ApplyAbroad Forum
28 آگوست 2008, 02:13:43 am
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید. برای نوشتن مطلب جدید، مشاهده فایل‌های پیوست و همچنین نظرسنجی‌ها حتما باید وارد سایت شوید. در صورتی که هنوز ثبت‌نام نکرده‌اید اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

تبلیغ در ApplyAbroad
اخبار: از این پس کاربران ایمیل‌های باخبرسازی را از ApplyAbroad Yahoo Group دریافت نخواهند نمود....

فهرست   راهنمایی جستجو گفتگو برچسب‌ها ورود عضويت ویکی  
صفحه: [1] 2   پایین
  اضافه کردن به مطالب مهم  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: راه حل برای مشکل پر شدن وقت های مصاحبه توسط آژانس ها: الگوریتمی با کد ASP.net  (دفعات بازدید: 1208 بار)
nightingale_aa
Newbie
*
تعداد ارسال: 9

« : 14 نوامبر 2007, 08:20:19 am »

من از زمانی که دیدم وقت ایرانی ها رو از وقت غیر ایرانی ها جدا می کنند، به این فکر کردم که باید مشکلی وجود داشته باشه. چون در عمل دیدم که مسولین در سفارت در هنگام مصاحبه تفکیکی قایل نمی شن. سفارت دبی دلایلی رو ذکر کرده از جمله اینکه چون ایرانی ها در روز مصاحبه مستقیما با هواپیما از ایران می یان, ما خواستیم بهشون کمک کنیم تا با حوصله به سفارت برسند. که البته این دلیل بی معنیه چون در عمل همه با هم مصاحبه می شن.
همینطور من فکر می کنم که اینطور نیست که ایرانی ها سهمیه کمتری نسبت به غیر ایرانی ها داشته باشند, چون در روز مصاحبه ی من, تعداد ایرانی ها کاملا قابل توجه بود.
گرچه احتمال های دیگری هم وجود داره, ولی فکر می کنم که آژانس های مسافرتی در پر شدن وقت ها نقش عمده ای دارند. یعنی الان اینکار رو خیلی از آژانس ها انجام می دند. شک چند ماهه من زمانی به یقین تبدیل شد که در بین دوستای خودم یا بقیه دوستام در این گروه از افرادی شنیدم که وقتشون رو در قبال پرداخت پول گزافی از آژانس خریدن. من با یه محاسبه ساده دیدم که آژانس های سطح تهران با این روش پول کلانی به جیب میزنن که به نظر من پول کثیفی هست.  با فرض اینکه هر وقت فقط 60000 تومن به فروش برسه و با فرض اینکه هر روز 100 ایرانی در دبی و قبرس و ... مصاحبه بشن و با فرض 250 روز کاری در سال , آژانس ها تقریبا معادل 1 تا 2 میلیارد تومن از این راه از آدمایی که مثلا برای ادامه تحصیل می خوان برن آمریکا پول می گیرند.
برای حل مشکل خیلی فکر کردم. این به ذهنم رسید:
من یه کد با َASP.net نوشتم که صفحات وقت گیری از سفارت رو لحظه به لحظه چک می کردند. اگر وقت های جدید اعلام می شد یا یه وقت لغو می شد. الگوریتم سوت می کشید. و من بصورت دستی می تونستم وقت رو بگیرم (برای قسمت دوم کدی ننوشته بودم).
توجه داشته باشید که آژانس ها برای فروختن وقت, مجبورند تا یکبار وقت رو cancel کنند تا بتونند به اسم مشتری وقت رو دوباره بگیرند.
اما از کجا میشه فهمید که وقت رو یکی از داوطلبین واقعییه وقت سفارت cancel کرده یا آژانس؟ جواب: نمیشه فهمید.
همینطور اگه من به محض اعلام زمان های خالی توسط سفارت همه اونها رو بگیرم, درسته که نمی گذارم وقتا دست آژانس ها بیفته, ولی خوب آدم های خوب هم نمی تونند وقت بگیرند. اینکار که وقت ها رو بگیریم و بصورت حضوری و پس از دیدن مدارک لازم در اختیار افراد واقعی بذاریم عملی نیست. خیلی وقتگیر هست و کار یه روز و دو روز هم نیست. علاوه بر این اینکار مشکلات دیگه ای هم ممکنه داشته باشه.

راه حل من اینه:
به محض اعلام وقت جدید یا cancel  شدن یک وقت, کد نوشته شده به زبان ASP.net یا مانند آن, وقت یا وقت ها رو برای خود می گیرد. سپس با الگوریتم دیگری این وقتها توسط ما در زمان های تصادفی cancel می شود. واضح است که در این میان هم آژانس ها و هم داوطلبلین واقعی وقتهای جدید رو می گیرند.
احتمال اینکه یک داوطلب واقعی وقت خود را cancel کند کوچکتر مساوی است با احتمال اینکه آژانس وقت خود را cancel کند (احتمال دوم برابر یک است, چون همانطور که گفته شد آژانس ها وقت را با یک اسم جعلی می گیرند و برای انتقال آن به مشتری حتما باید یکبار وقت را cancel  کنند و دوباره بگیرند.)
اما به محض cancel شدن وقت ما دوباره وقت را برای خود می گیریم. و دوباره آنرا در زمان تصادفی در اختیار همه می گذاریم. دوباره تعدادی از این وقت ها به داوطلبین واقعی و تعدادی از آنها به آزانس ها می رسد.
با تکرار الگوریتم, وقت مصاحبه از دست آژانس ها گرفته می شود و در اختیار داوطلبین واقعی قرار می گیرد.
من می تونم یک server و یک internet پر سرعت 24 ساعته برای اینکار اختصاص بدم. اگه شما یک کد نویس بسیار مسلط در ASP.net هستید و اگر می خواهید کمک کنید همین جا برای من پیغام بگذارید
ممنونم
آرش
« آخرين ويرايش: 14 نوامبر 2007, 08:25:54 am توسط nightingale_aa » خارج شده است
vahid1982
Global Moderator
ApplyAbroad Hero
تعداد ارسال: 1697

نتایج پذیرش
« پاسخ #1 : 14 نوامبر 2007, 08:36:03 am »

آقا موفق باشی کار خیلی خوبی میکنی. من در این زمینه نمیتونم بهت کمکی بکنم ولی خواستم ازت تشکر بکنم.
خارج شده است

دوستان به دنبال هماهنگی با بابک مدتی قادر نیستم به امور مدیریتی رسیدگی کنم به همین دلیل لطفا در مورد کارهای مدیریتی به بقیه مدیران مراجعه کنید.

فرومایگان، از خطاها و لغزشهای دیگران لذت میبرند.
شوپنهاور
Roger
Full Member
تعداد ارسال: 315

نتایج پذیرش
« پاسخ #2 : 14 نوامبر 2007, 09:01:57 am »

آقا خیر ببینی از جوونیت. واقعا دستت درد نکنه. من asp کار نکردم ولی اگه کمک دیگه ای خواستی یه سی سی هم به من بده شاید کاری از دستم بر بیاد.
باز هم ممنون.  لبخند
خارج شده است

I've got a little black book with my poems in / got a bag with a toothbrush and a comb in / when I'm a good dog, they sometimes throw me a bone in.
wow.oops
مهمان
« پاسخ #3 : 14 نوامبر 2007, 09:21:28 am »

یه سوال
من نمی دونم سیستم وقت گرفتن دقیقا چه جوریه. ولی تا اونجایی که خودم دیدم باید یه profile درست کنیم یعنی یه فرم رو پر کنیم. بعد یه pdf باز میشه که توش یه ID نوشته. بعد اونو میزنیم و اجازه میگیریم که وقت بگیریم. من دیدم که با یه passport number که الکی هم هست میشه وقت گرفت. حالا سوال اینه. اگه یکی این طوری الکی وقت بگیره چی میشه؟ وقتش باقی میمونه؟ میشه عوضش کرد؟ برای نفر بعدی مشکل پیش نمیاد؟ من حدس میزنم که انقدر ها هم کشکی نیست. شاید هر چند وقت یه بار کسایی که وقت گرفتن رو بررسی کنن.
خارج شده است
Babak
Administrator
ApplyAbroad Hero
تعداد ارسال: 1254

WWW نتایج پذیرش
« پاسخ #4 : 14 نوامبر 2007, 11:36:46 am »

آرش جان واقعا به بچه‌ها کمک بزرگی کرده‌اید. خیلی خوبه که اگر بشه وقت‌هایی که الگوریتم شما می‌گیره روی همین فروم اعلام بشه تا بچه‌هایی که واقعا لازم دارند بتونند وقت‌ها رو برای خودشون بگیرند.

اگر فکر می‌کنید بشه همچین کاری کرد به من اطلاع بدهید. شاید یک راه برای اعلامش یک صفحه wiki باشه. من می‌تونم یه wiki روی سرور نصب کنم و لینکش رو روی فروم بگذاریم و به برنامه شما اجازه بدیم وقت‌ها رو روی wiki اعلام کنه.
خارج شده است

لطفاً از ارسال سوالات به صورت پیام خصوصی برای من خودداری کنید. در صورت تمایل می‌توانید سوالات را روی فروم مطرح کنید و لینک آنها را به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید تا در صورت داشتن اطلاعات به شما پاسخ دهم.
nightingale_aa
Newbie
*

« پاسخ #5 : 15 نوامبر 2007, 02:58:00 am »

از توجه شما ممنونم.
لطفا توجه کنید که هدف ما فقط باید حذف آژانس ها باشه.
منظورم اینه که عده زیادی از داوطلبین واقعی هستند که به گروه خوب ما نمی یان و اصلا نمی دونند که همچین گروهی وجود داره. بنابراین جمع کردن وقت ها و اعلام اون در این گروه شاید بهترین کار نیست. من دیروز بعد نوشتن مطلب و مقع رفتن به خونه, فکر کردم که یه راه ساده تر هم وجود داره که البته ممکنه عملی نشه. اگه موافقید من تو این هفته به سفارت دبی و قبرس زنگ می زنم. مشکل و براشون می گم. راه حل هم خیلی ساده هست. کافیه وقتی یک وقت cancel میشه, فورا آزاد نشه. بلکه در یک زمان تصادفی اعلام بشه. به همین سادگی. 
خارج شده است
amirfluid
Newbie
*
تعداد ارسال: 21

« پاسخ #6 : 15 نوامبر 2007, 06:43:49 am »

آقا خدا بهت خیر بده که فکر کار بنده هاش هستی  چشمک
من ASP کار نکردم ولی روی الگوریتم شما فکر کردم. چند تا مورد برام مبهم موند:

1) حالا اگه برنامه در زمانهای تصادفی وقتها رو کنسل کنه، بازم خودش همون زمان رو بلافاصله بعد از کنسل کردن می گیره یا نه؟
2) اگه همین برنامه ASP رو آژانسا داشته باشند چی میشه؟
3) اگه حالا از این مقدار پولی که شما محاسبه کردید یه مقداریش از طرف دلالهای وقت به مسئولین سفارت داده بشه (که به احتمال بسیار زیاد داده می شه) چی؟  چشمک

ولی اگر این مشکلات حل بشه خیلی خوب می شه.
خارج شده است
nightingale_aa
Newbie
*

« پاسخ #7 : 15 نوامبر 2007, 07:13:03 am »

امیرجان از اینکه در مورد الگوریتم فکر کردی ممنونم. باگ اول که پیدا کردی کاملا درسته. در موردش فکر میکنم.
اما موضوع دوم: هیچ اشکالی نداره که آزانس ها یا هر آدم بد دیگه ای این الگوریتم رو داشته باشه. مهم اینه که آژانس ها مجبورند با اسم و HD جعلی وقت بگیرن. و بنابراین مجبورند تا یک بار وقت رو cancel کنند. اگر آزانس ها در زمان داشتن مشتری و معلوم بودن اسم واقعی اینکار رو انجام بدن, اون وقت حداقل ماو اونها در یک رقابت برابر هستیم. در جحالیکه الان آزانس ها از چندین ماه جلوتر وقت ها رو پر می کنند. و این زمانی هست که اکثر داوطلبین واقعی هنوز حتی نمی دونند که مثلا admission می گیرند یا نه
در مورد سوم, من بعید می دونم. آدم های خوبی بودند. فکر نمی کنم
خارج شده است
mehrdad1976
Jr. Member
**
تعداد ارسال: 202

نتایج پذیرش
« پاسخ #8 : 15 نوامبر 2007, 10:34:46 am »

می شه در مورد رزرو کردن وقت بیشتر توضیح بدین.
می خوام بدونم که یک کسی مثل من که الان در حال طی کردن مراحل گرفتن پذیرش برای پائیز 2008 هستم می تونم از الان آینده نگری کنم و وقت برای خودم رزرو کنم؟
خارج شده است
melodyssa
Jr. Member
**
تعداد ارسال: 161

نتایج پذیرش
« پاسخ #9 : 04 مارس 2008, 08:57:14 pm »

سلام. دوستان دست نگه دارید! ممکنه شما خودتون وقت مصاحبه گرفتید و آب از سرتون گذشته که به فکر این کار افتادید. اما فکر نمی کنید با این کار یه عده که اتفاقا دقیقا تو همین مدتی که از یک طرف وقتها از قبل توسط آژانسها پر شده و از طرف دیگه سیستم شما اجازه نمی ده حتی با پرداخت پول هم بتونند وقتا رو بخرند، احتیاج به وقت دارند، ضرر می کنند؟ این راه حل در صورتی خوب بود که کسی ضرر نمی کرد. اما همیشه تو سوییچ کردن از یه سیستم غلط به یه سیستم درست باید این در نظر گرفته بشه که خود این سوییچ کردن به روش غلطی انجام نشه. یعنی کسی این وسط قربانی نشه. فکر می کنم باید یه راه حل دیگه پیدا کرد.

خیلی ممنون.
خارج شده است
mina
Jr. Member
**
تعداد ارسال: 165

نتایج پذیرش
« پاسخ #10 : 04 مارس 2008, 11:09:22 pm »

خيلي ممنون كه به فكر همه هستيد. سوال من اينه كه قبرس هر سه شنبه به چند نفر وقت ميده و وقتهاي هر ماه از چند وقت قبلش availabale ميشه؟
خارج شده است
afshin1978
Newbie
*

« پاسخ #11 : 07 مارس 2008, 11:24:36 am »

سلام به همه دوستان
میشه لطف کنید بگید که کدوم آژانس که وقت سفارت میگیره و چند پول میگیره این کارو انجام میده؟
خارج شده است
NNaser54
Full Member
تعداد ارسال: 372

نتایج پذیرش
« پاسخ #12 : 07 مارس 2008, 12:05:47 pm »

من هم با melodyssa موافقم.
خارج شده است

...Spend each moment perfecting the next, not correcting the last
Iranian
Newbie
*
تعداد ارسال: 66

« پاسخ #13 : 07 مارس 2008, 01:12:56 pm »

سلام

اگه شما ماه پیش برای مصاحبه دوبی رفته بودین میفهمیدین که چه وضعی بود. چون خیلی ها از این وضع به سفارت اعتراض کرده بودن از تعداد بسیاری مصاحبه نگرفته بودن به این دلیل که وقتاشون رو (احتمالا)  از اژانس ها گرفته بودن. دست همه هم یه کاغذ دادن که به فارسی توش نوشته بود ما فهمیم اژانس ها چی کا میکنند و از این به بعد این وقت ها ارزشی نداره ما هم جلو این کا رو میگریم. اگر اسکنر داشتم عکسشو براتون میزاشتم که خودتون ببینین. لابد می پرسین از کجا فهمیده بودن خیلی راحت همون طور که میدونین شما توی هر سایتی میرین اون سایت میتونه IP کامپوتر شما رو ریکرد کنه تا بدن شاید بدرد بخوره این کار برا سایت های حساس مثل بانک ...و gov دائما انجام میشه.  IP کامپوتر های کنسل کننده یعنی اژانس های لاشخور با IP های ثبت نام کننده جدید یکی بوده و این IP  ها چندین بار تکرار شده بود.( این اژانس ها چقدر خنگن اند). خوب بهترین کار چیمتونه باشه

1- از این لاشخورها وقت نخرین چون اولا این اژانس ها بساط لاشخوری شون رو جمع کنند ثانیا این وقت مثل اون اتفاقی که من دیدم رو هواست .
2- اون پیشنهاد دوم که ارش سازنده تره که خود سفارت وقت کنسل شده رو بعدا واز کنند.
3- این شوخی ها رو که برنامه ای بنویسین رو از فکرتون بیرون کنین که خیلی خطرناکه. این کار به احتمال غریب به یقین کار دستتون میده.         
4- هر پیشنهاد فنی ای که دارین رو به خود اونا بگید.

ضمنا من رشتم کامپیوتر نیست.  پوزخند
خارج شده است
vahid1982
Global Moderator
ApplyAbroad Hero
تعداد ارسال: 1697

نتایج پذیرش
« پاسخ #14 : 07 مارس 2008, 01:23:28 pm »

منم موافقم
بالاخره باید یه جوری جلو کار آژانس ها گرفته بشه. بهرحال تمام این وقت ها رو بچه ها مصرف میکنن. حالا اگه شما دوست داری پول زور بدی واسه وقت گرفتن بحثی نیست ولی اگه جلو کار آژانسها گرفته بشه بچه ها راحتتر و بدون پرداخت پول زور میتونن وقت بگیرن.
این درست نیست که بگیم بذار آژانسها همه وقتها رو بگیرن تا ما هر وقت لازم داشتیم بریم ازشون بخریم. اگه این وقتها آزاد باشن بدون دادن پول میشه راحت گرفتشون.
خارج شده است

دوستان به دنبال هماهنگی با بابک مدتی قادر نیستم به امور مدیریتی رسیدگی کنم به همین دلیل لطفا در مورد کارهای مدیریتی به بقیه مدیران مراجعه کنید.

فرومایگان، از خطاها و لغزشهای دیگران لذت میبرند.
شوپنهاور
برچسب‌ها
صفحه: [1] 2   بالا
  اضافه کردن به مطالب مهم  |  چاپ صفحه  

پرش به :