مینیموم یعنی مینیموم
زیر اون باشه بی خیال
مگر رزومه فوق العاده قوی جی اری ای بالا تافل بالا و مقاله اگه شد
البته شما که میگی اپلیکیشن فی هدر میره احتمالا بدون فاند هم نمیتونی بری درسته؟پس تلاش کن خیلی که به هدفت برسی چون مستر فاندش کمه هر چند من خودم بر این باور نیستم
قرمز باشی![]()
دوستان بی زحمت یه راهنمایی بدین
من از دو دانشگاه فاند گرفتم... یکی University of Arizona که بهم حدود 30000 میدن و $10000 باید با خودم ببرم واسه کمکی خرج زندگیم و یکی دیگه University of Idaho که 45000 تا میده که حدوده 5000 تا زیادم میارم.
میخواستم که با توجه به رنک دانشگاهها و اعتبارشون تو دنیا - 120 و 160 - و شرایط زندگیشون که یکی تو صحرای آریزونا و یکی تو دامنه کوه و جای سرسبزه کدوم یکی بهتره در حالت کلی؟
ممنون پیش پیش
سلام.
من فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار (کارشناسی)دانشگاه علمی کاربردی با معدل 14.64 و کاردانی هم دانشگاه دولتی با همین حدود معدل بودم (تو درس خوندن متوسط بودم).
نزدیک 4 ساله که تو یکی از ارگانهای دولتی (در زمینه رشته تحصیلی ام و در مورد دیتابیس خوب کار کردم و همچنین برنامه نویسی ) بصورت قراردادی مشغول به کار هستم . تازه شروع کردم به کلاسهای زبان میرم و استاد زبانم میگه 2 سال باید بیای .دنبال نوشتن مقاله تو زمینه تحصیلی ام هستم . مجرد هستم و سنم 26 و پایان خدمتم بخاطر جبهه پدرم بوده .میخوام برنامه ریزی کنم برای 2 ساله دیگه و تحصیل تو کشور امریکا بعدشم موندن.
از کجا باید شروع کنم و چطور باید برنامه ریزی کنم (من هیچ اطلاعاتی ندارم)؟
آیا پایان خدمتم برای من مشکلی بوجود نمیاره ؟
آیا شانسی برای پدیرش دارم ؟ پذیرش با کمک هزینه تحصیلی چطوریه ؟
سلام. شما ابتدا باید حداقل 1 سال زبان بخونی. دلیل اینکه این را می گم اینه که شما وقتی زبانت خوب نباشه نمی تونی اطلاعات خوبی به دست بیاری از طریق سایت دانشگاه ها. بعد شروع کنی در مورد دانشگاه های مختلف آمریکا از روش های مختلف مثل ویکیپدیا و سایت های رتبه دهی و سایت خود دانشگاه ها تحقیق کنی. اینطوری دیدگاه خوبی در مورد اون دانشگاه ها، پذیرش دانشجو تو اون ها و موارد دیگه پیدا می کنی.
تا اینجا یک سری دانشگاه پیدا کردی که نظرت را جلب کردند و حالا در مورد رشته ی تحصیلی مورد علاقه ات در اون دانشگاه ها تحقیق می کنی. ممکنه متوجه بشی یه دانشگاه تو رشته ی شما خیلی ضعیفه ولی تو یه رشته ی دیگه خیلی قویه. در نهایت به یک جمع بندی می رسی و یک سری دانشگاه را انتخاب می کنی برای Apply کردن و ادامه تحصیل.
این یه روش کلی بود و ممکنه شما به روش های دیگه ای اطلاعات مورد نیازت را پیدا کنی.
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
برای دوره های 1 ساله فوق لیسانس در آمریکا ،در سایت دانشگا ه ها چطور بفهمم این دوره ها رو دارند یا نه؟ و ایا این دوره ها هم gre میخواهد؟
اگه اشتباه نکنم منظور شما دوره های Professional Certificate یه دوره هایی شبیه این هست که باید سایت دانشگاه های مختلف را چک کنید ببینید این دوره ها را دارند یا نه. ممکنه برای یک رشته داشته باشند و برای یک رشته نداشته باشند. راه بهتر هم چک کردن دپارتمان رشته ی مورد علاقه ی شما هست که معمولا با جزیات بیش تری به این موضوع پرداخته.
ممنون از دوستانی که جواب دادند.
پایان خذمتم مشکلی رو برام بوجود نمیاره ؟
اگر ارشد رو از اینجا بگیرم بهتر نیست چون من شنیدم واسه دکترا بهتر قبول میکنن ؟
یا اینکه دنبال رزومه جمع کردم باشم و کارای پژوهشی انجام بدم ؟
ببخشید که سوالاتم سطح پایینه ؟
من رشتم زیست شناسی ژنتیک بوده
فارغ التحصیل 84
معدل 15.07
لیسانس
مدرک زبان آیلتس 6 آکادمیک
با این شرایط میشه فوق لیسانس ژنتیک پزشکی ( انسانی ) پذیرش گرفت؟ هزینه هاش تو چه رنجیه؟ تو چه رنج رنکینگی میشه اقدام کرد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)