PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهكاري افزايش بردن بار به مالزي بدون پرداخت جريمه اضافه بار

payesh
05-21-2009, 06:22 PM
از بچه هايي قبلا به مالزي رفته اند مي خواستيم تجربياتشان را درباره راهكاري افزايش بردن بار يا افرادي كه درباره اين موضوع چيز مفيدي مي دانند براي بچه هايي كه عازم مالزي هستند را بگويند .
چون افرادي كه براي بار اولين بار مي روند حدود 30 كيلو بار ( براي هر شركت هواپيمايي ) كم است.
حال مي ماند باري كه به هواپيما مي شود برد . چگونه مي شود اين بار را افزايش داد . اگرچه مي گويند يه كيف لب تاب و يك كيف دستي.
آيا كيف دستي را مي شود دوتا كرد.
مثلا اين حالت ممكن كيف لب تاب و يك كيف دستي و يك كوله پشتي( كوهنوردي ) .
آيا ميشود بند و بساط را جلوي پا گذاشت( مگه اتوبوسه) :D
يا حالات ديگر .....

Roya82
05-21-2009, 08:14 PM
اگه با ایران ایر میرید باید مراقب باشید. من بعد از 2 سال رفتم ایران، موقع برگشت خیلی منو اذیت کردند. اگه بتونید مسافرهایی رو پیدا کنید که بار ندارن یا بار کمی دارن میتونن بهتون کمک کنن و بارتون رو بیارن. میتونید یه کوله بزگ هم ببرین توی هواپیما. بهتره یه ساک ببرین تا 2 تا! چون اگه بخوان میتونن اذیت کنن.
ولی تا جایی که میتونین بار اضافی و بارهای الکی با خودتون نیارین. وسایل لازم برای اوردن به مالزی رو میتونید توی یکی از تاپیک های همین انجمن پیدا کنید

hossein m
05-21-2009, 08:24 PM
سلام
با ایران ایر موقع رفتن از ایران به مالزی می تونین تا 35 کیلو بار داشته باشین. من خودم علاوه بر آن 35 کیلو که چمدونم بود و دادم قسمت بار، یه کوله پشتی بزرگ و یه کیف لپ تاپ و یه کیف دستی پلاستیکی بزرگ هم با خودم بردم داخل هواپیما (البته خداییش پدرم دراومد). سعی کنین چیزهایی رو که وزن زیاد دارن و حجمشون کمه رو تو کوله پشتی و کیف لپ تاپ بزارین. همچنین موقع هواپیما سوار شدن، عین هواپیما ندیده ها، سعی کنین که اول از همه سوار هواپیما شین تا جای خالی واسه باراتون پیدا کنین ;)!!!

utm-wanted
06-08-2010, 11:42 PM
يكي در مورد فريت توضيح ميده ؟ كه آيا به صرفه هست؟