صفحه 62 از 63 نخستنخست ... 12525354555657585960616263 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 611 تا 620 , از مجموع 657

موضوع: آزادسازی مدارک تحصیلی از وزارت بهداشت (دانشگاههای علوم پزشکی)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member

پیش فرض پاسخ : دریافت ریز نمرات و مدرک پزشکی از دانشگاههای علوم پزشکی

دوستان من سال آخر هستم می‌خوام وقتی‌ درسم تموم شد دانشنممو آزاد کنم تا بتونم در امتهانات استرالیا شرکت کنم سربازی و طرح دارم پرسیدم قبلان گفتن چون هم سربازی هم طرحداری امکانش نیست دوستان نظرشون چیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط nikan_z نمایش پست ها
    دوستان من سال آخر هستم می‌خوام وقتی‌ درسم تموم شد دانشنممو آزاد کنم تا بتونم در امتهانات استرالیا شرکت کنم سربازی و طرح دارم پرسیدم قبلان گفتن چون هم سربازی هم طرحداری امکانش نیست دوستان نظرشون چیه؟
    شما مشکلت اصلیت سرباز بودنه..!
    حالا اکه جدیدن بخان روی رفتن طرح هم گیر بدن بحثش جداست..!
    شما کی سوال کردی؟

Member macula_densa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UQ- Pathology

نقل قول نوشته اصلی توسط nikan_z نمایش پست ها
    سلام.
    چرا امکانش هست. شما باید اول یک پذیرش مشروط از یک دانشگاه داشته باشید. بعد اون پذیرش رو می برین وزارت علوم ، طبقه 4 ، ورودی 1. مدارکتون رو آزاد می کنید. تنها معضل این قضیه این هست که اگه اون پذیرش تبدیل به تحصیل نشه شما به مشکل بر می خوری چون هی باید دانشگاهه گواهی اشتغال به تحصیل بفرسته واسه اینا.
    راه حل دیگه ای نیست مگر اینکه سربازی بری که الان شده شونزده ماه و جای طرح هم محسوب میشه. به هر تقدیر اگه دندانپزشک هستید که من مطمئنم از شما برای ثبت نام توی امتحانات 2 سال سابقه کار و پروانه دائم طبابت در ایران می خوان. پزشکی ها هم به احتمال قوی همینطوره. منطقیش اینه که سربازیتون رو برین و در اون فاصله آیلتس یا OET رو clear کنید و بعد اقدام بفرمایید. فقط حواستون به دو سال اعتبار مدارک زبانتون باشه.
    موفق باشید.

رشته و دانشگاه
    UQ- Pathology

نقل قول نوشته اصلی توسط macula_densa نمایش پست ها
    سلام.
    چرا امکانش هست. شما باید اول یک پذیرش مشروط از یک دانشگاه داشته باشید. بعد اون پذیرش رو می برین وزارت علوم ، طبقه 4 ، ورودی 1. مدارکتون رو آزاد می کنید. تنها معضل این قضیه این هست که اگه اون پذیرش تبدیل به تحصیل نشه شما به مشکل بر می خوری چون هی باید دانشگاهه گواهی اشتغال به تحصیل بفرسته واسه اینا.
    راه حل دیگه ای نیست مگر اینکه سربازی بری که الان شده شونزده ماه و جای طرح هم محسوب میشه. به هر تقدیر اگه دندانپزشک هستید که من مطمئنم از شما برای ثبت نام توی امتحانات 2 سال سابقه کار و پروانه دائم طبابت در ایران می خوان. پزشکی ها هم به احتمال قوی همینطوره. منطقیش اینه که سربازیتون رو برین و در اون فاصله آیلتس یا OET رو clear کنید و بعد اقدام بفرمایید. فقط حواستون به دو سال اعتبار مدارک زبانتون باشه.
    موفق باشید.
    ببخشید، منظورم وزارت بهداشت بود.

Junior Member

سلام مرسی از پاسختون
    من رزیدنت دندانپزشکی هستم میخوام بعد تموم شدن درسم برم.امکان داره اجازه خروج از کشور نداشته باشم؟!!!

رشته و دانشگاه
    UQ- Pathology

نقل قول نوشته اصلی توسط drmaee نمایش پست ها
    سلام مرسی از پاسختون
    من رزیدنت دندانپزشکی هستم میخوام بعد تموم شدن درسم برم.امکان داره اجازه خروج از کشور نداشته باشم؟!!!
    چرا اجازه خروج نداشته باشین؟ مگه کسی رو کشتین یا تحت تعقیبی چیزی هستین خدای نکرده؟
    مساله آزاد کردن ضریب کا هست دوست عزیز. اگر جز اون دست از رزیدنت های سهمیه آزاد هستین که خب البته نیازی نیست نگران اون هم باشین و فقط باید عمومی رو آزاد کنین. در غیر اینصورت هم باید عمومی رو آزاد کنین ( تعهد یا طرح+تعهد) هم ضریب کا رو. البته باید پاسپورت هم داشته باشین که اگر آقا هستید باید فکری واسه نظام وظیفه بکنین اگر هم که خانوم هستید که این قلم رو شانس آوردین استثنائا.

موفق باشید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Doctor of Medicine

سلام، ممنون از دوستای عزیزی که اطلاعاتشونو اینجا share کردن. خیلی برام مفید بود. من امروز برای وثیقه طرح پزشکی با وزارت بهداشت تماس گرفتم و گفتم نتایجشو بهتون بگم.
    خانم درویش (021-81452367) ارجاع داد به خانم اوجاقیان (021-81452373). نکات مهم صحبتاشونو براتون لیست می کنم:
    1. قبل از اتمام طرح، بدون وثیقه، هیچ مدرکی آزاد نمیشه، حتی گواهی موقت و حتی با گرفتن پذیرش!
    2. قبل از اتمام طرح، تعهدات رو نمی شه خرید و تاثیری رو مبلغ وثیقه نداره.
    3. وسطای طرح هم میشه وثیقه گذاشت. وثیقه الان 40 میلیونه و به ازای هر یک ماه که از طرح می گذره، 250 هزار تومن، از مبلغ وثیقه کم میشه!
    4. با گذاشتن وثیقه، اصل دانشنامه، ریز نمرات و گواهی فراغت از تحصیل آزاد میشه و 2 ماه فرصت داده میشه که کاراتونو انجام داده برش گردونین.
    5. وثیقه می تونه ملکی نباشه و ضمانت بانکی نزد بانک ملت (شعبشم گفت، یادم رفت!) باشه.
    اینم سهم من!

یک سوال هم دارم: دانشگاه ما هیچ ریزنمرات یا مدرک موقت و ... نمی ده فعلا باهاش apply کنم. خودم هم به سایت دانشگاه و ریز نمراتم دسترسی ندارم. هیچ راه میانبری نیست بتونم بدون وثیقه فعلا یه مدرکی، چیزی بگیرم؟ (همه نمره هامو یادم نیست که خودم بنویسم و بدم ترجمه غیر رسمی)
    با تشکر

ApplyAbroad Veteran
    Royal2009 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط MrMind نمایش پست ها
    سلام
    دوستان عزیز من یک دوستی دارم که داروسازی شیراز می خونه
    شرایطش طوری بوده موقع انتخاب رشته که باید الان سه برابر زمان تحصیلش توی شهر خودش (بندر عباس) خدمت کنه تا مدرکش رو بهش بدن

حالا اگر این دوستم بخواد برای ادامه تحصیل بره، با توجه به اینکه بعد از فارغ التحصیلی مدرکش رو بهش نمی دن باید چه کار کنه؟
    چه راه هایی پیشنهاد می کنید؟
    اگر مشکل سربازی نداشته باشند خوب می تونن وثیقه بگذارند ولی خب مبلغ وثیقشون در مقایسه با بقیه افراد بیشتر خواهد و قتی که درسشون خارج تمام شد باید برگردند ایران و به تعهداتشان عمل کنند در غیر اینصورت وثیقشون به اجرا گذاشته خواهد شد.

در مورد آزاد سازی مدارک از طریق وثیقه می تونند به اداره دانش اموختگان دانشگاههای علوم پزشکی جهت اطلاعات بیشتر مراجعه نمایند، اگرم اونجا اطلاعات خوبی نداشتند می تونند با یکی از دوشماره زیر تماس بگیرند 02182452367==021814522367 خانم درویش هستند در وزرات بهداشت ،شهرک غرب، امیدورام شماره عوض نشده باشه، اگه مسولش عوض شده باشه شماره مستقیم مسولش را ازشون بگیرید

موفق باشید
    هیچ به فردا نیاندیش!!..فردا اندیشه ای برای خود دارد!!..رنج هر روز برای آن روز کافی است!!..

Senior Member baharina آواتار ها

سلام. به من گفته ان که به ازای 2سال طرح فقط 6میلیون از 40میلیون مبلغ ودیعه کم میشه؟یعنی درنهایت برای ازادکردن مدرک پزشکی باید 34میایون پرداخت؟

ApplyAbroad Senior Veteran
    erfan1985 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط baharina نمایش پست ها
    سلام. به من گفته ان که به ازای 2سال طرح فقط 6میلیون از 40میلیون مبلغ ودیعه کم میشه؟یعنی درنهایت برای ازادکردن مدرک پزشکی باید 34میایون پرداخت؟
    احتمالا برعکسه. یعنی فقط 6 میلیون میمونه. ازمنابع موثق سوال کنید. امور تعهدات وزارت بهداشت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)