1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی:مهندسي برق (قدرت)- دانشگاه شهید چمران اهواز- معدل 16.4
2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسي برق (قدرت)-دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)- معدل 17.2
3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارتها : در حال آماده شدن برای آزمون ( با فرض تافل 105)
4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارتها: در حال آماده شدن برای آزمون ( با فرض 320)
5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : دو مقاله چاپ شده در مجله معتبرIEEE Transaction on Industrial Electronics با ایمپکت فاکتور 7.1 (هر دو مقاله اسم اول)+ یکی هم توی داوری دارم
6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 3 کنفرانس IEEE+یک داخلی
7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : دکتري برق و مکانیک (مقالات در زمینه مشترک این دو رشته هستند)
8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت : آمریکا ، کانادا ، اروپا ، استرالیا
9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بینالمللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه: ریکام قوی از یک پرفسور دانشگاه مریلند کالج پارک به واسطه همکاری در مقالات (با درجه علمی IEEE Fellow)+ ریکام از چند استاد مطرح داخلی+ تدريس در دانشگاههای دولتی و آزاد به مدت 10 سال (توانایی تدریس بالا) + گواهی ثبت اختراع داخلی+ ترجمه کتاب تخصصی (کتاب منتخب سال جمهوری اسلامی ایران)+ 10 سال کار کاملا تخصصی و کاملا مرتبط با زمینه تحقیقاتی در صنعت نفت+ تا کنون 20 سایتیشن در گوگل اسکار دارم و تمام مقالات مربوط به سالهای 2015 تا کنون می باشند)+داور مجله IEEE Transaction on Industrial Electronics
10- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded) : فقط و فقط فول فاند (میتونم به دانشگاه های با رنک خیلی خوب (زیر 20) امیدوار باشم اگه مدارک زبانم رو تا آذرماه آماده کنم؟)
علاقه مندی ها (Bookmarks)