من که واقعا کلافه شدم، بعد از 5 امین بار هم که ایمیل زدم هنوز جوابی از یه سری استادا نگرفتم. (حیاتیه برام).
مخلص کانتداون عزیز هم هستیم.
من که واقعا کلافه شدم، بعد از 5 امین بار هم که ایمیل زدم هنوز جوابی از یه سری استادا نگرفتم. (حیاتیه برام).
مخلص کانتداون عزیز هم هستیم.
نوشته اصلی توسط emjr09
Dont give up. That is typical of professors and a rule when we dont receive somethings sometimes; however, be advised only an Email could be your turning point and thats enough; seek to find it by being more patient
من هم گفتم تجربه خودم رو اینجا بنویسم بد نیست ... البته خیلی از دوستان بهش اشاره کردن ولی اگر تکرار بشه بقیه متوجه مهم بودنش می شن ...
اولا تا جایی که می تونین مطابق میل استاد مورد نظر ای میل رو آماده کنین ... یعنی وقت بزارین ببینین در چه زمینه ای کار می کنه و ... بعد طوری میل بزنین که انگار مدتهاست دارین دنبال همچین فرصتی می گردین (دروغ هم نیست ... شما به دنبال فرصتی برای پیدا کردن یه جای خوب هستین و به نظر من ایرانی ها در تحقیق مثل افغانی ها در کارن ... فقط می خوان برن و اونطرف هر تحقیقی رو قبول می کنن، البته برخی واقعا استثناء هستن ...)
دوما تا جایی که ممکنه مختصر و مفید ... (این خیلی مهمه) خیلی از ما ای میل دوستان خودمون رو هم وقتی طولانی هست نمی خونیم، چطور از یک استاد که سرش به شدت شلوغ هست و روزانه 10-20 تا از این ای-میل ها براش می ره انتظار دارین میل های طولانی رو بخونه ...
سوما سعی کنین اواخر هفته(میلادی) میل نزنین، من این تجربه رو حتی در مورد شرکت هایی که باهاشون کار می کنیم و میل های ما براشون مهم هست رو دارم ... وقتی اواخر هفته میل می زنین، میل شما در انبوهی از میل های اسپم و ... گم می شه و حتی اگر دیده بشه شانس توجهی که باید بشه خیلی پایین هست ...
چهارما عنوان میل ها رو با دقت انتخاب کنین ... سعی کنین موضوعی رو که استاد مورد نظر مشغول کار هست بر روی اون (مثل پروژه هایی که دارن توی لب انجام میدن) رو توی عنوان بیارین ... این باعث می شه که توجهش جلب بشه و به قول انگلیسیها : First impression is the best impression
موفق باشین
سلام
یه تجربه جالب
من بعد از تقریبا یک سال که به یک استاد تو دانشگاه Texas A&M میل زده بودم امروز برام جواب میلم رو فرستاد و پیشنهاد فاند داد. جالب اینجا هست که من تو این دانشگاه ریجکت شده بودم. به هر حال منم ازش تشکر کردم و گفتم دارم میرم یه جای دیگه
فرومایگان، از خطاها و لغزشهای دیگران لذت میبرند.
شوپنهاور
سلام
اقايون و خانمهاي محترم من امروز به يه نتيجه ي مهم دست يافتم
البته قبلا يه جايي مهدي اين حرفو زده بود اما خوب من هم بهش رسيدم
اونم اينكه اگه استادي از من خوشش بياد حتما حتما همون بار اول جوابمو مي ده ديگه احتياجي به چند بار ميل زدن نيس
من هر بار كه 2 يا 3 بار به يكي ايميل زدم جواب رد شنيدم گاهي وقتا اين جواباي رد چندان محترمانه هم نيس!
اون استادي هم كه مثلا بعد 3 ماه جواب ميده احتمالا زمان ايميل زدن شما به شما احتياج نداشته اما بعد 3 ماه ييهو به يكي مثل شما احتياج پيدا كرده و تازه به فكر شما افتاده!
خوشحال مي شم اگه نظراتتونو در اين باره بدونم
ممنون
dreamer عزیز ممکنه استادایی که open position اعلام میکنن چون وحشتناک براشون در مقاطع
مختلف و با هر بکگراندی ایمیل فرستاده بشه تا بیان به همه رسیدگی کنن و جواب بدن خیلی
طول بکشه که برای من در مورد SFU اتفاق افتاد. البته صحبت شما در مورد بعضی استادا صدق میکنه و من
در مورد یه استاد هم امتحان کردم به اینصورت که وقتی جواب ایمیلمو نمیداد از یه زاویه دیگه وارد شدم (اتفاقا مقالم تو کنفراسی
پذیرفته شد که استاده هم توش بود !!!) و استاده مجبور شد جواب بده و گفت دانشجو نمیخواد. منم فکر میکنم
استاد اگه واقعا دانشجو بخواد رو یه نظمی زود به زود ایمیلشو چک میکنه و تکلیف طرف رو روشن میکنه ولی موارد استثنائی مثه
اولی که گفتم ممکنه پیش بیاد.
I had replies from these mail servers:
lrd.kuleuven.be
mol.biol.ethz.ch
molbio.unige.ch
unibas.ch
irb.unisi.ch
mpibpc.mpg.de
chemie.uni-frankfurt.de
charite.de
rz-uni-leipzig.de
ch.tum.de
uni-ulm.de
embl-hamburg.de
medizin.uni-halle.de
rug.nl
uu.nl
mail.cryst.bbk.ac.uk
imperial.ac.uk
cryst.bioc.cam.ac.uk
dbb.su.se
carleton.ca
mcmaster.ca
dal.ca
chem.ubc.ca
sickkids.ca
uoguelph.ca
schulich.uwo.ca
umontreal.ca
yorku.ca
ucalgary.ca
mcgill.ca
uwaterloo.ca
ualberta.ca
bu.edu
uci.edu
unl.edu
chem.utah.edu
scripps.edu
virginia.edu
bcm.tmc.edu
mcw.edu
wustl.edu
mail.rockefeller.edu
utsouthwestern.edu
med.unc.edu
tulane.edu
utk.edu
jhu.edu
ncsu.edu
genetics.utah.edu
umich.edu
andrew.cmu.edu
wsu.edu
ucdavis.edu
mcw.edu
colorado.edu
uchsc.edu
ihv.umaryland.edu
umbc.edu
systemsbiology.org
andrew.cmu.edu
uvm.edu
uconn.edu
berkeley.edu
stanford.edu
pitt.edu
خانم جوان،
میشه بفرمایید که با ایمیل دانشگاهی میل زده بودید یا با ایمیل های yahoo gmail ... .
دوستان اگر لطف کنن و بگن که با چه میلی ایمیل زده بودن ممنون میشیم.
sorry, I forgot to mention gmail..
since my university email did not have enough capacity and was not user friendly!!
ایمیل دانشگاهی خوبیش اینه که بعضیاش وقتی استاد ایمیلو باز میکنه به شما خبر میدن
و کلا احتمال ***** شدنشم کمتره ولی با yahoo و gmail و ... هم مشکلی نیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)