اینو به دو دلیل گفتم
1- اگر برنامه ای کرک شده روی سیستم باشه مثل babylon ، سعی میکنه به سرور خودشون وصل بشه تا اگه نسخه کرکی هست expireش کنه و برنامه های دیگه که خیلی هاشون به شرکتشون وصل میشن با اینکه هیچ پیغامی نمیدن .
2- یکی مثل من که قبلا لپ تاپ خریده و حالا ویندوزشو عوض کرده مثلا جنیو نیست دیگه و باید احتیات کنه.
شب سردی است و من افسرده - راه دوری است و پایی خسته
خب, ما بالاخره نفهمیدیم چی کار کنیم! من که یه پام لب گوره, باید بشینم از اول کار با لینوکس و نرم افزارهای متن باز را یاد بگیرم؟! یا باید خدا دلار پول واسه نرم افزارهای اوریجینال بسرفم؟ یا باید سرمو بذارم بمیرم؟ یکی به من بگه راهکار نهایی چیه آخه!
در این زمینه تا حالا به شخصه از بچه ها چیزی نشنیدم.
همین آقا مازیار (مدیر ارشد) گفتن که اینقدر فیلم دانلود کردن که دیگه هاردشون جا نداره!!!
از بچه هایی که آلمان هستند هم صحبتی در این باره نشنیدم! ایشالله یه دو ماه دیگه خودم هم امتحان میکنم نتیجش رو به شما میگم (چشمک!)
سلام. کسی می دونه چه سی دی هایی رو میشه با خودمون از ایران ببریم؟؟ آیا من میتونم دی وی دی های KING امو با خودم ببرم؟ یا توی فرودگاه برام مشکل ایجاد میشه؟
تجربه شخصی: دانلود فیلم از تورنت در آلمان و جریمه سنگین.
من اهل جمع کردنِ آرشیو موسیقی هستم و یه هارد اختصاصی فقط واسه همین چیزا دارم(فقط موسیقی، فیلم و نرم افزار اصلا)
هر روز چند ده تا آلبوم جدید میاد بیرون که دانلود میکنم چون اولا که تو ایران که نمیشه خرید. دوما اونجا هم برم نمی تونم روزی چند صد دلار واسه آلبوم و Vinyl بدم!
تازه خیلی هاشون هم در حدی Underground هستن که اصلا تو مغازه و فروشگاه پیدا نمیشن.
به نظرتون این موضوع میتونه تو آمریکا مشکل ساز شه؟ من فقط برای گوش کردن میخوام و نه پخش/فروش.
دانلود کنم پیگیری میکنند؟ VPN چقدر تاثیر داره؟
برای دانلود نرم افزار شبیه ساز بخش Listening TOEFL iBT کلیک کنید.
سوال خود را در انجمن ارسال کرده و لینک را به پروفایل من بفرستید.
درباره ی وضعیت فاند و پذیرش مستر/دکترا سوال نپرسید چون من اطلاعی ندارم.
گرچه از نظر اخلاقی کار صحیحی نیست و اگه به کسی بگید در ذهنش کاملا تصور دزدی تداعی میشه (چون این خواننده ها هم درآمدشون از همین فروش آهنگ ها به تک تک مردمی است که گوش می دن). ولی بعیده جرمی متوجه شما بشه دانلود ها رو پیگیری نمی کنند و این وظیفه اخلاقی مردمه که رعایت کنند. با سرویس های کرایه موسیقی مثل Spotify یا Rdio با ماهی 5 دلار میشه به چند هزار ترابایت و چند ده میلیون ترک دسترسی داشت.
اینترنت خوابگاه ها ممکنه یک سری پروتکل ها مثل تورنت رو ببندند یا محدودیت حجمی بگذارند. VPN ها از پروتوکل هایی که Encryption کامل دارند (مثل OpenVPN) کاملا کار شما رو مخفی می کنه ولی مخفی هم نکنید مشکلی براتون پیش نمیاد. فقط اگه این کار رو می کنید به بقیه نگید.
ممنون از راهنمایی هاتون
درسته. من با Last.Fm که سرویسی مشابه Spotify هست کار میکنم. ولی برای گوش دادن آنلاین، باید به اینترنت دسترسی داشته باشم که خوب همیشه ممکن نیست.با سرویس های کرایه موسیقی مثل Spotify یا Rdio با ماهی 5 دلار میشه به چند هزار ترابایت و چند ده میلیون ترک دسترسی داشت.
----
یه سوال دیگه، استفاده از سایت هایی مثل Rapidbaz.Net چطور؟ (لینک هایِ فایل هاستینگ ها رو میکشه رو سرور خودش و direct میکنه)
می دونم جرم محسوب میشه، اما این یکی چقدر جدیه؟
برای دانلود نرم افزار شبیه ساز بخش Listening TOEFL iBT کلیک کنید.
سوال خود را در انجمن ارسال کرده و لینک را به پروفایل من بفرستید.
درباره ی وضعیت فاند و پذیرش مستر/دکترا سوال نپرسید چون من اطلاعی ندارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)