صفحه 95 از 95 نخستنخست ... 458586878889909192939495
نمایش نتایج: از شماره 941 تا 945 , از مجموع 945

موضوع: روند جدید درخواست ویزای دانشجویی (از جولای ۲۰۱۶ به بعد)

  1. #941
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    ارسال‌ها
    56

    پیش فرض پاسخ : روند جدید درخواست ویزای دانشجویی (از جولای ۲۰۱۶ ب

    نقل قول نوشته اصلی توسط behzadd1992 نمایش پست ها
    سلام بهنام جان،
    ۵ ماه !!!!!! خدا صبر بده به هممون! چیز خاصی تو رزومه یا پروژه شما هست که انقدر طولانیش کرده؟ الان یک سوالی برام پیش امد: من آذر ماه پارسال دفاع کردم و با توجه به اینکه سربازی نرفتم اگر ویزا تا آذر ماه نیاد من باید برام سربازی یا میشه وقت گرفت؟ البته پول خروج از کشور برای ادامه تحصیل رو دادم.
    انشالله به زودی ویزا شما بیاد.
    سلام
    ممنون از لطفت. پروژه که ظاهرا چیز خاصی نداره ولی رشته های حساس برای سکیوریتی چک میرن که واقعا معلوم نیست چقدر طول میکشه.
    در مورد سربازی برای بیشتر از یکسال من اطلاع ندارم عزیز، شما حتما زنگ بزن نظام وظیفه بپرس.
    ایشالا که به زودی ویزای هممون گرنت میشه. بعدشم، اصلا نگران نباش، تا اون موقع حتما میاد. ویزای من یکم بیشتر از حد معمول طول کشیده وگرنه بین 1 تا 3 ماه میاد.
    موفق باشی.

  2. #942

    پیش فرض پاسخ : روند جدید درخواست ویزای دانشجویی (از جولای ۲۰۱۶ ب

    سلام. دوستانی که تجریه گرفتن ویزا دانشجویی برای دکترا داشتن، یک لطفی میکنید لیست کامل مدارکی که باید آپلود کرد رو بزارید؟ اونچه که من خوندم نظرات مختلف بوده

  3. #943
    Moderator

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد، دانشگاه شریف
    ارسال‌ها
    379

    پیش فرض پاسخ : روند جدید درخواست ویزای دانشجویی (از جولای ۲۰۱۶ ب

    نقل قول نوشته اصلی توسط faradonbeh نمایش پست ها
    سلام. دوستانی که تجریه گرفتن ویزا دانشجویی برای دکترا داشتن، یک لطفی میکنید لیست کامل مدارکی که باید آپلود کرد رو بزارید؟ اونچه که من خوندم نظرات مختلف بوده
    مدارک شناسایی (کارت ملی، شناسنامه، کپی پاسپورت شامل صفحات اول و دوم و ویزاهایی که گرفتید، سند ازدواج برای متاهلین، شناسنامه و کارت ملی همسر)، مدارک تحصیلی (گواهینامه و ریزنمرات اگر رسمی هم نبود مشکلی نیست)، رزومه به روز، مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار برای پر کردن گپ تحصیلی در صورت وجود، مجوز ثبت نام COE، نامه اسکالرشیپ و اگر اسکالرشیپ نگرفتید مدارک مالی نشاندهنده داشتن شهریه 1 سال و هزینه زندگی 1 سال معادل 20 هزار دلار استرالیا برای فرد اصلی و 7 هزار دلار استرالیا برای همراه، اگر پدر و مادر اسپانسر میشوند مدارک دال بر درآمد 60 هزار دلار استرالیا در سال برای مجردین و 70 هزار دلار استرالیا در سال برای متاهلین، برای آقایان کارت پایان خدمت و یا معافیت، مدرک زبان، پیشنهاد شغلی یا Job Offer از یک شرکت در ایران، برای نشان دادن GTEبودن یک SOP که قبلا کلی صحبت شده شامل دلایل چرا این پروژه یا رشته، ارتباط با سوابق تحصیلی گذشته، این پروژه و یا رشته چه کمکی به رسیدن اهداف آینده شما میکنه، چرا این دانشگاه، چرا استرالیا و وقتی برگردید ایران چه برنامه ای دارید، اگر خودتون بیمه تهیه کردید و تو COE ذکر نشده نامه نشاندهنده خرید بیمه برای مدت زمان مشخص شده توسط دانشگاه برای فرد اصلی و همراه، اگر کسی توانایی داره سند منزل، گواهی بانکی اگر پولی در بانک دارید که نه خیلی کم باشه و نه خیلی زیاد، ممکن هست بعدا افیسر از شما پروپوزال، فرم 10 و فرم 1221 رو هم بخواد، اگر امکانش بود گواهی سو پیشینه و برای دوستانی که در خارج از کشور هستند ممکن هست افیسر این گواهی رو بعدا بخواد، برای برخی رشته های خاص و کسانی که در یک سری کشورهای مشخص هستند ممکن هست افیسر درخواست آزمایش های پزشکی بدن ولی در حالت عمومی ضروری نیست...
    این مدارکی هست که مورد نیاز هست... نامه افر دانشگاه اصلا نیاز نیست، مدارک مالی بصورت گواهی موجودی حساب باشه کافی هست نیاز ضروری به گردش 3 ماه نیست ولی اگر باشه بهتره...

    توجه داشته باشید تمامی مدارکی که فارسی هستند باید ترجمه شوند... نامه های گواهی اشتغال به کار و یا پیشنهاد شغلی رو میشه از خود شرکت مبدا به انگلیسی گرفته و مورد قبول هست... ریزنمرات و گواهینامه پایان تحصیلات اگر ترجمه انگلیسی خود دانشگاه باشه مورد قبول هست...

  4. #944
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2015
    ارسال‌ها
    5

    پیش فرض پاسخ : روند جدید درخواست ویزای دانشجویی (از جولای ۲۰۱۶ ب

    سلام با ايلتس ٦ و پذيرش مستر كانديشنال از دانشگاه گروه ٨ به همراه ١٠ هفته كلاس زبان با هزينه شخصي ايا شانسي براي گرفتن ويزا است؟

  5. #945
    Moderator

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد، دانشگاه شریف
    ارسال‌ها
    379

    پیش فرض پاسخ : روند جدید درخواست ویزای دانشجویی (از جولای ۲۰۱۶ ب

    نقل قول نوشته اصلی توسط chingooo نمایش پست ها
    سلام با ايلتس ٦ و پذيرش مستر كانديشنال از دانشگاه گروه ٨ به همراه ١٠ هفته كلاس زبان با هزينه شخصي ايا شانسي براي گرفتن ويزا است؟
    سلام دوست عزیز
    چون دانشگاه گروه هشت هست خیلی شانستون بیشتر از سایر دانشگاه هاست... تنها مشکل شما ثابت کردن برای برگشت به کشور هست... بحث تمکن مالی رو راحت میشه نشون داد ولی نوشتن یک sop خیلی قوی به همراه مدارک دیگر مخصوصا اگر گپ تحصیلی دارید خیلی مهم هست... مدارک شغلی و اگر بتونید یک پیشنهاد شغلی (job offer) برای خودتون تهیه کنید خیلی کمک میکنه بهتون... اگر متاهل هستید پیشنهاد میکنم تنها اقدام کنید...

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •