صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 55

موضوع: ایرانیان مقیم برزیل(شرایط زندگی،امنیت وضعیت تحصیل و ...)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member mersen آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ایرانیان مقیم برزیل(شرایط زندگی،امنیت وضعیت تحصیل و ...)

خیلی تاپیک خوبی رو شروع کردید رها جان، یک دنیا ممنونم، منم برای این موضوع و پذیرش مدت هاست سردرگم هستم...
    فقط یک نکته رو بگم، اینکه دوستان اگر هرکس نظر و تجربه و شرایط خودش رو با شهری که در اون زندگی می کنه بگه کمک بزرگی کرده، مطمئنا تجربه ها متفاوته. پس با همدیگه مخالفت نکنید که این تاپیک هم مثل تاپیک قبلی به بحث و جدل کشیده بشه. من دوستی داشتم که در بهترین محله کوالالامپور زندگی می کرد و ماهی 5-6 میلیون خرج می کرد و مطمئنا اونجا رو با بهترین جای آمریکا هم عوض نمی کرد، دوستی هم دارم که سه سال مالزی بدبختی کشید و برگشت و اونجا واسش جهنم بود! پس همین که از خودتون بنویسید بهترین کمک رو کردید و از همین الان تشکر می کنم از شما برای سخاوتمندیتون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ایرانیان مقیم برزیل(شرایط زندگی،امنیت وضعیت تحص

با درود
    لطفا اکه کسی فرزندش در برزیل به دنیا اومده راهنمایی کنه هزینه های بیمارستان بدون بیمه چقدر هست؟
    با تشکر

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط MoFarzan نمایش پست ها
    با درود
    لطفا اکه کسی فرزندش در برزیل به دنیا اومده راهنمایی کنه هزینه های بیمارستان بدون بیمه چقدر هست؟
    با تشکر
    به مراتب هزینه اش از بهترین بیمارستانهای تهران مثل آتیه تو شهرک غرب بیشتره(سزارین حداقل یه چیزی حدود ۲۰ الی ۲۵ هزارتا) بعنوان مثال یه ویزیت دکتر متخصص از ۳۵۰ هزار تومن شروع میشه! بهترین کار اینکه شما قبل از اقدام به حاملگی خودتون بیمه کنید یعنی قبل ۹ماه که در این صورت هم ماهی حداقل ۴۰۰ الی ۴۵۰ هزارتومن باید پول بیمه بدید

Junior Member

درود بر شما

این هزینه هایی که اعلام کردین از چه منبع ای و کدام شهر و بیمارستان هست؟ خودتون تجربه اش را داشتین؟

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط MoFarzan نمایش پست ها
    درود بر شما

این هزینه هایی که اعلام کردین از چه منبع ای و کدام شهر و بیمارستان هست؟ خودتون تجربه اش را داشتین؟
    از طریق دوستی که در ریو دو ژانیرو زندگی میکنند

Junior Member

زایمان طبیعی چقدر هزینه اش هست؟
    در برزیل از اپیدورال هم استفاده میکنن؟

Junior Member

با سلام. من ددر ایران تحصیل می کنم و برای پست داک می خوام از ایران خارج بشم و هدفم آمریکا یا کانادا بوده از اول. در حال حاضر یک موقعیت در برزیل پیدا کردم که بد هم نیست در شهری نزدیک ریو. می خوام ببینم میشه از این موقعیت یکی دو ساله به عنوان یک موقعیت برای رفتن به امریکا استفاده کرد؟ اولا که حقوقش ۴۱۰۰ رئال هست نمیدونم برای من و همسرم کافی هست یا نه. و اینکه چجور جایی هست برای یک اقامت دو ساله؟ آیا کار درستی هست برم اونجا و از اونجا برای آمریکا اقدام کنم یا اینکه الان همه تلاشمو بکنم برای آمریکا و برزیل رو بیخیال شم. گرچه واقعا نمی دونم میشه یا نه. ریسکه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sargoli65 نمایش پست ها
    با سلام. من ددر ایران تحصیل می کنم و برای پست داک می خوام از ایران خارج بشم و هدفم آمریکا یا کانادا بوده از اول. در حال حاضر یک موقعیت در برزیل پیدا کردم که بد هم نیست در شهری نزدیک ریو. می خوام ببینم میشه از این موقعیت یکی دو ساله به عنوان یک موقعیت برای رفتن به امریکا استفاده کرد؟ اولا که حقوقش ۴۱۰۰ رئال هست نمیدونم برای من و همسرم کافی هست یا نه. و اینکه چجور جایی هست برای یک اقامت دو ساله؟ آیا کار درستی هست برم اونجا و از اونجا برای آمریکا اقدام کنم یا اینکه الان همه تلاشمو بکنم برای آمریکا و برزیل رو بیخیال شم. گرچه واقعا نمی دونم میشه یا نه. ریسکه
    اگه هدفتون امریکا یا کانادا هست پس رو همین کشورها متمرکز شین. با اعمال محدودیت هی جدید امریکا گرفتن ویزا خیلی سخت شده فرقی نمیکنه شما برزیل باشید یا ایران. مبلغ حقوقی رو که گفتین میشه باهاش یه زندگی ساده رو واسه دونفر طی کرد. برای قوی کردن رزومتون میتونید روش حساب کنید که در زمان مصاحبه سفارت امریکا قطعا بدردتون خواهد خورد

نقل قول نوشته اصلی توسط sargoli65 نمایش پست ها
    چه شهری نزدیک ریو؟ بسته به شهرش داره هزینه هاتون. اما در مورد مسایل دیگه اگه رییس جمهوری جدید بورسا رو قطع نکنه مشکلی پیش نمیاد چون محتمل هست این قضیه.

Member
    رشته و دانشگاه
    حقوق

پیش فرض پاسخ : ایرانیان مقیم برزیل(شرایط زندگی،امنیت وضعیت تحصیل و ...)

و البته این صف ها به حدی طولانی هست که شما شاهد از هوش رفتن مردم خواهید بود...خیلی کوتاه:برزیل بهتر از ایران نیست.جای بهتر برید.
    No somos lo que deseamos ser. Somos lo que la sociedad exige"
    Somos lo que nuestros padres eligieron. No queremos decepcionar a
    nadie, sentimos una gran necesidad de ser amados. Por eso reprimimos lo
    "mejor de nosotros mismos

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)