اکثر دوستان سوالشون درمورد نرم افزار و موزیک و فیلم بوده ولی سوال من در مورد کتابه (PDF) .
من تعداد زیادی کتاب دارم که اکثرا مرجع هستن و نیازشون دارم و خواهم داشت از این بابت هرکی هر تجربه ای داره, واقعا ممنون میشم اگه درمیون بذاره.
نهایت تشکر از شما![]()
سلام، من دو ترا بایت فیلم سریال و موزیک رو دو تا هارد اکسترنال دارم - حاصل سالها دانلود و آرشیو کردنمه- خواستم ببینم برای رفتن به امریکا به عنوان دانشجو آیا این هاردها کنترل و چک میشه؟ من که قصد فروش یا آپلود و شرینگ رو ندارم و تو ایران هم که کپی رایت نبوده، میتونم ادعا کنم از ایران خریداری کردم؟
اصولا تا وقتی , کشوری که درش هستی نشونه ای از فعالیت غیر قانونی شمانبینه و یا شکایتی نباشه از طرف شخص یا سازمانی با شما کاری ندارن......... اینجوری نیستش که هر مسافری بره هاردشو چک کنن در اروپا که من این تجربه رو داشتم باز هم اگر دوستان نظر دیگه ای دارن خوشحال میشم بدونم![]()
زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت میدهد.
باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاحشده » ماست. « آنتونی رابینز »
دوستان نرم افزارهای گران قیمتی مثل Solidworks Ansys و.... چطور کسی ببینه که نصب کردیم روی لپتاپ مشکلی ایجاد نکنه. اخه چند ده هزار دلار قیمت داره
سلام دوستان من در فیلیپین هستم از یک مجموعه نرم افزار پرند استفاده کردم که همه نرم افزارها کرک شده است یک نرم افزار ترجمه ace translator نصب کرده بودم که زیاد استفاده نکردم اما از سایت شرکت ایمیل دریافت کردم که میگن شما کرک شده استفاده کردی ای پی شما را داریم اگه تا 7 روز لایسنسشو خریداری نکنی ما مدارکو ارایه میدیم این حرفا از اون روز دیگه استفاده نکردم از کامپیوتر حذفش کردم می خواستم بدونم تا چه حد جدیه این اخطار .اخه از اون روز 5 روز گذشت دوباره همون ایمیل واسم اومد که 7 روز فرصت داری.
ازدوستانی که اطلاعات دارند ممنون می شم جواب منو بدهند
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک سوال داشتم آیا دانلود فیلم از سایت مدیا سیتی که فیلم های خارجی را میگذارد در آلمان پیگرد قانونی دارد یا خیر ؟
من هر جایی که میشد هم گشتم و هم جستجو اما اطلاعاتی نگرفتم
مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)