صفحه 6 از 21 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 206

موضوع: West Virginia University

Senior Member

پیش فرض پاسخ : West Virginia University

دوستان این دانشگاه گفته که بهتره ریزنمراتتونو بفرستین WES که اونجا پراسس کنه نمرات شما رو.....اگه خودتون بفرستین ممکنه طول بکشه تا پراسس کنیم و معلوم نیست چقدر طول بکشه....هزینه WES خیلی زیاده .....با توجه به اینکه این دانشگاه قبلا ایرانی داشته...به نظر شما ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟؟

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

سعید جان WESچیه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed_oroomy نمایش پست ها
    دوستان این دانشگاه گفته که بهتره ریزنمراتتونو بفرستین WES که اونجا پراسس کنه نمرات شما رو.....اگه خودتون بفرستین ممکنه طول بکشه تا پراسس کنیم و معلوم نیست چقدر طول بکشه....هزینه WES خیلی زیاده .....با توجه به اینکه این دانشگاه قبلا ایرانی داشته...به نظر شما ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Industrial88 نمایش پست ها
    سعید جان WESچیه؟
    195$ میگیره و نمرات شما رو به اسکیل 0-4 در میاره....تو فروم در موردش هست.....35 دلار هم هر ریپورتشه.... دانشگاه گفته شدیدا توصیه میشه بدیدن اونجا ریپورت کنه
    world education service

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

راستش من و دوستام که خودمون فرستادیم رفت! الان هم رسیده دستشون!
    195$ میگیره و نمرات شما رو به اسکیل 0-4 در میاره....تو فروم در موردش هست.....35 دلار هم هر ریپورتشه.... دانشگاه گفته شدیدا توصیه میشه بدیدن اونجا ریپورت کنه
    world education service

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Industrial88 نمایش پست ها
    راستش من و دوستام که خودمون فرستادیم رفت! الان هم رسیده دستشون!
    من از رشته های دیگه هم پرسیدم.....میگن ما هم عادی فرستادیم....منم عادی میفرستم.....به نظرم مشکلی پیش نمیاد......من که نمیتونم 400 تومن بدم برا WES......بچه های نفت و مکانیک هم عادی فرستادن

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sara1234 نمایش پست ها
    پست TNT ادرس صندوق پستی دار(PO BOX) قبول نمیکنه تو این دانشگاه هم همه ادرسا PO BOX هستش. MAILLING ADDRESS این دانشگاه رو میدونید؟
    تنها فرقش این که دلیوری رو تا شهر نشون میده نه تا دانشگاه. برای حصول اطمینان باید زنگ بزنید ببینید رسیده یا نه.
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sara1234 نمایش پست ها
    پست TNT ادرس صندوق پستی دار(PO BOX) قبول نمیکنه تو این دانشگاه هم همه ادرسا PO BOX هستش. MAILLING ADDRESS این دانشگاه رو میدونید؟
    west virginia uni چند تا آدرس داره....آدرسه بدون p.o. box رو برا اینترنشنال گفته بفرستین.....
    Office of Admissions
    West Virginia University
    One Waterfront Place, Second Floor
    Morgantown, WV 26506-6009

سعیدجان معمولا میگن اگه مدارکت certify شده باشه و توسط دانشگاه فرستاده بشه لازم نیست بره اینجور موسسات برای verification. من خودم ایمیل زدم پرسیدم برای اپلیکیشن های undergraduate رو این قضیه خیلی گیرن ولی واسه تحصیلات تکمیلی نه ! من خودم هنوز مدارکمو نفرستادم واسه این دانشگاه ولی هیچوقت نمی فرستم wes چون حوصله دردسرشو ندارم !

Junior Member

نمی خواد! مستقیم بفرست. واسه من که مشکلی نبود مستقیم فرستادم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Armik نمایش پست ها
    سعیدجان معمولا میگن اگه مدارکت certify شده باشه و توسط دانشگاه فرستاده بشه لازم نیست بره اینجور موسسات برای verification. من خودم ایمیل زدم پرسیدم برای اپلیکیشن های undergraduate رو این قضیه خیلی گیرن ولی واسه تحصیلات تکمیلی نه ! من خودم هنوز مدارکمو نفرستادم واسه این دانشگاه ولی هیچوقت نمی فرستم wes چون حوصله دردسرشو ندارم !

Junior Member

سلام
    دوستان من هم میخوام برای west virginia اپلای کنم . فقط نمیدونم دو قسمت applyyourself.com ریکامندیشن ها آنلاین به میل استادا فرستاده میشن یا باید فرم کاغذی براشون بفرستیم.
    تو سایت دانشکده برقش که من رفتم یه فرم ریکام برای دانلود گذاشته بود حالا نمیدونم اونارو باید اینجا بدم به استادام برام پرش کنن یا به صورت آنلاین براشون فرستاده میشه
    در کل مدارک مورد نیازی که با DHL باید فرستاد چیاست؟ آیا رزومه رو هم باید پست کنیم؟
    ممنون میشم جواب بدید.