نام و نام خانوادگی متفاوت در پاسپورت ایرانی و پاسپورت کانادایی (تغییر نام و نام خانوادگی در کانادا)
سلام
من سیتیزن کانادا هستم و نام و نام جانوادگی کاناداییم رو کلا عوض کردم: به عبارت دیگه من دارای دو نام و نام خانوادگی متفاوت هستم بنابراین، پاسپورت ایرانی من با نام و نام خانوادگی ایرانی و پاسپورت کانادایی من با نام و نام خانوادگی کانادایی هست. اگر از دوستان کسی هست که تجربه مشابه داره ممنون می شم در موارد زیر تجربه خودشون رو به اشتراک بگدارن:
1- برای سفر از کانادا به ابران با یک یا دو توقف در اروپا یا آمریکا، من بایستی بلیطم رو با کدوم نام و نام خانوادگی بگیرم و برای برگشت از ایران به کانادا چطور؟
2- آیا میشه روی بلیط هر دو نام رو داشت؟ یعنی از آژانس مسافرتی بخواهیم که هر دو نام و نام خانواداگی رو وارد کنن؟
3- برای سفر از ایران به کشورهای غیر از کانادا مثلا اسپانیا یا چین و با توجه به اینکه من میخام به عنوان کانادایی از ایران به اون کشورها وارد بشم بلیط رو باید با کدوم نام و نام خانوادگی بگیرم؟
4- بطور کلی چه مشکلاتی در فرودگاه امام و یا فرودگاه سایر کشورها برای افرادی با شرایط من ممکن هست که پیش بیاد و چطور میشه پیشگیری کرد؟
ویرایش توسط IR2CA : March 15th, 2019 در ساعت 11:06 AM
پاسخ : نام و نام خانوادگی متفاوت در پاسپورت ایرانی و پاسپورت کانادایی (تغییر نام و نام خانوادگی در کانادا)
سلام
من چند پسر عمو دارم که سیتیزن امریکا هستند و در نام خودشان تغییراتی دادند ولی فامیلی رو عوض نکردند. همیشه در حال تردد بایران هستند و مشکلی هم تاحالا نداشتند. من خودم سیتیزن کانادا هستم و نام کوچکمو در پاسپورت کانادایی تغییر دادم؛ ولی هنوز بایران سفر نکردم … اگه تجربه جدیدی دارید لطفا بفرمایید که خیال من راحتتر بشه با تشکر !
علاقه مندی ها (Bookmarks)