صفحه 11 از 185 نخستنخست ... 2345678910111213141516171819202161111 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 2166

موضوع: جواب ندادن استادها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Superstar Countdown آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical-Georgia Inst. of Technology

پیش فرض پاسخ : جواب ندادن استادها

نقل قول نوشته اصلی توسط dreamer
    من هميشه مي نويسم interested in research field
    فقط باز يه سوالي نامه اي كه من نوشتم باز يه حالت تمپليت پيدا كرد ايرادي نداره كه همه نامه ها شبيه هم باشه؟
    مهدي جان ميشه لطفا بگي من وقتي به يكي ايميل زدم چه قدر بعدش اگه جواب ندد به يكي ديگه (تو همون دانشگاه) ايميل مي تونم بزنم؟
    I used to modify my emails by some words and sentences when a professor had a little divergence in research to my own. It is impolite we answer an email in two working days. however we cannot expect a busy professor to act like this; I considered their responses from a few minutes to 7 days; Though some used to happen beyond that interval, they were not the replies I was searching for meaning those emails mostly worked to ground my spirit

Senior Member

سلام
    یه نکته میگم شاید مفید باشه.
    استادا معمولا در چندین زمینه مختلف کار می کنن و شما به هر استاد به خاطر یکی
    از اون زمینه ها علاقمند هستید یا به همه استادا به خاطر یک موضوع مشخص. ممکنه موضوع علاقه شما برای یه استاد
    علاقه اول و در مورد یکی دیگه علاقه آخر باشه که راحت تو سایتشون پیدا میشه پس بهتره کلی یا جزئی
    در عنوان ایمیل یا متن اون به این قضیه دقیقا اشاره بشه. مثلا من به طور کلی به CAD علاقمند هستم ولی این زمینه شامل
    شبکه های عصبی و منطق فازی و الگوریتم ژنتیک و نگاشت فضایی و ... میشه
    اینا موضوعاتی هست که شدیدا اساتید مختلف توش کار می کنن. اگه قرار باشه واسه استادی که به نگاشت فضائی علاقمند هست
    ایمیل بزنم هم تو عنوان هم اصل نامه و هم حتی رزومه اونو هایلایت میکنم که تفاوتم با بقیه متقاضی ها ثابت بشه. این استادا
    روزی چندین ایمیل می گیرن پس باید سعی کنین تا جای ممکن خودتونو به موضوع کاری اون استاد نزدیک نشون بدین.

برای برقیا می گم عضو بودن در IEEE هم خیلی مهمه.

ApplyAbroad Superstar Countdown آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical-Georgia Inst. of Technology

Milad.r is completely right; and when I stated "modifying my Emails" in above , I meant exactly these changes and making some superiorities

Senior Member Jupiter1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Maryland - College Park

نقل قول نوشته اصلی توسط dreamer
    من هميشه مي نويسم interested in research field
    فقط باز يه سوالي نامه اي كه من نوشتم باز يه حالت تمپليت پيدا كرد ايرادي نداره كه همه نامه ها شبيه هم باشه؟
    مهدي جان ميشه لطفا بگي من وقتي به يكي ايميل زدم چه قدر بعدش اگه جواب ندد به يكي ديگه (تو همون دانشگاه) ايميل مي تونم بزنم؟
    کل چارچوب نامه ها یکی باشه ، موردی نداره! فقط باید با توجه به کارهای اون طرف علاقه های اون و علاقه های خودت (موارد مشترک) رو یه سری چیزها تأکید کنی
    که حالا مثلا به فلان کار خیلی علاقه داشته ای و داری و آدم موفقی بودی توش و تو رزومه ات هم بیشتر در این مورد میتونید بدونید!
    در کل نامه ها باید از حالت کلیشه ای و کسل کننده در بیاد! امری نباشه! به قول معروف دلبری کنه !!!

سلام
    بعد کلی انتظار امروز 2 تا جواب دادن که هردو هم فاند نداشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من توی این نامه ام اینقدر از خودم تعریف کردم این دو تا هم گفتن که بکگراندت خوبه ولی ما پول نداریم!!!!!!!!!!!! این رو می گن آخر شانس

نقل قول نوشته اصلی توسط Rabin
    سلام
    بعد کلی انتظار امروز 2 تا جواب دادن که هردو هم فاند نداشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من توی این نامه ام اینقدر از خودم تعریف کردم این دو تا هم گفتن که بکگراندت خوبه ولی ما پول نداریم!!!!!!!!!!!! این رو می گن آخر شانس
    تا حدودی هم به دلیل وضعیت اقتصادی هست
    من آن خاكستر سردم كه در من شعله هم عصيان هاست
    من آن پروانه آرامم كه در من فرياد همه طوفان هاست
    من آن مجنون سردم كه در من آتش ليلي است

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Rabin
    سلام
    شما سعی کن اساتیدی رو پیدا کنی که از رو وبسایتشون مشخص باشه طرف
    قدرت گرفتم پروژه از صنعت یا حمایت مالی از دانشجو رو داره که این قضیه
    یا به صورت اعلام open position در سایت آزمایشگاه استاد یا قدرت آزمایشگاه
    از نظر تعداد مقاله یا پروژه هایی که قبلا انجام دادن قابل حصوله. موفق باشی.

Junior Member

سلام همه راست میگند من هم به نوبه خودم از Ali3726, Countdown, Vahid 1982, aseman کلی تشکر و قدر دانی میکنم . خدایی نمیدونید این فروم چقدر کمک من یکی کرد.

حال سوال: من به چند تا استاد امریکایی ایمیل زدم. تعدادشون زیاد نیست شاید 10 تا . چند تا اصلا جواب ندادند.
    با فرض اینکه من CV خوبی دارم :

1- دوتاشون گفتند ما fall بازنشست میشیم .
    2- یکی شون گفتند CV خوندند و موضوع من مورد علاقشونه و این موضوع را به ادمیشن آفیس اطلاع داده.

3- 3 تا شون هم ایمیل منا بدون جواب به خودم، به ادمیشن آفیس فرستادند و اونا ایمیل زدند که فلان پروفسور ایمیل شما را برا ما فرستاده حالا اگر اپلای میخواهید بکنید چنین کنید و چنان. (نمیدونم چون رنکشون بالاست اینجوریند)

4- یکی شون هم به من مستقیم جواب داد که CV را خونده و ایمیلم را برا ادمیشن افیس میفرسته که فرداش ادمیشن آفیس برام ایمیل زد البته لحن استاده خیلی اینجا جذاب نبود.

من برای یکی از دانشگاهها که استاده مورد دوم بود اپلای کردم اما به نظر شما برای دانشگاههایی که استاداش جزء دسته سومند هم اپلای کنم؟

Senior Member

سلام
    احتمالا دانشگاههای دسته سوم اونایی هست که استادش حق
    مکاتبه یا قول دادن به دانشجو رو نداره و اول باید از سد ادره پذیرش بگذری
    که معمولا باید حتما مینیمم نمرات رو تو قسمتای مختلف داشته
    باشی. اگر و تنها اگر اینطوره اپلای کن. موفق باشی.

Senior Member Jupiter1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Maryland - College Park

نقل قول نوشته اصلی توسط linsey
    سلام همه راست میگند من هم به نوبه خودم از Ali3726, Countdown, Vahid 1982, aseman کلی تشکر و قدر دانی میکنم . خدایی نمیدونید این فروم چقدر کمک من یکی کرد.

حال سوال: من به چند تا استاد امریکایی ایمیل زدم. تعدادشون زیاد نیست شاید 10 تا . چند تا اصلا جواب ندادند.
    با فرض اینکه من CV خوبی دارم :

1- دوتاشون گفتند ما fall بازنشست میشیم .
    2- یکی شون گفتند CV خوندند و موضوع من مورد علاقشونه و این موضوع را به ادمیشن آفیس اطلاع داده.

3- 3 تا شون هم ایمیل منا بدون جواب به خودم، به ادمیشن آفیس فرستادند و اونا ایمیل زدند که فلان پروفسور ایمیل شما را برا ما فرستاده حالا اگر اپلای میخواهید بکنید چنین کنید و چنان. (نمیدونم چون رنکشون بالاست اینجوریند)

4- یکی شون هم به من مستقیم جواب داد که CV را خونده و ایمیلم را برا ادمیشن افیس میفرسته که فرداش ادمیشن آفیس برام ایمیل زد البته لحن استاده خیلی اینجا جذاب نبود.

من برای یکی از دانشگاهها که استاده مورد دوم بود اپلای کردم اما به نظر شما برای دانشگاههایی که استاداش جزء دسته سومند هم اپلای کنم؟

دانشگاههایی که رنک بالایی دارند خیلی اصولی و بر اساس قوانین می خواهند عمل کنند و برای همین تأکید دارند که روال پذیرش دانشجو روند روتین خودش رو طی کنه که همون در واقع پذیرش از ناحیه Admission Commitee هستش ...
    خیلی خوب بود اگر می تونستید مطمئن باشید از این که فلان استاد این دانشگاه واقعاً دانشجو می خواهد یا نه! هرچند این کار اونا این معنی رو میده که بالآخره یه Graduate Program دارند ولی من فکر می کنم بد نباشه یه ایمیل دیگه بهشون بزنید و با لحنی متفاوت از ایمیلهای قبلی ازشون سؤال کنید که آیا واقعاً دانشجو می گیرند یا نه و اگه میخواند ، فاند هم بله یا خیر... این جور مواقع خیلی عذر میخوام باید سریش شد به استاد تا یه جوابی بالآخره بده و از بلاتکلیفی و روزه شک دار گرفتن خلاص بشیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)