صفحه 386 از 387 نخستنخست ... 286336376377378379380381382383384385386387 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,851 تا 3,860 , از مجموع 3868

موضوع: رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

  1. #3851
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    ارسال‌ها
    1

    پیش فرض پاسخ : رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

    سلام
    من ویزای تحصیلیم برای ارشدد مجدد با گرایش متفاوت و با فاند دانشگاه ساسکاچوان رد شد با این دلایل: purpose of visit, financial status and personal assets و اینکه نمیتونی شهریه و خرج زندگی خودت و همراهتو بدی. من همسرم برای owp اقدام کرده بود. من فاندم سالیانه 16000 بوده و شهریه 6700 سالیانه. دو تا مقاله isi و ایلتس 7.5 دارم. تمکن از حساب همسرم و فیش حقوقیشو نشون دادم که 80 تومن بود. چون فاند داشتم فکر میکردیم کافیه.و پدر خودم و پدر همسرم رو به عنوان ساپورتر مواقع اضطراری گذاشته بودم. حساب پدر همسرم 30 تومن بود و جواز کسب مغازه شو گذاشته بودیم. از پدر خودم تمکن ارائه ندادم و فقط فیشحقوقیشو گذاشته بودم. الان میخام دوباره اپلای کنم ممنون میشم راهنماییم کنید. نمیدونم مشکل فقط مالی هست یا مشکل دیگه ای هم هست.

  2. #3852

    پیش فرض پاسخ : رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

    سلام متاسفم برای شنیدن این خبر.
    توصیه میکنم بدون آفیسر نوت اقدام نفرمایید. تو آفیسر نوت دقیقا میفهمید چه چیزی رو ایراد گرفتن. در مورد فاینانشال عم تو این فوروم مطالب زیادی اومده و مفید هم هستن. امیدوارم موفق باشید.

  3. #3853
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2018
    ارسال‌ها
    2

    پیش فرض پاسخ : رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

    با سلام
    من برای کالج cdi رشته انمیشن پذیرش داشتم.
    متاسفانه یک ساعت پیش داخل اکانتم آپدیت اومده و ریجکت شدم.
    متن ریجکت:
    Thank you for your interest in studying in Canada. After careful review of your study permit application and supporting documentation, I have determined that your application does not meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act (IRPA) and Immigration and Refugee Protection Regulations (IRPR). I am refusing your application on the following grounds:

    • I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay, as stipulated in subsection 216(1) of the IRPR, based on the purpose of your visit.

    • I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay, as stipulated in subsection 216(1) of the IRPR, based on your personal assets and financial status.

    من به چه روشی باید نوت آفیسر رو درخواست بدم؟
    آیا باید چند مدت بگذره از زمان ریجکت تا مجدد درخواست بدم برای بررسی مجدد؟

  4. #3854
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2019
    ارسال‌ها
    20

    پیش فرض پاسخ : رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

    نقل قول نوشته اصلی توسط n4v4r3d نمایش پست ها
    با سلام
    من برای کالج cdi رشته انمیشن پذیرش داشتم.
    متاسفانه یک ساعت پیش داخل اکانتم آپدیت اومده و ریجکت شدم.
    متن ریجکت:
    Thank you for your interest in studying in Canada. After careful review of your study permit application and supporting documentation, I have determined that your application does not meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act (IRPA) and Immigration and Refugee Protection Regulations (IRPR). I am refusing your application on the following grounds:

    • I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay, as stipulated in subsection 216(1) of the IRPR, based on the purpose of your visit.

    • I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay, as stipulated in subsection 216(1) of the IRPR, based on your personal assets and financial status.

    من به چه روشی باید نوت آفیسر رو درخواست بدم؟
    آیا باید چند مدت بگذره از زمان ریجکت تا مجدد درخواست بدم برای بررسی مجدد؟

    سلام. خیلی متاسفم که این خبر رو ازتون میشنوم.
    برای آفیسر نوت شما باید اینکاررو از کسی که دارای اقامت کانادا هست بخواید براتون انجام بده و یا از موسسه هایی که این کار رو انجام میدن درخواست کنید براتون انجام بدن. اما تجربه نشون داده عموما اطلاعات جامع ای تو آفیسر نوت بدست نمیاد و گاها آفیسرها واقعا دلیلی جز نژادپرستی و غیره ندارن!
    شما بلافاصله بعد از ریجکت شدن میتونید برای ویزای جدید اقدام کنید اما اگه شرایط تغییر نکرده باشه و با همون اطلاعات و مدارک قبلی درخواست بدید مجددا بعد ۱۳ روز ریجکت میشید. این تجربه من پس از ۳ بار ریجکت شدنه.

    لطفا کمی بیشتر از شرایط تون بگید مثلا از تمکن مالی، نوع مدرکی که بدست می آوردید، مدت زمان تحصیل، گپ تحصیلی، سن، رشته قبلی، نمره آیلتس، و تای که برای ایران معرفی کردید.

    درحال حاضر میشه گفت کالج CDI در هیچکدوم از کمپس ها و هیچ رشته ای واجد شرایط PGWP برای درخواست کار پس از تحصیل نیست و شما باید پس از تحصیل کشور رو ترک کنید و این باعث میشه آفیسرها که کاملا میدونن کسی قرار نیست از ایران بیادو برگرده و حالاک شما کالج و رشته تون هم برای کار پس از تحصیل واجد شرایط نیست شمارو ریجکت کنن.
    البته همه در حد حدس و گمان هست.
    مورد بعدی تجربه کار و کارورزی هست که عموما تجربه کار به همراه تحصلی یکی دیگه از دلایل ریجکته پس سعی کنید رشته هایی رو انتخاب کنید که نیاز به کار نداشته باشه یا اصطلاحا کوآپ نباشه چون کوآپ عموما برای افراد مقیم کانادا تهیه شده و سخت پیش میاد کسی با کوآپ بتونه ویزا شه! و توجه کنید طول تحصیل کمتر از ۱ سال نباشه.
    شما میتونید برای کالج بزرگتر و یا دانشگاه اقدام کتید. و مجددا اقدام کنید.اما توصیه من این هستش که محض احتیاط برای آفیسر نوت اقدام کنید.

    استادی پلن و کاور لتر تون رو خیلی تغییر بدید بطور خلاصه و از زبان خودتون کاملا به ۷ سوال معروف جواب بدید. طولانی ننویسید و اصلا اشاره ای نکنید که ممکنه بخواید برنگردید. سعی کنید از کالج یا دانشگاهی که قراره بهشون بپیوندید از اساتید توصیه نامه بگیرید. و درصورتی که برای اقدام مجدد ترس و یا شک دارید سعی کنید که برای اینکار به یه وکیل ترجیحا خارجی و بهتر اینکه کانادایی قرارداد ببندید. چون وکیل های ایرانی سابقه خوبی برای ایرانی ها باقی نذاشتن و به هر دلیل و طور که شده خواستن برای مهاجرت تحصیلی برای ویزا اقدام کنن و موکلین رو تشویق میکردن در هر کالج و رشته ای که شده فارق از تجربه تحصیل فقط اپلای کنن و آفیسرا دیدشون هم به این مسئله و وکیل های ایرانی بشدت بد شده! البته باز تضمینی برای ویزا نیست چون تو همین فروم اکه پست های قبل رو ببینید متوجه میشد دوستان با پذیرش دانشگاه هم ریجکت شدن! و بودن کسایی که با کالج و مدرک دیپلما هم ویزا شدن البته در حد بسیار کم و اخیرا یکی از دوستان ویزا شد البته ایشون ویزای توریستی داشتن قبلا

  5. #3855
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2018
    ارسال‌ها
    2

    پیش فرض پاسخ : رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

    با سلام
    ممنون بابت پاسخ
    من ۳۵ سالم هست و متاهل
    فوق دیپلم شبکه سال ۹۵ فارغ تحصیل شدم
    ۷ سال سابقه کار دارم و مرتبط با رشته دانشگاهیم هست
    استادی پلن رو خوب نوشتم اون ۷ تا سوال رو هم پاسخ دادم
    تمکن مالی ۶۹ هزار دلار خودم گذاشتم و گفتم این هزینه رو پس انداز چند سال کار کردنم هست
    ساپورتر رو هم برادرم معرفی کردم گردش ۴ میلیارد تومن
    سند خونه وماشین رو هم روی پرونده گذاشتم
    با یکی از دوستان که کانادا هست مشورت کردم گفت استادی پلن و تمکن رو گیر اوکی بوده فقط به تای گیر داده چون اگر تمکن و استادی پلن هم اگر مشکل داشت داخل نامه مطرح میشد.
    برای تای هم فوت پدر رو مطرح کردم و اینکه همسرم ایران میمونه من بعد از پایان تحصیل برمیگردم.نامه جاب آفر از شرکت ایران هم داخل پرونده گذاشتم.
    برای قوی تر کردن تای میخوام مدارک پزشکی پدر و مادر همسرم رو ضمیمه پرونده کنم.پدر همسرم امسال عمل قلب داشتن و تحت نظارت دکتر هستن.

  6. #3856
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2018
    ارسال‌ها
    21

    پیش فرض پاسخ : رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

    سلام یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
    شخصی متاهل با ۳۳ سال سن با مدرک دیپلم و بیش از ۱۰ سال گپ تحصیلی و فقط سه سال سابقه بیمه و دارای ویزای توریستی که قبلا یکبار به کانادا سفر داشته و برگشته به ایران .الان چقدر شانس پذیرش از کالج بدون مدرک ایلس داره؟ایا برای جبران گپ تحصیلی حتما باید کار با سابقه بیمه داشته باشه؟

  7. #3857

    پیش فرض پاسخ : رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Emadlili نمایش پست ها
    .الان چقدر شانس پذیرش از کالج بدون مدرک ایلس داره؟ایا برای جبران گپ تحصیلی حتما باید کار با سابقه بیمه داشته باشه؟
    سلام
    دوست عزیز انقدر آمار ریجکت کالج زیاد شده که حتی وکلا و مشاورین هم دیگه برای کالج اقدام نمیکنن چه برسه بدون مدرک زبان. تلاشتون را بکنید و زبان بخونید یا از راه های دیگه اقدام کنید. چون مسیری که الان شما واردش شدید را من پارسال تصمیم داشتم انجام بدم که فقط به درهای بسته میخوردم.

  8. #3858
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2018
    ارسال‌ها
    21

    پیش فرض پاسخ : رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

    نقل قول نوشته اصلی توسط setarejanyar نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز انقدر آمار ریجکت کالج زیاد شده که حتی وکلا و مشاورین هم دیگه برای کالج اقدام نمیکنن چه برسه بدون مدرک زبان. تلاشتون را بکنید و زبان بخونید یا از راه های دیگه اقدام کنید. چون مسیری که الان شما واردش شدید را من پارسال تصمیم داشتم انجام بدم که فقط به درهای بسته میخوردم.
    ممنون از پاسخ شما
    ظاهرا وکیل بهشون گفته چون نامه پذیرش کالج را داری و یکبار سابقه سفر به کانادا داشتی و برگشتی در صورتی که تمکن مالی قوی نشون بدی حتما اداره مهاجرت با ویزات مواقت میکنه جالبه که وکیل برای این کار ۴۰۰۰ دلار ازشون درخواست کرده

  9. #3859
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    ارسال‌ها
    13

    پیش فرض پاسخ : رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

    سلام دوستان ،
    من کانادا مونترال هستم و همسرم ایران هست . حدود 7 ماه پیش من ویزا گرفتم. موقعی که ایران بودم ازدواج کردم بعد اومدم کانادا. ساپورتر هم پدرم از ایران و خواهرم از کانادا بودن. من دانشجوی دکتری هستم و 15000 هزارتا هم فاند دارم شهریه هم نمیدم. الان برای همسرم میخواییم open work permit اقدام کنیم. ملکی به نامش نیست فقط ماشین. سند خونه هم به نام ماذرش هست که گذاشتیم. تو حسابش 110 میلیون پول تو بانک ایران زمین هست. به نظرتون کمه؟ اگه کمه چقدر اضافه کنیم؟ من مدارک مربوط به ساپورترهای خودمو بذارم چطور؟ من خیلی نگران قسمت مالی مدارکش هستم. ممنون میشم اگه جواب بدین.

  10. #3860
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    رشته و دانشگاه
    McGill University - English Literature
    ارسال‌ها
    22

    پیش فرض پاسخ : رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

    من چیزی که حس می‌کنم اینه که مدارک مالی شما در ایران اونقدر که فکر می‌کنید مهم نیست و حتی نشون دادن مدرک دال بر مریضی پدر و مادر همسرتون هم اصلا جالب نیست! یک جورایی اضافه کاری هست و نتیجه‌ی عکس می‌ده. به نظرم به جای این کار سعی کنید از یک دانشگاه خوب پذیرش بگیرید که انشالله بهتون ویزا بدن. درسته که باید پول برای تحصیلتون تو حسابتون داشته باشید وقتی بدون فاند هستید، ولی دیگه گردش ۴ میلیاردی برادرتون به شما کمکی نمی‌کنه. همون ۶۹ هزار دلار برای دو سال تحصیل کافیه دیگه. شما روی دانشگاه بهتر و پذیرش بهتر تمرکز کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •