کمک!!!!
دوستان شما احیانا کسی رو تو دانشکده مهندسی مواد هاپکینز میشناسین؟
لطفا بهم میل بزنید
کمک!!!!
دوستان شما احیانا کسی رو تو دانشکده مهندسی مواد هاپکینز میشناسین؟
لطفا بهم میل بزنید
ویرایش توسط sorahi : March 28th, 2012 در ساعت 12:51 AM
If you really belive in things and stick to them, VERY LITTLE is IMPOSSIBLE
پارسال همین موقع در انتظار ویزای آلمان امسال در انتظار ویزای آمریکا
خدا سال دیگه رو بخیر کنه !!!!!
میشه بگین مهندسی شیمی یا پزشکی با چه رزومه ای میشه پذیرش فول فاند گرفت؟ و اینکه باید قبل اپلای استاد پیدا کنیم یا نه؟
دانشکده مهندسی پزشکی این دانشگاه کاملا admission commitee محور هستش..
و من میشناسم کسی که پذیرش فول قاند گرفته سال 2011
bsc Amirkabir university biomedical gpa : 18
Msc university of Tehran electrical engineering GPA: 18.4
Toefl : 104
GRE : 800, 540, 3.5
1 ISI
3 Conference paper
If you really belive in things and stick to them, VERY LITTLE is IMPOSSIBLE
پارسال همین موقع در انتظار ویزای آلمان امسال در انتظار ویزای آمریکا
خدا سال دیگه رو بخیر کنه !!!!!
سلام دوستان
کسی هست که خودش در حال حاضر در دانشگاه جانز هاپکینز تحصیل کنه؟ من راجع به نا امنی این دانشگاه یه چیزایی شنیدم. از طرفی تو زمینه ی کاری من، بهترین دانشگاه آمریکاست. میخوام بدونم این ناامنی و ... چقدر جدیه؟ من خودم از این دانشگاه یه جواب نصفه ونیمه دارم و میخوام حالا اپلای کنم. اگر واقعا وضعیتش وخیمه که اپلای نکنم.
ممنونم
“It’s not knowing what to do; it’s doing what you know.” – Tony Robbins"
من خیلی شرمنده هستم که اینو می گم اما شنیده هاتون کاملاً درست هست.
منطقه ای که دانشگاه جان هاپکینز هست متاسفانه یکی از مناطق بد شهر بالتیمور هست و نهایت امنیتش به شعاع 2بلوک از دانشگاهه. من هر دفعه می رفتم دانشگاه خودمون از کنار جان هاپکینز رد می شدم.
اصن نمی دونم چرا دانشگاه های بالتیمور توی بد ترین مناطق ساخته شدن. برای DC هم همینه ها!
کاملاً به خودت بستگی داره که بخوای اپلای کنی یا نه
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
خیلی ممنون از جوابتون
راستش من هم از این دانشگاه و هم از دانشگاه شما (مریلند) جواب دارم. اما اون استاده که تو جان هاپکینزه خیلی خیلی معروفه و تقریبا جزء 5تا استاد اول زمینه ی کاری من محسوب میشه و توی رشته ی ما هر کسی آرزوشه با این استاده کار کنه. ولی استادی که تو مریلنده خیلی تازه کاره و کارش هم چندان به من ربط نداره.
حالا دقیقا می خوام بدونم منظورتون از نا امنی چیه؟ یعنی دو بلوک اونطرف تر همش تیر اندازیه!؟ من خودم خیلی به این چیزا حساسم. خیلی دوست داشتم وقتی رفتم آمریکا توی شهرش بگردم. با این وضع فکر کنم اگه برم بالتیمور اصلا نشه از دانشگاه برم بیرون.![]()
“It’s not knowing what to do; it’s doing what you know.” – Tony Robbins"
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
سلام
من هم می خواهم برای مکانیک جان هاپکینز اپلای کنم. در دینامیک و رباتیک این دانشگاه خیلی قوی است. می خواستم بپرسم غیر از نا امنی، زندگی در بالتیمور چگونه است؟
از نظر امنیت توی روز خوبه ها...بعد از ظهر که می شه من می ترسم یه کم.....
بالتیمور نسبتاً شهر گرونیه ...منطقه های به درد نخور هم خیلی داره.
سیستم حمل و نقلش خوبه هم مترو داره هم اتوبوس هم قطار رو زمینی!آسفالت شهر افتضاحه...ماشینتون رو یه بار یعد از مسافرت تو شهر باید ببرید مکانیکی :| از پس چاله چوله داره ... آدم دل و رودش میاد تو دهنش!
هر 10 دقیقه یه بار اتوبوساش میاد.
آب و هواش هم 4 فصله.
یه ترن دارن از بالتیمور به DC. که خیلی خوبه.... البته ایستگاه قطارش به خیلی جاها می ره.
مرکز شهرش جای دیدنی خیلی داره از جمله آکوایم بین المللیش.
شهرسازی این شهر حالت شبکه ایه خیلی خوبه همه چی موازی همدیگست!
دیگه چی بگم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)