سلام. راجع به پذیرش واسه دکترای طراحی شهری و گرفتن fundاطلاعات میخوام. کدوم کشورا آسونتره؟
سلام. راجع به پذیرش واسه دکترای طراحی شهری و گرفتن fundاطلاعات میخوام. کدوم کشورا آسونتره؟
سلام برو بچ من هم مرمت بناهای تاریخی میخونم - ترم هفت
سلام
من کارشناسی interior design می خونم،کسی از پذیرش تو این زمینه برای کانادا(ترجیحا مانیتوبا)اطلاعاتی نداره؟؟
ممنون پیشاپیش
من کاردانی گرافیک خونده بودم، ولی کارم در زمینه انیمیشن ئه.
می خوام از ایران برم و کارم رو یه جای بهتر ادامه بدم. ترجیح می دم جایی که می رم انگلیسی زبان باشه و ارزون. اگه برای گرفتن ویزا مجبور بشم از طریق تحصیلی وارد بشم، این کار رو می کنم.
هنوز اطلاعاتم برای رفتن خیلی کمه و نیاز به کلی راهنمایی دارم.
سلام من لیسانس طراحی صنعتی هستم و با یکی از دوستام برای فوق میخوایم اقدام کنیم. آیا کسی می دونه که این رشته رو دانشگاه های سوئد ارائه میدن یا نه؟ و یا حتی مالزی؟ من تو لیست رشته های دانشگا ه های هنر مالزی فقط رشته های معماری و طراحی شهری رو دیدم... لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.ممنون
سلام من ارشد طراحی صنعتی هستم، در صورت امکان میخوام اقدام کنم، امکان داره که راهنمایی بیشتری بکنید.
سلام
چقدر هنريا كم هستن توي فروم؟!
من براي fine arts (مجسمه سازي) از 3 تا دانشگاه و آكادمي آمريكا بذيرش با فاند نيمه گرفتم (ليسانس)
البته از فلورانس هم يكي دارم. الان در حال اقدام واسه ويزاي آمريكا هستم.
با من آشنا شديد حالا؟!
با درود
بنده فارغ التحصیل رشته طراحی گرافیک از دانشگاه سوره شیراز هستم.متاهل.2سال سابقه تدریس دولتی . فعالیت حرفه ای از سال 1381. مدیریت شرکت تبلیغاتی از سال 1387 .
معدل کارشناسی 16.01
دنبال دانشگاهی در امریکا میگردم.البته در حوالی ویسکانزین.
فکر نمیکردم که رشته های هنری نیاز به آزمون GRE داشته باشند.
اگه امکان داره ، راهنمایی بفرمایید.
درضمن مدرک تافل شانس بهتری داره یا آیلتس؟
من لیسانس گرافیکم (غیر انتفایی) معدل 16.51
از دانشگاه RIT پذیرش برای رشته انیمشن گرفتم به صورت پارشیال سکولارشیپ، ولی خوب متاسفانه چون مدارکم از طرف دانشگاه لیسانسم آماده نبوده موفق نشدم فعلا برای پاسپورتم اقدام کنم و متعاقبا هنوز هم وقتی از هیچ سفارتی نمیتونم بگیرم. همینجوری نشستم
یکشنبه قراره تازه جوابمو از وزارت علوم بگیرم ببرم نظام
با منم آشنا شدید همینو می خواستین ببینین چقد درمونده ام![]()
من لیسانس معماری هستم. میخوام برای رشته نقاشی یا مجسمه سازی اقدام کنم و ابتدا این رشته رو بخونم . مشکلات مالی هم دارم . می خوام اطلاعالاتی در زمینه ی اینکه کدوم یک از دانشگاههای آمریکا راحتر بورسیه می کنه و مشخصات بایید حدودا چی باشه کسب کنم.و دیگه اینکه با معدل لیسانس 14.5 بهتره که بگم به دانشگاه که من معماری خوندم یا فقط معدل پیش دانشگاهی رو بفرستم چون 19.5 بوده معدلم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)