نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

موضوع: مسائل و مشکلات فارغ التحصیلان کشاورزی و راهکارهای مرتبط

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Hero sss666 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    medicine

پیش فرض پاسخ : اندوهستان و غمستان مهندسان کشاورزی

عزیزان مهندس کشاورزی-بیکار-نا امید - رنجور. به همتون حق میدم که انقدر نا امید باشین توی رشته ما که مثلا یه بخشی از مهندسی کشاورزی و مثلا بهترین گرایش این شاخه از نظر کار توی این مملکته(صنایع غذایی). فکر میکنین حقوق یک مهندس توی کارخونه چقدر باشه خوبه؟ خوب زیاد به مغزتون فشار نیارین 2850000 ریال واقعا من نمیدونم با این حقوق به این زیادی پولامو کجا خرج کنم. ماشالا عین چی همه دانشگاهها دارن فوق لیسانس بیکار میدن بیرون در صورتی که پسر عموی من توی سوئد فارغ اتحصیل همین رشته است و ماهی نزدیک به 45000 کرون چیزی معادل 5000000 تومان خودمون حقوق میگیره با این وضعیت توقع دارین من فلک زده از این مملکت نرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط sss666 نمایش پست ها
    عزیزان مهندس کشاورزی-بیکار-نا امید - رنجور. به همتون حق میدم که انقدر نا امید باشین توی رشته ما که مثلا یه بخشی از مهندسی کشاورزی و مثلا بهترین گرایش این شاخه از نظر کار توی این مملکته(صنایع غذایی). فکر میکنین حقوق یک مهندس توی کارخونه چقدر باشه خوبه؟ خوب زیاد به مغزتون فشار نیارین 2850000 ریال واقعا من نمیدونم با این حقوق به این زیادی پولامو کجا خرج کنم. ماشالا عین چی همه دانشگاهها دارن فوق لیسانس بیکار میدن بیرون در صورتی که پسر عموی من توی سوئد فارغ اتحصیل همین رشته است و ماهی نزدیک به 45000 کرون چیزی معادل 5000000 تومان خودمون حقوق میگیره با این وضعیت توقع دارین من فلک زده از این مملکت نرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    آخ دوست عزیز...نگو که دلمون خونه...
    باز بچه های صنایع غذایی وضعشون از ماها که بهتره...فکر می کنم مقداری که گفتید برای یه تازه کاره و اگر هر چه کارخانه معروف تر باشه و شما هم شرایطتون بهتر باشه بیشتر میشه این مقدار...
    ولی باز شما خدا رو شکر کنید که باز جایی هست و حداقل دلهره ی استخدام رو ندارید...به قول معروف کاچی بهتر از هیچی...ما و بقیه ی گرایش ها چی...در حالیکه زیاد با هم فرق نمی کنیم...
    ولی خوب راست میگید...تو خارج وضع بهتره...این مقداری هم که گفتید اگه به تومان با نرخ امروز حساب کنیم میشه نزدیک 6.5 میلیون...
    البته فکر کنم پسر عموتون چون تابعیت اونجا رو داره تونسته کار پیدا کنه...برای امثال ما که تازه میخایم بریم اونجا درس بخونیم شرایط بسیار سخت تره...با این بحران جهانی ...به خصوص تو اروپا...

ApplyAbroad Hero sss666 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    medicine

نه عزیزم اونطورها هم که فکر میکنین سخت نیست اگه یه مقدار کمی توی رشته خودتون مسلط باشین و کمی هم سابقه کار داشته باشین واقعا میتونین گلیمتون رو از آب بکشین بیرون ببنید رشته های کشاورزی جزو مهمترین گرایشهای دنیا هستند و فکر نکنین چون تو ایران زیاد ما رو تحویل نمیگیرن پس اونور هم همینطوره. مطمئن باش شما اگه صرفا دانشجوی دکتری باشی ماهی بهت 22000 کرون حقوق میدن.این یه واقعیته.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)