صفحه 58 از 150 نخستنخست ... 8484950515253545556575859606162636465666768108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 , از مجموع 1574

موضوع: ارزیابی مدارک ( Assessment ) استرالیا و مسائل مرتبط

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : ارزیابی مدارک ( Assessment ) استرالیا و مسائل مرتبط

سلام بر دوستان،

می خواستم بدونم تکلیف کسانی که سابقه کار پارت تایم دارند و سابقه بیمه ندارن برای اسسمنت در انجینیریگ استرالیا به چه صورته؟ آیا باید بی خیال امتیاز سابقه کار شد؟ چون گویا فقط جدیدا بیمه رو قبول میکنن

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فناوری اطلاعات

سلام. آیا مدرک موقت دانشگاه رو میشه ترجمه کرد و برای ACS فرستاد؟ تعهد تحصیل رایگان دادم و دانش نامه رو الان بهم نمیدن.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی فناوری اطلاعات

نقل قول نوشته اصلی توسط arixooo نمایش پست ها
    سلام. آیا مدرک موقت دانشگاه رو میشه ترجمه کرد و برای ACS فرستاد؟ تعهد تحصیل رایگان دادم و دانش نامه رو الان بهم نمیدن.
    سلام. خیر مدرک موقت دانشگاه قابل ترجمه نیست
    برای تعهد دو راه دارید. یا با پرداخت هزینه مدرک رو آزاد کنید یا برید وزارت کار و اسمتون رو برای پیدا کردن کار ثبت کنید. اگر مدتی کار پیدا نشه میتونید مدرک رو آزاد کنید.
    یک سری روش های دیگه هم وجود داره ولی چون ترویج تقلب ممکنه بشه نمیشه بیان کرد

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فناوری اطلاعات

مرسی بابت جوابت، حقیقتا من 6 ترم ارشدم طول کشید، چون کل ترم 4، 5 و 6 رو شاغل بودم و فول تایم کار میکردم دفاع از پایان نامه ام خیلی طول کشید. الان واسه آزاد کردن مدرک نمیدونم سابقه کار حین تحصیل رو قبول میکنن یا نه. یه مسئله دیگه هم که وجود داره اینه که نمیدونم زمان فارغ التحصیلی رو چه زمانی قلمداد میکنن. تاریخ دفاع از پایان نامه یا زمان تسویه حساب با دانشگاه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Beatrisen نمایش پست ها
    سلام. خیر مدرک موقت دانشگاه قابل ترجمه نیست
    برای تعهد دو راه دارید. یا با پرداخت هزینه مدرک رو آزاد کنید یا برید وزارت کار و اسمتون رو برای پیدا کردن کار ثبت کنید. اگر مدتی کار پیدا نشه میتونید مدرک رو آزاد کنید.
    یک سری روش های دیگه هم وجود داره ولی چون ترویج تقلب ممکنه بشه نمیشه بیان کرد

مرسی بابت جوابت، حقیقتا من 6 ترم ارشدم طول کشید، چون کل ترم 4، 5 و 6 رو شاغل بودم و فول تایم کار میکردم دفاع از پایان نامه ام خیلی طول کشید. الان واسه آزاد کردن مدرک نمیدونم سابقه کار حین تحصیل رو قبول میکنن یا نه. یه مسئله دیگه هم که وجود داره اینه که نمیدونم زمان فارغ التحصیلی رو چه زمانی قلمداد میکنن. تاریخ دفاع از پایان نامه یا زمان تسویه حساب با دانشگاه؟
    زمان دفاع از پایان نامه.

کلا دانش نامه باید تایید وزارت علوم بشه که این کار رو خودتون باید بعد از اینکه مدرکتون رو از دانشگاه گرفتید انجام بدید. اگر این تاییدیه نباشه دارالترجمه ها مدرکتون رو ترجمه رسمی نمیکنن.
    حالا برید تو سایت تایید مدارک وزارت علوم و شرایط رو بخونید. ببینید قبول میکنن گواهی موقت شما رو تایید کنن یا نه؟!!! من فکر میکنم امکانش نیست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط smh173 نمایش پست ها
    کلا دانش نامه باید تایید وزارت علوم بشه که این کار رو خودتون باید بعد از اینکه مدرکتون رو از دانشگاه گرفتید انجام بدید. اگر این تاییدیه نباشه دارالترجمه ها مدرکتون رو ترجمه رسمی نمیکنن.
    حالا برید تو سایت تایید مدارک وزارت علوم و شرایط رو بخونید. ببینید قبول میکنن گواهی موقت شما رو تایید کنن یا نه؟!!! من فکر میکنم امکانش نیست.

من هم اول تاییدیه وزارت علوم رو گرفتم و بعد بردم برای ترجمه با مهر ناتی...اما گفتن چون قراره که مهر ناتی بخوره اصلا نیازی به تاییدیه وزارت علوم نبوده!

نقل قول نوشته اصلی توسط aus_2015 نمایش پست ها
    من هم اول تاییدیه وزارت علوم رو گرفتم و بعد بردم برای ترجمه با مهر ناتی...اما گفتن چون قراره که مهر ناتی بخوره اصلا نیازی به تاییدیه وزارت علوم نبوده!
    برای خانم من رو چک کرد که حتما مهر وزارت علوم داشته باشه تا قبول کنن ترجمه کنن با مهر ناتی.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط smh173 نمایش پست ها
    برای خانم من رو چک کرد که حتما مهر وزارت علوم داشته باشه تا قبول کنن ترجمه کنن با مهر ناتی.
    جالبه...پس معلومه که خودشون هم فعلا نمیدونن چه چیزی واقعا نیازه و چه چیزی نیاز نیست

Junior Member ammoj850 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس مهندسی صنایع

جواب اسسمنت من اومد گفتم تجربمو به شما هم بگم. اول از همه اسسور من ایرانی بود و خیلی سختگیرانه اسس کرده بود. حتما اصل مدارک رو هم اپلود کنید چون یک هفته سر همین وقت من تلف شد. من اسس سابقه کار هم انجام دادم براش بیمه داشتم کامل. ولی در نامه سابقه کارم تلفن ندادم چون ترجیح میدادم تماس نگیرن. خدا و شکر مشکلی هم پیش نیومد و سابقه مو اسس کردند. البته وسطش هفت ماهو به خاطر اینکه گواهی سابقه نداده بودم کم کردند.
    Submission to EA (CDR + Relevant Employment + fast track): 5 Feb 2016
    Assessment Result: 24 Feb 2016
    EOI Sent (65 points): 24 Feb 2016
    Invited: 9 Mar 2016 Lodgement: 12 Mar 2016

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)