+ پاسخ به موضوع
صفحه 23 از 93 نخستنخست ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 73 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 923

موضوع: زبان فرانسه جهت آمادگی مصاحبه مهاجرت به کبک

پیش فرض پاسخ : زبان فرانسه جهت آمادگی مصاحبه مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط Red_Sky نمایش پست ها
    سلام کادیلاک جان.
    من دیکشنری بابیلون رو نصب کردم. بعدش تو پست 225 http://www.applyabroad.org/forum/sho...&postcount=225

صداهای مختلف با لهجه های متفاوت هست. اونها رو هم نصب کردم.
    حالا هم معنی کلمات رو دارم هم تلفظشون رو.

من شنیدم که می گفتم لهجه آفیسر ها هم کبکی هست طوری که باید چند بار یه حرفو تکرار کنن تا بفهمی چی میگن !!! شما این رو مطمئنی ؟
    اینا که هر کدومشون بالای 20 مگ هستن. باید بیخیال بشم. با این dial-up نمیشه. مرسی.
    ارسال مدارک: 9 سپتامبر 2009 فایل نامبر: 6 اکتبر 2009
    تاریخ مصاحبه دوم : 13 آوریل 2010 ساعت 8:30 صبح در سفارت
    CSQ دریافت شد و منتظر مدیکال هستم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Red_Sky نمایش پست ها
    خیلی ممنون. آخه آدم چقدر میتونه خبرای خوب بشنوه! خوشحالم کردید که حداقل قرار نیست برای مصاحبه لهجه درهم بر هم کبکی بشنوم..
    راستی امکانش هست فایل صوتی رو که ایشون ضبط کردن رو بذارید اینجا. اگه این کار رو کنید خیلی خیلی کمک میکنه به من و دوستان. اگه امکانش باشه البته.
    متاسفانه دسترسی به اون آقایی که صدای گابا رو ضبط کرده بود ندارم ولی حتما پیگیری میکنم . خودمم پشیمون شدم که چرا همون موقع این فایل رو ازش نگرفتم. ولی حتما گیرش میارم.
    ارسال مدارک: 9 سپتامبر 2009 فایل نامبر: 6 اکتبر 2009
    تاریخ مصاحبه دوم : 13 آوریل 2010 ساعت 8:30 صبح در سفارت
    CSQ دریافت شد و منتظر مدیکال هستم.

Senior Member Red_Sky has a spectacular aura about Red_Sky آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software

سلام به همه دوستان.
    کسی دیکشنریی سراغ داره که برای افعال نوع مفعول رو هم مشخص کرده باشه. در اصل میخوام COD و COI برای افعال مشخص باشه و مفعولهای چه کسی را و چه چیزی را رو با عبارات qqn و qqch مشخص کرده باشه.
    اگه لطف کنید اسم دیکشنری رو بهم بگید ممنون میشم. آیا لاروس داره ؟ من یه مینی آکسفورد دارم که توش نیست. تو دیکشنری های بابیلون هم نبود همچین چیزی.

رشته و دانشگاه
    Software

نقل قول نوشته اصلی توسط dr_cadillac_xlr نمایش پست ها
    سلام
    دوستان شما موقعی که On-Line هستید کافیه که یک کلمه فراسوی رو در بابیلون جستجو کنید و چند ثانیه منتظر بشید. scrol bar رو به پایین ترین جای پنجره ببرید . در اون قسمت پلیین (more results) میبینید که کلی دیکشنری غیر فعال On-Line دیگه وجود داره که میتونید روش کلیک کنید و ازشون استفاده کنید. وقتی اونها رو فعال کردید روی عبارت Download this dictionary :لیک کنید که اونو براتون دانلود کنه و به Glocery ها اضافه کنه.

من اینها رو دانلود کردم که بسیار عالی بودند و مطمئنا تک :
    1) Larousse Multidico
    2)AJ Français-Persan
    3)Larousse Chambers français-anglais
    4)Méhrpooya Assistant de Conjuguer (Version Finale)
    5)French Morphology and Phonetics

قسمت 4 کلیه صرف فعل ها رو هم شامل میشه.
    قسمت 1 کلیه سینونیم ها متضاد ها و اکسپرشن های مختلف رو در بر داره.
    مورد 2 هم که فرانسه به فارسیه.
    بسیار بسیار جالب. مخصوصا این Méhrpooya Assistant de Conjuguer معرکست. مصدر رو میدی کل حالات فعل رو صرف میکنه.
    دکتر کادیلاک ممنون.

Junior Member alba is on a distinguished road

نقل قول نوشته اصلی توسط R A F A L نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

آزمون TCF جنرال شامل چهار مهارت زبانی است :

Compréhension de l'orale
    Compréhension de l'écrit
    Production orale
    Production écrite

در صورتیکه در آزمون TCF-Pour le Quebec فقط در دو مهارت Compréhension de l'orale و Production orale برگـــزار میشود که هر دو در یک روز و به فاصله حداکثر 2 ساعت پس از Compréhension de l'orale آزمون Production orale یا همان مصاحبه انجام میشود.
    ممنون بابت راهنمایی شما.میشه بگید آزمون Compréhension de l'oraleدارای چند سوال هست؟نمونه سوالات دوره های قبلی این امتحان رو میشه تهیه کرد؟در مورد مصاحبه اش هم میشه کمی توضیح بدید که چقدر طول میکشه،کلن کمی توضیح بدید.ممنونم

Junior Member alba is on a distinguished road

سلام.من بابیلون 8 رو نصب کردم.فایلهای مربوط به دیکشنری فرانسه به فارسی رو هم نصب کردم.اما نمی تونم ازش استفاده کنم.ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.اگر امکان داره در مورد نصب motor engine هم به من کمک کنید.مرسی.

سلام

بدنبال سوالات متعدد دوستان در مورد چگونگی آزمون TCF - Quebec لازم دونستم که این اطلاعات ر و در اختیار همه دوستان قرار بدم.

آزمون TCF بر عکس DELF و DALF که میبایست تعیین سطح شده باشید نیازی به تعیین سطح قبل از امتحان نداشته و روش این آزمون بصورت سخت شدن مرحله به مرحله و تدریجی سوالات است یعنی از آسانترین شروع و به مشکلترین ختم میشود

ونسبت به بارم بندی نهائی که بدست می اورید نمره نهائی و دست آخر سطح شما اعلام میشود

در مهارت Compréhension de l'orale شما 30 سوال ( زمان : 30 دقیقه) خواهید داشت که با رسیدن به تعداد 5 پاسخ صحیح میتونید تو سطح A1 و به ترتیب پاسخهای صحیح در سطوح بالاتر قبول بشید.

و در مهارت Production de l'orale ( زمان : 15 دقیقه) بسته به مهارت و توانائی شما در متقاعد کردن مصاحبه کننده و نوع پاسخهای داده شده سطح این مهارت شما سنجیده میشود.

موفـــــــــــق باشـــــــــــــید

رشته و دانشگاه
    Software

نقل قول نوشته اصلی توسط dr_cadillac_xlr نمایش پست ها
    جالبیش اینه که اسم دیکشنری "مهر پویا"ست که ایرانیه . یک دیکشنری و منبع صرف فعل بسیار پر کابرد فرانسوی اون هم در بابیلون از یک تولید کننده فارس C'est bizarre .
    آره متوجه شدم. فکر کنم اسم آموزشگاهی چیزی باشه. شاید تبلیغاتیه. شایدم به زبان آموزاشون گفتن این تکلیفتونه !!! باید تو کامپیوتر افعال رو صرف کنید بعد خودشون glossery ساختن ازش به اسم خودشون شوخی کردم.

رشته و دانشگاه
    Software

کتاب French_Grammer رو گرفتم و یه نگاهی انداختم. فهرستش خیلی خوبه. جامع و کامل. کتاب خوبی به نظر میومد ولی کمی که خوندم نظرم عوض شد.خیلی گنگ گفته.حداقل برای من که اینجوری بود. شاید به درد مبتدی ها نخوره. من خوشم نیومد.

Junior Member بهارک is on a distinguished road

با سلام ,
    دوستان برای رسیدن به سطحintermediate(leve 4 امتحان TEF باید کتاب cafe creme 2 را تمام کرد؟

+ پاسخ به موضوع
صفحه 23 از 93 نخستنخست ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 73 ... آخرینآخرین

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)