صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 345678910111213
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 124 , از مجموع 124

موضوع: University of Kentucky

Junior Member

پیش فرض پاسخ : University of Kentucky

سلام به همه. منم دکترا مکانیک اپلای کردم. دیروز Admission officer برای دپارتمان مکانیک جواب ایمیلم رو داد. گفت دپارتمان هنوز هیچ کس رو معرفی نکرده هنوز under reviw هست. مکانیک ها از این لحظ نگران نباشن. باید از این نکران باشیم که در صورت پذیرش به ویزا می رسیم؟

Junior Member

سلام دوستان یه چند تا سوال در مورد این دانشگاه داشتم، ممنون میشم اگر اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید بنده رو،

1- آیا فاند TA و RA در این دانشگاه اندازه هم است؟و میزانش چقدره؟
    2- ددلاین ترم اسپرینگ کی هست (خودم چک کردم 22 آگوست بود منتها مطمئن میخواستم بشم ) من میخوام تافل و جی آر ای بدم تاریخه تافلم 6 آگوست و جی آر ای 10 آگوسته، از این بابت که ETS مجانی برا 4 تا دانشگاه ریپورت میکنه، به نظرتون تا قبل ددلاین نتیجه این دو امتحان به دستشون میرسه؟ و اینکه اگر بعد ددلاین دستشون برسه (مثلا یه هفته بعد ددلاین) اتفاقی بدی میفته؟ یعنی مثلا ریجکت میکنن به خاطره نقص تو مدارک و دیر ارسال شدنه مدرک؟
    3- به نظرتون شهر این دانشگاه از لحاظ امنیت و شهریت در چه حدیه؟

پیپشاپیش متشکرم دوستان

Junior Member

و یه سوال دیگه، این دانشگاه موقع آپلود نمرات، باید براش به فرمت wes نمره ها رو فرستاد یا همون نمره های خودمون از 20 به صورت ترجمه رسمی شده رو قبول داره؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط REZAUKEN نمایش پست ها
    و یه سوال دیگه، این دانشگاه موقع آپلود نمرات، باید براش به فرمت wes نمره ها رو فرستاد یا همون نمره های خودمون از 20 به صورت ترجمه رسمی شده رو قبول داره؟
    در مورد سه سوال اول شما اطلاعی ندارم. اما تا جایی که من می دونم نیازی نداره به فرمت wes باشه همون ترجمه رسمی قابل قبوله مگر اینکه موقع اپلای این موضوع تصریح بشه که واسه یک سری از کشورها باید ارزشیابی مدرک صورت بگیره. تا جایی که من یادمه این دانشگاه چنین چیزی نخواسته

صفحه 13 از 13 نخستنخست ... 345678910111213

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)