صفحه 4 از 61 نخستنخست 123456789101112131454 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 601

موضوع: درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای اقامت

  1. #31
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    ارسال‌ها
    12

    پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزا و اماده کردن مدارک ویزا...

    سلام دوستان. من چند تا سوال در مورد بند های ۱۳ ۱۶ ۲۰ و ۲۱ داشتم .
    13entered germany on
    16arrived on
    from
    20intended employment
    23intended duration of stay in the federal republic of germany .... from ....to
    من که دقیق نمیدونم کی قراره برم، اصلآ هنوز ویزا دادن معلوم نیست! این قسمت هارو چی باید بنویسم ؟

  2. #32
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2009
    رشته و دانشگاه
    Information Technology - Tehtan University
    ارسال‌ها
    14

    پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزا و اماده کردن مدارک ویزا...

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_6020 نمایش پست ها
    سلام دوستان. من چند تا سوال در مورد بند های ۱۳ ۱۶ ۲۰ و ۲۱ داشتم .
    13entered germany on
    16arrived on
    from
    20intended employment
    23intended duration of stay in the federal republic of germany .... from ....to
    من که دقیق نمیدونم کی قراره برم، اصلآ هنوز ویزا دادن معلوم نیست! این قسمت هارو چی باید بنویسم ؟
    سلام
    در مورد 13 و 16: اگه دقت کنین پایین خود فرم هم به صورت پاورقی نوشته که نیازی نیست پر بشه (با علامت ** مشخص شده)

  3. #33
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ارسال‌ها
    18

    پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزا و اماده کردن مدارک ویزا...

    سلام دوستان اگه ممکنه منو هم راهنمایی کنید
    15-Vorgesehener Aufenthalt in Deutschland
    من دقیقا هنوز نمی دونم کجا مشغول به تحصیل می خوام بشم
    21- Erlenter Beruf
    بعد تو آخرین صفحه گه گفته :
    Ich beantrage fie Aufenthaltserlaubnis fuer ... Tage/Monat(e)/Jahr(e).
    مثلا من دقیقا نمی دونم چقدر درسم طول می کشه ، چی باید بنویسم؟

    مرسی

  4. #34
    ApplyAbroad Veteran
    reza.bahmaniar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    رشته و دانشگاه
    Universität des Saarlandes, CS and CuK
    ارسال‌ها
    454

    پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزا و اماده کردن مدارک ویزا...

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh2010 نمایش پست ها
    سلام دوستان اگه ممکنه منو هم راهنمایی کنید
    15-Vorgesehener Aufenthalt in Deutschland
    من دقیقا هنوز نمی دونم کجا مشغول به تحصیل می خوام بشم
    21- Erlenter Beruf
    بعد تو آخرین صفحه گه گفته :
    Ich beantrage fie Aufenthaltserlaubnis fuer ... Tage/Monat(e)/Jahr(e).
    مثلا من دقیقا نمی دونم چقدر درسم طول می کشه ، چی باید بنویسم؟

    مرسی
    سلام
    در مورد سوال اولتون : چطور نمیدونید کجا قرار مشغول بشید. شرایطتون رو میشه دقیقتر ذکر کنید .
    در مورد سوال دوم : مدت زمان دوره تحصبلبتون رو در حالت معمول. مثلا برای مستر 2 سال و ... .

    موفق باشید
    دوستان یه مقدار خویشتن داری بیشتری در جواب دادن به دوستانمون تو انجمن داشته باشیم !!
    .

  5. #35
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ارسال‌ها
    18

    پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزا و اماده کردن مدارک ویزا...

    نقل قول نوشته اصلی توسط reza.bahmaniar نمایش پست ها
    سلام
    در مورد سوال اولتون : چطور نمیدونید کجا قرار مشغول بشید. شرایطتون رو میشه دقیقتر ذکر کنید .
    در مورد سوال دوم : مدت زمان دوره تحصبلبتون رو در حالت معمول. مثلا برای مستر 2 سال و ... .

    موفق باشید


    سلام
    ممنون از پاسختون
    آخه برنامم اینه که کلاس آمادگی DSH رو در دانشگاه کاسل بگذرونم و و امتحانش رو هم اونجا بدم بعد برای تحصیل یا به دانشگاه صنعتی کلاوستهال برم که 22 جولای برام پذیرش فرستاده( ولی هنوز بدستم نرسیده)یا
    یکی از دانشگاههایی که جواب مثبتشون برام بیاد رو انتخاب کنم (من برای چند تا دانشگاه دیگه مثل دانشگاه صنعتی برانشوایگ ، روشتک، اولدنبورگ ، فراکنفورت ام ماین هم اپلای کردم ولی خب تاالان نتیجه بررسی هاشون اعلام نشده)

    به همین خاطره نمی دونم جواب 15 رو چی بدم؟اصلا باید به سفارت این موضوع رو بگم یا خیر؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  6. #36
    ApplyAbroad Champion
    m0h3n آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Science, University of Bonn
    ارسال‌ها
    2,363

    پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزا و اماده کردن مدارک ویزا...

    در خصوص پر کردن فرم ویزای بلند مدت(دانشجویی)، من سعی می کنم تمامی موارد رو بطور یکجا در این پست بزارم (ببخشید که موارد بدیهی رو هم نوشتم، خواستم کامل باشه) :

    1. Family name

    نام خانوادگی (مطابق گذرنامه)


    2. Given names

    نام (مطابق گذرنامه)


    3. Date of birth

    تاریخ تولد (مطابق گذرنامه)


    4. Place of birth

    محل تولد (مطابق گذرنامه)


    5. Nationality

    ملیت


    6. Personal status single – married since……………………………. – divorced – widowed

    مجرد یا متاهل یا طلاق گرفته یا بیوه ( اون مواردی که مربوط به شما نیست باید خط بخوره)


    7. Spouse name

    نام همسر و سایر مشخصات


    8. Children

    نام بچه ها و سایر مشخصات


    9. Father of the applicant

    نام پدر (مطابق گذرنامه)


    10. Mother of the applicant

    نام مادر (مطابق گذرنامه)


    11. Passport or other travel document No – valid until – issued by – Issued on

    مشخصات گذرنامه شامل شماره و تاریخ اعتبار و اینکه توسط چه کسی و کجا صادر شده...


    12. Authorization to return to(if entered in passport) Until

    اگه در گذرنامه ثبت شده باشه...


    13. Entered Germany on (just residences in Germany)

    چون خارج از آلمان هستیم خالی گذاشته میشه


    14. Have you ever stayed in Germany before ?

    اینکه قبلا در آلمان بودید یا نه... آگه آره که اطلاعات مربوطه پر میشه


    15. Proposed place of residence in the Federal Republic of Germany(address)

    محل اقامت در آلمان هست(من آدرس دانشگاه خودم رو نوشتم)


    16. Arrived on (just residences in Germany)

    چون خارج از آلمان هستیم خالی گذاشته میشه


    17. Do you intend to maintain your permanent residence outside the Federal Republic of Germany? If so, where?

    بله.... ایران


    18. Will you be accompanied by members of your family?

    اینکه کسی همراه شما هست از اقوام یا خیر... اگر آره که اطلاعات مربوطه پر میشه


    19. How are you accommodated?

    در خصوص نحوه accommodation
    اگر دارای accommodation هستیم اطلاعات مربوطه تکمیل میشه


    20. Purpose of study in the Federal Republic of Germany

    تحصیلات Study


    21. Trade or profession for which trained

    خالی گذاشته میشه


    22. Are you already in possession of a permit issued by a German labour office?

    اگر آره که اطلاعات مربوطه پر میشه


    23. Intended duration of stay in the Federal Republic of Germany

    مدت زمان اقامت ( من خودم دو سال زدم، از ماهی که میخوام برم تا دو سال بعد در همون ماه)


    24. What are your means of subsistence

    واسه مورد من self-finance زدم...


    25. Have you ever been convicted

    تا بحال مجازات داشتید یا نه... اگه آره اطلاعات مربوطه پر میشه


    26. Have you been expelled or deported from the Federal Republic of Germany, had an application for a residence permit rejected or been refused entry into the Federal Republic of Germany

    اینکه آیا تابحال اخراج شدید یا درخواست ویزایی reject شده داشتید یا خیر !!


    27. Do you suffer from any diseases

    بیماری دارید یا خیر... اگه آره اطلاعات مربوطه پر میشه



    در انتها هم که عکس و آدرس و امضا هست.... خود آفیسر عنوان می کنه که آدرس و شماره تماس و ایمیل رو در صفحه آخر به فارسی یادداشت کنید...
    دوستان اگر موردی به ذهنشون میرسه عنوان کنند.... ممنونم

    When one helps another, Both gain in strength
    جهان هر کس به وسعت جهان فکر اوست !

  7. #37
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    ارسال‌ها
    1

    پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزا و اماده کردن مدارک ویزا...

    سلام
    مشخصات پدر و مادر فقط اگه خارج از ایران باشن رو باید بنوسیم؟
    مشخصات همسر اگه جدا شده باشیم یا همسرمون فوت شده باشه هم لازمه؟نمیشه به جای اونا مجرد بنویسم؟اشکالی پیش نمیاره تو بررسی مدارک؟

  8. #38
    ApplyAbroad Champion
    m0h3n آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Science, University of Bonn
    ارسال‌ها
    2,363

    پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزا و اماده کردن مدارک ویزا...

    نقل قول نوشته اصلی توسط secret نمایش پست ها
    سلام
    مشخصات پدر و مادر فقط اگه خارج از ایران باشن رو باید بنوسیم؟
    مشخصات همسر اگه جدا شده باشیم یا همسرمون فوت شده باشه هم لازمه؟نمیشه به جای اونا مجرد بنویسم؟اشکالی پیش نمیاره تو بررسی مدارک؟
    منظورتون چیه که می گید فقط اگه خارج از ایران باشن ؟!؟ هیچ تفاوتی نداره... مشخصات پدر و مادر گرامی خودتون رو وارد کنید.. همین
    مشخصات همسر رو بدون هیچ کم و کاستی وارد کنید... در خصوص وضعیت تاهل همینطور که در بالا در گزینه 6 اشاره شده، شما باید وضعیت خودتون رو مشخص کنید...
    پیشنهاد می کنم کاملا صادقانه رفتار کنید..

    موفق باشید

    When one helps another, Both gain in strength
    جهان هر کس به وسعت جهان فکر اوست !

  9. #39
    ApplyAbroad Champion
    m0h3n آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Science, University of Bonn
    ارسال‌ها
    2,363

    پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزا و اماده کردن مدارک ویزا...

    فایل مربوط به فرم ویزا رو آپلود کردم...
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

    When one helps another, Both gain in strength
    جهان هر کس به وسعت جهان فکر اوست !

  10. #40
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس جامعه شناسی
    ارسال‌ها
    8

    پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی برای پر کردن فرم ویزا و اماده کردن مدارک ویزا...

    سلام دوستان

    من متقاضی ویزای دانشجویی برای ادامه تحصیل در المان در مقطع دکترا هستم و به وقت مصاحبه نزدیک می شوم.
    خواستم بدانم کسی می تواند نمونه ای از متن مورد نیاز سفارت مبنی بر دلایل انتخاب کشور آلمان برای ادامه تحصیل را در اختیار بگذارد.

    بسیار ممنون خواهم شد اگر راهنمایی بفرمایید

موضوعات مشابه

  1. آشنایی با اعضایی که برای سال 2013-2012 پذیرش گرفته اند
    توسط avand در انجمن تحصیل در فرانسه
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: July 15th, 2013, 12:44 PM
  2. پاسخ: 26
    آخرين نوشته: October 10th, 2011, 08:13 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •