وربال رو شانسی بزنم به نظرتون حدودا" چند میشم؟
با تشکر از دلدادی های شما ;)

mana_ni
02-12-2009, 09:56 PM
Q بحثش جداست . اما وربال رو اكثر بچه ها شانسي ميزنند. حالا با يك تلورانسي. سئوالات وربال جوري طراحي شده اند كه اگر همه رو شانسي بزنيد ( متكي بر قوانين شانسي زدن مثلا همه B يا D) مينيمم 300 رو مياريد اما تا جايي كه من چند بار تست كردم با شانسي زدن توقعي بيش از حد رنج 300 - 330 نبايد از خودتان داشته باشيد.

ebsadeghian
02-12-2009, 10:00 PM
تست سال 86 که به نظر تازه ساده میاد Q 800 و V 300 تازه یک W نوشتم که فکر کنم 2 هم نشه. خیلی depress شدم.
می شود بگویید تست سال 86 را از کجا آوردید؟

sisi_si3
02-12-2009, 10:46 PM
انگار رایتینگ خبری نشد!
دوستان در زمینه ی reading ها نظری ندارن؟ یه تکنیکی... من با اینکه دقیق می خونم 3 تاش بیشتر درست در نمیاد!!!
و البته وقت هم به شدت کم میارم
نظری؟ توصیه ای؟ نصیحتی؟ ... نبود؟

hooman_teh
02-14-2009, 07:45 AM
می شود بگویید تست سال 86 را از کجا آوردید؟

با سلام
دوستان منظور 1986 بوده!!! كه از روي كتاب خود ETS زدم. سوال منم در مورد reading ها هستش چون به نظرم فقط از reading وربال ميشه نمره آورد.
در مورد شانسي زدن گزينه ها:
من چندتا از پاسخ نامه ها رو بررسي كردم. نهايتا" در بهترين حالت از هر گزينه 18 تا درست وجود داره كه اگه همه سوالات رو مثلا" A بزنيد ميشيد 240!!
پس خيلي رو شانسي زدن نميشه تكيه كرد.
اين سوالاتي كه من زدم خيلي قديمين و روي Q 800 از اونا خيلي نميشه تكيه كرد. دوستاني كه اخيرا" امتحان دادن نظرشون راجع به سطح سوالات Q در مقايسه با امتحانهاي قديمي ( big book ) چيه؟

a_ge2004
02-16-2009, 07:51 PM
سلام
دوستان با تجربه لطفا منو راهنمایی بفرمایند

من برای GRE وربال هیچی نخوندم اما تو تست های آزمایشی تو خونه نتیجم Q: 750~800 و V: 300-350 است.
اوجایی که می خوام Applyکنم verbal نمی خواد. آیا بنظرتون Verbal رو سفید بدم بهتره یا هرچی که می تونم بزنم؟ کدومیک منطقی تره؟

dreamer
02-16-2009, 08:36 PM
سلام
يه نظر مي خواستم از دوستان
من امروز يه تست زدم وربال شدم 470 كوانتم به زور 750 - كلي نا اميد شدم انتظار نداشتم وربال رو اينقدر كم بزنم
به نظرتون چيكار كنم كه يه مقداري بتونم بهتر بزنم؟
مخصوصا كه 4 5 روز به امتحان مونده
ممنون مي شم كمكم كنيد

2009
02-16-2009, 11:42 PM
سلام

من برای GRE وربال هیچی نخوندم اما تو تست های آزمایشی تو خونه نتیجم Q: 750~800 و V: 300-350 است.
اوجایی که می خوام Applyکنم verbal نمی خواد. آیا بنظرتون Verbal رو سفید بدم بهتره یا هرچی که می تونم بزنم؟ کدومیک منطقی تره؟

سلام
چون نمره وربال زیاد برای شما ضرورت نداره... هر نمره ای که داشته باشی اثر مثبتی خواهد داشت و از اینکه سفید بمونه بهتره و به نظر من منطقی تر است.

baheri
02-17-2009, 11:46 AM
[quote=dreamer ]
سلام
من امروز يه تست زدم وربال شدم 470 كوانتم به زور 750 - كلي نا اميد شدم انتظار نداشتم وربال رو اينقدر كم بزنم
ممنون مي شم كمكم كنيد

وربالتون که عالیه اگه بتونید تو امتحا تکرارش کنید. Q هم فقط دقت میخواد.تو این 4 روز بازم تست بزنید حتما با زمان.

sysbiosys
02-17-2009, 12:08 PM
سلام
ممنون مي شم كمكم كنيد

به نظر من نمره هاتون خوبه. توی چند روز نمی شه کاری کرد اما به نظرم روی Q بیشتر کارکنید/.

sysbiosys
02-17-2009, 12:09 PM
سلام

منطق حکم می کنه تا اونجا که می تونید Verbal رو هم بزنید چون بعدا ممکنه بخواید جایی apply کنید که وربال هم بخواد.

hooman_teh
02-19-2009, 11:54 AM
با سلام به همگی

شمارش معکوس امتحان 21 فوریه هم شروع شد.

به نظر دوستان بهترین روش برای زدن بخش reading وربال چیه؟
من خودم همیشه وقت کم میارم و برای همین تصمیم گرفتم که فقط اون متن کوچیک تر که 4 تا سوال داره رو بخونم و بزنم و 7 تا سوال اون بخش بزرگ هم شانسی بزنم نظر دوستان چیه؟ میترسم اون قسمت بزرگ رو بخونم هم نتونم درست بزنم هم قسمت کوچیک رو از دست بدم :-\
این متن ها خیلی سخت و مفهومیه مثل آیلتس و تافل نمیشه متن رو skim کرد و نخونده جواب داد. استراتجی!! خاصی نداره؟
سوال دیگه:
این سنجش مداد میده همونطوری که گفته یا الکی میگه؟ ( این خیلی مهمه ها!) ;D
ممنون از راهنماییهاتون

Sadra
02-19-2009, 12:09 PM
من خودم همیشه وقت کم میارم و برای همین تصمیم گرفتم که فقط اون متن کوچیک تر که 4 تا سوال داره رو بخونم و بزنم و 7 تا سوال اون بخش بزرگ هم شانسی بزنم نظر دوستان چیه؟ میترسم اون قسمت بزرگ رو بخونم هم نتونم درست بزنم هم قسمت کوچیک رو از دست بدم :-\

این سنجش مداد میده همونطوری که گفته یا الکی میگه؟ ( این خیلی مهمه ها!) ;D
ممنون از راهنماییهاتون

من پارسال که امتحان دادم چون دیدم وقت کم میارم فقط متن کوتاه تر ها رو زدم بعد که از جلسه اومدم بیرون دیدم اکثر بچه ها می گفتن اون متن طولانی تر ها آسون تر بوده...

مداد هم حتما با خودتون ببرید و بهتره که 2 تا مداد معمولی ببرید برای پر کردن پاسخنامه و یک اتود هم ببرید برای قسمت writing

ehsan99
02-26-2009, 11:21 PM
Hi all,
For being prepared to pass a GRE:
1- try to study 1100 essential words for GRE barrons.
2- catch bigbook and answer all tests, verbal and quant cause I think your brain will start to burn in real exam. you need a cool brain in exam rather than good knowledge.

Some14Myself
02-27-2009, 11:20 AM
کسی تجربه خوندن verbal advantage رو برای verbal داره ؟ ... کلمات خیلی مشکلی داره ! ... البته تا آبان می شه یه سه دوری به نظرم دوره کرد چیزی هم که مهمه اینه که آدم دوره کنه تا کلماتی که خونده یادش بمونه وگرنه تمام کلمات ظرف 1 ماه از ذهن آدم می پرن ... بقیه نظری دارن ؟!..

baheri
02-27-2009, 01:57 PM
این کتابی رو شما میگید من نخوندم.ولی کلا لغات این امتحان همین مدئلی هستند.اما به نظر من قبل از شروع هر کتابی یه بررسی رو NOVA کنید.به نظر من واقعا فوق العاده است.از هر نظر فکر میکنم بهترین کتابه.

baheri
02-27-2009, 02:05 PM
این کتابی رو شما میگید من نخوندم.ولی کلا لغات این امتحان همین مدلی هستند.اما به نظر من قبل از شروع هر کتابی یه بررسی رو NOVA کنید.به نظر من واقعا فوق العاده است.از هر نظر فکر میکنم بهترین کتابه.اما به نظر من مثل تافل که باید رو تمام SKILL ها برنامه ریزی کرد توامان باید برا GRE هم همین کارم کرد.البته منظورم برنامه برای Q و AW نیست(اگر چه برای اونا هم لازمه) منظورم یه برنامه بلند مدت ومستمر برای 4 قسمت ورباله دقیقا مثل تافل. 1 .جاهای خالی 2.انالوژی 3.ریدینگ 4.متضاد. با لغت صرف نتیجه ای حاصل نمیشه.

gambooli
02-27-2009, 05:12 PM
منظورتون چیه با لغت صرف نتیجه نمیگیریم؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدین؟دیگه چیکار بادی بکنیم به نظر شما؟

در ضمن این verbal advantage رو از کجا میشه پیدا کرد؟؟pdf داره؟

ممنون