سلام
چطور بفهمم دانشگاهی که ازش فارغ التحصیل شدم در کدوم سکشن قرار میگیره؟
و اینکه برای اسسمنت باید کدوم مدرک تحصیلی رو ارائه کرد؟ من الان کارشناسی ارشد نرم افزار دارم
سلام خدمت دوستان
- ایا برای ارائه سابقه کار به سازمان acs در رشته برنامه نویسی ، حتما باید بیمه نشان داده شود ؟ ( میتوان با نمونه کارها و نامه های سربرگ و مهر شرکت سابقه کار را نشان داد ؟ )
- ایا سابقه کار را میتوان از زمان شروع تحصیلات لیسانس ( پارت تایم ) نشان داد و به عبارتی ضریب 0.5 سابقه کار کسب کرد ؟ ( البته علاوه بر سابقه کار فول تایم بعد از تحصیلات )
سلام، پیشنهاد میکنم که فایل راهنمای ACS رو حتما مطالعه کنید
برای ارائه سابقه کار نامه از شرکت کارفرما با شرح دقیق وظایف، شروع و پایان کار، سمت و نام کارمند ارشد شما و اشاره به جزییاتی که شما دقیقا چه کاری میکردید و از کدام مهارت شما استفاده می کردن قابل استناده.
در مورد زمان کار هم داخل راهنما نوشته شده که فقط فول تایم رو می پذیرن و منظورشون از فول تایم 20 ساعت و یا بیشتر در هفته است.
سلام .کسی جدیدا وت اسس اقدام کرده تجربشو بگه چقد طول کشیده؟ (تو سایتش گفته 8-10 هفته، کسی بوده که زودتر جواب بگیره؟)
دوستان سلام
من مهندسي كشاورزي علوم دامي خوندم، ميخوام به عنوان ساينتيست اسسمنت بگيرم از وت اسس، از سال ٩٣ كه فارغ التحصيل شدم توي يه شركت مشغول به كار شدم كه اين شركت ارديبهشت سال ٩٧ براي فرار از مسايل مالياتي منحل شده ولي به فعاليتش ادامه داده... منم همچنان در حال فعاليت توي اين شركت هستم... حالا سوال اينجاست براي ادعاي سابقه كار اين فاصله ارديبهشت ٩٧ تا الان ممكنه برام دردسر بشه؟؟!!
راهكاري داريد كه چكار كنم؟
سلام دوستان خسته نباشید.
من که اینقدر تحقیق کردم تو این چند سال دیگه خسته شدم!
دو تا سوال داشتم:
1- من مدرکم فوق لیسانس صنایع هست ولی چون عمده سابقه کارم در زمان دانشجویی بودی و براش بیمه هم دارم، و باتوجه به اینکه امتیاز لیسانس و فوق لیسانس فرقی نداره، میخوام از طریق لیسانس اقدام کنم و فوق لیسانسمو رو نکنم! اگر بعدا بفهمند که فوق لیسانسم مشکل ساز میشه برام؟ و اینکه آیا برای پیدا کردن کار میتونم فوق لیسانسم رو رو کنم؟
2- من اگر مدرک خودم و خانمم رو که هر دو تو SOL لیست هست رو تو یه بسته پست کنم هزینه ها نصف میشه و از این بابت مشکلی نیست؟
اینجا معمولا خلوته دیر جواب میدن یا اصلا کسی نیست.
درمورد سوال دومتون :مدارک لازم نیست پست بشه اسسمنت آنلاینه پروسش.
درمورد سوال اول خیلی مطمعن نیستم ولی تا جاییکه میدونم اگه قبل گرفتن ویزا آفیسر بفهمه که ریجکتی، بعد ورود به استرالیا اگه pr بشین فک نمیکنم دیگه کسی پیگیرتون بشه.
هرچند میتونید سابقه کار همزمان با فوق رو ارائه بدید بصورت 21 ساعت در هفته و پارت تایم و معمولا امتیاز کامل رو میدن
علاقه مندی ها (Bookmarks)