PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوشتن اسم استاد تو SOP

vahid1982
12-21-2007, 02:23 AM
سلام
یکی از استادها که من باهاش در تماس بودم از من خواسته تا اسمش رو تو SOP بنویسم تا بعدا یا خودش منو بگیره یا یکی رو واسم پیدا کنه که منو بگیره. به نظر شما من تو SOP چی بنویسم و چطوری اسمش رو بیارم؟ ممنون از راهنماییتون.

roxan
12-21-2007, 10:34 AM
easy to say...... i find prof.. folan 's researches interesting....and would like to work with although i am open to work with others...
sth like that..
luck

vahid1982
12-21-2007, 10:37 AM
وقتی گفته اسمش رو بیارم ناراحت نمیشه بگم که مشکلی ندارم با بقیه هم کار کنم؟
مرسی از جوابت

roxan
12-21-2007, 11:19 AM
ok what if others get offendeed that u have just mentioned one prof name???
i dont think it would hurt..
it is recommended to name a prof name in SOP,, i have read this in many SOP guids

itskasra
12-21-2007, 01:19 PM
You can refer to his name when you are writing about your reasons to choose that university, for example say, I had some correspondents with Dr.felan and he is interested in my profile and ......., however does any one has an idea about pros and cons of writing the professor's name in SOP or application form
On one hand it seems useful because you can AVIZOON yourself to him, on the other hand if he for any reasons does not choose you, you become TABLO and it is not good, so what shall we do

vahid1982
12-21-2007, 01:45 PM
مرسی از پاسخت. راستش این استاد دانشجوی ایرانی داره و فیلد کاریش خیلی به من نزدیک هست و گفته اگه خودم نتونم بگیرمت یکی از استادای دیگه رو خودم واست پیدا میکنم واسه همین فکر نکنم چندان ضرر کنم اگه اسمش رو بنویسم. البته قول قطعی واسه این موضوع نداده ولی فکر کنم بشه ریسک کرد. اگه بقیه که تجربه ای در این مورد داشتن هم بگن ممنونشون میشم.

Alireza
12-21-2007, 02:15 PM
به نظر من اصلا ریسک نیست و اتفاقا وقتی گفته اسمشو در SOP بیارید شانستون خیلی بیششتر از وقتیه که فقط میگن apply کن. شک نکنید و اسمشو بنویسید و حتی قبل از ارسال مدارک بدید SOP رو بخونه و نظرشو بده.

bardia
12-21-2007, 02:43 PM
من فکر می کنم این نمونه هم می تونه مفید باشه:

In conclusion, I found the researches in your department and also many of professors’
research interests areas very similar to that of mine, namely Professor X,
Professor Y and Professor Z.

vahid1982
12-21-2007, 02:47 PM
فکر میکنم باید طوری بنویسم که کسی که sop رو میخونه بفهمه خود اون استاد از من خواسته تا اسمش رو بنویسم. اینطوری که شما میگی فقط نشون دادم علاقه دارم با این استادا کار کنم. تا اینجا متن itskasra و roxan فکر کنم بهتر بوده.

MahdiR
12-21-2007, 04:46 PM
امکان داره از این ناراحت بشند که اسم چند نفر رو بینویسیم؟ مثلا بگیم دانشگاه شما استادای خوبی تو این زمینه مثل فلانی و فلانی و فلانی داره که من دوست دارم زیر نظرشون کار کنم؟

condition_monitoring
12-21-2007, 05:08 PM
بنویس که من قبل از ارسال مدارکم با استاد فلانی در ارتباط بودهام و او به من گفته که در دانشکدومون موقعیتهایی که با بک گرانده من همخونی داره وجود داره و منو به اپلای کردن ترغیب کرده.نه سیخ می سوزه نه کباب. ولی اگه 100 در صد می گه پولتو می دمو پاشو بیا شک نکن که بگی می خام با هات کار کنم.

maryamf
12-30-2007, 02:13 PM
سلام

یه استادی به منم یه همچین چیزی گفته، حالا نمی دونم چقد شانس دارم. فقط می دونم آدم درستیه ولی هیچ قولی نداده. این نامه هم معمولیه؟

Dear Maryam,
thanks for your interest in pursuing PhD research in my group. I suggest that you apply to our Graduate programs in Biochemistry,
or Biophysics.In your application, please indicate that you are interested in joining my group
Let me know if you have any questions.

ممنون

ayaz
01-01-2008, 03:28 PM
بله این یه نامه معمولیه مودبانه است.

vahid1982
02-21-2008, 06:12 PM
اگه بخوام یک نتیجه از این تاپیکی که خودم قبلا زده بودم بگیرم میتونم بگم که نوشتن اسم استاد تو SOP کاملا موثر واقع شد و باعث شد از اون دانشگاه پذیرش full fund بگیرم ;)

MineliA
02-21-2008, 07:04 PM
با تبریکات فراوان،

بحث شام رو این جا هم راه بندازیم یا خودتون ... ;D

من هم این کار رو کردم به دلیل علاقه و خواست استاد، فکر میکنین من هم بتونم فوووول فاند بگیرم؟ 8)

به هر حال به امید شنیدن این خبرهای خوب از طرف همه ی اعضا.

vahid1982
02-21-2008, 07:08 PM
خیلی ممنون ازتون
من در خدمت همه دوستان هستم. ;D
ولی راستش من تاثیرش رو خیلی بالا دیدم چون استاد قول 100% نداده بود و تصمیم هم با graduate committe بوده. به هر حال اینکه قبلا با استاد در تماس بوده باشید و استاد اظهار علاقه کرده باشه خیلی موثر هست. شاید بد نباشه شما هم که نتیجه گرفتید اینجا اعلام کنید. امیدوارم موفق باشید.

mahdinaser
02-21-2008, 07:52 PM
سلام وحید خان
تبریک می گم .
ممکنه همون طور که بچه های دیگه اطلاعات رزومه و .. گذاشتن شما هم این بزرگواری رو انجام بدی که ما یک دید کلی بدست بیاریم. فکر می کنی که نوشتن اسم استاد توی SOP تنها عامل گرفتن پذیرشت بوده؟ یعنی استاد تونسته اگه مثلا" فاکتویت کم بوده جبران کنه!! البته ما فرض کردیم ها!!!
خوش بحالت نتیجه خوش پذیرشت آمد خیالت راحت شد. امیدوارم همه بچه ها هر چه زودتر خبر موفقیتشون بیاد و اینجا اعلام کنن. :D ;)

vahid1982
02-21-2008, 07:56 PM
سلام
خیلی ممنون ازت
راستش بقیه شرایطم هم نسبتا خوب بوده. چه از نظر معدل فوق و چه مقاله ولی میدونم این موضوع هم تاثیر زیادی داشته.
راستش من خودم پیشنهاد انجمن نتایج پذیرش رو دادم. هدفم هم این بود که بیایم و همه شرایط رو بنویسیم و کنارش نتیجه همه دانشگاههایی که اپلای کردیم رو بنویسیم (چه رد چه قبول). اینطوری میشه دید بهتری پیدا کرد. واسه همین منتظرم تا بقیه نتایج هم بیاد. اونوقت همه رو با هم مینویسم.

azadeh25
12-26-2008, 02:57 PM
سلام
من به یکی از استادا ایمیل زدم و ازش پرسیدم که اسمشو بیارم تو SOP یا نه ؟ اون این جواب رو به من داد،
It's best to mention several faculty that are in your area of interest. This gives you a better chance of being accepted because not all faculty will have the available financial support to consider your application.

به نظر شما منظورش چیه؟ یعنی کلاً هیچ اسمی نیارم یا اینکه اسم چند تا استاد رو ذکر کنم؟

sysbiosys
12-26-2008, 03:09 PM
سلام
من به یکی از استادا ایمیل زدم و ازش پرسیدم که اسمشو بیارم تو SOP یا نه ؟ اون این جواب رو به من داد،
It's best to mention several faculty that are in your area of interest. This gives you a better chance of being accepted because not all faculty will have the available financial support to consider your application.

به نظر شما منظورش چیه؟ یعنی کلاً هیچ اسمی نیارم یا اینکه اسم چند تا استاد رو ذکر کنم؟

منم این تجربه رو داشتم. ببینید وقتی فقط اسم یه استاد رو در SOP می آرید اونوقت شاتستون رو به اون استاد محدود می کنید. من خودم این کار رو کردم که اسم استادی رو ننوشتم اما حسابی رو research interest استادی که به من ok داده بود در sop ما نور دادم. این طوری چیزی که جلب توجه می کنه research interest هست و ممکنه اگر این استاد شما رو نگرفت دست بقیه استادها باز باشه برای حساب روی شما...

azadeh25
12-26-2008, 03:42 PM
منم این تجربه رو داشتم. ببینید وقتی فقط اسم یه استاد رو در SOP می آرید اونوقت شاتستون رو به اون استاد محدود می کنید. من خودم این کار رو کردم که اسم استادی رو ننوشتم اما حسابی رو research interest استادی که به من ok داده بود در sop ما نور دادم. این طوری چیزی که جلب توجه می کنه research interest هست و ممکنه اگر این استاد شما رو نگرفت دست بقیه استادها باز باشه برای حساب روی شما...

پس منظورش این بوده که کلا اسم ننویسم؟ راستش اول هم همین برداشت رو کردم ولی یهو شک کردم که نکنه باید اسم چند نفری رو بنویسم که میتونم باهاشون کار کنم...!!!؟؟؟؟

sysbiosys
12-26-2008, 04:04 PM
پس منظورش این بوده که کلا اسم ننویسم؟ راستش اول هم همین برداشت رو کردم ولی یهو شک کردم که نکنه باید اسم چند نفری رو بنویسم که میتونم باهاشون کار کنم...!!!؟؟؟؟

ببینید وقتی اسم بنویسد خودتون رو محدود می کنید . من یه جایی apply کردم و اسم استاد نوشتم بعدا به استاده میل زدم و در جواب گفت یه دانشجو گرفته و گفت شانست رو با استادهای دیگه امتحان کن...................من نظرم اینه که روی research interest مانور بدید.

milad.ra
12-26-2008, 04:31 PM
من از یه استادی تقریبا جواب 100 درصد گرفتم که وقتی ازش پرسیدم گفت اسم من رو تو SOP بیار.

Sunrise
02-18-2010, 07:02 PM
این تاپیک رو از اول خوندم و باز هم همین سوال بقیه رو دارم.
کسی هست (از بچه های سال قبل) که اسم استادا رو تو SOP آورده باشه و این کار براش مفید بوده؟
آیا برای نوشتم اسم استادا تو SOP حتما باید قبلش به اونها ایمیل زده باشیم؟
آیا اسم یکی دو تا رو باید نوشت؟ من تو یکی از SOP هام اسم 8 نفر رو آوردم که واقعا با هر 8 تاشون research مشترکی داشتم. زیاد بودنش به ضرر نیست؟ این طوری نوشتم که با آوردن اسم هر استاد دقیقا ذکر کردم که به کدوم تحقیقش علاقه دارم.
تصور من از پروسه پذیرش اینه که اینها هر هفته جلسه ای دارند و دور یک میز میشینند و SOP ها رو میخونن. وقتی اسم یکی رو ببرم SOP مستقیم میره زیر دست اون فرد و اگر خوشش نیومد میندازه دور و SOP بعدی رو میز رو بر میداره بدون اینکه ۴ نفر دیگه هم SOP من رو بخونن. اینطوریه؟

INGWAY
09-03-2010, 05:15 PM
این تاپیک رو از اول خوندم و باز هم همین سوال بقیه رو دارم.
کسی هست (از بچه های سال قبل) که اسم استادا رو تو SOP آورده باشه و این کار براش مفید بوده؟
آیا برای نوشتم اسم استادا تو SOP حتما باید قبلش به اونها ایمیل زده باشیم؟
آیا اسم یکی دو تا رو باید نوشت؟ من تو یکی از SOP هام اسم 8 نفر رو آوردم که واقعا با هر 8 تاشون research مشترکی داشتم. زیاد بودنش به ضرر نیست؟ این طوری نوشتم که با آوردن اسم هر استاد دقیقا ذکر کردم که به کدوم تحقیقش علاقه دارم.
تصور من از پروسه پذیرش اینه که اینها هر هفته جلسه ای دارند و دور یک میز میشینند و SOP ها رو میخونن. وقتی اسم یکی رو ببرم SOP مستقیم میره زیر دست اون فرد و اگر خوشش نیومد میندازه دور و SOP بعدی رو میز رو بر میداره بدون اینکه ۴ نفر دیگه هم SOP من رو بخونن. اینطوریه؟

that's a bold statement! how did you come up with this "notion" of "application process" of yours? weekly sessions? nope! from what I know there's a grad committee for each department which has ONE faculty member making the final decisions, and a couple staff membera (afrade dun paye!) which do the preliminary steps (connecting applicants about missing documents, rejecting very awful cases, sending the results of admissions,...)

Sunrise
09-03-2010, 08:36 PM
that's a bold statement! how did you come up with this "notion" of "application process" of yours? weekly sessions? nope! from what I know there's a grad committee for each department which has ONE faculty member making the final decisions, and a couple staff membera (afrade dun paye!) which do the preliminary steps (connecting applicants about missing documents, rejecting very awful cases, sending the results of admissions,...)
در خیلی از دانشگاه‌ها (شاید اکثرشون) تیمی از استادان برای پذیرش تصمیم میگیرند. قبل از اینکه فایل هر کسی به دست اون تیم برسه همون زیر دست‌هایی که گفتید مدارک آماده میکنند و ... (بهتر میدونید). در رشته‌های Science‌یا Eng متناسب با گرایش هر متقاضی فایلش به استادان مربوطه داده میشه. من از رشته شما اطلاع ندارم. شاید در رشته شما فقط یک نفر تصمیم گیرنده اصلی در اون دپارتمان باشه. در مورد جلسات هفتگی: من چندین بار به دانشگاه های مختلف با ایمیل ازشون جویا شدم و اونها همین چیزهایی که برای شما نوشتم رو ذکر کردند. بله جلسات هفتگی دارند و همه پروسه پذیرش یک شبه انجام نمیشه. مثلا در Stony Brook جمعه‌ها این جلسه رو به مدت یک ماه داشتند.

به هر حال ممنون از پاسختون هر چند ماله ساله قبل بود. چیز دیگه‌ای پرسیده بودم که با جواب شما فاصله داره. فقط شیوه‌ی پذیرش رو زیر سوال بردید!

greensun
09-03-2010, 08:55 PM
در خیلی از دانشگاه‌ها (شاید اکثرشون) تیمی از استادان برای پذیرش تصمیم میگیرند. قبل از اینکه فایل هر کسی به دست اون تیم برسه همون زیر دست‌هایی که گفتید مدارک آماده میکنند و ... (بهتر میدونید). در رشته‌های Science‌یا Eng متناسب با گرایش هر متقاضی فایلش به استادان مربوطه داده میشه. من از رشته شما اطلاع ندارم. شاید در رشته شما فقط یک نفر تصمیم گیرنده اصلی در اون دپارتمان باشه. در مورد جلسات هفتگی: من چندین بار به دانشگاه های مختلف با ایمیل ازشون جویا شدم و اونها همین چیزهایی که برای شما نوشتم رو ذکر کردند. بله جلسات هفتگی دارند و همه پروسه پذیرش یک شبه انجام نمیشه. مثلا در Stony Brook جمعه‌ها این جلسه رو به مدت یک ماه داشتند.

به هر حال ممنون از پاسختون هر چند ماله ساله قبل بود. چیز دیگه‌ای پرسیده بودم که با جواب شما فاصله داره. فقط شیوه‌ی پذیرش رو زیر سوال بردید!

نظر جناب Sunrise درست هست، ولی باید توجه بکنید که معمولا متناسب با پیش زمینه شما 5-6 تا بیشتر استاد نیستن که شما بتونید باهاشون کار بکنید و اونها هم شما رو بخواهند. بعضی از دانشگاهها هم از دانشجوهاشون برای کارای جداسازی و خوندن اولیه SOP استفاده میکنند و خوب اگه شما اسم یک یا چند استاد رو بیارید کار اونا راحت تر میشه. البته به این هم توجه داشته باشید که شرایط دیگه شما هم مهم هست و همه چیز SOP نیست. اگه شرایطتتون خیلی خوب باشه استادا شاید علاقه مند بشن حتی اگه اسمشون رو تو SOP نبرده باشید. حالا بر عکس این هم هستا بعضی جاها اصلا مهم نیست از استادا اسم ببرید یا نه!؟ من خودم با یه استادی به توافق رسیدم و قرار شد اپلای بکنم-و اسمشو تو SOP آوردم- بعد از اومدن نتایج بهش میل زدم و فهمیدم که اصلا آقا خبر ندارن!!!!

INGWAY
09-09-2010, 07:56 PM

I just wanted to say "do not take things overkill serious"!
They do not really care about admission procedure "that much", because even if they choose their students solely based on: best GPA and GRE, they will get what they need for their research and don't forget: "unha kareshun hich vaght roo zamin neminune!" and as you know it's not them that need us but exactly opposite!
Even best SoP on earth will not get you in if you don't have enough GPA/GRE.

But your answer:

0. Do you REALLY find eight professors in the same university in the same field, with the same "focus"???????

1. Do what they say, if they said include name of the professor, do it.
I don't think if another professor sees it, will take it personal that "why didn't he/she talked about me ;("!

So chances are, no matter how improbable, the one you did not name and has fallen in love with your documents! finds a way, fights through all department procedures and gets in touch with you!

But once again they are not crazy about students that have not even met! It's us that are crazy about them!

2. Be realistic: I have never encountered a single university that has like 8 professors working on the same field, with a level of "focus" that a PhD work needs.
For example "Applied EM" group of eecs.umich has like 10 or more faculty members but each of them has a "special focus" that makes it difficult and a little ridiculous to state that I'm interested to works of even 3 of them concurrently! This way you actually are writing Statement of No Purpose! Or Statement of I just wanna be there!

3. You can still write more wisely and write something like:
general research carried out at "Applied EM group" (for example) is truly amazing and each professor has something unique to bring to the field, in particular I have a personal admiration for works of professors: 1 2 3.

still you see that it doesn't sound that "wise". So I recommend that you either do not write or if you write, do not include more than 2 professors, because, like I said, it WILL sound more like SoNoP.