سخته هم ایجا موندن هم از اینجا دل کندن.حداقل برای رهایی از بعضی مسائل باید بری ولی چون دل کندن سخته دنبال بهانه میگردی.شاید دست آخر با این بهانه چیزی هم برای تو (بیشتر از اونی که انتظار داشتی)بمونه![]()
سخته هم ایجا موندن هم از اینجا دل کندن.حداقل برای رهایی از بعضی مسائل باید بری ولی چون دل کندن سخته دنبال بهانه میگردی.شاید دست آخر با این بهانه چیزی هم برای تو (بیشتر از اونی که انتظار داشتی)بمونه![]()
هر جا که باشی آسمون همین رنگه مهم دل خودته نه محیط اطرافت
من به هر دو دلیل میرم.
چون میخوام برم استرالیا و فوق بخونم خود به خود اقامت دایم هم بهم میدن![]()
سلام. کسانی که می گن برای تحصیل ، مگه تو ایران امکان ادامه تحصیل وجود نداره؟؟ پس نمی شه گفت فقط برای تحصیل یا فقط به بهانه تحصیل.
در مورد افسردگی هم بهتره هر کی دوست و فامیل داره خارج کشور، یه آماری خودش بگیره ببینه چند درصد افسرده هستن. من فکر نمی کنم درصد بالایی باشه. صد البته محیط خیلی اثرگذاره اما فکر کنم بیشتر به خود آدم بستگی داره...
از پاسخ دادن به سوالاتی که قابل پرسش در فروم هستند معذورم.
کاری که تو ایران انجام میشه اسما تحصیل هست ولی هیچ شباهتی به تحصیل نداره. من دانشگاههای سایر کشورها رو نمیدونم چه خبر هست ولی دانشگاههای آمریکا واقعا با ایران متفاوت هستن. الان من فقط تو یه درس 3 واحدی اغراق نیست اگه بگم به اندازه 12 واحد تو ایران دارم مطلب یاد میگیرم و ازم کار میکشن و home work و پروژه بهم میدن. کیفیت آموزش هم خیلی بهتر هست. به نظر من اگه کسی میگه برای تحصیل به خاطر این هست که تو ایران هیچ وقت با این کیفیت نمیشه تحصیل کرد. عملا تو دانشگاههای ایران تفریح میکنیم نه تحصیل.نوشته اصلی توسط pejman-Mech
فرومایگان، از خطاها و لغزشهای دیگران لذت میبرند.
شوپنهاور
Yes- Vahid is right
The more I m here, the more I think of our very easy , mild, and plain way of study in Iran
I didnt think they would be so tough-
نوشته اصلی توسط pejman-Mech
In Iran, you won't get a good education when compare it with the US. EX: In the US they pay for your education and you are not worried about financial matters. However, nobody pays you in Iran as a student and you have to work to pay for your living expenses as a PhD student. In the US, there are a lot of facilities for researchers and students, you may visit top scientists, you see big names every day. This will definitely motivate you and help you to do better
However, as far as I saw, most Iranians just want to leave the country. Even thouse of us who did well in top universities, mainly their most concern is just to leave
استادایی که هیچی بارشون نیست ولی کلی ادعا دارن دست آخر هم که واحد اون استاد رو با هزار بد بختی پاس کردی میری خونه میبینی خواهر کوچیکت که تو مقطع راهنمایی درس می خونه از تو بیشتر واردهنوشته اصلی توسط pejman-Mech
بزرگش نخوانند اهل خردنوشته اصلی توسط mohammadfallahi
که نام بزرگان به زشتي برد
براي تاييد اين حرف ميشه اينو گفت:نوشته اصلی توسط countdown
بچه هاي فروم كه كاراشون درست مي شه و ميرن اون ور، همشون انقدر سرشون شلوغ مي شه كه ديگه به فروم يا سر نمي زنن يا كمتر از قبل سر مي زنن! بچه هايي كه ميرن سوئد (بخشي كه من بيشتر باهاش ارتباط دارم) كه اينجورين...
دوستان گرامی، متاسفانه بنده دیگر در این انجمن فعال نیستم و توانایی پاسخ به سوالات شما را ندارم، همینطور دانش و اطلاعاتم به روز و کمک حال شما نیست. سپاسگزارم.
شما که بهت بر خورده عزیز من تمام جد و آبادم و پدرم و عمو هامو ..... استاد دانشگاهن من باید بیشتر بهم بر بخوره نه ولی کور که نیستم همه چیو می بینم تو دانشگاه هایی که خودم درس خوندم به وضوح دیدم این قضایا رونوشته اصلی توسط bzn
علاقه مندی ها (Bookmarks)