سلام دوستان
من امتیازم رو از لینک Points indicator حساب کردم. فقط یه سئوال داشتم که میخواستم بدونم چطور میشه فهمید که برای مدرک تحصیلی کدوم لول ارزیابی میشی. سه تا لول داره (3-4 ، 7-8، 9-10). جون این موضوع تو امتیاز کلی خیلی تأثیر داره چطور میتونم مطمئن بشم که کدوم لول ارزیابی میشم؟؟ (مدرک من لیسانس عمران از علم و صنعت و ارشد سازه از دانشگاه تهران است)
سلام دوستان
کسی بدون وکیل برای نیوزلند اقدام کرده؟
متشکر میشم راهنماییم کنید
سلام
اگه مدارکتون رو بفرستین NZQA برای اسسمنت، مدرکتون لول 9 ارزیابی میشه.
اگه از پاسخ رضایت داشتید، لطفا دکمه *اضافه کردن به امتیاز کاربر رو بزنید.
سلام دوستان
امیدوارم اوقات به کامتون باشه
چند تا سوال داشتم خدمتتون
اگر کسی دانشگاهی در نیوزلند قبول بشه می تونه اقامت نیوزلند رو بگیره
من فوق لیسانس IT هستم از دانشگاه تهران
27 سال سن دارم
یه سوال دیگه اینکه شانسی برای پذیرش در دانشگاه اوکلند رو دارم
مدرک زبان ندارم
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام.
من حساب کردم همسرم میتونه 160 امتیاز بگیره . 10 سال سابقه کار داره و تخصصش هم جزو absolute shortage skill من هم ارشد دارم و ...
میخواستم ببینم اقدامات بعدی چی هست؟ برای کدوم ویزا باید اقدام کنیم؟ چه مدارکی باید ارایه بدیم؟؟؟
قدم اول داشتن مدرک زبان برای مین اپلیکنت هست.( آیلتس 6.5 یا تافل 79 یا پی تی ای )
فدم دوم ارزیابی مدارک تحصیلی (لیسانس و ارشد تا بتونید امتیازهای بونز رو هم کلیم کنید) باید برید سایت NZQA (حدود 45 روز طول میکشه)
قدم سوم ثبت EOI هست. (در این مرحله نیازی به ارایه مدارک نیست، شما فقط امتیازهای مربوطه رو ادعا میکنید.) (هر دو هفته انتخاب از تویه پول صورت میگیره)
قدم بعدی دریافت( ITA (Invitation To Apply هست. تو این نامه، آفیسر مدارکی که مورد نیاز هست رو ازتون میخواد. که شامل گواهی عدم سوپیشینه، آزمایشات پزشکی، اصل و ترجمه مدارک تحصیلی و شغلی، مدارک مربوط به زندگی خانوادگی و کلی مدرک دیگه(یه ماه طول میکشه تا این نامه رو دریافت کنید و بعدش 3 ماه مهلت دارین مدارک رو ارسال کنید)
قدم بعدی، ارزیابی پرونده تون هست. در صورت درخواست آفیسر، مدارک بیشتری ارایه میدین هست. (این مرحله 6 ماه تا 9 ماه طول میکشه)
قدم بعدی دریافت نتیجه ویزا هست.
قدم های بالا خیلی خیلی خیلی خلاصه مطرح شد. سایت اداره مهاجرت رو برای دیدن آخرین تغییرات مشاهده کنید. immigration.govt.nz
اگه از پاسخ رضایت داشتید، لطفا دکمه *اضافه کردن به امتیاز کاربر رو بزنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)