نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 1 از 129 123456789101151101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1286

موضوع: روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز

  1. #1

    پیش فرض روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز

    نقل قول نوشته اصلی توسط hsnsoleimani نمایش پست ها
    سلام دوستان. برای ویزای 574 ظاهرا ترجمه شناسنامه افراد خانواده مورد نیاز سفارت هست. آیا برادر و خواهر جزء افراد خانواده محسوب میشن یا فقط ترجمه شناسنامه پدر و مادر کافیه؟

    اگر همسر و فرزند دارید بلی لازم است. وگرنه لازم نیست. و فقط ترجمه شخص خودتون کافیه.
    سابکلاس 574 - دلیوری: 5 فوریه - دریافت شماره پرونده: 10 فوریه - درخواست مدیکال: 19 فوریه - انجام مدیکال: 22 فوریه - ارسال آنلاین مدیکال: 24 فوریه - گرنت ویزا:27-مارچ (شروع دوره: ۱۷ أپریل)
    Smile

  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ارسال‌ها
    25

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی-سال 2014(پست اول را بخ

    در ترجمه ی تاریخ تولد من (هم شناسنامه و هم کارت ملی) سال کبیسه در نظر گفته نشده و تاریخ تولدم یک روز زودتر خورده. آیا این مشکلی برای من ایجاد می کند؟

  3. #3
    ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia
    ارسال‌ها
    1,062

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی-سال 2014(پست اول را بخ

    در مورد فرمهای موردنیاز و روند درخواست ویزا اینجا رو ببینین.

  4. #4

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی-سال 2014(پست اول را بخ

    از تمامی دوستانی که پاسخ میدن تشکر میکنم.
    1- مگر فرم 1221 برای ویزای 574 نیاز هست؟ مرجع من این سایت هستش.
    2- در قسمت مدارک شخصی آیتم دوم سایت بالا نوشته شناسنامه تمام افراد. زنگ زدم سفارت اردن گفت حتی برادر و خواهر. من مدارکی که تو سایت بالا گفته تهیه کردم.
    چیز دیگری هم نیاز هست آیا؟

  5. #5

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی-سال 2014(پست اول را بخ

    دوستان چطوری میشه فهمید شامل SVP میشیم یا نه؟ تو COE من چیزی در این مورد ننوشته.
    دکتری عمران UNSW با TFS

  6. #6

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی-سال 2014(پست اول را بخ

    بچه ها ببخشید من پشت سر هم میپرسم آخه تازه شروع کردم برا سفارت. گیر معافیت تحصیلی بودم. الان سوالم اینه:
    برای سفارت اصل مدارک ترجمه رو باید بفرستیم یا کپی برابر اصل کفایت میکنه؟

  7. #7
    ApplyAbroad Hero
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    رشته و دانشگاه
    Australia
    ارسال‌ها
    1,850

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی-سال 2014(پست اول را بخ

    من اصلش را میفرستم... اگر یک نسخه دارید بدید ناتی برابر اصل کنه بفرستید
    نقل قول نوشته اصلی توسط hsnsoleimani نمایش پست ها
    بچه ها ببخشید من پشت سر هم میپرسم آخه تازه شروع کردم برا سفارت. گیر معافیت تحصیلی بودم. الان سوالم اینه:
    برای سفارت اصل مدارک ترجمه رو باید بفرستیم یا کپی برابر اصل کفایت میکنه؟



  8. #8
    ApplyAbroad Hero
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    رشته و دانشگاه
    Australia
    ارسال‌ها
    1,850

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی-سال 2014(پست اول را بخ

    فرم SVP را نفرستاده برات دانشگاه که پر کنی؟ کلا من به این نتیجه رسیدم که این SVP فقط مربوط به بورسیه بودن هست و وقتی هستید یعنی لول یک حساب میشید... اگر دقت کنید تمامی سوالاتی که در فرم 157 هست در مورد شرایط مالی هستش (منظورم اون قسمت از فرم که در مورد اسسمنت لول میپرسه) ... توی یک جدول توی سایت استرالیایی هم دکتری را برای ایران زده 2 یادمه....ولی من شخصا فکر میکنم این درحالتی هست که شما بورس نداری و 2 حساب میشی و اگر داشتی 1 (با توجه به ماهیت سوالات مطرح شده در فرم 157)... اگر کسی نظری داره بگه... من زدم 1.. اگر زدید 2 مهم نیست کلا چون سفارت خودش میدونه داستان چی هست و وقتی COE دارید مشکلی ایجاد نمیشه با توجه به تجربیات دوستان
    نقل قول نوشته اصلی توسط hsnsoleimani نمایش پست ها
    دوستان چطوری میشه فهمید شامل SVP میشیم یا نه؟ تو COE من چیزی در این مورد ننوشته.
    دکتری عمران UNSW با TFS



  9. #9
    ApplyAbroad Hero
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    رشته و دانشگاه
    Australia
    ارسال‌ها
    1,850

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی-سال 2014(پست اول را بخ

    .. برای همین هست که میگم سوال بفرمایید همرو... منطقی هم هست چون شما اسامی فامیل را ذکر کردید پس باید مدرکش هم ارائه بدید... خواهشا دوستانی که از سفارت سوال میپرسن و اطلاعات به روز دارن اینجا مطرح کنند تا بقیه هم به اشتباه نیوفتن... ممنون که این مورد را ذکر کردید
    درسته پس طبق نوشته زیر که در سایت هست:

    Evidence of the relationship between yourself and all members of your family unit. Example:

    • certified copies or notarised copies of birth certificates (including those who are not joining you in Australia)


    جناب vahidet لطفا اگر امکان ویرایش هست این مورد را هم اضافه کنید به تایپک خودتون

    نقل قول نوشته اصلی توسط hsnsoleimani نمایش پست ها
    از تمامی دوستانی که پاسخ میدن تشکر میکنم.
    1- مگر فرم 1221 برای ویزای 574 نیاز هست؟ مرجع من این سایت هستش.
    2- در قسمت مدارک شخصی آیتم دوم سایت بالا نوشته شناسنامه تمام افراد. زنگ زدم سفارت اردن گفت حتی برادر و خواهر. من مدارکی که تو سایت بالا گفته تهیه کردم.
    چیز دیگری هم نیاز هست آیا؟



  10. #10
    ApplyAbroad Hero
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    رشته و دانشگاه
    Australia
    ارسال‌ها
    1,850

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی-سال 2014(پست اول را بخ

    دوستان توجه داشته باشند مدارک مورد نیاز در تاریخ Last modified Friday 22 August 2014 به روز شده ....

    http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/c...checklist.aspx



علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •