نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: مقایسه ی نرم افزارهای یادگیری زبان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : مقایسه ی نرم افزارهای یادگیری زبان

نقل قول نوشته اصلی توسط nima128 نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز من تا حالا با این موردی که شما گفتید برخورد نکردم. شاید فایل اسیب دیده بنا به دلایل مختلف که اگر اینطور باشه به احتمال قوی فایلو از دست دادید. من نمیدونم از کدوم ورژن استفاده میکنید. اما ورژنی که خودم استفاده میکنم رو اینجا براتون اپ کردم ، لطفا با این فرمت اون فایل رو باز کنید ببینید باز مشکل داره. امیدوارم مشکل فایل رفع بشه .
    سلام
    من هم از همین ورژن استفاده میکردم دوباره دانلود کردم باز نشد ارورش هم پیام خاصی نیست که بدونم ایردش از چیه . فایله پاک نشده اونجایی که ذخیره کردمش هست و با همون حجم قبلی و یه فایله دیگه هم خودم درست کرده بودم که اونو باز میکنه . باز ممنون از کمکتون
    دوستان دیگه هم اگه ممکنه راهنمایی کنن امتحانم نزدیکه

پیش فرض پاسخ : مقایسه ی نرم افزارهای یادگیری زبان

نقل قول نوشته اصلی توسط beeee نمایش پست ها
    سلام
    من هم از همین ورژن استفاده میکردم دوباره دانلود کردم باز نشد ارورش هم پیام خاصی نیست که بدونم ایردش از چیه . فایله پاک نشده اونجایی که ذخیره کردمش هست و با همون حجم قبلی و یه فایله دیگه هم خودم درست کرده بودم که اونو باز میکنه . باز ممنون از کمکتون
    دوستان دیگه هم اگه ممکنه راهنمایی کنن امتحانم نزدیکه
    خیلی متاسفم که اینطوری نزدیک امتحان فایلتون به مشکل خورده. به نظر میرسه فایل احتمالا موقع ذخیره کردن و با جابه جایی از یه فولدر به جای دیگه اسیب دیده ،چون فقط همین فایلو براتون اجرا نمیکنه .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)