توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال فنی: نمره ی ضعیف آپشنال رو ریپورت کنم یا نه؟
Roger
12-26-2007, 03:20 PM
سلام بچه ها.
من نمره ی کوانتیتیو GRE م خیلی خوب نشد: V.430 Q.740 AW.3.0 به نظر شما واسه جایی که گفته نمره ی GRE آپشناله، این نمره رو ریپورت کنم یا نه؟ آخه تافلم خیلی خوب شده (114) و می ترسم که این نمره ی GRE اونو خراب کنه. چی کار کنم به نظر شما؟
ممنون از راهنماییتون.
vahid1982
12-26-2007, 03:25 PM
به نظر من این کار رو نکن. چون ممکن هست نمره وربال شما خوب باشه (اونم بین ایرانیها فقط) ولی نمره مهمتر که ریاضی هست و میتونه کمک کنه اصلا خوب نیست. پس در مجموع از نظر اونا هم نکته مثبتی تو نمرتون نیست. البته فکر نکنم تاثیر منفی هم داشته باشه ولی احتمال زیاد مثبت هم نداشته باشه. ضمنا من خیلی از دانشگاهها رو میشناسم مینیمم نمره Q قابل قبول واسشون 750 هست. حواست به این موضوع باشه
سلام
من هم همین عقیده رو دارم. در بسیاری از دانشگاه های آمریکا علیرغم حد نصاب هایی که برای بخش های مختلف آزمون GRE میگذارند، فقط نمرهی Q در تصمیم گیریها براشون مهمه و نمرهی کمتر از ۸۰۰ رو نوعی ضعف میدونن.
به طور مثال بسیاری از دوستانم با نمره هایی V=300...350 و Q=800 از دانشگاه هایی پذیرش گرفتند که نمره V>400 میخواسته به برخی دیگر هم با نمرهی V در حد ۵۰۰ و با نمرهی Q در حدود ۷۸۰ گیر داده بودند.
موفق باشید
فکر میکنم بهتره قید کنی که امتحان رو فلان تاریخ دادی و نمرش هم upon request موجوده! ولی مستقیم نمره رو اولش نگی بهشون.
اگه ازت سئوال کردن یعنی تو رو در نظر دارن و اون موقع بهشون بگو نمره رو!
tek ker