صفحه 3 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 90

موضوع: استفاده از خوابگاه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : استفاده از خوابگاه

من امریکا هر کسا دیدم رفته خوابگاه بعد اومده بیرون نمیدونم سر و کله زدن با inernaional کشورهای دیگه سخته .فکر کنم اگه ایرانی پیدا کنید باهاش همخونه بیرون بشید بهتر باشه .بعضی دانشگاها با پذیرش یک برگه ای دارند قیمتا نوشته زندگی تو campus .من دیدم 300 دلار اتاق چند نفریه .بهترین حالتش اینه که آدم با یک نفر که خرو پوف میکنه هم اتاق بشه دیگه در اینصورت پول نمی خواد بدی waive میشه 8) .این در مورد امریکاست .کانادا وضع خوابگاهاش خوبه من یک نفرا میشناسم راضیه
    The truth of my life:I`m only looking for you

Senior Member maryamf آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid1982
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryamf
    همه جا همه جور آدمی هست و اینی که من مثال زدم یه نژادپرستِ ... بود...
    راستش آلمانیها که تو نژادپرستی مشهور هستن ولی آمریکا من از کسی نشنیدم که اینطوری باشه
    من هم در مورد شرق آلمان اینو گفتم چون ایشون نگفتن خوابگاهای US. غرب آلمان خیلی بهتره. خیلی دانشجوی مسلمون , ... دیدم که تو شرق آلمان از این مشکلات داشته باشه.

تو آلمان، یه نوع خونه هایی وجود دارن به نام "وگه" که شبیه خوابگاهن. ولی کلید همه واحدها با هم یکیه. هر کی واسه خودش یه اتاق داره ولی همه به خودشون اجازه می دن تو واحدهای همدیگه رفت و آمد کنن. تو شرق آلمان قیمتهای این اتاقها حول وحوش 200 یورو هست. پول آب و برق نمی گیرن ولی اگه اصراف کنید آخر سال باید جریمه هارو پرداخت کنید که وحشتناکه..

نوع دیگه ای از خونه هست که تو یه منطقه است که همه جور آدمی با همه جور شغلی توش زندگی می کنن. همه هم خارجین. اینا خیلی خصوصی ترن چون سوئیتی هستن ولی به نظر من از وگه بدتره. چون محیطش دانشجویی نیست. اینا هم حدود 200 یورو هستن و پول آب و برق ندارن. ولی اونی که من دیدم آشپزخونه و اتاق با هم یکی بودن..

اگه بخواید خونه مبله اجاره کنید با همه امکانات. باز قیمت خیلی بالا نیست و به نظرم همین حدوده ولی پول آب و برق دیگه با خودتونه و اینجوری خرجتون حدود 800 یورو در ماه میشه. با توجه به اینکه قیمتها تو آلمان در حال افزایش بود نمی دونم اینا الان هم همین حدوده یا نه..

خوابگاها بسته به دانشگاه متفاوتن. یه نوعش همون طبقاتی هست که بچه ها گفتن. یه نوعش هم عین "وگه" هست.

یکی از دوستانم که فرانکفورت بود نظرش با من خیلی فرق می کرد. فقط می دونم آب و برق تو همه جای آلمان خیلی گرونه و هر خونه ای می گیرید به این توجه داشته باشید..

سلام
    خوابگاه ماهی تقریبا چقد در میاد.؟؟ خونه بهتر نیست؟
    مرسی
    جواذ

Senior Member keshvari آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering-Communications

نقل قول نوشته اصلی توسط javadstanford نمایش پست ها
    سلام
    خوابگاه ماهی تقریبا چقد در میاد.؟؟ خونه بهتر نیست؟
    مرسی
    جواذ
    بله معمولا هزینه خوابگاه از خونه بیرون دانشگاه گرون تر هست. بعلاوه به نظر من! بیرون دانشگاه بهتره چون شما به مراکز خرید و اینا میتونید نزدیکتر باشید برا تهیه لوازم و اینکه با ادمای مختلف میتونید برخورد داشته باشید و باز به نظر من مزیت بیرون از دانشگاه زندگی کردن بیشتره.
    سر ارادت ما و آستان حضرت دوست***********که هرچه برسر ما می رود ارادت اوست

Senior Member maryamf آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saberi_ar_eng
    1-در مورد هلند : کشوری 100% آزاد: از مواد مخدر که در رستوران ها کیکش به فروش می رسد تا آخر ......
    ممنون از توضیحاتتون
    در مورد هلند همه شهراش اینجوریه یا فقط آمستردام؟ من امیدوار بودم فقط آمستردام اینجوری باشه! و برای شهرای دیگه اش اقدام کردم. البته یکی از استادام گفت هلند داره این سیاستش رو تغییر می ده...

خوابگاه به‌خاطر آب- برق- گاز- اینترنت- حمل و نقل و گاهی غذا گرونتر درمیاد. من شخصا چون حوصله آشپزی ندارم و ترجیح می‌دم پیاده تا سر کلاس برم خوابگاه رو ترجیح می‌دم.

این حرف اشتباهه که هیچ جا خوابگاه مختلط نداریم. اتفاقا معمولا داریم. مثلا فرض کن یه Quad اگه باشه (یه واحد مجزای دارای 4 اتاق) هیچ مانعی وجود نداره که توی دوتاش دختر باشه و توی دوتای دیگه پسر. آشپزخونه و نشیمن هم مشترکه برای همه.
    این حالا quad بود. انواع دیگشم خودتون ببینید.
    حالا یه چیزی. ما چه جوری و کی باید از اینجا خوابگاه رزرو کنیم؟ دیر نشه یه موقع!
    غافل چون صبح کند می اندیشد که چه کند؛<br />عاقل می اندیشد که خدا با او چه خواهد کرد

Senior Member

راستش من هم به همین مورد خیلی فکر کردم، اگر خوابگاه نگیریم خوب اول که میریم کجا باید بریم؟ هتل؟ اگر هم خوابگاه بگیریم که باید یک سال رو توی خوابگاه باشیم، چون متن قراردادهایی که من در مورد خوابگاه دیدم به صورتی بود که به این راحتی نمی شد کنسل کرد!!
    Never, never, never, never give up.<br />Albert Einstein

شايد خوابگاه شرايط ايده آلي نداشته باشه يا يه مقدار گرونتر باشه ولي به نظرم براي سال اول افرادي مثل من كه كاملا غريب هستن بهترين گزينه هست. تو خوابگاه شما دوستاني پيدا مي كنيد كه وضعيت مشابه شما دارن و با افرادي رفت و آمد مي كنيد كه خيلي هاشون مثل شما به راه و چاه آشنا نيستن و همه اينا پروسه Adjustment رو آسونتر ميكنه. از سال دوم كه ديگه شخص با محيط آشنا شده، محله هاي مختلف رو شناخته ميتونه با دست باز تصميم بگيره كه كجا زندگي كنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط modir
    این حرف اشتباهه که هیچ جا خوابگاه مختلط نداریم. اتفاقا معمولا داریم. مثلا فرض کن یه Quad اگه باشه (یه واحد مجزای دارای 4 اتاق) هیچ مانعی وجود نداره که توی دوتاش دختر باشه و توی دوتای دیگه پسر. آشپزخونه و نشیمن هم مشترکه برای همه.
    این حالا quad بود. انواع دیگشم خودتون ببینید.
    حالا یه چیزی. ما چه جوری و کی باید از اینجا خوابگاه رزرو کنیم؟ دیر نشه یه موقع!
    چیزی که من دیدم این بود که می گفتن ما همه رو می فرستیم توی Single gender مگر اینکه خودتون تقاضا کنین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)