صفحه 6 از 54 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 548

موضوع: شانس پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا 2018 (پست اول الزامی)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا 2018 (پست اول الز

با سلام،

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل= دانشگاه بیرجند + مهندسی معدن اکتشاف + معدل 14.09
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل=برای ارشد عمران - ژئوتکنیک میخام اقدام کنم
    ۳- نمره زبان (آیلتس/تافل) (به تفکیک مهارت‌ها)= تافل 104 ، به ترتیب 27-24-24-29
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing= 318 وربال 155 - کوانت 163 - رایتینگ 4
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (ژورنال/کنفرانس)= دوتا آی اس آی، دو تا کنفرانسی داخل، 3 تا هم در حال آماده سازی (آی اس آی)
    ۶- سابقه کار مرتبط و سایر نکات برجسته در رزومه(کارآموزی در شرکت ژئوتکنیک و مشاوره)
    ۷- دانشگاه/رشته/نیم سال/ نوع فاند (فول فاند یا سلف فاند) مدنظر برای پذیرش. = امریکا، کانادا، استرالیا، اروپا فقط با فول فاند

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا 2018 (پست اول الزامی)

سلام
    ليسانس - دانشگاه آزاد اسلامي- معدل ١٨
    سابقه RA and TA
    چند سال به خاطر كار research فاصله داشتم تا الان
    Letter of recommendation بسيا خوب دارم از استاداي تاپ دانشگاه اميركبير
    ٢ مقالهisi با imact 17 va 16
    تخمين تافل : ٩٩
    تخمين Gre: 325
    fullfund
    دانشگاه هاي رنك ١ تا 60
    ????
    Mercc

Member
    رشته و دانشگاه
    Postdoc - UBC - Mechanical Eng

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا 2018 (پست اول الزامی)

نقل قول نوشته اصلی توسط Omh نمایش پست ها
    سلام
    ليسانس - دانشگاه آزاد اسلامي- معدل ١٨
    سابقه RA and TA
    چند سال به خاطر كار research فاصله داشتم تا الان
    Letter of recommendation بسيا خوب دارم از استاداي تاپ دانشگاه اميركبير
    ٢ مقالهisi با imact 17 va 16
    تخمين تافل : ٩٩
    تخمين Gre: 325
    fullfund
    دانشگاه هاي رنك ١ تا 60
    ????
    Mercc
    سلام
    دوست من اینکه یک دانشگاه دیگه درس خوندید و LoR های بسیار خوب از چند استاد از یک دانشگاه دیگه دارید کمی عجیبه (حداقل برای من!) مگه اینکه با اون ها مقاله داده باشید و یا پروژه ای انجام داده باشید.
    این رو مطرح کردم از این جهت که اگر قرار هست شخصی که مدارک شما رو بررسی میکنه اعتبار دانشگاه امیرکبیر رو بشناسه، به طور قطع از اینکه شما اونجا درس نخوندید ولی از اونجا ریکام دارید، تعجب میکنه. و با خودش میگه، شاید این استاد فامیل شون هست! (فقط چیزی که اول از همه به ذهن میرسه رو دارم میگم که حواستون باشه)
    اگه 2 مقاله با ایمپکت فکتور 16 و 17 دارید خیلی روش مانور بدید! GRE 325 خیلی خوبه و اگه بتونید بگیرید، با تافلی که حدس میزنید بگیرید، خیلی شانستون رو برای دانشگاه های متوسط رو به خوب و خیلی خوب زیاد میکنه... رنک 1 تا 20 امریکا خب کلا مملو از اپلیکنت های خیلی تاپ هستند (کسایی که ثبت اختراع دارن، کسایی که دانشگاه های لیسانسشون خودشون جزو 50 تای اول دنیان، خودشون نیتیو هستن و خودشون نمرات GRE بالای 320 اوردن)... پس نظری ندارم که چقدر شانس دارید... ولی برای متوسط ترها با توجه به نمراتی که حدس میزنید بگیرید و ایمپکت مقالاتتون احتمال زیادی میدم بتونید قبول شید...
    Brothers everywhere , Raise your hands into the air
    We're warriors , Warriors of the world
    Like thunder from the sky , Sworn to fight and die
    We're warriors , Warriors of the world

۱- دانشگاه ارشاد دماوند غیرانتفاعی رشته مدیریت صنعتی معدل 14.5
    ۲- فوق لیسانس دانشگاه آزاد تهران مرکز رشته مدیریت صنعتی گرایش مالی معدل 17.5 ( هنوز دفاع نکردم)
    ۳- نمره آیلتس 7.5
    ۴- GRE ندادم هنوز
    ۵- مقاله ندارم
    ۶- 2سال TA در دانشگاه غیرانتفاعی ارشاد دماوند برای واحدهای تحقیق در عملیات و بازاریابی
    3سال سابقه کاری در یک استارتاپ به عنوان کارشناس مارکتینگ
    2سال سابقه کار در یک اپلیکیشن به عنوان مدیر مارکتینگ

۷- پذیرش در رشته مارکتینگ یا ارتباطات ترجیحا فاند کامل یا درصد بالا ، برای مقطع ارشد یا دکتری

در ارتباط با اوضاع ویزا برای دانشجویان ایرانی هم برای امسال اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم بهم بگید.

بسیار متشکرم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک دانشگاه مازندران

سلام دوستان
    وقتتون بخير
    كارشناسي مهندسي مكانيك دانشگاه مازندران معدل 15.59
    ارشد مديريت اجرايي ازاد تهران غرب معدل 18.23
    6 سال سابقه كار
    تافل 95
    GRE 305
    يه مقاله كنفرانسي و يه مقاله ژورنال داخلي
    فول فاند مد نظرمه
    دوتا سوال داشتم:
    يكي اينكه تو چه رشته اي اقدام كنم شانسم بيشتره؟
    دوم اينكه تو چه رنج رتبه بندي از دانشگاه هاي آمريكا يا كانادا شانس دارم؟
    ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    UCLA: BA, Business Economics | Harvard: JD, Law

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahim10 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    وقتتون بخير
    كارشناسي مهندسي مكانيك دانشگاه مازندران معدل 15.59
    ارشد مديريت اجرايي ازاد تهران غرب معدل 18.23
    6 سال سابقه كار
    تافل 95
    GRE 305
    يه مقاله كنفرانسي و يه مقاله ژورنال داخلي
    فول فاند مد نظرمه
    دوتا سوال داشتم:
    يكي اينكه تو چه رشته اي اقدام كنم شانسم بيشتره؟
    دوم اينكه تو چه رنج رتبه بندي از دانشگاه هاي آمريكا يا كانادا شانس دارم؟
    ممنون
    برای امریکا شانس دانشگاهی که ارزش رفتن داشته باشه کمه. مشکلت اینه که رزومت نقطه قوی نداره. معدل لیسانست که مهم تره پایینه، نمره تافل زیر ۱۰۰ و نمره GRE هم متوسط. کلا این رزومه توانایی یا حتا علاقه به کار اکادمیک رو نشون نمیده. توصیه میکنم نمره GRE و تافلو بیاری بالا (تافل ۱۰۰-۱۱۰ اقلا و GRE هم حدود ۳۲۰).

Junior Member ali_konkoori آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک

با سلام،
    ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل دانشگاه آزاد نجف آباد+مهندسی مکانیک+18.51 (درشش ترم (127 واحد) گذرانده شده، در حال تحصیل) 18.90 در دو ترم (43 واحد) آخر
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل ---
    ۳- نمره زبان (آیلتس/تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) تافل 105 (تخمینی، در حال آماده سازی برای امتحان مهر ماه)
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing جی آر ای V155 Q160 (مانند تافل تخمینی و در حال آماده سازی)
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (ژورنال/کنفرانس) (قید کردن ISI بودن مقاله به ارزیابی بهتر کمک می کند) همکاری در یک پروژه پایانی ارشد که در حال نگارش مقاله میباشد
    ۶- سابقه کار مرتبط و سایر نکات برجسته در رزومه (مانند اختراع/پروژه های تحقیقاتی و ...)TA دروس اختصاصی مهندسی مکانیک و RA به مدت یکسال، مترجم پاره وقت انگلیسی، زبان های روسی و آلمانی در حد مکالمه و ترجمه های کوچک، رتبه برتر از نظر معدل در دانشکده در 2 ترم
    ۷- دانشگاه/رشته/نیم سال/ نوع فاند (فول فاند یا سلف فاند) مدنظر برای پذیرش. دانشگاه های رنک بین 30 تا 100 آمریکا مثل NYU Poly و دانشگاه های Calgary، Toronto و سایر دانشگاه های رنک متوسط به بالای کانادا، نیمسال (ترجیحا) Fall 2018 یا Spring 2019، فول فاند
    سوال مهم بنده از شما عزیزان: با توجه به اینکه من الان و تا آخر دی ماه (اوایل ژانویه 2018) در حال تحصیل میباشم با در نظر گرفتن اینکه ددلاین بسیاری از دانشگاه ها برای ترم Fall ژانویه و یا فوریه هست، آیا ممکن است که قبل از اتمام تمام واحدهای لازم و با واحد های گذرانده شده تا کنون اقدام به Apply کنم؟ در صورت امکان آیا این اقدام رو توصیه میکنید؟
    با تشکر فراوان از وقت شما دوستان گرامی!

پیش فرض شانس پذیرش از دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_konkoori نمایش پست ها
    با سلام،
    ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل دانشگاه آزاد نجف آباد+مهندسی مکانیک+18.51 (درشش ترم (127 واحد) گذرانده شده، در حال تحصیل) 18.90 در دو ترم (43 واحد) آخر
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل ---
    ۳- نمره زبان (آیلتس/تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) تافل 105 (تخمینی، در حال آماده سازی برای امتحان مهر ماه)
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing جی آر ای V155 Q160 (مانند تافل تخمینی و در حال آماده سازی)
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (ژورنال/کنفرانس) (قید کردن ISI بودن مقاله به ارزیابی بهتر کمک می کند) همکاری در یک پروژه پایانی ارشد که در حال نگارش مقاله میباشد
    ۶- سابقه کار مرتبط و سایر نکات برجسته در رزومه (مانند اختراع/پروژه های تحقیقاتی و ...)TA دروس اختصاصی مهندسی مکانیک و RA به مدت یکسال، مترجم پاره وقت انگلیسی، زبان های روسی و آلمانی در حد مکالمه و ترجمه های کوچک، رتبه برتر از نظر معدل در دانشکده در 2 ترم
    ۷- دانشگاه/رشته/نیم سال/ نوع فاند (فول فاند یا سلف فاند) مدنظر برای پذیرش. دانشگاه های رنک بین 30 تا 100 آمریکا مثل NYU Poly و دانشگاه های Calgary، Toronto و سایر دانشگاه های رنک متوسط به بالای کانادا، نیمسال (ترجیحا) Fall 2018 یا Spring 2019، فول فاند
    سوال مهم بنده از شما عزیزان: با توجه به اینکه من الان و تا آخر دی ماه (اوایل ژانویه 2018) در حال تحصیل میباشم با در نظر گرفتن اینکه ددلاین بسیاری از دانشگاه ها برای ترم Fall ژانویه و یا فوریه هست، آیا ممکن است که قبل از اتمام تمام واحدهای لازم و با واحد های گذرانده شده تا کنون اقدام به Apply کنم؟ در صورت امکان آیا این اقدام رو توصیه میکنید؟
    با تشکر فراوان از وقت شما دوستان گرامی!

این چیزایی که میگم فقط نظر شخصی بنده هست
    رزومه خیلی خوبی دارید فقط اگر بتوانید کوانت رو ۱۶۵ به بالا بشید شانس خیلی بالایی دارید حتی برای top50 به نظرم حتما چند تا هم زیر ۳۰ در نظر بگیرید..اون سوال آخری هم که پرسیدید بله هیچ مشکلی پیش نمیاد خیلی ها همین کار رو میکنند و از دانشگاه های عالی فول فاند هم میشن پس ترسی نداشته باشید
    ولی حتما نظر دیگران رو هم بپرسید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسي عمران - سازه

1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی :مهندسي عمران- دانشگاه سيستان و بلوچستان- معدل 16.18
    2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسي عمران- سازه- دانشگاه سيستان و بلوچستان- معدل 17.87
    3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها : آيلتس 6.5 - L=5.5, W=6, S=6.5, R:7
    4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها: ندارم ولي احتمالا 300
    5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : يک ISI پذيرفته شده با ايمپکت 0.8 و يک ISI ريوايز خورده با ايمپکت 3
    6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: دو کنفرانسي داخلي که يکي از آنها به زبان انگليسي است
    7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : دکتري عمران- گرايش هاي سازه، سازه دريايي و زلزله
    8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت : آمریکا ، کانادا ، اروپا ، استرالیا
    9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه: تدريس در موسسات آموزش عالي به مدت يکسال، دانشجوي استعداد درخشان در دوره کارشناسي
    10- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded) : فول فاند

Junior Member dsptop10 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ارشد برق - صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)

1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی:مهندسي برق (قدرت)- دانشگاه شهید چمران اهواز- معدل 16.4
    2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی : مهندسي برق (قدرت)-دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)- معدل 17.2
    3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها : در حال آماده شدن برای آزمون ( با فرض تافل 105)
    4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها:
    در حال آماده شدن برای آزمون ( با فرض 320)
    5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر
    ISI) با ذکر نام ناشر : دو مقاله چاپ شده در مجله معتبرIEEE Transaction on Industrial Electronics با ایمپکت فاکتور 7.1 (هر دو مقاله اسم اول)+ یکی هم توی داوری دارم
    6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 3 کنفرانس IEEE+یک داخلی
    7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای : دکتري برق و مکانیک (مقالات در زمینه مشترک این دو رشته هستند)
    8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت : آمریکا ، کانادا ، اروپا ، استرالیا
    9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بین‌المللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه: ریکام قوی از یک پرفسور دانشگاه مریلند کالج پارک به واسطه همکاری در مقالات (با درجه علمی IEEE Fellow)+ ریکام از چند استاد مطرح داخلی+ تدريس در دانشگاههای دولتی و آزاد به مدت 10 سال (توانایی تدریس بالا) + گواهی ثبت اختراع داخلی+ ترجمه کتاب تخصصی (کتاب منتخب سال جمهوری اسلامی ایران)+ 10 سال کار کاملا تخصصی و کاملا مرتبط با زمینه تحقیقاتی در صنعت نفت+ تا کنون 20 سایتیشن در گوگل اسکار دارم و تمام مقالات مربوط به سالهای 2015 تا کنون می باشند)+داور مجله
    IEEE Transaction on Industrial Electronics
    10- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded) : فقط و فقط فول فاند (میتونم به دانشگاه های با رنک خیلی خوب (زیر 20) امیدوار باشم اگه مدارک زبانم رو تا آذرماه آماده کنم؟)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)