صفحه 1 از 11 12345678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 103

موضوع: امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

  1. #1

    پیش فرض امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

    مي خواستم ازتون بپرسم اگه براي امريكا پذيرش بگيريم هنگام تحصيل مي شه براي مهاجرت به اونجا هم اقدام كرد يا نه؟ آيا بعد از اتمام تحصيل حتما بايد برگرديم؟ دوم اين كه به نظر شما اگه زن و شوهري از يك دانشگاه پذيرش بگيرن به هر دوشون ويزا مي دن؟

  2. #2
    ApplyAbroad Champion

    تاریخ عضویت
    Dec 2006
    ارسال‌ها
    2,681

    پیش فرض پاسخ : امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

    در حین تحصیل به طور کلی نمی‌شه برای مهاجرت آمریکا اقدام کرد. البته راه‌هایی هست، مثلا این که شما برید سر کار و تحصیل‌تون رو نیمه وقت ادامه بدید و بعد شرکتی که شما رو استخدام کرده، براتون درخواست اقامت دائم (Green card) می‌کنه. این راه به طور کلی توصیه نمی‌شه و اغلب دانشجویان ایرانی که این کار رو کردند در نهایت نتونستند درس‌شون رو تموم کنند و مدرک بگیرند.
    بعد از پایان تحصیلات شما می‌تونید در آمریکا استخدام بشید و در اون موقع هست که شرکتی که شما رو استخدام کرده می‌تونه براتون درخواست اقامت دائم بکنه.

    گفته بودید که اگر زن و شوهر هر دو از یک دانشگاه پذیرش بگیرن بهشون ویزا می‌دهند یا نه. راستش ویزا گرفتن برای ما ایرانی‌ها غیرقابل پیش‌بینی‌تر از این حرف‌هاست که من بخوام پاسخ قطعی‌ای بدهم، اما از دوستان خودم با این شرایط بوده‌اند که ویزا هم گرفته‌اند.

  3. #3

    پیش فرض پاسخ : امکان درخواست Green Card در حین تحصیل


    ايا ممكنه يك دانشجويه FULL FUND-Fellow ship- و FULL TIME در حين تحيصل RESEACH ASSISTANT هم باشه وا مبلغى رو بيشتر بگيره؟

    اگه كه ميشه ايا ميتونه با اين كار دنباله GREEN CARD بره؟

  4. #4

    پیش فرض پاسخ : امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

    سلام

    بستگی داره Need-based Fellowship گرفته باشی یا نه. اگه Need-based باشه نمی تونی RA بگیری.
    اما اگر Fellowship رو به خاطر Qualifications بهت دادن. بله که می تونی RA هم بگیری. نوش جونت باشه! هم RA و هم Fellowship !!!

    در مورد Green Card ببین در حین تحصیل می تونی تقاضای اقامت بدی اما تقاضای اقامت Green Card تقسیم بندی داره.
    1. تقاضای Green Card به دلیل ازدواج با یک دختر/پسر مقیم آمریکا (نسل دوم مهاجر هم باشه مشکلی نسیت. Green Card داشته باشه کافیه)
    2. Researchers and Professors می تونن تقاضای این نوع Green Card رو بکنن که سه سوت بهشون میدن اگر خیلی کارشون درست باشه و یک دانشگاه یا موسسه تحقیقاتی در آمریکا به ایشون نیاز داشته باشه.
    3. Working in a company as a skilled person اگه بتونی یک کاری واسه خودت دست و پا کنی میشه.

    حالا ... اگه الان دانشجو باشی پس نمی تونی واسه خودت کار پیدا کنی پس مورد 3 حذف میشه (حین تحصیل)
    اما مورد 1 رو می تونی اقدام کنی و فرقی نمی کنه که حین تحصیل هستی یا درس و مشقت تموم شده
    و اما مورد 2 که بهترین نوع Green Carde .... راه حل داره! البته این راه حلی که میگم در مورد 3 هم صدق می کنه. خوب گوش کن!!!
    معمولا کسی این راه رو نمی دونه. دوستان توجه کنن

    بعد از فارغ التحصیلی فقط فرصت داری 60 روز در آمریکا بمونی و باید سریع برگردی کشورت.
    اما ..... یه دوره ای هست به نام OPT - Operational Practical Traning همون کار آموزی خودمونه. نزدیک به 3 یا 4 ماه قبل از فارغ التحصیلی باید بری بخش کاریابی دانشگاه یا International Students و تقاضای OPT بدی. یا خودت یه شرکتی رو در نظر گرفتی و هماهنگ کردی یا دانشگاه برات پیدا می کنه.
    در صورت گرفتن OPT می تونی یک سال در آمریکا کار کنی و حقوق بگیری به عنوان کارآموز
    دوباره بعد از یک سال OPT بهت 60 روز وقت میدن که برگردی مملکت خودت.
    باز یه راه فرار دیگه وجود داره.
    حالا که یک سال تو یک شرکت کار کردی و خودت رو نشون دادی. می تونی قبل از تموم شدن OPT به مدیر عامل شرکتت بگی که تقاضا بده که تو رو واسه سه سال لازم داره. از این طریق می تونی یک Work Visa سه ساله واسه خودت دست و پا کنی. پس سه سال دیگه هم می تونی تو آمریکا بمونی.

    حالا ... حساب کن چند سال موندی توی آمریکا؟ 4 سال دکتری. یک سال OPT و سه سال Work Visa ... میشه 8 سال تو آمریکا!!!
    حالا دیگه نوبت Green Card میشه.

    یادم رفت بگم. بعد از فارغ التحصیلی و به محض شروع شدن OPT شما واسه Green Card اقدام می کنی. اگه دانشجو باشی و واسه Green Card اقدام کنی بهت سخت اقامت میدن. چون قول دادی برگردی مملکت خودت.

    خلاصه که این جوری می تونی GREEN CARD بگیری.
    این هم یک راه حل مخفی واسه شما دوستانی که دوست دارین US بمونین.

    یک پیشنهاد دیگه هم دارم. به محض این که وارد US شدین. برین و مهاجرت Australia رو اقدام کنین. تحصیلاتتون که تموم شد. OPT رو در آمریکا بگذرونین. تا اون موقع اقامت AUS درست میشه. دو سال برین استرالیا و کار کنین و از اون جا واسه مهاجرت آمریکا اقدام کنید. البته این روش در مورد شماره 2 بسیار عالی و سریع جواب می دهد.

    موفق باشید
    میعاد
    راهت را ادامه بده، ایمانت تو را به نتیجه خواهد رساند.

  5. #5
    Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    رشته و دانشگاه
    Computer Science, University of Calgary
    ارسال‌ها
    184

    پیش فرض پاسخ : امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

    نقل قول نوشته اصلی توسط meead_s
    حالا که یک سال تو یک شرکت کار کردی و خودت رو نشون دادی. می تونی قبل از تموم شدن OPT به مدیر عامل شرکتت بگی که تقاضا بده که تو رو واسه سه سال لازم داره. از این طریق می تونی یک Work Visa سه ساله واسه خودت دست و پا کنی. پس سه سال دیگه هم می تونی تو آمریکا بمونی.
    این مورد سه ساله مقصود با همون ویزا L1 هست؟ آیا با یکسال کار کردن در خاک آمریکا هم می شه برای ویزای L1 اقدام کرد؟ (فکر می کردم حتماً سابقه کار باید مربوطه به خارج از خاک آمریکا باشه)
    لطفاً در صورتیکه از طریق پیغام خصوصی یا ایمیل با من (یا سایر دوستان خارج از کشور) تماس می گیرید سوال و جواب را بر روی فروم هم قرار دهید تا هم برای سایر اعضای فروم قابل استفاده باشد و هم وقت ما صرف پاسخ دادن به سوالات تکراری نشود.

  6. #6

    پیش فرض پاسخ : امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

    راستش یادم نمیاد اسم ویزاش چیه؟
    فقط می دونم که سه سال اجازه داری با این ویزا کار کنی در آمریکا. Temporary Work Visa
    لزومی نداره سابقه کار خارج آمریکا باشه.

    استاد Advisor در همین آمریکا تازه اومده این جا. ایشون آرژانتین درس می خونده. PhD اومده Maryland بعد یک سال OPT کار کرده. بعد رفته استرالیا 2 سال اون جا تو یه دانشگاه Researcher بوده. حالا از همین قانونی که توضیح دادم استفاده کرده. اومده USA و تو دانشگاه مشغول به تدریس و استادیه!
    راهت را ادامه بده، ایمانت تو را به نتیجه خواهد رساند.

  7. #7

    پیش فرض پاسخ : امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

    حالا اگه بين تحصيل با فردي كه گرين كارت داره ولي هنوز سيتي زن نيست ازدواج كني وضعيت چي‌مي‌َشه؟ مي‌توني واسه اقامت اقدام كني در حيت تحصيل يا نه؟

  8. #8

    پیش فرض پاسخ : امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

    سوالات داره کم کم سخت و پیچیده میشه !!!!! می ترسم اشتباه راهنمایی کنیم.

    ببین اگه با کسی که Green Card داره ازدواج کنی، حتما می تونی واسه Green Card از طریق همسر اقدام کنید. مطمئنا زودتر رسیدگی میشه به پروندتون. اما خوب این احتمال وجود داره که تا تموم شدن تحصیلاتتون Green Carde شما حاضر نشه! در این صورت باید برگردید ایران و منتظر بمونید.
    این مشکل در مورد ازدواج با کسی که مقیم محسوب میشه هم وجود داره. اما خوب احتمالش خیلی کمتره.

    من لینک مربوط به قوانین مهاجرت و Green Card رو براتون میزارم. خودتون با دقت بخونین تا یه وقت من اشتباه نگفته باشم.

    http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1326.html

    راهت را ادامه بده، ایمانت تو را به نتیجه خواهد رساند.

  9. #9

    پیش فرض پاسخ : امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

    اون لینکی که بالا گذاشتم مربوط به Immigrant Visas بود.
    این یکی لینک مربوط به قوانین گرفتن اقامت و گرین کارت
    http://www.uscis.gov/vgn-ext-templat...0045f3d6a1RCRD

    راهت را ادامه بده، ایمانت تو را به نتیجه خواهد رساند.

  10. #10
    ApplyAbroad Champion

    تاریخ عضویت
    Dec 2006
    ارسال‌ها
    2,681

    پیش فرض پاسخ : امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

    راستش قضیه OPT چیز مخفی یا قانونی که کسی ندونه نیست و بعد از این که درس‌تون رو شروع می‌کنید مرتب دانشگاه ایمیل‌هایی بهتون می‌زنه و یادآوری می‌کنه که اگر درس‌تون در حال اتمامه برای OPT اقدام کنید. همون طور که میعاد اشاره کرده، حدود ۳-۴ ماه طول می‌کشه که OPT حاضر بشه. بعد از گرفتن OPT می‌تونید یک سال در آمریکا بمونید. در فاصله این یک سال کار پیدا می‌کنید و شرکتی که براش کار می‌کنید براتون درخواست ویزای H-1 می‌کنه. یکی، دو تای نکته‌ی خیلی مهم برای گرفتن ویزای H-1 وجود داره. شما از روز اول آوریل هر سال تا زمانی که سقف این ویزا پر نشده می‌تونید درخواست ویزای H-1 کنید. سقف برای کسانی که فارق‌التحصیل یکی از دانشگاه‌های آمریکا هستند متفاوت از اوناییه که فارق‌التحصیل سایر کشورها هستند. پارسال سقف فارق‌التحصیلان سایر کشورها ظرف ۱۸ ساعت پر شد و سقف فارق‌التحصیلان دانشگاه‌های آمریکا هم فکر می‌کنم حدود ۴۰ یا ۴۵ روزه پر شد. بعد از این که درخواست ویزای H-1 کردید و درخواستتون قبول شد، اول اکتبر همون سال ویزا رو می‌گیرید. پس باید OPT رو وقتی بگیرید که مطمئن باشید در مدتی که OPT معتبره، ویزای H-1 رو می‌گیرید. در نتیجه بهترین زمان برای رفتن روی OPT بین نوامبر تا فوریه است. به این ترتیب هم شما فرصت این رو دارید که کار پیدا کنید و شرکت براتون در ماه آوریل درخواست ویزای کار بکنه و هم OPT شما تا روزی که ویزای شما برسه معتبر خواهد بود.
    بسیاری از شرکت‌های بزرگ آمریکایی بلافاصله بعد از این که ویزای H-1 شما برسه، براتون درخواست Green Card می‌کنند. برای Green Card پروسه‌ای به نام Name Check وجود داره که چیزی مثل Clearance ویزاست. با این تفاوت که ممکنه سال‌ها طول بکشه و مختص ایرانی‌ها هم نیست! در نتیجه زمان خیلی مشخصی برای گرفتن Green Card نمی‌شه پیش‌بینی کرد، اما اگر همه چیز خیلی خوب پیش بره، شما ممکنه یک تا دو ساله Green Card رو بگیرید.
    این جور که شنیدم قوانینی داره تصویب می‌شه (شاید هم شده) که محدودیت روی زمان Name Check می‌گذاره. فعلا من عدد ۱۶۰ روز رو به عنوان ماکزیمم زمان شنیدم، اما نمی‌دونم چقدر موثق باشه. به این معنی که یا نتایج Name Check شما قبل از ۱۶۰ روز می‌رسه و پرونده‌اتون پیش می‌ره یا این که نمی‌رسه و پرونده‌ی شما بدون نیاز به Name Check پیش می‌ره و برخلاف قبل، به طور نامحدود متوقف نمی‌شه تا Name Check برسه.

صفحه 1 از 11 12345678910 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •