صفحه 106 از 238 نخستنخست ... 65696979899100101102103104105106107108109110111112113114115116156206 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,051 تا 1,060 , از مجموع 2518

موضوع: شانس گرفتن پذیرش و بورسیه از دانشگاه استرالیا و مسایل مرتبط

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس گرفتن پذیرش و بورسیه از دانشگاه استرالیا و مسایل مرتبط - سال 2015

دانشگاه کارشناسی : علم و صنعت : 15
    رشته تحصیلی کارشناسی: مهندسی شيمي
    دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه شريف
    معدل کارشناسی ارشد : 17
    رشته کارشناسی ارشد : مهندسی انرژي
    تعداد مقالات : 2 ISI (با ايمپكت 1.5 و 0.5) يكي ديگه هم در دست تهيه
    سابقه کار : سابقه كار فرايند در شركت نفت (كوتاه) و يك شركت خصوصي
    تالیف و یا ترجمه کتاب : ندارم
    نمره زبان : تافل 93 جي آر اي هم دادم (آیلتس هم ميتونم ظرف 2 ماه بدم)
    دانشگاه : هر دانشگاه
    اسکلارشیپ : فول فاند
    از كدام دانشگاه هاي استراليا شانس دارم (ترجيحا مهندسي شيمي)؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس گرفتن پذیرش و بورسیه از دانشگاه استرالیا و مسایل مرتبط - سال 2015

سلام خدمت دوستان.منون میشم منو راهنمایی کنید. سپاس از لطفتون. با توجه به شرایطم در کدوم دانشگاه ها احتمال پذیرش دارم؟ آیا رزومه ام خوب است یا نا کافی است؟ و به غیر از این داشگاهها کجاهارو با فول فاند پیشنهاد می دهید؟

1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی :زبان ترکی استانبولی - دانشگاه علامه طباطبایی تهران- 16/32

2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی :مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی - دانشگاه دولتی زنجان - 17/59 پایان نامه ام در مورد توریسم بوده است

3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها : به زبان انگلیسی مسلط هستم اما مدرک ندارم

4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها : ندارم

5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : isi:1 - -و intenational journal: 1 - کنفرانس های داخلی هم شش (6) مقاله دارم

6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی : 1

7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : دکتری مدیریت توریسم و هتلداری
    8- دانشگاه های مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت : یکی از دانشگاه های عالی و معتبر استرالیا

9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) و سابقه کار :
    :3 سال مدرس زبان ترکی استانبولی و 2 سال مترجم و تورلیدر زبان انگلیسی . دارای مدرک تورلیدری به زبان ترکی استانبولی با نمره 77/5 و دارای پایان نامه جهت تورلیدری به زبان ترکی استانبولی در مورد یک جاذبه توریستی
    10- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded) :فول فاند
    تعداد توصیه نامه : میتوانم از استاد لیسانسم که بومی خود ترکیه بوده بگیرم. همچنین از استاد ارشدم نیز میتوانم بگیرم.

سابقه دریافت بورس : تا به حال اقدام نکردم

Member jamalkheiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MA in Tourism Management and Marketing from UT

نقل قول نوشته اصلی توسط shadianp نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان.منون میشم منو راهنمایی کنید. سپاس از لطفتون. با توجه به شرایطم در کدوم دانشگاه ها احتمال پذیرش دارم؟ آیا رزومه ام خوب است یا نا کافی است؟ و به غیر از این داشگاهها کجاهارو با فول فاند پیشنهاد می دهید؟

1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی :زبان ترکی استانبولی - دانشگاه علامه طباطبایی تهران- 16/32

2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی :مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی - دانشگاه دولتی زنجان - 17/59 پایان نامه ام در مورد توریسم بوده است

3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها : به زبان انگلیسی مسلط هستم اما مدرک ندارم

4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها : ندارم

5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : isi:1 - -و intenational journal: 1 - کنفرانس های داخلی هم شش (6) مقاله دارم

6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی : 1

7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : دکتری مدیریت توریسم و هتلداری
    8- دانشگاه های مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت : یکی از دانشگاه های عالی و معتبر استرالیا

9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) و سابقه کار :
    :3 سال مدرس زبان ترکی استانبولی و 2 سال مترجم و تورلیدر زبان انگلیسی . دارای مدرک تورلیدری به زبان ترکی استانبولی با نمره 77/5 و دارای پایان نامه جهت تورلیدری به زبان ترکی استانبولی در مورد یک جاذبه توریستی
    10- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded) :فول فاند
    تعداد توصیه نامه : میتوانم از استاد لیسانسم که بومی خود ترکیه بوده بگیرم. همچنین از استاد ارشدم نیز میتوانم بگیرم.

سابقه دریافت بورس : تا به حال اقدام نکردم
    شانستون خیلی بالا هست برای همه ی دانشگاه ها(بیزینس اسکول های خیلی محدودی هستن البته که GRE/GMAT می خوان). دوستانی با رزومه ی به مراتب پایین تر در رشته های مدیریت فول فاند شدن از استرالیا. همه جا اپلای کنید.
    من براتون خواستم پیغام خصوصی بفرستم صندوقتون پر بود مثل اینکه. اگر امکانش هست ایمیلتون رو برای من بفرستید. ممنون
    ویرایش توسط jamalkheiri : March 10th, 2016 در ساعت 12:32 PM

Junior Member

دانشگاه کارشناسی : دانشگاه صنعتی سهند
    معدل کارشناسی : 16.30
    رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی:مهندسی پزشکی
    تعداد مقالات :0
    سابقه کار: ندارم فقط حل تمرین درس مدار 1 در دانشگاه
    نمره زبان انگلیسی: ندادم
    دانشگاه ها و رشته هایی که می خواهید ببینید شانستون براشون چقدر هست: مهندسی پزشکی
    اسکلارشیپ مد نظرتون : فول فاند اگر نشد بدون فاند
    در ضمن 9 ماه در استرالیا بودم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسي شيمي-پزشكي دانشگاه شريف

نقل قول نوشته اصلی توسط yashfar نمایش پست ها
    دانشگاه ها و رشته هایی که می خواهید ببینید شانستون براشون چقدر هست: مهندسی پزشکی
    منم كارشناسي سهند بودم
    شانس داري زيادم داري
    بشرط اينكه سابقه كار براي خودت دست و پا كني
    ايلتسم كه حداقل ٦.٥ ميخواد
    باي كورس يعني بدون فاند شانست زياده

نقل قول نوشته اصلی توسط yashfar نمایش پست ها
    با سلام،

من با نظر دوستمون که شانس شما را خیلی زیاد برآورد کردند مخالفم، برای دانشگاه های استرالیا حداقلهایی از جمله نمره ی زبان و مقاله ی ISI برای رشته های پایه و فنی ضروری هست، اگر بخواهید فول فاند هم بشید ایمپکت و تعداد مقالات، معدل دوره های تحصیلی قبل و دانشگاههای قبلی بسیار بسیار مهم هستند، البته بودند دوستانی که تونستند با مقالات کم در رشته های فنی یا پایه پذیرش با بورس بگیرند که خیلی خوش شانس باید دونست این افراد را، چون بورس در استرالیا شدیدا رقابتی هست، تجربه ی بنده اینو نشون داده که سابقه ی کار حداقل تاثیر را در رزومه برای استرالیا داره، پس دست و پا کردن سابقه ی کاری هم فکر نمی کنم چندان مهم باشه، البته در این که شما برای پذیرش بدون فاند شانس دارید شکی نیست، حتی برای دانشگاههای با رنک پائین احتمالا بورس گرفتن هم دارید،در واقع نمی شه نسخه ی کلی پیچید، اما بنظر من بهتره سعی کنید برای بورس گرفتن رزومه تون را قوی تر کنید. دوستان با تجربه تر راهنمائی کنند لطفا.
    موفق باشید

Junior Member

كارشناسي : مهندسی معماری پیام نور اصفهان14.75

توصيه نامه : 1 استاد دانشگاه هنر
    نمره آیلتس : 6
    پرتفولیو نسبتا خوب
    كدوم دانشگاه ها پذيرش شانس بالاتري دارم ؟
    کلا چندتا دانشگاه واسه ارشد معماری معرفی میکنید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen666 نمایش پست ها
    كارشناسي : مهندسی معماری پیام نور اصفهان14.75

توصيه نامه : 1 استاد دانشگاه هنر
    نمره آیلتس : 6
    پرتفولیو نسبتا خوب
    كدوم دانشگاه ها پذيرش شانس بالاتري دارم ؟
    کلا چندتا دانشگاه واسه ارشد معماری معرفی میکنید؟
    سلام
    تا جایی که من اطلاع دارم دانشگاه های استرالیا شرط معدل دارن و نمره ی آیلتس بالای 6.5 میخوان.

نقل قول نوشته اصلی توسط Hastiiii نمایش پست ها
    سلام
    تا جایی که من اطلاع دارم دانشگاه های استرالیا شرط معدل دارن و نمره ی آیلتس بالای 6.5 میخوان.
    با سلام،
    علاوه بر شرط معدل رزومه ی خوب از جمله مقاله برای رشته های فنی و پایه نقش مهمی داره البته بیشتر برای مقطع دکترا و برنده شدن بورس، همچنین دانشگاه مقطعهای قبلی ضریب تاثیر دارند در گرفتن پذیرش.

موفق باشید.

1. کارشناسی: دانشگاه شیراز – مهندسی عمران – 15.16
    2. کارشناسی ارشد: دانشگاه تربیت مدرس تهران – گرایش ژئوتکنیک – معدل 17.20
    3. تافل :102
    4. ندادم
    5. 10 تا مقاله کنفرانسی دارم که 6تاش بین المللی و 4 تا داخلی ( از این 10 تا 5 تاش انگلیسی هست)
    6. سابقه کار با بیمه که ندارم ولی بدون بیمه چند ماهی کار مرتبط با رشته ام داشتم
    7. هرجا باشه فرقی نداره فقط فاند داشته باشه
    8. همین گرایش حال حاضرم
    9. یک اختراع سال دوم دبیرستان دارم که نمیدونم بکارم میاد یا نه. دوره لیسانس هم حل تمرین و TA بودم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)