سلام دوستان
من عضو انجمن ایرانیان دانشگاه وست ویرجینیا هستم. لطفا هرکسی که از این دانشگاه برای پاییز 2016 پذیرش گرفته و قصد داره که به این دانشگاه بیاد به من پیغام بده.
سلام دوستان
من عضو انجمن ایرانیان دانشگاه وست ویرجینیا هستم. لطفا هرکسی که از این دانشگاه برای پاییز 2016 پذیرش گرفته و قصد داره که به این دانشگاه بیاد به من پیغام بده.
کسی برای فال ۱۷ از اینجا پذیرش گرفته ؟ any PhD admission in Industrial Engineering?
رشتۀمهندسی برق قدرت 12.4 دانشگاه شیراز
2- رشتۀ
مهندسی برق قدرت / 18/ تربیت مدرس
3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) :
speaking25, listening 28, reading27 , writing 25
4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارتها :
q: 170 , v:150, w:3.5
5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) : دو
مقاله ISI
6- تعداد مقالات کنفرانسی (به تفکیک فارسی یا انگلیسی) با ذکر نام برگزار کننده : دو مقاله کنفرانسی فارسی
7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای :
دکترای برق الکترونیک قدرت
8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت :
آمریکا
9- شرایط خاص رزومه (سابقۀ TA/RA در مقاطع تحصیلی قبل، داشتن مقام در رخدادهای مرتبط بینالمللی، کسب یکی از رتبههای برتر در دانشکده یا دانشگاه خود و ...) : فقط Ta
10- سایر نکات مهم (الزام یا تمایل به دریافت فاند یا بی نیازی از آن، اقامت دائم یا شهروندی در کشوری دیگر و ...)
نیازمند فاند کامل
چقدر شانس برای قبولی در این دانشگاه دارم؟؟؟؟
برای این دانشگاه اگر فاند وجود داشته یاشد شانستون خیلی بالا است. اگرچه معدل کارشناسیتون پایینه اما جی آر ای خیلی خوبی دارید مخصوصا کوانتتون خیلی بهتون کمک میکنه.
به اساتید ایمیل یدید اگر جواب دادند حتما اپلای کنید.
اگر جواب ندادن و تونستید با خبر بشید فاند دارند حتما اپلای کنید.
A person who never made a mistake never tried anything new
Albert Einstein
سلام دوستان بنده پذیرشم ازین دانشگاه رشته بیومدیکال اومده، میشه دوستانی که اونجا تشریف دارن ۱ مقدار راهنمایی کنن در مورد دانشگاه که اینکه راضی هستن یا نه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)