من همش فک می کنم میشه مثل بروس لی، چادویک بوزمن (پلنگ سیاه)، مایکل جکسون، ارفان خان (هنرپیشه ملیونر زاغه نشین و زندگی پای و دنیای ژوراسیک) جوانمرگ بشم؟ اینها توسط بیماری در سن پایین از دنیا راحت شدن. کلی هم می تونستن خرج دوا درمون کنن.
امروز خوندم یک مدل لیتوانیایی در بیست چهار سالگی درد دندون شد، بعد فهمید سرطان استخوان داره، ۹۵٪ فکش را با جراحی در آوردن. یعنی واقعا ۲۴ سالگی هم میشه سرطان گرفت؟ چه خوب
دوست دارم زمان هیچ وقت برنگرده، سریع بره جلو و تموم بشه. فک می کنم آمریکا هم برم آخرش رانندگی تاکسی میشم. (بعد از پرداخت ۵۰ ملیون هزینه اپلی، هواپیما...)
فسیل انسانهای اولیه نشون داده ماکسیمم عمرشون زیر ۴۰ سال بوده. ما با کشاورزی، معماری، ذخیره کردن غذا، کشتن حیوانات، طبخ با آتش و پزشکی تونستیم عمرمون را طولانی تر از حد طبیعی بکنیم. شما اگر مسواک نزنین (چون اختراع نشده) و وقتی دندونتون درد گرفت سرتون را بکوبید به دیوار غار تا بمیرید (چون دندانپزشکی ظهور نکرده). فکر کنید عمر متوسط آدمیزاد طبق نقشه طبیعت باید چقدر میبود؟ فک کنم مغز همه می خواد داد بزنه بابا من که باسه هشتاد سال زندگی کردن ساخته نشده بودم
نظریه من اینه که طول عمری که براش طراحی شدیم تا حدی هست که بدون بهداشت دندان، بتونیم غذا بخوریم. یعنی با خراب شدن دندان هایی که هیچ محافظتی ازشون نکردیم، باید عمرمون تموم بشه. هر چقدر بیشتر از این، نتیجه دخالت علم و فناوری هست.
برام عجیبه چرا مردم می خوان زیاد عمر کنن، برگردن عقب و برن یه دنیای دیگه تا ابد o_0 خوش بحال گربه ها، بهشون حسودی می کنم. فوق فوقش ۱۸ سال عمر می کنن
هر روز صبح به طور ناخودآگاه اولین چیزی که به ذهنم می رسه : وای هنوز زنده ام، میشه زودتر بمیرم؟
دست خودم نیست

فک کنم خیلی از دیدن فرشته مرگ خوشحال بشم، امیدوارم بهم علاقه مند نشه، چون ممکنه از کشتنم صرف نظر کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)