صفحه 4 از 21 نخستنخست 1234567891011121314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 206

موضوع: West Virginia University

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Robotics/AI at USC

پیش فرض پاسخ : West Virginia University

نقل قول نوشته اصلی توسط h_khodadadi نمایش پست ها
    سلام به همه
    من از این دانشگاه پذیرش گرفتم ولی توی نامه ای که برام پست کردن حرفی از فاند نیست و میگه ضمانت بانکی بفرست تا I-20 بفرستیم. من به استادا هم ایمیل کردم (اونایی که کاملا به فیلد من می خورن) ولی مثل قبل از اپلای جواب نمی دن!!!!! این یعنی من باید از RA گرفتن نا امید باشم؟؟ جز RA برای انواع دیگه فاند چکار میشه کرد؟ باید براش اپلای کنم؟ مرسی
    سلام
    منم شرایط مشابه شما دارم. با چند تا استاد تماس گرفتم اما RA نداشتن. دپارتمان هم گفت که TA نداره بده. در نتیجه میشه ترم اول رو با هزینه شخصی رفت و امیدوار بود که از ترم های بعدی فاند بدن.
    البته من جای دیگه دارم میرم.

موفق باشید
    "You cannot discover new oceans unless you have the courage to lose sight of the shore”

Junior Member

سلام دوستان. منم پذيرش گرفتم اما هنوز نه وقت سفارت گرفتم و نه I20 به دستم رسيده. درخواست دادم براي بار دوم برام پست كنن. فكر كنم گم شده! . اميدوارم كه اوضاع رديف بشه. ميخواستم ازتون بپرسم شماها توي چه مرحله اي هستيد؟ اونجا چجوري جا ميگيريد؟ از اينجا كسي براتون جا اوكي ميكنه يا ميريد اونجا بعد؟ چجوري ميريد؟ بليط هواپيماتون را براي كدوم مسير انتخاب كرديد؟! خلاصه يسري اطلاعات بديد كه بدونم منم بايد چيكار كنم! بد نيست همه با هم هماهنگ كنيم كارهامون را انجام بديم . با هم باشيم يه قوت قلبيه تو مملكت غريب

منتظر پاسخ شما ها هستم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Robotics/AI at USC

نقل قول نوشته اصلی توسط salmaniai نمایش پست ها
    سلام دوستان. منم پذيرش گرفتم اما هنوز نه وقت سفارت گرفتم و نه I20 به دستم رسيده. درخواست دادم براي بار دوم برام پست كنن. فكر كنم گم شده! . اميدوارم كه اوضاع رديف بشه. ميخواستم ازتون بپرسم شماها توي چه مرحله اي هستيد؟ اونجا چجوري جا ميگيريد؟ از اينجا كسي براتون جا اوكي ميكنه يا ميريد اونجا بعد؟ چجوري ميريد؟ بليط هواپيماتون را براي كدوم مسير انتخاب كرديد؟! خلاصه يسري اطلاعات بديد كه بدونم منم بايد چيكار كنم! بد نيست همه با هم هماهنگ كنيم كارهامون را انجام بديم . با هم باشيم يه قوت قلبيه تو مملكت غريب

منتظر پاسخ شما ها هستم.
    به نظرم در شرایط فعلی شما تمام تمرکزتون رو بگذارید روی I-20 و مصاحبه سفارت..
    "You cannot discover new oceans unless you have the courage to lose sight of the shore”

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil engineering-Azad Ahvaz

سلام
    دوستانی که پذیرش گرفتن اگه رزومه شونو بگن ممنون میشم،البته اگه زحمتی نیست!

Junior Member

سلام , واسه من هم تازه امروز نامه پذیرش برای ترم فال 2011 اومد. البه گفته در مورد فاند بعدا تصمیم گیری میشه. فقط نمیدونم چطوری I-20 بگیرم. راستی یه ایمیل زدم و دیفرش کردم برای ترم بهار 2012 و قبول کردن. راستی کسی میدونه چطوری باید I-20 را گرفت؟ چون این نامه تاریخش مال یک ماه پیشه.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Robotics/AI at USC

نقل قول نوشته اصلی توسط mas_ghav نمایش پست ها
    سلام , واسه من هم تازه امروز نامه پذیرش برای ترم فال 2011 اومد. البه گفته در مورد فاند بعدا تصمیم گیری میشه. فقط نمیدونم چطوری I-20 بگیرم. راستی یه ایمیل زدم و دیفرش کردم برای ترم بهار 2012 و قبول کردن. راستی کسی میدونه چطوری باید I-20 را گرفت؟ چون این نامه تاریخش مال یک ماه پیشه.
    باید برای دانشگاه Bank statement بفرستید و ازشون بخواید که I-20 صادر کنن. برای ترم بعدی براتون صادر میکنن.
    موفق باشید

Junior Member

سلام. من تازه برای Spring2012 اقدام کردم. کسی هست که برای فال از این دانشگاه ادمیشن گرفته باشه که یکم اطلاعات بده درمورد زمان هایی که خرج کرده! می خوام بدونم کی فرستادید، کی ادمیشن اومده، کی نامه فاند، نوبت ویزا، مصاحبش و خود ویزا! ببخشید اگه اطلاعات درخواستی زیاده

Junior Member

سلام استاد به من گفت اکسپتنس رو امضا کرده و داده دانشگاه. با 20000 تا فاند و بدون Tuition fee
    گفت با این پول می تونی راحت زندگی کنی

Junior Member

man taze dirooz tamame karamo kardam va ejaze khorooj gereftam. hafteye dige ham vaghte sefarat daram.steres daram nemidoonam behem visa midan ya na?? akhe fund nadaram.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    IE

دوست عزیز، زیاد نگران نباشید. مخصوصا امسال ویزا گرفتن شما به این مسائل بستگی نداره و به آرامش و اعتماد به نفس شما مرتبطه. روز مصاحبه با خیال راحت برید و بدونید اگه بخواید می تونید راحت ویزا بگیرید. من با شرایط تقریبا مشابه با شما گرفتم. البته من برای دکتری به این دانشگاه می رم. شما فوق لیسانس اقدام می کنید یا دکتری؟