مرسی
معدل: 17:24 دانشگاه امیرکبیر
تافل:87
جی ار ای: 144/168/3
یک مقاله داخلی
چندتا هم مدرک معتبر نرم افزار
مرسی
معدل: 17:24 دانشگاه امیرکبیر
تافل:87
جی ار ای: 144/168/3
یک مقاله داخلی
چندتا هم مدرک معتبر نرم افزار
من پذیرشم یک ماه پیش اومد حدودا ولی نتیجه فاند دیروز اومد.
البته من با یه استاد اونجا صحبت کرده بودم. توی نامه اومده به خاطر سفارش دکتر... به شما فاند داده شده.
سلام به دوستان
اینجا کسی هست که پی اچ دی صنایع برا فال 2014 فاند گرفته باشه؟
سلام به همه دوستان به خصوص دانشجویان دانشگاه وست ویرجینیا
دوستان کسی میدونه که این دانشگاه late arrival letter صادر میکنه یانه؟ از زمانی که درخواست بدیم چقدر طول میکشه که صادر بشه؟
آخه میترسم ویزام دیر بیاد و مجبور بشم درخواست بدم![]()
جدا؟ چه خوب که میدن! شما میدونین چه موقع درخواست بدیم خوبه؟ منظورم اینه که چه مدت طول میکشه تا این نامه رو برامون صادر کنن؟
سلام
من قبل از ژانویه اپلای کردم و بعد یک ماه ، 2 روز پیش جواب پذیرشم اومد و آقای Victor Mucino یه نامه اسکن شده واسم فرستاد که شما در مقطع مستر مکانیک پذیرفته شدی اما در مورد فاند بعدا تصمیم گیری میشه و خبر میدن بهتون.
رزومه من این بود :
معدل لیسانس 15.65 آزاد تهران جنوب
آیلتس 6.5
جی آر ای : Q161- V143 - W3.0
چندتا اختراع داشتم و دو سه تا کار پژوهشی و 3 سال هم سابقه کار که البته فقط تو رزومه ذکر کردم.
از دوستانی که به تازگی پذیرش گرفتن خواهش می کنم بیان و اطلاعاتمون رو اینجا به اشتراک بذاریم که به همدیگه کمک کنیم. مسایلی مث I20 - سفارت - اسکان اولیه - لوازم و ...
سلام
من برای دکتری بازاریابی از این دانشگاه پذیرش با فاند گرفتم. موافقم که با هم در ارتباط باشیم و اطلاعاتمون رو به اشتراک بگذاریم. دفتر International به من ایمیل زده و یه سری مدارک را برای I20 خواسته. من مدارک را آماده کردم ولی هرچی ایمیل به international office میزنم جواب نمیدن. میخوام ببینم با DHL برام I20 رو میفرستن یا نه. شما اطلاعی دارین؟
سلام من برای دکتری عمران این دانشگاه اپلای کردم و استادی که باهاش مکاتبه داشتم حدودا دو هفته پیش ایمیلی زد و گفت که نامه افر را برام امضا کرده که باید به زودی دریافت کنم ولی از تا به الان نامه رسمی از طرف دانشگاه نگرفتم ایا کسی هست با شرایط مشابه من یا ایا کسی هست که از بخش عمران اپلای کرده باشه و نامه پذیرشش اومده باشه؟
در ضمن خیلی ممنون میشم اگر یه نفر که الان تو بخش عمران دانشگاه مشغول به تحصیل پیام بده
علاقه مندی ها (Bookmarks)