صفحه 149 از 150 نخستنخست ... 4999139140141142143144145146147148149150 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,481 تا 1,490 , از مجموع 1574

موضوع: ارزیابی مدارک ( Assessment ) استرالیا و مسائل مرتبط

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارزیابی مدارک ( Assessment ) استرالیا و مسائل مرتبط

سلام دوستان

کسی هست فارغ تحصیل شیمی (کاربردی) باشه و تونسته باشه از EA اسس گرفته باشه؟ من پروژه کافی دارم برا نوشتن CDR ولی نمیدونم سازمان چقدر به Degree اهمیت میده تو پروسه ارزیابی.

Junior Member

سلام دوستان
    با رشته ریاضی کاربردی میشه از acs اسس مثبت گرفت؟ برای چه شغلی پیشنهاد می کنید ؟
    ممنون

Junior Member

سلام
    من دکترام رو از هلند گرفتم و براش ماهیانه حقوق گرفتم و مالیات دادم. کسی تا حالا موفق شده که دوره دکتراش رو به عنوان دوره کاری ارزیابی کنه؟
    سول دیگم در مورد تمپلیت گواهی کار هست که توی اون حداقل 5 مورد از وظایف شغل مورد نظر رو خواسته. کسی تلاش کرده که کمتر از 5 مورد رو به گواهی کار اضافه کنه؟ مثلا در دوره دکترا و حتی پست داک من فقط مسئول تحقیق و سوپزوایزری دانشجو و تدریس (Teaching assistant) بودم. مورد دیگه ای به ذهنم نمیاد که انجام داده باشم.

سلام دوستان، من یک سوالی داشتم ، من ١٤ سال و ٤ ماه سابقه كار دارم، ٤ سال به عنوان مهندسي مكانيك كار كردم و مابقيشو مدير مهندسي در سه شركت بودم. الان اسسمنت از EA براي مهندس مكانيك دارم، ولي ميخوام واسه اسسمنت مدير مهندسي اقدام كنم،به نظرتون از همون سازمان EA اقدام كنم يا سازمان AIM،؟چون شنيدم AIM خيلي سخت ميگيره و از طرفي EAهم يكبار اسس مهندس مكانيك را ازش گرفتم،به نظرتون كدومش ريسك كمتري داره؟

Junior Member

دوستان من فوق دیپلم مخابرات، کارشناسی ناپیوسته الکترونیک (هر دو زیرگروه مهندسی) و فوق لیسانس طراحی صنعتی (زیر گروه هنر در ایران) دارم. احتمال اینکه مدرک فوق لیسانس من را قبول نکنند چقدر هست؟

I received my PhD abroad and it is in English language. Should I certify anything before sending for assessment? Do I also need to send my publication for the AU? Tnx

Junior Member

سلام دوستان
    آیا مدارک تحصیلی حتما باید ترجمه ناتی باشد؟ یعنی ترجمه رسمی با مهر دادگستری قابل قبول نیست برای استرالیا؟

Junior Member

سلام
    دوستان یه سوالی من اسسمنت دارم از سازمان acs استرالیا که آبان ماه منقضی میشه میشه نامه زد باتوجه به شرایط کرونا و ... اسمنت تمدید بشه چرا که من نمیتونم دوباره مدارک بدم برای اسس جدید من سابقه بیمه ندارم ولی در قوانین جدید حتما باید بیمه داشته باشی
    خیلی مهمه ممنون میشم اگرکسی تجربه اییداره راهنمایی کنه

چرا دوستانی که می توانند و اطلاعات خوبی دارند به بقیه کمک نمی کنند؟؟؟؟ چزا کسی اینجا نیست به سوالات جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Junior Member

با سلام و سپاس از پست های خوبتون
    من یه سوال خیلی مهم دارم:

آیا بعنوان مثال وت اسس بعد از دریافت مدارک، با شرکتی که کار میکنیم تماس میگیره، استعلام میکنه و Double Check میکنه؟ یا فقط به مدارک بیمه و نامه ای که شرکت داره استناد میکنه؟
    دلیل اینکه این سوال رو میپرسم اینه که من سِمتی که توی این شرکت دارم از لیست ایالتی متفاوته و یک Level بالاتره، اما Job Description من فرقی نمیکنه، اگر با سِمت فعلی مدارک رو بفرستم ممکنه پروندم رو رد کنن، اما شرکت میتونه با من همکاری کنه و سِمت رو مطابق با لیست ایالتی ذکر کنه توی نامه هام.

ممنون میشم پاسخ بدید، خیلی نگرانم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)