صفحه 141 از 150 نخستنخست ... 4191131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,401 تا 1,410 , از مجموع 1574

موضوع: ارزیابی مدارک ( Assessment ) استرالیا و مسائل مرتبط

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد کامپپیوتر نرم افزار

پیش فرض پاسخ : ارزیابی مدارک ( Assessment ) استرالیا و مسائل مرتبط

سلام
    دوستان من تو سایت اداره مهاجرت استرالیا سرچ کردم در رابطه با مدرک زبان ولی خوب اونجا صرفا ذکر شده بود آزمون آیلتس و در مورد جنرال یا آکادمیک بودن اون چیزی نگفته بود.
    من مدرک آیلتس آمادمیک دارم. ایا مدرک اکادمیک هم قابل قبول هست یا اینکه باید جنرال امتحان بدم و ارائه بدم؟ یه جورایی دیگه توان خوندن برای جنرال نیست و بهمین جهت پرسیدم .
    سوال دیگه اینکه نوشته بود که باید مدرک زبان حداکثر 36 ماه قبل از لاج گرفته بشه . من مدرک آکادمیکم اگه قابل قبول باشه تا اخر 2018 اعتبار داره آیا فرصت و شانسی برای اقدام و اسس دارم؟
    ممنون میشم دوستان راهنمای یکنن.

پیشاپیش از وقتی که میزارید و دوستان دیگر خودتون را راهنمایی میکنین بدون هیچ چشمداشتی تشکر میکنم. طلب خیر برای یکایک شما عزیزان.

سپاس

دوستان سلام
    درباره اعتراض به نتیجه منفی اسسمنت وت اسسم سوال داشتم.
    10سال سابقه کار 6سال و نیم با بیمه و 3سال و نیم پاره وقت 22ساعت در هفته در شغل روابط عمومی دارم-همه بعد از کارشناسی
    کارشناسی دانشگاه سکشن 1
    رشته ادبیات فارسی
    32 سال سن
    آیلتس ایچ اسکیل 7
    مدارک کاملو برای وت فست ترک کردم بعد 9 روز تماس گرفتن و نیم ساعت مصاحبه کردن بعد روز بعدش ج منفی دادن
    دلیل نگاتیو بودن خیلی مبهم و مسخرس می خوام اعتراض بزنم مبنی بر اینکه مدارکم کامل بوده و دلیلو نمیفهمم
    کسی می تونه کمکم کنه
    کسی از اعتراض جواب گرفته؟ چون دلیل برام روشن نیست با این هزینه های سرسام آور جرات ری اسسو ندارم اگر کسی برای اعتراض می تونه ممنون میشم کمکم کنه.

Member
    رشته و دانشگاه
    mekanike sanaye.elmi karbordi

دوستان سلام من با این شرایط برای چه نوع ویزا ی اقامتی می تونیم اقدام کنم؟ توسط چه سازمانی بایید اسس بشم ؟آیا برای شروع کار نیاز ب آیلتس هست و چه نمره ای؟
    ۴۳ سال
    لیسانس مترجمی زبان انگلیسی
    فوق لیسانس مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی . معدل ۱۷.۵
    بیست سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه با سمت مسوول کارگزینی و حقوق دستمزد

سپاس

Junior Member

سلام دوستان
    من میخوام برای ارزیابی مدرک تحصیلیم اقدام کنم (تهیه CDR و ..) ت اول ببینم اگر Professional Eng. بودم ادامه بدم. با توجه به اینکه هدفم ویزای 189 یا 190 هست، آیا این امکان هست که اول مدارک تحصیلیم ارزیابی بشه بعد اگر اکی بود روی همین اکانتم تو EA برای ارزیابی سوابق کاریم مدارک کرایم رو ارسال کنم؟ ممنون اگر کمکم کنید

Junior Member

سلام دوستان،
    من چند تا سوال دارم
    1_به جای بیمه تو مرحله اسس چه چیزی رو باید فرستاد؟ و اینکه اگه تو این مرحله سابقه کار اوکی بشه احتمال اینکه تو مراحل بعدی مجدد بخوان سابقه کارو بررسي کنن آیا کم ميشه؟
    2- اگه من رشته تحصیلیم برق باشه و زمینه کاریم چیز دیگه ای باشه (ict) باید برای یه کد شغلی دیگه اقدام کنم (ICT). آیا در این صورت امتیاز سابقه کار یا رشتمو می گیرم؟
    3- آیا میشه برای چند نوع ویزا اقدام کرد؟ مثل ویزای 189 و 190
    ممنون اگه کمکم کنید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط r_shekkele نمایش پست ها
    میشه در مورد playslip توضیح بدین؟ و company registration
    ما برای اسس مدارک 4 تا فیش حقوقی ارائه دادیم البته شما هر چی بیشتر فیش حقوقی داشته باشید بهتر اینطوری که یه وکیل استرالیای به ما گفت برای هر 6 ماه سابقه کار 3 تا فیش حقوقی داشته باشید بهتره
    از اونجای که برای کیس افیسر تماس با ایران خیلی مشکله یکی بخاطر اختلاف ساعت بین استرالیا و ایران و مهمتر از همه مشکل زبان به همین دلیل اگر شما بتوند ترجمه سند ثبت شرکت(company registration) ارائه بدین خیلی تاثیر داره و کیس افیسر مطمئن میشه همچین شرکتی وجود داره
    البته کمی سخته که شرکت قبول کنه این کار برای شما انجام بده ولی ما درخواست دادیم و از اونجای که ترجمه سند داشتن لطف کردن و یه کپی به ما دادن.
    !

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ft_dev نمایش پست ها
    ما برای اسس مدارک 4 تا فیش حقوقی ارائه دادیم البته شما هر چی بیشتر فیش حقوقی داشته باشید بهتر اینطوری که یه وکیل استرالیای به ما گفت برای هر 6 ماه سابقه کار 3 تا فیش حقوقی داشته باشید بهتره
    از اونجای که برای کیس افیسر تماس با ایران خیلی مشکله یکی بخاطر اختلاف ساعت بین استرالیا و ایران و مهمتر از همه مشکل زبان به همین دلیل اگر شما بتوند ترجمه سند ثبت شرکت(company registration) ارائه بدین خیلی تاثیر داره و کیس افیسر مطمئن میشه همچین شرکتی وجود داره
    البته کمی سخته که شرکت قبول کنه این کار برای شما انجام بده ولی ما درخواست دادیم و از اونجای که ترجمه سند داشتن لطف کردن و یه کپی به ما دادن.
    سلام برای identification اگه شناسنامه و پاسپورت که 2 سال گذشته از تاریخ اکسپایر را بدیم برا وت اسس اشکال نداره؟؟ و پول را چطوری واریز کنیم؟ از دوستانی که در وت اسس انجام دادن ممنون میشم کمکم کنن و اگه مشکلی بود میگن اپ دیت منید اگه چیز جدیدی خواستن یا رد میکنن مستقیم؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناس عمران

سلام دوستان
    همسرم 10 سال سابقه اجرایی و نقشه برداری داره با مدرک کارشناسی عمران-گرای ساختمان و فوق راه و ترابری....وکیل بهمون پیشنهاد داده که با عنوان درفت پرسن اسس بشن.و می گن شما با هر عنوانی اسس بشین می تونید وقتی رفتین تو تخصص خودتون مشغول بشید.مهم اینکه که بتونید دعوت نامه رو بگیرید....خب به نظرتون فرق اینکه با civil transportation بشه یا درفت پرسن چیه؟

Junior Member

سلام دوستان برای identification اگه شناسنامه و پاسپورت که 2 سال گذشته از تاریخ اکسپایر را بدیم برا وت اسس اشکال نداره؟؟ و پول را چطوری واریز کنیم؟ از دوستانی که در وت اسس انجام دادن ممنون میشم کمکم کنن و اگه مشکلی بود میگن اپ دیت منید اگه چیز جدیدی خواستن یا رد میکنن مستقیم؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

سلام دوستان وقت بخیر

من مدارک تحصیلی شامل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت خاجه اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد رو حدود 5 سال قبل انجام دادم. الان برای تایید موسسه Engineering استرالیا آیا باید دوباره ترجمه کنم یا با همون ترجمه ها می تونم اقدام کنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)