صفحه 4 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 95

موضوع: سوالات كلي مرتبط با روند پذيرش و بورسيه رشته هاي هنر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : سوالات كلي مرتبط با روند پذيرش و بورسيه رشته هاي هنر

سلام من لیساننس مجسمه سازی از دانشگاه هنر تهران هستم و تجربه کار با سرامیک به صورت تخصصی هم دارم و دوره های ساخت زیور آلات هم گذراندم و نمایشگاه های مختلف گروهی هم شرکت کردم و در حال حاضر در زمینه کار ی خود در کارگاه خود مشغول کارم و به تولیدظروف سرامیکی هم مشغولم با طرحها و ایده های خودم در این زمینه٬ برای مهاجرت به کشورهای آمریکا و یا کانادا و استرالیا اطلاعات میخواستم که چگونه میتوان با این رزومه من اقدام کرد ؟

Junior Member

سلام
    من دانشجوی رشته نقاشی هستم مقطع کارشناسی از دانشگاه سراسری که 1 ترم دیگه از دانشگاهم باقی مونده معدلم 18.68 و شاگرد اول هستم . برای ارشد می خوام اقدام کنم البته نه واسه خود نقاشی برای رشته های مرتبط با اون در خارج کشور که زیادم راجع بهشون اطلاع ندارم. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید که واسه fine art کدوم کشورها مناسب تره؟ و هزینه شون هم البته مناسب باشه . می تونم رو آمریکا حساب باز کنم ؟ البته بعد از گرفتن ایلتس یا تافل
    می شه دانشگاهی رو پیدا کرد که رزومه و کارهای پایان نامه رو قبول داشته باشه و آزمون ورودی نداشته باشه؟

سلام دوستان
    من خانومم قصد داره برای رشته طراحی دوخت و فشن اقدام کنه ، یکی میگفت دانشگاه وین پذیرش میتون بگیره ولی ما هیچ اطلاعاتی نداریم ، اگه کسی در مورد این رشته ، نحوه گرفتن پذیرشش تو اروپا یا امریکا اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام دوستان
    من خانومم قصد داره برای رشته طراحی دوخت و فشن اقدام کنه ، یکی میگفت دانشگاه وین پذیرش میتون بگیره ولی ما هیچ اطلاعاتی نداریم ، اگه کسی در مورد این رشته ، نحوه گرفتن پذیرشش تو اروپا یا امریکا اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنین

Junior Member

سلام دوستان
    خوشحالم اینجا یک محل هنری هم وجود داره
    می خواهم بدونم ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هنر اتریش چه شرایطی دارد؟ و من قبلا طراحی پارجه خوندم می تونم تغییر رشته بدم باید آزمون بدهم یا نه ؟
    و چه دانشگاههای توصیه میشود
    اگر کسی اطلاعی از دانشگاههای اتریش داره ممنون میشم راهنماییم کنه
    تشششششششششکر

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ازاد تبریز

سلام..من لیسانس نقاشی از دانشگاه تبریزم.معدلم 17.33 هسش.طراحیمم بد نیس..کسی میتونه در مورد دانشگاهای سوئد راهنماییم کنه لطفن؟

سلام
    اولین که اکه میشه سه تا از دانشگاههای معتبر سینمایی امریکا را معرفی کنید؟
    شرایط تحصیل در این سه دانشگاه رو توضیح دهید.
    به فرض این که یک نفر تو کنکور هنر ایران رتبه یک بیاره آیا بهش بورسیه تحصیلی در این سه دانشگاه رو میدن؟

با تشکر.

سلام و خسته نباشید .
    دوستان من سوالات زیادی تو ذهنم هست که نمی دونم کجا می تونم یک مشاوره ی دقیق در این باب بگیرم و آیا موسسه ای مشاوره می ده که قابل معرفی باشه . من ارشد معماری از دانشگاه دولتی با مدل هجده و نیم هستم مقاله و زبانم فعلا مناسب نیست ولی در حال کار کردن روش هستم . از طرفی شنیدم پذیرش و گرفتن فاند دکتری در زمینه های هنری سخت تر هست . در زمینه تصویر سازی هم کارهای مناسبی دارم و نمایشگاه هم برگزار کردم . اما با توجه به علاقه ی یکسانم به معماری و تصویر سازی برای خواندن دکتری در کدام رشته احتمال پذیرش و گرفتن فاند برای من بیشتره و زمینه ی کاری و تحصیلی کجا مناسبتره آیا تغییر رشته از معماری به هنر در دکتری ممکنه و اینکه آیا زدن گالری هنری جز رزومه محسوب میشه
    معذرت بابت زیاده گویی
    و سپاس از لطفتون

Member
    رشته و دانشگاه
    urban desgin

نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehspd نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید .
    دوستان من سوالات زیادی تو ذهنم هست که نمی دونم کجا می تونم یک مشاوره ی دقیق در این باب بگیرم و آیا موسسه ای مشاوره می ده که قابل معرفی باشه . من ارشد معماری از دانشگاه دولتی با مدل هجده و نیم هستم مقاله و زبانم فعلا مناسب نیست ولی در حال کار کردن روش هستم . از طرفی شنیدم پذیرش و گرفتن فاند دکتری در زمینه های هنری سخت تر هست . در زمینه تصویر سازی هم کارهای مناسبی دارم و نمایشگاه هم برگزار کردم . اما با توجه به علاقه ی یکسانم به معماری و تصویر سازی برای خواندن دکتری در کدام رشته احتمال پذیرش و گرفتن فاند برای من بیشتره و زمینه ی کاری و تحصیلی کجا مناسبتره آیا تغییر رشته از معماری به هنر در دکتری ممکنه و اینکه آیا زدن گالری هنری جز رزومه محسوب میشه
    معذرت بابت زیاده گویی
    و سپاس از لطفتون
    عزیزم معماری اگر جزء گرایش های هنر نیست پس چیه؟یعنی منظورم دقیقا اینه که بین فن و هنره.اینقدر شما معماری ها خودتون رو به عمرانی ها نچسبونید با واقعیت کنار بیان دیگه بله می تونید دکترای هنر بخونید و اگر دنبال هزینه کمتری اروپا رو انتخاب بکن

سلام دوستان
    من 6 سال هست که به صورت حرفه ای در زمینه جلوه های بصری (VFX) و انیمیشن فعالیت می کنم و پروژه های بسیار خوبی رو انجام دادم و البته در چند پروژه خارجی هم فعالیت داشتم. رزومه و Demo reel سطح بالایی دارم . لیسانس نرم افزار دارم از دانشگاه آزاد با معدل 13.70.
    می خواستم بدونم چقدر شانس دارم که بورسیه بشم در رشته VFX یا فیلمسازی؟ کشور مورد نظرم هم کانادا یا آمریکا هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)