"You cannot discover new oceans unless you have the courage to lose sight of the shore”
سلام دوستان. منم پذيرش گرفتم اما هنوز نه وقت سفارت گرفتم و نه I20 به دستم رسيده. درخواست دادم براي بار دوم برام پست كنن. فكر كنم گم شده!. اميدوارم كه اوضاع رديف بشه. ميخواستم ازتون بپرسم شماها توي چه مرحله اي هستيد؟ اونجا چجوري جا ميگيريد؟ از اينجا كسي براتون جا اوكي ميكنه يا ميريد اونجا بعد؟ چجوري ميريد؟ بليط هواپيماتون را براي كدوم مسير انتخاب كرديد؟! خلاصه يسري اطلاعات بديد كه بدونم منم بايد چيكار كنم! بد نيست همه با هم هماهنگ كنيم كارهامون را انجام بديم . با هم باشيم يه قوت قلبيه تو مملكت غريب
منتظر پاسخ شما ها هستم.
سلام
دوستانی که پذیرش گرفتن اگه رزومه شونو بگن ممنون میشم،البته اگه زحمتی نیست!
سلام , واسه من هم تازه امروز نامه پذیرش برای ترم فال 2011 اومد. البه گفته در مورد فاند بعدا تصمیم گیری میشه. فقط نمیدونم چطوری I-20 بگیرم. راستی یه ایمیل زدم و دیفرش کردم برای ترم بهار 2012 و قبول کردن. راستی کسی میدونه چطوری باید I-20 را گرفت؟ چون این نامه تاریخش مال یک ماه پیشه.
سلام. من تازه برای Spring2012 اقدام کردم. کسی هست که برای فال از این دانشگاه ادمیشن گرفته باشه که یکم اطلاعات بده درمورد زمان هایی که خرج کرده! می خوام بدونم کی فرستادید، کی ادمیشن اومده، کی نامه فاند، نوبت ویزا، مصاحبش و خود ویزا! ببخشید اگه اطلاعات درخواستی زیاده![]()
سلام استاد به من گفت اکسپتنس رو امضا کرده و داده دانشگاه. با 20000 تا فاند و بدون Tuition fee
گفت با این پول می تونی راحت زندگی کنی
man taze dirooz tamame karamo kardam va ejaze khorooj gereftam. hafteye dige ham vaghte sefarat daram.steres daram nemidoonam behem visa midan ya na?? akhe fund nadaram.
دوست عزیز، زیاد نگران نباشید. مخصوصا امسال ویزا گرفتن شما به این مسائل بستگی نداره و به آرامش و اعتماد به نفس شما مرتبطه. روز مصاحبه با خیال راحت برید و بدونید اگه بخواید می تونید راحت ویزا بگیرید. من با شرایط تقریبا مشابه با شما گرفتم. البته من برای دکتری به این دانشگاه می رم. شما فوق لیسانس اقدام می کنید یا دکتری؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)