صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 456789101112131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 163

موضوع: مهاجرت به منیتوبا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به منیتوبا

دوست عزیز یا دوستان دیگر من نیاز به راهنمایی دارم ممنون میشم جواب بدید.
    سوال اولم اینه که امتیاز صاحب موسسه و مدیریت جداست یا باهمه . منظورم اینه که من که حدود 20 ساله مغازه دارم بیمه هم دارم ایا یه 15 امتیاز برا صاحب بودن مغازه دارم و یه 15 تا برا مدیریت ؟
    سوال دومم اینه که بعد از پرداخت 100 هزار دلار و ورود ایا با سرمایه گذاری 50 هزار تا و دریافت اون 100 تا میتونم یه بزینس 150 هزار دلاری راه اندازی کنم یا نه؟ چون من کل مبلغی که دارم جدای اون هزینه های جانبی مثل وکیل و سفرهای اکتشافی و ... حدود 150 هزار دلاره. البته وکیلم گفته میتونی ولی من مطمئن نیستم.
    ممنون میشم جواب بدید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مدیریت بازرگانی - دانشگاه پیام نور تهران

سلام دوستان

من نامینیت استان منیتوبا شدم از طریق اسکیل ورکر الان ازم خواستن که مدارک کاغذی رو بفرستم اداره مهاجرت کانادا در سیدنی کسی میدونی این مدارک شامل چیه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar_1136 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من نامینیت استان منیتوبا شدم از طریق اسکیل ورکر الان ازم خواستن که مدارک کاغذی رو بفرستم اداره مهاجرت کانادا در سیدنی کسی میدونی این مدارک شامل چیه ؟

سلام

من ارسال کردم تو یه فرم همه مدارک موجوده، فقط کپی میخواد به جز عکس که اندازه مشخص داره و گواهی عدم سو پیشینه که باید اصلش و بفرستی

چک لیست داره

دوستان سلام

من پرمیت منیتوبا رو گرفتم ( اسکیل ورکر) و در وقت مقرر مدارکم رو برای فدرال پست کردم. دوتا سوال دارم

1- الان که مدارکم توی فدرال هست آیلتس من اکسپایر شده، بازم از من آیلتس میخوان؟

2- این پروسه فدرال چجوریه؟ چقدر طول میکشه؟

ممنونم
    ویرایش توسط amirsaeedya : August 16th, 2017 در ساعت 08:02 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط amirsaeedya نمایش پست ها
    دوستان سلام

من پرمیت منیتوبا رو گرفتم ( اسکیل ورکر) و در وقت مقرر مدارکم رو برای فدرال پست کردم. دوتا سوال دارم

1- الان که مدارکم توی فدرال هست آیلتس من اکسپایر شده، بازم از من آیلتس میخوان؟

2- این پروسه فدرال چجوریه؟ چقدر طول میکشه؟

ممنونم
    دوست عزیز امکان داره راهنمایی بفرمایید چجوری پرمیت منیتوبا رو گرفتید؟

Junior Member

دوستان عزیز، با توجه به بسته شدن برنامه سرمایه گذاری منیتوبا، اونای که مرحله EOI رو ثبت نام کردن هم شامل قوانین جدید که سال دیگه میاد میشن؟
    من ثبت نام رو‌ کردم ولی نمیدونم رو پرونده من هم تاثیر داره یا نه،
    ممنون میشم کسی اطلاع داشته باشه بگه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط masouddt نمایش پست ها
    دوستان عزیز، با توجه به بسته شدن برنامه سرمایه گذاری منیتوبا، اونای که مرحله EOI رو ثبت نام کردن هم شامل قوانین جدید که سال دیگه میاد میشن؟
    من ثبت نام رو‌ کردم ولی نمیدونم رو پرونده من هم تاثیر داره یا نه،
    ممنون میشم کسی اطلاع داشته باشه بگه.

اگر LLA برای شما صادر شده باشد و شما در زمان ارسال باشید و یا اپلیکیشن ها را فرستاده باشید ، همه چیز مانند قوانیین قبلی خواهد بود .

در غیر این صورت چون فرستادن LLA متوقف شده است احتمالا باید تا اوایل سال ۲۰۱۸ منتظر بمانید .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan213 نمایش پست ها
    اگر LLA برای شما صادر شده باشد و شما در زمان ارسال باشید و یا اپلیکیشن ها را فرستاده باشید ، همه چیز مانند قوانیین قبلی خواهد بود .

در غیر این صورت چون فرستادن LLA متوقف شده است احتمالا باید تا اوایل سال ۲۰۱۸ منتظر بمانید .
    LLA هنوز ارسال نشده واسم، ولی تو سایتشون هم توضیحی نداده بابت این مسله،
    ممنون میشم بگین جای خوندین یا شاید وکیلتون گفته، و شما تو‌ چه مرحله هسین؟
    ممنون

Junior Member

اگر یک ایمیل براشون بفرستید این توضیحات را به شما خواهند داد . من مرحله LLA را قبلا گذراندم و در این خصوص به من اطلاع دادند و بهترین راه حل فرستادن یک ایمیل است که معمولا به صورت Autoreply بلافاصله سوالهای جوابهایی که در سایت نیست براتون فرستاده میشود

سلام دوستان
    من ١٤ماه از مديكالم ميگذره سرمايه گذاري مانيتوبا اقدام كرديم ولي خبري نيست طبق إيميل كه از طرف فدرال دريافت كردم بايد شش ماه صبر كنم كه دو كاهش گذشته و مد يكال مجدد برام صادر نكردن خيلي نگرانم و بلا تكليف ميترسم پروسه طولاني باشه الان نزديك چهار سال-

Dear Applicant,

We can confirm that the processing of the above mentioned application has started and well progressed. The time frame to complete these internal procedures are difficult to determine as the time necessary to complete the procedures may vary from one case to another depending to the specificities of each application. (We have requested the extension of medical validity)

Currently, some of our internal procedures which are compulsory for all applicants and non exemptable, are under process. This can take up to 180 days. If you don’t hear from us within 180 days, you can contact us. Otherwise, as soon as there will be any new development, we will inform yourself and / or the applicant.

Hope this will be of assistance

Cordialement / Kindly
    ویرایش توسط hiver : February 21st, 2018 در ساعت 08:28 AM دلیل: اطلاعات شخصی

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)