سلام بر دوستان،
می خواستم بدونم تکلیف کسانی که سابقه کار پارت تایم دارند و سابقه بیمه ندارن برای اسسمنت در انجینیریگ استرالیا به چه صورته؟ آیا باید بی خیال امتیاز سابقه کار شد؟ چون گویا فقط جدیدا بیمه رو قبول میکنن
سلام بر دوستان،
می خواستم بدونم تکلیف کسانی که سابقه کار پارت تایم دارند و سابقه بیمه ندارن برای اسسمنت در انجینیریگ استرالیا به چه صورته؟ آیا باید بی خیال امتیاز سابقه کار شد؟ چون گویا فقط جدیدا بیمه رو قبول میکنن
سلام. آیا مدرک موقت دانشگاه رو میشه ترجمه کرد و برای ACS فرستاد؟ تعهد تحصیل رایگان دادم و دانش نامه رو الان بهم نمیدن.
سلام. خیر مدرک موقت دانشگاه قابل ترجمه نیست
برای تعهد دو راه دارید. یا با پرداخت هزینه مدرک رو آزاد کنید یا برید وزارت کار و اسمتون رو برای پیدا کردن کار ثبت کنید. اگر مدتی کار پیدا نشه میتونید مدرک رو آزاد کنید.
یک سری روش های دیگه هم وجود داره ولی چون ترویج تقلب ممکنه بشه نمیشه بیان کرد
مرسی بابت جوابت، حقیقتا من 6 ترم ارشدم طول کشید، چون کل ترم 4، 5 و 6 رو شاغل بودم و فول تایم کار میکردم دفاع از پایان نامه ام خیلی طول کشید. الان واسه آزاد کردن مدرک نمیدونم سابقه کار حین تحصیل رو قبول میکنن یا نه. یه مسئله دیگه هم که وجود داره اینه که نمیدونم زمان فارغ التحصیلی رو چه زمانی قلمداد میکنن. تاریخ دفاع از پایان نامه یا زمان تسویه حساب با دانشگاه؟
کلا دانش نامه باید تایید وزارت علوم بشه که این کار رو خودتون باید بعد از اینکه مدرکتون رو از دانشگاه گرفتید انجام بدید. اگر این تاییدیه نباشه دارالترجمه ها مدرکتون رو ترجمه رسمی نمیکنن.
حالا برید تو سایت تایید مدارک وزارت علوم و شرایط رو بخونید. ببینید قبول میکنن گواهی موقت شما رو تایید کنن یا نه؟!!! من فکر میکنم امکانش نیست.
جواب اسسمنت من اومد گفتم تجربمو به شما هم بگم. اول از همه اسسور من ایرانی بود و خیلی سختگیرانه اسس کرده بود. حتما اصل مدارک رو هم اپلود کنید چون یک هفته سر همین وقت من تلف شد. من اسس سابقه کار هم انجام دادم براش بیمه داشتم کامل. ولی در نامه سابقه کارم تلفن ندادم چون ترجیح میدادم تماس نگیرن. خدا و شکر مشکلی هم پیش نیومد و سابقه مو اسس کردند. البته وسطش هفت ماهو به خاطر اینکه گواهی سابقه نداده بودم کم کردند.
Submission to EA (CDR + Relevant Employment + fast track): 5 Feb 2016
Assessment Result: 24 Feb 2016
EOI Sent (65 points): 24 Feb 2016
Invited: 9 Mar 2016 Lodgement: 12 Mar 2016
علاقه مندی ها (Bookmarks)